Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Drugie Wydanie

Drugie Wydanie Opinie 3.5 (103)

Pl. Defilad 1, Metro Centrum, lok. 2001E
00-110
Warszawa
515966472
opinie Drugie Wydanie
3.5
103
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2021-09-16 05:33:32
Paulina
Od 15 sierpnia, kiedy zamówiłam i opłaciłam zamówienia - brak realizacji, brak jakiegokolwiek kontaktu, brak zwrotu środków o które wystąpiłam. Telefon nie jest odbierany. Totalna olewka! Jeśli ktoś zgłasza sprawę na policję proszę o kontakt - sama poświęcę ten czas i zgłoszę, więc może komuś ten fakt dopomoże. NIE POLECAM!
1 / 5
2021-09-15 00:38:01
Kasia
PORAŻKA. Zamówienie niezrealizowane, pieniądze do tej pory nie zwrócone... Totalna olewka. NIE POLECAM.
1 / 5
2021-09-14 07:48:16
Edyta
Witam. Gorąco przepraszam Wydawnictwo Drugie Wydanie. Dzisiaj otrzymałam fakturę oraz informację o wysłaniu książek. Dziękuję serdecznie. Długo czekałam, ale mam nadzieję, że było warto. Pozdrawiam. Życzę Państwu Pomyślności.
1 / 5
2021-09-13 17:21:07
Edyta
U mnie tak samo. Zamówienie złożone na początku sierpnia i do tej pory nic. Ani książek, ani kasy. A chciałam dla uczniów taniej zamówić, żeby na więcej pozycji starczyło. Tym sposobem zarabiają na krzywdzie ludzkiej. Kto pisze pozew. Podpisuję się pod nim.
1 / 5
2021-09-13 15:51:15
Oliwia
Zgadzam się z opiniami w 100%. Zamówienie złożyłam 19.08, książek brak, pod koniec miesiąca anulowałam. 2 września odpisali że przepraszają i wyślą pieniądze, których nadal nie ma. Byłam ich stałą klientką, z naciskiem na ,,byłam". Zawiodłam się kompletnie
1 / 5
2021-09-10 11:27:15
Jola
Ksiązek nie otrzymałam po miesiącu od zamówienia.
1 / 5
2021-09-09 04:15:29
Jadzka
Niestety u mnie jest podobnie. Zamówienie złożyłam 9 sierpnia i książek nie ma do dnia dzisiejszego. 11.08 dostałam informację na maila dotyczącą opóźnienia w wysyłce. No ok. Przyjełam do wiadomości. Nastepny mail przyszedl 23.08 z opisem sytuacji dotyczącej opóźnienia. No i z przeprosinami. Nie anulowalam zamowienia bo córka wytrwale czeka na książki, na które wydała swoje pieniądze- prawie 200 zł. 😣 codziennie pyta czy mam jakąś informację na mailu. Dziś próbuję sie dodzwonić ale nikt nie odbiera. Nie wiem co dalej robić czytając opinie..... Pierwszy raz spotkalam się z taką sytuacją.
2 / 5
2021-09-08 01:30:30
Ewa
Zamówienie złożone 29.08, do dzisisiaj, oprócz maila potwierdzającego zamówienie, żadnej innej informacji, ani odpowiedzi na maile... Zamawiam któryś raz z tej księgarni, wysyłka zawsze była opóźniona o dzień-dwa, ale nie ponad tydzień...
1 / 5
2021-09-07 05:21:59
Żaneta
Mam identyczne doświadczenie jak mówicie. Książki zamówione ponad tydzień temu zero informacji, niemożliwy kontakt drogą mailową oraz telefoniczną, nikt nie odpowiada, nie zgłasza się. Jestem bardzo zawiedziona, zamawiałam w tej księgarni książki kilkanaście razy zawsze było na czas i ok. Dziś anulowałam zamówienie zobaczę czy zwrócą pieniądze
1 / 5
2021-09-06 02:33:33
Paulina
U mnie podobnie. Proszę o kontakt jest ktoś będzie zgłaszał sprawę na policję. Też chciałabym to zgłosić

Rzetelne opinie o Drugie Wydanie