Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drogeria Internetowa Testa

Drogeria Internetowa Testa Opinie 4.7 (46)

Żeromskiego 7
10-350
Olsztyn
( brak )
opinie Drogeria Internetowa Testa
speedtest
4.7
46
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-14 11:10:36
Apoloniusz
Szybka wysyłka, towar bez zastrzeżeń. Sprzedawca dorzucił również od siebie gratis w postaci innego produktu firmy Bielenda
1 / 5
2020-01-24 10:54:25
Inga
Czekalam parę dni nie zostałam poinformowana o anulowaniu zamówienia musiałam sama dopytywać się covl z moim zamówieniem.
5 / 5
2020-01-24 05:46:37
Fryderyka
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2019-12-27 11:12:38
Honorata
Sklep ma niedopracowany system magazynowy (kupiłam towar, którego już nie było na stanie?!) jednak od razu zostałam o tym poinformowana i nastąpił natychmiastowy zwrot środków
5 / 5
2019-12-16 14:18:22
Rudolf
Jestem zadowolona, mogę polecić innym
5 / 5
2019-12-11 17:36:21
Nina
Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-12 17:53:10
Jagoda
Świetna współpraca z klientem, polecam.
5 / 5
2019-10-28 19:08:26
Emilia
To już nie pierwszy mój zakup w drogerii. Pomijając fakt ekspresoeej realizacji chcę powiedzieć, że również doradztwo w wyborze kosmetyków jest na profesjonalnym poziomie.
5 / 5
2019-10-22 09:18:42
Adrian
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-09-25 08:00:06
Witold
zamówienie kompletne ( z prezentem), dobra cena, dobry towar, szybka obsługa.
5 / 5
2019-09-20 11:24:36
Janina
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-09-18 20:48:40
Inga
Super produkty, szybka wysyłka
5 / 5
2019-09-16 15:40:37
Arlena
Sprawna i fachowa obsługa 😊
5 / 5
2019-09-11 09:44:01
Julian
Uwielbiam ten sklep, duży wybór kosmetyków, profesjonalne podejście do klientów. Polecam.
5 / 5
2019-09-10 11:28:47
Natalia
Błyskawiczna obsługa i wysyłka - 10/10, polecam serdecznie!
2 / 5
2019-08-26 20:57:53
Gabriela
Zamawialam kolejny I ostatni raz niestety... Otzymalam nie to,co zamawialam.. poprostu zostalam oszukana.
5 / 5
2019-08-22 17:50:10
Roman
Zamówienie było gotowe bardzo szybko! Sklep odpowiedział na moje zapytanie mailowe po jakichś 15 minutach pomimo godzin wieczornych. Wsyztsko przebiegło bardzo sprawnie, na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy na tej stronie! Polecam:)
5 / 5
2019-07-15 11:03:40
Beata
bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-11 20:50:30
Sandra
Profesjonalnie podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt, przesyłka wysłana ekspresowo. Polecam
5 / 5
2019-07-11 20:45:17
Gracjan
Na pewno jeszcze tu będę robić zakupy
5 / 5
2019-07-06 13:49:49
Donata
zamówienie szybko zrealizowane, jasne informacje. paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-06-23 18:56:26
Izydor
Przesyłka przyszła bardzo szybko, firma działa solidnie
5 / 5
2019-06-19 16:22:30
Herbert
Polecam zakupy w drogeriatesta,ceny przyzwoite,szybka wysylka i przede wszystkim jedyna taka gdzie jest dostepny moj ulubiony kosmetyk.Super! Tak tak tak! 🙂
5 / 5
2019-06-16 11:24:34
Oksana
Szybka realizacja, sprawne potwierdzenie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-06-10 07:58:47
Lech
szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-05-31 10:29:24
Radosław
Transakcja ok. Szybka wysyłka. Dobra komunikacja ze strony sklepu
3 / 5
2019-05-30 12:41:40
Angelika
Wszystko byłoby ok, ale dezodoranty były w użyciu. By może ktoś chciał powąchać albo wystawka ze sklepu. Szkoda bo ceny fajne. Nie można da więcej jeśli ktoś otwiera produkty.
5 / 5
2019-05-16 06:00:59
Oliwia
Jestem bardzo bardzo zadowolona takich uczciwych ludzi pracujących w Tej firmie to tylko szacunek więc zakupiłam puder do włosów na objętość i spojrzałam na gramature i była podana błędnie w opisie że jest duzej pojemność A okazał się standardowo więc firma przesłała mi drugi za free nie spodziewałam się jestem bardzo bardzo miło zaskoczona Super
5 / 5
2019-04-17 10:32:31
Zenon
Polecam produkty spełniły zadnia szybki czas realizacji suuper doradztwo
5 / 5
2019-04-16 18:00:47
Natalia
Szybka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczony kosmetyk :)
5 / 5
2019-04-16 18:00:47
Edmund
Szybka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczony kosmetyk :)
5 / 5
2019-04-11 10:53:42
Konstanty
Szybko, sprawnie, tanio i super miło.
5 / 5
2019-04-01 12:12:11
Bogdana
Polecam drogerie testa wszystko przebiegło sprawnie .Kontakt bardzo dobry. Dziękuję za upominek.
5 / 5
2019-03-15 10:22:37
Bogdana
Szybka realizacja zamówienia .Bardzo dobry kontakt z klientem .Duży wybór kosmetyków atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-02-25 08:14:37
Mateusz
polecam drogerię, szybka dostawa, choć produkt już nie ten, co kiedyś
5 / 5
2019-02-20 12:09:28
Leopold
miło szybko i fachowe doradztwo
5 / 5
2019-02-19 10:51:39
Janina
Bardzo rzetelna drogeria. Produkty zgodne z opisem i fabrycznie zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-02-14 18:48:26
Błażej
Szybka i przyjemna transakcja. polecam.
5 / 5
2019-01-22 18:23:17
Edyta
Towar zgodny z opisem. Cena atrakcyjna. Szybko dostarczona paczka
5 / 5
2019-01-21 16:47:04
Aga
Pełna informacja, szybkie tempo realizacji, miły gifcik oprócz zamówienia. Bez zastrzeżeń polecam.
4 / 5
2019-01-18 04:35:38
Arkadiusz
Wysyłane przesyłki są pocztą Polską a ja zapłaciłem za kuriera
4 / 5
2019-01-17 21:22:24
Kamila
Jedyne czego mi zabrakło to informacji o wysyłce i możliwości śledzenia postępów. Dzięki za gratisy.
5 / 5
2019-01-14 13:02:46
Paula
Drogeria marzenia, tania przesyłka a szybkość kuriera.
5 / 5
2019-01-09 09:11:03
Klementyna
Bardzo solidny sklep internetowy.
5 / 5
2019-01-07 14:46:34
Iwo
Rzetelna firma, dbająca o zadowolenie po stronie klienta :)
5 / 5
2018-12-27 10:48:31
Tamara
Jestem bardzo zadowolony z ceny i jakości towaru oraz obsługi.

Rzetelne opinie o Drogeria Internetowa Testa