Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria eKobieca.pl

Drogeria eKobieca.pl Opinie 4.9 (346)

Ul. Lotnicza 3
20-322
Lublin
81 3070789
opinie Drogeria eKobieca.pl
speedtest
4.9
346
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 01:38:31
Jerzy
Błyskawiczna reakcja na zamówienie, na drugi dzień roboczy realizacja zamówienia była na etapie "przekazano do wysłania"
5 / 5
2020-02-21 23:49:52
Radosław
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-21 10:59:34
Iwo
Super oferta drogeryjna. Kupuje cyklicznie. Jestem zawsze zadowolona. Polecam :)
5 / 5
2020-02-21 09:54:31
Maksymilian
Wszystko przebiegło sprawnie. Kontakt bardzo dobry. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 09:42:55
Gustawa
Polecam, szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane
5 / 5
2020-02-21 07:55:41
Janusz
Szybko, w konkurencyjnej cenie, elegancko zapakowane
5 / 5
2020-02-20 21:42:16
Mariusz
Polecam ten sklep pelen profesjonalizm
5 / 5
2020-02-20 09:59:59
Ludmiła
Produkty w super cenach i dobrej jakości. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów tutaj
5 / 5
2020-02-20 07:42:41
Żaneta
jestem zadowolona.... robie zakupy tam juz kilka lat i jeszcze sie nie zawiodłam
5 / 5
2020-02-19 21:25:59
Natasza
Super drogeria! Regularnie robię tu zakupy i jeszcze nigdy nie byłam rozczarowana, więc polecam z całego serca!
5 / 5
2020-02-19 21:03:35
Herbert
Dobry wypróbowany produkt, dostarczony szybko.
5 / 5
2020-02-19 15:42:41
Ludwika
Bardzo szybki i łatwy kontakt, paczki przychodzą szybko
5 / 5
2020-02-19 15:28:20
Kornelia
Paczka przyszła bardzo szybko
3 / 5
2020-02-19 12:57:54
Małgorzata
Towar wyświetlany przez Ceneo bylto piniku elektryczny wet & dry z ładowarką. W rezultacie otrzymałam pilnik z bateriami a na paragonie wbity widnieje ze kupiłam pilnik scholl wet&dry....
5 / 5
2020-02-19 12:26:09
Oliwier
Mojej zakupy były bardzo udane.
5 / 5
2020-02-19 11:33:29
Bernard
Asortyment zgodny z opisem, jestem zadowolona z kontaktu ze sprzedawcą 😊
5 / 5
2020-02-18 23:20:18
Alicja
Wszytko przebiegło wzorowo, towar bardzo dobrej jakości dobrze zabezpieczony
5 / 5
2020-02-18 22:11:40
Ada
Jestem bardzo zadoeolona swietny produkt polecam kazdej kobiecie
5 / 5
2020-02-18 21:44:49
Cecyl
Zamówienie dotyczy korunt kosmetyczny, duży wybór asortymentu, przystępne ceny.
5 / 5
2020-02-18 21:33:35
Marina
Dobry kontakt,szybka wysyłka,dogodne formy wysyłki.Szczególnie za pobraniem z odbiorem na poczcie.Polecam
5 / 5
2020-02-18 20:16:13
Klemens
Polecam! Różnorodny asortyment i świetne ceny.
5 / 5
2020-02-18 14:27:03
Franciszka
Drogerie polecam. Kosmetyki w dobrych cenach, duży wybór, możliwość zakupu naturalnych kosmetyków. Szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-18 13:37:26
Ada
Wszystko na plus polecam serdecznie
5 / 5
2020-02-18 11:40:28
Stanisława
Kosmetyki super. Cena tak samo. Na pewno jeszcze nie raz coś zamówię :)
5 / 5
2020-02-18 10:49:23
Manuela
Gorąco polecam. W pełni usatysfakcjonowana
5 / 5
2020-02-17 22:35:45
Kamil
Bardzo lubię te drogerię i jestem zadowolona z zakupów. Dostawa zawsze jest błyskawiczna, kosmetyki bardzo dobrze i starannie zapakowane, nic się nie wylewa, nie jest uszkodzone. Nigdy niczego nie brakowało w zamówieniu. Naprawdę ta drogeria jest godna zaufania i polecenia!
5 / 5
2020-02-17 19:36:11
Aleksander
Polecam sklep.Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-16 13:52:02
Manuela
duzy asortyment, dobra komunikacja, spelnij wymagania
5 / 5
2020-02-14 19:25:59
Ernest
Po raz kolejny już korzystam z zakupu w e ko
5 / 5
2020-02-14 14:05:54
Bernard
Jestem zadowolona z zakupów ekobieca.
5 / 5
2020-02-14 13:59:24
Nadia
Szeroki asortyment kosmetyków, korzystne ceny i promocje. Transakcja szybka i bezproblemowa. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-02-14 13:59:12
Judyta
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Zamówienie wysyłane jest bardzo szybko, a produkty pięknie i solidnie opakowane. POLECAM.
5 / 5
2020-02-14 12:14:44
Ireneusz
Bardzo dobra odżywka do włosów.Polecam
5 / 5
2020-02-13 22:51:53
Wieńczysła
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i dobre ceny.
5 / 5
2020-02-13 21:41:19
Lucjan
Jestem bardzo zadowolona, to juz kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-13 14:52:35
Jagoda
W bardzo prosty i klarowny sposób są opisane i widoczne wszystkie produkty. Łatwo tez odnaleźć poszukiwany kosmetyk.
5 / 5
2020-02-13 12:04:30
Kamil
Szybka i bezpieczna przesyłka. Produkty w bardzo dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolona. Nawet na grstisik się załapałam.♥️ Polecam
5 / 5
2020-02-12 22:29:19
Patryk
Szybka wysyłka, ogółem wszystko super
5 / 5
2020-02-12 16:15:32
Sylwester
Wcierka vianek-Bardzo sprawnie poszła transakcja zakupu.Polecam
1 / 5
2020-02-12 13:38:06
Dominik
Nieprzyjemna obsługa w sklepie stacjonarnym
5 / 5
2020-02-11 21:53:29
Apolonia
Kosmetyki są super. Niska cena i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-11 19:04:36
Lesław
Puder mineralny artdeco spełnienia mlje oczekiwania.
4 / 5
2020-02-11 16:37:59
Wioletta
Wszystko super przebiegło, obniżam ocene za ciągłe maile żeby wystawić ocene, jest to strasznie irytujące
5 / 5
2020-02-11 16:16:16
Luiza
Wysyłka zagraniczna zrealizowana z największą starannością i profesjonalizmem . Bardzo dziękuję!!!
5 / 5
2020-02-11 12:47:30
Ilona
Wszystko dobrze zapakowane, szybka wysyłka. Dziękuję
5 / 5
2020-02-11 11:07:18
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie polecam
5 / 5
2020-02-11 10:44:35
Jowita
Doskonały kontakt, kompletne zamówienie, wysoko jakościowe produkty :)
5 / 5
2020-02-10 21:13:07
Wojciech
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-10 11:49:47
Martyna
Sprawnie. Super towar za dobrą cenę.
5 / 5
2020-02-09 10:41:42
Aneta
Super szampon, usługa na najwyższym poziomie, polecam
5 / 5
2020-02-07 10:01:11
Aurelia
Super kontakt, ceny rabaty, wracam tam co drugi dzień ♥
5 / 5
2020-02-07 09:49:29
Kazimierz
Artykuły świetne, świetna obsługa , nic dodać nic ująć.
5 / 5
2020-02-07 09:44:39
Gabriela
Towar zgodny z zamówieniem szyba dostawa
5 / 5
2020-02-06 20:20:38
Bronisława
Towar doszedł bardzo szybko, ładnie zapakowany i bez uszkodzeń. Sklep ma duża ofertę.
5 / 5
2020-02-06 07:18:08
Paweł
Super sklep, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-06 07:12:56
Ignacy
Przesyłka mogłaby być lepiej zapakowana 2cienie pękły
5 / 5
2020-02-06 00:16:08
Halina
Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo!
5 / 5
2020-02-06 00:16:08
Ilona
Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo!
5 / 5
2020-02-05 07:03:21
Romuald
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem, bardzo porządnie zabezpieczone i zapakowane. Polecam!
5 / 5
2020-02-04 12:56:46
Władysław
Świetnie, zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-04 12:51:19
Zenon
Kontakt dobry. Przesyłka zrealizowana sprawnie
5 / 5
2020-02-04 11:46:37
Roma
Bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.
5 / 5
2020-02-03 14:26:09
Donata
Perfumy zgodne z oczekiwaniami. Dziękuję!
5 / 5
2020-02-03 12:47:53
Ada
Wszystko super 😁 zakupy dotarly blyskawicznie, zapakowane odpowiednio :)
5 / 5
2020-02-03 12:38:16
Marcel
Wszystko bez zarzutu, tonuje któreś zakupy polecam!
5 / 5
2020-02-03 11:55:52
Dalia
Szeroki asortyment rzeczy niezbędnych- Polecam
5 / 5
2020-02-03 10:54:47
Genowefa
Super!!! Uwielbia robić z tej stronki zakupy.
5 / 5
2020-02-03 09:47:55
Izolda
Szybkie i bezproblemowe. Paczka dotarła bardzo szybko .
5 / 5
2020-02-02 23:52:29
Bogdana
Zamówienie i dostawa przebiegły bez problemu.
5 / 5
2020-02-01 07:42:50
Alina
Podkład, tusz do rzęs, wszystko super. Do tego dostarczone ekspresowo. Polecam
5 / 5
2020-01-31 19:58:38
Jakub
Wszystko dobrze zapakowane, szybka dostawa ;D
5 / 5
2020-01-31 17:04:23
Amelia
Kontakt super, zamówienie szybko zrealizowane. Skep goraco polecam
5 / 5
2020-01-31 16:58:11
Maksym
Pięknie zapakowane kosmetyki w super cenach, duży wybór!
5 / 5
2020-01-31 16:01:33
Alina
Znalazlam w sklepie to czego szukałam ,za fajna cenę
5 / 5
2020-01-31 13:57:44
Marek
Błyskawiczna dostawa. Towar pełnowartościowy!!! Polecam
5 / 5
2020-01-31 11:40:58
Iwo
Szybki realizacja, bardzo dobrze zapakowana paczka. Super
5 / 5
2020-01-31 11:28:04
Sergiusz
Bardzo duzy wybor kosmetykow super jakosc bardzo przystepne ceny profesjonalna mila obsluga szybka realizacja zamowien oraz wysylka polecam zakupy w ekobieca.pl
5 / 5
2020-01-31 04:54:22
Romana
Uwielbiam Wasz sklep. Zawsze znajdę to czego szukam. Ceny są przystępne, produkty bardzo dobrej jakości. Starannie zapakowane podczas dostawy. Ostatnio wraz z kosmetykami dostałam próbki i mały smakołyk. Bardzo miłe zaskoczenie i Duży plus za dbanie o klienta. Już planuje kolejne zakupy.
1 / 5
2020-01-30 23:47:39
Celestyn
paczka nie została doręczona
5 / 5
2020-01-30 17:00:17
Tobiasz
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, na bieżąco informacje o statusie zamówienia i wysyłki. Produkty w okazyjnych cenach. Polecam
5 / 5
2020-01-30 16:06:35
Igor
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-30 11:47:58
Urszula
Bardzo szybko, sprawnie. Wrecz blyskawiczna obsluga
4 / 5
2020-01-29 15:01:21
Łucjan
Duży wybór jednak ceny wyższe czasami niż u konkurencji... Wielka szkoda że za zebrane punkty nie można otrzymać darmowej wysyłki, oferowane produkty za punkty mnie nie interesują
5 / 5
2020-01-29 11:02:04
Wincenty
Pewny towar, ładnie zapakowany, dołączono miłą i ładną niespodziankę, tj.bezpieczny i pewny sklep niepolski.Szczerze polecam!
5 / 5
2020-01-28 17:00:40
Nastazja
Wrócę do zakupów na ekobieca jeszcze nie raz.Jestem w pełni zadowolona.Wszystko czego potrzebuję mam w jednym miejscu.Duzy wybór produktów.Pozdrawiam.
5 / 5
2020-01-28 16:55:48
Natalia
Szybko i bezproblemowo, jak zawsze
5 / 5
2020-01-28 16:44:00
Sofia
Jak zawsze pełen profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-28 14:09:39
Klementyna
Kontakt poprzez poszukiwany towar na google.pl, rabaty na asortyment z firm z Estonii, Litwy, Łotwy, które sprzedają towar z Rosji, bardzo nietypowy asortyment dla kobiet i mężczyzn.
5 / 5
2020-01-28 14:01:39
Bernadeta
Wszystko super, brak jakichkolwiek uwag
5 / 5
2020-01-28 12:41:59
Rudolf
Tusz do rzęs okazal się strzałem w dziesiątkę. Jest super.
5 / 5
2020-01-28 12:29:46
Herbert
Asortyment super! Bardzo starannie zapakowany.
5 / 5
2020-01-28 12:29:21
Kajetan
Jak zwykle szybko i w dobrej cenie
5 / 5
2020-01-28 12:19:03
Daniela
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Produkty dobrej jakości. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-27 20:26:52
Daria
jestem bardzo zadowolona , odczuwa się serdeczność, fachowość
5 / 5
2020-01-27 12:12:45
Kajetan
Towar zgodny z ofertą. Szybka dostawa. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-27 08:50:14
Ilona
dobre ceny, duzy wybór, polecam
5 / 5
2020-01-25 07:24:50
Nadia
Polecam zakupy w sklepie ekobieca. Wszystko starannie zapakowane, bardzo dobre ceny i doskonały kontakt ze sklepem. Jeszcze raz gorąco polecam :)
5 / 5
2020-01-25 06:19:38
Bartosz
Nie można się do niczego doczepić 😊 towar jak w opisie, dobrze zapakowany i ekspresowa wysyłka .
5 / 5
2020-01-24 19:20:32
Tamara
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-24 16:50:34
Beniamin
Produkt szybko wysłany, dostawa bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-24 16:28:30
Mariusz
Wszystko na wysokim poziomie, polecam
5 / 5
2020-01-24 13:17:55
Hanna
Super. Polecam wszystkim zakupy.
5 / 5
2020-01-24 12:12:45
Bernardeta
Zamawiałam produkt w pt i zaraz po weekendzie dostarczono mi go
5 / 5
2020-01-24 12:10:54
Wioletta
SUPER produkt i SUPER sprzedawca . POLECAM !!!!!
5 / 5
2020-01-24 09:12:31
Jadwiga
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Mocno konkurencyjne ceny. Eko pakowanie - wyeliminowano plastikową folie bąbelkową, za co duży plus. Polecam
5 / 5
2020-01-24 07:24:06
Stefan
szczerze polecam, całość transakcji była na wysokim poziomie
5 / 5
2020-01-23 17:08:07
Stanisława
Wszystko super jak zawsze 😘
5 / 5
2020-01-23 14:54:04
Anastazja
Wszystko okej, towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2020-01-23 09:18:59
Lilianna
Polecam, świetne ceny, duży wybór produktów.
5 / 5
2020-01-22 17:58:17
Konstanty
Wszystko super, jestem mega zachwycona 😏 na pewno zrobię ponownie zakupy 😁
5 / 5
2020-01-22 16:17:20
Nastazja
Wszystkie w jak najlepszym porządku. Produkty zawsze są takie jak chciałam! Super
5 / 5
2020-01-22 12:02:36
Cyprian
Bez zastrzeżeń. Kupuję tam reguralnie i nigdy nie było problemów.
5 / 5
2020-01-22 08:53:42
Katarzyna
Bardzo dobra obsluga noski kosxt przesylki
5 / 5
2020-01-21 15:05:40
Karolina
Bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-21 13:40:04
Bernardeta
Jestem bardzo zadowolona. To nie moje pierwsze, i z pewnością nie ostatnie zakupy w tej drogerii.
5 / 5
2020-01-21 12:12:23
Faustyna
Bogaty asortyment, zachęcające promocje.
5 / 5
2020-01-21 11:45:58
Henryk
Produkty w rewelacyjnych cenach, polecam!
5 / 5
2020-01-21 10:35:00
Jerzy
Zakupy jak zawsze udane ,towar w bardzo przystępnej cenie
5 / 5
2020-01-20 20:45:02
Brunon
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-20 10:55:28
Brunon
Polecam, szybka wysyłka super ceny
5 / 5
2020-01-17 18:58:02
Krystyna
Szybka realizacja zamówienia, więc jak najbardziej polecam.
5 / 5
2020-01-17 17:04:41
Jeremiasz
Wszystko zgodne z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2020-01-17 15:52:49
Damian
Przesyłka kompletna, kontakt super.
5 / 5
2020-01-17 15:48:05
Oskar
Zamówienie przebiegło bez żadnych zastrzeżeń. Informacje o statusie zamówienia wysyłane na bieżąco. Sam produkt dobry chociaż produkt z wit c innej firmy o wiele lepszy. To serum jakby troszkę przesuszalo mi cerę. Z drugiej strony żadnej krzywdy mi nie zrobił...kończę opakowanie i na razie do niego nie wrócę.
5 / 5
2020-01-17 15:09:39
Leokadia
Bardzo polecam, błyskawiczne przygotowanie zakupionych towarów. Wszystko zgodne z opisem.polecam
5 / 5
2020-01-17 11:39:36
Donata
Polecam, wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2020-01-16 15:59:16
Marcelina
Fajnie, że jest wybór naturalnych kosmetyków. Można kupić kosmetyki do włosów, twarzy, ciała...
5 / 5
2020-01-16 15:51:35
Izyda
Będę robiła tam nadal zakupy.
5 / 5
2020-01-16 15:32:18
Jolanta
Wspaniała internetowa drogeria!
5 / 5
2020-01-16 11:13:36
Angelika
Szybka dostawa. Dobry produkt.
4 / 5
2020-01-15 21:15:13
Bogdan
Wysyłają informacje o zmianie statusu zamówienia. Produkty są dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniami. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-15 15:30:40
Klaudiusz
Polecam. Jestem zadowolona z obsługi i towaru, który zamówiłam.
5 / 5
2020-01-15 14:59:42
Róża
Polecam zakupy w eKobieca- dobrej jakości kosmetyki w niskiej cenie z szybką dostawą 10/10 !
5 / 5
2020-01-15 14:40:53
Stanisława
Profesjonalne podejście do klienta,jestem zadowolona i na pewno wrócę tu jeszcze na zakupy
5 / 5
2020-01-15 12:26:34
Wiesław
Kosmetyki pierwszej jakości, gorąco polecam. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-15 11:32:24
Apolonia
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie mimo trudnego okresu okołoświątecznego. Wszystko zgodne z opisem i bardzo porządnie zapakowane. Polecam bardzo!
5 / 5
2020-01-15 11:32:23
Żaneta
Sklep wspaniały, załoga sklepu także. Tu się robi zakupy dobrze.
5 / 5
2020-01-15 10:17:07
Mieczysława
ekobieca,pl to doskonały sklep. gdzie pięknie dokonuje się zakupy. Bo przede wszystkim szybko, niekłopotliwie i wzorowo. Zakupy tu to wielka przyjemność. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-14 12:42:27
Paula
Bardzo dobrze jeszcze nigdy nie miałam żadnych problemów z zamówieniem , tylko czasem brakuje niektórych produktów
5 / 5
2020-01-13 14:36:24
Matylda
Jestem mega zadowolona! Zamówiłam produkty w piątek i przyszły już we wtorek, ponieważ w poniedziałek było święto Trzech Króli. Produkty adekwatne do cen! Polecam, napewno odwiedzę sklep jeszcze raz!
5 / 5
2020-01-13 12:42:42
Marcel
Wszystko w porządku, towar bezpiecznie zapakowany, był również prezent w postaci firmowej krówki :)
5 / 5
2020-01-13 12:09:09
Antoni
Zamówienie przyszło na czas, bardzo dobrze zapakowane, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-12 17:47:25
Inga
Szybko, sprytnie, tanio i jakosciowo. Dziekuje i polecam!
5 / 5
2020-01-12 15:48:08
Roma
Przesyłka szybko doszła. Produkt zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-12 07:54:17
Eugenia
Świetna, szybka obsługa Kosmetyki zgodne z zamówieniem
1 / 5
2020-01-10 22:40:35
Matylda
Brak kompetencji pracowników, jedna na drugą zgania,dzwonilem o godz. 11, że chce odwołać zamówienie i żeby mi odesłali pieniądze i żebym nie ponosil kosztów wysyłki. Pani powiedziała, że nie mogą odwołać paczki ponieważ nie doszły pieniądze a według inpostu paczka została przygotowana o godz 8 a, o 14 kurier ją odebrał. Na skargę w postaci maila nikt nie odpisał i nie napisał nawet "przepraszam za zaistniałą sytuację". Odradzam kupowania z tego sklepu
5 / 5
2020-01-10 19:55:47
Ludmiła
Produkt wysłany bardzo szybko. Polecam zakupy.
5 / 5
2020-01-10 18:16:42
Aneta
Bardzo profesjonalny sklep, duży wybór i atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-01-10 16:26:13
Julianna
Z czystym sumieniem polecam usługi, zakup przebiegł bez większych zastrzeżeń, wszystko sprawnie i na czas oraz zgodnie z opisem produktu. Z pewnością wpiszę się na listę klientów na dłuższy czas!
5 / 5
2020-01-10 16:23:00
Dorota
Jestem mega zadowolona. Zamówienie spełniło wszystkie moje oczekiwania. Wszystko starannie opakowane i do tego jeszcze malutki prezencik za który dziękuję. Pędzelki do makijażu Jessup essup są Boskie.😍 Reszta produktów także są zadowalające. 🥰 ekobieca.pl 😘 Polecam.
5 / 5
2020-01-10 16:22:36
Bernadeta
Wspaniała internetowa drogeria z szerokim wyborem bardzo dobrych, polskich i sprawdzonych kosmetyków pielęgnacyjnych. Polecam gorąco!
5 / 5
2020-01-10 14:56:19
Marcel
Towar przyszedł bardzo szybko. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-09 13:29:30
Iwona
Już po złożeniu zamówienia chciałam zmienić adres dostawy. Wystarczył krótki e-mail i adres został zmieniony, a towar dostarczony tam gdzie chciałam. Także jestem zadowolona i z obsługi, i z zamówionych rzeczy. W paczce był chba również cukierek firmowy. Miły gest
5 / 5
2020-01-09 11:24:14
Benedykt
Wszystko sprawnie i bez zarzutu. Paczka dobrze zabezpieczona
5 / 5
2020-01-09 09:17:30
Antonina
Bardzo polecam. W przesyłce otrzymałam dodatkowo cukierek krówkę i krótki liścik. To niby drobiazg, ale może poprawić dzień. Widać, że firmie zależy na zadowoleniu klientów.
5 / 5
2020-01-09 08:29:51
Klemens
Szybka realizacja zamówienia mimo okresu przedświątecznego, produkt zgodny z opisem, polecam 🙂
5 / 5
2020-01-08 11:13:15
Kalina
Szybka dostawa i super jakość produktu który zamawiałam . Polecam .
5 / 5
2020-01-07 18:33:10
Kazimiera
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-07 15:33:56
Matylda
Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa. Towwar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-07 14:29:20
Bogdana
Dostawa szybka i sprawna, zamówienie bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-06 12:19:38
Kacper
Polecam robienie zakupów, duży asortyment, dobre ceny, fajne promocje, każdy znajdzie coś dla siebie.
5 / 5
2020-01-06 12:19:38
Aga
Polecam robienie zakupów, duży asortyment, dobre ceny, fajne promocje, każdy znajdzie coś dla siebie.
5 / 5
2020-01-05 15:02:38
Oksana
Polecam zakupy w tym sklepie szczególnie przed świętami,możecie być pewni że wasze prezenty dotrą na czas. Zamówiłam s sobotę a w Wigilię czekała w punkcie pocztowym.
5 / 5
2020-01-04 20:03:02
Dorota
Polecam super zapakowane ;) wszystko dojechalo w stanie nienaruszonym ;)
5 / 5
2020-01-04 13:12:48
Bogdana
Serdecznie polecam pod każdym względem. Proponuję tylko zwrócić uwagę na ilość papieru, w który są owijane produkty. Po pierwsze ze względu na środowisko, a po drugie drobne produkty mogą zostać przypadkowo wyrzucone wraz z papierem
5 / 5
2020-01-03 19:44:21
Honorata
Bardzo szybka dostawa. Polecam :)
5 / 5
2020-01-03 11:46:35
Celina
Jestem zadowolona z przebiegu zamówienia, prosiłam o w miarę szybkądostawę i taką też otrzymałam, a towar? Taki jak się spodziewałam, czyli rewelacyjny, napewno wrócę do zakupów w tym sklepie
5 / 5
2020-01-03 11:25:07
Paula
Po 4 dniach lub więcej bo było to okres bożonarodzeniowy. -solidnie zapakowane -życzenia w środku
5 / 5
2020-01-03 10:41:11
Dominik
Świetny sklep, godny polecenia. Dobre ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-03 09:48:53
Maksymilian
Polecam zakupy w sklepie. działają szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-01-02 22:39:26
Magda
Świetny sklep, który zawsze ma bardzo dobre produkty w korzystnych cenach :)
5 / 5
2020-01-02 15:25:27
Arleta
W/w sklep oceniam bardzo dobrze bez zastrzeżeń. Taką opinię wysyłałam już w grudniu 2019r.
5 / 5
2019-12-31 14:55:16
Klara
zgodnie z opisem, szybka wysyłka.polecam
5 / 5
2019-12-31 14:44:07
Wanda
Polecam. Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-30 19:34:44
Liwia
Super sklep. Cały czas robie u nich zakupy. Wszystko zawsze dobrze zabezpieczone. Super obsługa i szybka przesyłka. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-30 19:26:03
Aneta
Szybko, sprawnie, zaskakująco bezproblemowo
5 / 5
2019-12-30 12:32:52
Wincenty
Bardzo lubię robić zakupy na ekobieca. Zawsze znajdę jakąś perełkę
5 / 5
2019-12-30 12:32:52
Krystyna
Bardzo lubię robić zakupy na ekobieca. Zawsze znajdę jakąś perełkę
5 / 5
2019-12-30 11:23:24
Marek
Zdecydowanie polecam ten sklep. Na prawdę rzadko spotykam się z taką profesjonalną obsługą klienta! :)
5 / 5
2019-12-30 10:49:10
Julita
bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany w atrakcyjnej cenie. Polecam
5 / 5
2019-12-28 18:17:38
Helena
Zawsze u was zamawiam i zawsze jest wszystko ok.
5 / 5
2019-12-27 19:24:17
Franciszka
Szybka dostawa, produkty zapewniające opisany efekt 😍
5 / 5
2019-12-27 18:57:26
Anita
Polecam zakupy, wszystko szybko, sprawnie, przystępne ceny, jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-27 18:04:45
Antoni
jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2019-12-27 16:45:58
Marek
Szybko i sprawnie,polecam w 100%
5 / 5
2019-12-27 14:19:23
Elżbieta
Jestem w pełni zadowolona z realizacji i produktu:)
5 / 5
2019-12-27 13:31:28
Alina
Dziękuje zamówienie spełnilo moje oczekiwania
5 / 5
2019-12-26 20:56:26
Adrian
Polecam drogerię ekobieca. Szybko, sprawnie i super zapakowane.
4 / 5
2019-12-25 21:40:29
Rudolf
Przesylka ekspresowa w sklepie znalazlam wszystko co potrzebowalam polecam wszystkim !!!!
5 / 5
2019-12-24 19:22:43
Radosław
Wszystko jest na czas mimo okresu przedswiatecznego
5 / 5
2019-12-24 13:28:42
Nadia
Świetna i szybka realizacja zamówienia. Bardzo duży asortyment i dobre ceny. Polecam ❤️
5 / 5
2019-12-24 10:01:36
Kornel
Świetna strona, super wybór produktów
5 / 5
2019-12-24 08:04:50
Konstanty
Polecam. Produkty zgodne z opisem w promocyjnych cenach.
5 / 5
2019-12-23 17:15:39
Małgorzata
Świetny sklep z bogatym asortymentem w super cenach!
4 / 5
2019-12-23 11:40:14
Arlena
Towar otrzymałam lecz dlugi czas oczekiwania
5 / 5
2019-12-23 11:23:40
Konstancja
Ocena wzorowa ! Meega szybka wysyłka ! Na następny dzień roboczy zamówienie było u mnie ! Uwielbiam tak szybkie sklepy bez długiego czekania na zamówienie. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-23 06:05:28
Magdalena
Naprawdę profesjonalny sklep wszystko pięknie zapakowane przesyłka paczko matem niemal wysłana natychmiast naprawdę polecam otrzymałam też upominek coś na słodko oraz próbki kremów jestem mile zaskoczona .
5 / 5
2019-12-22 10:34:44
Dymitr
Polecam sprzedawcę, zamówienie zrealizowano szybko a towar jest najwyższej jakości .
5 / 5
2019-12-21 14:53:41
Mariusz
Wszystko jest zgodne z opisem, realizacja zamówienia szybko. Polecam!
5 / 5
2019-12-21 06:03:12
Barbara
Prywata wszystko tak jak powinno być polecam

Rzetelne opinie o Drogeria eKobieca.pl