Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria Internetowa OLMED

Drogeria Internetowa OLMED Opinie 3.7 (391)

Milionowa 37
93-193
Łódź
42 233 49 09
opinie Drogeria Internetowa OLMED
speedtest
3.7
391
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2022-11-24 10:38:47
Joanna
Nie polecam jeżeli komuś zależy na szybkiej realizacji zamówienia. Od zamowienia i niezwłocznej zapłaty minęło 5 dni roboczych, a zamowienie dalej widnieje jako „w realizacji”. Z pewnością tu nie wrócę.
1 / 5
2022-11-21 02:32:30
Zlodzieje!
Zamowilam produkty: pieluchy 2x1 oraz 1x0. Nie otrzymalam produktu pampers 0! Ani faktury! Zero kontaktu ze sprzedajacym! 20.50 w plecy! Zlodzieje, bo tak nie mozna nazwac ludzi tam pracujacych!
1 / 5
2022-11-07 03:43:17
Marcin
Produkt zamówiony 3.11 rano, mamy 7.11 dzwonię, a pani mi mówi ze realizują wysyłki w 48 h roboczych, zamówiłem w czwartek, 48h licząc od DNIA NASTĘPNEGO, wiec jutro rano (8.11) POWINNI wysłać. Nikogo nie interesuje przecież, ze to będzie 72h robocze. Kpina.
1 / 5
2022-11-07 03:43:16
Marcin
Produkt zamówiony 3.11 rano, mamy 7.11 dzwonię, a pani mi mówi ze realizują wysyłki w 48 h roboczych, zamówiłem w czwartek, 48h licząc od DNIA NASTĘPNEGO, wiec jutro rano (8.11) POWINNI wysłać. Nikogo nie interesuje przecież, ze to będzie 72h robocze. Kpina.
1 / 5
2022-11-07 03:43:16
Marcin
Produkt zamówiony 3.11 rano, mamy 7.11 dzwonię, a pani mi mówi ze realizują wysyłki w 48 h roboczych, zamówiłem w czwartek, 48h licząc od DNIA NASTĘPNEGO, wiec jutro rano (8.11) POWINNI wysłać. Nikogo nie interesuje przecież, ze to będzie 72h robocze. Kpina.
1 / 5
2022-10-29 03:12:20
Roma
Zdecydowanie nie polecam. Sprzedają produkty, których nie mają na magazynie. Minęło 5 dni od zamówienia, nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, ani reszty zamowionych produktów. Na zgłaszane zapytanie o zamówienie otrzymuję tylko kolejny nr zgłoszenia. Zdecydowanie nie polecam
1 / 5
2022-10-13 13:32:56
Zuza
Zdecydowanie nie polecam. Firma wysyła produkty z tygodniową datą ważności. Oczywiście zgłoszoną reklamację oddalili
1 / 5
2022-07-14 16:50:35
Marzena
Nie polecam sprzedawcy. Dostałam inny produkt niż zamówiłam na ich stronie tylko producent się zgadzał nawet mnie nie poinformowali że już nie mają emulsji a przysłali to co mają a ta jest tańsza niż u tego sprzedawcy więc przepłaciłam . Komunikacji z nimi fatalna. Nie polecam i jestem nie zadowolona !
1 / 5
2022-06-18 10:06:52
Joanna
Najlepiej bez gwiazdki. Żel z żyworodki Paramedica-przekłamany skład produktu. W opisie na stronie wyciąg z żyworódki jest na 3 miejscu po wodzie i aloesie, a na produkcie na 6 miejscu poprzedzony przez wodę, aloes, Propylen Glycol (!) Panthenol i Glycerin.
1 / 5
2022-05-17 11:26:46
Darek
Sprzedawca sprzedaje produktu oszukując na cenie sprzedawanego produktu. W ogłoszeniu na Allegro podaje cenę w odniesieniu do wagi produktu o wiele niższa niż wynika to z reszty oferty. Następnie w korespondencji potwierdza cena, a po zakupie nie dotrzymuje umowy i nie wywiązuje się z niej. To jest nic innego jak kradzież. W moim przypadku na kilkaset złotych.
5 / 5
2022-04-22 06:29:40
Marzena
Mega promocje i szybka wysyłka!
5 / 5
2022-04-11 13:52:08
Zosia
Bardzo niskie ceny i szeroki asortyment. Dostałam przesyłkę po 3 dniach. Polecam !!!
5 / 5
2022-01-19 08:09:09
Paweł
Zamówienie dotarło, szybko wbrew temu co piszą pozostali. Ceny połowę mniejsze niż w miejscowej aptece. Osobiście polecam.
1 / 5
2022-01-17 10:45:54
Edward
żadna gwiazdka im się nie należy. Po zamówieniu i zapłaceniu za zamówiony towar zero reakcji oraz brak kontaktu. Poczekam jeszcze kilka dni i zgłaszam ten sklep odpowiednim służbom
1 / 5
2022-01-11 12:44:54
Katarzyna
Towar zamówiony 5 dni temu. Zero kontaktu mimo że wysłałam email z zapytaniem.
1 / 5
2022-01-04 07:14:31
Alicja
NIE POLECAM, to oszuści którzy żerują na naiwności klienta .Przesyłki nie dostałam a oni twierdzą że to wina firmy kurierskiej i więcej nic ich nie obchodzi . Z daleka od tej firmy !!!!
1 / 5
2022-01-04 07:08:54
Jolka
Nie polecam, to oszuści , nie ma ani przesyłki ani zwrotu pieniędzy
1 / 5
2022-01-04 07:07:06
Baśka
Zdecydowanie nie polecam, pieniądze wysłałam na początku grudnia ,przesyłki nie dostałam do dziś, twierdzą że to wina firmy przewozowej .
1 / 5
2022-01-03 02:35:33
Sylwia
Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Nie polecam.
1 / 5
2021-12-22 16:38:29
Danuta
Nie polecam!!!!! Po opłaceniu zamówienia, sklep wmawia że nie zapłaciłam i żąda zapłaty pomimo, że otrzymałam potwierdzenie wpłaty ze sklepu, kontakt utrudniony, na niskim poziomie. Po przesłaniu wszelkich dowodów zapłaty - nie docierają do nich informacje dalej wmawiają brak wpłaty. Po tygodniu anulowali zamówienie i zwrócili pieniądze. Drugie zamówienie czekam ponad tydzień. Obsługa fatalna. Omijać z daleka!
1 / 5
2021-12-20 02:08:01
Anna
Nie polecam!!!!! Po opłaceniu zamówienia, sklep wmawia mi że nie zapłaciłam i żąda zapłaty pomimo, że otrzymałam potwierdzenie wpłaty ze sklepu, kontakt utrudniony, na niskim poziomie. Po przesłaniu wszelkich dowodów zapłaty - nie docierają do nich informacje dalej wmawiają brak wpłaty
1 / 5
2021-11-24 02:49:30
Dorota
NIE POLECAM okropnie długi termin oczekiwania, w poniedzialek zamówione i na piątek, kiedy produkty potrzebuję na prezent to nie dojdą. Zamowienie na 350pln i dzis w środę czeka sobie nadal na realizację. Paranoja. Niegy wiecej tam nie zamowię.
1 / 5
2021-10-18 08:33:06
Bogdan
Tragedia, cena produktu dobra, za to czas realizacji niezgodny z opisem, pod zamawianym produktem info wysyłka 1-2 dni robocze, po czym dowiaduję się, że jednak 3 dni robocze zaczynając od dnia następnego, w którym zostało to opłacone, plus czas kuriera. W telefonicznej rozmowie dowiedziałem , się czas to nie 3 dni tylko 4, tak wiec nie pozostaje nic innego jak omijać ową "drogerię" zaznaczyłem w rozmowie, że zamówiony produkt jest niezbędny dla starszej osoby, dlatego zdecydowałem się u nich kupić, ale to był jednorazowy zakup :/ Niestety trzeba dać jedną gwiazdkę żeby opublikować.
2 / 5
2021-08-20 12:48:37
Sylwester
Długi okres oczekiwania na wysyłkę tak poza tym ok
5 / 5
2020-02-22 21:15:18
Rafał
świetna, polecam. Krem wydajny..
5 / 5
2020-02-22 18:52:40
Jacek
Kontakt ze sklepem internetowym szybki i łatwy. Polecam
4 / 5
2020-02-22 13:41:05
Władysław
Długi okres wysyłki zamówienia, poza tym OK.
5 / 5
2020-02-21 21:30:31
Luba
Zakupy oceniam za udane. Kupiłam kilka produktów w fajnej cenie i pewnie nie będą to moje ostatnie zakupy na tej stronie.
5 / 5
2020-02-21 16:23:14
Genowefa
Gorąco polecam,sprawnie,zgodnie z ofertą.
5 / 5
2020-02-21 12:12:36
Grażyna
Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo dobry kontakt.
4 / 5
2020-02-21 10:48:06
Helena
Kontakt ok. Trochę długo czekałam na towar. Ale cena super.
3 / 5
2020-02-21 06:27:31
Izyda
Bardzo długo czekałam na wysyłkę. Po kilku dniach moje zamówienie wskoczyło w status „zawieszone”. Dopiero po moim mailowym ponagleniu zostało wysłane.
5 / 5
2020-02-20 12:09:41
Janina
Z towarem wszystko w porządku, wysyłka była tak jak było w opisie.
5 / 5
2020-02-20 09:41:22
Jolanta
Bardzo szybka i sprawna transakcja.
5 / 5
2020-02-19 17:46:57
Pola
Kontakt ok, ceny ok, towar ok, natomiast czas wysyłki towaru zbyt długi (6 dni roboczych), a całe zamówienie trafiło do mnie po 10 dniach oczekiwania.
2 / 5
2020-02-19 17:18:31
Robert
zamówienie 6 lutego a dostarczono 17 lutego długi czas oczekiwania
3 / 5
2020-02-19 11:55:22
Sara
Bardzo długi termin realizacji. Czekalam ponad tydzień.
5 / 5
2020-02-19 11:03:06
Fryderyka
Kontakt ze sprzedawcą był zbędny. Wszystko dokładnie opisane przy zakupie produktu. Kiedy wysyłka, jaki koszt, kiedy można się spodziewać zamówienia u siebie. Zakupiony towar był dobrze zabezpieczony a data ważności długa.
5 / 5
2020-02-19 09:17:47
Kamil
Zamówienie poprzez stronę internetową zrealizowane szybko. Towar zgodny z zamówqieniem.
4 / 5
2020-02-18 20:49:03
Eugeniusz
Produkty super tylko strasznie długo się czeka na przesyłkę.
4 / 5
2020-02-18 20:48:34
Remigiusz
Czasem mają jakiś lek najtaniej w Polsce i wtedy decyduję się kupować w drogeriolmed, potem kiedy zazwyczaj czekam tydzień na odbiór odechciewa mi się u nich kupować. Ale do czasu kiedy znowu mają najtańszy Sideral Forte ;-) czyli jedyne żelazo przyswajalne przez chorego.
5 / 5
2020-02-18 20:34:00
Kalina
Będę częściej korzystać z ich oferty.
5 / 5
2020-02-18 19:44:18
Marian
otrzymałem ten asortyment, który zamówiłem bez żadnych rabatów i ulg
1 / 5
2020-02-18 14:50:06
Kazimiera
Dostałam towar inny niż zamawiałam, więcej nie skorzystam.
5 / 5
2020-02-18 12:51:24
Dalia
Towar zgodny z opisem. Dużo tańszy niż w innych aptekach/ drogeriach. Cena bardzo korzystna. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-18 10:53:32
Kamila
Ekspresowa wysyłka.wszystko ok.polecan
4 / 5
2020-02-18 09:05:57
Malina
Ocena lekko zaniżona ze względu na czas oczekiwania, brak informacji że przesyłka dodatkowo będzie opóźniona że względu na brak jednego produktu. Po @ który napisałam przesyłka doszła następnego dnia. Poza tym dla mnie jak najbardziej drogeria ok 👌
4 / 5
2020-02-15 10:49:01
Feliks
Produkty ok, jeśli chodzi o czas realizacji to powinno się nad tym popracowac
5 / 5
2020-02-14 12:40:30
Klemens
Zakupy ok, profesjonalnie zapakowane.Dosc długi czas dostarczenia
5 / 5
2020-02-14 09:51:03
Mariusz
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, polecam gorąco
5 / 5
2020-02-13 22:31:06
Celestyn
Wszystko w porządku, wyjątkiem może braku kontaktu ze strony OLMED przez tydzień.
2 / 5
2020-02-13 22:13:38
Ludwik
To już drugi zakup i niestety za pierwszym razem czekałem prawie trzy tygodnie niby wina poczty.Za drugim razem wziąłem opcję droższą wysyłka kurierem i historia się powtórzyła tyle że czekałem ponad tydzień. Nie było winy ze strony kuriera tylko Olmedu. Jak będziecie tak traktować klientów to powodzenia. Ogólnie żenada i rozczarowanie przez opieszałość związaną z realizacją zamówienia. ps. co do jakości towaru nie mam żadnych uwag.
5 / 5
2020-02-13 14:33:23
Paula
Kontakt bardzo dobry, czas oczekiwania ok tygodnia ale o terminie dostawy zostałam poinformowana przy zamówieniu. Polecam z czystym sumieniem.
2 / 5
2020-02-13 14:24:21
Kamila
Długi czas oczekiwania na paczkę. Reszta ok
2 / 5
2020-02-13 13:18:55
Konstanty
Długi czas oczekiwania. Prawie dwa tygodnie czekania na krem
1 / 5
2020-02-13 12:28:16
Anna
Sok który zamówiłam otrzymałam w połowie butelki reszta wylała się do kartonu 😕
2 / 5
2020-02-13 11:13:51
Klemens
Długa dostawa. Zależało mi na czasie.
5 / 5
2020-02-13 07:22:32
Lidia
Bardzo dobry kontakt, tani, oryginalny asortyment
2 / 5
2020-02-12 21:08:06
Dominik
Ceny ok ale kontakt ze sklepem bardzo słaby brak odpowiedzi na e-maile nie odbierany telefon a okres oczekiwania 2 tygodnie na przesyłkę
5 / 5
2020-02-12 12:28:55
Regina
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-12 10:36:09
Honorata
Z zakupu jestem zadowolona, tylko strasznie długo czekałam na przesyłkę
2 / 5
2020-02-12 10:26:23
Romuald
Ocena wynika z czasu realizacji zamówienia. Ponad tydzień. Słabo.
5 / 5
2020-02-12 08:52:29
Bronisława
Polecam, zakupione produkty starannie zapakowane i zabezpieczone przed stłuczeniem. Produkty spelniaja oczekiwania w 100%
4 / 5
2020-02-11 15:23:35
Martyna
Cena super, ale cz zaś dostawy do poprawy
1 / 5
2020-02-11 09:09:36
Anastazja
Podają czas realizacji 7dni czekam już 14 A zamówienia jak nie było tak nie ma, a dziś jest komunikat, że zamówienie zostało wstrzymane. Szczerze nie polecam. O niczym nie informują długi czas oczekiwania. Zamówiłam mleko bo wcześniejsze się kończy, a teraz muszę i tak kupować w sklepie.
5 / 5
2020-02-10 23:07:12
Elżbieta
Asortyment zgodny z opisem. Informacja rzetelna o terminie wysyłki i dotrzymana.
5 / 5
2020-02-10 23:07:12
Iwona
Asortyment zgodny z opisem. Informacja rzetelna o terminie wysyłki i dotrzymana.
5 / 5
2020-02-10 15:00:17
Władysław
Szybka dostawa zgodna z opisem.
4 / 5
2020-02-07 22:34:29
Marina
Wszystko ok,tylko minus za czas dostawy chociaż jest wcześniej wspomniane to
5 / 5
2020-02-07 13:54:23
Aurelia
Wszystko w porządku. Paczka dotarła cała i kompletna.
4 / 5
2020-02-07 11:52:08
Leokadia
Wszystko ok, poza długim czasem od pakowania do nadania paczki.
5 / 5
2020-02-07 10:59:29
Janusz
Wszystko przebiegło należycie. Nie ma zastrzeżeń. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-07 10:58:46
Józefina
Zamówienie jak i dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutów a z produktu który zamówiłam również jestem zadowolona
1 / 5
2020-02-07 09:56:47
Oleg
Słabo towar wstrzymany brak odp ze strony drogerii
1 / 5
2020-02-06 08:25:38
Ada
Długi czas oczekiwania, niezgodność z dokonanym zamówieniem, zamówiłam 2 sztuki danego produkty niestety dostałam tylko 1 produkt (wartość tego produktu 97 zł). Złożyłam reklamacje wg regulaminu sprzedawca ma 14 dni na jego rozpatrzenie. Czekam aż się ustosunkują do reklamacji. Nie polecam zamówić. Tej strony
4 / 5
2020-02-06 07:07:18
Joanna
Kontakt ok. Produkty zgodne z zamówieniem. Długi czas realizacji.
5 / 5
2020-02-05 20:31:41
Paula
Kolagen na stawy, przesyłka doszła szybko. Jestem zadowolony.
1 / 5
2020-02-05 15:47:40
Łukasz
Nie polecam gdyż na stronie internetowej byly kleiki po 3.39 A policzyli mi po 5.23 jak tak można ludzi oszukiwac kolejny raz zostalam oszukana to tylko kłamstwo na stronie internetowej że kleiki są 3.39 nie dojdzie się nabrać na ich kłamstwa
5 / 5
2020-02-04 23:53:49
Oliwier
Dobry kontakt, atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-02-04 15:55:25
Greta
Szeroki wybór asortymentów, bardzo dobre ceny. Zamawiam często w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-04 14:11:34
Cyprian
Super, wszystko zgodnie z opisem
4 / 5
2020-02-04 13:18:27
Janina
Jestem zadowolona zakupy przebiegły sprawnie Paczka była dobrze oznaczona nieuszkodzona wszystko było ok
5 / 5
2020-02-04 13:05:50
Lucjan
Wszystko w jak najlepszym porządku
4 / 5
2020-02-04 13:03:20
Stanisława
Kontakt z drogerią bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-04 12:34:54
Henryka
Produkt spełnia oczekiwania, polecam
5 / 5
2020-02-04 10:51:21
Benedykt
Szynka obsługa kloenta. towar oyrzymalam w ciagu.3 dni Polecam ten sklep takze z uwagi ma korzystne ceny
5 / 5
2020-02-04 10:24:54
Seweryn
Polecam, choć czas oczekiwania na zamówienie to 8 dni
5 / 5
2020-02-04 00:40:06
Jakub
Szybka, bezproblemowa obsługa, dobra cena plus kilka próbek w gratisie :) zdecydowanie polecam!
1 / 5
2020-02-03 17:08:46
Zygfryd
Nie polecam w kulki lecą z wysłaniem towaru tydzień czekałem i w końcu anulowałem zamówienie.bto jeszcze na pieniądze kazali czekać 14 dni
1 / 5
2020-02-03 17:08:46
Jarosław
Nie polecam w kulki lecą z wysłaniem towaru tydzień czekałem i w końcu anulowałem zamówienie.bto jeszcze na pieniądze kazali czekać 14 dni
5 / 5
2020-02-03 15:09:30
Jeremiasz
Wszystko w porządku. Kupię tam ponownie
3 / 5
2020-02-03 12:33:53
Wacław
Towar otrzymałem po 10 dniach i za to duży minus tym bardziej że przesylka kurierska jest opisana jako 2 dni.
2 / 5
2020-02-03 09:18:01
Rafał
Strasznie dluga wysylka nie polecam
5 / 5
2020-02-01 12:05:11
Dominika
Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-31 12:58:11
Roman
Brak jednego produktu spowodował opóźnienie wysyłki, natomiast dzięki dobremu kontaktowi z obsługą paczka po uzgodnieniu została natychmiast wyslana a po 2óch dniach była już u mnie. Duży plus za gratis jako rekompensata za opóźnienie.
1 / 5
2020-01-31 12:54:39
Marina
BARDZO DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA
1 / 5
2020-01-31 09:45:39
Jeremiasz
Czekalam 7 dni na mleko dla dziecka
4 / 5
2020-01-30 16:52:17
Lech
Towar znacznie tanszy. Jednak czas pakowania i wysylki bardzo dlugi.
1 / 5
2020-01-30 13:17:12
Donata
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę
3 / 5
2020-01-30 11:51:09
Romana
Informacje o realizacji zamówienia na bieżąco, ale sama realizacja dopiero po tygodniu.
1 / 5
2020-01-30 10:39:35
Roksana
Kontakt ze sklepem za pośrednictwem poczty elektronicznej. Paczka od ponad tygodnia do mnie nie dotarła a mało tego nie posiadam informacji co się dzieje z zamówieniem i gdzie się znajduje
3 / 5
2020-01-30 09:43:42
Marcin
Kontakt internetowy olejek konopkny czekałem ponad tydzień i to ich wada
5 / 5
2020-01-29 20:48:19
Daria
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia na każdym etapie.Mała wzmianka ? Szkoda że tylko wysyłka w piątki.Inne sklepy realizują w krótszym terminie.Ale realizację oceniam na 5.
5 / 5
2020-01-29 14:41:21
Matylda
Jestem zadowolona -transakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2020-01-29 13:12:21
Magda
zamówienie dotarło po 7 dniach
5 / 5
2020-01-29 12:48:30
Juliusz
Zamowienie zrealizowane w 100%,juz ktorys raz korzystam ze sklepu i zawsze jestem zadowolona. Czas realizacji jest dosyc dlugi, ale przy skladaniu zamowienia jest podana informacja o terminie wysylki wiec nie ma zadnych niespodzianek. Polecam!
2 / 5
2020-01-29 00:33:30
Paula
Nie otrzymałam żadnych rabatów. Rzekoma dostawa bezpłatna a jednak trzeba było zapłacić dostawcy. Ok 14 dni oczekiwania na produkt.
5 / 5
2020-01-28 21:04:04
Jarosława
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, mimo długiego oczekiwania na wysłanie towaru. Miła niespodzianka w postaci paru próbek kremów. :)
3 / 5
2020-01-28 19:12:41
Dominika
Konta wporzadku, otrzymane produkty ok lecz długa wysyłką...
4 / 5
2020-01-28 18:34:33
Jadwiga
Polecam innym -tylko trochę długi czas oczekiwania na realizację zamówienia
4 / 5
2020-01-28 16:49:10
Kornel
Towar zgodny z zamówienie, jedyny minus to długi czas oczekiwania na przesyłkę
4 / 5
2020-01-28 16:42:00
Leszek
Wysyłka po 6 dniach , powinna nastąpić szybciej.
5 / 5
2020-01-28 15:15:40
Alicja
Przystępne ceny, fachowa obsługa
2 / 5
2020-01-28 12:37:06
Zbyszko
Bardzo długi czas oczekiwania od zamówienia do wysyłki. W trkacie realizacji zamówienia okazało się, że nie ma jednego z 3 zamówionych opakowań. Ponadto w późnym czasie dowiedziałem się, że jest krótka data ważności zamówionego produktu.
4 / 5
2020-01-28 11:13:18
Maciej
Produkt jak najbardziej bardzo dobry ale czas oczekiwania na paczkę bardzo długo.
5 / 5
2020-01-28 10:59:30
Anna
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.obecnie czekam na zamówienie
1 / 5
2020-01-28 10:43:00
Natalia
Tragedia z kontaktem i dostawa. Paczka pakowana 10 dni. Zrezygnowałam z zamówienia.
3 / 5
2020-01-27 16:01:27
Mariusz
Dlugi czas kompletowania towaru
4 / 5
2020-01-27 13:17:46
Bernadeta
Wszystko ok, tylko ciut za długa dostawa
5 / 5
2020-01-27 11:06:22
Jonatan
Kontakt bez zarzutu, szeroki asortyment. Sklep przy zakupie informuje kiedy towar zostanie wyslany
1 / 5
2020-01-27 10:47:08
Gracjan
Nie ma w ogóle kontaktu, zamówienie dlaje nie dotarło czekam już ok 9 dni, zamówienie wstrzymane i nawet się dodzwonić nie idzie!
5 / 5
2020-01-26 11:22:28
Marian
Cena bardzo dobra, jedyny minusik że długo się czeka na towar
5 / 5
2020-01-26 10:28:47
Bronisława
Wszystko dobrze zapakowane. Transakcji bez problemu. Zdecydowanie polecam
3 / 5
2020-01-24 23:59:19
Anna
dość długi okres kompletowania zamówienia, brak możliwości domówienia dodatkowych rzeczy po złożeniu zamówienia (ich strata).Po kontakcie telefonicznym i prośbie o dołożeniu czegoś do zmówienia usłyszałam, iż zamówienie jest już kompletowane i zaraz będzie wysłane. Natomiast wysyłka nastąpiła dopiero następnego dnia... cóż...
1 / 5
2020-01-24 22:37:28
Antoni
Przesylka szla barrzo długo, ponad 10 dni, nie zamowie tam więcej.
3 / 5
2020-01-24 22:27:04
Nina
Wyjątkowo długi czas realizacji zamówienia. Czekałam ponad tydzień na to, aż zostanie wysłane. Poza tym ok.
5 / 5
2020-01-24 19:13:43
Paulina
Wszystko dobrze ale długa dostawa
4 / 5
2020-01-24 18:10:57
Leszek
Duży asortyment , wszystko ok jedyny mały minus za dość długą dostawę . Polecam
1 / 5
2020-01-24 18:07:50
Aleksandra
Trudno cokolwiek napisać, na dzień dzisiejszy nic nie otrzymałam
5 / 5
2020-01-24 15:00:51
Klaudia
wszystko jak w ofercie,sprawnie i terminowo
5 / 5
2020-01-24 14:31:38
Aleksandra
Kupiłam suplementy diety. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu, minusem jest czas dostawy.
5 / 5
2020-01-24 13:27:12
Kamila
Jestem zadowolona . Polecam ;)
4 / 5
2020-01-24 13:17:17
Krystyna
Nie mam uwag, oprócz długiego czasu oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2020-01-24 12:13:58
Zygmunt
Jak zawsze na wysokim poziomie
5 / 5
2020-01-24 11:10:34
Cecyl
Dużo fajnych promocji i skuteczne kosmetyki
2 / 5
2020-01-23 23:11:50
Bogna
Towar cena ok ale żeby mleko dla dziecka szło ponad tydzień chore...
1 / 5
2020-01-23 13:24:16
Emanuel
Bardzo długi czas oczekiwania
3 / 5
2020-01-23 07:04:57
Arkadiusz
Asortyment ok, ale czas realizacji jest bardzo dlugi
4 / 5
2020-01-22 21:04:38
Michał
dłuższy termin dostawy niż deklarowany
1 / 5
2020-01-22 14:11:25
Ryszard
Po dwóch tygodniach i kilku telefonach okazało się że nie mają zamowiniego towaru, na zwrot pieniędzy czekam już ponad tydzien.
4 / 5
2020-01-22 13:03:04
Leon
Długi czas realizacji zamówienia. Reszta w porządku. Polecam.
2 / 5
2020-01-22 11:00:50
Cecyl
Kupiłem 08.01.2020 a dostałem dopiero 22.01.2020 wysyłka z Łodzi do Warszawy troszkę słabo jeśli ktoś coś potrzebuje na już to nie polecam moje zakupy pierwsze i ostatnie
3 / 5
2020-01-22 04:44:47
Celestyna
Wysyłka dopiero po 7 dniach od zamówienia. Poza tym wszystko OK
5 / 5
2020-01-21 21:46:33
Joanna
jestem bardzo rad z zakupów i dodatkowych saszetek;
4 / 5
2020-01-21 20:20:17
Bernard
Atrakcyjne ceny, tylko na paczkę czeka się długo🙂
5 / 5
2020-01-21 18:37:41
Malwina
Wszystko jest 👌 tylko dlaczego trzeba czekać 5 dni na wysyłkę towaru?
2 / 5
2020-01-21 17:40:46
Ziemowit
Od 9 dni czekam na przesyłkę dla dziecka z atopowym zapaleniem skóry a paczka ciągle nie została wysłana i jest w etapie pakowania.......
1 / 5
2020-01-21 11:51:58
Bartłomiej
obsługa zamówienia to dramat czekam od 12.01.2020 do dnia dzisiejszego i zamówienia nie mam zamówionego i zapłaconego towaru,przesyłka w kraju zamówiona "idzie " 7 dni raczej z zagranicy by dotarła szybciej.Obsługa telefoniczna to porażka -oczywiście automat więc nic nie wiem kiedy dostanę swój towar.Czekam do jutra i zgłaszam wyłudzenie ,ponieważ w regulaminie nie ma tak długiego terminu realizacji zamówienia.Porażka po prostu . Nigdy więcej nie zamówię nic z tej drogerii.
1 / 5
2020-01-21 10:43:36
Aurelia
Nie poelcam. Bardzo dlugo czas realizacji zamowienia
4 / 5
2020-01-20 19:53:25
Natalia
Wszystko OK. Towar zgodny z ofertą , czas przygotowania i dostarczenia zdecydowanie zbyt długi .
5 / 5
2020-01-20 16:17:42
Idzi
Jestem zadowolona i na pewno jeszcze tu wrócę!
2 / 5
2020-01-20 15:18:28
Kamil
Otrzymaliśmy towar przez 12 dni. Bardzo długo sklep nie wysyłał towar.
5 / 5
2020-01-20 15:07:46
Rozalia
Wszystko ok tylko długi czas oczekiwania.
5 / 5
2020-01-20 14:47:39
Zdzisława
Wszystko ok, jedyny minus to, że na paczkę czekałam 1, 5 tyg
1 / 5
2020-01-20 11:59:30
Sylwia
Dostawa towaru trwa już 10 ty dzień
1 / 5
2020-01-20 11:59:30
Błażej
Dostawa towaru trwa już 10 ty dzień
4 / 5
2020-01-19 22:01:44
Katarzyna
Długi termin realizacji zamówienia- 7 dni.
5 / 5
2020-01-18 12:33:05
Roksana
Długo czekałam na przesyłkę.
4 / 5
2020-01-17 15:44:05
Agata
Zbyt długo czekałam na towar
4 / 5
2020-01-16 21:12:58
Zdzisław
Zbyt długi czas oczekiwania poza tym wszystko super
1 / 5
2020-01-16 14:10:25
Wioletta
Zapłaciłam za produkt 30 ml otrzymałam 15 ml. Zerowa współpraca reklamacyjna, kontakt poniżej jakiegokolwiek poziomu. Sprawa cały czas nie rozstrzygnięta, trwa przepychanka e-mailowa. Odradzam zakupy w tej drogerii.
5 / 5
2020-01-16 06:45:59
Leon
Długo się czeka ale informują o tym przy zamówieniu.
5 / 5
2020-01-15 19:36:14
Kinga
Wystawiam pozytywną opinię i polecam.
4 / 5
2020-01-15 14:57:49
Greta
Wszystko ok ale długi czas oczekiwania.
5 / 5
2020-01-15 12:11:59
Leszek
Wszystko prawnie .obsługa na najwyższym poziomie
3 / 5
2020-01-15 10:09:22
Elwira
Witam.Towar zgodny z opisem taki jaki, chcialem tylko czekanie 8 dni to mnie troche zaniepokoiło.Pozdrawiam
4 / 5
2020-01-14 19:52:12
Zbigniew
Wszystko OK. Zamówiłem rękawiczki, czas wysyłki (o ile pamiętam) do 6 dni roboczych. Zostało tak wysłane i towar po wysyłce dotarł bardzo szybko. Żadnych zastrzeżeń nie mam. Jednakże uważam, że czas wysyłki powinien być krótszy. Sklep, którego dotyczy opinia polecam, ponieważ wszystko odbyło się w terminach ujętych w opisie ; towar też był tym co zamawiałem i bez uszkodzeń.
1 / 5
2020-01-14 18:10:21
Romana
Beznadziejnie. Zamówienie dotarło po 15 dniach od daty zamówienia. Termin sześciu dni na realizację zamówienia w dobie, gdy inne sklepy oferują 24 czy 48 godz. To przesada. Nigdy już tu nic nie kupię.
5 / 5
2020-01-14 14:32:48
Paulina
Czasem trzeba poczekać, ale promocyjny towar otrzymałam i jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-14 10:54:31
Wiola
Świetne ceny, towar dobrze zabezpieczony, tania i wygodna w odbiorze przesyłka - Dziękuję
5 / 5
2020-01-14 10:09:13
Dominik
Jestem zadowolona a to najważniejsze
4 / 5
2020-01-13 13:01:04
Judyta
Towar zgodny z zamówieniem. Nie mam zastrzeżeń.
4 / 5
2020-01-13 12:07:08
January
Jestem stałym klientem, drogeria spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2020-01-12 22:21:04
Waldemar
Trochę za długi czas ale przedzielone dni Świętami.
4 / 5
2020-01-12 14:06:17
Sofia
Trochę długo ale to przełom roku
5 / 5
2020-01-12 11:14:03
Wioletta
Zamawialam już drugi raz i jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-11 23:51:29
Marcel
Sprawnie, szybko, wszystko gra.
1 / 5
2020-01-11 07:24:37
Gustawa
Za długo, czekałam na swoje zamówienie. Prawie dwa tygodnie.
5 / 5
2020-01-11 03:53:27
Izyda
Były pewne problemy z dostawą ,przesyłka została skierowana pod zły adres.Nie wiem czy to Wasza wina,czy firmy kurierskiej.Ale spoko,daje wam 5 gwiazdek z sentymentu {to nie pierwsze zakupy w Waszej firmie},a w moim mieśćie ten sam produkt kosztuje dwa razy więcej.Szkoda,że nie można dostać już u Was opcji 30+10 saszetek..Łącze wyrazy szacunku oraz pozdrowienia noworoczne.
5 / 5
2020-01-10 21:58:39
Sławomira
Szybko, sprawnie. Towar dobrze spakowany.
4 / 5
2020-01-10 20:37:36
Judyta
Długi czas oczekiwania na przesyłkę, natomiast zamówienie było złożone kiedy świętami a sylwestrem pewnie z tego powodu czas wysyłki był dłuższy.
5 / 5
2020-01-10 20:31:04
Waldemar
ok tylko troszkę za długi okres oczekiwania na towar
5 / 5
2020-01-10 20:31:04
Roma
ok tylko troszkę za długi okres oczekiwania na towar
3 / 5
2020-01-10 14:17:29
Urszula
Bardzo długi czas oczekiwania/ od 19 - 31 grudnia. Zmuszona byłam wykonać telefon do apteki.
4 / 5
2020-01-10 14:05:32
Marta
Za długi czas oczekiwania na zamówienie
5 / 5
2020-01-10 13:06:48
Lidia
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-10 12:11:04
Bogdana
Wszystko ok. Dobry kontakt i szybką wysyłkę.
2 / 5
2020-01-09 12:55:40
Kacper
Zbyt długi czas oczekiwania na dostawę
4 / 5
2020-01-09 12:51:02
Anastazja
Przesyłka nie została wydana na czas
1 / 5
2020-01-08 15:49:56
Maciej
Brak kontaktu ze strony sklepu. Brak towaru pomimo dostępności przy zamówieniu
1 / 5
2020-01-08 15:49:56
Witold
Brak kontaktu ze strony sklepu. Brak towaru pomimo dostępności przy zamówieniu
4 / 5
2020-01-08 08:04:52
Bogdan
Wszystko w porządku, jednak dostawa kurierem trwała 5 dni roboczych.
5 / 5
2020-01-07 19:43:37
Sebastian
Witam jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie --zarówno towar ,cena i szybkosc dostawy mnie zadowala --- dziekuje
5 / 5
2020-01-07 15:23:05
Felicjan
Wszystko ok.Przesyłka dobrze zabezpieczona do transportu
5 / 5
2020-01-07 10:11:30
Mariusz
Przyjazny system wyboru produktu, prosta płatność, dostawa w terminie zgodnie z zamówieniem. Polecam
1 / 5
2020-01-07 09:35:59
Sylwia
Bardzo dłuuuuuuuga wysyłka, nie polecam
3 / 5
2020-01-06 20:12:36
Hanna
Długo czekałam na przesyłkę...Nie z winy kuriera a czas pakowania
5 / 5
2020-01-06 14:13:13
Zofia
Wszystko zgodne z ustaleniami.
5 / 5
2020-01-06 12:38:22
Gustaw
Polecam. Rzetelna i szybka obsługa. Dziękuję!!!!
4 / 5
2020-01-05 13:31:41
Marek
dużo taniej niz w aptece, poza tym wszystko sie zgadza wiec polecam jak najbardziej

Rzetelne opinie o Drogeria Internetowa OLMED