Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję E-ZEGAREK.pl

E-ZEGAREK.pl Opinie 5.0 (94)

Puławska 10/32
02-566
Warszawa
22408 11 11 608 800 008
opinie E-ZEGAREK.pl
speedtest
5.0
94
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-08-30 19:13:34
Emanuela
Szybko sprawnie towar zgodny z opisem i bardzo miła Pani która zrobiła bez problemu zdjęcia zegarka na ręce przed zakupem, duży plus to dostępność od ręki :) polecam
5 / 5
2018-08-09 10:49:37
Kamil
Na pewne będę kupować tam i radzić innym osobam zakupy w e- zegarek.
5 / 5
2018-07-26 21:05:42
Nadia
Szybko,sprawnie,solidnie.Polecam
5 / 5
2018-07-19 14:55:53
Radosław
Polecam e-zegarek.pl ekspresowa realizacja, mila obsługa. Pelen profesjonalizm. Zegarek ladnie zapakowany, zabezpieczony. Konplet dokumentow. Paragon karta gwarancyja i strulcja obslugi. A sam zegarek piekny! Zeppelin 7860! Cudowny!
5 / 5
2018-07-13 09:30:58
Beniamin
SUPER SKLEP - TOWAR OK , POLECAM
3 / 5
2018-07-12 14:55:43
Leon
Zamówienie i kontakt dobrze,ale dostarczenie fatalne
5 / 5
2018-07-05 23:31:42
Seweryn
Profesjonalna obsługa, wspaniały zegarek :) mam swój sunset! polecam!
5 / 5
2018-07-04 11:40:17
Jakub
Współpraca bez zarzutu, bylam informowana o każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-06-30 06:21:11
Maksymilian
Szybka i profesjonalną obsługa
5 / 5
2018-06-27 13:40:18
Klemens
Miło, sprawnie i profesjonalnie. Niezwłocznie po złożeniu zamówienia zostałem poinformowany, że zegarek jest "na zamówienie" i okres oczekiwania to około 3 dni robocze. Oczywiście dostawa nastąpiła w uzgodnionym okresie.
5 / 5
2018-06-14 15:09:48
Sylwester
Godny uwagi i polecenia sklep!
5 / 5
2018-05-25 12:08:41
Marzena
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wszystko przebieglo prawidlowo.
5 / 5
2018-05-24 21:02:18
Cecyl
Bardzo sprawnie. Zostałem powiadomiony telefonicznie oraz smsowo o stanie realizacji mojego zamówienia. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2018-05-09 12:12:46
Maria
Super. Obsługa i zegarek bez zarzutu.
5 / 5
2018-05-05 13:29:12
Antoni
Szybka realizacja zamówienia Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-04-28 13:03:54
Gerard
OK. Na wyszukane produkty trzeba odpowiednio długo zaczekać.
5 / 5
2018-04-23 15:02:10
Lucjan
Super sprzedawca ☺błyskawiczna wysyłka. Kontakt bardzo dobry. Polecam gorąco
5 / 5
2018-04-18 18:01:52
Mieczysław
Polecam z czystym sumieniem. Tel. Informacja o przesunięciu o jeden dzień realizacji itp. Super podejście.
5 / 5
2018-04-11 13:34:23
Rozalia
Swietny sklep internrtowy!!!!! Godny polecenia!!!
5 / 5
2018-03-20 17:00:53
Dorota
Szybka, dobry kontakt (po przyjęciu zamowienia) przedstawiciel firmy sam zadzwonił do pytać się czy w zamówieniu nie ma błędu (adres zamawiającego był z innego miasta niż miejsce odbioru osobistego) , a w zamówieniu był odbiór osobisty. Bardzo szybka korekta zamówienia przesłanie danych przelewowych i wysyłka. Następnego dnia towar dostarczony. Wszystko ok.
5 / 5
2018-03-18 00:58:30
Iwona
Polecam, zakup przebiegł bez problemu.
5 / 5
2018-03-14 11:52:15
Iwona
Bardzo szybka realizacja zamòwienia, produkt w pelni zgodny z opisem. Profesjonalne podejscie do klienta.
5 / 5
2018-03-07 16:42:10
Dorota
Bardzo profesjonalna obsługa, wcześniejsz informacja telefoniczna o terminie dostawy, Przedmiot zgodny z opisem całkowicie nowy. Opłata zgodna z umową bez dodatkowych kosztów. Polecam e-zegarek
5 / 5
2018-03-07 00:13:20
Joachim
towar 100% orginalny piekny zegarek
5 / 5
2018-03-02 09:40:13
Jakub
Świetny kontakt szybka wysyłka
5 / 5
2018-03-01 22:13:14
Alfred
Szybko udzielane odpowiedzi dotyczące towarów. Polecam.
5 / 5
2018-02-25 08:21:58
Marian
wszystko w porządku, po wpłacie zegarek już miałem następnego dnia :D
5 / 5
2018-02-23 18:37:31
Wera
wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2018-02-23 16:08:14
Jolanta
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt
5 / 5
2018-02-21 11:34:19
Władysław
ok, produkt zgodny z oczekiwaniami, szybki kontakt.
5 / 5
2018-01-24 10:36:24
Bolesław
Rewelacyjny sklep miły kontakt swój zegarek kupiłem o 300zł taniej niż w innych sklepach
5 / 5
2018-01-15 19:10:10
Małgorzata
Wszytko dobrze ! Miła obsługa.
5 / 5
2018-01-13 12:35:03
Izydor
Transakcja przebiegla bez zarzutu. Pracownik sklepu sam sie ze mna skontaktowal w celu potwierdzenia zamowienia. Bardzo szybka realizacja. Polecam!
5 / 5
2018-01-11 21:16:18
Roman
Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-01-11 12:34:45
Emilia
Szybko sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2018-01-11 11:42:42
Gracjan
Bardzo dobrze. Polecam szybki i profesjonalny kontakt ze strony firmy. Polecam i na pewno jeszcze zrobię zakupy i to nie raz
5 / 5
2018-01-09 10:11:52
Arlena
bardzo dobry kontakt, nie było problemu z przełożeniem dnia wysyłki, zegarek zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2018-01-09 09:41:21
Rudolf
Bardzo profesjonalnie, miło i szybko. Gorąco polecam!
5 / 5
2018-01-08 10:39:07
Kazimierz
Wszystko super, bardzo profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-12-29 11:50:38
Otylia
Szybko i sprawnie! Jak najbardziej polecam ten sklep!
5 / 5
2017-12-27 13:23:43
Oliwia
Rzetelny sklep , transakcja przebiegła zgodnie z planem.
5 / 5
2017-12-26 13:52:31
Malina
Bardzo szybka wysyłka, towar się zgadzał chociaż oczekiwałam że za taką cenę dostanę jakieś ładne opakowanie na zegarek a nie etui które wygląda jak na okulary.
5 / 5
2017-12-22 17:11:03
Mikołaj
Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów.
5 / 5
2017-12-22 15:13:51
Bernard
szybka dostawa , zegarek śliczny
5 / 5
2017-12-22 14:09:23
Regina
Polecam. Żadnych uwag szybka wysyłka
5 / 5
2017-12-20 10:17:53
Sofia
Jakość obsługi na bardzo wysokim poziomie. Niedługo po tym jak złożyłam zamówienia zadzwoniła do mnie Pani potwierdzając termin dostarczenia zamówienia.
5 / 5
2017-12-20 09:49:54
Ziemowit
Rewelacyjnie, szybka dostawa, polecam serdecznie
5 / 5
2017-12-19 17:22:22
Jarosław
dostawa błyskawicza, zegarek prezentuje się lepiej niz na zdjeciu
5 / 5
2017-12-18 11:40:28
Ewelina
Bardzo dobra współpraca!!Polecam!!
5 / 5
2017-12-18 11:13:15
Justyna
Firma solidna. Zamówiony zegarek otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia. Polecam
5 / 5
2017-12-15 12:14:09
Szczepan
Zegarek ściągany na zamówienie. Przedstawicielka sklepu na bieżąco informowała mnie na jakim etapie jest moje zamówienie, nawet wówczas, gdy sprawa nie posuwała się na przód. Mega profesjonalnie. Klient czuje się ważny dla sklepu. Przesyłkę dostałem następnego dnia po informacji, że sklepu że towar do nich dotarł. Wraz z zmówieniem dostałem miły upominek. To mój pierwszy kontakt ze sklepem i zapewne nie ostatni.
5 / 5
2017-12-14 13:28:51
Wincenty
Szybko, sprawnie i na temat. Polecam.
5 / 5
2017-12-12 13:29:13
Marlena
bardzo dobra i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-12-12 04:20:39
Kornel
Szybko i bardzo miły kontakt. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-11-10 15:02:42
Stefan
Polecam, doskonała obsługa i szybka wysyłka
5 / 5
2017-11-08 10:18:51
Małgorzata
Następne zakupy poczynię na pewno w tym sklepie , działa jak ,,zegarek Szwajcarski"
5 / 5
2017-11-03 17:12:20
Ida
Jestem bardzo zadowolony, miła, sprawna i fachowa obsługa. Można było trochę pomarudzić przy oglądaniu. dobre ceny w porównaniu z konkurencją
5 / 5
2017-11-02 10:45:33
Zygmunt
Bardzo mocno polecam,. Szybka, sprawnie, fachowo.
5 / 5
2017-10-28 12:54:31
Olaf
Zegarek super. Nie został wysłany następnego dnia roboczego o czym zostałem powiadomiony telefonicznie. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam i zachęcam do zakupów u tego sprzedawcy.
5 / 5
2017-10-27 04:04:47
Renata
Solidnie, fachowo, profesjonalnie!!!!!! Z czystym sumieniem i z całego serca jak najbardziej polecam.
5 / 5
2017-10-24 15:05:13
Faustyna
Polecam transakcja szybka, bardzo dobry kontakt, sklep dba o klienta
5 / 5
2017-10-17 22:19:33
Remigiusz
Bardzo dobry kontakt ,zakupy to czysta przyjemność .
5 / 5
2017-09-08 19:16:42
Bronisława
Bardzo dobry kontakt. Możliwość negocjacji cen (skuteczna). Miła obsługa. Pełna informacja. Super bezpiecznie zapakowany zakup.
5 / 5
2017-08-29 10:21:19
Wincenty
Sklep godny polecenia - w przypadku braku asortymentu na kolejny dzień towar już dostępny. Zamówiłem towar w czwartek, a w piątek już nadano paczkę. Dla mnie rewelka.
5 / 5
2017-08-14 14:43:18
Beniamin
Rewelacja! Zamówienie po niespełna 24h jest już u mnie. Zegarek dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem.
5 / 5
2017-08-10 11:17:53
Aurelia
Szok! Zamówienie złożyłam we wtorek 8.08, chwilę po zakupie zadzwoniła Pani, potwierdziła przyjęcie zamówienia i poinformowała, że zamówienie właśnie wysyła. W środę 9.09 o 8:30 kurier dostarczył przesyłkę. Towar zgodny z opisem i nie znalazłam go nigdzie taniej. Polecam na 100%
5 / 5
2017-08-06 12:02:23
Igor
Towar zgodny z opisem, wszystko ok polecam
5 / 5
2017-08-03 11:38:03
Wiesław
Towar spełnił oczekiwania, dobra jakość w najniższej na rynku cenie. Miła obsługa, szybka realizacja, towar zgodny z umową. Bardzo polecam sklep.
5 / 5
2017-07-04 12:13:08
Janusz
Polecam. wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2017-06-28 11:06:07
Miłosz
Bardzo pozytywna współpraca i komunikacja,
5 / 5
2017-06-26 10:51:17
Józef
Jest OK. Zamówiłem po południu, zegarek na drugi dzień był u mnie. Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą na wysokim poziomie.
5 / 5
2017-06-13 22:26:47
Karol
bardzo szybka realizacja zamówienia , doskonały kontakt z klientem
5 / 5
2017-06-07 22:15:47
Emil
Świetny kontakt-miła Pani poinformowała mnie telefonicznie o wysyłce, jak i o przewidzianym terminie dostawy(bardzo zależało mi na czasie i się nie zawiodłam).Towar bez zarzuty, dobrze zapakowany. Sklep jak najbardziej godny POLECENIA!
5 / 5
2017-05-29 11:47:30
Dalia
Rewelacja, a przede wszystkim jestem pod wrażeniem staranności przygotowania przesyłki.
5 / 5
2017-05-10 17:36:06
Przemysław
Serdecznie polecam. Miła i profesjonalna obsługa oraz towar najwyższej jakości.
5 / 5
2017-04-27 22:41:33
Otylia
Fachowa, miła obsługa. Telefon od razu po zakupie w celu poinformowania o statusie zamówienia. Polecam!
5 / 5
2017-04-15 16:34:47
Dalia
Polecam fachowa obsługa! Towar zgodny z opisem! Jestem zadowolony z zakupu! Szybkość obsługi i profesjonalne podejście! Wróce na pewno w przyszłości
5 / 5
2010-12-23 11:35:50
Wacław
Najlepszy, znany mi sklep internetowy. Bardzo miła i profesjonalna obsługa - szczególnie Pani Ania - rewelacja. Zegarki kupuję już tylko tutaj.
5 / 5
2009-06-11 21:05:17
Cecyl
POLECAM . Essencja solidności . Profesjonalne podejście . Szybka wysyłka . Warto kupić bo przesyłkę mają za darmo . Same plusy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2009-05-07 16:56:42
Inga
Na e-zegarek trafiłam po długich poszukiwaniach zegarka z przeznaczeniem na prezent dla bliskiej osoby. Niestety, model który upatrzyłam nie był dostępny w żadnym sklepie na mieście, w związku z czym nie miałam pewności, czy pasek zegarka będzie miał odpowiednią długość. Zadzwoniłam do e-zegarek, odebrała przemiła Pani, która bez wahania odszukała na magazynie interesujący mnie model i podczas rozmowy telefonicznej - zmierzyła pasek. Niby to takie proste a jednak szokujące, że Pani chciało się! Jestem pod wrażeniem, że Pani poświęciła mi tyle uwagi, ile potrzebowałam i po 10 minutach rozmowy byłam przekonana, co do słuszności wyboru właśnie tego sklepu. Sklep ma wyjątkowo profesjonalne i indywidualne podejście do potrzeb klienta. Dodatkowym atutem firmy jest dbałość o szybką dostawę - zależało mi by zegarek był u mnie max w 3 dni, Pani powiedziała, że będzie za 2 i tak też się stało. Brawo!
5 / 5
2009-03-19 20:10:36
Bożena
Bardzo solidny sklep. Bieżący kontakt telefoniczny. Sympatyczny list umieszczony w paczce. Ogólnie widać troskę o zadowolenie klienta. Polecam w 100%.
5 / 5
2008-12-25 12:34:50
Antonina
Witam. Brak mi słów co do profesjonalizmu tego sklepu. Mam 30 lat i jeszcze żaden sklep nie potraktował tak poważnie i profesjonalnie mojego zamówienia. Zamówienie zostało zrealizowane super szybko. Obsługa bardzo miła i bez wyczerpania odpowiadała na setki moich, często trudnych pytań. No i sam zegarek, jego opakowanie i list od sprzedawcy ... Po prostu mówiąc brzydko, puła mi opadła. Bardzo ale to bardzo polecam.
5 / 5
2008-12-13 22:06:24
Tobiasz
Serdecznie polecam tego Sprzedawcę! Jakość obsługi na wysokim poziomie.
5 / 5
2008-11-19 13:17:15
Marcelina
Bardzo dobry i miły kontakt, telefoniczna informacja o dosępności produktu oraz potwierdzenie zamówienia. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, zegarek z gwarancją i faktura.Miły list dziekujacy za zakup. Bardzo polecam.:)
5 / 5
2008-11-08 09:46:53
Leokadia
świetny kontakt, 2 razy dzwonili i sprawdzali czy wszystko ok, towar zapakowany bezpiecznie(zegarek) jestem naprawdę zadowolony
5 / 5
2008-10-02 12:23:21
Jędrzej
Profesjonalne Doradztwo, Miła Obsługa, Błyskawiczny Czas Realizacji. Produkt oryginalny z gwarancją polskiego dystrybutora. Bardzo dobrze zabezpieczona paczka. Miłym akcentem całej transakcji był list z podziękowaniem za zakup w firmie e-zegarek.pl
5 / 5
2008-09-24 20:43:36
Oskar
Bardzo sceptycznie podchodziłem do zakupów przez internet, namówiła mnie do tego żona i o dziwo jestem zadowolony. Firma bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Traktuje każdego z osobna. Bardzo miły i profesjonalny kontakt telefoniczny (rozwianie wszelkich wątpliwości i cierpliwe odpowiadanie na moje "trudne" pytania. Polecam.
5 / 5
2008-08-07 01:53:08
Urszula
Super transakcja - Ci ludzi to profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo szybka wymiana informacji no a sama transakcja i dostawa zajeły 3 dni (jeden dzień oczekiwania realnego, reszta to przelewy). Super Pozytyw !!! P.S. Przy okazji pozdrowienia dla Pani Anny która o wszystko dbała jak należy. Dziękuje
4 / 5
2008-07-24 11:11:47
Krzysztof
Polecam, bezproblemowa i miła obsługa, gwarancja, paragon, wszystko jak należy.
5 / 5
2008-04-04 17:49:13
Arnold
Jestem bardzo zadowolona,dardzo uprzejmy kontakt tel.,w koncu ktos kto potrafi czlowiekowi baz problemu pojc na reke.POLECAM
5 / 5
2008-03-28 15:41:18
Joachim
Generalnie pozytyw. Czas realizacji zamówienia przyzwoity (ok 3 dni). Miła obsługa. Dostałem to co zamawiałem. Czego chciec więcej? :)
5 / 5
2008-01-24 23:57:55
Benedykt
Zadałem pytanie o dostępność towaru we wtorek przed południem - wyczerpująca odpowiedź od miłej Pani w ciągu 5-10 minut. Dokonałem więc zakupu. Po kilku godzinach dostałem podziękowanie, potwierdzenie nadania paczki wraz z numerem przesyłki i planowanym terminem odbioru na dzień następny. Jak obiecali tak też się stało. Na towar czekałem ok 30 h !!! Rewelacyjny wynik! Wraz z dokumentami dostałem pisemne podziękowanie za zakupy na ładnym papierze i w kopercie. Niby detal ale cieszy, że ktoś tak zabiega o klienta. 100% POZYTYW - POLECAM (maja też inny sklep int. - pewnie obsługa tak samo dobra).
5 / 5
2008-01-19 16:46:08
Tymon
Przed zamówieniem w piątek napisałem maila z pytaniem, kiedy dostane zegarek. Szybka odpowiedz, że w poniedziałek. W innym sklepie musiał bym czekać tydzień, wiec zamówiełem w tym. Co sie okazało, zegarek nie przyszedł w poniedziałek tylko, następnego dnia w sobote!!!! I wszystko było by pięknie, tylko, że zegarek posiada małą wade, jednak nie jest to raczej z winy sklepu tylko producenta. Jak najbardziej polecam ten sklep.
5 / 5
2007-11-25 16:14:08
Grzegorz
Zamówiłem zegarek Komandirskie (póżnym wieczorem w niedzielę), następnego ranka odebrałem telefon potwierdzający zamówienie i termin dostawy. Bardzo profesjonalna i miła obługa. Polecam!

Rzetelne opinie o E-ZEGAREK.pl