Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję DOMARKET

DOMARKET Opinie 3.8 (439)

Trakt Brzeski 35
05-077
Warszawa
48 508 806 950
opinie  DOMARKET
3.8
439
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-04-25 01:52:12
Daniel
Zamówiona kabina prysznicowa przyszła z 3 tyg opóźnieniem.Elementy montażowe uszkodzone ,wrzucone do rozdartego kartonu chyba łopatą. Szyby wygięte,uszczerbane, nie trzymające miary ucięte po skosie 16mm. Owiercone w błędnych miejscach . Dział reklamacji nie odpisuje na e-maile,a jeśli już odpisze po kilku dniach to twierdzi że wszystko jest dobrze i że jest to wina montażu. Moją reklamacją toczy się już od listopada ,niestety nie da rady się dogadać z nimi. Jedynym rozwiązaniem jest sprawa w sądzie . Sklep Domarket to totalna katastrofa jeśli już przelałeś kasę to nie ma co liczyć na pomoc z ich strony !!!!!!
1 / 5
2024-02-12 01:52:29
Ewa
Omijać szerokim łukiem. Niueczciwa firma, naciąga klientów na koszty, reklamację przeciąga w nieskończoność!!! DRAMAT!!!
1 / 5
2023-12-13 11:32:37
Klient
Lustro zostało spakowane w dramatyczny sposób, tylko cieńki karton i folia cieńka widoczna na zdjęciach. Żadnej folii bąbelkowej i porządnego zabezpieczenia przed uszkodzeniem. Nie jest to pierwsze lustro zamawiane przeze mnie przez internet, ale pierwsze które przyszło tak tragicznie i nie dbale zapakowane i zbite. Firma żeruje na wysyłaniu towaru nie umiejąc nawet porządnie spakować wysyłki. Nie polecam i nie zostawię tej sprawy tak jak jest w tej chwili. Firma jest winna źle spakowanego lustra a nie kurier.
1 / 5
2023-12-13 11:32:36
Klient
Lustro zostało spakowane w dramatyczny sposób, tylko cieńki karton i folia cieńka widoczna na zdjęciach. Żadnej folii bąbelkowej i porządnego zabezpieczenia przed uszkodzeniem. Nie jest to pierwsze lustro zamawiane przeze mnie przez internet, ale pierwsze które przyszło tak tragicznie i nie dbale zapakowane i zbite. Firma żeruje na wysyłaniu towaru nie umiejąc nawet porządnie spakować wysyłki. Nie polecam i nie zostawię tej sprawy tak jak jest w tej chwili. Firma jest winna źle spakowanego lustra a nie kurier.
1 / 5
2023-12-13 11:11:55
Dorota
Lustro zostało spakowane w dramatyczny sposób, tylko cieńki karton i folia cieńka widoczna na zdjęciach. Żadnej folii bąbelkowej i porządnego zabezpieczenia przed uszkodzeniem. Nie jest to pierwsze lustro zamawiane przeze mnie przez internet, ale pierwsze które przyszło tak tragicznie i nie dbale zapakowane i zbite. Firma żeruje na wysyłaniu towaru nie umiejąc nawet porządnie spakować wysyłki. Nie polecam i nie zostawię tej sprawy tak jak jest w tej chwili. Firma jest winna źle spakowanego lustra a nie kurier.
1 / 5
2023-11-20 14:09:35
Monika
Nie polecam tego sklepu. Wysłyka dopiero po 2 tygodniach i telefonicznej prosbie. Totwar który przyjechal był niepełnowartościowy. ZE zwrotu lub wystawy, trudno powiedzieć. Brakowało wszystkich cześci potrzebnych do montażu. Obsługa posprzedażowa fatalna. Sprawa zgłoszona do UKOIK.
1 / 5
2023-09-15 08:08:01
Iza
Szczerze nie polecam tej firmy. Zamówiłam ściankę prysznicową na wymiar, określonej grubości. Zamówienie miało być zrealizowane w ciągu dwóch tygodni. Po trzech tygodniach skontaktowałam się z firmą (środa) i usłyszałam, że ścianka pod koniec tygodnia będzie dostarczona. Towaru oczywiście nie ma. Po kolejnym kontakcie telefonicznym okazało się ścianka jest w produkcji, ale nikt nie jest w stanie określić na jakim etapie... Brak szacunku dla klienta, nie mówiąc już o czymś takim jak zasady handlu. Z zamówienia zrezygnowałam, bo nie wiadomo jak długo trzeba będzie jeszcze czekać. Nigdy więcej
1 / 5
2023-09-15 03:24:07
Wojciech
Produkt niezgodny z opisem, brak instrukcji.
1 / 5
2023-08-25 10:58:02
Iwona
Nie polecam tego sklepu. Zapłaciłam za nową kabinę prysznicową a dostałam kabinę ze zwrotów. Bez instrukcji montażu. Z czterema dziurami w prowadnicy górnej. U kogo był montaż to wie o co chodzi . Powinny być dwa otwory. Bez uszczelek dolnych do drzwi przesuwnych. Dział reklamacji to porażka. Pan powiedział mi, że to ja wszystko popsułam, chociaż montował to fachowiec, że na pewno było wszystko tylko chcę firmę naciągnąć. Myślę, że ta firma nieźle naciąga klientów. Zdaniem pana z działu reklamacji kabina jest po to ,żeby wyglądała a nie po to, żeby nie przeciekała. Nawet nie zaproponował mi kupienia tych części. Jeśli Państwo nie chcecie kłopotów to omijać to z daleka. Pozytywne opinie chyba sami sobie wpisują.
1 / 5
2023-05-04 07:49:38
Mirosław
Otrzymałem towar drzwi, prysznicowe linger premium D20 z niewłasciwym elementem, a firma Domarket karze sobie zapłacić 89zł za dosłanie niewłaściwego elementu, krótko mówiąc bezczelne obciążają klienta za swoją nieudolność, dział reklamacji to porażka kontakt tylko email, a jak już odpowiedzą to niby wszystko jest zgodne z instrukcją, ale jak zażądasz przesłania instrukcji która by uwzględniała montaż niewłaściwego elementu to już nastaje cisza, ale równocześnie dowiadujemy się że na ich koncie widnieje oczekujące zamówienie na płatność, no i co płacisz bo nie po to kupowałeś drzwi prysznicowe by ich nie założyć, radzę omijać tą firmę bo na Ceneo jest więc takich negatywnych opinii, i dlatego szybko się stamtąd zwinęli.
5 / 5
2023-02-28 10:17:40
Teresa
Serdeczne podziękowania dla Właściciela i całego personelu za piekne obrazy na szkle.Pelen profesjonalizm i doradztwo na największym poziomie.
1 / 5
2022-12-21 11:20:35
filipek
Zamówiłem towar zapłaciłem po trzech dniach od zamówienia i zapłacenia pan proponuje mi kabinę o innych wymiarach niżeli zamówiłem ponieważ nie mają kabiny którą prezentują na stronie jako dostępną . ŻENADA . TERAZ CZEKAM NA ZWROT ŚRODKÓW. NIE POLECAM ZERO PROFESJONALIZMU.
1 / 5
2022-11-30 11:16:27
Piotr
Kupiłem 2 zestawy geberitów wc i bidetu - wysyłka na stronie 24h! Jak już zapłaciłem to wówczas dostałem wiadomość, że towar otrzymam za jakieś 3 tygodnie!!! Efekt taki, że wykonawca przerwał prace na 3 tygodnie! Jak już wrócił po kilku tygodniach to się okazało, że po rozpakowaniu kompletnego geberitu up 100 (na stronie podają zestaw UP320!) brakuje wspornika + śrób montażowych (na fakturze widniej jak wół, że zapłaciłem za wspornik+śruby montażowe). Po dokonanym zakupie nie dostałem potwierdzenia e-mailem zestawienia zestawów, które wybrałem! Nie można tel. złożyć reklamacji. W dniu dzisiejszym miałem otrzymać tel. na który się oczywiście nie doczekałem! Nie polecam, chyba że ktoś lubi opóźnienia i kontakt z nierzetelnym sprzedawcą.
1 / 5
2022-06-06 06:36:29
Slawomir
Zdecydowanie odradzam, na stronie podają wysyłka w 48h, w rzeczywistości czekam już drugi tydzień na wysyłkę i nie wiadomo czy jeszcze otrzymam w tym tgodniu. Ocena negatywna
1 / 5
2022-04-13 04:11:33
Małgorzata
Drzwi do wnęki prysznicowe. Pierwsza klasa. Wysoka jakość za przystępną cenę. Pełen profesjonalizm na każdym kroku zamówienia. Ukłony dla właściciela i całej ekipy. Zasługuje na polecenie
1 / 5
2022-01-28 09:56:54
Grzegorz i Maria Cencora
NIE POLECAM O ile przed zakupem, sam zakup ,rozpatrzenie reklamacji i sam kontakt z obsługą ok..ale zwrot pieniędzy za zwrócony towar to jakaś porażka, ciężko doprosić się swoich pieniędzy..Osoba odpowiedzialna za zwroty kosztów powinnaś być usunięta ze swojego stanowiska,gdyż jest osobą jest niepoważną.w dzisiejszych czasach dba się o klienta,a takim postępowaniem niesty ich tracicie. Zniecierpliwion czekam na zwrot kosztów ponad 4tyś moich pieniędzy już miesiąc czasu
1 / 5
2021-12-17 01:46:34
Irena
Brak kompetencji, nieznajomośc sprzedawanych produktów, po zwrocie towaru, długie oczekiwanie na zwrot środków pienieznych , nie polecam tego sprzedawcę
1 / 5
2021-12-17 01:45:37
Irena
Brak kompetencji, nieznajomośc sprzedawanych produktów, po zwrocie towaru, długie oczekiwanie na zwrot środków pienieznych
5 / 5
2021-11-27 05:01:08
Zygmunt
Bardzo dobre produkty.Obsluga na najwyższym poziomie.
1 / 5
2021-10-30 10:58:15
Jolanta
Złożyłam zamowienie 16 października , do dnia 30 października nie mam zamówionego produktu Po tel do sklepu uzyskałam odp , że mąką zepsutą maszynę , ale od następnego dnia realizują zamówienia , na nastepny dzień przychodzi mail , ze realizacja po 2 tyg , Komunikacja fatalna , żadnych informacji o realizacji , nie polecam .

Rzetelne opinie o DOMARKET