Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny

E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny Opinie 3.9 (26)

Stok 20
16-140
Korycin
794094800
opinie E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny
speedtest
3.9
26
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-09-28 06:43:38
Sylwia
Super sklep, wszystko na czas z długimi terminami przydatności . Super obsługa , wszystko co chciałam to dostałam . Zrobiłam zakupy ponownie i znowu było ekspresowo i wszystko nic nie brakowało . Wszystko co potrzebuję znajduję na stronie sklepu, a przede wszystkim szczegóły opisów produktów są bardzo dokładne i skrupulatne . SUPER SKLEP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2022-01-20 09:47:41
Danuta Karwacka
Super! Przesyłka błyskawiczna! Obsługa bardzo miła. Bardzo dziękuję!
5 / 5
2020-02-12 19:44:30
Olaf
Polecam, kolejne profesjonalne zrealizowanie mojego zamówienia. Następne zakupy z "pazurem" :) Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-30 09:59:11
Eugenia
100 % satysfakcji :) Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Z pewnością to nie ostatnie zakupy.
5 / 5
2019-12-03 12:50:00
Inga
Paczkę z karmą otrzymałam błyskawicznie , cena jest super - więc z przyjemnością polecę sklep znajomym .
5 / 5
2019-12-03 12:33:37
Alicja
jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu,sprawnie szybko i profesjonalnie mogłam śledzić zamówienie kontakt z kurierem bardzo sympatyczny
1 / 5
2019-09-19 21:34:58
Ziemowit
Nie polecam tego sklepu. Złożyłem zamówienie na produkt który sklep miał w swojej ofercie internetowej. Po czterech dniach od złożenia zamówienia otrzymałem informację, że nie są w stanie zrealizować zamówienia z powodu braku dostępności towaru. Czy trzeba było aż czterech dni żeby ustalić czy ma się towar na stanie, czy nie?? Poza tym, bardzo nieprofesjonalne jest podejście do handlu poprzez wystawianie do sprzedaży przedmiotów, których fizycznie się w ogóle nie posiada na stanie. Nie rozumiem co to w ogóle ma na celu. Reasumując, był to pierwszy i jednocześnie ostatni zakup, a właściwie próba zakupu w tym sklepie. Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam potencjalnych kupujących.
5 / 5
2019-05-07 15:30:20
Józef
Wszystko oceniam bardzo dobrze,towar zgodny z zamówieniem,przesyłka bardzo profesjonalnie zapakowana,termin dostawy dotrzymany.Serdecznie polecam usługi w ww. sklepie
5 / 5
2019-04-09 12:41:30
Franciszek
bardzo polecam, zawsze wszystko jest w porządku, mega szybka dostawa :) bardzo dobry kontakt z kurierem :)
5 / 5
2019-02-13 09:34:18
Klementyna
Kolejne zamówienie i wszystko ok, najniższa cena i paczka następnego dnia. Duży plus za oznaczenia o dostępności - zawsze się zgadzają.
5 / 5
2019-01-11 11:05:35
Bartosz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa, dobra jakość produktów, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-01-10 19:13:43
Błażej
Mega świetny sklep!!!!! Ceny niskie, towar pełno wartościowy, błyskawiczna wysyłka. Obsługa miła i zawsze służy pomocą. Więc nie zostaje mi nic innego jak tylko polecić wszystkim którzy chcą szybko i tanio zrobić zakupy!!!!
5 / 5
2019-01-10 14:50:35
Sofia
Ekspresowa dostawa, paczkę zamówiłam wczoraj a dziś jest już u mnie. Najlepszy sklep na jaki trafiłam, bez problemów. Panie są bardzo miłe i pomocne, potrafią wyjaśnić każda wątpliwość. Mój piesek czeka zawsze z niecierpliwością na paczkę ze smakolykami.
1 / 5
2019-01-03 09:57:51
Ludwik
CAŁKOWICIE NIE POLECAM TEGO SKLEPU – OSTRZEGAM WSZYSTKICH Moja przygoda ze sklepem internetowym rozpoczęła się w lipcu 2018 roku, kupiłem karmę dla psa. Karma została pozostawiona przez kuriera pod drzwiami w rozerwanym worku wraz ze śmieciami z zamiecionej podłogi zaklejona taśmą z logo kuriera. Po sporządzeniu protokołu i zdjęć wysłałem reklamację do sklepu. Sklep przyjął reklamację, poprosiłem o zwrot pieniędzy lub nowa karmę, komunikacja była bardzo utrudniona zero odpowiedzi na email a telefonicznie nie chcieli mi udzielić informacji, ale po upływie 2 mc sklep odpisał: Reklamacja została odrzucona ze względu na brak protokołu szkody – który został dosłany po zakończeniu reklamacji. (miesiąc po zdarzeniu!!!! a data widnieje z dnia zdarzenia...) co jest absolutnie NIEPRAWDA. Napisałem kolejnego emaila do sklepu opisując jeszcze raz sytuację, prosząc o zwrot pieniędzy inaczej opisze sprawę w intrenecie na co dostałem odpowiedz: “i opisze w internecie” – i tutaj Pan sobie pomógł... Na kolejne moje emaile z prośba o informacje na jakim etapie jest reklamacja otrzymywałem odpowiedz: Czas zakończenia uzależniony od zakończenia przez kuriera lub reklamacja w toku Jak się okazało po 6 miesiącach sklep nie zgłosił reklamacji do firmy kurierskiej i nie zrobił nic aby ta sprawę zamknąć i załatwić. Totalna ignorancja i olewanie klienta, życzę powodzenia w takim podejściu do klienta
1 / 5
2018-10-18 19:36:03
Monika
Nie spotkałam się do tej pory z takim potraktowaniem przez sprzedającego! Zgodnie z prawem, odstąpiłam od umowy zawartej na odległość, duża paczka pokarmu miała trzy miesiące przydatności do spożycia, dla mnie za mało. Sklep odmówił kurierowi przyjęcia przesyłki. Wróciła na pocztę. Teraz sklep chce mnie obciążyć dodatkowymi opłatami za odebranie i ponownie wysyłanie paczki. A do tego - przedstawił do akceptacji regulamin sprzedaży z nieprawdziwymi danymi adresowymi. NIE POLECAM!
1 / 5
2018-10-17 12:02:44
Mieczysława
Nie polecam, fatalna obsługa klienta, totalny brak profesjonalizmu. Na mail o anulowaniu zamówienia odpowiedź na żenującym poziomie. Jakieś żałosne straszenie kosztami wysyłki za anulowanie zamówienia i od razu roszczenie praw do odsetek za opóźnienia. Gratuluje podejścia do biznesu. Śmieszy mnie że takie sklepy jeszcze funkcjonują.
1 / 5
2018-09-27 16:11:28
Dominika
Beznadziejny sklep, a w zasadzie to prostacka obsluga. Poza tym slaby kontakt i zupelna IGNORANCJA, Na mojego maila o doslanie faktury spotalem sie z beczelnoscia typu SPADAJ GOSCIU, a jak sie nie podoba to idz do innego sklepu. SZOK!!!! Ale po opiniach nawet tych nielicznych widac ze moje spostrzezenia sa jak najbardziej uzasadnione. Towar jak towar ale sklepu NIE POLECAM NIKOMU, w ogole im nie zalezy na klientach przy byle powodzie tryskaja nienawiscia, Dlatego uwazam ze nalezy im sie SOLIDNA RYNKOWA NAUCZKA, bo rynek nie toleruje chamstwa dlatego licze na solidarnosc innych.
1 / 5
2018-09-25 19:44:26
Edward
23.07 zakupiłem 15kg karmy Jossera. Przysłano mi 10 szt. po 1,5 kg. Po otwarciu 1 opakowania stwierdziłem,że cała karma jest aż biała od pleśni. Zrobiłem zdjęcia i razem z informacją o chęci zwrotu całego towaru przesłałem do sklepu. CAŁA PRZESŁANA KARMA NA GRANICY TERMINU PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA. 6.08 otrzymałem email od sprzedawcy o przyjęciu mojej reklamacji. Do dzisiaj zero odzewu. Zastanawiam się nad zgłoszeniem sprawy Rzecznikowi Praw Konsumenta, bo to są po prostu kpiny. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie,
5 / 5
2018-08-08 17:16:43
Wiesław
Zakupy w trybie ekspresowym z bieżącym informowaniem o statusie zamówienia, towar zgodny z zamówieniem - dla mnie idealnie, bez wątpienia pozostanę lojalnym klientem.
5 / 5
2018-07-27 15:17:55
Lucjan
polecam, przesyłka błyskawiczna, wszystkie parametry zamówienia spełnione wzorowo, tylko tak dalej....
1 / 5
2018-06-20 11:10:53
Aldona
Zdecydowanie nie polecam. Towar , który został zamówiony tj. karma przyszła w rozdartym worku , sporządzono protokół z kurierem ,a sklep zamiast wymienić towar zwrócił 10 zł . Zamawiam w różnych sklepach ale tylko w tym spotkałam się z wyjątkowym chamstwem. Dodatkowo kwota pobrania była 2 razy większa i jedyne szczęście ,że została zwrócona. w ogóle kontakt telefoniczny można określić jako beznadziejny. Nie warto zamawiać w tym sklepie , lepiej dopłacić nawet 5 zł, ale mieć świadomość ,że nie zostanie się oszukanym.
5 / 5
2018-05-06 20:56:37
Zygfryd
Super, najszybsza przesyłka, dobre ceny, miła obsługa. Dobry kontakt telefoniczny. Towar 100% ok. :)
5 / 5
2018-04-03 22:38:56
Renia
Szkoda, ze tak mało ocen, bo sklep rewelacyjny, pakowane z prędkoscią swiatła, to samo z wysyłką, paragon elektroniczny, kontakt ze sklepem wzorowy. Nie zamienię już na żaden inny. Dobre zaopatrzenie, ceny przystepne. Polecam !!
5 / 5
2017-05-11 19:49:22
Sabina
Polecam zdecydowanie.Szybka dostawa, uprzejmy kurier,dobry kontakt.
5 / 5
2017-03-17 11:03:18
Michał
Rewelacyjny sklep! Już drugiego zakupu karmy dla mojej suni dokonałem za pośrednictwem tego sklepu. Świetny kontakt, darmowa, szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem. Rewelacja. Gorąco polecam!
5 / 5
2017-01-12 12:21:42
Ireneusz
Polecam w 100 %! Towar w pełni spełnił moje oczekiwania:) Szybka wysyłka i dobry kontakt. Polecam!

Rzetelne opinie o E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny