Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Dybcia

Dybcia Opinie 3.4 (3160)

Wojska Polskiego 102
41-208
Sosnowiec
+48 722-138-756
opinie Dybcia
speedtest
3.4
3160
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2022-11-25 07:36:09
Agnieszka
Zamówienie jest realizowane bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Zawsze jakieś gratisy dostaję z czego bardzo mi miło. Na pewno zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie. Różnorodność produktów powoduje, że wszystko to czego potrzebuje to znajdę tutaj. Polecam każdemu.
1 / 5
2022-11-22 07:45:42
Ally_A
Dramat. Już nie pamiętam kiedy to zamówiłam tak dawno temu to było. I ciekawa jestem czy dotrze paczka
5 / 5
2022-11-22 03:20:50
Arleta
Super zadowolona
5 / 5
2022-11-22 03:19:51
Elwira
Super, polecam serdecznie
4 / 5
2022-11-22 03:18:56
Kasia
Najlepszy serwis internetowy Ubrania super gatunkowo
5 / 5
2022-11-22 03:17:53
Karolina
Polecam! super kontakt ze sprzejącym a same koszulki bardzo dobre gatunkowo :)
5 / 5
2022-11-22 03:17:17
elka
To moje kolejne zamówienie i jak zawsze pełen profesjonalizm i podejście do Naszego co rocznego zakupu świątecznego i nie tylko. Bardzo polecam
5 / 5
2022-11-22 03:16:21
Ola
Nigdy się nie zawiodłam.
1 / 5
2022-11-22 03:09:41
Izka
Tragedia...ja kupilam 6 produktów , a teraz okazuje się, że od 6 różnych chińskich sprzedawców i teraz muszę każda rzecz na swój koszt odesłać do Chin ...to koszty wyjda chyba większe niż sam towar....Towar tandetny i 3 razy droższy niż gdyby kupić bezpośrednio przez aliexpress...tak to jest jak się nie czyta opinii..Mam nauczkę.
5 / 5
2022-11-22 03:07:20
Monika
Zamówienia dotarło bardzo szybko, dobrze zapakowane z drobnym prezentem.
5 / 5
2022-11-14 00:51:29
K. Biskupska
Wszystko ok. Polecam!
5 / 5
2022-11-13 13:40:18
marta
Zamówiłam kurtyny, po 2 tyg przyszły. Obawiałam się strony bo nawet potwierdzenie zamówienia nie przyszło. Ale opłacało się wyglądają ślicznie
1 / 5
2022-11-12 14:21:24
Monika
Nie polecam. Kiedyś zamawiałam od nich non stop skarpetki no są super jakości, ale w przeostatnim zamówieniem zostalam oszukana na zapłacie. Okazało się że przelew miał być na inne dane niż podali mi. Tylko dostawałam e-maila że nie opłacone mam zamówienie. Spróbowałam ost raz zamowic ale widzę że też nic z tego bo paczka nie doszła od 1 września kiedy została wysłana.
5 / 5
2022-11-08 07:12:15
Malgosia
Cuuuudowny sklep, atrakcyjne ceny. Gorąco polecam.
5 / 5
2022-11-07 02:21:31
Adriana
Polecam wszystko ok
5 / 5
2022-11-04 03:18:07
I.Rut
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Miłe prezenty za złożenie zamówienia.
5 / 5
2022-11-03 07:19:35
Iwona Kubińska
wszystko super oczywiście bonusik był miłą niespodzianką pozdrawiam
5 / 5
2022-11-03 07:19:35
Iwona Kubińska
wszystko super oczywiście bonusik był miłą niespodzianką pozdrawiam
1 / 5
2022-11-03 05:36:32
KArol
Jestem bardzo zadowolony z produktu, świetny zestaw
4 / 5
2022-11-03 05:04:40
edyta
Bez jakichkolwiek problemów.
5 / 5
2022-11-03 05:03:48
Tomasz
Jak zwykle wszystkie bardzo sprawnie i szybko
5 / 5
2022-11-03 04:35:40
Eryka
Jak zwykle, polecam!
5 / 5
2022-11-02 14:51:10
Justyna
Polecam zakupy w dybcia.
1 / 5
2022-11-02 04:02:53
Katarzyna
Żąłuję, że zakupiłam produkt i nie przeczytałam opinii. Przestrzegam każdego, kto chce zakupić cokolwiek. Na stronie sklepu brak jest jasnej informacji, że produkt idzie z Chin w związku z czym czas oczekiwania jest bardzo długi. 60 dni roboczych. oczywiście zwrot też do Chin. Nie wiem czy jest ktoś chętny świadomie ładować się w taką transakcję.
1 / 5
2022-10-27 05:28:28
Iza
Paczka dotarła po długim czasie oczekiwania. Produkt chiński za który pewnie sporo przepłaciłam. Nie polecam. Jak ktoś chce niech zamawia z Ali. Tam w razie braku przesyłki można założyć spór i odzyskać pieniądze. Ps. Właśnie zamówiłam 2 komplety bielizny za 20 zł z kuponami. Z tego sklepu byłyby za ponad 100zl. Nie polecam
5 / 5
2022-10-27 05:24:03
Olga
Już kolejny raz zamawiałam z tej firmy i jak zwykle jestem zadowolona. Polecam
5 / 5
2022-10-27 04:07:14
Kamila
Jestem zadowolona zakupu polecam wszystkim
1 / 5
2022-10-27 03:56:33
Klientka
Czekam już przeszło miesiąc i nic nie przyszło. Na maila tez nie odp. Dramat😡
5 / 5
2022-10-27 03:10:19
Karolina
Firma bardzo dobra
5 / 5
2022-10-27 02:31:48
KArol
wszystko ok
4 / 5
2022-10-27 02:28:16
Piotr
Towar zgodny z zamówieniem. Szybką przesyłka. Polecam !!!
5 / 5
2022-10-27 02:27:39
Aśka
Frontem do klienta.Jestem bardzo zadowolona z produktow .To sa moje 2 zakupy i super obsluga.
1 / 5
2022-10-20 06:33:08
Natalia
Dramat czekam już ponad miesiąc. Status przesyłki w ogóle się nie zmienia.
1 / 5
2022-10-19 03:25:28
Katarzyna
Nie odbierają telefonu w celu weryfikacji statusu zamówienia, a kod weryfikacyjny nie działa. Paczka która była oczekiwana- jeszcze nie dotarła. Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej opinii sklepu.
5 / 5
2022-10-12 03:39:28
Beata
Bardzo sprawna wysyłka i dobrze, DYSKTETNIE zapakowany produkt
1 / 5
2022-10-02 04:05:23
Natalia
Oni to zamawiają z Chin... Czeka się dwa miesiące w moim przypadku na krem który na zdjęciu był w języku polskim a przychodzi ci chińskie gówno tylko 10 razy drożej za to płacisz. Odradzam stanowczo zakupu u tego pośrednika bo moim zdaniem zamawiają z ali
1 / 5
2022-09-26 11:06:30
Marzena
Zamówiłam zestaw bransoletek 19 lipca do dziś ich nie otrzymałam pomimo że przelew zrobiłam. 😏
5 / 5
2022-09-12 14:52:06
Barbara
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam
1 / 5
2022-09-12 04:45:10
Aneta
18.07 zamówiłam bransoletki do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki. Nae- meile nikt nie odpowiada nr tel nie aktywny. Nie polecam
1 / 5
2022-09-01 05:47:29
Agnieszka
Solidna ściema, na shopie i alieexpres te same rzeczy 10/20 zł taniej a czekasz tyle samo czasu.
2 / 5
2022-08-30 02:58:25
zuzia
Moja przesyłka została wysłana 12.07.2022. Dzis jest 30,08.2022 a przesyłki nie ma
5 / 5
2022-08-18 03:22:11
Tomasz
Wszytko zgodnie z zamówieniem,polecam
5 / 5
2022-08-12 00:20:15
AniaL
Nie ma się do czego przyczepić :) polecam wszystkim niezdecydowanym! Na pewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy
5 / 5
2022-08-09 01:01:56
Iwona Kubińska
bluzka doszla w ciagu 3 tygodni wszystko ok
5 / 5
2022-08-03 06:53:50
Joanna
Dla mnie rewelacyjny sklep. Szeroka oferta, mnóstwo firm, atrakcyjne ceny, rabaty i jeszcze doradztwo
5 / 5
2022-08-01 01:46:23
M.O.
Szczerze polecam!
5 / 5
2022-07-28 12:21:07
Iwona
Bluzka przepiekna, polecam
5 / 5
2022-07-26 08:30:57
Boguslaw
Wszystko w naleznym porzadku. Paczka dobrze zapakowana, zgodnie z opisem.
5 / 5
2022-07-25 03:32:09
Barbara
Bardzo sprawnie, bezproblemowo naprawdę firma godna polecenia na dużą piątkę.
1 / 5
2022-07-20 11:32:04
Michalina
Proszę uważać bo w razie zwrotu wskaża Wam adres z Chin. Totalna porażka!
5 / 5
2022-07-20 02:12:19
Martyna
Szybka wysyłka, bez zarzutów, wszystko super!
5 / 5
2022-07-18 03:59:30
Iza
Najlepszy sklep, rzetelna i fachowa pomoc w wyborze ciuszkow, duży wybór i wysyłka ekspresowa świetnie zapakowana No i zawsze jakiś mały prezencik jest dodany. Polecam w 100%
5 / 5
2022-07-14 02:08:50
Kasia
Szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.Polecam.
5 / 5
2022-07-12 03:41:55
elka
Polecam :-) produkt zgodny z opisem :-)
5 / 5
2022-07-12 02:12:05
Kasia
I plecak i bodziaki super jakość, bardzo szybka realizacja, na pewno będę korzystała nie raz :)
5 / 5
2022-07-12 02:10:29
martyna
wibrator idealnie spelnia moje potrzeby :) super ze sa tez lechtaczkowe :)
5 / 5
2022-07-08 03:51:32
Alex
wszystko OK. Polecam
5 / 5
2022-07-08 03:38:15
Antosia
Poprosiłam o wysyłkę w późniejszym terminie i paczka dotarła do mnie w odpowiednim czasie. Dostałam kilka gratisów, co bardzo mi się spodobało. Paczke zapakowana dobrze, wszystko dotarło w stanie nienaruszonym. . Ceny konkurencyjne.
5 / 5
2022-07-08 03:15:08
Anka
jestem super zadowolona z zakupu tenisówek i obsługi ,pozdrawiam i polecam sprzedającego
5 / 5
2022-07-08 02:56:09
Larka
Szybka i sprawna transakcja, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2022-07-08 01:58:55
Eliza
Sprawnie i nawet szybko, jakoś nie odbiega od zamieszczonych zdjec
1 / 5
2022-07-07 10:03:07
Danuta
Nie poleca tego sklepu. Dzwonie i dzwonie ,nikt nie odbiera telefonu. Na pytanie kiedy bedzie towar milczenie. Ha HA - dalam nie nabrać. Czekam czekam. Pewnie w grudniu coś będzie. To jest bezczelność. Ale bank nie przesłał jeszcze pieniędzy, bo był weekend . Ale co chwile monitorowała o pieniądze,pienkadze , pieniądze. NIe ma w takiej sprzedaży żadnej kultury. POwinno nie zabronić prowadzenia takich sklepów. Jeszcze raz ostrzegam przed tym sklepem, same klopoty.
1 / 5
2022-07-06 15:17:16
Ula
Zamówilam,towar UWAGA w kwietniu,jeszcze nie dotarł,jak pisałam do sklepu to odpisali że ostateczny termin 7.07 to znaczy że czekam na pomadki do ust 2 i pół miesiąca,podejrzewam że zostanę z niczym,ani zamówienia i pieniędzy też bo zapłacone😥
5 / 5
2022-07-06 02:50:46
Paulina
Piękna biżuteria, coś cudownego :)
5 / 5
2022-07-06 02:06:13
Alicja
Nie rozumiem tych złych opinii , paczki docierają z zagranicy wiec czas jest wydłużony , ja swoja paczkę dostałam dość, szybko - polecam
1 / 5
2022-07-05 17:48:19
Sylwia
Towar zamowiony 21 kwietnia otrzymany 4 lipca. Nie polecam.
1 / 5
2022-07-05 10:14:08
Angwang
Zamówiłam strój przyszedł nie ten, czas oczekiwania miesiąc, nie polecam
5 / 5
2022-06-27 07:15:48
Tomasz
Uwielbiam z żoną zabawki ♥
5 / 5
2022-06-27 07:15:24
Pamela
Piękny. Boski strój z kokarda 🎀
5 / 5
2022-06-27 07:15:23
Pamela
Piękny. Boski strój z kokarda 🎀
5 / 5
2022-06-27 07:15:21
Pamela
Piękny. Boski strój z kokarda 🎀
5 / 5
2022-06-27 07:14:42
Elwira
Świetny serwis sprzedażowy
5 / 5
2022-06-27 07:13:26
Edyta
Sklep rewelacyjny szybka wysyłka , bardzo dobrze zapakowane i zawsze jakiś prezencik i super
1 / 5
2022-06-25 05:24:18
Olga
Zdecydowanie nie polecam. Mylą zamówienia i nie chcą przyjmować zwrotów. Ostatni raz tam kupywałam
5 / 5
2022-06-24 07:13:21
Paulaaaaa
Piekny stroj, boski- zakochałam się, dziękuję
5 / 5
2022-06-24 04:30:08
Anna
Szybciutko i ubranka śliczne, polecam
5 / 5
2022-06-24 04:05:53
Kaska
Szybko, sprawnie i konkretnie! Strój pasuje jak ulał
5 / 5
2022-06-24 04:04:31
Karolina
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
1 / 5
2022-06-24 00:46:05
Isla
Długie czekanie na towar. Nie polecam
1 / 5
2022-06-21 10:55:23
Marta
Nie polecam. Sprzedajacy robia problem ze zwrotem gotowki. Zle wysylaja towar.
1 / 5
2022-06-21 09:49:52
Mirek
Towar całkiem inny niż zamawiamy. Uszkodzony kasa w błoto dziadostwo. Nie polecam!!!
1 / 5
2022-06-20 02:06:10
Anna
Towar wysyłany niezgodnie z zamówieniem. Czas oczekiwania na zwrot gotówki dlugi pomimo winy ze strony sprzedajacych. Jednym słowem porazka.
2 / 5
2022-06-13 11:52:13
Aga
Czas oczekiwania na przesyłkę około miesiąca Rozmiary dużo mniejsze niż standardowe W przypadku chęci zwrotu kilku przedmiotów polecono mi odesłać je do Chin, poza tym każdy osobno do innego sprzedawcy. Nie polecam
5 / 5
2022-06-09 01:09:43
Marta Ozimska
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-06-08 07:02:04
Anna
Zamowienie zostało bardzo sprawni zrealizowane. Zdecydowanie będę zamawiać od dybci ponownie :)
5 / 5
2022-06-07 02:40:51
Anita
Szybko, sprawnie. Polecam.
5 / 5
2022-06-03 02:11:20
Magda
To najlepszy sklep internetowy
1 / 5
2022-06-01 14:12:38
Nowa
Porażka, zwrócić produkt trzeba sobie do Chin
5 / 5
2022-05-30 06:47:43
Krystyna Kurczyk Kurczyk
zamowilam 4 branoletki doszly w ciagu miesiaca jestem zadowolona
5 / 5
2022-05-30 06:47:42
Krystyna Kurczyk Kurczyk
zamowilam 4 branoletki doszly w ciagu miesiaca jestem zadowolona
5 / 5
2022-05-29 16:19:36
Jowita
Jak zawsze wszystko ok
5 / 5
2022-05-29 16:19:33
Jowita
Jak zawsze wszystko ok
5 / 5
2022-05-27 03:25:45
Karolina
Serdecznie polecam sklep, miłym zaskoczeniem były otrzymane gratisowo mini produkty :)
1 / 5
2022-05-27 02:15:32
Tomasz
Wysyłka z chin, czas oczekiwania 2 miesiące, jakość, odzieży bardzo przeciętna. Zdecydowanie odradzam
5 / 5
2022-05-24 02:40:51
Aneta
Rzetelnie, szybko, bardzo polecam
5 / 5
2022-05-23 08:16:34
magdalena
Polecam wszystko tak jak w opisie
5 / 5
2022-05-23 04:10:33
Klara
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane, dodatkowo otrzymałam próbkę innego produktu
5 / 5
2022-05-20 01:29:22
Magdalena
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-05-19 02:37:56
Ewa
Super !!!!!!!
5 / 5
2022-05-18 02:27:56
Iwa
Polecam, miła obsługa.
5 / 5
2022-05-17 07:53:23
INna992
Dobre produkty, dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2022-05-17 07:53:01
Dorota
Przesyłka szybko dotarła, w środku czekał drobny gadżet w postaci breloka z logo sklepu. Dziękuję za profesjonalną obsługę. Polecam zakupy!!!
5 / 5
2022-05-17 05:08:14
kasia k
Jestem bardzo zadowolona, współpraca z ta firma to prawdziwa przyjemność. Bardzo dziękuje również za wszystkie próbki i gadżety do zakupu :)
5 / 5
2022-05-17 01:49:12
Barbara Lorynowicz
Miła obsługa i produkty dobrej jakości
5 / 5
2022-05-16 07:32:06
Angelika
Expresowa dostawa i rzeczowe podejście do indywidualnych potrzeb klienta. Gorąco polecam
5 / 5
2022-05-16 04:56:02
Zanettt
Uwielbiam ofertę i poziom obsługi Dybcia
1 / 5
2022-05-16 02:00:39
Agnieszka
Czapka dla syna na wiosnę zamówiona w marcu, do tej pory nie doszła. W tym roku juz się nie przyda, może za rok dojdzie :D NIE POLECAM! Szkoda tylko 30 zł.
5 / 5
2022-05-13 02:19:02
Agnieszka
Usługa zrealizowana jak zawsze bardzo szybko, produkty bardzo dobrze zapakowane. Polecam.
5 / 5
2022-05-11 01:46:08
Klaudia
Transakcja przebiegła szybko i bez problemu, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam :)
5 / 5
2022-05-10 02:11:45
Mariola
Polecam :) :)
5 / 5
2022-05-09 03:11:24
Joanna
Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2022-05-09 01:39:30
Iwonka
Bielizna piękna :)
5 / 5
2022-05-07 15:52:22
Ania
Super sklep. Polecam. Dostawa zawsze gratis.
5 / 5
2022-05-06 02:53:58
Natalia Med
Koszula jak na zdjeciu
5 / 5
2022-05-05 05:47:03
Ewelina
Mega obsługa ! Polecam :)
5 / 5
2022-05-04 04:52:41
marysia
wszystko ok
5 / 5
2022-05-04 04:16:53
Agata
Polecam zamowilam pilki dla corki i doszly tak jak w opisie
5 / 5
2022-05-04 03:39:50
Halina bak
Jestem bardzo zadowolona. Napewno będę korzystać w przyszlosci
5 / 5
2022-05-04 02:21:18
Jan Lesiczka
Firma warta polecenia.
5 / 5
2022-05-03 06:17:09
Judyta
Kupuje od lat i zawsze jest w porzadku
5 / 5
2022-05-03 06:17:06
Judyta
Kupuje od lat i zawsze jest w porzadku
5 / 5
2022-05-02 08:06:36
Sylwia
Zawsze Wasz sklep polecam.Jestem zadowolona z obsługi, pomocy,zawsze darmowej przesyłki i fajnych gratisów. Tak trzymajcie
5 / 5
2022-05-02 05:43:03
ur887
Wszystko tak jak być powinno
5 / 5
2022-05-02 03:52:31
K. Biskupska
Bardzo miła i fachowa rozmowa w sprawie wyboru ciuszków dla syna
5 / 5
2022-05-02 00:16:05
Kasia
Jeden z moich ulubionych produktów tej marki
5 / 5
2022-05-01 07:05:04
Paulina Paśko
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2022-05-01 07:04:27
Gala
Zawsze superGala
5 / 5
2022-04-29 12:25:57
ula 992
paczka doszla na czas torebka jak na zdjeciu
1 / 5
2022-04-29 12:16:47
Marta
towar zapłacony i niedostarczony. Złodziejstwo i oszustwo
5 / 5
2022-04-29 01:54:49
Marta
polecam wszystko ok
5 / 5
2022-04-28 07:31:42
Anna Neyman
jestem stala klientka od 3 lat i jeestem bardzo zadowolona,z jkosci produktow . szybkosci dostawy idocenienia mnie jako klientki Anna Neyman
5 / 5
2022-04-28 02:45:34
Anna Rutkowska
Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2022-04-26 02:30:10
Agnieszka
Szybka wysyłka, otrzymałam również prezent powitalny. Wszystko bez zarzutu
5 / 5
2022-04-26 02:29:57
Anna
Bardzo dobry sklep z kosmetykami. Szybka wysyłka, dołączone próbki kosmetyków. Polecam
1 / 5
2022-04-21 10:11:03
Paweł
Zrobiłem zakupy za 160zł 8 kwietnia. Okazało się, że nie mają tego co zamówiłem. Poprosiłem o zwrot pieniędzy. Trzy razy komunikowałem formę zwrotu (PayPal - taka sama jak forma płatności), zajmuje to więc kilka sekund. Mamy 21 kwietnia. Pieniędzy jak nie było tak nie ma.
1 / 5
2022-04-18 06:41:16
Ania
Złodzieje. Nie dostałam paczki ,idzie od stycznia . Sami sobie piszą opinie,nie bądźcie naiwni
1 / 5
2022-04-17 14:58:00
Justyna
Można płacić przy odbiorze
5 / 5
2022-04-15 05:29:12
Malwina
Wszystko w porządku, paczka doszła w 10 dni roboczych. Jestem zadowolona ze stroju, ładnie podkreśla atuty.
2 / 5
2022-04-11 09:54:57
Kurczak
Na stronie brak informacji, że towar idzie zza granicy, przez co paczka dotarła później niż się spodziewałam (ok. 2 tygodnie)... Zamówiłam łańcuszek z literką i pierścionek - łańcuszek zczerniał w ciągu kilku godzin a pierścionek nie, mimo, że teoretycznie są zrobione z tego samego tworzywa. Łańcuszek do wyrzucenia praktycznie od razu, nie warty dwóch złotych a co dopiero dwudziestu. Pierścionek nie czernieje za to strasznie się odgniata przy niewielkim nacisku.
5 / 5
2022-04-10 14:47:12
Wiktoria
Z całego serca chciałam polecić Panie sprzedające. Cudownie potrafią doradzić kolor i krój :) Bardzo serdecznie pozdrawiam Wiktoria
5 / 5
2022-04-07 06:24:02
Marcin
TOrebka dla zony przyszla dobrze spakowana i jest jak na zdjeicu
5 / 5
2022-04-06 05:41:54
Daria
Jak zawsze miło i profesjonalnie
5 / 5
2022-04-06 02:24:06
Róża
Polecanko :)
5 / 5
2022-03-31 04:57:45
Kajaa
Szybko i solidnie. Polecam
5 / 5
2022-03-31 03:27:30
Kasia
Profesjonalna obsluga na 6plus:)
5 / 5
2022-03-31 03:26:55
KAma
Witam sklep godny polecenia dobry kontakt , szybka wysyłka , pełna dyskrecja paczki polecam w 100 %
5 / 5
2022-03-31 03:25:39
marta
Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka. Produkt dyskretnie zapakowany. Polecam
5 / 5
2022-03-31 02:22:13
Tania
Szybki termin realizacji, zamówione produkty zgodne z opisem, jakość zapakowania przesyłki jak dla mnie na 6 gwiazdek
5 / 5
2022-03-31 02:21:46
MK.
wszystko ok.
5 / 5
2022-03-31 02:21:38
Arek
Przesyłka bardzo ładnie zapakowana. Jestem zadowolona.
5 / 5
2022-03-30 06:00:14
Tamara
Produkt zgodny z opisem. Po przetestowaniu, mogę potwierdzić też, jego skuteczność. Po przejściu ⁶covid-19 zmagałam się z wypadaniem włosów. Jestem zadowolona z efektów i oczywiście polecam znajomym. (Andrea , porost włosów)
5 / 5
2022-03-30 04:10:51
Paulinka991
Super, super super! :)
3 / 5
2022-03-30 04:04:35
Mateusz
Super wszystko ok Uwielbiam i polecam
4 / 5
2022-03-30 03:45:13
Eleonora
Polecam zakupy w tej firmie. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2022-03-30 03:07:17
Olga
Świetne produkty, szybka dostawa - polecam!
5 / 5
2022-03-30 02:15:45
edward
Szybko, sprawnie, fajne gratisy
5 / 5
2022-03-30 01:46:44
Elwira
Powtarzam zamówienia w DYBCIA.PL zawsze szybko, zawsze z małym prezencikiem. Wiem, że ta firma dba o swoich klientów.
1 / 5
2022-03-30 01:46:27
Elwira
Powtarzam zamówienia w DYBCIA.PL zawsze szybko, zawsze z małym prezencikiem. Wiem, że ta firma dba o swoich klientów.
5 / 5
2022-03-30 01:04:49
Albert
Rewelacyjna profesjonalna obsługa; kolejne udane zakupy.
5 / 5
2022-03-30 00:39:59
Olka
bardzo sprawna obsluga, bardzo duzy asortyment produktow
5 / 5
2022-03-29 00:57:24
Mike
Wszystko ok. polecam mocno, wszystko sprawnie poszlo
5 / 5
2022-03-25 08:48:37
K.O.
Wszystko jak należy polecam
5 / 5
2022-03-21 05:33:13
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:13
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:12
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:11
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:11
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:10
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:09
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:09
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:08
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-21 05:33:07
Magdalena
przepiękne kwiaty , jak zywe!!
5 / 5
2022-03-17 13:35:50
Róża
Jak najbardziej polecam 5/5
5 / 5
2022-03-15 12:06:07
Renata
Paski wybielające dotarły i mocno wybielaja , nie zauwazylam nadwrażliwości
5 / 5
2022-03-14 11:44:05
Magdalena
Od pierwszego zamówienia, perfekcyjne podejście do klienta.Uwielbiam kupować w dybcia
5 / 5
2022-03-10 06:02:58
Asia
Produkt zgodny z opisem! Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2022-03-10 04:43:55
Adrianna
Ubrania adekwatne do wyglądu na zdjęciach reklamowych , szybka dostawa
5 / 5
2022-03-10 04:43:52
Adrianna
Ubrania adekwatne do wyglądu na zdjęciach reklamowych , szybka dostawa
5 / 5
2022-03-10 04:10:19
erkaaa
Bardzo dobra jakość ubrań. Polecam!!!
5 / 5
2022-03-10 03:51:44
elizka
Szybka dostawa, świetna obsługa klienta, fajne ubrania za fajną cenę. Polecam :)
5 / 5
2022-03-10 03:49:30
Agnieszka
Super sklep, super kosmetyki. Polecam
5 / 5
2022-03-09 11:58:16
Ewa
Wszystko w najlepszym porządku, miłe sprzedające
5 / 5
2022-03-08 02:41:16
Agnieszka
Bardzo dobry asortyment,Panie konsultantki są bardzo pomocne i życzliwe.Sklep działa sprawnie i na wysokim poziomie.
5 / 5
2022-03-07 06:26:16
Amelia
Szybka dostawa, żadnych problemów
5 / 5
2022-03-07 05:59:18
Sambor
Profeska :)
5 / 5
2022-03-07 05:27:20
Ewelinka
Wszystko na plus, 100 procent zadowolenia
5 / 5
2022-03-07 04:59:58
Szymek
Polecam inym zainteresowanym ta firmę bardzo dobra obsługa dziękuję
5 / 5
2022-03-07 04:26:41
Sandra
Piękne bluza, solidnie wykonana. Polecam wszystkim
4 / 5
2022-03-07 03:57:25
Amanda
Polecam bardzo dobra jakość, szczególnie spodnie ,jestem bardzo zadowolona.
4 / 5
2022-03-07 03:57:22
Amanda
Polecam bardzo dobra jakość, szczególnie spodnie ,jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2022-03-07 03:36:12
Mateusz
Produkt zgodny z opisem! Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2022-03-07 03:07:57
Edzia
Lubię robic tutaj zakupy
4 / 5
2022-03-07 02:54:00
Karolina
Kurtka bardzo ładna. Niestety ma zaniżony rozmiar. Noszę nr. M ale była za mała. Ponieważ podobała mi się, dałam w prezencie mojej córce. Polecam sprzedawcę.
4 / 5
2022-03-07 02:36:12
Stasia
Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka. Kurtka śliczna
5 / 5
2022-03-07 02:28:31
Magolciaa
Jakość ubrań jest bardzo dobra.
5 / 5
2022-03-07 02:12:59
asia
Okey jest dobrze towar przychodzi
5 / 5
2022-03-07 02:12:58
asia
Okey jest dobrze towar przychodzi
5 / 5
2022-03-07 02:12:57
asia
Okey jest dobrze towar przychodzi
5 / 5
2022-03-07 02:12:57
asia
Okey jest dobrze towar przychodzi
5 / 5
2022-03-07 02:12:56
asia
Okey jest dobrze towar przychodzi

Rzetelne opinie o Dybcia