Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria Internetowa Luna Cosmetics

Drogeria Internetowa Luna Cosmetics Opinie 4.5 (58)

Ogińskiego 1/3
66-400
Gorzów Wlkp.
( brak )
opinie Drogeria Internetowa Luna Cosmetics
speedtest
4.5
58
Opinii

Dobrze

3 / 5
2019-12-16 15:31:41
Olaf
Zamawialam zestaw upominkowy z opakowaniem, czyli pudelkiem. Tak pokazany byl zestaw na zdjeciu. Tymczasem dostalam dwie osobne produkty w okrojonym szarym kartonie. Czuje się oszukana
1 / 5
2019-12-04 11:18:47
Barbara
Dramat. Jestem bardzo zawiedziona musiałam podwojnie pokrywać koszty dostarczenia produktu a nadal go nie otrzymałam. Kontakt wspominam bardzo źle
4 / 5
2019-10-11 12:48:38
Konstanty
Szeroki wybór asortymentu, brak zastrzeżeń :)
5 / 5
2019-10-01 10:14:21
Renia
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-18 15:11:07
Izydor
Wszystko zgodne, i towar i dostawa
5 / 5
2019-09-12 22:23:55
Ryszard
Transakcja bardzo udana, zarówno pod względem jakości otrzymanego towaru jak też z uwagi na profesjonalną obsługę.
4 / 5
2019-09-05 19:47:39
Justyna
Szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
4 / 5
2019-08-30 16:24:56
Aniela
Do samego sklepu nie mam zarzutów. Przesyłka szła długo i nie miałam o niej żadnej informacji, ale to raczej wina poczty.
4 / 5
2019-08-30 16:24:56
Wanda
Do samego sklepu nie mam zarzutów. Przesyłka szła długo i nie miałam o niej żadnej informacji, ale to raczej wina poczty.
1 / 5
2019-08-23 08:46:03
Ireneusz
Bardzo długo czas oczekiwania
5 / 5
2019-08-07 13:40:03
Marta
Bez problemowo, szybko i najtaniej!
5 / 5
2019-07-31 20:47:25
Krystian
Polecam zakupy w tym sklepie☺
5 / 5
2019-07-21 12:29:00
Konstancja
Cena w rossman 59 zl a u luny 15 zl, ten sam produkt. To mowi samo za siebie. Do tego sprawna komunikacja, paczka ladnie zapakowana. Napewno wroce by zrobic inne zakupy. Polecam
5 / 5
2019-07-09 13:22:33
Ismena
Jestem zadowolona z zakupu i z oczekiwaniem na zakup towaru.Byłam informowana na bieżąco o przebiegu przesyłki.
4 / 5
2019-06-26 08:32:14
Zofia
Ok. Myślałam że przesyłka nie dotrze bo nie wyświetliło się że towar wysłany ale mimo to doszło.
5 / 5
2019-06-25 16:14:38
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie, wybrałam list ekonomiczny stąd moje dłuższe , trzydniowe oczekiwanie.
5 / 5
2019-06-24 14:54:26
Liwia
Jestem zadowolona.Polecam zakupy.
5 / 5
2019-06-07 13:47:34
Paula
Profesjonalna i szybka obsługa
4 / 5
2019-05-23 20:14:18
Honorata
Produkt zgodny z zamówieniem, lecz zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę. Być może to nie jest wina sklepu tylko dostawcy.
5 / 5
2019-05-09 09:47:52
Eugeniusz
Firma ma dobry kontakt z klientem. Polecam zakupy z tą firmą.
5 / 5
2019-05-07 20:30:32
Przemysław
Szybko, bez komplikacji . Polecam
5 / 5
2019-05-07 12:58:01
Jan
Podkład jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Cena rewelacyjna. Szybka wysyłka po zaksięgowaniu wpłaty. Polecam. Napewno wrócę aby nie przepłacać.
5 / 5
2019-05-04 23:04:08
Marta
Realizacja zamówienia przez sklep przebiegła sprawnie, towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-04-25 08:14:20
Renata
Polecam sklep, szybka wysyłka , towar bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2019-04-23 11:46:24
Eugeniusz
Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
4 / 5
2019-04-05 19:46:35
Żaneta
Jestem zadowolona że wybrałam sklep luna-cosmetics.
5 / 5
2019-03-25 13:16:13
Wioletta
Jestem super zadowolona, dobry kontakt szybka przesyłka. Wszystko należycie jak trzeba.
1 / 5
2019-03-22 15:42:04
Wanda
Ponad tydzień a zamówienie wciąż nie dotarło. Pofatygowała się i kupiłam w sklepie stacjonarnym. Dziękuję za takie podejście do klienta... Podkład był mi potrzebny na sesje zdjeciowa z okazji rocznicy.
5 / 5
2019-03-22 13:33:02
Lidia
Wszystko zrealizowane bez opóźnień
5 / 5
2019-03-21 20:29:00
Mateusz
Rewelacj. Szybki i sprawnie. Tpwar pierwsza klasa :)
5 / 5
2019-03-21 18:19:20
Renia
Obsługa bardzo miła na emaile z zapytaniem odpowiadają szybko i sprawnie. I jeszcze prezencik można otrzymać to bardzo miłe:-)
5 / 5
2019-03-18 11:28:26
Sonia
Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z luna - cosmetics.pl
5 / 5
2019-03-16 09:03:57
Wincenty
Bardzo dobra transakcja -szybko sprawnie towar super
5 / 5
2019-03-14 19:01:08
Waldemar
Polecam zakupy ,wszystko odbyło się szybko i sprawnie .
5 / 5
2019-03-14 18:56:28
Ada
Polecam -przesyłka dotarła bardzo szybko .
5 / 5
2019-02-28 12:20:27
Seweryn
Ekspresowa dostawa, mejle ze stanem zamówienia przychodzą na bieżąco. Paletka przepiękna, dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-02-18 13:18:27
Alicja
Bardzo dobry sklep. Rzetelnie i profesjonalnie.
1 / 5
2019-02-07 09:51:35
Oksana
Radziłabym uważać ponieważ produkt przyszedł mi w innym odcieniu niż oryginalny konsystencja też odbiegala od wcześniejszych które miałam
5 / 5
2019-02-06 11:16:40
Kazimiera
Bardzo dobra organizacja zamówienia
5 / 5
2019-02-04 23:43:00
Elwira
Szybka dostawa, bardzo bezpiecznie zapakowany produkt wszystko na + zero -
5 / 5
2019-02-03 22:05:30
Eugenia
Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-25 14:25:32
Martyna
Zamowienie zawsze szybko realizowane. Polecam
5 / 5
2019-01-24 09:40:39
Lech
Fajny sklep na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2019-01-21 17:06:30
Radosław
Polecam, zawsze wszystko się zgadza zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-05 11:49:08
Wiola
Polecam, na przyszłość jednak nie zamówię dostawy przez pocztę Polską, ponieważ długo się czeka. Dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2018-12-27 21:45:06
Monika
Szybko zostałam powiadomiona o braku towaru i zwrócono mi pieniążki. Polecam 😊
5 / 5
2018-12-26 14:56:41
Halina
W tym samym czasie zamawiałam towar z róźnych miejsc. Tutaj wszystko odbyło się najszybciej, a towar był zgodny z zamowieniem. Zamówilam w niedzielę wieczorem a juz we wtorek odebralam przesylkę. Wyjatkowo sprawny kontakt.
5 / 5
2018-12-18 11:39:12
Walenty
Wszzystko zgodnie z opisem na stronie
5 / 5
2018-12-09 12:15:36
Jarosław
Świetny serwis , szybka dostawa ,towar dobrej jakości .polecam .
5 / 5
2018-12-04 10:32:20
Apolonia
Paczka doszłą szybko, na czas, sprawne zakupy, produkt bez wad, bez zarzutu. Jestem zadowolona z zakupu! ;)
5 / 5
2018-11-29 18:49:20
Natasza
bardzo szybka dostawa, kompletne zamówienia, bezproblemowa przesyłka
5 / 5
2018-11-29 15:12:31
Marta
Szybka realizacja i dostawa więc jestem zadowolona.
5 / 5
2018-11-29 11:35:20
Roman
Jestem bardzo zadowolona ze sposobu w jaki zapakowano moje zamówienie. Przyszło do mnie w stanie idealnym.
5 / 5
2018-11-28 23:43:25
Daniel
Mega. Jestem bardzo zadowolona
4 / 5
2018-11-26 16:55:02
Regina
Wszystko doszło w całości, na czas, mogę polecić tą stronę
5 / 5
2018-11-26 12:40:59
Nina
Szybko, sprawnie i w korzystnej cenie!
5 / 5
2018-11-22 13:47:17
Edyta
Polecam, wszytsko w porządku.
3 / 5
2018-11-22 12:00:24
Wanda
Cienie przyjechały ze stłuczonym lusterkiem, wszystko wymieszane z cieniami....dobrze że były niedrogie. Podejrzewam że zawinił transport ale na 100% tego nie wiem.

Rzetelne opinie o Drogeria Internetowa Luna Cosmetics