Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję electronic-star

Electronic-star Opinie 3.2 (419)

Wallstraße 16
10179
Berlin
+49 30 3001385 719
opinie Electronic-star
speedtest
3.2
419
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2023-01-31 01:59:00
Patrycja
Nie polecam, kupiłam boomboxa po przecenie okazało się, że jest wadliwy i nie ma możliwości zwrotu ponieważ zakup był na firmę. Nie polecam
1 / 5
2023-01-31 01:58:58
Patrycja
Nie polecam, kupiłam boomboxa po przecenie okazało się, że jest wadliwy i nie ma możliwości zwrotu ponieważ zakup był na firmę. Nie polecam
5 / 5
2023-01-22 11:39:38
www9
polecam ,wszystko oki
1 / 5
2023-01-22 11:36:17
www9
kupiłem tam około 15 przedmiotów,wszystko w porządku ,zwroty sprawne załatwione i reklamacje również ,tylko kuponów rabatowych mało przysyłają.polecam
1 / 5
2023-01-20 17:19:02
Zuzanna
Najgorsza obsługa klienta
1 / 5
2022-12-25 02:10:04
Marcin
Tragedia. Kpl brak kontaktu. Dźwinę zasady jeżeli chodzi o wysyłkę tylko najgorsze ze po zakupie się dowiadujesz
1 / 5
2022-11-24 04:16:48
Tomek
Grzejnik dotarł ze zbitą lampą, zabezpieczenie produktu bardzo słabe, 300 zł poszło na śmietnik
1 / 5
2022-10-18 10:41:20
Grzegorz Patalon
Dokonałem zakupu grzejnika na stronie Electronic Star w dn. 10.09.2022 r. Do dnia 23.09.2022 r. nie otrzymałem przesyłki. Po kontakcie telefonicznym uzyskałem informację, że produkt jest dostępny na stronie natomiast nie ma go na magazynie. W zw. z powyższym napisałem e-mail z numerem konta aby otrzymać zwrot środków. Do dnia dzisiejszego 18.10.2022 r. nadal nie otrzymałem pieniędzy. Między czasie dzwoniłem 4 razy w tej sprawie i za każdym razem otrzymuję identyczną odpowiedz: "Nie wiem dlaczego, ale księgowość tego nie rozliczyła. Ustalę szczegóły i oddzwonie do Pana za kilka minut" po czym kontakt się urywa. Jeżeli jest więcej takich osob proszę o kontakt e-mail i zrobimy proces grupowy: [email protected]
1 / 5
2022-10-03 11:26:30
Krysia
poprawka pisemna do ostatniej opini-zamowilam i zaplacilam za jedno palenisko o otrzymalam dwa.
1 / 5
2022-10-03 11:23:31
Krysia
Zamowilam i zaplacilam za paleniska i otrzymalam dwa takie same. Chcialam to drugie odrazu odeslac, ale dlatego ze juz tak dlugo wszystko trwalo, mialam w komputerze tylko numer klienta przy dowadzie zaplaty, i numer przesylki, wiec nie moglam wypelnic formy na zwrot, nie majac numer zamowienia. Wyslalam 8 maili w tej sprawie bez ani jednej odpowiedzi. Zadzwonilam, i wedlug rozmowcy, niby mialam otrzymac mail jak wykonac zwrot-dwa tygodniepozniej dalej nic. Dzisiaj zadzwonilam ponownie 17 minut czekalam sluchajac okropna muzyke i nie otrzymalam odpowiedzie. Chce byc uczciwa i zwrocic towar ktory otrzymalam poza tym za ktorego zaplacilam, ale adres na pudelku jest nieczytelny, gdzies w Niemacach. Totalnie glupia, dodatkowo kosztowna i irytujaca sytuacja!!!!!!!
1 / 5
2022-08-29 15:37:25
Jalkub
Nie oddali pieniedzy za uszkodzone grzejniki choć je odebrali
1 / 5
2022-05-13 10:54:29
Krzysiek
Ten "sklep" jest dramatycznie niekompetentny. Towar przyszedł uszkodzony ze względu na brak jakiegokolwiek zabezpieczenia, radio wysłane z niemiec w tekturowym pudełku producenta. Kontakt z infolinią to prawdziwa gehenna. Reklamacja uznana po kilku dniach (informacja otrzymana na infolinii) niestety brak jakiegokolwiek potwierdzenia tego faktu. Po kilku kolejnych telefonach info że mam czekać regulaminowe 30 dni. Niestety po tym czasie i kilku kolejnych telefonach pan z infolinii bardzo opryskliwie zbywał mnie informacją że nic nie może poradzić i że mogę pisać do niemiec jeśli chcę . Na oficjalne skargi na reklamację oraz na Pana z obsługi telefonicznej zero odzewu. Pieniądze zwrócone po 2 miesiącach od zakupu po wieeelu telefonach. ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE.
1 / 5
2022-03-09 09:35:16
Paweł
Kupiłem kiedyś wieżę One Concept i od początku miałem problem z wyświetlaczem - migał - oddałem prywatnie do naprawy. Po latach zamówiłem wieżę Auna Wallie i myślę sobie, że już nie przyślą mi wieży z wadą wyświetlacza, że bardziej dbają o klienta, niestety nerwy i rozczarowanie. Wieża miała przyjść z zasilaczem a przyszła bez - mój koszt 25 zł. Dodatkowo nie działają głośniki, miałem ochotę roztrzaskać to, lecz idę do serwisu prywatnie, bo widać jakie ludzie mają problemy przy zwrocie. Strona ładna, wydaje się, że jak towar idzie z Niemiec to będzie ok, ale jeśli tyle jest negatywnych opinii to proponuje sklep zamknąć i nie kupujcie nic od nich bo szkoda nerwów. Najbardziej żal ludzi co się nacięli na ponad 1000 zł - a i tacy byli. Sklep do zamknięcia - a szkoda bo dużo oryginalnych produktów.
5 / 5
2020-02-22 17:36:47
Olga
Lodóweczka bajeczka, jak z domku dla lalek😊
5 / 5
2020-02-21 20:14:41
Dominika
Szybko, sprawnie i bez problemu. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-21 20:01:20
Nadia
Towar zgodny z opisem, przesyłka dotarła z lekkim opóźnieniem, ogólnie polecam.
4 / 5
2020-02-21 19:06:24
Bogusława
Długo czekałam na odpowiedź, dotyczące zapytań o transport.
1 / 5
2020-02-21 09:15:04
Otylia
Grill miał być dostarczony od 3 do 5dni dotarł po 10 dniach w skutek tego nie mogliśmy dać na prezent koleżance a było to pożegnanie od dużej grupy, i musieliśmy ponieść dodatkowe koszty kupując inny w sklepie stacjonarnym.Wprowdzają ludzi w błąd powodując dodatkowy stres,niesłowni!
3 / 5
2020-02-20 21:45:16
Lilianna
Wszystko było ok. kontakt, informacja i wysyłka. Paczka dobrze zabezpieczona, ale niestety kosz był wgnieciony i musiał być taki zapakowany. Ponieważ wgniecenie było w części tylnej i mniej widoczne, a nie sprawdziliśmy tego przy kurierze, więc reklamacja pewnie niewiele by pomogła. Radzimy jednak sprawdzać przy doręczeniu. Ciężko jednoznacznie ocenić gwiazdkami, gdyż obsługa była ok., ale wsumie towar zapakowany z uszkodzeniem.Z tego powodu daję trzy gwiazdki
1 / 5
2020-02-20 21:31:35
Cecylia
Nadal czekam na towar. Sklep zupełnie zlekceważył mnie.
4 / 5
2020-02-20 14:36:13
Aleksander
Kontakt dobry ale długo czeka się na odpowiedź.
5 / 5
2020-02-20 13:25:01
Diana
Jestem zadowolona. Sprzęt idealny dla małej miłośniczki karaoke.
4 / 5
2020-02-20 13:24:01
Benedykt
Wszystko zgodne z opisem, polecam
5 / 5
2020-02-20 11:30:54
Luba
Oceniam towar, jego zabezpieczenie, informacje o przesyłce i cały zakup bardzo dobrze polecam wszystkim. Elżbieta
2 / 5
2020-02-20 09:53:51
Olga
okropnie długo czekałam na wysyłkę, przelew zrobiłam 01.02 i wysłałam potwierdzenie przelewu od razu, bo zależało mi na czasie, a paczka została wysłana 10.02. kontakt słaby, długo czekałam na odpowiedzi na maila, a po zapewnieniu mnie, że paczka zostanie wysłana danego dnia, odczekałam jeszcze kilka, aż rzeczywiście wysłana została. Sam sprzęt jest ok, nie mam większych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-02-19 20:52:40
Natalia
Wszystko OK, Dostawa trwała kilka dni ale nadany był za granicą więc się nie czepiam :)
5 / 5
2020-02-19 07:50:11
Edward
Bardzo szybka i sprawna transakcja.Towar bardzo dobrze zabezpieczony.100% zadowolenia
5 / 5
2020-02-18 16:29:56
Rozalia
towar zgody z opisem, bez problemów z realizacja transakcji
2 / 5
2020-02-18 11:28:44
Monika
Zamówiłam dystyrybutor do napojów, (myślałam że za tą cenę będzie chociaż to metal czy szkło, jednak cały dystrybutor jest wykonany z plastiku ) Pozostawia wiele do życzenia ..
1 / 5
2020-02-18 11:22:21
Waldemar
sklep z bardzo ograniczoną mozliwoscia kontaktu, brak odpowiedzi na maila. Telefon odbieraja przypadkowe osoby, ktore sie nie chca sie przedstawic. Rzekomo, nie moga wyslac towaru, mimo, ze otrzymałem maila z informacja o zaksiegowaniu wpłaty, poniewaz w tresci przelewu poza nr zamowienia zostalo zamieszczone słowo " za zamowienie" TRAGEDIA. Dział ksiegowości nie może zaksiegowac płatności przelew dokonany 7 lutego, do 18 lutego towar nie wysłany. maile pozostaja bez odpowiedzi. Stanowczo odradzam zakupy!!!
1 / 5
2020-02-18 11:12:49
Dominik
Asortyment DOBRY, system wystawiania faktur, płatności jest do D., bardzo przestarzały - nadal nie otrzymałem faktury, a Blikiem nie da się zapłacić, NUMER KONTA NA STRONIE NIE ZNALAZŁEM.
4 / 5
2020-02-17 20:25:28
Szczepan
Website and ordering process was fine. Product is exactly as advertised and works great. Only thing is it takes a longer time than usual for delivery, but the site does say 3-5 business days. In my case, they used every day of that plus the weekend (so more than a week). Again, though, the website, product and price are good.
3 / 5
2020-02-16 20:35:27
Leon
Radio nie jest nowe. Ma widoczne ślady na panelu( rysy). W opisie było napisane, że sprzęt nowy.
4 / 5
2020-02-16 17:20:28
Bogusława
Obecnie czekam na zwrot gotówki
5 / 5
2020-02-16 14:19:39
Adrian
Zakup odbyl sie bardzo sprawnie.Ale musialam odeslac.Kurier odebral zwrot zgodnie z ustaleniami.
4 / 5
2020-02-16 07:42:18
Szymon
Wszystko ok, jedynie długi czas oczekiwania
5 / 5
2020-02-15 17:31:43
Michalina
Towar bardzo dobrej jakości, mikrofon podłączany do radia szczególnie podoba się dzieciom, chociaż dźwięki z niego płynące nie są najwyższej jakości, raczej trzeszczy😉, no i światła to chyba największy atut
1 / 5
2020-02-14 12:28:00
Konrad
Ocena jest bardzo niska na dramatyczną obsługę kuriera. Podjechal z lodówką dwie kamienice dalej, mimo,ze pod domem jest parking przed garażem , zawsze pusty, i nawet nie chciał pomóc znieść jej z paki samochodu. O pomocy z wniesieniem nawet nie bylo mowy.
3 / 5
2020-02-14 11:35:54
Justyna
Kontakt ze sklepem ZEROWY. Wystawiaja list przewozowy jedynie by uspic czujnosc klienta. ALE, kiedy juz stracilem wszelka nadzieje, Isildur syn krola przyslal mi sprzet znakomitej jakosci, doskonale zapakowany i dzialajacy bez zarzutu. Nie wiem co o tym sadzic.
3 / 5
2020-02-14 07:21:28
Eryka
Na przesyłkę czekam od 20.01 siedzi w Katowicach k dojechać. Nie może. !!!
5 / 5
2020-02-14 06:15:13
Rudolf
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-13 22:11:53
Franciszka
Wszystko na wysokim poziomie, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-02-13 21:12:21
Bernadeta
Wszystko ko w jak najleoszym porządku, polecam
4 / 5
2020-02-13 20:59:32
Jan
Towar zgodny z zamówieniem, wszystko sprawnie, byłem informowany na bieżąco o realizacji zamówieni. jedna uwaga dotycząca opakowania: dużo za duże i musieliście wypełnić przestrzeń, przyda się optymalizacja, wszyscy musimy dbać o środowisko :)
1 / 5
2020-02-13 17:09:01
Justyna
Czekałam na towar miesiąc. Na maile nikt nie odpowiada. Dzwoniąc na infolinię czekałam 10 minut na zgłoszenie konsultanta. Zrezygnowałam z zakupu u konsultanta, po czym po tygodniu towar przyszedł. Na szczęście towar był dobrej jakości. Absolutnie nie polecam sklepu, że względu na brak kontaktu z firmą i nijaką pomoc na infolinini, jeśli się w ogóle uda dodzwonić.
5 / 5
2020-02-13 13:58:14
Julita
Samo zamówienie w miarę bezproblemowe. Trochę tylko dziwna obsługa płatności PayPal, ale to może dlatego, że niezbyt często z tego korzystam. Towar (stojaki pod głośniki) przeceniony o połowę (i szczerze mówiąc to jest chyba ich realna wartość). Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Ogólnie wszystko poszło bardzo sprawnie biorąc pod uwagę, że dostawa była bodajże z Czech.
4 / 5
2020-02-13 09:02:58
Bartosz
Ekspres do kawy ok, dostępny tylko w tym sklepie, cena ok, długi okres oczekiwania na odpowiedź mail przy zmianie sposobu płatności. Polecam
5 / 5
2020-02-12 22:40:52
Janusz
Dobry sprzęt, towar zgodny z opisem
1 / 5
2020-02-12 21:30:18
Przemysław
Radio otrzymalem ale pilota do radia nie,a był zapłacony!!!!! Dzwoniłem kilkanaście razy ale nikt z z firmy nie odbierał telefonu.Uwazam. że zostałem zrobiony w bambusa.Nie polecam tej firmy nikomu chyba,że przyśle mi brakujący pilot to zmienię opinię ???
5 / 5
2020-02-12 21:06:21
Wera
Kontakt super, towar zgodny z opisem, polecam sprzedawcę w 100%
5 / 5
2020-02-12 10:25:06
Eugeniusz
Wszystko w najlepszym porządku polecam
5 / 5
2020-02-12 09:56:36
Wojciech
Bardzo się cieszę że kupiłem dyktafon na kasety mogę słuchać muzyki lat 80 i 90 oraz sluchowisk
4 / 5
2020-02-12 08:42:28
Oksana
kdsece rvc reikooi iejcjwo4 pp4epf3fwsrg
4 / 5
2020-02-11 15:30:17
Filip
Kontakt nie najlepszy ale paczka dobrze zapakowana.
5 / 5
2020-02-11 10:05:59
Emilia
Towar zgodnyz zamówieniem, realizacja i dostawa przebiegły bez żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-10 10:32:48
Natalia
Zgodne z opisem, czas realizacji trochę wydłużony
5 / 5
2020-02-10 10:02:08
Wiktoria
Jestem bardzo zadowolona zarówno z towaru jak i z samej transakcji. Polecam.
1 / 5
2020-02-08 17:12:20
Kalina
O kontakcie można pomarzyć, na stronie informacja że dostawa jest w ciągu 3-5 dni, opinie również tylko pozytywne, dałam się nabrać. Zamawiałam 11.12.2019 otrzymałam 8.01.2020 . Po zakupieniu wolnowaru, napisałam wiadomość, że zależy mi na szybkiej przesyłce, by doszła do świąt, odpowiedź otrzymałam 23.12, że nie ma szans i tyle. A numer na infolinię to w ogóle nie jest odbierany ! Szkoda nerwów. Towar przyszedł cały i sprawny, dzień po napisaniu do nich, że anuluję zakup, ale już się boję ewentualnej reklamacji- nie doczekałabym się wiadomości...
3 / 5
2020-02-08 10:30:44
Jagoda
Kontakt telefoniczny beznadziejny, na e-mail odpowiadają
5 / 5
2020-02-07 11:13:00
Stanisława
Bardzo dobre jakościowo produkty
5 / 5
2020-02-06 21:24:08
Lucyna
Szybko, bez uszkodzeń i w krótkim czasie. 5
5 / 5
2020-02-06 19:27:14
Beata
Wszystko w porządku. Sprzęt sprawny, dobrze zapakowany. Zakupy udane. Trochę dłużej czekałam za dostawą ale nie żałuję.
5 / 5
2020-02-06 12:53:44
Krzysztof
jestem bardzo zadowolona z towaru ni dostawy polecam
5 / 5
2020-02-06 12:17:27
Dalia
Wszystko zgodnie z opisem. Wielki pozytyw.
5 / 5
2020-02-06 11:58:28
Eugeniusz
Sprawna obsługa. Towar zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-02-06 10:54:53
Celina
Dobra cena okap bardzo dobrze zapakowany wszystko ok
5 / 5
2020-02-06 10:38:07
Adrian
TOWAR BARDZO DOBRY, WARTO ZAMAWIAC, BO NAPRAWDE SUPER
1 / 5
2020-02-05 17:42:36
Izyda
Towar elegancki wspomnienia z młodości dobrze że mam kasety to słucham nagrywamiuczę się jezykow
5 / 5
2020-02-05 11:50:10
Izydor
Super, szybko, profesjonalnie, wygodnie.
5 / 5
2020-02-04 12:17:19
Alfred
Wszystko było ok. O wszystkim byłem poinformowany
5 / 5
2020-02-03 22:29:58
Edmund
Zamówiłem prasowalnice do koszul. Przesyłka została zrealizowana i opłacona przy odbiorze.
5 / 5
2020-02-03 19:52:18
Natasza
-Do dzisiaj nie otrzymałam adaptera. Nie wiem po czyjej stronie leży wina. Nr. artykułu : 10031493, nr zamówienia : 2020-1034-999.nr klienta : 116480897. Irena Laszuk.
3 / 5
2020-02-03 14:45:51
Adrian
zakupiony radioodbiornik BAD+ nie odbiera częstotliwości w tym zakresie
1 / 5
2020-02-03 14:43:47
Bernardeta
Zamówienia nie zostały połączone, mimo że zgłosiłam taką prośbę kilka minut po zamówieniu, jedna z przesyłek nie dotarła w ogóle - błędny adres (tutaj wina podobno po stronie firmy kurierskiej), w związku z czym poprosiłam o możliwość zwrotu całego zamówienia, ponieważ potrzebowałam kompletu w określonym czasie (zadeklarowanym zresztą przez sklep). Po dłuższym czasie otrzymałam odpowiedź pozytywną oraz instrukcję jak dokonać zwrotu, niestety kurier się nie pojawił. Po moim mailu z zapytaniem, dlaczego tak się stało i co dalej nastąpił totalny brak kontaktu. Pisałam maila ponownie, ale brak odpowiedzi. Mimo słabego kontaktu od początku planowałam wystawić sklepowi dobrą opinię, niestety kompletny brak kontaktu od kilku tygodni nie pozostawił mi wyboru. Zostałam z bezużytecznym dla mnie towarem i z brakiem jakiejkolwiek pomocy. NIE POLECAM.
1 / 5
2020-02-03 09:36:30
Kamil
Przesyłka niedoręczona, kurier nie odpowiada na zgłaszany problem, sklep przez tydzień również nie ustosunkował się do reklamacji.
5 / 5
2020-02-02 17:54:19
Agata
Dobrej jakości sprzęt, wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-01 07:04:13
Irma
Dobrze. Wszystko w porządku.
4 / 5
2020-01-31 15:37:21
Eugeniusz
kontakt nie był potrzebny, wszystko ok
5 / 5
2020-01-31 12:32:15
Henryk
Towar zgodny z zamówieniem, trochę długi czas oczekiwania, ale emocje i spędzony czas wśród przyjaciół, rodziny niezapomniane :)
5 / 5
2020-01-31 11:54:51
Apoloniusz
bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie
1 / 5
2020-01-30 22:54:23
Bernardeta
Zamówienie złożone w dniu 20.12.2019 do dzisiaj nie zostało zrealizowane. Pierwszy mail - 07.01.2020 i zero reakcji ze strony sklepu. Następnie telefony. Po kolejnym telefonie, kiedy poinformowano mnie, że towar jeszcze nie wyszedł z magazynu albo wyszedł i gdzieś utknął - poddałam się i zrezygnowałam z zakupu. Czekam na zwrot pieniędzy - ciekawe czy się doczekam. Generalnie - DNO!!!!
5 / 5
2020-01-30 19:10:15
Martyna
radio zgodne z opisem fajnie odbiera. Wysylka trawała dluzej niz 3 dni ogólnie byłam na biezaco informowana POLECAM
1 / 5
2020-01-30 17:51:43
Marcel
produkt katastrofa niesprawny zrobił zwarcia w instalacji i uszkodził kilka sprzętów dramat ( wklad do piecyka )
5 / 5
2020-01-30 13:49:40
Manuela
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
1 / 5
2020-01-29 21:10:22
Monika
NIE POLECAM!!!! DOSTAŁAM TOWAR ZA 900 ZL USZKODZONY, NIE MOŻNA SIE DZWONIĆ A PRÓBOWAŁAM PRZEZ 2 TYG. CODZIENNIE Z RÓŻNYCH NR TEL. NA WIADOMOŚĆ ODPOWIEDZIANO PO 13 DNIACH. CIĘŻKO Z REKLAMACJĄ. OMIJAJCIE TE FIRMĘ!!
5 / 5
2020-01-29 19:42:12
Elżbieta
Bardzo dobry kontakt. Zakupiony towar: Auna Roadie Sing CD Boombox pink. Zgodny z opisem.
2 / 5
2020-01-29 19:26:08
Zenon
Bardzo trudny kontakt. Nie odbierają telefonów emaile z opóźnieniem lub wcale. Urządzenia pomysłowe ale słabej "chińskiej" jakości.
5 / 5
2020-01-29 13:41:39
Oliwier
Polecam,przesylka przyszla szybko i bez problemow.
3 / 5
2020-01-29 13:08:10
Marcelina
Długi czas wysyłki, długo nie dostałam informacji o wysyłce
5 / 5
2020-01-29 10:45:08
Lucjan
wszystko odbyło się w jak najlepszy sposób
1 / 5
2020-01-29 10:40:33
Hubert
Po raz pierwszy raz spotkałem się z taka sytuacją, że wciąż czekam na towar zakupiony 9 stycznia 2020, a sklep nie reaguje na moje zapytania. Maile giną gdzieś w wirtualnej przestrzeni, numer telefonu do konsultanta jest wyłączony. Szczerze mówiąc, gdybym chciał ocenić rzetelnie ten sklep, to brakowałoby mi negatywnych wyrażeń.
4 / 5
2020-01-28 21:30:52
Eugeniusz
Bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę (6dni... W dzisiejszych czasach paczkomatow i dostawy nawet w 2 dzień...). Mogli by również dodać opcje płatności BLIKIEM - Fajnie się tym płaci. Próbowałem zadzwonić na infolinię i zapytać o szczegóły techniczne ale nie udało mi się dodzwonić. Po za tym wszystko ok. Sprzęt fantastyczny ale szybkość obsługi i wysyłki słaba... Chyba, że komuś się aż tak nie spieszy to ok.
5 / 5
2020-01-28 14:58:46
Joanna
Kontakt i towar zgodny z opisem, fajny sprzęt. Czekam na rabat na kolejny zakup 😉
5 / 5
2020-01-28 14:46:27
Rudolf
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2020-01-28 12:40:58
Regina
szybko, sprawnie, mimo, że robiłam zakupy za małą sumę i pierwszy raz. Za pobraniem.
1 / 5
2020-01-28 12:04:20
Agnieszka
Brak towaru, zerowy kontakt, kasy brak 300 zł poszło w...
1 / 5
2020-01-28 10:19:06
Wacław
Jedna wielka tragedia. Kupiłem kominek elektryczny w dniu 26.11.2019, a dotarł do mnie w połowie stycznia 2020. Kompletna olewka klienta. Wysłali mail że niby towar wysłąny kurierem wraz z podaniem listu przewozowego. Gdy kominek szedł już ponad tydzień to zadzwoniłem do kuriera a ten nawet nic nie wie o takiej przesyłce. Kontakt telefoniczny z e sklepem graniczy z cudem. Po kilku dniach się dodzwoniłęm a tam informacja że kominek faktycznie nie został wysłany!!!! To było ok 20.12.2019 więc prawie miesiąc po zamówieniu.... potem całą seria kombinacji, ba nawet na infolinii kazali mi ponownie zamówić kominek i a niego zapłacić a za poprzedni mi zwrócą pieniądze. Polecam melise przed dzwonieniem na infolinię, a jak traficie na p. Basię to od razu poproście o przełączenie do innego konsultanta.... jak mi p. Basia powiedziała aby nie dzwonić ok. 12:00 bo wtedy obiad jedzą to myślałem że spadne z krzesła... DObrze, że potem p. Beata przejęła moją sprawę to jakoś to już poszło i suma sumarum kominek doszedł zamiast w 6-8 dni jak deklaruje sklep to prawie po 2. miesiącach. Obym kominek działał poprawnie przez okres gwarancji, bo nie chce mieć już nic wspólnego z tym sklepem
1 / 5
2020-01-27 18:19:16
Wojciech
Nie polecam kontakt telefoniczny niemożliwy, nikt nie odbiera. Kupiłem mikrofon, który po miesiącu przestał działać. Odesłałem w ramach gwarancji do naprawy w sierpniu 2019 r. Od tamtej pory dwukrotnie dostałem informację o wysyłce jednak paczka nigdy do mnie nie dotarła.Kontakt mailowy z firmą to jakiś koszmar. Na każde zapytanie odpowiada kto inny, Nie ma prowadzącego sprawę. Nikt nic nie wie, ,sprawa w trakcie wyjaśniania, sprawdzamy co się stało to odpowiedzi na zapytania o reklamację. Ostatniego maila wysłałem 16 stycznia i do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnej informacji, sklep zamilkł. Mikrofon chyba wyparował - cena za naiwność = 350 zł
1 / 5
2020-01-27 17:21:24
Jarosław
Firma tragedia !!!! Wysyłki nie otrzymałem po upływie 2.5 tyg i raczej się nie zapowiada że w ogóle dojedzie.....na e-maila nie odpowiadają wiec szkoda czasu marnować na piasanie zapytania !!!!!
5 / 5
2020-01-27 16:54:26
Stefania
Bardzo udane, a towar dobrej jakości.
1 / 5
2020-01-27 15:06:34
Franciszka
Zamówienie z 27 grudnia 2019 - JESZCZE NIE DOTARŁO
1 / 5
2020-01-27 12:34:50
Szczepan
Towar został dostarczony w ciągu 5 dni roboczych, nie mniej jednak zamówiłem przedmiot w innej kolorystyce. Na stronie cały czas dostępny jest towar we właściwej kolorystyce. Zgodnie z zaproponowaną przez obsługę klienta procedurą dokonałem zwrotu towaru z prośbą o odesłanie towaru w kolorystyce której zamawiałem. Zgodnie z informacją od obsługi klienta czekałem 2 tygodnie. Nic nie dotarło. Po dwóch tygodniach wykonałem telefon, gdzie dowiedziałem się, że dobrze że dzwonie, bo gdybym nie zadzwonił nie nadano by sprawie właściwego biegu i że u nich tak jest, że klient musi o to dzwonić. Powiedziano mi, że do dwóch tygodni plecak będzie u mnie oraz, że zwykle jest już w ciągu tygodnia. W ciągu kolejnych dwóch tygodni przedmiot nie dotarł. Wykonałem kolejny telefon do obsługi klienta i słyszę twierdzenie - że muszę dokonać zakupu kolejnego przedmiotu i podać nr konta do zwrotu kosztów pierwszego zakupu. I że w ogóle muszą sprawdzić czy jest dostępny przedmiot w tym zamawianym kolorze (na stronie widzę, że w ofercie cały czas jest dostępny). Kontakt telefoniczny z obsługą klienta porażka - tylko raz czekałem kilka minut, zwykle jest to kilkadziesiąt minut. Zdarzyło się również ponad 100 minut. Organizacja obsługi klienta to jakaś kpina, ktoś kto szefuje temu działowi powinien się wstydzić i zostać zmieniony. "Gratuluję" też przełożonemu tego kierownika firma za kierownicze stanowiska płaci im niemało a efekt godny pożałowania.
5 / 5
2020-01-27 12:08:40
Maciej
Bardzo szybko, bezproblemowy kontakt. Zamówienie zdążyło dojść przed świętami.
4 / 5
2020-01-27 11:11:19
Mateusz
Informacja odnośnie statusu zamówienia dobra, kontakt dobry.
5 / 5
2020-01-26 22:05:24
Leszek
Pomimo złych opinii, zaryzykowałem i zamówienie zostało zrealizowane na czas!
2 / 5
2020-01-26 20:37:42
Wiktoria
towar nie został wysłany w podanym przez sprzedawce terminie.
5 / 5
2020-01-25 21:15:41
Sylwester
Wszystko.suoer, sprawnie i szybko
5 / 5
2020-01-25 17:11:42
Radomir
Mimo wielu negatywnych komentarzy zamówiłem okap wyspowy, wszystko przyszło zgodne z opisem i dostawa bardzo sprawna.
5 / 5
2020-01-25 01:26:27
Justyna
Zgodny z opisem o dobrej jakości. Bez zastrzeżeń!
4 / 5
2020-01-24 15:17:05
Zuzanna
Brak kontaktu ze sklepem , tel nieosiągalny ,
2 / 5
2020-01-24 14:56:18
Cecylia
Dużo błędów językowych na stronie *****. Zdarzyło mi się zadzwonić o 16 i usłyszeć sekretarkę, że pracują do 17 hmm.. Zamówienie przyszło po 2 tygodniach, okazało się, że w instrukcji jest funkcja, której nie ma to urządzenie. Słaby kontakt. Na odpowiedź od managera czekałam ponad 2 tygodnie i usłyszałam, że w instrukcji są błędy - serio. Nie polecam..,
5 / 5
2020-01-24 11:31:58
Rafał
Towar był dostarczony niezwłocznie po zamówieniu. Mogłem na bieżąco śledzić przesyłkę. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-24 11:21:10
Leszek
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, otrzymałem wszystkie potrzebne informacje, szybka wysyłka, paczka dobrze zapakowana. Polecam zakupy.
4 / 5
2020-01-24 11:20:26
Szymon
kupiłem towar i otrzymałem go w następnym tygodniu. niestety nie spełnił on moich oczekiwań, więc zdecydowałem się na odstąpienie od umowy. To prawda, że ciężko się dodzwonić na infolinie, ale jak już to się uda to wszystko kulturalnie i w grzecznej atmosferze. Kurier przyjechał i zabrał sprzęt zgodnie z zapowiedzią. O zwrot pieniędzy musiałem się przypomnieć, ale po telefonie pieniądze wróciły na moje konto, także nie mam większych zastzeżeń.
1 / 5
2020-01-24 11:10:22
Amelia
Towar zagubiony w czasie przesyłki. Brak jakiejkolwiek reakcji i kontaktu ze strony sklepu. Brak zwrotu pieniędzy.
1 / 5
2020-01-24 07:37:38
Lesław
Zamówienie przyszło niekompletne i mimo prób kontaktu, ze strony sklepu nie mam żadnej odpowiedzi. Kontakt telefoniczny - fikcja, połączenie od razu jest odrzucone. Mimo informacji zwrotnej w mailu, że odpowiedź przyjdzie w ciągi 48h - żadnej wiadomości. Klient pozostaje sam sobie.
5 / 5
2020-01-23 10:53:15
Jagoda
Wszystko sprawnie. Przyszlo 5. dnia w sobote. Moze dlatego, ze w srodku bylo święto. Polecam
5 / 5
2020-01-23 10:33:23
Julianna
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. Towar zgodny z opisem, tylko czas dostawy mógłby być krótszy.
5 / 5
2020-01-22 22:08:54
Sebastian
Towar zgodny z opisem, szynka eysyłka
1 / 5
2020-01-22 15:42:33
Anastazja
Po otrzymaniu towaru chciałam go zwrócić , niestety do tej pory nie udało mi się tego zrobić, link reklamacyjny nie działa, pracownicy nie odpowiadają , Jestem rozczarowana.
5 / 5
2020-01-22 15:17:39
Paula
Towar zgodny z opisem, dobra cena. Polecam
3 / 5
2020-01-22 14:59:32
Zofia
Bardzo długi czas oczekiwania
5 / 5
2020-01-22 14:52:50
Aurelia
jestem bardzo zadowolona lecz towar musiałam odesłać - nietrafiony prezent. Zwrot załatwiony pozytywnie.
1 / 5
2020-01-22 14:04:39
January
Zamówiłem odtwarzacz CD, dostałem 29 listopada gramofon. Zwróciłem sprzęt 3 grudnia. 8 stycznia zadzwoniłem spytać, kiedy zamierzają zwrócić mi pieniądze. "Proszę czekać do dwóch tygodni - uruchomiłam zlecenie". Dziś jest 22 stycznia. Kasy brak. Ostrożnie z tą firmą.
5 / 5
2020-01-22 13:27:46
Oleg
Szybko,sprawnie ,profesjonalnie.Polecam!!
2 / 5
2020-01-22 12:00:35
Roksana
Towar przyszedł z bardzo dużym opóźnieniem, (jakies 2 tygodnie zamiast 3-5 dni) towar szedł z zagranicy, w trakcie zakupów nie było takiej informacji, a mi zależało na szybkiej przesyłce. Na maila którego wysłałam nie dostałam żadnej odpowiedzi. Facebook sprzedawcy nie wygląda na zaktualizowany. Nie polecam tego sprzedawcy, nawet nie chce wiedzieć jak długo trwa jakakolwiek reklamacja. Towar przyszedł ok.
4 / 5
2020-01-22 09:30:06
Zygmunt
szybkie potwierdzenie płatności i wysyłki towaru. odebrane radio zgodne z zamówieniem. dosyć długi czas od płatności do odbioru(tydzień) - sklep chyba ma siedzibę w Niemczech, a radio szło z magazynu w Czechach. poza tym wszystko ok
1 / 5
2020-01-21 23:31:45
Mirosław
Katastrofa z terminem dostawy, paczka przyszła 4 dni po świetach.
2 / 5
2020-01-21 20:39:45
Malina
zamówienie otrzymałam po czasie, choć wysłane zostało z dużym wyprzedzeniem. Jeśli ktoś chce tutaj zamawiać, proszę wziąć pod uwagę dostawę po prawie 2 tygodniach. W dzisiejszych czasach to kiepska jakość
1 / 5
2020-01-21 18:29:30
Elwira
Radio zakupione 11.01-dostawa 21.01 Informacja o przebiegu transakcji -fakturowaniu-wysyłki-oraz dostarczeniu przesyłki do domu przez kuriera. Na maila przesłana gwarancja. Jestem zadowolona radio fajnie wygląda (nie jest duze). Montaż też prosty. Polecam. *****
5 / 5
2020-01-21 18:22:58
Klemens
Produkt zgodny z opisem. Sam sprzęt fajnie wykonany, dźwięk z drewnianych głośników na dobrym poziomie.
4 / 5
2020-01-21 16:39:25
Gabriel
Długi czas oczekiwania na dostawę, poza tym OK.
5 / 5
2020-01-21 13:47:29
Faustyna
Polecam kupuje i będę korzystać z usług
1 / 5
2020-01-20 12:15:28
Romuald
kontakt dramatyczny, nawet jeśli jest sygnał to natychmiast jestem rozłączany, otrzymałem towar, który przestał działać przy drugim uruchomieniu. Nikt nie ustosunkował się do dnia dzisiejszego do mojej reklamacji. Mam zamrożone środki finansowe i nie działający sprzęt.
3 / 5
2020-01-19 21:56:22
Manuela
Niestety poziom obsługi nie jest satysfakcjonujący, gdyż pod podany numer kontaktowy nie byłam w stanie się dodzwonić. Sygnał normalny, jak gdyby nikt nie raczył podnieść słuchawki.
4 / 5
2020-01-19 15:09:26
Elżbieta
Trochę dlogo to trwało i kontakt z firmą ciężki ale przyszło to co miało przyjść no i kurier wporzadku. Ogólnie z zakupu jestem zadowolony.
1 / 5
2020-01-19 12:31:21
Wera
Sprzęt nie działa, jakość tragiczna.Nie polecam!!
5 / 5
2020-01-18 22:26:05
Kalina
Realizacja zamówienia ok, może trochę wydłużony czas realizacji - ale był to okres świąteczny .
5 / 5
2020-01-18 22:01:05
Izolda
Wszystko przebiegło bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. Polecam.
1 / 5
2020-01-18 12:19:09
Zbyszko
Bardzo długo okres oczekiwania. Sprzęt słabej jakości
5 / 5
2020-01-17 23:39:15
Kazimierz
Wszystko w porządku. Trwało dłużej, niż deklarują na stronie, ale to był okres świąteczny, więc w sumie zrozumiałe.
5 / 5
2020-01-17 19:29:07
Radomir
Jestem w pełni zadowolona za zakupy w sklepie Electronic-Star
5 / 5
2020-01-17 14:14:13
Dominika
Zamówienie realizowałam w tygodniu przedświątecznym. Towar otrzymałam w terminie. Instrukcję obsługi w języku polskim otrzymałam na e- maila :)
5 / 5
2020-01-17 13:33:58
Fabian
Mimo trudnego okresu przed świętami moje zamówienie dotarło na czas, polecam!
4 / 5
2020-01-17 13:31:54
Regina
Bardzo długa realizacja. Brak możliwości kontaktu. Poczucie bezradności..
1 / 5
2020-01-17 11:40:19
Izabela
Czas oczekiwania na zamówienie 17dni
4 / 5
2020-01-17 00:31:12
Emil
Ocenilabym bardzo dobrze, gdyby nie jedna usterka : rura (srebrna) odprowadzająca opary, nie pasuje do plastikowego kolnierza. Ten ma średnicę o 2 mm większą od normatywnej, czyli 150,2 mm.
5 / 5
2020-01-17 00:24:07
Henryk
Wszystko przebiegło ok. Polecam
5 / 5
2020-01-16 20:58:40
Lilianna
Solidna i rzetelna firma. Godna polecenia
1 / 5
2020-01-16 17:01:43
Dominika
Brak kontaktu ze sklepem, nie można się do nich dodzwonić. Na maile nie odpowiadają. Moje zamówienie zostało zrealizowane po 3 tygodniach. Po ponad tygodniu poinformowali mnie, że nie mają towaru, który zamówiłam, pomimo tego że na stronie widniał jako dostępny. Chciałam dopłacić i zamówić inny, zignorowali mojego maila i wysłali wcześniej zamówiony towar bez konsultacji ze mną, czy nadal jestem tym zainteresowana. Zdecydowanie -nie polecam!
4 / 5
2020-01-16 14:44:38
Pola
Strasznie długo szła paczka-2 tygodnie ,ale trafiłam na okres świąteczno -noworoczny.Z zakupionego sprzętu jestem zadowolona .Mam tylko zastrzeżenia do instrukcji obsługi.Nie ma wyjaśnienia jak zdjąć plastikową osłonę z robota,która spełnia rolę zabezpieczenia przed chlapaniem.Jest to część ,która musi być myta.Ponadto nie ma objaśnienia do czego służą dane mieszadła,która część np.do ubijania śmietany itp.Podsumowując to sam robot działa świetnie.
4 / 5
2020-01-16 12:50:31
Małgorzata
Paczka utknęła w rekach firmy kurierskiej o czym nie zostałam poinformowana. Zamówienie złożyłam 16.12 a w pierwszym tyg stycznia wciąż nie doszło i nie wiedziałam jaki jest status, bo dodzwonić się do firmy nie mogłam (Zdaje sobie sprawę ze był okres świąteczny). Po kilku dniach się udało dodzwonić, potem ponownie po kilku dniach otrzymać paczkę. Dlatego daje 4 gwiazdki w nie 5.
2 / 5
2020-01-16 12:44:13
Weronika
Mimo zapewnień przez sklep ze przesyłka zostanie dostarczona przed świętami , przesyłka została dostarczona po nowym roku.
1 / 5
2020-01-16 11:04:34
Leokadia
Sklep wysłał wiadomość o wysłaniu towaru. Po długim oczekiwaniu zadzwoniłam i okazało się ,że ,że nie ma towaru, Mogli wysłać jakiś powystawowy przedmiot, Ostatecznie po długim oczekiwaniu zwrócono pieniądze. Jednak dzieci prezentu na święta nie miały. A wyglądał sklep na godny zaufania.
1 / 5
2020-01-15 18:01:51
Ludmiła
DNO DNO DNO DNO ZAMIAST PO 5 dniach paczka dotarła po 2,5 tygodnia
5 / 5
2020-01-15 17:21:09
Olga
Obsługa mega szybki czas realizacji zamówienia dodatkowo fajne ceny 🤩🤩
4 / 5
2020-01-15 14:23:47
Sara
Czekam na reklamację. Powinni bardziej się przyłożyć i sprawdzać towar przed wysyłką, a nie pakować jak leci.....
5 / 5
2020-01-15 13:44:10
Alicja
Bardzo szybko i bez problemów.
4 / 5
2020-01-15 13:26:27
Wiesława
Zamówienie dobrze zapakowane, zgodne z opisem. Jedyny minus to długi czas dostawy.
3 / 5
2020-01-15 13:24:15
Fabian
Kontakt telefoniczny praktycznie niedostępny dla Klienta. Towar przyszedł po Świętach, pomimo informacji na stronie, że gwarantowana jest dostawa przed Świętami. Bardzo słaba komunikacja pomiędzy Klientem a Sklepem.
1 / 5
2020-01-15 12:19:20
Liwia
Brak kontaktu ze sklepem, brak informacji o etapie zamówienia. Wielokrotne próby kontaktu bez odzewu. Zaksięgowanie wpłaty nastąpiło 25.12.2019, obecnie brak wysyłki i kontaktu.
1 / 5
2020-01-15 11:33:09
Klaudia
Nikt nie odpowiadał na maile, na odebranie telefonu czekałam za każdym razem pół godziny (dzwoniłam dwukrotnie, bo sprawa nie została rozwiązana), konsultanci nie przekazywali ważnej informacji o zmianie miejsca dostawy przesyłki (zgłaszałam to dwukrotnie konsultantom, a i tak przesyłka została przesłana na zły adres). Ostatecznie została doręczone właściwie, ale na ostatnią chwilę i po niezliczonych interwencjach. Bardzo zła komunikacja w obrębie firmy.
1 / 5
2020-01-14 22:38:40
Amelia
Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie
2 / 5
2020-01-14 20:23:52
Oskar
zamiast opini przeczytajcie i przeanalizujcie wysłane do Was meile i sprawdźcie bilingi z nieodebranymi odemnie telefonami do elektronic -star. pl mail nr.1.. pomimo wielu perturbacji z wysyłką z zamówioną u was przesyłką o nr. zamówienia 2019-29721000 / brak prawidłowo wpisanego przez nadawcę adresu pomimo prawidłowych danych na fakturze z dnia 19,12,2019r co gdyby nie moje zainteresowanie groziło odesłaniem do dystrybutora/ to ponieważ zamówienie pochodziło z polski winna być dołączona polska instrukcja obsługi. W zestawie owszem jest ale tylko w dwu językach / angielski i niemiecki / których jako 70-cio latek nie rozumiem bo nie znam. W związku z powyższym prosze o instrukcję w j.polskim, ponieważ na internecie nie mogę takowej znaleźć. oczekuję pozytywnego choć pod tym kontem załatwienia przez Was sprawy. mail nr.2 w dn. 10.01.2020 o godz. 12:41 wysłałem do Was maila z prośbą o instrukcję obsługi urządzenia, co jest zgodne z wymaganym prawem. Z otrzymanej automatycznej wiadomości zrozumiałem iż odpowiedź otrzymam w najbliższym dniu roboczym. Jak wynika z mojej obserwacji to jako firma po prostu lekceważycie klienta i nie tylko nie odpowiadacie na zapytania to na dokładkę nie odbieracie telefonów ( na niezrealizowane połączenie z Wami straciłem ponad 40 min i stąd powyższy mail ) włączając sekretarkę automatyczną i czekaj tatku latka na połączenie i nabijaj sobie impulsy. A w info o firmie elektronik-star tak ładnie piszecie o sobie o kontaktach z klientem. A fe. Oczekuję na pozytywne załatwienie sprawy, w przeciwnym razie info o postępowaniu z klientem przez oddział w polsce wyślę na adres berliński i nie tylko.
3 / 5
2020-01-14 17:44:40
Seweryn
Umiarkowanie polecam ten sklep. Towar który otrzymałem (radio) był w kolorze innym niż wybrałem przy zamówieniu. Dodatkowo zamieszanie z firmami kurierskimi, a towar był wysyłany z Czech.
1 / 5
2020-01-14 17:36:34
Olaf
Moje doświadczenie ze sklepem są fatalne. Ale wszystko zaczęło się dobrze i przebiegało momentu do mojej wpłaty. Następnie ciągły brak kontaktu o stanie realizacji zamówienia, telefon nie działa, maile bez odpowiedzi. Zrezygnowałem z zamówienia ale podobno kurier usiłował dostarczyć - niestety nikt nie widział człowieka. Mija drugi miesiąc i dalej nie zwrócili mi zapłaconych pieniędzy...
1 / 5
2020-01-14 15:21:37
Bartosz
Zamówiłem w sklepie chłodziarkę do wina. Dostałem uszkodzony towar. Karton i styropian w środku nie były uszkodzone, więc zakładam, że zapakowano chłodziarkę z ewidentnym uszkodzeniem i taką do mnie wysłano.
1 / 5
2020-01-14 13:26:37
Gabriel
Zamówienie miało być zrealizowane w ciągu 3-5 dni lecz kurier z przesyłką zadzwonił do mnie dopiero po trzech tygodniach. Wtedy podziękowałem za tak sprawne zrealizowanie zamówienia.
5 / 5
2020-01-14 12:41:19
Genowefa
Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Stan idealny, szybka wysyłka.
1 / 5
2020-01-14 10:54:47
Arkadiusz
Bardzo Słaby Kontakt. Produkt prezentowany w internecie wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości
1 / 5
2020-01-13 16:29:58
Roksana
Nie polecam, na produkt czekalem nie jak zakladal producent 3-5 dni a okolo dwa tygodnie
2 / 5
2020-01-13 13:26:59
Sławomira
POLECAM Długo czekałam ale doszło ,ale jest okej.
1 / 5
2020-01-13 12:48:25
Ryszard
Przesyłka dotarła po ponad miesiącu. Po licznych telefonach i dosłownie godzinach przeczekanych na połączenie na infolinii, żeby coś załatwić. System sklepu nie zaksięgował wpłaty i później były same problemy.
4 / 5
2020-01-13 11:41:32
Ludwik
Wysokie ceny sprzętu,średnia jakość wykonania,niska ergonomia sprzętu radiowego .
3 / 5
2020-01-13 10:43:17
Izolda
NIedostateczna. Przesyłka dotarła po ponad 10 dniach od zamówienia!
1 / 5
2020-01-13 00:36:18
Sabina
Na początek 5dni czas realizacji. Później tylko gorzej. Sklep udaje że możliwe są w nim zwroty. Po zakupieniu towaru okazał się niezgodny z oczekiwaniami i wystąpiliśmy o unieważnienie umowy. Cała procedura jest utrudniona a firma udaje że zleca odbiór przesyłki zwrotnej kurierowi, który się po nią nie zgłasza. Po kilkukrotnych prośbach o ponowne przysłanie kuriera mój numer dodano do blokowanych. Paczka leży od miesiąca ale nie ma żadnej etykiety nadawczej bo rzekomo ma ją mieć kurier. Na stronie pisze że trzeba ją dostarczyć na pocztę a w opisie że zgłosi się po nią kurier.
1 / 5
2020-01-12 21:52:01
Agata
Porażka, głośnik zamówiony 17 grudnia, wg zapewnień sklepu miał dotrzeć do mnie na święta, dzwonię przed świętami... ani na infolinii powiedziała że jednak nie dojdzie na święta, bo moje zamówienie pominięto przez pomylke, ok zdarza się pomyślałam, ale jest dziś 12 stycznia a paczki dalej nie ma, na maile odp nie otrzymałam....
5 / 5
2020-01-12 14:22:13
Klemens
Towar zamówiony dotarł w stanie nienaruszonym, tak jak w opisie z wszelkimi akcesoriami. Dzięki numerowi przesyłki możliwy tracking od początku do końca drogi.
5 / 5
2020-01-11 23:17:49
Alina
Towar dotarł w dobrym stanie, działa bez zarzutu, udany prezent świąteczny! Jestem zadowolona!
1 / 5
2020-01-11 17:39:47
Bronisław
Nie polecam .Kompletny brak kontaktu ze sklepem!! Towar dotarł po 2 tygodniach od zamówienia a miało być do 5 dni Max.
4 / 5
2020-01-11 16:04:43
Renata
Bardzo dobrze ,dostawa na drugi dzień bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-11 12:47:34
Antoni
Polecam ten sklep i zakupy. Towar pomimo "długiej drogi" do przebycia dostarczony bardzo szybko.
1 / 5
2020-01-11 11:19:05
Gracjan
Nie otrzymałem produktu na czas a dokładnie przed okresem świątecznym pomimo, ze zakupiłem przedmiot z gwarancja dostarczenia go przed świetami. Produkt, który miał być prezentem otrzymałem tydzień później.
1 / 5
2020-01-11 10:50:47
Witold
Od miesiąca czekam na realizację. Jestem po czwartej reklamacji i jeszcze nie otrzymałem towaru choć zapewniają dostawę w ciągu 3 do 5 dni. Nie polecam.
1 / 5
2020-01-11 09:00:14
Aga
Tragedia!!! Naprawdę nie sądziłam, że takie rzeczy się zdarzają na w miarę dobrze wyglądających stronach. Opiszę pokrótce moją sytuacje. Zamówiłam kocioł do warzenia piwa po czym stwierdziłam, że jednak chciałabym inny z tej samej marki o lepszych parametrach zadzwoniłam na infolinie i nie mogli anulować zamówienia, a właściwie to zmienić, pomyślałam ok zrobię nowe zamówienie a to pierwsze jak Pani mi poradziła nie będę go odbierała i zwrócą mi moje pieniądze. Myślę sobie niezły cyrk bo takie rzeczy jak anulacja jednego zamówienia i zmiana na inne pewnie jednym kliknięciem się robi nawet w małych firmach. Kurier przyjechał tak jak Pani radziła odesłałam go, a pieniędzy dalej nie ma. Na wysyłane przeze mnie wiadomości odpowiada automat, a telefony z infolinii są przez pracowników, którzy obiecują zająć się sprawą a pieniędzy za zwrot dalej na koncie nie ma. Sprawa toczy się od października 2019, obecnie mamy styczeń 2020. Ostatnio nawet jednej Pani Basi B. na infolinii podałam numer konta też dziwiłam się że tak przez telefon mnie pyta, że powinnam przynajmniej jakiś druk wypełnić ale prosiła, obiecała pomóc więc podałam. Kwota nie jest mała bo 800zł. Sytuacja tragiczna chodzi mi o czas, podejście do klienta i ogólnie serwis. Uważajcie Drodzy Klienci długi czas oczekiwania i skandaliczne traktowanie. Ja chyba ze swoją sprawą zgłoszę się poprostu na Policję.
1 / 5
2020-01-11 00:41:21
Marcin
PORAZKA ,brak kontaktu ze strony sklepu , mimo "licznika" który wskazywał pewność dostarczenia przesyłki przed świętami, paczka nie dotarła ( sklep nadal przesyłkę 4 dni po zakupie!!!, więc nie jest to wina kuriera) , infolinia nie odbiera mimo wielu prób kontaktu , a samo radio kuchenne mimo ceny 200zl wygląda jak radiobudzik z bazaru.
1 / 5
2020-01-10 23:54:57
Oliwia
Otrzymalam uszkodzony towar niemożliwy kontakt telefoniczny
1 / 5
2020-01-10 22:00:20
Magda
Odradzam, na paczkę czekałam prawie miesiąc, dzwoniąc na infolinię spotkałam się z nieprofesjonalnym podejściem do klienta. Jestem rozczarowana.
5 / 5
2020-01-10 19:35:38
Marta
OK. Transakcja przebiegła bez problemów. Zamówiony towar był dobrze zabezpieczony do transportu. Jestem zadowolony z zakupu.
1 / 5
2020-01-10 18:51:24
Janusz
Zamówiłem 16 grudnia córce na święta radio CD , wybrałem przesyłkę za pobraniem żeby było szybciej.Doszło wczoraj 09 01.Żadnego kontaktu z sprzedającym numer nie odpowiada.Co do sprzętu jest ok zgodny z opisem.
4 / 5
2020-01-10 14:45:36
Milena
Polecam zakupy w tym sklepie u mnie wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Choć kontakt telefoniczny jest słaby.
5 / 5
2020-01-10 12:15:22
Manuela
Dość długi czas oczekiwania na realizację zamówienia.
5 / 5
2020-01-10 12:03:52
Lilianna
Pełen profesjonalizm, rzetelna obsługa, na każdym etapie byłam informowana o statusie mojego zamówienia, gorąco polecam!
1 / 5
2020-01-10 11:38:34
Bogusław
17.12 zamówiłem paczkę na adres mojej siostry. Zamówiłem tylko dlatego, że miałem gwarancje na stronie internetowej dostawy do świąt. Niestety, przesyłka która miała być prezentem na święta dotarła do mnie dopiero 30.12. Przykre to jest tym bardziej, że była gwarancja od Państwa, że dojdzie to do mnie. Kto zawinił??
5 / 5
2020-01-10 11:07:21
Aleksandra
Z zakupionego towaru jestem zadowolony. Gorzej z jego dostawą.
1 / 5
2020-01-10 10:25:01
Alfred
Skandal ! Obiecaną dostawę miałem przed świetami a paczka doszła po nowym roku . Zero kontaktu , nikt nie odpisywał na maile anie nie odbierał telefonu . W wigilie musiałem na szybko szukać prezentu pod choinkę . Nie polecam !
1 / 5
2020-01-09 14:38:54
Franciszka
Niestety bardzo słaba obsługa klienta, Pani z biura obslugi niemiła, niezainteresowana pomoc. Produkt otrzymałam po prawie 2 tygodniach na dodatek wadliwy.
5 / 5
2020-01-09 12:24:03
Arlena
Towar zgodny z opisem i bez wad.
1 / 5
2020-01-09 11:08:41
Jeremiasz
Katastrofa. Od 16 grudnia 2019 czekam do dnia dzisiejszego na przesyłkę! Nie polecam, firma posiada błędne informację jeśli chodzi o czas dostawy.
1 / 5
2020-01-09 10:43:12
Bartłomiej
Sklep na stronie obiecał dostawę towaru przed świętami, a przesyłka dotarła dopiero 30 grudnia. Do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi z wyjaśnieniem. Nie polecam.

Rzetelne opinie o electronic-star