Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję e-ZOO.shop

E-ZOO.shop Opinie 4.7 (71)

Majdańska 24/3
04-110
Warszawa
881-789-899
opinie E-ZOO.shop
speedtest
4.7
71
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-20 11:48:10
Klementyna
terminowa, dostawa całego asortymentu, polecam
5 / 5
2020-02-13 22:25:56
Marcel
Świetny asortyment, jeszcze lepszy kontakt ze sklepem:)
5 / 5
2020-02-13 11:40:34
Norbert
Kolejny fajny sklep. Warty uwagi
5 / 5
2020-02-13 07:02:39
Oliwia
Wszystko tak jak należy, czyli sprawnie, towar dobrze zapakowany i w krótkim terminie. No i darmowa dostawa to jest to co mnie zachęciło do zakupów w tym sklepie. Pozdrowienia dla pracowników sklepu. Tak trzymać :)
5 / 5
2020-02-11 10:40:23
Danuta
Ekspresowa wysyłka i odbiór następnego dnia - wzorowo :)
5 / 5
2020-02-10 17:34:52
Teresa
Bardzo sprawnie. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-10 15:07:58
Marta
Szybki sprawie świetny kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2020-02-06 19:42:09
Klemens
Szybka wysyłka bez zastrzeżeń polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-06 09:42:22
Paulina
Wszystko szybko i bez kłopotów
5 / 5
2020-02-02 19:31:30
Alina
Wszystko sprawnie, bez problemów, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-31 19:50:34
Bernadeta
Już drugie zamówienie i wszystko szybko i jak najbardziej w porządku
5 / 5
2020-01-30 22:23:18
Gustawa
Wszystko super:) Szybko zastalo wyslane, dobrze zapakowane
5 / 5
2020-01-30 10:21:28
Urszula
Naprawdę szybko i sprawnie. Towar w świetnej cenie. Polecam
5 / 5
2020-01-29 11:02:54
Zdzisława
Wszystko ok, plecam tego sprzedawcę
5 / 5
2020-01-28 08:36:25
Henryk
Bardzo dobrze, będe korzystać.
4 / 5
2020-01-27 13:04:52
Eugenia
Towar dobrej jakości, darmowa dostawa, ogólnie dobry kontakt ze sprzedającym. Minus za to,że towar został wysłany po tygodniu( miałam podobno dostać e-mail z informacją,że nie ma wszystkich produktów które zamówiłam na stanie- jednak po przeszukaniu skrzynki jak i spamu nie znalazłam tego meila. - Po wyjaśnieniu sprawy telefonicznie paczka została wysłana na drugi dzień z gratisami pod postacią próbek karmy ,z których ogolnie jestem średnio zadowolona ,gdyż nie za bardzo odpowiada mojemu psiakowi i ogolnie nie jestem zainteresowana zmianą karmy. Ogólnie poleceam.
5 / 5
2020-01-27 13:00:36
Apoloniusz
Pełny profesjonalizm.Szybko,solidnie.
5 / 5
2020-01-15 19:55:54
Wiktoria
bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa dzięki
5 / 5
2020-01-14 18:51:46
Inga
Wszystko zgodne z opisem oferty sklepu
2 / 5
2020-01-12 22:13:31
Łucjan
Dostarczony towar nie był do końca zgodny z zamówinienem: kilka zamówionych saszetek z karmą dla kota było innych niż zamówione.
5 / 5
2020-01-04 00:31:05
Małgorzata
Względnie duży i zróżnicowany asortyment produktów. Spokojnie można tu coś wybrać dla swojego pupila.
5 / 5
2019-12-27 14:00:48
Jagoda
Polecam sklep, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Mozna liczyc na fachowe porady. Pan bardzo rzetelnie odpowiadal na moje pytania, dobre doradztwo. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z tego sklepu.
5 / 5
2019-12-27 10:52:16
Alberta
Sprawna realizacja zamówienia
3 / 5
2019-12-26 11:23:07
Sabina
Najważniejsze, że zamówienienie dotarło, ale brak jakichkolwiek powiadomień o etapie jego realizacji. Odpowiedź na zapytanie przesłana po ponad dobie. Szybciej przyszło pytanie o opinię, niż odpowiedź sklepu, co się dzieje z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-24 10:45:36
Józefina
Zamówienie zrealizowane z lekkim poślizgiem, ale to okres przed świąteczny więc wybaczam. Poza tym wszystko super, polecam!
4 / 5
2019-12-23 12:16:09
Wioletta
Sumienny i rzetelny sprzedawca
2 / 5
2019-12-20 21:48:11
Zbyszko
Zakupiony przeze mnie towar dotarł do mnie dopiero po 8 dniach od zamówienia. Kontakt ze sklepem jest ograniczony, bo w ogóle nie odpisują na maile i nie zawsze odbierają telefon.
5 / 5
2019-12-12 14:49:22
Filip
W miarę szybka realizacja, towar bardzo solidnie zapakowany.
5 / 5
2019-12-12 10:28:40
Herbert
Bardzo fajny sklep, przystepne ceny, szeroki asortyment.
5 / 5
2019-12-12 03:40:17
Marina
Dobry kontakt ze sklepem. Produkty zgodbe z opisem i dobrze zapakowane. Krótki czas oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2019-12-11 08:40:40
January
Sklep godny polecenia, bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, niskie ceny, a do tego rabaty. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność
5 / 5
2019-12-09 13:05:09
Kamil
Zamówienie przebiegło bardzo szybko i mimo że zamawiałem u nich pierwszy raz jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam
4 / 5
2019-12-06 13:14:04
Sabina
Jednego z zamówionego produktów nie było na magazynie, po kilku dniach zadzwonił do mnie ktoś z firmy z pytaniem czy można zamienić produkt niedostępny na inny. Pomocny Pan próbował pomoc z znalezieniem innego produkty. Dokonaliśmy zamiany oraz w ramach rekompensaty da trochę długi czas oczekiwania oraz brak produktu mimo deklaracji na stronie otrzymaliśmy kilka małych gratisów.
3 / 5
2019-12-05 18:38:09
Zbigniew
Zamówiłem przesyłkę 1 grudnia i do dnia 4 grudnia żadnej informacji o wysyłce, mimo że od razu ją opłaciłem a na koncie nadal widniała info że czekają na wpłatę.
5 / 5
2019-12-05 16:32:51
Aniela
Już nie pierwszy raz kupuje i jestem zadowolona A raczej mój zwierzak. Pewnie niebawem złożę kolejne zamówienie.
5 / 5
2019-11-29 13:57:09
Jadwiga
Przesyłka szybko wysłana. Wszystko ładnie zapakowane. Polecam!
3 / 5
2019-11-26 14:07:44
Juliusz
Od 22.11.2019 godz. 10:07 widnieje informacja że paczka jest gotowa do nadania, mhhhh.... A mamy 26.11. godzina 14:06, ciekawe co mam powiedzieć swojemu zwierzakowi???
5 / 5
2019-11-26 13:40:05
Norbert
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Dobre ceny w porównaniu do konkurencji. Polecam.
4 / 5
2019-11-23 08:57:57
Benedykt
troche zamieszania z powodu gabarytów przesyłki
4 / 5
2019-11-22 17:43:45
Beniamin
Jedynie dodzwonić się nie można ale mejlowo kontakt jest. Bardzo sprawnie wszystko przebiegło przy pierwszym zamówieniu, więc obecnie polecam
3 / 5
2019-11-16 18:24:06
Leopold
Zamówienie złożyłem 11 listopada i do dnia dzisiejszego (16 listopada) nie otrzymałem przesyłki.
5 / 5
2019-11-14 21:48:42
Urszula
Sklep blisko i szybka realizacja. Polecam 😊
5 / 5
2019-11-14 19:13:27
Józef
Szybka dostawa, konkurencyjne ceny, polecam
5 / 5
2019-11-14 15:51:25
Violetta
Zakupy bez problemu. Towar zgodny z opisem, kupowałam tu po raz pierwszy, ale na pewno wrócę. Atrakcyjne ceny.Polecam.
5 / 5
2019-11-14 13:12:49
Romana
Bardzo przyjazny sklep z dobrymi cenami.
5 / 5
2019-11-14 12:09:20
Leszek
Polecam. Wszystko szybko sprawnie. I mają bardzo dobre ceny
5 / 5
2019-11-12 12:36:08
Wiktoria
Pierwsze zamówienie i sklep e-zoo ma u mnie plusa :) nie było problemu z odbiorem osobistym paczki, kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. Jak na razie polecam.
5 / 5
2019-11-08 01:20:36
Iwona
Jestem bardzo zadowolona z cen zamówionych towarów i szybkiej realizacji zakupów.
5 / 5
2019-11-06 14:35:53
Łucjan
Ekstra sklep .szykuję juz kolejne zamowienie
5 / 5
2019-11-05 12:22:41
Wincenty
Świetna obsługa,dobre ceny. Na pewno będę korzystać :) Polecam :)
4 / 5
2019-10-24 16:49:23
Judyta
Wszystko ok, tylko zamówiłam towar, który okazał się niedostępny. Telefonicznie uzgodniono ze mną zamianę na inny.
5 / 5
2019-10-22 12:09:07
Tymon
dobry towar w atrakcyjnej cenie, szybka dostawa
5 / 5
2019-10-20 08:08:48
Wanda
Wszystko sprawnie. Towar o.k..
5 / 5
2019-10-17 17:27:07
Sebastian
Zamówienie zgodne z opisem. Konkurencyjna cena
5 / 5
2019-10-16 16:29:00
Fryderyka
Polecam - bez problemów i szybko. Zamawiam już kolejną porcję karmy - zawsze jest błyskawicznie wysyłana i dociera w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2019-10-11 11:56:32
Klara
Przesylka zgodna z zamówieniem, na pewno jeszcze nie raz zamówię :)
5 / 5
2019-10-10 21:05:26
Ismena
Jestem zadowolona z profesjonalności i szybkości działania.
5 / 5
2019-10-08 11:57:12
Renia
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, a zależało mi na czasie. Polecam i pewnie sama znów skorzystam.
5 / 5
2019-10-07 13:05:30
Wiktor
Bardzo szybka realizacja zamowienia, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-10-07 11:48:45
Rudolf
Bardzo miła profesjonalna obsługa bardzo polecam
5 / 5
2019-10-05 23:21:16
Bożena
Super obsługa - szybka dostawa, łatwy kontakt.
5 / 5
2019-06-06 06:09:41
Wiktoria
polecam zakupy w tym sklepie, jakość bardzo dobra oraz kontakt sprzedawca również bardzo dobry.
5 / 5
2019-05-28 12:35:22
Manuela
Zawsze zamowinie zrealizowane szybko i na temat 👍🏻😊
5 / 5
2019-05-13 06:04:10
Aneta
polecam, za każdym razem zamówienie zostaje dobrze zrealizowane, kontakt ze sklepem w żaden sposób nie jest ograniczony, dostawy w terminie.
5 / 5
2019-05-13 06:04:10
January
polecam, za każdym razem zamówienie zostaje dobrze zrealizowane, kontakt ze sklepem w żaden sposób nie jest ograniczony, dostawy w terminie.
5 / 5
2019-04-03 21:36:04
Joanna
Wszystko w jak należytym porządku. Sprawna obsługa. Polecam!!!
5 / 5
2019-02-26 11:22:40
Cezary
Bardzo rzetelny sklep, pomocni pracownicy, serdecznie polecam.
5 / 5
2019-02-11 06:30:01
Sandra
jestem zadowolona z przebiegu zamówienia oraz dostawy. towar mógłby być lepiej pakowany nie w sama reklamówkę, oraz brak paragonu/faktury,
5 / 5
2019-01-24 12:59:52
Julian
Polecam. Bardzo dobre ceny. Jakość towaru zgodna z opisem. Ekspresowa realizacja.
3 / 5
2018-12-20 12:51:24
Remigiusz
Nie wiem czy jeszcze u nich zamówię
5 / 5
2018-12-06 16:15:24
Klemens
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o e-ZOO.shop