Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję e-CentrumOgrodnicze.pl

E-CentrumOgrodnicze.pl Opinie 4.6 (27)

ABRAHAMA 2B
84-300
LĘBORK
598627113
opinie E-CentrumOgrodnicze.pl
4.6
27
Opinii

Dobrze

1 / 5
2017-05-17 21:58:56
Renia
10-dniowy okres oczekiwania,całkowity brak informacji o zmianie statusu zamówienia, towar wysłany dopiero po trzecim ponaglającym telefonie, obsługa zapewniała, że wyśle towar w poniedziałek a w środę okazało się, że nadal nie został wysłany zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2015-05-11 09:21:11
Jonatan
Przebiegła bez zastrzeżeń. Korespondencja e-mail natychmiastowa. Błyskawiczna wysyłka. Wertykulator sprawdziłem tego samego dnia-sprawdził się w 100%. Gorąco polecam
5 / 5
2015-04-02 13:02:21
Grzegorz
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie poleca ten sklep innym użytkownikom.
5 / 5
2015-02-07 08:57:06
Gracjan
Polecam sklep - obsługa doskonale zna się na temacie. Kupiłem pilarkę i sekator japońskiej firmy, która mi doradzili choć początkowo chciałem inny. Jestem bardzo zadowolony - polecam i pozdrawiam obsługę (jak dla mnie) najlepszego sklepu ze sprzętem ogrodniczym.
5 / 5
2014-08-08 01:39:15
Eliza
Transakcja przebiegla znakomicie. Kontakt ze sklepem sympatyczny i rzeczowy. Kosiarke zamawialam ok.godz.16 a juz na drugi dzien o godz 14 byla u mnie i kosila. Kosiarka Silver 46.4 E Comfort AL-ko w dobrej cenie i tnie "jak zyleta".
5 / 5
2014-08-06 19:22:41
Wincenty
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-08-06 05:05:55
Eugenia
Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.
5 / 5
2014-08-05 08:06:38
Bronisława
Bardzo dobry kontakt, dobre porady, otrzymany rabat, błyskawicznie zrealizowane zamówienie - kosiarkę otrzymałam następnego dnia. Chętnie wrócę na zakupy.
5 / 5
2014-08-04 19:43:51
Bartosz
To już moje drugie zakupy w tym sklepie. Przesyłka została wysłana kurierem jeszcze tego samego dnia, w którym zostało złożone zamówienie, natomiast dotarła do mnie porankiem dnia następnego. Zakupiony produkt dostępny był w najniższej cenie spośród wszystkich sklepów internetowych. Ponadto za wysyłkę nie została pobrana żadna dodatkowa opłata. W opakowaniu z produktem znalazłem kartę gwarancyjną wypełnioną przez sklep - pełen profesjonalizm. Zamówiony towar był bez najmniejszej skazy. Niespodzianką była oryginalna czapka AL-KO dołączona do produktu. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2014-03-28 11:03:46
Oliwier
Zamówiłem zakup z dostawą do domu. Jakość usługi spełniła moje oczekiwania. Transakcja przebiegła sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Sklep ma dobre ceny i warto kupować. Nie poniosłem żadnych kosztów związanych z przesyłką. Zamówiony sprzęt otrzymałem wraz z gwarancją producenta. Solidna firma, godna polecenia.

Rzetelne opinie o e-CentrumOgrodnicze.pl