Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję DTP-Soft Sp. zo.o.

DTP-Soft Sp. zo.o. Opinie 4.6 (278)

Ul. Marszałka Piłsudskiego 4A/3
34-700
Rabka Zdrój
(18) 267 79 69
opinie DTP-Soft Sp. zo.o.
4.6
278
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-01-14 13:38:20
Tom
Ile będę czekał na oprogramowanie Microsoft office cyfrowe, kiedy zapłaciłem BLIKiem w piątek po 18:00, mam nadzieję że nie we wtorek tj poprzedniczka ?
5 / 5
2020-02-21 14:28:02
Błażej
Wszystko OK ,sprawnie i szybko
1 / 5
2020-02-18 21:01:19
Aga
Oprogramowanie zakupiono i zapłacono w sobotę, link do pobrania oprogramowania wysłano dopiero we wtorek - czyli po 3 dniach !!!
5 / 5
2020-02-18 16:17:10
Donata
Dostawa wg zamówienia. Termin najbliższy do zrealizowania.
5 / 5
2020-02-18 14:27:18
Wiktoria
Zakup przebiegł bardzo sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-18 14:04:18
Marian
Niezmiennie od wielu lat zakupy w DTP Soft oceniam celująco. Zawsze świetna cena oraz profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-02-18 10:34:28
Genowefa
Norton antivirus. Tanio i szybko
5 / 5
2020-02-15 21:16:20
Liza
Sprawnie, szybko, w dobrej cenie. Polecam.
1 / 5
2020-02-14 16:37:33
Natasza
Czekam i czekam. Inni pisali, ze dostali w pare minut. A ja chyba w minuty swietlne dostane ? Czekam i czekam. Zaplacilem i czekam i czekam.
5 / 5
2020-02-14 08:53:45
Roksana
Dobra cena, zakupiony produkt został aktywowany i działa bez najmniejszych problemów. Wszystko szybko i sprawnie. Dziękuję i polecam.

Rzetelne opinie o DTP-Soft Sp. zo.o.