Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję EkstraZabawki.pl

EkstraZabawki.pl Opinie 4.5 (90)

Terespolska 4/194
03-813
Warszawa
500353506
opinie EkstraZabawki.pl
speedtest
4.5
90
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-11-05 11:59:35
Maja
Zakupiłam dla wnuczka "Xciterc Ogromny Zestaw Lekarski Walizka Fartuch" i piszę, by ostrzec wszystkich chętnych na zakup tej zabawki, że nie powinna być dopuszczona do sprzedaży. Walizeczka po rozpakowaniu z kartonu miała zamek, który się nie zapinał, okularki z plastiku złamały się po pierwszym założeniu, a reszta drobiazgów w walizeczce jest zrobiona z niebezpiecznego, łamiącego się plastiku. Szanujący się sklep nie powinien sprzedawać takich zabawek, bo są niebezpieczne. NA szczęście nie był to jedyny prezent dla wnuczka, bo było mi po prostu wstyd.
5 / 5
2022-05-13 10:22:29
Tadeusz
Zabawki podobały się wnuczkowi (w CH**j) super pozdrawiam serdecznie Tadeusz Walikreska
5 / 5
2022-05-13 10:18:30
Paweł
No i to są dobre zabawki
5 / 5
2022-02-13 04:49:28
Karol95
Zdecydowanie polecam
5 / 5
2022-01-27 16:21:38
Ola
Zakup przebiegł pomyślnie. Syn zadowolony z prezentu
5 / 5
2022-01-23 01:15:06
Romek
Ekstra sklep!! Rabat na pierwsze zakupy i ekspresowa dostawa
5 / 5
2022-01-22 09:28:54
Kamil
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Dziecko zadowolone.
1 / 5
2022-01-09 02:41:18
Mira
Kupiłam keyboard, po dwóch urzyciach się zepsuł, wydaje pojedyncze strzelające i zacinające dźwięki. Napisałam zgłoszenie, kazano mi odesłać zabawkę.. Zapytałam czy na własny koszt? Po pół roku znów napisałam,co z tym zrobić? Podpisano mi prześmiewczo, że tak jak pół roku temu napisali, mam odesłać na swój koszt. Kupiłam keyboard za 150zł w marcu 2021 dla wnuczki. Dziecko smutne, bo pianinko nie gra. Jeśli ktoś jest zagowolony z zakupu,to tylko dlatego,że trafił na dobrą zabawkę. Szkoda,że tacy ludzie dorabiają się pieniędzy na krzywdzie innych. Dobro powraca,ale zło też.
5 / 5
2021-12-24 04:48:41
Marlena
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2021-11-26 13:18:14
M..
POLECAM!! uratowali urodzinki mojego synka . Szybka dostawa i super kontakt :* kupiliśmy klocki które później okazały się strzałem w 10!!
5 / 5
2021-11-05 13:30:56
Karolona
Super sklep. Bałam się kupić zabawkę po przeczytaniu opinii ale wszystko jest jak należy. No i dostałam rabat. Dziękuję I polecam z całego serca sklep ekstrazabawki
1 / 5
2021-08-11 02:47:34
Aneta
Zakupione auto na akumulator Monster Jeep notorycznie się psuje ,składam reklamację serwis przesyła części do wymiany ale auto się nadal psuje !Nie polecam .
5 / 5
2021-02-04 15:28:00
Rafal
Ekstra! Dziecko zadowolone a to najważniejsze
5 / 5
2021-02-04 15:27:59
Rafal
Ekstra! Dziecko zadowolone a to najważniejsze
1 / 5
2020-12-03 13:41:12
Halina
Sklep wysyła buble. Obsługa niemiła, nie stara się pomóc klientowi. W żadnym wypadku nie polecam!!!!!!!!!!!
1 / 5
2020-05-18 10:05:28
Justyna
NIE POLECAM sklepu, nie odpisują na maila w sprawie reklamacji. Zakupiliśmy samochód po rozpakowanie okazało się że samochód ma porysowany prawy bok oraz brak magnesu przy drzwiach, niestety dziecko zobaczyło samochód więc nie chcieliśmy mu zabierać zabawki żeby odsyłać. Zgłosiłam reklamację na maila, niestety zero reakcji ze strony sklepu Za taką cenę oczekiwałam lepszej jakości wykonania oraz fachowej obsługi klienta. NIE POLECAM
5 / 5
2020-02-23 15:39:30
Albert
Rabat spoko wszystko ok ale kurier z którego korzystacie to porażka, z tego powodu nigdy więcej u Was nic nie kupię
5 / 5
2020-02-21 21:10:08
Tobiasz
Bardzo bardzo dobry kontakt , wynikały małe problemy z mojej fanaberii ale dostawca stanął ma wysokości zadania , rewelacja !!!! Polecam z czystym sumieniem ten sklep.
5 / 5
2020-02-11 22:34:38
Józefina
Polecam Mercedes 6x6 świetne autko
5 / 5
2020-02-05 18:32:39
Seweryn
Bankomat bardzo dobry. Wszystko zgodne z opisem. Polecam
4 / 5
2020-01-25 14:03:35
Anita
Kontakt bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia, autko technicznie jest ok, tak jak to powinno być w nowym towarze lecz wizualnie jest średnio :/ sporo rys na całym autku, na drzwiach widoczne odkształcenia plastiku i wiele niedociągnięć. Ogólnie bardzo słaba jakość wykonania samochodu audi a3
5 / 5
2020-01-12 11:59:17
Daniel
Pełna informacja i profesjonalne doradztwo przed zakupem . Dostawa bez zarzutu w przeciwieństwie do firmy z Ostrowa - „samochody akumulatorowe „na która trzeba uważać .
5 / 5
2020-01-04 12:05:18
Piotr
Bezproblemowy kontakt. Uczciwe podejście. Konkretna obsługa.
5 / 5
2019-12-30 19:20:31
Klementyna
Wszystko w jak najlepszym porządku bardzo bardzo Polecam .
5 / 5
2019-12-28 17:57:59
Justyna
Gorąco polecam! Wszystko przebiegało pomyslnie
5 / 5
2019-12-18 19:06:47
Sonia
Bardzo profesjonalna fajna firma polecam w 100 %
5 / 5
2019-12-17 12:25:44
Sergiusz
Kontakt ze sklepem (miła Pani) jak najbardziej ok. Czyli obsługa klientów i informacje o produkcie jak najbardziej polecam,szybka wysyłka pomimo że to okres świąteczny,jeszcze nie posiadam zakupionego towaru ale myślę że wszystko na wysokim poziomie.jak najbardziej polecam EKSTRA ZABAWKI...jeśli następne zakupy to wrócę na pewno.teraz tylko czekam na radość dziecka bo to niezastąpione jego wymarzony motorek... pozdrawiam
5 / 5
2019-12-13 13:33:13
Waldemar
Super sklep, bardzo dobry kontakt telefoniczny, zyczliwy i mily Pan służący pomocą i poradą. Polecam bardzo ekstrazabawki.pl
1 / 5
2019-12-13 11:15:53
Łucja
Bardzo trudni ludzie jak ktoś sprzedaje handluje zabawkami powinien mieć serce tez w stosunku dla dzieci. Ci państwo zepsuli nam Mikołaja twierdząc ze w sobie winy nie widząc. Za towar pieniądze celowo przetrzymywali dłużej. Szczerze odradzam.
5 / 5
2019-12-12 22:13:21
Piotr
Świetny sklep posiadający szeroki asortyment , bardzo miła i fachowa obsługa . Polecam serdecznie !
5 / 5
2019-12-12 13:49:42
Gustawa
Wszystko ok. Oczywiście polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-06 14:11:49
Juliusz
Na czas, z pełnym doradztwem i kontaktem także w weekend.
5 / 5
2019-12-05 22:24:13
Sabina
Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2019-12-04 21:18:02
Marcin
Bardzo długo czeka się na dostawę
5 / 5
2019-12-04 08:00:52
Amelia
Pomimo małego zamieszania (wysyłka z rożnych magazynów), brakowało jednych klocków ale po telefonie do sklepu towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem w szybkim czasie.
5 / 5
2019-12-03 19:08:17
Marzena
Polecam. Szybko, jakosc w miare w porzadku. Prezent na swieta na.pewno zadowolu.dziecko
5 / 5
2019-11-30 18:51:48
Leszek
Miła obsługa porada jak i co kupić jestem zadowolony polecam wszystko na mejlu na bieżąco i ok
5 / 5
2019-11-28 16:18:00
Oskar
Szybko, sprawnie, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-11-27 15:49:34
Joachim
szybko, sprawnie, bez problemu
5 / 5
2019-11-21 09:59:18
Róża
Profesjonalny! Wspaniała obsługa!
5 / 5
2019-11-18 17:43:16
Amelia
Wszystko w jak najlepszy porządku, zgodnie z opisem
5 / 5
2019-11-15 10:39:42
Anita
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-11-02 09:14:51
Arlena
zamówienie zrealizowane wzorowo
5 / 5
2019-10-23 21:39:18
Rafał
Sklep bardzo profesjonalny i godny polecenia
5 / 5
2019-10-17 17:05:54
Daria
Profesjonalna obsuga, przesylka na cAs
5 / 5
2019-10-16 17:17:14
Wincenty
Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-10-16 04:13:49
Tamara
Wszystko w porządku, solidny sklep.
5 / 5
2019-10-08 14:03:04
Cezary
Polecam, dziecko zadowolone :) ja także :)
5 / 5
2019-09-30 19:11:35
Ireneusz
Bardzo profesjonalna obsługa klienta, polecam! :D
5 / 5
2019-09-20 00:16:09
Bogdana
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, oferuje on produkt wysokiej jakości.
5 / 5
2019-09-18 11:23:49
Gustawa
Jestem zadowolona transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-09-18 07:26:33
Ludwik
Bankomat dla dziecka... świetna sprawa. Produkt dobrze wykonany. Wysyłka i kontakt ze sprzedającym bardzo doby. Szczerze polecam
5 / 5
2019-09-13 13:15:47
Kazimierz
Transakcja przebiegła sprawnie, dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2019-09-11 20:05:47
Dorota
Super. Polecam. Napewno zrobię zakupy ponownie.
5 / 5
2019-09-02 18:34:21
Wacław
Bardzo satysfakcjonujący zakup i wspaniała obsługa :)
5 / 5
2019-08-19 11:54:45
Dalia
Polecam, kontakt ze sklepem super, towar przyszedł w super stanie, śmiało kupujcie;)
5 / 5
2019-08-10 13:38:41
Dariusz
Wspaniały i szybki kontakt przez messenger. Wspaniałe doradztwo. Piekielnie szybka transakcja...a na koniec... Wniebowzięte dzieciaki!
1 / 5
2019-08-06 10:23:58
Julita
Zamówiłam towar z wysyłką poczym dowiedziałam się że tego koloru nie wyślą więc trzeba było anulować zamówienie a na stronie była opcja wysyłki
5 / 5
2019-07-25 19:10:03
Dominik
Błyskawiczna wysyłka, polecam.
4 / 5
2019-07-23 15:55:14
Rozalia
Super Extra Fajnie... POLECAM POLECAM POLECAM!!!
5 / 5
2019-07-06 00:58:41
Seweryn
Jestem bardzo zadowolona. Mimo problemu z pewnym elementem autka doszliśmy do porozumienia . Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca :) polecam
5 / 5
2019-07-05 14:05:39
Władysław
Profesjonalne podejście do klienta, gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-07-04 18:37:24
Sabina
Szybka i solidna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-01 21:27:45
Henryka
Wzsystko super, warto kupowac, polecam!!!
5 / 5
2019-06-22 23:02:27
Kacper
Wspaniałe podejście do klienta! Pełny profesjonalizm,bardzo gorąco polecam wszystkim!!!
5 / 5
2019-06-22 05:16:57
Bogusław
Super pomocni, ekstra kontakt, bardzo miło wspominam i na pewno będę polecać
4 / 5
2019-06-18 12:21:56
Daniel
Było by super , towar miał być prezentem a jak powiedziałem że jeżeli towar nie dojdzie na czas to będę zmuszony zrobić zwrot to mi powiedzieli że z takim nastawieniem mogę sobie kupić gdzieś indziej. No wszystko dotarło, jednak podejście do klienta baaaardzo średnio.
3 / 5
2019-06-17 14:21:45
Sonia
Starali się Ale nie wyszło...Tak jakbyśmy chcieli...myślę...czynnik ludzki...
5 / 5
2019-06-17 13:22:44
Marzena
Wspaniały kontakt, szybkie odpowiedzi na zapytania mail - mesenger tel. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-06-12 14:45:09
Halina
Bardzo dobry sklep! Wspaniały kontakt, szybka dostawa! I najważniejsze, fajna zabawka-samochód na pilota AUDI!! Frajda dla dzieci.:) Polecam!!
5 / 5
2019-06-10 22:36:21
Maksym
Polecam jestem bardzo zadowolona z zakupów, szybka realizacja
5 / 5
2019-06-09 13:47:46
Herbert
Nie mam zarzutów. Wszystko ok
5 / 5
2019-06-06 09:12:13
Gustaw
Wasza sprzedaż opiera się FB, jak ktoś go nie ma to nie ma jak się z Wami skontaktować, to było dla mnie problemem.
5 / 5
2019-06-05 12:07:54
Bronisław
Dobry sklep z zabawkami, wspaniały kontakt, szybka dostawa! Solidnie i rzeczowo! Na pewno powrócimy :). Polecam!!!
5 / 5
2019-06-03 11:30:11
Irmina
Wszystko zgodne z zamowieniem. Bez problemów.
5 / 5
2019-05-31 13:50:51
Aleksandra
Super samochód 😁 Obsługa na najwyższym poziomie POLECAM! 😁
5 / 5
2019-05-30 13:17:22
Jarosława
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
4 / 5
2019-05-29 22:29:15
Violetta
Super kontakt jak cos nie gra to mozna sie bez zadnych problemow dogadac :)
1 / 5
2019-05-27 13:05:37
Szymon
Opakowanie uszkodzone ,produkt uszkodzony .rezygnacja z zamówienia.
5 / 5
2019-05-24 21:31:01
Juliusz
Najlepsza obsługa ever. Jeep był turbo zakupem, profesjonalizm i bezkonkurencyjnośc. Auto mega wypas, towar najlepsza jakość i konkurencyjna cena. Serdecznie i gorąco polecam.
5 / 5
2019-05-24 16:04:56
Bartłomiej
Sympatyczna Pani udzieliła wyczerpujących informacji.
4 / 5
2019-05-22 18:13:34
January
Dobry kontakt. Miła obsługa.
5 / 5
2019-05-09 20:21:52
Klemens
Wspaniały sklep,obsługa. A już mistrzostwem było gdy napisałem maila po 18-stej ponieważ miałem problem techniczny ,odpowiedź dostałem przed 19-stą tego samego dnia ,do dziś to przeżywam:)
5 / 5
2019-04-26 12:21:36
Sławomir
Polecam ok bardzo solidny partner
5 / 5
2019-04-19 15:48:41
Krystian
Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Obsługa super bez zarzutów. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ceny ok towar ok przesyłka ok nie ma do czego się przyczepić. Jak zakupy dla dzieci i nie tylko to w tym sklepie.
5 / 5
2019-04-19 13:21:05
Paula
Sklep szybko zrealizował zamowienie. Solidnie zapakowane. Kurier kulturaly i profesjonalny
4 / 5
2019-04-18 07:14:45
Leokadia
Produkt bardzo dobry jakościowo. Zgodny z informacjami i parametrami podawanymi prze sprzedającego.
5 / 5
2019-04-15 00:43:33
Mariusz
Szybka wysyłka. Dobre doradztwo i super kontakt. Polecam w 100%😀
5 / 5
2019-04-12 19:31:13
Hanna
Super ekstra sklep! Przesympatyczna Pani. Polecam jak najbardziej! Auto cudowne😃 dziękuję Państwu. Oby każdy sklep tak cudownie funkcjonował.
5 / 5
2019-04-12 10:34:15
Agata
Wszystko pięknie. Dziecko zadowolone z auta. Dotarło na czas chociaż zamówiliśmy dopiero w środę. W piątek już było u nas! Polecam

Rzetelne opinie o EkstraZabawki.pl