Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny

E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny Opinie 3.8 (24)

Stok 20
16-140
Korycin
794094800
opinie E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny
3.8
24
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-12 19:44:30
Olaf
Polecam, kolejne profesjonalne zrealizowanie mojego zamówienia. Następne zakupy z "pazurem" :) Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-30 09:59:11
Eugenia
100 % satysfakcji :) Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Z pewnością to nie ostatnie zakupy.
5 / 5
2019-12-03 12:50:00
Inga
Paczkę z karmą otrzymałam błyskawicznie , cena jest super - więc z przyjemnością polecę sklep znajomym .
5 / 5
2019-12-03 12:33:37
Alicja
jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu,sprawnie szybko i profesjonalnie mogłam śledzić zamówienie kontakt z kurierem bardzo sympatyczny
1 / 5
2019-09-19 21:34:58
Ziemowit
Nie polecam tego sklepu. Złożyłem zamówienie na produkt który sklep miał w swojej ofercie internetowej. Po czterech dniach od złożenia zamówienia otrzymałem informację, że nie są w stanie zrealizować zamówienia z powodu braku dostępności towaru. Czy trzeba było aż czterech dni żeby ustalić czy ma się towar na stanie, czy nie?? Poza tym, bardzo nieprofesjonalne jest podejście do handlu poprzez wystawianie do sprzedaży przedmiotów, których fizycznie się w ogóle nie posiada na stanie. Nie rozumiem co to w ogóle ma na celu. Reasumując, był to pierwszy i jednocześnie ostatni zakup, a właściwie próba zakupu w tym sklepie. Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam potencjalnych kupujących.
5 / 5
2019-05-07 15:30:20
Józef
Wszystko oceniam bardzo dobrze,towar zgodny z zamówieniem,przesyłka bardzo profesjonalnie zapakowana,termin dostawy dotrzymany.Serdecznie polecam usługi w ww. sklepie
5 / 5
2019-04-09 12:41:30
Franciszek
bardzo polecam, zawsze wszystko jest w porządku, mega szybka dostawa :) bardzo dobry kontakt z kurierem :)
5 / 5
2019-02-13 09:34:18
Klementyna
Kolejne zamówienie i wszystko ok, najniższa cena i paczka następnego dnia. Duży plus za oznaczenia o dostępności - zawsze się zgadzają.
5 / 5
2019-01-11 11:05:35
Bartosz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa, dobra jakość produktów, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-01-10 19:13:43
Błażej
Mega świetny sklep!!!!! Ceny niskie, towar pełno wartościowy, błyskawiczna wysyłka. Obsługa miła i zawsze służy pomocą. Więc nie zostaje mi nic innego jak tylko polecić wszystkim którzy chcą szybko i tanio zrobić zakupy!!!!

Rzetelne opinie o E-Pazur Wygodny Sklep Zoologiczny