Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję DROGERIA CELUX

DROGERIA CELUX Opinie 4.6 (24)

NONIEWICZA 79
16-600
SUWAŁKI
087 562 78 96
opinie DROGERIA CELUX
speedtest
4.6
24
Opinii

Dobrze

4 / 5
2022-07-21 09:54:48
Aska
Po pomyłce i wysłaniu nie na ten adres przesyłka w końcu dotarła. Za pomyłkę dodano mi parę gratisów. No i odpisali na maila po kilku dniach. Wszystko ok .
1 / 5
2022-07-20 02:30:12
Brak przesylki
Paczka wysłana pod zły adres, nie odpisują na maile, po telefonie wykonanym do firmy paczka ponownie miala być wysłana w poniedziałek jest środa dalej cisza. Nie polecam.
1 / 5
2012-01-11 08:08:56
Joachim
Firma nie płaci za dostawy, pewnie szybko zbankrutuje. Radzę ostrożność !
5 / 5
2011-12-23 17:39:04
Tamara
Dostałam na 2 dzień wszystko!!! ciesze się bo mieli to czego nigdzie nie mogłam znaleźć =) pozdrawiam
5 / 5
2011-05-24 22:18:50
Celestyn
Polecam wszystkim. Dobre kosmetyki konkurencyjne ceny a do tego szybka dostawa.
5 / 5
2011-04-13 13:41:37
Kornel
Super szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Miły kontakt telefoniczny. Profesjonalnie podejście do klienta.
5 / 5
2011-03-08 17:12:51
Róża
Polecam, sklep na najwyższym poziomie, pełny profesjonalizm, przesyłki dostarczone szybko i bezproblemowo :) polecam
5 / 5
2011-02-14 21:38:43
Rafał
Po bardzo szczegółowej rozmowie,w miłej atmosferze,otrzymałem odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania odnośnie zamawianego produktu. Przesyłkę otrzymałem już następnego dnia. Rewelacja. Będę korzystał z usług tej FIRMY. ches
5 / 5
2010-12-23 20:19:30
Izydor
jak na faceta to warto. Złożyłem zamówienie, okazało się że czegoś nie ma. Zadzwonili, uzgodnili, wsadzili lepsze. Towar miałem po trzech dniach i to w ostatnim tygodniu przed świętami.
5 / 5
2010-06-12 13:20:11
Matylda
Obsługa profesjonalna i bardzo szybka. Przesyłka dobrze zapakowana. Ceny konkurencyjne. Ogólnie - drogeria godna polecenia.
5 / 5
2010-05-28 14:09:56
Apoloniusz
Polecam zakupy w tym sklepie! Profesjonalne podejście do klienta, bardzo miły kontakt! Zależało mi na szybkiej wysyłce i taka też była. Perfumy 100% oryginalne, w świetnej cenie.
5 / 5
2010-05-10 20:10:10
Bernardeta
Świetny kontakt, wyczerpująca informacja, towar jak należy,szybka wysyłka polecam.
5 / 5
2010-02-18 11:52:55
Emanuel
Wszystko w jak najlepszym porządku, profesjonalnie, szybko, bezproblemowo.Polecam tę Drogerię!!!!!
5 / 5
2010-02-17 18:33:57
Benedykt
Świetna organizacja! Dobre ceny, bardzo dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem (należycie zabezpieczony przed wysyłką), szybkie zaksięgowanie wpłaty i wysyłka, wgląd do statusu zamówienia, dodatkowo próbka gratis - oby tak działał każdy inny sklep!
5 / 5
2010-01-17 19:37:57
Beniamin
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam ten sklep. P.S. Dostałem drobny prezencik w postaci maseczek, ale bardzo mile mnie ucieszył.
5 / 5
2009-12-18 11:29:56
Kamila
Bardzo miła i sprawna obsługa! Wczoraj wpłaciłam do 12 pieniążki - dzisiaj o godz. 11 już mam przesyłkę! W razie potrzeby napewno skorzystam jeszcze nie jeden raz. Dziękuję za niespodziankę - próbkę, drobiazg ale miło. Polecam!
5 / 5
2009-11-13 15:21:51
Gabriela
Możliwość płatności przez platnosci.pl, później monitorowanie transakcji na bieżąco poprzez e-mail i po niecałych dwóch dobach przesyłka u mnie (bardzo dobrze zabezpieczona). Perfumy spokojnie zdążyły na imieniny a mi nie pozostaje nic innego jak wystawić sklepowi ocenę 5+ ! POLECAM
5 / 5
2009-10-28 23:58:18
Natasza
Bardzo sympatyczna obsługa sklepu, bieżąca informacja o statusie zamówienia, perfumy zamówione w poniedziałek dotarły w środę i to za posrednictwem paczki priorytetowej - poprzez pocztę (Z Suwałk do Pruszkowa). Absolutnie uważam, iż sklep zasługuję na pochwałę !!! i polecam zakupy w tej drogerii.
5 / 5
2009-10-07 13:29:53
Martyna
Jestem na prawdę zadowolony z działania tego sklepu. Wszystko szybko i sprawnie, a informacje co się dzieje z zamówieniem na bieżąco na mailu. Polecam!!!
5 / 5
2009-10-05 09:42:24
Elżbieta
Bardzo szybka obsługa, informacje na temat realizacji zamówienia przekazywane na bieżąco, towar zgodny z zamówieniem po przystępnej cenie.
5 / 5
2009-09-29 15:25:02
Iwona
Tanio, miła obsługa i bardzo słowna. Mogę szczerze polecić tą drogerię.
5 / 5
2009-08-26 10:12:03
Luiza
ekspresowa dostawa (w poniedzialek wieczorem zamowilem a w srode rano listonosz dostarszyl), solidnie zapakowana przesyłka, naprawde sklep godny polecenia!!
5 / 5
2009-07-10 20:01:22
Zuzanna
Bardzo szybka dostawa (i to pocztą), dobry kontakt mailowy (co chwile info to o wpłynięciu pieniędzy, to o wysyłce) i produkt najtańszy w sieci. czego chciec więcej? szczerze polecam.
5 / 5
2009-06-22 12:47:36
Karina
Błyskawiczna dostawa pomimo zamówienia płatnego za pobraniem i przesłanego Pocztą Polską. Zamówiłam w czwartek, w piątek miałam już status "wysłane", w poniedziałek przesyłkę dostałam do ręki. W niej, oprócz zamówionego kremu, kilka próbek. Jestem bardzo zadowolona.

Rzetelne opinie o DROGERIA CELUX