Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria Estrella

Drogeria Estrella Opinie 4.7 (329)

Geodetów 11
80-298
Gdańsk
58 765 90 90
opinie Drogeria Estrella
speedtest
4.7
329
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-08-07 13:29:54
Wioletta
W ramach rekompensaty za niepełny towar w ciągu jednego dnia sklep dosłał dodatkowy towar. Kilka upominków oraz produkty w postaci gratisów. Sklep godny zaufania. Dziękuję za rzetelne podejście do klienta. Polecam
1 / 5
2021-06-28 08:52:50
Paulina
Zamowilam podkład oraz bazę pod makijaż, niestety baza przyszła tak naprawdę prawie w całości zużyta.
1 / 5
2021-06-04 12:03:04
Sylwester
Przesyłka dotarła po 2 tygodniach, mniej niż połowa tego co zamówiłem, kurier zarządał pełnej kwoty, dzwoniłem na infolinię dwa razy, żadnego odzewu. Nie polecam
5 / 5
2021-04-27 14:22:19
Kacper
Mega! Mega!
5 / 5
2020-02-22 11:30:46
Monika
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2020-02-22 10:43:43
Mirosław
Wszystko ok. Szybko, sprawnie.
4 / 5
2020-02-21 18:04:55
Helena
Składając zamowienie wyświetliła mi się informacja że przy zakupie za kwotę X dostanę gąbkę do makijażu gratis. Mimo zamienienia powyżej tej kwoty gratisu nie dostałam dla tego daje 4 gwiazdki
5 / 5
2020-02-21 17:45:45
Iwo
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2020-02-21 12:38:17
Ryszard
Polecam, szybko i w dobrych cenach. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-20 20:52:32
Wieńczysła
To już kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-19 20:04:03
Stefania
To już kolejne zamówienie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-19 19:17:16
Felicjan
Polecam chociaż mógłby być większy asortyment na przykład past do zębów dla dzieci
5 / 5
2020-02-19 18:11:24
Edyta
Paczka doszła szybko. Wszystko ok.
1 / 5
2020-02-19 17:49:01
Lech
Zamawiałem dezodorant Dynamic, a otrzymałem Quick Dry. Dla mnie to jest różnica i jest to mój ostatni zakup w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-19 13:38:55
Romuald
Szybko,sprawnie,wszystko się zgadza. Jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-19 11:22:41
Otylia
Zakupy przebiegły sprawnie. Zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko. Produkt był bezpiecznie zapakowany. Paragon został dołączony do zamówienia. Jestem zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-19 10:58:20
Wiktoria
ekspresowa wysyłka, produkt z bardzo długą datą ważnosci, nastepnego dnia od nadania był już u mnie
5 / 5
2020-02-19 10:55:52
Stanisława
Szybko i rzetelnie, goraco polecam.😊
5 / 5
2020-02-19 04:38:11
Beniamin
Szybka realizacja bez problemów.
5 / 5
2020-02-18 19:27:05
Andrzej
Kontakt bardzo dobry. Zamówienie zgodne z opisem. Wszystko przebiegło tak jak trzeba.
5 / 5
2020-02-18 17:32:48
Grzegorz
Bardzo dobry sklep szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-18 15:14:33
Jakub
Szybko, zgodnie z opisem. Produkty delikatne (np. w tubce lub szklanym opakowaniu) dodatkowo owinięte folią bąbelkową. Będę wracać do tego sklepu na pewno.
5 / 5
2020-02-18 12:30:29
Gustawa
Szybka dostawa zamówionych produktów wysokiej jakości i zgodnych z opisem na stronie sklepu
5 / 5
2020-02-18 10:41:57
Kamila
Wszystko przebiegło sprawnie, jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-18 09:04:22
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-02-17 21:37:18
Rozalia
Produkt (pokład Bourjouis) przyszedł bardzo szybko, w ciagu dwóch dni. Wszystko jak w opisie, dziękuję!
5 / 5
2020-02-17 18:20:57
Oliwia
Dobrze zabezpieczony towar do wysyłki i bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-16 19:30:47
Bronisława
Sprawny kontakt, szybka wysylka
5 / 5
2020-02-15 09:54:44
Zuzanna
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam serdecznie
4 / 5
2020-02-15 08:47:00
Roman
Błędnie podany status. Paczka już była w drodze a ktoś na messengerze pisał że jest zamówienie nie kompletne. Poza tym wszystko ok.
5 / 5
2020-02-15 07:21:22
Romuald
Wszystko ok szybko konkretnie sprawnie
5 / 5
2020-02-14 11:39:20
Greta
szybka obsługa, jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-14 00:15:36
Sofia
Super, polecem sklep, bogaty wybór, szybka dostawa i ku mojemu zdziwieniu przy niewielkich kwotach zakupów zawsze otrzymuję gratisy 🙂
5 / 5
2020-02-13 22:24:27
Anita
Pomimo uszkodzenia produktu w przesyłce (co jest niezależne od sprzedawcy) oceniam zakup na 5 gwiazdek, gdyz zwrocono pianiadze za uszkodzone produkty. Towar jest w atrakcyjnej cenie a czas realizacji bardzo szybki. Pozdrawiam i polecam.
5 / 5
2020-02-13 20:52:11
Maciej
Doskonały kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-13 13:42:35
Zuzanna
Ceny bardzo konkurencyjne, na pewno jeszcze wrócę.
5 / 5
2020-02-12 23:53:46
Irena
Kupiłam to czego nie mogę dostać w sklepie.
5 / 5
2020-02-12 20:46:24
Jan
wszystko zgodne z zamówieniem . Polecam szybko i tanio
5 / 5
2020-02-12 16:09:05
Dalia
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-12 14:16:56
Luba
Bez zarzutu. Szybko, towar dobrze zabezpieczony do transportu.
5 / 5
2020-02-12 11:39:39
Ireneusz
Towar zgodny z zamówieniem, pełna informacja na temat procesu wysyłki. Dobre ceny
5 / 5
2020-02-12 10:17:30
Anastazja
Super kontakt z obsługą, produkty spełniają moje oczekiwania :) bardzo szybka dostawa
5 / 5
2020-02-11 14:08:55
Ludwik
Kosmetyki zgodne z opisem, data ważności ok. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-02-11 09:55:43
Konstancja
Szybka realizacja zamówienia . Polecam
5 / 5
2020-02-09 19:38:30
Joachim
Niedrogie produkty szybka dostawa
5 / 5
2020-02-07 15:48:05
Piotr
Szybka obsługa, towar bez uszkodzeń, odpowiada opisowi, polecam.
5 / 5
2020-02-07 11:43:43
Longin
Konkurencyjne ceny, otrzymany towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Na pewno skorzystam z ich usług w przyszłości.
1 / 5
2020-02-07 10:31:17
Urszula
zamówienie jeszcze nie dotarło!!!!!
5 / 5
2020-02-07 09:50:21
Teodor
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-07 00:10:53
January
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w drogerii Estrella. Towar zgodny z zamówieniem, wszystko super zapakowane - przede wszystkim bezpiecznie dla kosmetyków :) i załączona miła niespodzianka od sklepu. Polecam.
5 / 5
2020-02-06 19:40:45
Radosław
Bardzo szybka i miła obsługa.
5 / 5
2020-02-06 16:26:24
Witold
zakupy przez internet, towary dostępne, szybka realizacja i odbior w paczkomacie bez problemu
5 / 5
2020-02-06 14:27:41
Jarosław
bardzo jestem zadowolona. Pod każdym względem
5 / 5
2020-02-06 13:39:02
Paulina
szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem
4 / 5
2020-02-06 12:11:10
Kamil
Wszystko w jak najlepszym porządku, tylko pakowanie towaru mogłoby być na wyższym poziomie. Karton był rozerwany a niektóre płyny troszkę powylewane.
5 / 5
2020-02-06 11:49:37
Sylwia
Wszystko zgodne z zamówieniem, szybka dostawa, polecam !!!
5 / 5
2020-02-06 08:42:01
Krzysztof
EVA DERMO RedOff pianka myjąca do twarzy bardzo trafiony produkt do mojego typu cery, używam od roku
5 / 5
2020-02-05 23:41:20
Ludwik
Super sklep. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam.
5 / 5
2020-02-05 18:50:49
Janina
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka i wszystko pięknie zapakowane i zabezpieczone.
5 / 5
2020-02-05 14:47:58
Izolda
kontakt bardzo dobry, profesjonalne podejście Polecam
5 / 5
2020-02-04 20:42:42
January
Jestem bardzo zadowolona ! Polecam!
5 / 5
2020-02-04 14:55:02
Błażej
Jestem zadowolona z zakupu. Zamówienie zostało zrealizowane bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-04 11:42:09
Paweł
Ceny mają konkurencyjne. Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2020-02-04 05:42:54
Regina
Wszystko sprawnie i towar super.
4 / 5
2020-02-03 17:54:16
Ilona
zamowilam w środe dostalam na Kokoszki w poniedzialek.ładnie zapakowane i kompletne plus probki.jest ok
5 / 5
2020-02-03 13:40:28
Olaf
Bardzo dobrze, jestem zadowolony, nie pierwszy już raz.
5 / 5
2020-02-02 19:21:33
Tadeusz
Bardzo szybko i sprawnie! Miłe upominki. Dziękuję i polecam wszystkim!
5 / 5
2020-02-02 14:47:54
Seweryn
Udało mi się trafić na bardzo dobrą ofertę cenową. jestem bardzo zadowolona, jeszcze tu zajrzę po zakupy.
5 / 5
2020-02-02 00:21:30
Elżbieta
Świetna obsługa. Uszkodzony w transporcie towar został jeszcze tego samego dnia wysłany. Serdecznie polecam
4 / 5
2020-01-31 20:06:32
Jan
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Towar dotarł po 3 dniach,ale dostawca uprzedzał o opóźnieniu.
5 / 5
2020-01-31 17:07:51
Beata
Jestem zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-01-31 14:50:46
Bolesław
Profesjonalna obsługa, bardzo atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-01-31 13:48:57
Ida
Kolejny raz wszystko w porządku. Kompletne zamówienie i szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-31 13:33:16
Małgorzata
Szybko i sprawnie, wkłady dobre.
5 / 5
2020-01-31 13:09:26
Olga
Wszystko super, mimo dużego zamówienia i przeróżnych produktów. Do tego atrakcyjne ceny. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 11:34:04
Juliusz
Bardzo dobrze, szybko i ceny są naprawdę ok. Jestem bardzo zadowolony szkoda że wcześniej nie wiedziałem o tej drogerii. Zamawialem pierwszy raz ale teraz będę stałym klientem
5 / 5
2020-01-31 11:32:18
Igor
Wysuszacz do paznokci Sally Hansen
5 / 5
2020-01-31 10:23:39
Aneta
Szybka dostawa, niskie ceny. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 07:00:45
Dymitr
szybka obsługa , konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-01-30 18:34:29
Aurelia
Polecam sklep,dobre opisy choć brak opinii o produktach,duży wybór :)
5 / 5
2020-01-30 18:01:29
Eugenia
Produkty zgodne z opisem, bez żadnych skaz - paczka dobrze zabezpieczona
5 / 5
2020-01-30 15:04:08
Bogdan
sprzedawcę oceniam pozytywnie
5 / 5
2020-01-30 11:55:42
Brunon
Tranzakcja przebiegla szybko , pomyslnie ,produkt w 100%zgodny z opisem ,polecam
5 / 5
2020-01-30 11:17:43
Ludwika
Polubiłam robić zakupy w tej drogerii zw względu na jakość obsługi i konkurencyjne ceny. Na dodatek, za każdym razem znajduję w przesyłce jakiś prezent - to miłe :)
5 / 5
2020-01-30 10:52:23
Nadia
Wszystko zgodnie z opisem szybka wysyłka polecam
5 / 5
2020-01-30 07:48:02
Radomir
wieczorne zamówienia wysłane następnego dnia, przesyłka dobrze zabezpieczona towar wg opisu
5 / 5
2020-01-29 20:46:12
Marina
Bardzo dobry kontakt, przesyłkę odbierałam osobiście. Wszystko szybko i sprawnie!!
5 / 5
2020-01-29 16:55:04
Tadeusz
jestem zadowolona wszystko dostalam szybko
5 / 5
2020-01-29 15:07:50
Judyta
Jestem zadowolona, na pewno skorzystam w przyszlosci z uslug sprzedawcy
5 / 5
2020-01-29 13:36:28
Jeremiasz
Wszystko prawidłowo, na czas, paczka nieuszkodzona pomimo szklanych opakowań produktów.
5 / 5
2020-01-29 11:36:03
Albert
polecam, duży asortyment i konkurencyjne ceny !
5 / 5
2020-01-29 10:16:53
Aleksander
Konkurencyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2020-01-29 08:51:15
Klara
Sklep Ok , nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-29 08:45:56
Violetta
Moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Towar bardzo ładnie zapakowany. Przyszedł dwa dni po zamówieniu. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-28 21:06:06
Felicja
Po raz kolejny super wybór produktów, świetny kontakt i ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2020-01-28 13:54:05
Zygfryd
Wzorowy sklep! Piękna obsługa! Natychmiastowa wysyłka! Bardzo dobre pakowanie! Relatywnie tanie produkty.
5 / 5
2020-01-28 12:16:32
Zygfryd
Znalazłem kremy Dermosan w dobrej cenie. Wysylka szybko do i postu.Polecam
5 / 5
2020-01-26 14:21:38
Jolanta
Szybko, dobra informacja o statusie zamówienia, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-26 00:40:14
Ignacy
Nie miała możliwości skorzystania za rabatu, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2020-01-24 20:56:00
Radomir
Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie. Szybkość, dokładność, a przede wszystkim doskonałe zabezpieczenie towaru. W przypadku butelek z płynami to podstawa. Dziękuję.
5 / 5
2020-01-24 20:20:17
Elwira
Towar zgodny z opisem,kontakt ze sklepem odpowiedni.
5 / 5
2020-01-24 19:53:53
Krystyna
kpl kosmetyków men- lakiery do paznokci i utwardzacz do lakieru
5 / 5
2020-01-24 14:37:06
Andrzej
produkt zgodny z opisem, szybko, sprawnie POLECAM
5 / 5
2020-01-24 07:53:14
Kalina
Jestem naprawdę zachwyconą asortymentem jaki posiadają w niskich cenach
5 / 5
2020-01-24 00:51:50
Oliwier
Polecam firmę.Skorzystam jeszcze nie raz.Szybko,sprawnie bezproblemowo.Polecam .
5 / 5
2020-01-23 17:23:18
Fryderyk
Naprawde polecam zakupy w drogeri ESTRELLA,towar w cenie niewygórowanej i super szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-23 11:32:55
Gabriel
Wszystko w porządku, szybko dostarczone.
5 / 5
2020-01-23 09:52:33
Magda
Pełen profesjonalizm. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam w 100 %.
5 / 5
2020-01-22 19:40:37
Eugeniusz
Bardzo udane, przyjemne i szybkoe
4 / 5
2020-01-22 14:47:59
Herbert
Brak gratisu lakier do paznokci kwota zamówienia przekroczyła tą podaną na stronie . Transakcja przebiegła pomyślnie
3 / 5
2020-01-22 14:19:21
Gustawa
baner będący na stronie niekoniecznie oznacza otrzymanie gratisu do danej marki, która jest w danym tyg objęta promocja;)
5 / 5
2020-01-22 11:43:35
Maria
Było akurat to co potrzebowałam, jak zwykle brak możliwości wpisania dostawy prywatnej przesyłki w biurowcu z kilkoma korporacjami ale to standard - jakby nikt tego nie robił
5 / 5
2020-01-21 21:43:58
Ludwika
Super nawet dostałam w gratisie lakier do paznokci
5 / 5
2020-01-21 18:33:29
Franciszka
Polecam , wszystko w należytym porządku.
5 / 5
2020-01-21 10:40:09
Robert
Bardzo polecam sklep. Towar był starannie zapakowany, zabezpieczony.
5 / 5
2020-01-19 22:40:35
Zofia
wszystko przebiegło poprawnie , tak jak zawsze
4 / 5
2020-01-19 19:14:24
Lech
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-19 12:49:56
Tobiasz
Zakupiony przedmiot był zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-18 11:37:31
Bogna
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Firma powinna pomyśleć o darmowej wysyłce do klienta od 100 zł
5 / 5
2020-01-18 07:44:17
Teresa
dlugo trwala sama wysylka, ale swietny kontakt. gdy okazalo sie ze nie ma jakiegos produktu to zaproponowano zamiennik. paczka bardzo dobrze zapakowana.
5 / 5
2020-01-17 15:14:46
Iga
Polecam , szybko , profesjonalnie ,
5 / 5
2020-01-17 12:58:32
Igor
Wszytko zgodnie z oczekiwaniami. Szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie
4 / 5
2020-01-17 12:54:09
Idzi
Towar przygotowano po dwóch dniach roboczych. Nie można się dodzwonić.
2 / 5
2020-01-16 21:18:14
Janusz
Bardzo długi czas realizacji zamówienia, olbrzymie trudności skontaktowania się telefonicznie z drogerią Estrella, w sumie nie mogłem się porozumieć z jakąkolwiek osobą. Automatyczna sekretarka informowała: jesteś 2-gi w kolejce, i to o różnych godzinach w ciągu dnia.
5 / 5
2020-01-16 16:24:41
Alicja
Kupuję kolejny raz i zawsze jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-16 14:11:33
Bogusława
Bardzo lubię kupować w tym sklepie.Jestem zadowolona z obsługi.
5 / 5
2020-01-16 13:30:47
Łucjan
Pełen profesjonalizm i troska o klienta. Dziękuję.
5 / 5
2020-01-16 11:46:45
Adrian
Wszystko OK. Solidnie zapakowane towary.
5 / 5
2020-01-15 13:34:51
Milena
To nie było moje pierwsze zamówienie. Zostałam stałym klientem, ponieważ jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-14 23:34:00
Iga
Krótko mówiąc: będę już w Estrelli zamawiać :)
4 / 5
2020-01-14 21:26:30
Ida
okres poświąteczny, więc było OK
4 / 5
2020-01-14 11:44:37
Franciszek
Produkty w porządku, tylko trochę długo zajęła przesyłka paczki.
5 / 5
2020-01-13 10:37:12
Sofia
Kupiłam krem do twarzy od Bielendy, gdzie na oficjalnej stronie Bielenda zapłaciłabym za dwa kremy z przesyłką łącznie o 10 złotych więcej niż tutaj (za to samo!!) 😁 Byłam zaskoczona, ale dzięki Ceneo dowiedziałam się o najtańszej drogerii w której dostanę ten produkt. Dotarł do mnie w świetnym stanie, dobrze zabezpieczony podczas podróży 😊 Super! Jestem zadowolona i na pewno wrócę 😉
4 / 5
2020-01-13 09:19:11
Wera
Pozytywne wrażenie, na pewno będę kontynuować zakupy w drogerii :)
5 / 5
2020-01-13 08:25:48
Michalina
Firma godna zaufania i polecenia.
5 / 5
2020-01-11 17:17:02
Bogusława
Rzetelna obsługa, ciekawy asortyment
5 / 5
2020-01-10 20:57:28
Malwina
Polecam gdyż odbyło się wszystko sprawnie. Towar był zapakowany bezpiecznie oraz była informacja na bieżąco.
5 / 5
2020-01-10 20:28:01
Łukasz
super, paczka bardzo dobrze przygotowana
5 / 5
2020-01-10 13:37:13
Nina
wszytsko ok ok wszytsko ok ok wszytskowszytsko ok ok wszytsko ok ok wszytskowszytsko ok ok wszytsko ok ok wszytskowszytsko ok ok wszytsko ok ok wszytsko
5 / 5
2020-01-10 12:40:19
Amelia
Profesjonalna obsługa klienta-polecam.
5 / 5
2020-01-10 12:01:11
Felicja
Bardzo dobra drogeria, szybko i rzetelnie
5 / 5
2020-01-09 18:05:20
Eryk
Wydłużenie czasowe zostało zrekompensowane małym upominkiem ;)
5 / 5
2020-01-09 13:51:09
Judyta
Szybko i sprawnie tym bardziej, że zamawiałam w okresie świąteczno/urlopowym. Polecam!
5 / 5
2020-01-09 13:39:41
Paulina
Bardzo solidna firma. Szybka dostawa, nigdy nie było pomyłki w zamówieniu, produkty nowe, zgodne z tym co na stronie i w dobrych cenach - takich jak przy karcie zniżkowej w jednej z sieciowych drogerii. Od czasu do czasu dorzucają jakiś gratis lub kod rabatowy. Jedyne zastrzeżenie dotyczy strony - nie mogę zmienić paczkomatu który wybrałam wieki temu na inny ponieważ strona się zawiesza przy rozwijaniu listy - próbowałam z kilku różnych urządzeń
1 / 5
2020-01-09 11:10:52
Aga
Brak kontaktu telefonicznego, brak odpowiedzi na dwa e-maile
4 / 5
2020-01-09 07:32:38
Jacek
Wszystko ok, zabrakło tylko maila z informacją o dacie dostawy.
5 / 5
2020-01-08 18:07:00
Brunon
to już mój kolejny zakup i myślę że nie ostatni
5 / 5
2020-01-08 17:37:33
Szczepan
Wszystko przebiegło pomyślnie łącznie z szybką odpowiedzią jak zamówić dany produkt
4 / 5
2020-01-08 13:44:23
Jeremiasz
trudno jeszcze coś powiedzieć o efekty po paru dniach.
5 / 5
2020-01-07 18:31:53
Jonatan
Bardzo sprawna komunikacja Polecam na 100%
4 / 5
2020-01-07 15:15:29
Genowefa
Wszystko ok, tym razem zdarzyła się mała wpadka. Jeden z produktów nie był zakręcony i cała zawartość znalazła się w kartonie.
5 / 5
2020-01-07 12:37:29
Stefan
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2020-01-06 19:47:21
Arlena
wszystko fajnie zapakowane. dobre ceny i dostawa. polecam
5 / 5
2020-01-06 17:47:42
Sylwester
Bardzo rzetelna firma i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-05 12:33:29
Paweł
Dłuższe oczekiwanie na zamówiony towar było spowodowane świętami, ale jestem bardzo zadowolona z otrzymanego towaru ;)
5 / 5
2020-01-04 09:31:02
Monika
Super-szybka dostawa! Towar świetny.
5 / 5
2020-01-03 20:54:04
Gerard
Sprawnie i bez zarzutów. Dobrze zapakowane.
5 / 5
2020-01-03 20:08:32
Alfred
super, szkoda tylko, że darmowa dostawa zaczyna się od wysokiej kwoty 299 zł.. :(
5 / 5
2020-01-02 17:19:39
Oksana
Opinię o sklepie mam jak najlepszą ,polecam zakupy w sklepie.
5 / 5
2020-01-02 11:58:06
Olga
polecam, kupuję w tej drogerii od kilku lat. niezawodni
5 / 5
2020-01-02 10:20:13
Antoni
Wszystko w porządku, szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany, bez pomyłek
5 / 5
2020-01-01 18:10:08
Seweryn
Szybka wysyłka, jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-01 15:18:04
Aniela
Bardzo szybka relizacja zamówienia, wszystko w porzadku
5 / 5
2019-12-31 13:50:55
Gabriela
Polecam,solidność jak zawsze
5 / 5
2019-12-31 10:14:24
Oleg
Naprawde warto kupowa w drogeriiestrella.. szybko i fachowo.. polecam
5 / 5
2019-12-30 18:55:05
Dalia
Polecam. Konkurencyjne ceny, szybka wysylka
5 / 5
2019-12-30 13:59:13
Anastazja
Jest OK. Wydłużony termin dostawy wynikał ze zmiany sposobu doręczenia w trakcie realizacji zlecenia.
5 / 5
2019-12-30 12:41:34
Zygfryd
Dobrze zabezpieczony towar, wszystko zgodne z zamowieniem, sprawna wysylka
5 / 5
2019-12-29 16:52:24
Oskar
Wszystko starannie zapakowane. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-28 01:38:50
Anna
Po raz kolejny wszystko w porządku. Mimo przedświątecznego terminu, zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Zakupiony towar O.K., solidnie zabezpieczony. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-27 21:36:41
Irma
Szybka wysyłka, serdecznie polecam
5 / 5
2019-12-27 10:54:40
Marek
Barszo szybka realizacja zamowienia. Dożo przydatnych informacjji
5 / 5
2019-12-25 18:45:17
Zbyszko
Dobrze zaopatrzona; niewysokie ceny, sprawna wysyłka.
5 / 5
2019-12-25 14:49:59
Sandra
Sklep warty polecenia, jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-12-25 13:08:49
Przemysław
Jestem zadowolona z zakupów w tej drogerii. Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów :)
5 / 5
2019-12-23 16:52:33
Bartosz
Wszystko sprawnie! Towar spełnił oczekiwania.
5 / 5
2019-12-22 19:30:08
Wiola
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-12-22 17:26:27
Magda
Polecam sklep. Dobrze zabezpieczona przesyłka.
4 / 5
2019-12-21 19:22:26
Otylia
Wszystko ok poza czasem realizacji
5 / 5
2019-12-20 13:20:21
Piotr
Szybko sprawnie i profesjonalnie zapakowane
4 / 5
2019-12-20 00:07:37
Luiza
Bardzo miła obsługa ,załatwiłam przez telefon bo miałam kłopot z internetem.
5 / 5
2019-12-19 19:54:46
Teodor
Super sprzedawca, błyskawiczna obsługa, towar zgodny z opisem, polecam.
4 / 5
2019-12-19 18:03:31
Dominika
Zamówienie zrealizowane w całości, jak na okres przedświąteczny szybko. Nie mam uwag.
5 / 5
2019-12-19 13:25:45
Ludmiła
Szybkie, bezproblemowe zakupy. Produkt zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem i starannie zapakowany. Szkoda tylko, że opakowanie było nieekologiczne.
5 / 5
2019-12-19 11:12:55
Arnold
Drogeria ma troche zlych opinii i to mnie troche zniechecalo, ale zakupy byly bez problemu. Szybka dostawa. Bardzo dziekuje
5 / 5
2019-12-19 07:29:52
Klaudiusz
Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-18 21:48:59
Arkadiusz
Bardzo dobry sklep, dobra jakość produktów. Szybka i sprawna obsługa. Nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2019-12-18 19:14:41
Kornelia
Jedyny sklep, w którym dostałam wszystkie interesujące mnie kosmetyki vege.
5 / 5
2019-12-18 17:19:33
Tymon
Polecam;) sprawnie , w kontakcie , wszystko w porządku ;)
5 / 5
2019-12-18 07:36:03
Tobiasz
super, bez zarzuto, poecam tego sprzedawcę
5 / 5
2019-12-17 20:11:12
Ernest
Zakupy bez zastrzezen, polecam.
5 / 5
2019-12-16 20:51:09
Jakub
Towar zgodny z zamówieniem. Produkty opakowane profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i szybkości dostawy. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-16 13:26:23
Oliwia
Wszystko Super, wysyłka szybka, wszystko bez problemowo przebiegło 😊 a upominek do zamówienia umilil dzień 😊
5 / 5
2019-12-16 11:36:42
Ksenia
Duży wybór kosmetyków w rozsądnych cenach. Paczka super zabezpieczona, dotarła bez żadnych uszkodzeń. Polecam
5 / 5
2019-12-15 19:09:10
Bronisława
szybko, tanio i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-14 11:10:06
Ernest
Szybko, sprawnie i relatywnie tanio. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 19:26:45
Norbert
Zakupy przyjemne, ale towar dostarczony przez firme GSL uszkodzony ( jeden) , szkoda, bo zauwazylam jak kurier odjechal, Finalnie rzutuje to na Drogerie, bo to ona ma umowy z firma kurierska.
5 / 5
2019-12-13 11:24:22
Kalina
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-13 09:24:40
Arleta
Produkty bardzo dobrze zapakowane, w folię bąbelkową zabezpieczoną taśmą klejącą, bez możliwości rozlania,
5 / 5
2019-12-12 22:46:21
Łucjan
Szybko i sprawnie, towar porzadnie zapakowany. Polecam

Rzetelne opinie o Drogeria Estrella