Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję e-obuwniczy.pl

E-obuwniczy.pl Opinie 4.9 (352)

Waszyngtona 25
15-304
Białystok
+48 518 190 907
opinie E-obuwniczy.pl
speedtest
4.9
352
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-05-06 11:17:41
Jadwiga
Jestem bardzo zadowolona z zakupów poprze internet - półbuty damskie (Barski) starannie wykonane, wygodne, cena zachęcająca, realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2022-02-14 13:17:55
Karolina
Nie polecam materiał śniegowców po miesiącu zaczoł odpadać i kruszyć się!!!!
1 / 5
2022-02-14 13:16:04
Ewelina
Nie polecam!!!
1 / 5
2022-02-14 13:14:13
Anita
Nie polecam!!!! Buty po miesiącu się rozpadły!!!
1 / 5
2021-12-18 09:47:59
Jaqq
Nie polecam... Robisz zwrot a nie oddają pieniądzy tylko odsyłają obuwie które okazało się za małe. Odradzam
5 / 5
2020-02-20 22:34:53
Jacek
Bardzo dobrze polecam wszystkim
5 / 5
2020-02-20 19:04:55
Beata
Transakcja na najwyższym poziomie, jestem bardzo zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia
5 / 5
2020-02-20 10:51:23
Łukasz
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 21:26:17
Martyna
Super, sprawnie. Napewno jeszcze skorzystam. Polecam
5 / 5
2020-02-19 13:34:19
Arleta
Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie od razu zostało zrealizowane a następnego dnia doręczone. Rewelacja!
5 / 5
2020-02-18 12:32:44
Robert
sandały bardzo ładne,super wyglądają na nogach,numeracja właściwa.Polecam ten zakup
5 / 5
2020-02-17 17:25:00
Cezary
Zakupy godne polecenia, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-15 23:47:37
Teresa
buty zgodne z opisem dobrze dopasowują się do stopy(nie uciskają)Jeżeli ktoś ma problemy ze stopami np haluksy itp to polecam
5 / 5
2020-02-14 23:24:00
Kacper
Zakupy pozytywną opinię. Szybko i solidnie. Super
4 / 5
2020-02-14 21:45:56
Konstancja
Oceniam dobrze. 3 x wysyłałam już opinię. Gdzie one się podziały?
5 / 5
2020-02-14 11:57:39
Sonia
Szybko i solidnie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
5 / 5
2020-02-14 10:43:55
Ilona
jestem bardzo zadowolona dzieki
5 / 5
2020-02-12 23:26:43
Adrian
Zakup obuwia jak najbardziej udany.
5 / 5
2020-02-12 21:59:35
Szczepan
Bardzo sprawna obsługa zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-02-12 21:08:00
Mieczysław
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, buty tej firmy w innych sklepach są dużo droższe nawet w sklepie firmowym z rabatem.
5 / 5
2020-02-11 12:28:23
Aga
Szybka wysylka towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-11 12:26:09
Tadeusz
TANZAKCJA PRZEBIEGŁA POMYSLNIE. BUTY ZGODNE Z OPISEM.
5 / 5
2020-02-10 22:11:39
Kinga
Wszystko okey. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2020-02-10 12:33:19
Maksym
Całość transakcji bez zarzutu, buty idealne, wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-08 23:34:35
Malina
Profesjonalna obsługa. Krótkie terminy dostawy. Jakość produktu bez zastrzeżeń. Produkt znany mi wcześniej. Trampki bardzo lekkie i wygodne.
5 / 5
2020-02-07 14:27:51
Ludwika
Mega szybko, towar zgodny, polecam
5 / 5
2020-02-06 17:33:28
Karol
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, bez żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-06 11:12:11
Ireneusz
Jestem bardzo zadowolona .buty są sliczne i bardzo wygodne
5 / 5
2020-02-05 13:40:55
Łukasz
Wszystko bez problemu, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-05 10:21:31
Tamara
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-03 12:22:09
Lucjan
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam sklep
5 / 5
2020-02-01 21:30:53
Seweryn
Bardzo dobry kontakt. Zamówienie zrealizowane wzorowo.
5 / 5
2020-01-30 17:14:29
Paweł
Wysyłka expresowa, wszystko super, polecam 👍
5 / 5
2020-01-30 11:00:30
Kornel
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Serdecznie polecam 😊
5 / 5
2020-01-30 08:29:23
Jędrzej
Cała transakcja przebiegła pomyślnie. Ceny konkurencyjne do sklepów stacjonarnych. Polecam
5 / 5
2020-01-30 00:38:52
Bogdana
Buty z pewnych przyczyn musiały być zwrócone, ale sklep zrobił to bezproblemowo.
5 / 5
2020-01-29 10:54:13
Romuald
Bardzo wygodne pantofle, szybka obsługa. Polecam!
5 / 5
2020-01-28 11:32:31
Edmund
Kontakt przez internet kupilam kapcie zdrowotne dla mamy rabatu nie bylo a za to darmowa dosrawa
5 / 5
2020-01-27 11:04:21
Katarzyna
Obuwie zdrowotne.Zamowienie przez internet
4 / 5
2020-01-26 20:47:38
Roksana
Opis produktu jest nie pełny bo okazało się, że buty są dość wąskie.
5 / 5
2020-01-25 14:08:11
Wera
naklejki antypoślizgowe na obuwie
5 / 5
2020-01-24 13:10:16
Bernardeta
Wszystko w jak najlepszym porządku. Godne Polecenia :)
5 / 5
2020-01-24 09:02:14
Jarosława
Wszystko ok, oprócz inpostu. Szkoda, ze eobuwniczy nie wysyła smsem informacji o odbiorze. Ale ostatecznie wszystko skończyło się dobrze.
5 / 5
2020-01-22 23:21:05
Paula
Polecam,zamówiony towar zgodny z opisem,szybko dostarczony i za darmo.
5 / 5
2020-01-22 17:48:05
Dominik
Wszystko bez zastrzeżeń,sprawnie ,szybko, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-22 10:08:08
Daniela
szybka wysyłka, super towar, polecam
5 / 5
2020-01-21 22:31:10
Aga
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realuzacja
5 / 5
2020-01-20 09:31:36
Karolina
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-18 21:28:17
Janusz
Wszystko ok, a buty są super. Dziękuję i pozdrawiam. Justyna
5 / 5
2020-01-17 14:48:35
Radosław
Polecam ten sklep. Ma rzetelną szybką obsługę.
5 / 5
2020-01-16 17:24:10
Adrian
Dobry produkt, jeszcze lepszy sklep.
5 / 5
2020-01-16 12:46:43
Aniela
Wszystko super i sprawnie Polecam.
5 / 5
2020-01-16 10:56:46
Bernard
Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka była błyskawiczna. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam!
5 / 5
2020-01-16 10:25:27
Celestyn
Bardzo polecam. Szybka dostawa i towar zgodny z opisami w sklepie.
5 / 5
2020-01-15 21:11:15
Dalia
super sklep itowar również polecam
5 / 5
2020-01-15 11:51:23
Piotr
Bardzo dobra i terminowa obsługa. Towar zgodny z opisem i zdjęciami.
4 / 5
2020-01-15 10:37:48
Iga
bardzo sprawnie, bez zbędnej zwłoki, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-01-14 13:01:58
Mieczysława
DOBRY SKLEP. WRACAM DO NIEGO, MA NIEZAWODNE OBUWIE DLA SENIORA.
5 / 5
2020-01-14 11:45:59
Jarosława
Mile zaskoczyła mnie szybkość dostawy. Otrzymany towar był zgodny z zamówieniem. Polecam dostawcę.
5 / 5
2020-01-13 19:25:53
Eryka
Serdecznie dziękuję za natychmiastową realizację mojego zamówienia. Zamówione buty w pełni spełniły moje oczekiwania. Serdecznie polecam sklep oraz proponowany asortyment.
5 / 5
2020-01-13 11:38:07
Longin
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA TOWAR PIERWSZA KLASA
5 / 5
2020-01-06 20:09:44
Ludwik
Bardzo wygodne klapki ortopedyczne dopasowane do stopy z dobrym wsparciem i masażem. Polecam.
5 / 5
2020-01-06 11:31:22
Maksymilian
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie. Ja buty zwróciłam, ale procedura z tym związana , przebiegła bez zastrzeżeń. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-02 18:28:48
Eugeniusz
Najważniejsze, że towar bardzo dobrej jakości! Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-02 17:14:10
Amelia
Wszystko w poorządku. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2020-01-02 09:36:57
Wioletta
Ekspresowa obsługa, szybka wysyłka towaru. Polecam
5 / 5
2020-01-02 05:43:51
Dawid
Profesjonalna obsluga.produkty dobrej jakosci'polecam zakupy
5 / 5
2020-01-01 13:46:41
Joanna
Jestem bardzo zadowolona Polecam
3 / 5
2019-12-31 16:35:01
Maria
Sklep deklarował darmowe zwroty, ja musiałam ponieść opłatę 9 zł.
5 / 5
2019-12-31 10:56:54
Luba
Ekipa stanela na wysokosci zadania,przesylke otrzymalem nastepnego dnia,pelny profesjonalizm,polecam
5 / 5
2019-12-30 11:14:40
Longin
Profesjonalna i bardzo szybka obsługa, buty piękne zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-29 11:46:27
Karina
Polecam. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-12-27 15:54:45
Kazimierz
Buty zgodne z opisem. Błyskawicznie dotarły
5 / 5
2019-12-26 19:14:39
Wanda
Jest ok. Wszystko zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowoloma. Napewno skorzystam nie jeden raz z oferty sklepu
5 / 5
2019-12-21 22:46:52
Ernest
Polecam sklep bardzo szybka wysylka
5 / 5
2019-12-20 17:02:39
Eugenia
super , jak zwykle, ładne ,zgodne z opisem, wygodne
5 / 5
2019-12-20 15:55:16
Benedykt
To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Zamówienie zostało zrealizowane tego samego dnia. Buty były u mnie w domu już następnego dnia. Produkt zgadzał się z opisem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-20 15:25:27
Krzysztof
Polecam, bardzo sprawna obsługa i komunikacja, klapki bardzo ładne i wygodne.
5 / 5
2019-12-20 10:09:35
Mateusz
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, dobry towar. Polecam
5 / 5
2019-12-19 20:20:21
Katarzyna
Ocieniam sklep na 5. Przy zamówieniu pisało że paczkę dostanę prawdopodobnie w środę i rano w środę paczka była do odbioru.Dziękuję ,jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-19 13:38:16
Aurelia
Rzetelnie i sprawnie! Zwrot odbył się bez żadnych komplikacji.
5 / 5
2019-12-19 13:22:17
Herbert
Sprawna szybka dostawa. Dziękuje
5 / 5
2019-12-19 12:23:12
Gustaw
Transakcja i dostawa towaru przebiegła bardzo sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-12-18 21:47:47
Bożena
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, Po rezygnacji z zakupionego towaru szybka decyzja dot. przelewu należności. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-12-18 10:42:44
Ireneusz
Super. W sklepie medycznym kazano mi czekać na buty do połowy Stycznia. Wy załatwiliście sprawę w dwa dni. Super!!!
5 / 5
2019-12-16 15:30:03
Tobiasz
Buty świetnej jakości, polecam sklep w 100%
5 / 5
2019-12-14 07:47:19
Luiza
Bardzo szybka dostawa i towar zgodny z zamówieniem w idealnym stanie
5 / 5
2019-12-13 20:09:39
Feliks
Klapki bardzo wygodne, towar zgodny z opisem brać swój rozmiar. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-11 16:16:13
Longin
Sprawna realizacja zamówienia. Kompetentna obsługą klienta. Zamówione kozaki - super.
5 / 5
2019-12-10 14:33:05
Leopold
Bardzo miła obsługa - frontem do klienta, z całą pewnością Warto polecać , co oczywiście z wielką przejemnością robić będę :)
5 / 5
2019-12-10 10:07:34
Greta
Szybko, sprawnie. Tak jak powinno być. Polecam
5 / 5
2019-12-08 17:49:27
Sandra
Bardzo sprawna i bez zarzutów obsługa
5 / 5
2019-12-07 11:25:59
Apoloniusz
Szybko. Sprawnie. Zakup zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2019-12-06 22:36:09
Malwina
Super! Polecam, jestem zadowolona z zakupu i dostarczenia przesyłki :)
5 / 5
2019-12-05 18:26:18
Edward
Sklep super! Bardzo szybko i najważniejsze że tata z butów bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-12-05 13:51:23
Gustawa
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-12-05 11:35:58
Roma
jestem bardzo zadowolona, zamówienie zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-05 07:11:40
Tomasz
Bardzo pozytywnie, polecam wszystkim 🙂
5 / 5
2019-12-04 22:43:04
Apolonia
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-04 17:22:11
Aleksander
Polecam zakupy w tym sklepie, a na szczególną uwagę zasługuje fakt, że wszelkie wątpliwości, niejasności można wyjaśnić telefonicznie, obsługa jest bardzo miła , i bardzo kompetentna.
5 / 5
2019-12-04 17:10:12
Bogusław
Super szybka wysyłka. Buty śliczne, profesjonalne podejście do klienta. Informacje przekazywane były na bieżąco. Polecam
5 / 5
2019-12-04 17:00:34
Wiktor
Doskonały partner, szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-04 15:01:20
Weronika
Polecam, wszystko było zgodnie z terminem i zamówieniem .
5 / 5
2019-12-04 14:47:56
Wacław
Wszytko ok, wymiana również przebiegła szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-12-03 14:55:32
Luiza
Wszystko super przebiegło pomimo tego że mieszkam w Uk przesyłka dotarła bez zarzutów.
5 / 5
2019-12-02 10:32:39
Ernest
Szybko i sprawnie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-02 08:52:16
Krystian
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-30 21:57:20
Sonia
Szybko odpowiedziano na moje pytanie i mogłam dokonać zamówienia.
5 / 5
2019-11-29 15:13:55
Kacper
Bardzo szybka wysyłka, zawsze zgodnie z opisem, polecam wszystkim!!!!
5 / 5
2019-11-28 22:47:59
Eliza
Bardzo profesjonalna obsługa, naprawdę polecam!!
5 / 5
2019-11-28 20:48:07
Lidia
Jestem. Zadowolona!! Polecam!!
5 / 5
2019-11-28 13:47:22
Renata
Jestem bardzo zadowolona szybka realizacja zamówienia towar jest dobrej jakości i dostawa szybka polecam
5 / 5
2019-11-28 06:47:44
Iwo
B dobrze, szybka realizacja, po informacji o rezygnacji z zamówienia szybka odpowiedz jak załatwić. Sprawnie i bezproblemowo polecam.
5 / 5
2019-11-27 21:13:04
Roma
Bardzo sprawna dostawa towaru. Brak zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-27 18:51:10
Lucjan
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, zwrot z powodu zamówienia za dużego rozmiaru bez problemu. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-11-27 18:43:51
Mariusz
bez zarzutów, szybko, polecam
5 / 5
2019-11-27 16:14:00
Klara
Towar zgodny z opisem. Mozliwosc sledzenia przesylki Polecam
5 / 5
2019-11-27 00:47:21
Aleksandra
Buty bardzo wygodne. Produkt zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-26 10:59:04
Wieńczysła
Bardzo szybka realizacja zamówienia, informacja na kazdym etapie realizacj zamówienia, buty zgodne z opisem.
5 / 5
2019-11-23 09:24:35
Manuela
Wszystko bez zarzutu ,super ..polecam
5 / 5
2019-11-23 06:06:54
Konrad
DUUZY PLUS ZA MIŁĄ OBSŁUGĘ!MIAŁEM OKAZJĘ POZNAĆ OSTATNIO W BIAŁYMSTOKU NA WASZYNGTONA 25 ZOBACZYĆ 2 PRZEŚLICZNE DZIEWCZYNY KTÓRE KLIENTÓW OBSŁUGUJĄ NAPRAWDĘ Z PEŁNYM (BARDZO MIŁE UŚMIECHIĘTE)PROFESJONALIZMEM WIĘC JEZELI MNIE PAMIĘTAJĄ CAŁKIEM MOZLIWE BO SPIESZYŁEM SIĘ NA POCIĄG TO POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA ZYCZĘ:)
5 / 5
2019-11-21 07:47:29
Tobiasz
Profesjonalna obsługa -POLECAM
5 / 5
2019-11-20 22:17:05
Tamara
To jest solidny handel. Dzięki
5 / 5
2019-11-20 21:25:29
Iwona
Zakupy przebiegu bezproblemowo
5 / 5
2019-11-20 16:39:09
Emanuel
Super sklep,buty zgodne z opisem,śliczne, całej rodzinie się podobały.
5 / 5
2019-11-20 14:16:59
Franciszka
Buty świetne. Zero problemów.
5 / 5
2019-11-18 22:53:22
Tobiasz
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, polecam bardzo.
5 / 5
2019-11-17 12:42:35
Klaudiusz
Polecam. Niskie ceny i bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-15 23:42:31
Marzena
Super obsluga, dobry kontakt, szybka przesylka
5 / 5
2019-11-15 11:34:20
Elwira
Bardzo dobrze prosperujacy sklep,sa to moje drugie zakupy i nie zawiodłam się bo buty sa mega fajne.Transakcja i kontakt ze skleoem super,potwierdzenie od razu przyszlo na maila.
5 / 5
2019-11-15 09:13:46
Teodor
Sklep prowadzi nietypowe obuwie a które jest potrzebne w codziennym użytkowaniu. Potrzebowałem dla starszej osoby ciepłe buty które się łatwo wkładają. Tylko w tym sklepie je znalazłem.
1 / 5
2019-11-15 07:21:28
Jeremiasz
Moim zdaniem kupowanie butów przez internet nie jest najlepszym pomysłem przy nie standardowej stopie Usługa wykonana bez zarzutu, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-11-14 17:37:03
Wiktor
Bardzo fajny sklep. Polecam, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-11-14 17:09:02
Klaudiusz
Bez zastrzeżeń. Złożyłem zamówienie i zapłaciłem a buty dotarły do mnie bez dodatkowych telefonów, czy innego kontaktu. I o taka obsługę mi chodzi
5 / 5
2019-11-14 14:01:12
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-14 08:01:56
Bogdana
Super sklep, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-11-13 12:39:25
Mieczysław
Jestem bardzo zadowolona z obsługi
5 / 5
2019-11-12 14:16:03
Aga
Sklep bardzo szybko i sprawnie realizuje zamowienia. Wszystko ok.
5 / 5
2019-11-11 11:45:34
Przemysław
Bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2019-11-08 08:22:58
Piotr
Szybko, sprawnie, tak jak trzeba.
5 / 5
2019-11-07 14:56:16
Kalina
Wszystko ok, profesjonalnie, szybko, polecam.
5 / 5
2019-11-07 10:49:41
Malwina
Polecam wszystko przebiegło sprawnie i możliwość śledzenia przesyłki.
5 / 5
2019-11-07 09:28:02
Leopold
Szybka obsługa i realizacja, towar zgodny z opisem, nawet lepszy niż się spodziewałem. Pierwszy raz zamówiłem obuwie przez Internet i jestem naprawdę bardzo zadowolony, do tego sklepu będę zaglądał częściej
5 / 5
2019-11-06 22:13:13
Janusz
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, rzetelnie i szybko
5 / 5
2019-11-06 13:31:16
Klara
Polecam sklep bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2019-11-05 21:18:29
Julian
Bardzo dobry sklep. Bez problemu również wymieniono mam buty na mniejszy rozmiar. Na pewno jeszcze skorzystamy.
5 / 5
2019-11-05 21:13:10
Damian
Kompetentna i pomocna obsługa, szybka realizacja zlecenia (w tym wymiana towaru). Polecam
5 / 5
2019-11-05 15:21:18
Renata
Przez pierwsze godziny trochę stopa bolała bo dopiero musiała się dopasować do buta. To 16 godzinach noszenia jest BOSKO. Buty bardzo wygodne, podeszwa antypoślizgowa i dlatego są bezpieczne. Kupiłam je do pracy (w gastronomi) i jestem BARDZO ZADOWOLONA. A dostawa była szybka jak w opisie.
5 / 5
2019-11-05 11:52:16
Dariusz
Bardzo dobry towar w niskiej cenie, swietnie ze jest darmowa dostawa!
5 / 5
2019-11-05 11:07:41
Justyna
Super. Nie minęło 24 godziny a buty były u mnie.
5 / 5
2019-11-04 16:51:06
Honorata
Dobry kontakt, szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-04 15:00:49
Celina
super sprzedawca i szczerze polecam
5 / 5
2019-10-30 18:39:48
Leokadia
Polecam, paczka dotarła na drugi dzień, wszysko się zgadzało,
5 / 5
2019-10-30 15:40:23
Grażyna
Jestem zadowolona i chętnie będę wracać do sklepu, pozdrawiam
5 / 5
2019-10-30 13:40:23
Dominika
Profesjonalnie, szybko, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-29 22:03:27
Zofia
Obsługa sklepu jest super ! Na moje pytania odpowiedzi były szybkie a przekazane informacje dodatkowe zadecydowały,że zamówiłam buty. JESTEM ZADOWOLONA I POLECAM TEN SKLEP INTERNETOWY! Dziękuję!
5 / 5
2019-10-29 07:52:34
Genowefa
Super byłam zaskoczona ze tak szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-26 23:21:55
Patrycja
Sklep e-obuwniczy działa idealnie. Bardzo dobra prezentacja towaru, wyczerpująca informacja, miły i natychmiastowy kontakt, szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-10-25 13:38:07
Urszula
Polecam, wszystko zgodne z opisem, bezproblemowe kupno i krótki czas dostawy
5 / 5
2019-10-25 10:46:53
Wiesława
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i poleciłam znajomym.
5 / 5
2019-10-25 08:38:12
Elżbieta
Super sklep, błyskawiczna dostawa!
5 / 5
2019-10-23 18:27:17
Bernardeta
Bardzo miła obsługa, otrzymałam buciki, ale musiałam je zwrocic, poniewaz okazały sie za szerokie, mam waska stope. Szybki zwrot pieniazkow. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-10-23 11:42:25
Oliwia
Polecam i będę wracała. Zawsze sprawna, szybka obsługa. Towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-10-22 16:55:17
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem i zdjeciem. Kurier sprawnie dostarczył paczkę.Sklep posiada wygodne formy płatności i odbioru.Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-10-22 08:16:17
Dominika
Wszystko jak najbardziej ok.Polecam.Fachowa obsługa,bardzo dobry kontakt .Szybkie informacje na jakim etapie jest zamówienie,
5 / 5
2019-10-19 19:28:14
Danuta
Super sklep bez żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-10-18 20:22:20
Alicja
Szybko i sprawnie, jestem b. zadowolona
5 / 5
2019-10-18 18:53:30
Remigiusz
Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-18 08:26:27
Wieńczysła
Wszystkie oczekiwania zostały spełnione- dostawa, kontakt ze sklepem i towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-17 14:25:07
Włodzimierz
Bardzo sprawna realizacja. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-17 07:44:39
Zdzisława
bardzo kompetentnie, jasne zasady, szybka dostawa
5 / 5
2019-10-16 20:08:27
Roman
Polecam bardzo szybka dostawa towaru oczekiwania zostały spełnione
5 / 5
2019-10-16 16:32:53
Adrian
Towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-10-16 16:09:10
Manuela
Bezproblemowo zrobiłam zakupy 👌
5 / 5
2019-10-15 11:01:39
Katarzyna
Szybko,sprawnie,czekałam tylko 1 dzień,buty zgodne z opisem i zdjęciem
5 / 5
2019-10-14 17:00:01
Tamara
Świetna jakość produktu. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Ponieważ zamówiłam rozmiar za duży sklep bez problemu realizuje nie tylko procedurę wymiany ale jeszcze inne, dodatkowe (powstałe w trakcie) . Tym samym ułatwia mi całość transakcji. Jednym słowem wszystko tak, aby klient był zadowolony a jego potrzeby zaspokojone:) Szczególne podziękowanie dla Pana Łukasza D. za pomoc i zrozumienie sytuacji.
5 / 5
2019-10-13 16:33:58
Radosław
Przesyłka zgodna z opisem.Przesłana szybko zgodnie z umową
5 / 5
2019-10-10 18:12:03
Żaneta
Szybką i sprawna realizacja zamówienia. Dziękuję.
5 / 5
2019-10-10 14:47:46
Klemens
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru [śniegowce z pianki]. Opis, prezentacja towaru bardzo dobra i zgodna ze stanem faktycznym.
5 / 5
2019-10-09 20:25:57
Rudolf
Bardzo szybka i sprawna obsługa, polecam.
4 / 5
2019-10-08 13:49:13
Romuald
szybka przesyłka,towar nie spełnił moich oczekiwań, gotówka zwrócona szybko,polecam sklep
5 / 5
2019-10-08 06:10:54
Fabian
Szybka realizacja zamówionego towaru.
5 / 5
2019-10-07 13:43:34
Marcel
jestem bardzo zadowolona i to już kolejny raz. Polecam!
5 / 5
2019-10-04 09:41:56
Klaudiusz
Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2019-10-03 15:45:37
Sergiusz
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-03 15:21:27
Celestyna
Obsługa i towar znakomicie i szybko zrealizowana
5 / 5
2019-10-03 12:40:18
Lidia
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i towaru
5 / 5
2019-10-02 19:06:05
Lech
Super kontakt ze sklepem.Towar wysłany tego samego dnia i jesteśmy mega zadowolone i na pewno znów skorzystamy z zakupów
5 / 5
2019-10-01 20:37:59
Anna
Sklep godny polecenia ,porządne i wygodne buty
5 / 5
2019-10-01 17:43:38
Adrian
Proces zamówienia bardzo czytelny. Produkt zgodny z opisem. Polecam zakupy.
5 / 5
2019-10-01 17:10:46
Beniamin
Jestem zadowolona. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-28 18:35:18
Jonatan
Towar zgodny z opisem. Bezproblemowy zwrot towaru oraz zwrot kosztów zakupu. W przyszłości napewno skorzystam z tego sklepu.
5 / 5
2019-09-27 17:41:36
Antonina
Rzetelności i profesjonalizm. Buty w rzeczywistości jeszcze piękniejsze niż N zdjęciu. Polecam.
5 / 5
2019-09-27 08:41:07
Wacław
Polecam wszystko poszło bezproblemu.
5 / 5
2019-09-26 20:03:16
Andrzej
Sklep spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2019-09-26 13:34:24
Bogdana
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-09-26 12:25:40
Inga
SUPER SKLEP, SUPER BUTY, NAJLEPSZA CENA
5 / 5
2019-09-26 01:57:39
Leokadia
Bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-09-25 12:39:30
Roksana
Bardzo łatwe zamawianie, wiele informacji w trakcie realizacji zamówienia i w trakcie oczekiwania na zamówienie, dobrej jakości towar.
5 / 5
2019-09-25 11:19:23
Sonia
Jak najbardziej polecam . Bardzo mila.obsluga wysylka expresowa towar jak najbardziej zgodny oraz cena swietna .😊 buty swietnie prezentuja 😊

Rzetelne opinie o e-obuwniczy.pl