Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria AMICA

Drogeria AMICA Opinie 4.1 (89)

Ul. Warszawska 59
09-100
Płońsk
222166689
opinie Drogeria AMICA
speedtest
4.1
89
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-04-27 09:23:32
Seweryn
Dbaja starannie o klienta. Sa szybcy w dzialaniu, nawet gdy zawiedzie doreczyciel.serdecznie polecam
5 / 5
2018-04-16 12:03:19
Kinga
Realizacja zamówienia przebiegła ekspresowo. Polecam
1 / 5
2018-04-10 10:11:43
Malwina
Tragedia brak możliwości telefonicznej rozmowy ponieważ podany numer nie odbiera. Tydzień po złożonym zamówieniu nie dość, że nie otrzymałam towaru, to nawet informacji odnośnie tego dlaczego i na jakim etapie jest zamówienie Tez nie otrzymałem. Na maila oczywiście też nikt nie odpisuje. Porażka...
1 / 5
2018-03-29 17:48:48
Ziemowit
Na stronie internetowej widnieje że jest towar po dwóch dniach dostaję maila z informacją że magazyn anulował zamówienie ponieważ nie ma towaru na magazynie
1 / 5
2018-03-27 11:27:58
Wiola
niestety zwrotu nadal nie otrzymałam
1 / 5
2018-03-25 07:31:42
Janina
Otrzymałam towar inny niż na zdjęciu.
1 / 5
2018-03-19 21:00:25
Bartłomiej
Na stronie wyswietlana jest informacja że jest produkt po czym okazuję się że na magazynie jest brak tego produktu
2 / 5
2018-01-23 16:23:15
Krzysztof
Dwa moje zamówienia zostały anulowane przez sklep z powodu braku towaru, o czym dowiedziałem się z maila na drugi dzień po zrobieniu zamówienia.
5 / 5
2017-12-01 20:05:08
Anastazja
Super polecam wszystkim i przystępne ceny
5 / 5
2017-10-19 17:08:44
Kamil
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie.Polecam
1 / 5
2017-10-12 20:22:27
Grażyna
Zawiodłam się, trzy razy musiałam odwiedzić siedzibę by odebrać zamówienie. A blisko nie miałam
5 / 5
2017-09-17 15:50:47
Elżbieta
Szybka i bezproblemowa obsługa, szeroka gama produktów.
5 / 5
2017-08-24 09:53:50
Aga
Bardzo dobry kintakt ze sprzedajacym. Mola i bardzo profesjonalna obsluga.
5 / 5
2017-08-18 09:34:25
Eryk
Super mila obsluga w biurze klienta.
5 / 5
2017-08-11 17:28:48
Kalina
Znalazłam w sklepie to, czego potrzebowałam i szybko otrzymałam. Produkty były dobrze zapakowane i dotarły niezniszczone.
5 / 5
2017-08-08 13:20:25
Ilona
Bardzo dobra obsluga,towar solidnie zapakowany,szybka wysylka.
4 / 5
2017-08-07 11:52:58
Walenty
Ok. Proszę lepiej zabezpieczać zawartość paczek
5 / 5
2017-08-04 17:50:16
Jadwiga
Sprzedawca godny polecenia. Przesyłka została wysłana w dniu zaksięgowania należności.
5 / 5
2017-08-04 15:46:29
Waldemar
uczciwa firma odpowiada, dosyć szybko na pytania. Na pewno jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2017-08-03 11:28:42
Joanna
Bardzo szybka wysyłka , towar starannie zapakowany :) jestem zadowolona
5 / 5
2017-08-02 10:19:28
Tomasz
Jestem bardzo zadowolona z zakupu 😀 szybka dostawa !
5 / 5
2017-07-31 18:15:34
Genowefa
jestem zadowolony z usług w/w.
4 / 5
2017-07-31 17:36:41
Bronisława
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka. Jedynym minusem była słabo zapakowana paczka. Karton był rozerwany.
5 / 5
2017-07-31 17:15:25
Maksymilian
Jest super jak najbardziej polecam
5 / 5
2017-07-31 11:20:21
Malina
Wszystko przebieglo szybko i sprawnie
5 / 5
2017-07-27 10:37:21
Celestyna
Wrócę na pewno ,ciekawe promocje
4 / 5
2017-07-26 22:48:43
Regina
Wykluczyć z dostawców Pocztę Polską.
5 / 5
2017-07-24 09:39:49
Bernadeta
Byłam zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Dostałam także kupon rabatowy na kolejne zakupy oraz próbkę kremu - było to bardzo miłe :)
4 / 5
2017-07-21 14:08:51
Liza
Zakupy dokonywałam po raz pierwszy. Wszystko przebiegało zgodnie z informacjami umieszczonymi na stronie. Bez zarzutu.
1 / 5
2017-07-19 21:52:06
Konrad
Może i ceny niskie, ale co to za sztuka skoro sprzedają towar którego nie mają na magazynie. Nikt nie raczył mnie nawet poinformować telefonicznie lub mailowo o zaistniałej sytuacji. NIE POLECAM
5 / 5
2017-07-10 22:34:45
Malina
Jestem zadowolona z usług dermo-amica.Ceny przystępne,realizacja zamówienia szybka.Z pewnością będę korzystać z tych usłu w przyszlosci.
4 / 5
2017-06-29 13:53:27
Gerard
Bardzo pozytywnie ocenia - szybka dostawa, porządne opakowanie, super😊
5 / 5
2017-06-29 08:05:38
Izabela
Zdecydowanie poleca. Błyskawiczna obsługa. Darmowa przesyłka bez względu na wartość zamówienia. Towar w bardzo atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2017-06-27 13:59:52
Malwina
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i super cenie.
1 / 5
2017-06-21 13:49:29
Bożena
Godna polecenia apteka. Zajrzę tam napewno jeszcze nie raz.
4 / 5
2017-06-12 08:27:40
Paweł
Drobne nieporozumienie związane z opóźnieniem (nie z winy sklepu) zostało wyjaśnione, towar otrzymałem. Korzystałem wcześniej z usług tego sklepu i polecam.
1 / 5
2017-06-09 18:18:00
Elżbieta
Uwaga na tych oszustów. Sprzedają przeterminowane kosmetyki do opalania DLA DZIECI. Obiecali zwrot pieniędzy, od tygodnia nie widziałam ani grosza. Takie apteki nie powinny istnieć.
3 / 5
2017-05-29 07:06:16
Marcel
brak kontaktu ze sklepem, zamówienie zostało dostarczone dopiero po kilku dniach roboczych a miało być po 24h, jeden produkt został uszkodzony w czasie transportu z powodu braku właściwego zabezpieczenia produktu
3 / 5
2017-05-25 07:38:55
Alberta
Zamówienie dokonałam w dniu 18.5. 2017 r i do chwili obecnej nie otrzymałam towaru . Za dwa dni poinformowano mnie o braku towaru ( przeterminowaniu) . Dzisiaj jest 25. 5. 2017r i niestety dalej czekam na towar. Barbara
3 / 5
2017-05-25 07:38:55
Otylia
Zamówienie dokonałam w dniu 18.5. 2017 r i do chwili obecnej nie otrzymałam towaru . Za dwa dni poinformowano mnie o braku towaru ( przeterminowaniu) . Dzisiaj jest 25. 5. 2017r i niestety dalej czekam na towar. Barbara
4 / 5
2017-05-22 14:29:18
Jowita
zamówienie dotarło kompletne. jedyny minus to kiepsko za informacjami na jakim etapie jest realizacja zamówienie. ceny konkurencyjne.
5 / 5
2017-05-22 09:49:36
Ewelina
Super sprzedawca szybka przesyłka bardzo dobry kontakt Polecam
5 / 5
2017-05-20 09:53:52
Juliusz
Dostawa zgoda z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2017-05-19 07:39:22
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam
4 / 5
2017-05-18 18:03:17
Ludmiła
Wszystko przebiegło w miarę sprawnie. Jedyny minus to słaba informacja w sprawie zlecenia, gdyż nie otrzymałam maila czy zostało przyjęte i musiałam sama kontaktować się ze sklepem. Polecam.
4 / 5
2017-05-18 18:03:17
Nina
Wszystko przebiegło w miarę sprawnie. Jedyny minus to słaba informacja w sprawie zlecenia, gdyż nie otrzymałam maila czy zostało przyjęte i musiałam sama kontaktować się ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2017-05-17 10:23:10
Kamila
Polecam sklep, miła obsługa i dobry kontakt, sklep 100% wiarygodny . Przesyłka przyszła późno z winy kuriera .
5 / 5
2017-05-17 06:04:13
Karol
Szybka realizacja. Świetny kontakt.
5 / 5
2017-05-16 19:47:56
Ludmiła
Ok poza płatną usługą transportową
5 / 5
2017-05-16 19:47:56
Krystyna
Ok poza płatną usługą transportową
5 / 5
2017-05-16 11:54:22
Barbara
Mega szybko otrzymałam towar. jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2017-05-15 13:23:18
Roma
Produkt dostarczony niezwłocznie. Każda czynność dotycząca zamówionego towaru przekazywana za pośrednictwem informacji e-mail. Bardzo dobra obsługa. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2017-05-15 12:28:56
Dalia
Bardzo gorąco polecam. Miła obsługa i świetne ceny:)
5 / 5
2017-05-15 11:18:31
Irmina
Bardzo dobra drogeria. Świetne ceny. Wszystko sprawnie i rzetelnie. Polecam!
5 / 5
2017-05-12 17:29:34
Joanna
zakup, dostawa bezproblemowe - polecam
3 / 5
2017-05-12 13:21:05
Patryk
Zaktualizować stan produktów na stronie trzeba by było.
5 / 5
2017-05-12 10:03:42
Andrzej
Dermo-Amica. pl - współpraca bez zastrzeżeń
5 / 5
2017-05-05 22:34:05
Róża
Bardzo dobrą opinię wystawiam
5 / 5
2017-05-05 12:42:49
Karolina
Dbałość o klienta poprzez szybką realizację oraz kontakt mailowy. Produkt zgodny z opisem z normalnym, długim terminem przydatności.
5 / 5
2017-04-29 16:21:01
Sebastian
Towar zgodny z zamówieniem. Poza tym brakowało mi kontaktu po złożeniu zamówienia. Długie oczekiwanie na towar.
5 / 5
2017-04-25 23:42:23
Liza
wszystko ok :) dostałam również darmową próbkę :)
3 / 5
2017-04-24 19:26:16
Ksenia
Niestety na stronie nie było informacji o możliwych opóźnieniach w dostawie towaru, przesyłkę otrzymałam po tygodniu. Polecam innym klientom dokładne sprawdzanie daty ważności kupowanych produktów, taka informacja jest umieszczana co prawda pod opisem produktu natomiast ceny nie są widocznie obniżone, ani konkurencyjne w stosunku do innych drogerii. Przesyłkę otrzymałam w połowie kwietnia, krem traci ważność z końcem maja.
5 / 5
2017-04-24 10:37:13
Felicja
Dobry kontakt,szybka wysyłka,nie mam zastrzeżeń
4 / 5
2017-04-21 23:37:12
Greta
Zbyt długi okres oczekiwania na zamówiony towar.
4 / 5
2017-04-21 16:35:15
Dominika
Zamówienie jak najbardziej ok, bez zarzutu nawet dostałam prezent w postaci próbki kremu. Jedyny minus to opóźnienia w wysyłce. ( ale zaistniałe opóźnienie może wynikać, że był to czas przedświąteczny ). Ale wrażenie pozytywne :) Polecam !
5 / 5
2017-04-20 15:18:30
Henryka
szybko, sprawnie, wszystko zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2017-04-20 15:01:39
Cezary
Dermo-amica ma atrakcyjne ceny, jednak bardzo zawiodlam sie na dlugim czasie realizacji zamowienia i braku informacji ze strony sklepu. dopiero gdy sie upomnialam , dowiedzialam sie z czego ono wynika i kiedy moge spodziewac sie paczki
5 / 5
2017-04-18 15:53:05
Stefania
Bardzo dobra komunikacja, łatwość monitorowania na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Ogólnie bardzo ok.
5 / 5
2017-04-18 12:19:51
Dorota
Super sklep. Ceny i jakość produktów bez zastrzeżeń jak również szybkość realizacji zamówienia. Na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2017-04-15 22:57:55
Alina
Zrezygnowałam ponieważ nie było kremu i nic nie kupiłam
1 / 5
2017-04-12 18:07:37
Zygfryd
Nie zrealizowano mojego zamówienia.
5 / 5
2017-04-06 22:23:20
Romana
Zadowolona , polecam Innym. Szybko i bez nieporozumień
1 / 5
2017-04-06 13:22:58
Arnold
Nie otrzymalem hyalmasu mimo że go zamówiłem. Otrzymałem produkty które były drugorzędne i dodane tak o. Nie polecam sklepu.
5 / 5
2017-04-05 21:32:24
Jagoda
Super kontakt. Szybka dostawa i miły akcent- próbka kremu gratis. Polecam w 100 %
5 / 5
2017-04-05 10:16:28
Renia
Ekspresowa realizacja zamówienia. Dołączona została próbka kremu, ozdobiona śliczna kokardką :)
1 / 5
2017-04-04 17:04:53
Lucyna
Sklep anulował zamówienie, czekam na zwrot pieniędzy już kilka dni, a ze sklepu otrzymałam informację że przelew już poszedł! Sklep już nie odpowiada na moje maile w sprawie ponaglenia zwrotu, a pieniędzy nie widać!
5 / 5
2017-04-04 12:49:27
Izabela
atrakcyjne ceny, szybka dostawa, bardzo polecam
5 / 5
2017-04-03 13:09:55
Marcel
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ! Polecam !
5 / 5
2017-04-03 12:01:00
Aga
super szybko i profesjonalna obsługa, polecam!
4 / 5
2017-04-03 11:25:51
Lidia
transakcja przebiegła bez zarzutu.Skorzystam jeszcze z ich oferty
5 / 5
2017-04-01 21:16:00
Zygmunt
Błyskawiczna realizacja i wysyłka, doskonały kontakt.Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2017-03-27 14:09:39
Konrad
W porządku, towar o cenie bardzo dostępnej, wobec innych dostawców, wyjątkowa okazja, chyba szkoda, że nie do powtórzenia ... ;).
5 / 5
2017-03-27 10:35:36
Jarosława
Jestem zadowolona. Towar otrzymałam bardzo szybko.
5 / 5
2017-03-25 06:07:20
Eliza
Polecam, bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2017-03-23 11:05:43
Arkadiusz
Zakupy w tym sklepie to przyjemność, szybka realizacja zamówienia, gratisy, czyli same plusy!
5 / 5
2017-03-23 07:17:03
Eugenia
Szybko, taniej niz gdzie indziej.
5 / 5
2017-03-21 16:51:43
Donata
Spełnił moje oczekiwania. Mam zastrzeżenia do form płatności. Musiałam zrobić przelew, a bardzo dawno z tej formy płatności nie korzystałam.
3 / 5
2017-03-21 11:09:36
Łucjan
produkt został ostarczony 17 marca, termin ważności do końca marca... uważam że powinnam zostać poinformowana o krótkim terminie ważności....
5 / 5
2017-02-22 21:04:24
Sławomira
Jestem pozytywnie zaskoczona. To mój pierwszy zakup w tej drogerii ale napewno nie ostatni. Zamówiłam krem który był u nich najtaniej spośród innych sklepów a sam przebieg realizacji zamówienia przebiegł bez komplikacji i co dla mnie najważniejsze- szybko. Oby tak dalej! Będę Was polecać znajomym.

Rzetelne opinie o Drogeria AMICA