Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria Fresh Mate

Drogeria Fresh Mate Opinie 5.0 (60)

Willowa 99
32-085
Modlniczka
723444031
opinie Drogeria Fresh Mate
speedtest
5.0
60
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-18 22:03:35
Wioletta
Poza konkurencyjna cena najbardziej spodobał mi się sposób zapakowania, by nie uszkodzić towaru (w tym przypadku pudru)
5 / 5
2020-02-18 07:28:15
Olga
Wszystko było super. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 11:57:57
Alina
Jestem bardzo zadowolona. Duży wybór kosmetyków poszczególnych marek, dokładny opis każdego z nich i bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-08 09:04:39
Sandra
szybko, tanio, dokładnie zabezpieczona przesyłka, pełna i bieżąca informacja dla klienta
5 / 5
2020-01-07 12:56:48
Julian
Bardzo dobra obsługa i szybka dostawa
5 / 5
2019-12-20 16:32:44
Daniel
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Niska cena w porównaniu do stacjonarnych drogerii
5 / 5
2019-12-19 14:19:51
Alina
Zakupy zrobione pomyślnie, bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-03 19:34:02
Celina
Świetny sklep, świetna obsługa :D
5 / 5
2019-12-03 11:33:59
Aleksandra
Pozytywnie . szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-03 07:13:58
Donata
Bardzo szybka realizacja, towar w 100% zgodny z moim zamówieniem. Co najważniejsze - dostałam moje ulubione produkty, ale w dużo niższej cenie. Na pewno będę robiła tutaj dalsze zakupy. Polecam wszystkim!
5 / 5
2019-11-26 18:57:39
Karol
Bardzo sprawna realizacja zamôwienia. Informacja na každym etapie realizacji. Rewelacyjna szybkość. Miła niespodzianka dołączona do paczki.
5 / 5
2019-10-08 07:15:12
Marlena
Obsługa klienta na wysokim poziomie, bardzo. Freshmate pokazuje szacun dla klienta i od pierwszego zamówienia został moim ulubionym sklepem. Dziękuję i milutko pozdrawiam🥰🌹
5 / 5
2019-10-08 07:15:12
Dominika
Obsługa klienta na wysokim poziomie, bardzo. Freshmate pokazuje szacun dla klienta i od pierwszego zamówienia został moim ulubionym sklepem. Dziękuję i milutko pozdrawiam🥰🌹
5 / 5
2019-10-01 09:33:16
Adam
jestem mile zaskoczona :) baaardzo przystępne ceny, wysyłka za free do paczkomatu, bardzo szybka realizacja. Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-09-09 12:29:56
Konstanty
polecam, bardzo szybka wysyłka i bardzo dobre produkty:)
5 / 5
2019-08-30 17:21:37
Sergiusz
Świetny sklep :) naprawdę polecam :)
5 / 5
2019-08-08 09:56:17
Felicja
Dobrze zabezpieczony produkt i słodki upominek 🎁
5 / 5
2019-07-30 10:24:27
Roman
Wszystko na bardzo dobrym poziomie !
4 / 5
2019-06-06 18:44:01
Marcelina
Nigdy niespotkalam sie z tak porzadnym zapakowaniem towaru. Kazda sztuka opakowana osobno folia babelkowa w zbiorczym pudelku.
5 / 5
2019-05-30 09:34:11
Wera
Polecam serdecznie, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, informacje na każdym etapie zamówienia. Polecam!!!
5 / 5
2019-05-30 08:09:10
Bronisława
Najlepszy sklep w jakim dokonywałam zakupów,Błyskawiczna dostawa,wszystko zgodne z zamówieniem,gorąco polecam wszystkim
5 / 5
2019-05-29 11:38:33
Sławomira
Ogolnie jestem zadowolona ze sklepu jak i produktów. Byly pewne nieścisłości co do wyslania mojej paczki, ale osoba zajmujaca sie moim zamówieniem szybko zareagowała i poszlo sprawnie. Tylko nie polecam dostarczanie paczki KURIEREM. Polecam sklep 😊
5 / 5
2019-05-22 13:54:58
Aga
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, niska cena
5 / 5
2019-05-21 20:18:21
Kaja
Bardzo szybka realizacja, i do tego miła "wkładka" do zamówienia - bardzo polecam.
5 / 5
2019-05-20 15:45:57
Herbert
szybko , sprawnie , zgodnie z opisem
5 / 5
2019-05-11 08:23:19
Irena
Bardzo rzetelna firma, na pewno jeszcze zrobię tam zakupy.
5 / 5
2019-05-07 10:19:44
Matylda
Szybko i sprawnie :) Bardzo dobrze zapakowane i miły upominek :)
5 / 5
2019-05-03 14:30:38
Marek
Bardzo polecam produkty. Kosmetyki w bardzo dobrym stanie, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. A w dodatku krówka jako slodki upominek dla kupującego :)
5 / 5
2019-04-24 14:30:08
Józefina
Super! Jestem bardzo zadowolona, konkurencyjne ceny, miła obsługa, dostałam darmowe próbki i sympatyczny liścik z wiadomością od sprzedawcy. Super szybka wysyłka i dostawa. Polecam sklep!
5 / 5
2019-04-24 14:06:56
Felicja
Profesjonalnie ,szybko ,polecam.
5 / 5
2019-04-24 12:30:10
Leon
Bardzo dobra firma - zaskoczyła mnie drobnymi prezentami w postaci kosmetyków , na pewno skorzystam jeszcze z zamówień w danej firmie
5 / 5
2019-04-23 12:45:52
Iwo
Super sklep, kosmetyki pieknie zapakowane i ku mojemu zaksoczeniu znalazły sie nawet 2 niespodzianki extra.
5 / 5
2019-04-18 17:40:47
Aga
Szybka dostawa, jak zawsze - wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam !
5 / 5
2019-04-18 14:21:00
Sandra
bardzo dobre produkty i ekspresowa przesyłka.
5 / 5
2019-04-16 11:21:49
Sebastian
Super obsługa, wszystko pięknie zapakowane, szybko wysłane, będę polecać i korzystać.
5 / 5
2019-04-12 22:29:30
Emil
Wszystko bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-04-11 21:10:46
Remigiusz
Czytelna strona , szybka dostawa , duży asortyment
5 / 5
2019-04-11 11:46:54
Kinga
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów, które kupiłam po niższych cenach niż w sklepie stacjonarnym to jeszcze dostałam dużo gratisów :)
5 / 5
2019-04-10 14:14:58
Julianna
Polecam, szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-04 13:11:18
Rudolf
Bardzo szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2019-04-04 10:08:59
Dymitr
Super sklep, naprawdę polecam 🙂
5 / 5
2019-04-04 09:14:15
Rudolf
Szczerze polecam! Szybka wysyłka, wszystko idealnie zabezpieczone a do tego szeroki asortyment
5 / 5
2019-04-02 14:28:59
Nina
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Przesyłka przyszła bardzo szybko ładnie zapakowana, dostałam produkt gratis plus sporo różnych próbek. Polecam produkty tej firmy, co jakiś czas są różne nowości i produkty zapakowane są w oryginalne opakowania.
5 / 5
2019-03-27 20:07:14
Aga
Ekspresowa wysyłka, stałe informacje na temat paczki, gratisy od freshmate, gorąco polecam !
5 / 5
2019-03-27 20:07:14
Stanisława
Ekspresowa wysyłka, stałe informacje na temat paczki, gratisy od freshmate, gorąco polecam !
5 / 5
2019-03-18 15:39:47
Szczepan
Bardzo polecam super szybka obsługa, towar dostarczony juz nastepnego dnia🙂
5 / 5
2019-03-18 10:35:26
Julita
Szybka, profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2019-03-16 08:20:03
Mikołaj
Zakupy przebiegły bez zarzutu, paczka dotarła szybko i była bardzo starannie zapakowana tak aby nic się nie uszkodziło . Bardzo polecam sklep freshmate.pl
5 / 5
2019-03-08 14:15:02
Olga
Atrakcyjne ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam !!
5 / 5
2019-03-04 11:01:39
Eligiusz
Świetny sklep i świetna obsługa 😀
5 / 5
2019-02-26 11:52:40
Sofia
Polecam, bardzo zadowolona zamówieniem 😊
5 / 5
2019-02-21 16:18:21
Robert
Zamawialam na freshmate już kilka razy - za każdy razem kosmetyki docierały na czas, wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2019-02-15 12:27:56
Genowefa
Po raz kolejny szybko i bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-14 13:45:46
Ilona
Polecam, dobre ceny, duży wybór towaru, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-02-14 10:25:25
Henryka
Super sklep. Moje pierwsze zakupy a jakże udane :)
5 / 5
2019-01-24 13:51:09
Wanda
Baardzo, bardzo polecam, złożyłam zamówienie a po dwóch dniach paczka była u mnie, wkradł się mały błąd w zamówieniu ale szybko został naprawiony (omylność rzeczą ludzką), dostałam gratisy oraz rabat na kolejną dostawę. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-01-23 20:33:32
Arlena
rewelacyjne zakupy, niskie ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2018-12-19 14:43:41
Urszula
Bardzo szybka i sprawna dostawa, artykuły dokładnie takie jakie zostały zamówione, można przemyśleć sposób pakowania kosmetyków w delikatnych opakowaniach, dwa z nich były pogniecione.
5 / 5
2018-12-16 12:23:31
Mikołaj
Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja, towar zgodny opisem plus mały gratis
5 / 5
2018-12-12 10:13:16
Bartłomiej
Rewelacja!! Szybko , sprawnie i solidnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Drogeria Fresh Mate