Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję EkstraZabawki.pl

EkstraZabawki.pl Opinie 4.6 (81)

Terespolska 4/194
03-813
Warszawa
500353506
opinie EkstraZabawki.pl
4.6
81
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-11-26 13:18:14
M..
POLECAM!! uratowali urodzinki mojego synka . Szybka dostawa i super kontakt :* kupiliśmy klocki które później okazały się strzałem w 10!!
5 / 5
2021-11-05 13:30:56
Karolona
Super sklep. Bałam się kupić zabawkę po przeczytaniu opinii ale wszystko jest jak należy. No i dostałam rabat. Dziękuję I polecam z całego serca sklep ekstrazabawki
1 / 5
2021-08-11 02:47:34
Aneta
Zakupione auto na akumulator Monster Jeep notorycznie się psuje ,składam reklamację serwis przesyła części do wymiany ale auto się nadal psuje !Nie polecam .
5 / 5
2021-02-04 15:28:00
Rafal
Ekstra! Dziecko zadowolone a to najważniejsze
5 / 5
2021-02-04 15:27:59
Rafal
Ekstra! Dziecko zadowolone a to najważniejsze
1 / 5
2020-12-03 13:41:12
Halina
Sklep wysyła buble. Obsługa niemiła, nie stara się pomóc klientowi. W żadnym wypadku nie polecam!!!!!!!!!!!
1 / 5
2020-05-18 10:05:28
Justyna
NIE POLECAM sklepu, nie odpisują na maila w sprawie reklamacji. Zakupiliśmy samochód po rozpakowanie okazało się że samochód ma porysowany prawy bok oraz brak magnesu przy drzwiach, niestety dziecko zobaczyło samochód więc nie chcieliśmy mu zabierać zabawki żeby odsyłać. Zgłosiłam reklamację na maila, niestety zero reakcji ze strony sklepu Za taką cenę oczekiwałam lepszej jakości wykonania oraz fachowej obsługi klienta. NIE POLECAM
5 / 5
2020-02-23 15:39:30
Albert
Rabat spoko wszystko ok ale kurier z którego korzystacie to porażka, z tego powodu nigdy więcej u Was nic nie kupię
5 / 5
2020-02-21 21:10:08
Tobiasz
Bardzo bardzo dobry kontakt , wynikały małe problemy z mojej fanaberii ale dostawca stanął ma wysokości zadania , rewelacja !!!! Polecam z czystym sumieniem ten sklep.
5 / 5
2020-02-11 22:34:38
Józefina
Polecam Mercedes 6x6 świetne autko

Rzetelne opinie o EkstraZabawki.pl