Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ElectroPoland

ElectroPoland Opinie 4.9 (654)

Bartycka 24/26 lok. 215 A
00-716
Warszawa
570000880
opinie ElectroPoland
speedtest
4.9
654
Opinii

Doskonale

2 / 5
2022-09-22 14:42:31
Aleksandra
Nadal czekam na zamówienie złożone prawie 3 miesiące temu. Dzwonię i dopytuję, bo to duży sprzęt i potrzebuję pomocy w zorganizowaniu dostawy. Ton i podejście pani z działu obsługi klienta pozostawiają wiele do życzenia. Zero empatii i pretensja. Powinnam podobno sprawdzać informacje o dostawie na koncie Electro Poland, bo chyba nie wyobrażam sobie, że oni będą wysyłać maile i o wszystkim mnie informować.
5 / 5
2020-02-21 07:33:03
Irma
Sprzedawca godny polecenia. Ceny konkurencyjne. Dodatkowo promocja WINTER. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-31 11:52:57
Mieczysław
Świetny kontakt ze sklepem, dostawa na czas!
5 / 5
2020-01-21 12:40:27
Irma
Rabat bardzo korzystny, szybka realizacja i obsługa
5 / 5
2019-12-05 20:52:56
Damian
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam .
5 / 5
2019-12-02 13:55:49
Eleonora
Jest ok, przesyłka zgodna z zamówieniem, wysokiej jakości sprzęt
5 / 5
2019-12-01 19:22:32
Marek
Błyskawiczna realizacja zamówienia! Bezproblemowy kontakt, miła obsługa i wysoka jakość urządzeń. Polecam
5 / 5
2019-11-27 15:41:32
Alfred
Zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane.Urządzenie odebrałem bez usterek.
5 / 5
2019-11-24 21:33:50
Wieńczysła
Terminowa dostawa zamówienia! Cena bardzo przystępna, jakość wysoka a obsługa pomocna. Bardzo szybko odpowiada na maile i telefony. Polecam
4 / 5
2019-10-25 13:04:09
Kornel
towar zgodny z zamówieniem, profesjonalna obsługa, jedna gwiazdka odjęta ze względu na czas realizacji
5 / 5
2019-10-15 09:24:32
Ismena
Idealne zachowanie, szybkie odpowiedzi e-mail, maksymalna życzliwość. Dostarczają do Republiki Czeskiej i starają się uszczęśliwić klienta. Polecam ten sklep.
2 / 5
2019-10-14 15:43:56
Agnieszka
Miła obsługa, tylko wielka szkoda,że wystawiają towar nie sprawdzając jego opisu. I tak kupiłam towar, którego opis wprowadził mnie w błąd.
5 / 5
2019-10-07 11:07:41
Bartłomiej
Polecam jestem bardzo zadowolony!!!
5 / 5
2019-10-05 12:56:03
Milena
Profesjonalna obsługa, stały kontakt z klientem, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!
3 / 5
2019-09-30 22:23:44
Ignacy
Sklep nie posiadał towaru, który zamówiłem. Powinny bardziej się starać aby aktualizować asortyment. Poza tym wszystko ok, komunikacja ze sklepem ok.
5 / 5
2019-09-29 00:05:58
Cecylia
Terminowa dostawa, wysoka jakość produktów, miła obsługa i pomocna. Ceny bardzo atrakcyjne. Zakupy uważam za bardzo udane!
5 / 5
2019-09-28 23:55:24
Mirosław
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-09-28 23:55:24
Agnieszka
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2019-09-14 09:17:42
Wiktor
Znalazłem co szukałem i sprawnie otrzymałem. Polecam!!
1 / 5
2019-08-29 18:06:30
Leopold
Oferują towar którego nie posiadają. Strata czasu , byłem zmuszony dokonać zakupu w innym sklepie
5 / 5
2019-08-06 13:01:57
Bronisław
Super. podaczacs zakupu czasa dostawy byl poddany dluzszy niz w rzeczywistosci dostalem produkt. szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-08-01 10:59:49
Ryszard
Bardzo dobry kontakt, świetne warunki uzgodnienia wszystkich najmniejszych drobiazgow zamówienia. Bardzo duża elastyczność w kontakcie. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-07-29 22:21:24
Irena
Pierwszy raz robiłam zakupy online i jestem mile zaskoczona! Paczka dotarła błyskawicznie a kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Obsługa sklepu odpowiedziała na każde moje pytanie.
1 / 5
2019-07-25 13:12:02
Ignacy
Towar przyjechał uszkodzony - to się może zdarzyć w każdym sklepie, ale już nie brak komunikacji ze sklepem. Pomimo deklaracji nie oddzwaniają i nie informują o dalszych działaniach. Nie polecam.
5 / 5
2019-07-23 21:21:53
Teresa
Relatywnie szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-07-23 18:31:20
Sylwester
Personel sklepu jest kompetentny,pomocny,stara się wyjść naprzeciw oczekiwaniom klienta.
5 / 5
2019-07-18 10:58:03
Ziemowit
Zamówienie było zrealizowane bardzo sprawnie z pełną dbałością o klienta. Polecam zakupu w sklepie:)
4 / 5
2019-07-15 06:25:51
Benedykt
Ok tylko długo trzeba czekać
5 / 5
2019-06-29 18:53:46
Wioletta
Profesjonalna i miła obsługa. Pracownicy chętnie doradzają i pomagają w wyborze sprzętu. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-06-25 23:33:06
Liliana
Bardzo polecam ten sklep. Jestem zadowolona w 100%
5 / 5
2019-06-25 10:31:33
Judyta
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, bezproblemowe zakupy, dobrze zapakowany produkt do transportu.
4 / 5
2019-06-24 21:01:58
Justyna
Realizacja zamówienia odbyła się w czasie zadeklarowanym przez sklep. Ogólnie rzecz ujmując - sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-06-19 20:30:13
Emil
Super. Konkurencyjne ceny, miła i sympatyczna obsługa. Polecam!
3 / 5
2019-06-19 13:49:48
Szymon
Nie mieli towaru mimo że był "dostępny", ale skontaktowali się w tej sprawie bardzo szybko.
5 / 5
2019-06-11 19:58:02
Daniela
Towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2019-06-11 16:10:36
Romuald
Elastyczni sprzedawcy , zadbali o mnie 😄polecam
5 / 5
2019-06-07 17:30:55
Roksana
Bardzo dobry sklep. Kupiłam płytę ceramiczną. Wysyłka w tym samym dniu. Po zakupie, pracownicy sklepu sami się kontaktują i informują o wysyłce. Polecam
5 / 5
2019-06-02 22:53:10
Antonina
Świetna oferta, wysoka jakość usług, błyskawiczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-06-02 22:41:54
Katarzyna
Szybka dostawa, produkt w 100% zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony!
5 / 5
2019-05-30 18:10:15
Kaja
Polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-05-28 11:05:15
Celestyn
Polecam, fachowa obsługa i pełne zaangażowanie
5 / 5
2019-05-24 10:39:57
Stanisława
POZYTYWNIE . WSZYSTKO BYŁO ZGODNE Z UMOWĄ
5 / 5
2019-05-22 23:52:12
Sonia
Polecam zakupy, zakupiłam w sklepie internetowym lodówkę. Transakcja przebiegła pomyślnie. Firma korzysta z bardzo dobrej firmy kurierskiej.
5 / 5
2019-05-21 14:55:25
Kinga
Szybka realizacja, zamówienie zgodne z opisem, Polecam
5 / 5
2019-05-17 20:52:16
Arleta
Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i nawet jestem zadowolona. Zakupy doszły po dwóch dniach roboczych.
2 / 5
2019-05-14 16:01:43
Dalia
Phone and e-mail contact with the seller was excellent, but he promised the courier would call before trying to do the delivery. The courier (UPS) didn't and I missed him by a few minutes. The courier also left no notice whatsoever. UPS does not provide a time frame for delivery other than "By the end of the day" so I would have to spent the whole day home. The pick up location that UPS suggests is quite far away end there is no way to change it to another one (there is one _in_ the building that I live in, but it is somehow not selected by UPS). In short: seller is fine, UPS are a bunch of clowns.
5 / 5
2019-05-10 16:11:08
Ilona
Bardzo dobry kontakt i obsługa.
4 / 5
2019-05-07 19:03:53
Bolesław
Ok ale kontakt z klientem powinien byc szybszy, nie 5 dni po zakupie. Po za tym polecam.
5 / 5
2019-04-30 14:07:31
Albert
Polecam, agd 300zł w cenie transport
5 / 5
2019-04-30 12:30:21
Iwona
Sklap wywiazal sie z zamowiania zgodnie z tym co napisali. Dobry kontakt telefoniczny. Polecam
5 / 5
2019-04-04 14:42:15
Laura
Bardzo miła obsługa, informują o dostępności i kiedy zostanie wysłane. Bardzo polecam
1 / 5
2019-03-29 17:13:57
Ksenia
Polecam ten sklep , trochę długo czekałam na sprzęt , ale wszystko przyszło , w nienaruszonym stanie , o przesyłce bylam informowana na bieżąco , 👍
5 / 5
2019-03-15 12:13:31
Wiktor
Świetna obsługa, bezproblemowy kontakt i wysokiej jakości produkt. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-02-27 19:35:10
Katarzyna
Polecam, jestem zadowolona z transakcji.
5 / 5
2019-02-20 11:17:55
Hanna
Szczerze polecam sklep electropoland.pl.
5 / 5
2019-02-11 08:25:02
Władysław
Dobry kontakt. Towar zgodny z zamówieniem. Duży plus za wybór firmy kurierskiej DTS
5 / 5
2019-02-04 10:31:36
Monika
Szybko i bez problemów, gorąco polecam!
5 / 5
2019-01-16 20:05:27
Zenon
Kupowałem okap kuchenny. Wszystko poszło rewelacyjnie. Polecam ten sklep. :)
5 / 5
2018-12-26 13:56:30
Oleg
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-24 18:59:01
Julianna
Polecam gorąco. Zamawiałam sporo sprzętu od różnych sprzedawców ten jednak zasługuje na wyróżnienie. Najpierw telefon że towar jest dostępny i prośba o potwierdzenie adresu dostawy. Na drugi dzień towar. Firma kurierska też spisała się na medal
5 / 5
2018-12-18 11:57:15
Mariola
Jak na sklep internetowy to fajnie działają. Mają dobry kontakt z dostawcami więc dotrzymują słowa i odpowiadają na pytania odnośnie towaru kontaktując się z przedstawicielami producenta. Bardzo przytomna obsługa.
5 / 5
2018-12-16 22:20:15
Izabela
profesjonalnie załatwiliśmy sprawę
4 / 5
2018-12-15 14:33:57
Szczepan
Oczekiwałem szybszej realizacji
5 / 5
2018-12-14 16:08:59
Kornelia
Bardzo profesjonalny sklep, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Polecam!
5 / 5
2018-12-11 19:14:09
Krystyna
Bardzo dobry kontakt, telefon przed wysłaniem zamówienia. Konsultacja po dostawie, czy przesyłka dotarła bezpiecznie. Pełen profesjonalizm Polecam serdecznie sklep
5 / 5
2018-12-07 17:28:53
Remigiusz
Bardzo rzetelna firma. Dzwonili aby potwierdzić adres i poinformować o nadaniu przesyłki.
3 / 5
2018-12-05 16:21:01
Fryderyk
Niestety do dnia dzisiejszego nie dostałem towaru. Powodem jest firma kurierska DTS Transport,która kilka dni temu zawiadomiłe mnie ,że ,,nie będzie transportu ,bo kierowca nie zgłosił się do pracy" Do dzisiaj zamówionego piekarnika nie ma.
5 / 5
2018-12-04 18:11:13
Joanna
Super szybka obsługa. Towar solidnie zapakowany.Polecam
5 / 5
2018-11-30 20:39:57
Elwira
Dobre ceny. Byłam bieżąco informowana o stanie zamówienia. Zakupy przyjechały do mnie starannie zapakowane. Jedyna wada to stosunkowo długi czas oczekiwania na dostawę( na szczęście darmową i to plus)
5 / 5
2018-11-30 11:47:23
Marcin
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu
4 / 5
2018-11-29 21:02:33
Tamara
Długi okres realizacji zamówienia, złożone i zapłacone 18.11.2018 ( niedziela wieczorem ), dostawa - 29 listopad.
5 / 5
2018-11-19 07:10:44
Sandra
Polecam - większość oczekiwań została spełniona.
2 / 5
2018-11-10 07:06:04
Zdzisław
Musiałem zrezygnować ponieważ to co kupiłem ( to co było dostępne na stronie ) i zapłaciłem okazało się nie dostępne, a zaproponowana alternatywna całkowicie odbiegała od tego co kupiłem. Słaba obsługa .
5 / 5
2018-09-28 14:34:47
Ksenia
Bardzo dobry kontakt, telefon przed wysłaniem zamówienia był super
4 / 5
2018-05-22 11:13:34
Faustyna
Ocena jest pozytywna. Jedynie brak informacji przy ewentualnej wydłuzonej dostawie.
5 / 5
2018-01-27 13:42:21
Aleksander
Bardzo dobra współpraca. Uzgodnienia telefoniczne i doradztwo super.
5 / 5
2017-09-27 12:00:52
Klaudiusz
Dobra komunikacja ze strony sklepu. Informacja na bieżąco dotycząca wysyłki produktu.
5 / 5
2017-09-22 21:37:34
Damian
Bardzo miła i kompetentna osoba pracująca w sklepie, z którą rozmawiałem telefonicznie. Żadnych uwag do przebiegu transakcji. Zakupiony produkt, wzorowo zapakowany i oznakowany. Sklep godny polecenia.
3 / 5
2017-06-26 16:37:42
Wiola
Strasznie długi okres dostawy, prawie dwa tygodnie. Jeszcze sklep nie poinformował o braku wniesienia towaru do mieszkania. Byłam sama z paromiesięcznym dzieckiem i co miałam robić? Mąż i sąsiedzi w pracy. Dobrze że wybłagałam faceta to mi ledwo ledwo wniósł- kosztowało mnie to 60 zł( pierwsze piętro). Brak jakichkolwiek smsów i wiadomości o terminie dostawy. Nie polecam!!!
5 / 5
2017-06-03 21:18:54
Roma
Zamówienie zrealizowane, dziękuję za miłą obsługę.
5 / 5
2017-02-18 22:50:08
Władysław
Polecam, dobry wybór i obsługa.
5 / 5
2017-02-12 20:41:31
Marian
Zamówienie mieli na stanie, odebrałem osobiście, polecam.
5 / 5
2017-02-10 20:40:07
Natasza
Polecam Electropoland, dziękuję za miłą obsługę przy odbiorze.
5 / 5
2017-02-05 22:20:53
Witold
Duży wybór agd, szybka dostawa, polecam
5 / 5
2017-01-28 20:20:24
Gustaw
Sprawdzony sklep z AGD, polecam
5 / 5
2017-01-25 22:47:50
Ignacy
Transakcja zakończona pomyślnie - polecam sklep
5 / 5
2017-01-15 22:38:39
Feliks
Dobre AGD i wyjątkowa obsługa, polecam
5 / 5
2017-01-08 21:26:30
Roma
Polecam Electropoland. Solidna obsługa.
5 / 5
2017-01-02 22:32:59
Eugeniusz
Kupiłem lodówkę Samsunga w Electropoland miesiąc temu, działa znakomicie polecam
5 / 5
2016-12-31 21:47:38
Joanna
Dobre ceny i obsługa, kontakt na każdym etapie - polecam sklep!
5 / 5
2016-12-21 20:00:51
Aga
Bardzo miła i pomocna obsługa szczególnie Pani Sylwia - polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-12-02 10:57:08
Eliza
Rewelacyjny sklep dziękuje za miła obsługę
5 / 5
2016-11-29 10:15:46
Arnold
Bardzo miła obsługa i szybka realizacja
5 / 5
2016-11-25 10:16:31
Klaudiusz
Zamówienie odbierałem osobiście, można spokojnie zaparkować, polecam
5 / 5
2016-11-24 11:32:24
Irena
Ekspres do kawy dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam, dostawa w ekspresowym tempie polecam
5 / 5
2016-11-23 12:00:51
Lesław
Zamówienie zgodne z opisem, polecam
5 / 5
2016-11-17 10:37:18
Lucjan
Błyskawiczna realizacja, obsługa sklepu jest bardzo miła i kompetentna polecam
5 / 5
2016-11-16 11:26:55
Bogusław
Zamrażarka, bardzo wydajna + za alarm. Szybka dostawa polecam
5 / 5
2016-11-09 10:51:20
Jarosław
Krótki czas oczekiwania na dostawę, bardzo miła i kompetentna obsługa, polecam
5 / 5
2016-11-08 12:41:04
Gabriela
Polecam zakupy, sprzęt solidnie zapakowany
5 / 5
2016-11-04 12:16:49
Klaudiusz
Jestem bardzo zadowolony, polecam ten sklep, czas realizacji błyskawiczny
5 / 5
2016-10-25 16:39:47
Fryderyk
Polecam, szybka realizacja, przesyłka solidnie zapakowana
5 / 5
2016-10-19 11:04:06
Diana
Jestem pozytywnie zaskoczony realizacją zamówienia, obsługa sklepu bardzo miła i pomocna polecam
5 / 5
2016-10-18 13:21:12
Izabela
zamówienie szybko odebrane, całość zamknęła się w 3 dniach
5 / 5
2016-09-27 11:56:07
Elżbieta
Przystępne ceny, dobrej jakości produkty, i szybki czas realizacji. Właśnie z tych powodów kupiłam w tym sklepie po raz kolejny! Polecam
5 / 5
2016-09-13 09:29:09
Izydor
Kompetentna obsługa sklepu zasługuje na pochwałę ! Dzięki niej mogę się cieszyć z idealnie dobranego okapu.
5 / 5
2016-08-30 15:33:20
Kaja
Polecam, sklep bardzo fajny, zakupiony towar bardzo dobrze zabezpieczony do transportu - dotarł do mnie bez uszkodzeń
5 / 5
2016-08-27 16:20:35
Sabina
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tej firmie. Pani z obsługi telefonicznej wyjątkowo miła i kompetentna. Potrafi poradzić, jest komunikatywna. Szybka dostawa i dobra cena. Polecam ten sklep
5 / 5
2016-08-23 21:30:50
Klemens
Młynek jest cudowny :) wygląda ślicznie :) Bardzo funkcjonalny i świetnie przygotowany do transportu. Polecam
5 / 5
2016-08-02 15:40:25
Klaudiusz
Obsługa w sklepie jest idealna, bardzo miła i kompetentna. Zamówienie wysłane szybko i bez komplikacji :) Polecam
5 / 5
2016-07-20 10:13:22
Arlena
Mikrofalówka jest idealna ma ciekawy wzór jednym słowem jest piękna :) Dodatkowo jest łatwa w utrzymaniu. Produkt bardzo dobrze przygotowany do transportu - super
5 / 5
2016-07-14 09:03:22
Klemens
Sklep ma ogromy wybór produktów, jestem pozytywnie zaskoczony. Szukałem części do okapu, tu znalazłem ją bez problemu. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Na pewno kupie tu jeszcze nie raz.
5 / 5
2016-07-07 11:46:05
Wojciech
Kupiłem pralkę do zabudowy, pasuje idealnie. Kontakt ze sklepem bez zarzutu
4 / 5
2016-07-01 16:44:35
Aneta
Okap bardzo funkcjonalny, idealnie pasuje do wystroju kuchni
5 / 5
2016-06-16 18:01:02
Przemysław
Sklep ok. Bez problemu zrobiłem i odebrałem moje zamówienie.
5 / 5
2016-06-08 15:29:13
Maria
Super szybki sklep, robisz zamówienie i bum! Kurier po 2 dniach pod twoimi drzwiami. Jestem z szokowany i bardzo zadowolony.
5 / 5
2016-05-31 12:57:26
Ryszard
Nie mogłem się zdecydować za duży wybór. Jak już się zdecydowałem to wszystko przyszło całe.
5 / 5
2016-05-28 11:59:40
Ksenia
Nie ma to jak szybkie zakupy! Bardzo mi się podoba działanie strony, oraz szybkiej reakcji obsługi na zamówienie.
5 / 5
2016-05-27 14:34:49
Gerard
Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu.
5 / 5
2016-05-25 15:53:35
Eryka
Bardzo miła obsługa, z dużym doświadczeniem. Polecam skorzystać.
5 / 5
2016-05-24 12:28:36
Matylda
Sklep bardzo dobry, obsługa dobrze zabezpieczyła towar.
5 / 5
2016-05-23 20:16:04
Waldemar
Paczka dobrze zapakowana, dotarła w całości. Sklep jak dla mnie ok, polecam znajomym.
5 / 5
2016-05-23 09:28:18
Brunon
Odświeżona kuchnia wygląda znacznie lepiej. To co zamówiłem dostałem, polecam.
5 / 5
2016-05-10 17:43:42
Michał
Niskie ceny przyciągnęły mnie do tego sklepu, i nie żałuje. Dobry sklep.
5 / 5
2016-05-09 23:08:27
Jolanta
Super obsługa, podoba mi się też ich strona na której łatwo można się odnaleźć w tym ogromie asortymentu, polecam.
5 / 5
2016-05-09 14:03:04
Dalia
Dobry sklep, duży asortyment w dodatku miła obsługa, polecam.
5 / 5
2016-05-07 12:38:45
Mikołaj
Dostałem paczkę na drugi dzień! Nie zwykle szybko zareagowali, podoba mi się to.
5 / 5
2016-05-04 18:52:56
Olga
Ogólnie dobry sklep, paczkę dostałem, nic nie uszkodzone, dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2016-04-29 22:37:40
Izolda
Polecam ich, pomimo dużego asortymenty można znaleźć co się potrzebuje, paczki dobrze przygotowują do wysyłki.
5 / 5
2016-04-29 13:06:59
Luiza
Miła obsługa, i spory asortyment. Sklep dobry jak dla mnie.
5 / 5
2016-04-28 18:27:15
Michalina
Sklep ok. Bez problemów zrealizowali moje zamówienie.
5 / 5
2016-04-28 12:43:59
Ludwika
Dobry sklep, duży asortyment, miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2016-04-27 23:20:47
Izolda
Paczka dobrze zapakowana, miła obsługa, dobry sklep.
5 / 5
2016-04-27 19:43:37
Leopold
Szybcy są naprawdę podoba mi się czas w jakim oni realizują zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-04-27 13:13:37
Daria
Dobra obsługa która szybko realizuje zmówienia, asortyment duży, więc sklep OK.
5 / 5
2016-04-26 22:34:21
Gerard
Sklep jak dla mnie ok. Nie mam się czego doczepić, więc polecam.
5 / 5
2016-02-07 19:22:24
Jowita
Zamówiony towar zgodny z opisem czekał do odbioru na następny dzień. W punkcie odbioru b.miła obsługa. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Na miejscu możemy płacić kartą. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-12-30 22:03:56
Kornel
Miła obsługa, szybka dostawa. Sklep warty uwagi.
5 / 5
2015-12-29 10:15:56
Anita
Zakup bez problemu, jestem zadowolona
5 / 5
2015-12-28 23:52:28
Daniela
Polecam zakupy, sklep przyjazny dla klienta, dobry wybór AGD
5 / 5
2015-12-28 11:03:55
Sławomir
Okapy Bianco na świątecznej promocji - dotarły przed świętami. Polecam.
5 / 5
2015-12-23 13:13:32
Aleksandra
Transakcja zakończona pomyślnie, polecam
5 / 5
2015-12-21 09:30:59
Jakub
Spoko sklep, wszystko co zamówiłem dostałem błyskawicznie. Pozdrawiam miłą Panią z obsługi, z którą wszystko załatwiałem.
4 / 5
2015-12-20 22:05:03
Gustaw
Wszystko przebiegło sprawnie, bez opóźnień
5 / 5
2015-12-16 21:47:27
Łukasz
Doskonała obsługa, wysyłka dotarła w dobę - polecam
5 / 5
2015-12-15 12:31:11
Ewelina
An... polecam PRZESYMPATYCZNA PANI W PRZEMIŁY SPOSÓB POMOGŁA W DOKONANIU ZAKUPU. !!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ !!!! I POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! :) jedynie zawiodła mnie logistyka firmy kurierskiej która omyłkowo wysłała zakupy do innego miasta przez co znacznie wydłużył się okres oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2015-12-15 12:04:33
Arkadiusz
Polecam zakupy, transkacja zakończona sukcesem. Bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2015-12-14 22:03:02
Bronisław
Polecam zakupy, sprawdzony sklep.
5 / 5
2015-12-13 22:07:23
Anita
Szybka wysyłka, dobre ceny, wspaniała obsługa. Polecam!
5 / 5
2015-12-09 17:12:59
Łucja
Polecam, miła obsługa zna się na ofercie, szybka wysyłka.
5 / 5
2015-12-08 18:40:59
Marina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2015-12-08 13:24:54
Piotr
PRZESYMPATYCZNA PANI W PRZEMIŁY SPOSÓB POMOGŁA W DOKONANIU ZAKUPU. !!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ !!!! I POZDRAWIAM SERDECZNIE !!! :) jedynie zawiodła mnie logistyka firmy kurierskiej która omyłkowo wysłała zakupy do innego miasta przez co znacznie wydłużył się okres oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2015-12-08 08:52:15
Józefina
transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2015-12-07 21:35:38
Izydor
Sklep spoko, wszystko było na stanie dostałem na drugi dzień.
5 / 5
2015-12-03 21:45:46
Ireneusz
Szybka wysyłka, rzetelna obsługa, dobra armatura kuchenna.
5 / 5
2015-11-30 19:37:44
Leokadia
Spoko sklep miła obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2015-11-30 11:05:17
Kamila
Dobre ceny, szybka wysyłka, polecam zakupy.
5 / 5
2015-11-29 23:50:37
Emil
Sprzęt ok, dostawa szybka. Bez problemów.
5 / 5
2015-11-27 16:43:58
Laura
Porządny sklep, na żadne rzeczy nie trzeba czekać. Polecam.
5 / 5
2015-11-25 13:03:52
Szczepan
Zamówione okapy falmec, dostawa błyskawiczna, dobra jakość. Polecam!
5 / 5
2015-11-24 20:17:45
Katarzyna
Sklep z dobrym agd, cenami i obsługą, polecam!
5 / 5
2015-11-21 13:07:15
Karolina
Armatura Blanco spasowała jak trzeba, w sklepie dobra obsługa, wysyłka błyskawiczna, polecam.
5 / 5
2015-11-19 15:58:18
Bożena
Duży wybór agd, pomocna obsługa, szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2015-11-18 12:50:51
Eugenia
Sklep szybko wysyła towar, sporo można dowiedzieć się o produkcie przez telefon, polecam.
5 / 5
2015-11-17 09:59:43
Alfred
Polecam i dziękuję za dobrą obsługę. Wysyłka błyskawiczna, obsługa bardzo pomocna.
5 / 5
2015-11-16 09:23:06
Luiza
Zlew i osprzęt Blanco, doskonała jakość, szybka wysyłka.
5 / 5
2015-11-12 10:20:46
Jagoda
Polecam, sklep na poziomie, towar od ręki, rzetelna obsługa.
5 / 5
2015-11-10 22:04:28
Malwina
Miłe i owocne zakupy. Mają dobry wybór i informację o towarze. Polecam.
5 / 5
2015-11-09 13:35:02
Lucjan
Towar mają od ręki = szybka dostawa. Obsługa zna się. Polecam.
5 / 5
2015-11-08 21:13:44
Irma
Zero problemów, wszystko działa, przesyłka doszła błyskawicznie, polecam.
5 / 5
2015-11-05 22:56:29
Agata
Częste promocje, szybkie dostawy, każde zamówienie przychodziło mi błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2015-11-04 20:56:38
Arkadiusz
Polecam - zakupy poszły szybko, mają wszystko na stanie, dobry kontakt z obsługą.
5 / 5
2015-11-02 18:01:41
Zdzisława
Polecam ten sklep. Realizacja zgodnie z opisem a nawet wcześniej...
5 / 5
2015-11-02 13:22:38
Juliusz
Lodówka przyszła bez uszkodzeń, wszystko działa tak jak miało być, dziękuję za wyjaśnienia obsługi przed zakupem i polecam wszystkim.
5 / 5
2015-10-31 18:24:58
Stanisława
Szybka dostawa i dobre ceny, polecam zakupy.
5 / 5
2015-10-30 14:26:59
Olaf
Sklep poważnie podchodzi do klientów, obsługa zna się na tym co sprzedaje i potrafi doradzić, towar wysyłają zaraz po uzgodnieniu.
5 / 5
2015-10-29 20:20:26
Ziemowit
Zlewozmywak blanco plus akcesoria, wszystko uzgodnione z obsługą, dostawa błyskawiczna. Polecam.
5 / 5
2015-10-28 22:12:27
Emanuel
zero problemów, dobry sprzęt, polecam.
5 / 5
2015-10-28 16:31:46
Adam
Zakupy udane, żadnych zastrzeżeń, szybko dostarczają przesyłki.
5 / 5
2015-10-26 14:22:08
Filip
Polecam zakupy w tym sklepie, towar dostałem w 2 dni, z obsługą bez problemu da się ustalić wszystkie szczegóły.
5 / 5
2015-10-26 13:43:57
Liwia
Kupowałam w tym sklepie zlewozmywak blanco, okazał się świetnej jakości. Sklep profesjonalnie podchodzi do klienta, bardzo szybko wysyłają towar oraz jest dobry kontakt ze sklepem jeśli ktoś ma jakieś pytania. Polecam.
5 / 5
2015-10-26 12:17:52
Michalina
Dobry sklep i odpowiedzialna obsługa - kontakt był miły i fachowy. Dostawa błyskawiczna, ceny przystępne, polecam.
5 / 5
2015-10-24 19:04:31
Jakub
Zakupiłem zestaw Blanco, dobra cena i szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2015-10-23 12:57:30
Felicja
Polecam, sklep ma dobrą ofertę i obsługę, towar przyszedł w ciągu 2 dni, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2015-10-23 09:14:53
Bartosz
W sklepie zakupiłem zlewozmywak ceramiczny blanco. Bardzo dobry kontakt e-mail (szybka odpowiedź) oraz telefoniczny (dodzwoniłem się za pierwszym razem po czym pracownica dotrzymała słowa i do mnie oddzwoniła), zamówienie przyszło z lekkim opóźnieniem, ale i tak szybciej niż oferowała konkurencja. Ja pewnie wrócę i POLECAM innym
5 / 5
2015-10-22 12:12:34
Luba
Zakupy zakończone sukcesem, ceny ok, obsługa ok, polecam
5 / 5
2015-10-22 11:07:28
Teodor
Polecam zakupy w electropoland, dobry wybór i rewelacyjna obsługa.
5 / 5
2015-10-21 09:40:06
Monika
Zakupy bez problemów, dobre ceny, fachowa obsługa.
5 / 5
2015-10-20 14:46:31
Fabian
Polecam zakupy, transakcja zakończona pomyślnie, udało się uzyskać jeszcze rabat.
5 / 5
2015-10-20 13:43:40
Konrad
Doskonała obsługa, dziękuję Pani Sylwii za wytłumaczenie wszystkiego, szybka dostawa i dobre ceny, polecam!
5 / 5
2015-10-06 12:41:42
Magdalena
Dobry sklep z fachową obsługą, wszystko dało się uzgodnić a potem wysłali dokładnie to co umówiliśmy. Polecam.
5 / 5
2015-10-05 14:39:19
Alberta
Rzetelna obsługa, szybka dostawa i przystępną cena na to co szukałem.
5 / 5
2015-10-02 20:36:26
Felicjan
Jeden z lepszych sklepów agd. I najlepsza obsługa. Ze swojej strony mocno polecam.
5 / 5
2015-10-01 14:34:45
Anita
Polecam zakupy, sklep w porządku
5 / 5
2015-09-30 09:30:45
Magda
Porządny sklep, szczególnie informacja na poziomie - znają się chyba na wszystkim. Poza tym szybka dostawa - polecam.
5 / 5
2015-09-29 21:51:42
Walenty
Szybka dostawa i bardzo pomocna obsługa, a do tego nawet bardzo duży wybór, polecam!
5 / 5
2015-09-25 07:53:37
Halina
Polecam electropoland - dobry wybór, dobra jakość sprzętu i rewelacyjna obsługa.
5 / 5
2015-09-24 10:55:52
Iga
Dobre warunki zakupu i dostawy - sklep na poziomie, polecam!
5 / 5
2015-09-23 11:51:11
Leszek
Sklep przyjazny dla klienta, szybka wysyłka, dobra informacja, polecam!
5 / 5
2015-09-22 09:24:44
Sara
Jestem zadowolona z obsługi i zakupu, electropoland spełnił moje oczekiwania.

Rzetelne opinie o ElectroPoland