Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję doz.pl

Doz.pl Opinie 2.2 (110)

Ul.Gillette 11
94-406
Łódź
800110110
opinie Doz.pl
speedtest
2.2
110
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-09-24 01:16:25
Maciej
Prędzej umrzesz niż się doczekasz zamówionego towaru
1 / 5
2022-09-22 15:36:00
Richi
Apteka DOZ to sa oszusci. Produkty zamawiane poprzez internet sa niedostepne. Taka odpowiedz przychodzi po zamowieniu. Realizacja innych produktow, ktore sa dostepne wynosi 14 dni. Przedluzeniem wysylki sa choroby pracownikow apteki. Prosba o zwrot zaplaconej sumy nie ma sesu. Pieniadze sa stracone. Szef firmy jezdzi samochodem Porsche za ukradzione pieniadze niedostarczonych zamowien.
1 / 5
2022-09-11 05:26:17
Beata
Apteka przy ul kozielskiej 20 w kędzierzynie-koźlu to prawdziwy dramat, zero obsługi, zero jakichkolwiek informacji, a jak już są to takie jakby tam te panie i pan który pracuje, pracowali i tam za darmo i za karę... zamówienie internetowe mam do odbioru, Czekam od kilku dni i ciągle na drzwiach pisze awaria, apteka nieczynna... personel kręci się po zapleczu Bo widać.... ale dla pacjentów, dla klientów apteka jest po prostu zamknięta... dramat prawdziwy dramat, Właściciel tej apteki powinien być pociągnięty do odpowiedzialności...
1 / 5
2022-09-03 10:14:26
Jadwiga
Właśnie odebrałam zamówiony w doz -krem vichy -liftactiv supreme, którego w słoiczku było znacznie mniej niż powinno.To nie była pierwsza taka sytuacja kiedy ewidentnie widać ,że część kremu ktoś wyjął. Nie polecam kupowania kremów w doz przez internet .Ja już napewno więcej nie zamówię .
1 / 5
2022-08-28 05:48:48
Irga
Nie polecam, od kilku dni mam transport do punktu odbioru i nikt nie umie powiedzieć kiedy leki dojadą. Kiedyś warto było zamawiać w tej aptece, dostawa była bardzo szybko, a od kilku miesięcy olewają klienta.
5 / 5
2022-08-23 10:09:27
MYSZKA
Produkt vaxol, który jest dostępny w aptece mogę polecić. Ponieważ idealnie nadaje się przed kąpielą. Chroni uszy przed infekcjami i pomaga w utrzymaniu czystości.
1 / 5
2022-08-23 10:07:25
Mika1852
Apteka Doz jest godna polecenia. W szczególności chciałabym polecic produkt vaxol. Odpowiada za higienę uszu i chroni przed infekcjami
1 / 5
2022-08-17 08:04:16
Ania
Niestety ale przy odbiorze w aptece czasami czeka się nawet tydzień a i tak można się nie doczekać bo chyba zapominają o paczce. Kontakt żeby dowiedzieć się co z realizacją zamówienia też utrudniony. Dlatego nie polecam. Na ponad 10 zamówień większość ostatnio nie dochodzi w ogóle.
3 / 5
2022-08-12 16:25:51
Gosia
Po co można dodać do koszyka produkty, które podczas finalizacji zamówienia, pojawiają się jako te, które nie mogą być odebrane w aptece? I to nie są produkty wymagające recepty. Zamówienie za ponad 300 zł i apteka chce opłaty 60gr za papierową torbę- farsa. Przy zamówieniu za taką kwotę to torba powinna być gratis.
1 / 5
2022-07-27 15:04:10
Alicja
Ta firma to porażka. W przesyłce powinien być olejek pomarańczowy, a zamiast niego otrzymałam produkt, którego nie zamawiałam - witaminę A+E. Na złożoną reklamację nikt nie odpowiadał przez 4 dni. Pani na infolinii nie była w stanie udzielić informacji co w takiej sytuacji zrobić. Kazała mi dzwonić następnego dnia w godz. od 8-16. Po kolejnej mojej wiadomości na wskazany przez doz adres e-mail otrzymałam informację, że zgłoszenia reklamacyjne rozpatrywane są do 14 dni roboczych.
1 / 5
2022-07-18 06:52:25
Stracony klient
Bardzo niemiła Pani na infolinii. Zero zrozumienia tylko wmawianie swojej racji, która naprawdę nie jest prawdziwa.
1 / 5
2022-07-13 05:17:46
Daniel
Po tygodniu od złożenia zamówienia przez internet pani z infolinii nie była w stanie powiedzieć kiedy produkt dotrze do wskazanej apteki. Zaproponowała złożenie kolejnego zamówienia, ale bez żadnej gwarancji czasu realizacji. Można czekać w nieskończoność. Zdecydowanie nie polecam zamawiania przez internet.
1 / 5
2022-07-11 11:43:35
Maria
Złożyłam zamówienie z wt na sr. Czas dostawy 48-72h to pobożne życzenie klienta. Dziś mi pani odpisała ze de facto to 5 dni roboczych a na stronie pisze ze dostawa to 1-2 dni od spakowania czyli paczkę możemy dostać ‚Bóg wie kiedy’. Na stronie z której zamawiałam pisze 48-72h ale najwidoczniej pani wie lepiej. Zamówienia które nie zostało wysłane nie można już było anulaowac. Fakt ze mnie pod adresem dostawy nie będzie bo wyjeżdżam i chciałam zabrać produkty na wakacje pani nie zmartwił bo tak w sumie to moj problem, oni się podobno wywiązują planowo. Jutro 5 dzień roboczy, paczka dopiero ruszyła
1 / 5
2022-07-08 08:30:29
Przemek
Porażka. Czas oczekiwania bardzo długi. Finalnie zamówień po 5 dniach zostało anulowane. Zdecydowanie nie polecam. Jeśli zależy na szybkiej przesyłce to zdecydowanie nie DOZ.
1 / 5
2022-07-07 09:01:29
Waldek
PORAŻKA zamówienia złożone w niedziele a w czwartek jeszcze nie skompletowane nie odpowiadają na e-maila pani na infolinii tłumaczy że mają dużo zamówień i towar dostarczamy jest z czterech magazynów PORAŻKA.PORAZKA
1 / 5
2022-07-07 03:35:41
Agnieszka
Bardzo długo czeka się na zamówione leki przez konsultanta,,,odpowiedzi nie kompletne,
1 / 5
2022-06-28 12:19:01
Ania
Bardzo długi czas oczekiwania na zamówienie w porównaniu do konkurencji
1 / 5
2022-06-22 17:21:35
Ewa
Zamówiłam olej lniany w regularnej cenie. Po dwóch dniach odebrałam olej w zaklejonej papierowej torebce. W domu okazało się, że olej ma tylko 10 dni przydatności do spożycia. Uważam, że celowo olej został spakowany w ten sposób, żebym nie mogła w aptece sprawdzić ważności. doz.pl oczywiście na reklamację nie odpowiada
1 / 5
2022-06-12 08:13:40
Klient
Obsługa jest dramatyczna, to sieciòwka ale wpływa na całą markę, tak złego podejścia do klienta w żadnej aptece nie widziałem. Pani jest nie miła, wręcz niegrzeczna, nie ma tam wprowadzonego żadnego standardu obsługi, jeśli chce ktoś zobaczyć jak wygląda najbardziej dramatyczna obsługa klienta warto tam pójść tak z ciekawości:) jeśli chcesz położyć biznes zniszczyć markę sieciową, to to idealny przykład jak to się robi, chodź ciekawe że centrala nic z tym nie robi, bo jak widać po opiniach to standard, ale może szefowi odpowiedzialnemu za sprzedaż w sieci nie zależy na wynikach i wizerunku. Warto pamiętać że jak ludzie mieszkają w Łomiankach też kupują w Warszawie i będą omijać sieć, nie mówiąc o internecie, więc jak będziecie mieli słabe wyniki to wiecie dlaczego
1 / 5
2022-06-04 08:43:57
Jystyna
Złożyłam zamówienie we wtorek rano, dziś jest sobota i zamówienia nadal nie ma. Nigdy więcej tam nie zamówię.
1 / 5
2022-04-21 06:32:57
Ema
Tragedia. Jestem stalym klientem. Nie rozumiem jak innym te zamowienia do odbioru w sklepie dochodza w ciagu 2 dni! Jak?! Po 3 dnich zaczeto dopiero realizowac zmaowienie, mimo ze zlozylam je w poniedzialek. Masakra jakas. Potem przyslali emiala ze ze wgl na problemy tech realizowanie jest opoznione! To juz 3 raz! Masakra!
1 / 5
2020-02-11 19:47:13
Kajetan
Bardzo nieladnie DOZ pogrywa. To juz trzecia rezerwacja gdzie bez przyczyny opoznia sie odbior produktow. Pewnie taka teraz ich polityka zeby kupic jednak po cenie stacjonarnej a nie internetowej. Wstyd.
1 / 5
2020-02-06 09:58:53
Roma
Apteka nie radzi sobie z reklamacją: kupiłam termometr i zareklamowałam 18tego grudnia do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi w sprawie reklamacji jakieś bzdurne maile że uprzedzali o wydłużeniu reklamacji ale żadnych konkretów. Zaraz będą 2 miesiące a termometru nie otrzymałam.Infolinia nie jest w stanie w niczym pomóc , generalnie NIE PLECAM kupowanie produktów które mogą się popsuć bo zareklamowanie ich fatalne!!!
1 / 5
2020-01-23 10:05:41
Jonatan
Czas realizacji zamówienia poniżej normy. Otrzymałem informację "Uprzejmie informujemy, że z powodów technicznych nastąpiło opóźnienie w realizacji zamówienia" chociaż towar nadal dostępny w sklepie.
1 / 5
2020-01-14 16:12:27
Lesław
Jestem (a raczej byłem) stałym klientem DOZ.pl, dokonałem dziesiątki zamówień, czasami 2-3 razy w miesiącu. Nigdy nie było problemów, w większości przypadków dostawa do apteki, 2-3 dni, sms i mogłem odebrać osobiście. Ale to co się ostatnio dzieje, to jakaś masakra. Anulują zamówienia (po jego złożeniu) twierdząc że brakuje którego z produktów, pomimo że na stronie dostępność cały czas jest i mogłem dodać do koszyka. Ok, usunąłem problematyczny lek. Kolejne zamówienie po około 2 tygodniach - wszystkie leki dostępne, a oni po kilku dniach przysyłają maila "Uprzejmie informujemy, że z powodów technicznych nastąpiło opóźnienie w realizacji zamówienia". Jak gdyby nigdy nic ! Nie ważne że ktoś czeka na leki. Dostawa trwała 9 dni do apteki !. Ok jakoś to przełknałem mówię zdarza się najlepszym. Dokonałem kolejnego zamówienia, tym razem ***** dla niemowlaka. Wszystko było ze status dostępności, złożyłem zamówienie. 3 dni się nie odzywali,i bach znów mail: "że nastapi opóźnienie". A idź pan w pyry, anulowałem zamówienie i przenoszę się do innej apteki. I jeszcze jedna rzecz - ceny w aptekach stacjonarnych potrafią powalić z nóg, taki narzut w stosunku do cen z apteki internetowej. Polecam ale tylko dla ludzi o stalowych nerwach, albo takich co mogą nawet i do 2 tygodni czekać na leki.
1 / 5
2019-11-27 15:58:47
Janusz
FATALNIE. Wszystko bylo dobrze dopoki nie otrzymalam dwoch zamowien pod rzad, w ktorych produkt byl uszkodzony. Zamowilam mleko dla dziecka w kartonikach 1200g. W srodku nienaruszonego kartonika, na zgrzewie w jednej przesylce uszkodzona jedna a w drugiej przesylce dwie saszetki z dwoch roznych pudelek. Po interwencji do dzialu reklamacji otrzymalam zwrot za jedna saszetke! mleka z pierwszego zamowienia. Natomiast w drugim przypadku pani z dzialu reklamacji stwierdzila, ze to na pewno w transporcie sie zniszczylo (karton zewnetrzny jak i kartonik od mleka nie tkniety ale co tam, zrzucic lepiej na kogos innego) i mam skierowac sprawe do firmy kurierskiej. Do dzis cisza...dwa tygodnie... szkoda czasu na niekompetentna obsluge i apteke. Wiecej od nich nie zamowie. Dodam ze kazde moje zamowienie bylo na minimum 300zl....
2 / 5
2019-10-05 21:05:38
Beniamin
Ostatnie zamówienie zaginęło i nikt nie jest w stanie wyjaśnić gdzie się podziało, dlatego też więcej nie skorzystam z oferty doz.pl
5 / 5
2019-09-28 18:27:15
Sonia
Wszystkie zamówienia były zrealizowane bardzo szybko. Zdarzało się ,że odbiór był tego samego dnia. Miła obsługa.
5 / 5
2019-09-27 19:51:13
Gracjan
Jestem bardzo zadowolona z DOZ Zawsze mogę wszystko zrealizować Polecam.
5 / 5
2019-09-27 18:56:07
Joanna
Jeszcze raz polecam internetową aptekę DBAM O ZDROWIE ! Możliwość realizacji leków na receptę i OCT w atrakcyjnych cenach (tych z 100% odpłatnością). Szybki odbiór w wybranych aptekach bez kosztów wysyłki. Zdarzają się poślizgi ("kto nie pracuje ten się nie myli").
5 / 5
2019-09-27 11:14:10
Dorota
Ta duża liczba negatywnych opinii chyba spowodowała, że firma wyciągnęła wnioski, bo realizacja mojego zamówienia przebiegła nienagannie!!! A jeśli chodzi o dołączoną do zamówienia paczkę "Love, care, family", to byłam w szoku, ile przydatnych, pełnowartościowych produktów ona zawiera (oczywiście nie sprawdziłam wcześniej na stronie, co miało się w niej znajdować - myślałam, że to będzie jakieś małe pudełeczko z kilkoma próbkami ;-P)!!! W dodatku dostałam ją za darmo, bo zamówienie przekroczyło 250 zł. Ponadto, całe zamówienie było tak starannie spakowane, że wszystko dotarło bez najmniejszych uszkodzeń - okazuje się, że nie potrzeba kilometrów folii bąbelkowej, by osiągnąć taki efekt :-D Innymi słowy - nie mogę się nachwalić tej apteki i mam wielką nadzieję, że ta pozytywna tendencja się w niej utrzyma :)
1 / 5
2019-09-17 11:05:26
Marta
Zdecydowanie NIE POLECAM. Po godzinie 18.00 otrzymałam maila z informacją, że zamówienie będzie anulowane bo nie ma jednego produktu. Oczywiście wcześniej, nie pojawił się komunikat,że go nie ma. Po 12 godzinach automatycznie anulowano opłacone już zamówienie (na ponad 400 zł.). Nie miałam nawet możliwości zareagowania bo wieczorem nie sprawdziłam poczty. O 8.00 zaczęłam do dzwonić apteki. Pni powiedziała ,że wszystko w porządku, zamówienie jest w realizacji. Po czym, dostałam kolejna informację o anulowaniu zamówienia i zwrot kosztów. Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam!
5 / 5
2019-09-06 22:17:25
Ignacy
Bardzo często składam zamówienia, atrakcyjne ceny, szybka dostawa, dobry kontakt.
5 / 5
2019-09-04 16:45:20
Emanuela
Cżesto składam zamówienie przez stronę internetową. Najczęściej zamówienie mam do odbioru następnego dnia.
4 / 5
2019-09-03 08:34:12
Dariusz
Czesto zamawiam dla siebie leki, lub dla mamy. Szybka relaizacja zlecen, max 2 dni czekania a jesli sa jakies problemy, dostaje rabat na nastepne zakupy. Polecam bo ułatwia zycie i oszczedza czas.
5 / 5
2019-09-02 22:41:25
Norbert
Bardzo wygodna jest możliwość składania zamówień poprzez infolinię, gdyż otrzymujemy informację o dostępności danego leku w konkretnej aptece. Osobisty odbiór możliwy jest wówczas często w ciągu 2 godzin a cena sporo niższa w porównaniu z apteką stacjonarną, choć tam jest miejsce odbioru. Nie płacimy także za dostarczenie leków do wybranej przez siebie apteki. Konsultanci na infolinii zawsze byli dla mnie bardzo mili i starali się, aby klient był zadowolony.
5 / 5
2019-09-02 20:51:33
Walenty
Dość czesto robię tutaj zakupy i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam. Przesyłkę -na moje życzenie -zawsze dostarczano szybko do apteki stacjonarnej, znajdującej sie w pobliżu mojego miejsca zamieszkania. Zatem dodatkowym atutem jest fakt, ze płacę przy odbiorze, natomiast opłata za dostarczenie moich zakupów do tej apteki zupełnie mnie nie dotyczy. Gdybym zamawiała kurierem, lub pocztą, musiałabym dodatkowo ponieść opłatę. Ponadto, ilekroć składając zamowienie pomylę sie, to zawsze moja prośba o weryfikacje zamówienia jest realizowana bez zadnego problemu. Ogólnie jestem wiec zadowolona podwójnie.
5 / 5
2019-09-02 16:59:39
Gabriel
Często robię zakupy w DOZ.pl ponieważ jest duży wybór, korzystne cene (również wyprzedaże) a także bezpLatny odbiór zamówionych produktów w aptece DOZu. Piszę o swoim doświadczeniu wyłacznie jeśli chodzi o zakup suplementów i kosmetyków.
1 / 5
2019-08-28 17:35:02
Ignacy
Złożono zamówienie za pośrednictwem sklepu internetowego na zakup igieł do podawania insuliny, różnica pomiędzy sklepem stacjonarnym to 30 zł mniej za 100 szt. Po dwóch dniach informacja że produkt jest niedostępny. Nie polecam .
1 / 5
2019-08-19 14:02:47
Leon
Zamawiam mnóstwo rzeczy przez neta i to od dawna jednak z taką fatalną obsługą i systemem się jeszcze nie spotkałam. Zamówienie przyjęte do realizacji - regulamin stanowi, że w ciągu 72 h realizacja zamówienia. W dniu składania zamówienia otrzymałam inf. sms o przyjęciu zamówienia do realizacji to był 22 lipca a 28, że zamówienie zostało anulowane. Kontakt z działem reklamacja - hmm Pan był oburzony, że musi odpisywać na maile. Podczas składania reklamacji nagle otrzymałam maila o zmianie regulaminu odnośnie składanych zamówień przez internet. Odradzam zakupy w tym punkcie. Jedno słowo opinii : ŻENUA !!!
1 / 5
2019-08-14 14:50:46
Maksym
Bardzo droga apteka. Kuoiłem u nich Reparil, za który zapłaciłem 33,72 zł. Gdy taki sam Reparil w innej aptece był po 26,99 zł. Czyli 20% taniej
1 / 5
2019-07-27 15:06:18
Irena
zamowienie przez inernet wysylka zagraniczna zrealizowana blyskawicznie,kontakt super!.Pomimo problemu z mojej winy-zarowno jak Apteka/biuro obslugi klienta/ jak i DHLpl i DHLde dolozyly wszelkich staran aby przesylka dotarla!!!Pieknie dziekuje,jestem bardzo wdzieczna za pomoc.PPLECAM.
1 / 5
2019-07-21 22:50:37
Lucjan
Zakupy przez internet jeszcze ok ale coraz więcej problemów - albo dostępność albo dostawa. Za to niech komuś nie przyjdzie do głowy kupować stacjonarnie bo ceny w porównaniu do tych ze strony to różnica często 40%!!! A bywa że w porównaniu do innych aptek nawet 100%... To jest KOSMOS. Za leki kosztujące internetowo ok 110zł stacjonarnie wyszło prawie 200!
1 / 5
2019-06-05 14:11:40
Manuela
Online ceny ok, zamówienia z odbiorem ujdą pod kątem realizacji, ale nie próbujcie sprawdzać ceny online i iść kupić stacjonarnie. Za produkty warte 80 zł (koszyk w aptece internetowej i aptece osiedlowej!!!) zapłaciłam niemal 200! Taką marżę narzucają zarówno na suplementy i leki bez recepty, jak i na receptę. Omijam szerokim łukiem. A jeszcze te wieczne kolejki i nieogarnięci sprzedawcy.
1 / 5
2019-05-28 22:42:47
Antonina
Nie polecam. Zakupy internetowo owszem, duży wybór i cenowo ok., ale w aptekach stacjonarnych dno. W aptekach stacjonarnych (Łódź, ul. Pojezierska - apteka w Tesco) leki 40% drożej niż w sprzedaży internetowej i na dodatek bez możliwości zwrotu. Nigdy więcej zakupów bezpośrednio w aptece.elugel w sprzedaży internetowej kosztuje 18,99 a w aptece 31,99, no-spa max w sprzedaży internetowej 12,99 zł a w aptece 16,99 zł. Ceny w innych aptekach podobne do cen internetowych w DOZ. Napisałam do głównego inspektoratu farmaceutycznego o braku możliwości zwrotu leków i czekam na odpowiedź. A co ma zrobić emeryt jeżeli go nie stać na przepłacanie?. Aptekę będę omijać szerokim łukiem.
1 / 5
2019-05-23 20:43:58
Sabina
Tragedia!!! Omijajcie szerokim łukiem!!!
1 / 5
2019-05-06 12:57:40
Konrad
dno i wodorosty.. o mule nie wspomne... od zamowienia po 2 dniach info ze z powodow technicznych czas dostawy sie prziagnie... po nastepnych 5 dniach info ze z powodow technicznych nie mogli zrealizowac i prosza o powturne zlozenie tego samego zamowienia... i zas powtorka tego samego.
5 / 5
2019-04-29 08:45:41
Mieczysława
Ceny internetowe bardzo dobre, przy mniejszych zamówieniach zdarza się że rezerwują towar w lokalnej aptece i odbieram w dniu zamówienia. Czasem zdarza się że towar nie jest dostępny, ale są powiadomienia, a odbiór w aptece jest darmowy więc można zawsze można sobie domówić brakujący produkt.
1 / 5
2019-04-24 16:12:02
Kornel
Duży wybór. Nie polecam jednak z dwóch powodów: jedno z zamówień zawierało towar, który został uszkodzony jeszcze przed zapakowaniem do wysyłki. Część zawartości butelki się wylała do opakowania. Drugi powód to brak kontaktu ze sklepem w tej sprawie: nie odpowiadają na e-mail, połączenie telefoniczne jest zablokowane.
1 / 5
2019-04-16 13:54:02
Lech
5 dni minęło a zamówienie dalej nie jest wysłane. Szkoduję że odrazu nie sprawdziłem opinie na tej stronie.
1 / 5
2019-03-28 21:55:52
Eugenia
Nie polecam, chcą żeby u nich zamawiać, a kompletnie ignorują klientów. Jakość obsługi portalu doz.pl jest bardzo zła, tragiczna. Obsługa portalu [email protected] nie odpowiada na wiadomości, albo wysyła niekompletne, pourywane odpowiedzi, tak jakby komuś wysłała się przedwcześnie, ale nie wysyłają potem dokończenia. Totalna ignorancja. Natomiast na instagramie usuwają komentarze, które im nie pasują i w żaden sposób nie odpowiadają na odwołania klientów. Wstyd, ogólnopolska sieć aptek na pewno nie powinna sobie pozwalać na tak słabą jakość obsługi.
5 / 5
2019-03-20 12:42:09
Hanna
Korzystam z usług tej apteki, wraz z koleżankami. POLECAM, za każdym razem czas oczekiwania na odbiór zamówienia to 1-2 dni. Ceny konkurencyjne - zawsze najkorzystniejsze.
1 / 5
2019-03-18 17:01:32
Maciej
ta apteka to dramat, ceny niektórych produktów na stronie tak drastycznie się różnią z tymi stacjonarnie że to jest dramat, chciałem kupić 2 produkty, sprawdzam cenę na stornie i mówię dobra cena kupię stacjonarnie, rozumiem jak by były małe różnice w cenach jak w pierwszym produkcie który kosztował 9,50 zł zamiast 9 zł, ale drugi mnie rozwalił 25 zł na stronie a stacjonarnie 35 zł, z pośpiechu zapłaciłem kartą, ale jak spojrzałem na paragon to mocno się zdziwiłem, tragedia, że nie jest nigdzie podane, że ceny nie obowiązują stacjonarnie, a różnice sięgają jak widać 40%
1 / 5
2019-03-05 17:24:48
Konstanty
Odradzam jakikolwiek zakup w tej aptece. Dopuszczają się rażącego lekceważenia i zaniedbania klienta. Są ewenementem w tej branży, w negatywnym tego słowa znaczeniu. Ostatnie trzy moje zamówienia, to kompletna farsa i szczyt niekompetencji. Ostatnie zamówienie złożone 25.02.2019, nie uzyskało do tej pory nawet statusu przygotowania do wysyłki, pomimo tego, że są tam leki na receptę, niezbędne do mojego prawidłowego funkcjonowania. Leki między innymi na nadciśnienie, cukrzycę, tarczycę. Leki od których zależy moje zdrowie ! Pozostałe zamówienia zostały zrealizowane z ogromny opóźnieniem, po zgłoszeniu reklamacji i rozmowie z ich infolinią. Gdyby nie moje interwencje, nie doczekałbym się pewnie ich realizacji. Brak ze strony apteki najmniejszej wzmianki o możliwym opóźnieniu, bądź też problemach z realizacją zamówień. Kategorycznie odradzam zakupy w tej aptece. Unikną Państwo niepotrzebnej frustracji, oraz oszczędzą nerwy, które ja tracę, oczekując na leki. Długo byłem cierpliwy, ale są pewne granice. Nie toleruję ignorancji. Płacąc każdorazowo setki złotych, oczekuję pewnych standardów obsługi klienta, których tu Państwo nie znajdą ! Odradzam raz jeszcze tą aptekę internetową.
5 / 5
2019-02-25 17:38:42
Edward
ja mam dobrą opinię o aptece kupuję w niej już od 10 lat i nie miałem do tej pory żadnych kłopotów z zamówieniami. Więc mogę ją polecić każdemu.
1 / 5
2019-02-25 10:44:24
Eleonora
Nikomu nie polecam zakupów w tej aptece, jeszcze rok temu realizacja przebiegała sprawnie, ale od jakiegoś czasu jest dramat. Zamówienie złożone 07 lutego do tej pory nie jest w pełni zrealizowane, 17 lutego po dwóch reklamacjach uzyskałam odpowiedź, że niepełne zamówienie mogę odebrać w aptece, status zamówienia od kilku dni pokazywał, że jest w transporcie, zero sms mimo, że taką usługę mam u nich włączoną , zero maila, że niepełne zamówienie jest w aptece do odbioru.. Apteka sama, bez mojej zgody, złożyła w moim imieniu ponowne zamówienie na brakujące krople do oczu, które do tej pory z resztą nadal są w "transporcie do apteki..." a dziś mija już 8 dzień; od złożenia całkowitego zamówienia mija 18 dni. Krople te bez problemu kupiłam w Rossmanie...gdyż nie zamierzam czekać w nieskończoność. Firma, która sprzedaje leki i realizuje zlecenia po dwóch tygodniach jest poniżej wszelkiej krytyki. NIE POLECAM
1 / 5
2019-02-23 10:57:56
Bogna
ODRADZAM ZAKUPY! W dniu 18.02 złożyłam zamówienie przez Internet. Do dnia dzisiejszego zamówienie nie zmieniło swojego statusu... niestety nie ma żadnej informacji co się dzieje, czy produkty są czy nie.. czytając inne komentarze obawiam się, że doczekam się tylko anulacji zamówienia. Niestety dzwoniąc na infolinię można dowiedzieć się dokładnie tego co się już wie. Pan co prawda z wielkim zaangażowaniem pyta o numer zamówienia, udaje, że coś sprawdza po czym mówi "ooooo tu są bardzo poważne problemy techniczne" ale jakie to już się niestety nie dowiemy. Kontakt z apteką poniżej jakiejkolwiek krytyki. BARDZO NIE POLECAM zakupów w aptece stacjonarnie czy przez internet. Ceny w aptekach stacjonarnych pozostawię bez komentarza.
1 / 5
2019-02-23 08:50:20
Henryka
Nie wiem co się stało, ale kiedyś to była jedna z moich ulubionych aptek. Bardzo często robiłam zakupy online, ponieważ ceny były konkurencyjne no i darmowa dostawa do apteki. Nagle wszystko zaczęło się sypać... zaczęło się od tego, że bardzo dużo produktów było niedostępnych na stronie. Pomyślałam, że każdemu się zdarza. Niestety mimo upływu czasu sytuacja nie zmieniła się i na magazynie nie było sporej ilości produktów. Jednak armagedon zaczął się kiedy złożyła zamówienie przez internet. Zamawiałam produkty które były mi dosyć szybko potrzebne, a że jakiś czas temu na zamówienie czekałam ok 2 dni, to i tym razem zamówiłam na DOZ-ie. Minęły 3 dni dostałam emaila że przepraszają, ale mają jakiś problem techniczny, i że teraz będzie realizowane moje zamowienie. Spoko przecież każdemu się zdarza.... jednak jakież było moje zdziwienie kiedy kilka dni poźniej dostałam informacje, że moje zamówienie zostało anulowane, bo nie ma tych produktów na magazynie... dobrze że zaopatrzyłam się już stacjonarnie w moje leki. Nie poddałam się i jakoś miesiąc później złozyłam zamówienie ( zupelnie inne produkty). Już nie podobało mi się, że nie otrzymałam sms-a, ale ostatnio mój operator miał problemy więc nie panikowałam, tym bardzie, że dostałam e-mail. Dwa dni później zakupy starałam się tak dopasować, żeby w razie co odebrać zamówienie, bo byłam przekanana, że dotrze. Z noworodkiem w domu jest cieżko dostosować czas do apteki, ale cóż.... po 3 dnach dostałam e-mail,że moje zamówienie jest w transporcie. Pomyślałam że super, że pewnie na następny dzień będzie. Jednak po 2 dniach od tej wiadomości dostałam sms-a o 6 rano, że mam się zalogować na DOZ, bo jest problem z moim zamówieniem... ok zrobiłam co kazali. Jakie było moje zdziwenie kiedy okazało się, że z 9 pozycji, które zamawiałam dostępne jest tylko 1!! SERIO??!! rozuiem, że to kierowca podczas transportu pogubił wszystko? Czy to panie w aptece ( kochane kobiety, przecież to nie ich wina że taki bałagan mają w systemie) olały mnie i podzieliły zamówienie na innych? Kiedy weszłam na DOZ na facebooku okazało się że nie tylko ja mam taki problem, mało tego ludzie którzy pisali skargi nie dostawali żadnej odpowiedzi.... masakra!
1 / 5
2019-02-22 14:31:39
Grzegorz
Informacja na stronie o dostarczeniu zamówienia do apteki w ciągu 72 godzin, po 8 dniach od zamówienia brak jakichkolwiek informacji. Po prawie godzinnym oczekiwaniu, raz Pani na infolinii rozłączyła się, drugi raz Pan wprawdzie odebrał, jednak nie był w stanie pomóc. Na maile nie odpowiadają. Strata czasu i nerwów.
1 / 5
2019-02-20 12:51:38
Nastazja
Opinia negatywna ze względu na długi czas realizacji zamówienia oraz oszukiwanie na cenie produktu. Po raz kolejny czekam już na zamówienie 7 dni. W Regulaminie napisano, że w mailu potwierdzającym zamówienie podawana jest data dostawy do apteki. Nie ma takiej informacji w tych mailach. Po 2-3 dniach przysyłają maila, że jest opóźnienie w realizacji z powodów technicznych i dostarczą "jak najszybciej" - kiedy? nie wiadomo. Powody techniczne ciągną się od 3 miesięcy (składałam w tym czasie kilka zamówień i za każdym razem to samo). Dodatkowo zaznaczyłam opcję powiadomienia o dostępności produktu, który kosztował ok. 5 zł (cena widoczna w sklepie). Po ok. tygodniu weszłam na stronę tego produktu - nadal był niedostępny, ale cena już ok. 9 zł. Dzisiaj otrzymałam powiadomienie o dostępności produktu - wchodzę na stronę sklepu a tam cena 11,99 zł (https://www.doz.pl/apteka/p133050-Fito_Kosmetik_krem_do_twarzy_glebokie_odzywianie_45_ml?utm_content=bodywww&utm_source=automails&utm_medium=email&utm_campaign=dostepny). Czy producent w ciągu 2 tygodni podniósł cenę ponad dwukrotnie, czy sklep - widząc zainteresowanie produktem - winduje cenę? Poczułam się oszukana. Czekam na ostatnie zamówienie i na tym koniec zakupów w DOZ. Napisałam wiadomości w obydwu sprawach na adresy mailowe dostępne na stronie. Ciekawe, czy kogoś w ogóle zainteresuje, co się wyprawia w tej firmie.
1 / 5
2019-02-18 23:15:28
Urszula
Na zamówiony towar czekam ósmy dzień!!! Płatność przelana natychmiastowo. Nie ma żadnej informacji zwrotnej, żadnego potwierdzenia wysyłki, żadnego e-maila. Nie można się do was w ogóle dodzwonić. Ocena definitywnie negatywna, którą od razu wystawiam w Googlach i Internecie. Jeśli byłoby poniżej jednej gwiazdki - też bym wystawił. Poniżej wszelkiej krytyki. Nigdy więcej. Sprawa oddana do UOK.
1 / 5
2019-02-18 16:11:57
Radomir
Zero odpowiedzi odnośnie wysyłki, która maiła być wysłana jednak tkwiła w statusie ,,przygotowanie zamówienia"-wiele dni.1 Nigdy więcej nie zamówię w DOZ, a stacjonarne punkty szerokim łukiem ominę. Okropni, nierzetelni. Dzisiaj już tak klienta się nie obsługuje...
1 / 5
2019-02-18 10:36:29
Jacek
Realizacja zamówień to jakiś dramat. W styczniu zamówione produkty otrzymałem dopiero po 8 dniach, jakoby z powodów technicznych. Aktualnie czekam na kolejne zamówienie, które po 4 dniach ma wciąż status "przygotowanie zamówienia" nie polecam
1 / 5
2019-02-13 20:21:00
Olga
Na stronie reklamują się, że czas realizacji zamówienia do apteki to 24-72 h. Przeczytałam również regulamin sklepu i tam jest napisane, że max 5 dni roboczych. Szkoda, że moje zamówienie po ponad 8 dniach nie jest gotowe. Przecież to jest kpina! Dodzwoniłam się na infolinię od 30 minut do godziny (bo dzwoniłam 3 razy), po czym i tak Panie zapewniały mnie, że zamówienie na pewno jutro bądź na drugi dzień bedzie do odbioru..a minął już dobry tydzień. Na maile nie odpowiadają, po prostu tragedia. Nikomu nie polecam. Straciłam czas i pieniądze- bo musiałam zrobić zakupy w lokalnej aptece, gdzie jest drożej. Więcej z ich usług nie skorzystam i na pewno będę Wam robić antyreklamę- tak klientów się nie traktuje. Podejście rodem z PRL. M A S A K R A
1 / 5
2019-02-11 13:03:02
Ismena
Zamówienie złożone tydzień temu nie ruszyło się z miejsca. Oczywiście standardowy mail "przepraszamy za problemy techniczne będzie opóźnienie" dodawany do każdego zamówienia z automatu. Następnym razem zapłacę kilka zł więcej, ale kupie gdzie indziej.
1 / 5
2019-02-11 10:58:07
Genowefa
Fatalnie to mało powiedziane. Kultura sklepu rodem z PRL. Nasz klient nasz WRÓG !! Kontakt? jaki kontakt na maila nie odpisali 7 dni... Telefon? błahahahah 18 w kolejce.... czyli pewnie 18 osób czeka tak jak ja na zamówienie i wiszą na słuchawce od godziny..... Powinno to dać do myślenie ten pseudo firmie. Myślę że władze tej firmy nie czytają opinii wiec trochę na darmo to pisze ale może to da do myślenie potencjalnym klientom że to nie tylko Cena Czyni Cuda ale także jakość obsługi ( przynajmniej w naszym ustroju politycznym). Przebieg zamówienia: 2019-01-31 22:47:57 Nowe zamówienie 2019-01-31 22:47:57 Przygotowanie zamówienia 2019-02-07 08:08:50 Transport do punktu odbioru Dziś 11.02.2019 cisza?
1 / 5
2019-02-08 13:54:59
Julian
Zdecydowanie nie polecam zamówienie złożone w poniedziałek jest piątek po południu . Zamówienie już 3 dzień w transporcie a prawda jest taka że przyjmują zamówienie nie mając pokrycia w towarze więc czarują że zamóiwenie jest transportowane to nie jest pierwszy raz. Chciałem wyjaśnić problem telefonicznie ale jak usłyszałem że jestem 19 w kolejce zrezygnowałem. Niw wiem czy ten problem zależy od Doz czy od konkretnie wybranej apteki takie sensacje są we Wrocławiu . Przez kilka miesięcy w roku przebywam pod Warszawą ale tam problemu nie ma realizacja od momentu złożenia do odbioru to okoł 48 godzin
1 / 5
2019-02-03 08:14:47
Maciej
Dostarczenie do stacjonarnej apteki w Warszawie zajęło ponad tydzień. Jeśli komuś się spieszy, nie polecam. Bo raz jest szybko, innym razem - wolno.
1 / 5
2019-02-01 21:32:39
Krystian
jedno zamówienie złożone w dniu 26.07.2018 przyszło po tygodniu oczekiwaniu. Drugie zamówienie złożone w dniu 28.01.2018 następny tydzień oczekiwania. Kontakt email całkowicie niemożliwy wysłałem dwa email w różnych dniach oba pozostały bez odpowiedzi ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE
1 / 5
2019-01-16 10:13:27
Sabina
Nie wiem jak mam ocenić realizację zamówienia skoro kolejne zamówienie jest nierealizowane, 8 dni temu składałam zamówienie i do tej pory dostałam tylko info że jest opóźnienie... na e-maile nie odpowiadają, no masakra wcześniej zamówiłam leki dla mamy na receptę i też opóźnienie że wszystko musiałam wcześniej kupić ... TO NIE KOSMETYKI CZY UBRANIA ŻE MOŻNA CZEKAĆ TYLE NA PRZESYŁKĘ, TO SĄ LEKI - TROCHĘ INNA ODPOWIEDZIALNOŚĆ.
1 / 5
2019-01-10 19:18:19
Karina
NIE POLECAM, korzystałam ze sklepu internetowego, na stronie ***** krople które kupiłam miały podany inny skład niż w rzeczywistości, zaufałam temu co było napisane na stronie, nie sprawdziłam co jest napisane na produkcie, sklep nie chce przyjąć reklamacji na produkt który de facto nie zgadza się z opisem. Jako alergika sklep ***** naraził moje zdrowie i nie poczuwa się do odpowiedzialności. To jest skandal. Sprawę zgłosiłam do Rzecznika praw pacjenta i do Głównego Inspektoratu farmaceutycznego
1 / 5
2019-01-02 14:22:34
Robert
Tragedia. Sklep doz.pl nie polecam! Połasiłem się, bo miałem rabat na pewny asortyment... Od 27.12 brak realizacji zamówienie, dnia 31.12 wysłali elektroniczne nadanie przesyłki do dhl = nadają paczkę, zeby klient cierpliwie czekał, nie wiadomo jak długo... Na infolini tragedia- pół godziny oczekiwania, brak informacji, pani konsultant wysłała notę o anulowani i zwrot, bo jak się okazuje nie ma takiej władzy i sposobności aby anulować bezpośrednio zamówienie... Okazuje się, że prawdopodobnie pewnych rzeczy nie mieli na stanie, pomimo dostępności online! ODRADZAM! Są szybsze i o wiele tańsze apteki, w których wysyłka jedynie ciut droższa...
1 / 5
2018-12-20 18:40:48
Teresa
Szczerze nie polecam! Zamówienie złożone 11.12.2018 r. do dzisiejszego dnia 20.12.2018 r. jest w drodze do punktu odbioru. Kpina na maile nikt nie odpowiada a Pan na infolinii informuje, że w tej chwili nie może udzielić informacji na temat zamówienia???
1 / 5
2018-12-07 09:55:12
Filip
Kpina z klienta, zero odpowiedzi, zero kontaktu po złożeniu zamówienia. Można czekać w nieskończoność i...umrzeć bez leków. Brak odzewu na prośby o kontakt. A skoro sprawa dotyczy leków (nawet jeśli to tylko OTC), lepiej nie zaczynać, tylko od razu iść od apteki albo szukać innej online.
1 / 5
2018-12-05 21:52:14
Dariusz
Realizacja zamówień złożonych internetowo w DOZ, to jakaś masakra. By nie być gołosłownym: Statusy realizacji zamówienia Data Status 2018-11-30 15:55:53 Nowe zamówienie 2018-11-30 15:55:53 Przygotowanie zamówienia 2018-12-04 19:51:41 Transport do punktu odbioru - - - - Gotowe do odbioru - - - - Zakończone 4 dni przygotowywali zamówienie, przesyłka jest w transporcie już od 26 godzin i nadal nie doczekałem się SMS-a. Może Renifer im padł, bo nawet konno byłoby szybciej. W związku z tym, że część zamówionych leków jest na receptę, której termin ważności upływa 6 grudnia, od 2 dni usiłowałem się do nich dodzwonić. Dzisiaj po 90 minutach oczekiwania w końcu mi się udało. Rozmowa nie miała sensu. To moje ostatnie zamówienie u nich.
1 / 5
2018-12-04 14:18:17
Wiola
Dzień dobry Uprzejmie informujemy, że z powodów technicznych nastąpiło opóźnienie w realizacji zamówienia. Dołożymy wszelkich starań by zamówienie zostało jak najszybciej zrealizowane . Za powstałe niedogodności bardzo przepraszamy. Pozdrawiamy Zespół DOZ.pl P.S. Jak się ma problem z realizacją zamówień to się ich nie przyjmuje szczególnie jeżeli chodzi o produkt dla WCZEŚNIE URODZONYCH DZIECI dla których każdy dzień zwłoki to wieczność
1 / 5
2018-11-29 10:00:17
Emanuel
ODRADZAM Wirtualna apteka odradzam każdemu nie zamawiajcie nic bo sprzedają towar obrazkowy. Zamówiłem dwa opakowania tranu, sterimar i propolki oraz opakowanie soli fizjologicznej. 23 listopada zapłaciłem natychmiast dzisiaj mamy 29 listopad a zamówienia nikt nie zapakował i nie ma konkretnej odpowiedzi kiedy będzie wysłane. Głupie tłumaczenie że mają 5 dni na realizację. NIE POLECAM
1 / 5
2018-11-28 19:03:18
Liwia
STANOWCZO NIE POLECAM! Towar zamówiłam 09.11, 13.11 dostałam informację, że CAŁE zamówienie jest w transporcie - po tygodniu czekania skontaktowałam się z biurem obsługi klienta, które poinformowało mnie, że jednego produktu brak w hurtowni, drugi czeka na mnie w aptece od... 13.11! Skąd w takim razie mail i informacja na stronie internetowej, że CAŁE zamówienie jest przekazane do wysyłki?! Dostałam radę, żeby śledzić na stronie produkt (tam pokazany jako dostępny) i domówic go sobie. Nie uzyskałam odpowiedzi na DWUKROTNIE postawione pytanie co do rekompensaty za wprowadzenie mnie w błąd i mój stracony czas.
1 / 5
2018-11-19 16:54:08
Pola
Kolejny raz zamówienie nie zostało zrealizowane. Następnego dnia po zapłacie otrzymałam informację, że produkty nie są dostępne. Sytuacja się powtarza i w ten sposób nie mam ani zamówionych produktów ani pieniędzy bo na zwrot wpłaty muszę oczywiście poczekać.
1 / 5
2018-11-08 16:05:51
Marcin
Czas oczekiwania,żenada,kiedyś czekało się 1 dzień,teraz tydzień,jak komuś zależy na czasie,nie polecam.
1 / 5
2018-11-03 14:05:45
Cecyl
Nie polecam! Od kilku lat zamawiamy z mniejszymi lub większymi problemami, ale teraz zrobili się żenujący. Zaczynaj od początku zamówienie złożone 20 października, po trzech dniach (23.10) informacja od Doz, że zamówienie jest przygotowane do wysyłki do apteki. 26 października email od nas, co się dzieje z zamówieniem - zero reakcji. 29.10.2018 kontakt poprzez facebook, konsultant stwierdził, że "zabrakło jednego produktu". Czyli tak z jednej strony mam informację, że przesyłka gotowa, a z drugiej czegoś nie ma. Sprawdziliśmy stan dostępności produktu na doz, oczywiście napisane, że dostępny i na stronie i w aplikacji. Konsultant stwierdził, że "mogę sobie domówić" ten produkt poprzez infolinię. W odpowiedzi powiedziałem, że mogą sobie sami domówić, ja odbiorę. Na co konsultant dzień później, bo social media oczywiście pracuje do 17:00 i od 11:00, że nie mogą sami zmieniać zamówień - poważnie? Jaka zmiana, chce odebrać produkty zamówione, oznaczone jako zrealizowane - masakra. Konsultant też stwierdził, że w zasadzie mogę złożyć nowe zamówienie i tamto odpuścić serio? A i żeby było uczciwie, to konsultant też stwierdził, że chyba zamówienie jest w aptece (to częściowe bez produktu) i mogę sobie podejść i chyba odebrać, nie wiem nie próbowałem. Poszedłem krok dalej poszukałem kontaktu do ludzi odpowiedzialnych za ecommerce w doz, analogicznie napisałem historię, również zostałem olany. Mamy 03.11.2018 ani zamówienia, ani kontaktu ze strony doz. Najprawdopodobniej jest to nasze ostatnie zamówienie, a szkoda.
1 / 5
2018-10-02 23:05:59
Wanda
Kiedyś robiłam w doz dużo zakupów i byłam zadowolona.Niestety to PRZESZŁOŚĆ ! Coraz uboższa oferta ,zniknęło wiele fajnych produktów a czas oczekiwania na zamówienie od mniej więcej roku wynosi 6-7 Dni .To brak szacunku dla klienta .W końcu firma zajmuje się DBANIEM o ZDROWIE .To kolejne 3 zamówienie ,które które otrzymałam w tak długim terminie .Niestety będzie już ostatnim .ŻEGNAM DOZ !!!
1 / 5
2018-09-27 13:36:16
Kalina
Zamówienie miało zostać dostarczone w 24 godziny, mija 2 dzień i dopiero zostało wysłane!! Na infolinii jestem 8 osobą oczekującą w kolejce na połączenie, masakra!
1 / 5
2018-09-21 16:46:01
Henryk
Zamówienie nie zrealizowane, mimo deklaracji 24h dostarczenia do apteki leku, brak odzewu. Ponad 50minut w oczekiwaniu na infolinii to już przegięcie. Zatrudnijcie dodatkową osobę obsługującą bo to w dzisiejszych czasach jakaś kpina by czekać tyle czasu ! Zmarnowany czas - nie polecam tej apteki
1 / 5
2018-08-19 21:45:11
Kacper
Jeżeli komuś zależy na szybkiej dostawie zamówionych produktów i rzetelnym kontakcie z działem obsługi klienta to zdecydowanie obecnie odradzam aptekę. Leki zamówione z dostawą do apteki 16.08.2018 r. rano. Doz wysłał maila po moim zamówieniu :"Spodziewany czas realizacji: 24h,Czas realizacji nie powinien przekroczyć 24 godzin i jest uzależniony od regionu Polski"(mieszkam w aglomeracji Śląskiej do której nie ma nikt problemu z transportem) Po 24 godzinach,żadnej informacji o wysyłce,osoba w dziale obsługi klienta Pani [...] odpowiada, że czas dostawy to ok.72 godz.Po wysłaniu jej kopii maila wysłanego przez nich odpisuje mi, że jest to uzależnione od miejsca zamieszkania. Faktycznie z Łodzi na Śląsk nie można szybko dotrzeć????????Dopiero po 2 dniach dostałem informacje,że leki zostały przekazane do wysyłki. W tej chwili mijają 84 godziny produktów dalej nie ma.
3 / 5
2018-07-10 12:45:25
Łucja
Profesjonalizm obsługi i dostawy produktu i oczywiście zgodność towaru z opisem.Jakość pierwsza klasa.Polecam w 100 %
4 / 5
2018-07-06 22:38:18
Celina
Do tej pory oceniałam sklep bardzo dobrze, zamówienia były realizowane szybko. Jednak od kilku dni coś się popsuło - gdy dodaję produkt do koszyka wyświetla się komunikat, że serwer zakończył połączenie. Niestety z tego powodu musiałam zrobić zakupy w innym sklepie a szkoda, bo bardzo lubiłam robić zakupy w doz.pl a zwłaszcza możliwość zapłaty za zamówienie przy odbiorze i darmową dostawę do wybranej apteki
4 / 5
2018-05-12 17:21:47
Honorata
Szybka realizacja, możliwośc odbioru w sieci aptek.
5 / 5
2018-03-29 10:01:08
Piotr
jestem bardzo zadowolony, zamówiłem produkt, następnego dnia odebrałem w aptece, wszystko było w porządku, będę korzystał nadal
3 / 5
2018-03-06 17:41:28
Antonina
Jest sezon "grypowy", na miejscu w aptece można kupić Groprinosin, płacąc 5 złotych więcej jak kupując przez strone internetową. Jest wtorek, od soboty czekam na zrealizowanie takiego zamówienia internetowego. Brak preparatu w magazynie regionalnym! Jakoś w to nie wierzę. Juz drugi raz w tym roku zamawiając ten sam Groprinosin, mam identyczną sytuację. Na szczęście mam zapas w domu, gdybym nie miała musiałabym 5 zł. więcej zapłacić w aptece. 5 zł. to sporo jak na takie opakowanie. Coś w tym roku nie działa jak należy. Dziwne jest, że w wypadku innych leków, nie ma takich problemów. Chwyt w rodzaju "nie chcesz czekać, idź do apteki"?
5 / 5
2018-02-20 20:25:50
Liza
Zamówiłam po raz pierwszy, bo niedawno powstała apteka doz w moim mieście i chciałam przetestować. Dostałam paczkę kompletną, bez żadnych uszkodzeń, wszystko zgodnie z zamówieniem. Było potwierdzenie zamówienia na mailu, potem drugi mail z informacją, że mogę już odebrać zamówione leki. SMS też dostałam z numerem zamówienia i informację, że czeka na odbiór. Wszystko trwało dwa dni, ale miałam informację, że ściągają z magazynu. Polecam.
1 / 5
2018-02-09 10:53:36
Gracjan
Ceny w aptece są w rzeczywistości wyższe niż przedstawione w portalu, a farmaceuci na miejscu "wciskają" droższe leki. Zamówienia nie są gotowe do odbioru, trzeba czekać na skompletowanie, pomimo wiadomości o gotowości. Brak odpowiedzi na składane reklamacje.
2 / 5
2018-01-03 19:21:07
Kazimiera
Strasznie się popsuli. Na 11 zamawianych pozycji 5 brakuje. Fatalnie. Do tej pory zdarzały się pojedyncze braki - tera częś rzeczy wycofano z oferty, innych brakuje, o czym dowiaduję się dopiero zamawiając- na stronie te leki są.
1 / 5
2017-12-20 18:38:04
Gerard
Ludzie nie kupujcie tam ! zarejestrowałem się w sklepie internetowym DOZ. Zamówiłem dwa produkty z odbiorem w wybranej aptece. Po jakimś czasie otrzymałem sms i maila, że rezerwacja nr...... jest gotowa do odbioru w aptece. Pojechałem do apteki, Podałem farmaceutce numer zamówienia. Pani przyniosła produkty które zamawiałem po czym stwierdziła, że nie ma ich na stanie (pomimo, że leżały przed nią na ladzie) i mi ich nie wyda. zadzwoniłem na infolinie i konsultantka oznajmiła mi, że sms nic nie znaczy, a ja powinienem zadzwonić ( nie określiła gdzie) i potwierdzić rezerwację (cokolwiek to znaczy) Dziwne, bo podczas składania zamówienia nigdzie nie było żadnej informacji, że mam gdzieś dzwonić. Odradzam zakupy w tej aptece. Bałagan i brak profesjonalizmu.
5 / 5
2017-12-18 15:07:40
Dawid
Szybka realizacja złożonego zamówienia online. Duża dostępność produktów.
1 / 5
2017-11-14 16:02:52
Adrian
Nie polecam. Robie duze zakupy internetowe odbierane w aptece. Nigdy nie dostalam zadnej probki, gratisu,darmowego produktu, a dobrze wiem, ile tego dostajecie od przedstawicieli. W innych aptekach przy jednorazowych zakupach zdarza sie, ze otrzymalam np. caly szampon pharmaceris, itp. Tutaj zostawiam bajonskie sumy, a doplacam nawet za opakowanie wielkiego zamowienia internetowego.
5 / 5
2017-04-09 22:32:50
Małgorzata
Bardzo, bardzo, bardzo polecam zakupy w tej aptece. Zamówienie które złożyłam przez internet wieczorem koło 23 były do odebrania następnego dnia koło godziny 10 w stacjonarnej aptece którą mam bardzo blisko ;) Zapłaciłam tylko za produkt 0 zł za przesyłkę
5 / 5
2017-03-20 15:48:30
Tomasz
zakupy bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia są przekazywane na bieżąco. Kontakt ze sklepem jest bezproblemowy. Sklep posiada wygodne formy płatności. Szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2017-01-17 15:18:50
Jadwiga
Dostawa dość szybka, ale produkt stary (termin ważności 5 miesięcy w przód, z czego produkt zużywa się dłużej niż 5 miesięcy - krem dla niemowląt).
5 / 5
2016-10-15 09:30:51
Wiktor
bardzo szybka dostawa i rewelacyjna cena
5 / 5
2016-03-12 15:08:19
Aleksander
Dobre ceny i szybka realizacja. Wygodny odbiór w aptece. Polecam.
5 / 5
2015-12-09 06:23:10
Bartosz
Bardzo duży wybór, tania wysyłka, szybka realizacja i super zabezpieczona przesyłka. Polecam!
4 / 5
2015-12-07 21:04:37
Przemysław
Wszystko czego można oczekiwać od sklepu w sieci. Polecam
5 / 5
2015-12-04 20:03:10
Aleksandra
Obsługa bez zarzutu, serdecznie polecam
5 / 5
2015-12-04 08:36:32
Ernest
Wszystko super sprawnie:) polecam
5 / 5
2015-12-04 08:09:15
Beniamin
Zakupy przebiegły bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona z obsługi. Paczka przyszła błyskawicznie, dobrze zapakowana i zabezpieczona. W kwestii asortymentu i jakości produktów - duży wybór, przystępne ceny i przede wszystkim znakomita jakość. To były moje pierwsze zakupy w doz.pl , ale na pewno będę kupować częściej, bo mam bardzo pozytywne wrażenia :) Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2015-12-03 22:39:00
Ludmiła
Transakcja przebiegła sprawnie. Produkt dostarczony szybko. Polecam! Chętnie skorzystam ponownie.
5 / 5
2015-12-02 17:59:04
Kacper
Zaskakująco szybka wysyłka. Wreszcie znalazłem produkt którego nigdzie nie mogłam dostać, darmowy odbiór.
4 / 5
2015-11-30 15:52:46
Zofia
Duży wybór i szybka wysyłka.Jak dla mnie 4+
5 / 5
2015-11-27 19:59:49
Mateusz
Wszystko super, bardzo polecam!

Rzetelne opinie o doz.pl