Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Elwar - Strefa Profesjonalistów

Elwar - Strefa Profesjonalistów Opinie 4.4 (139)

MODLIŃSKA 284A
03-152
Warszawa
789079078
opinie Elwar - Strefa Profesjonalistów
speedtest
4.4
139
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-14 11:09:28
Szymon
wszystko, bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2020-02-09 22:01:47
Łucjan
Bezproblemowo, dobra informacja o kolejnych krokach. Na minusik lekko wydłużony czas doręczenia, ze względu na to, że sklep pewnie nie ma sprzętu gotowego do wysyłki i czekał wpierw na dostawę.
5 / 5
2020-01-15 16:50:33
Eugeniusz
Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia
1 / 5
2019-12-31 11:50:49
Teresa
Złożyłam zamówienie 18.12 (oraz opłaciłam) i do tej pory nie dostałam żadnej informacji o kurierze czy wysłaniu paczki. A na ich stronie dopiero dzień później pojawiła się informacja, że przyjmują zamówienia do 20.12. Więc zakładam, że moje zamówienie powinno już być zrealizowane!
5 / 5
2019-12-20 18:24:45
Jan
Polecam ten sklep wracam do niego jak tylko coś potrzebuje. Zawsze miła obsługa i fachowe doradztwo.
5 / 5
2019-11-28 15:00:43
Karolina
Wysyłka bez żadnych utrudnień. Towar zgodny z opisem. Cas wysyłki zgodny z umową.
3 / 5
2019-11-28 12:42:22
Marcin
Ogólnie ok. Tylko przesyłka długo idzie. Sklep kilka dni nie wysyłał Zamowienia.
1 / 5
2019-11-16 20:13:25
Wiesława
Towar ok ale czas przygotowania do wysyłki pozostawia wiele do życzenia.. zamówienie 22 październik dostawa 15 listopad.
5 / 5
2019-11-15 13:40:17
Fryderyk
Opinia krótka, wzorowo. Zamówiłem, zapłaciłem i towar dojechał. Czego tu jeszcze chcieć.
5 / 5
2019-09-13 13:01:29
Dymitr
produkt kupilam dla meza nie znam sie na tym a on jest zadowolony
5 / 5
2019-08-30 16:48:06
Liza
Bardzo profesjonalna firma i towary kupione od nich!!!!! Polecam naprawdę warto !!!! Nie raz jeszcze zrobię tam zakupy!!!
5 / 5
2019-08-20 11:41:38
Ilona
Bardzo umiarkowanie jak dotychczas! Czekam na towar którego brakło w sklepie ale nikt mnie o tym nie powiadomił że dostawą się znacznie opóźni! Czekam i zobaczymy czy dostanę zamówiony towar!
4 / 5
2019-07-19 09:27:35
Oleg
rozmiarówka zawyżona ale wszystko pozostale w porządku
5 / 5
2019-07-08 13:57:57
Izydor
Pomimo nie zrealizowania zakupu polecam sklep elwar za profesjonalną obsługę.
4 / 5
2019-06-25 17:56:06
Miłosz
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Niestety czas wysyłki dość długi. 6 dni roboczych. A przecież koszt przesyłki również nie z tych całkiem najniższych...
4 / 5
2019-06-06 20:49:08
Alberta
Dobra z PLUSEM. konkretne zamówienie i potwierdzenie zamówienia. To jest to. Wiadomo że przyjdzie nie jak w innych sklepach czekasz 4 dni a oni piszą że anulowane... PORAŻKA
5 / 5
2019-05-21 00:02:09
Nastazja
Towar przyszedł szybko zgodnie z informacją na stronie.
5 / 5
2019-04-15 08:19:35
Joachim
ok, mogliby wysłać towar wcześniej
5 / 5
2019-04-05 12:42:25
Cecyl
Są w porządku. Po złożeniu zamówienia, zostałem poinformowany o braku towaru i realizacji w późniejszym terminie. Oczywiście mi to pasowało. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-04-01 13:41:39
Maciej
Pierwszy raz kupowałem w ELWAR, ale zapewnie nie ostatni. Mają przemyślany asortyment, w dobrych cenach. Zakupiony towar został wysłany w ciągu dwóch dni, tak jak to bylo deklarowane na ich stronie, starannie zapakowany. Także gorąco polecam!
5 / 5
2019-03-29 11:40:42
Arlena
Bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.
5 / 5
2019-03-27 10:11:28
Marta
Bardzo przyjemna transakcja. Ludzie tutaj znaja sie na swojej pracy. Kontakt z pracownikami bardzo dobry i kulturalny. Zamowilem dosc spory zestaw elektronarzedzi i zdarza sie ze czasem czegos brakuje. Mnie brakowalo uchwytu do wiertarki. Zglosilem telefonicznie i za pare dni kurier u mnie byl. Wszystko na duzy Plus :-)
5 / 5
2019-03-14 20:00:57
Andrzej
Polecam. Fachowo i uczciwie. Dobry Kontakt. Dobre ceny
5 / 5
2019-03-11 16:01:59
Mikołaj
Polecam robienie zakupów w firmie ELWAR.
3 / 5
2019-03-08 18:44:53
Lesław
Podsumowując. Paczka gdzieś uderzona bo statyw ma wygięta jedna część. Po drugie statyw chyba klasy 2giej lub trzeciej bo po rozstawieniu nie trzyma piony i ma różne wysokości nóg.(takie jest moje odczucie).
1 / 5
2019-03-06 22:08:49
Aniela
Zbyd długo czas oczekiwania na narzędzia. Nie polecam .
5 / 5
2019-02-28 23:23:18
Jan
Część towaru na zamówienie, i tak towar przyszedł dość szybko. O wszystkim informują na bieżąco. Towar zgodny z zamówieniem. Wszystko OK.
4 / 5
2018-12-20 17:07:23
Edward
To chyba zart prosic o opinię przed wyslaniem towaru
5 / 5
2018-12-11 11:06:32
Eleonora
Jestem zadowolona z obsługi sklepu. Przed zakupem otrzymałam informację o produkcie, która była bardzo pomocna przy wyborze sprzętu: wiertarko - wkrętarki.
5 / 5
2018-12-07 10:11:09
Violetta
Konkurencyjne ceny. Polecam. Na pewno wrócę z następnymi zakupami.
5 / 5
2018-11-30 10:50:26
Rudolf
Polecam , przesyłka dobrze opakowana bez problemu.
4 / 5
2018-11-21 15:42:51
Klementyna
Tak, Jestem w pełni zadowolony.
5 / 5
2018-10-31 23:21:29
Elwira
Solidna firma, godna zaufania, asortyment zgodny z opisem, kontakt ze sklepem bez problemu, czas realizacji mógłby być trochę krótszy. Zdecydowanie polecam.
3 / 5
2018-10-28 15:23:11
Bartłomiej
Czas realizacji zdecydowanie za długo
4 / 5
2018-10-07 10:33:35
Filip
Informacja o dostawie towaru powinna byc bardziej szczegolowa. Towar dostepny i okreslony czas dostawy.
5 / 5
2018-09-15 08:49:00
Szymon
Świetny kontakt ze sprzedawcą 👍🏻 Polecam
5 / 5
2018-09-06 14:16:42
Aleksander
Transakcja bez problemów.Polecam
5 / 5
2018-09-05 09:07:53
Benedykt
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-09-03 16:38:07
Zdzisław
chętnie ponownie wybiorę się na zakupy
2 / 5
2018-09-03 13:21:36
Walenty
Z trzech zamówionych kielni w jednakowym designie otrzymalem trzy zupełnie różne nie takie zamawialem
5 / 5
2018-08-24 06:20:22
Aneta
Towar zgodny z zamówieniem . Pełny profesjonalizm. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-08-15 12:35:05
Bartłomiej
dobry produkt w przystępnej cenie
5 / 5
2018-08-13 13:02:23
Katarzyna
Super sklep, szybka realizacja zamówienia, bardzo miła i fachowa obsługa.
1 / 5
2018-08-01 12:17:53
Olaf
DOKONALEM ZAKUPU ZAGINARKI NA PODSTAWIE OFERTY W SKLEPIE, OTRZYMAŁEM POTWIERDZENIE, ŻADANIE ZAPŁATY I DOKONAŁEM ZAPŁATY . Po pięciu dniach właściciel stwierdził, że cena wystawiona to pomyłka , że cena rynkowa tego towaru jest wyższa, więc powiększył cenę o 23%, przesłał mi kolejna fakturę proforma ( +23) warunkując realizację dokonaniem dopłaty. Bezczelność i oszustwo. Kategorycznie nie polecam. Osobom zainteresowanym, chętnie dostarczę dokumenty procedury zakupu w celu wyrobienia sobie zdania. Jak możesz, to omijaj tych cwaniaczków. TAK NAPRAWDĘ, TO ZASTOSOWANO WOBEC MNIE PRÓBĘ OSZUSTWA NA CO JEST PARAGRAF WYNIKAJĄCY Z Kodesku Cywilnego i Prawa Handloweo.
3 / 5
2018-07-10 19:51:34
Damian
Pięć dni trwa dostarczenie towaru. To zdecydowanie za długo/
5 / 5
2018-07-10 09:48:47
Elwira
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie.
5 / 5
2018-06-27 10:16:43
Klemens
Bardzo dobry sklep. Świetny kontakt. Polecam!
5 / 5
2018-06-27 06:44:19
Wiktor
Miła, uprzejma obsługa. Rzeczowe, profesjonalne informacje dot. zamówienia. Polecam.
1 / 5
2018-06-05 09:17:18
Bolesław
Zamówienie złożyłem 23/05. 25/05 otrzymałem wiadomość, że towar został ZAMÓWIONY (dwa dni na przetworzenie zamówienia Klienta, który czeka na towar ?). Do dnia dzisiejszego (05/06) nie otrzymałem zamówionych narzędzi ani żadnej informacji dotyczącej aktualnego statusu zamówienia.
5 / 5
2018-05-29 22:19:49
Ilona
obsługa bezproblemowa.towar zapakowany fabrycznie.polecam.
5 / 5
2018-05-22 13:32:55
Norbert
Polecam. Konkurencyjne ceny oferowanych produktów (w szczególnosci produkty Dewalt).
5 / 5
2018-05-16 12:55:13
Pola
Doskonała obsługa, pełen profesjanalizm.
5 / 5
2018-04-23 10:09:02
Edmund
Firma godna zaufania, rzetelna i w miarę tania. Bardzo dobry kontakt ze biurem. Informację o realizacji zamówienia przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2018-04-18 16:46:29
Halina
Super! Szkoda, ze odebrać samemu można tylko do 15h. Ale to sklep dla budowlańców 😜
5 / 5
2018-04-18 07:09:31
Nadia
Bardzo dobry kontakt, dbałość o klienta. Polecam!
5 / 5
2018-04-06 22:06:53
Emanuela
wszystko super tak jak w opisie
5 / 5
2018-04-06 17:07:42
Norbert
Wszysko ok. Poinformowano mnie nawet jak za darmo przedłuzyć gwarancje producenta.
5 / 5
2018-03-31 21:12:01
Joachim
Zgodnie z opisem,rzetelnie i na temat,polecam.
5 / 5
2018-03-15 19:04:48
Wioletta
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, z mojej strony nie był potrzebny kontakt telefoniczny co świadczy o bardzo dobre obsłudze. Polecam i pozdrawiam Krzysiek
3 / 5
2018-03-12 13:20:14
Sabina
brakowało towaru i termin oczekiwania bardzo długi , wszystko sprawnie anulowane
5 / 5
2018-03-09 22:53:36
Matylda
Bardzo dobry sklep,miła obsługa, realizacja zgodnie z planem.
5 / 5
2018-02-27 17:54:01
Aldona
polecam towar zgodny z opisem szypka wysylka no i co najwazniejsze dobra cena
5 / 5
2018-02-26 10:36:09
Bronisław
Dobra cena towaru, realizacja zamówienia przebiegała prawie tydzień lecz na bieżąco otrzymywałem informacje o statusie zamówienia i wysyłki.
2 / 5
2018-02-21 16:46:15
Lucyna
Od złożenia zamówienia mija już 13 dni a dostawy brak .
5 / 5
2018-02-14 11:52:02
Seweryn
dobrze, jestem zadowolona , polecam
5 / 5
2018-02-06 15:05:25
Dominik
Podejście obslugi sklepu bardzo profesjonalne i informowanie na bieżąco o stanie zamowienia. Przydałby sie jakiś rabat zachęcający do następnych zakupów. ;)
5 / 5
2018-02-05 18:57:46
Irena
OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-02-02 18:17:19
Bożena
Bardzo miła obsługa. Świetna komunikacja że strony Sprzedającego. Polecam!
4 / 5
2018-02-02 13:32:14
Zenon
Poizytywnie, informację odnośnie towaru ( realizacji zamówienia ) na bieżąco.
5 / 5
2018-01-29 22:25:06
Bernadeta
bardzo sprawnie i profesjonalnie . Bardzo dziękuję
5 / 5
2018-01-29 09:31:21
Paweł
Dość długi czas oczekiwania wynikał z konieczności zamówienia towaru u producenta, na co byłem przygotowany. Chcę podkreślić bardzo dobry kontakt ze sklepem oraz widoczną na każdym etapie dbałość o klienta, czyli to, czego oczekujemy od profesjonalistów.
5 / 5
2018-01-25 17:09:03
Jacek
Polecam, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-01-25 09:39:42
Patryk
Szybko, sprawnie. Miła obsługa.
5 / 5
2018-01-04 15:06:39
Marina
W pełni profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2017-12-29 09:35:55
Andrzej
Bardzo dobra i rzetelna obsług. Polecam zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2017-12-23 14:43:09
Karolina
Zamówiony towar jest oczekiwany na dostawę od producenta.
5 / 5
2017-12-22 20:44:12
Cyprian
Bezproblemowy sklep. Polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2017-12-21 12:35:16
Diana
sprowadzili sprzęt którego inne sklepy nie mogły
3 / 5
2017-12-16 00:59:11
Jarosław
Czaly czas czekam na zamówiony towar. Czas oczekiwania mięsiąc. Zobaczymy co bedzie dalej.
5 / 5
2017-12-15 15:14:14
Małgorzata
Mamy wprawdzie drobny problem z moim zamówieniem - ale współpraca ze Sklepem przebiega bardzo sprawnie. Polecam!
5 / 5
2017-12-15 01:11:18
Fryderyka
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2017-12-05 16:28:27
Izabela
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2017-11-16 09:53:41
Oliwia
Rewelacja, idealny kontakt dostawa na czas - szybko bezproblemowo polecam
4 / 5
2017-11-13 14:22:42
Mariola
Towar zgodny z opisem, oprocz automatycznie wysylanych wiadomosci sklep nie odpowiedzial na doatkowe pytanie mailem
5 / 5
2017-11-10 13:45:56
Luiza
Bezproblemowa transakcja, towar zgodny z opisem.
2 / 5
2017-11-09 13:36:58
Rudolf
Zrezygnowałem z zamówienia ponieważ okazało się, że elwar nie ma towaru na swoich półkach i zaproponowano dostawę 2-3 tygodni
5 / 5
2017-11-03 23:38:36
Robert
Sprawnie szybko bez zarzutów, polecam !!!
5 / 5
2017-10-20 13:22:16
Jarosław
Mega szybka obsluga ran zakupiłem towar nastepnego dnia był u mnie ,
5 / 5
2017-10-18 19:22:47
Rafał
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
3 / 5
2017-10-18 14:18:41
Konrad
Mimo deklarowanej dostępności nie mają towaru na stanie.
5 / 5
2017-10-13 23:50:38
Aga
Super kontakt oraz wysyłka w terminie
4 / 5
2017-10-12 14:09:17
Wincenty
Na stronie sklepu była informacja, że produkt który chcę kupić, jest dostępny "średnia ilość" a czas wysyłki "24 godz," Na drugi dzień po zamówieniu, dostałem informację ze sklepu, że wybrany przeze mnie towar sklep właśnie zamówił :/ czyli deklarowana średnia ilość i czas wysyłki 24h. to nie była prawda. Przesyłkę otrzymałem trzeciego dnia. Ot taka mała uwaga z mojej strony.
3 / 5
2017-10-10 11:58:37
Oliwier
zamowilem skrzynkę narzedziową stanley. skrzynka przyszła pęknięta w jednym miejscu i brakowało na niej wizytownika. towar był w dwóch opakowaniach, pierwsze od producenta bardzo kiepskie, a drugie od elwar. niestety nie było mnie przy odbiorze przesyłki i nie była ona sprawdzona przy odbiorze. Elwar nawet nie sprawdził w jakim stanie przyszła skrzynka od producenta tylko wsadził skrzynkę w większe pudełko nakleił list i wysłął. KIEPSKO...
5 / 5
2017-09-29 20:21:26
Gabriel
Szybkie i fajne zakupy. Polecam.
5 / 5
2017-09-25 17:09:00
Bartłomiej
Polecam bardzo dobry kontakt ze sklepem, zamówienie tez szybko zrealizowane.
1 / 5
2017-09-22 14:59:06
Luiza
Czas dostawy pozostawił mi niedosyt po udanych zakupach.
5 / 5
2017-09-10 21:09:03
Tobiasz
profesionalna obsługa na najwyzszym poziomie .polecam tego sprzedajacego.
5 / 5
2017-09-07 15:23:09
Dymitr
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. POLECAM
5 / 5
2017-08-28 13:59:07
Kazimierz
Polecam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
4 / 5
2017-08-21 16:05:08
Ewelina
z 48 godzin zrobił się tydzień
5 / 5
2017-08-21 14:28:43
Dalia
Profesjonalne obsłużenie klienta.
5 / 5
2017-08-15 19:19:00
Wiesława
Profesjonalnie, szybko i tanio ;)
5 / 5
2017-08-07 09:19:54
Arkadiusz
Jak najbardziej jestem zadowolony polecam wszystkim zakupy w tej firmie szybki kontakt konkretne odpowiedzi konkretni ludzie solidny towar dobre ceny pozdrawiam
5 / 5
2017-08-03 11:28:35
Mateusz
Super. Profesjonalnie i frontem do klienta!
5 / 5
2017-07-03 11:41:13
Sonia
Profesjonalna obsługa. Wszystko OK. Polecam
5 / 5
2017-06-30 15:04:48
Anna
Zakupy ok ale zbyt krótko są czynni do 15:30 max ;(
5 / 5
2017-06-23 11:04:38
Bolesław
Profesjonalna obsługa klienta.
5 / 5
2017-06-14 15:08:20
Norbert
Wszystko zgodne z przekazanymi informacjami. Produkt bez zarzutu. Usługa w pełni satysfakcjonująca.
5 / 5
2017-06-08 22:16:47
Irmina
Polecam, szybko, towar zgodny z opisem, ceny konkurencyjne.
1 / 5
2017-06-06 15:53:23
Eliza
Sklep sprzedaje towar którego dostępności w praktyce nie potrafi określić...
5 / 5
2017-06-05 10:23:18
Błażej
Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa. Terminowość
5 / 5
2017-05-31 21:23:52
Mateusz
Mogło być szybciej,czas to pieniądz. poz.
5 / 5
2017-05-28 12:35:09
Arnold
Polecam, profesjonalnie i szybko. Towar pierwszej klasy , dobrze zapakowany
4 / 5
2017-05-18 09:13:23
Joanna
Trochę to trwało. Były pewne zawirowania z mojej winy ale po wyjaśnieniu poszło błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2017-05-13 22:18:17
Dominika
Jestem zadowolony z zakupu w elwar.info.
5 / 5
2017-05-11 11:17:58
Roman
Dobry kontakt. Szybkie i rzeczowe załatwienie sprawy. Polecam
5 / 5
2017-05-09 20:14:39
Eligiusz
Bezproblemowy kontakt, miła obsługa, szybka realizacja zamówionego towaru.
2 / 5
2017-04-28 12:18:34
Jarosław
szkoda że trzeba straszyć po 10 dniach że się zrezygnuje żeby otrzymać towar.
1 / 5
2017-04-25 08:57:01
Matylda
Bardzo dobrze, Firma pracuje super Kontakt telefoniczny bez problemu. Dostawa w ciągu jednej doby. Polecam KURT
5 / 5
2017-03-27 13:42:32
Katarzyna
Transakcja przebiegła bez problemów
4 / 5
2017-01-30 19:23:58
Władysław
Dobry sklep ale musi poprawić czas dostawy.
5 / 5
2017-01-25 16:43:03
Jonatan
przesyłka przyszła w umówionym czasie
5 / 5
2016-12-19 11:30:03
Aurelia
Wszystko w najlepszym porzadku!
5 / 5
2016-12-16 19:01:25
Ziemowit
Bardzo dobry kontakt i mile wspominam przedstawione propozycje zamiany towaru na inny.
5 / 5
2016-12-03 18:56:50
Malina
Początko nastąpił błąd w komunikacji ale finalnie wszystko OK
1 / 5
2016-11-21 22:54:19
Ludwik
Robisz zakupy, na stronie wszystko wydaje się być w porządku jednak kilka dni później gdy czekasz już na przesyłkę z zamówionym towarem, dostajesz maila z informacją że jednak tego towaru nie ma. Strata czasu. Proszę uważać, sklep nie radzi sobie z aktualizacją danych co do dostępności towaru przez co wprowadza klienta w błąd. Odradzam zakupy
5 / 5
2016-10-21 07:35:30
Kamila
szybko,miła i zawodowa obsługa
5 / 5
2016-10-17 11:46:59
Eliza
Polecam sklep, dobre ceny i miła obsługa.
5 / 5
2016-10-13 08:19:30
Ludwika
Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Miła obsługa. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-10-12 21:26:48
Igor
Dobra cena ,dobry serwis.Polecam
5 / 5
2016-10-07 09:13:22
Róża
Obsługa sklepu profesjonalna, bardzo miła. Odkurzacz spełnia moje oczekiwania. Polecam
4 / 5
2016-09-29 20:08:29
Izyda
Towar spełnia moje oczekiwania, jedynie wadą było brak informacji o przesyłce i długi czas oczekiwania.
5 / 5
2016-09-16 08:32:40
Michał
Polecam sklep ElWar ze względu na cenę towaru oraz rzetelność informacji o zamówieniu. Pomimo, że czas realizacji nie był super-szybki, to już przy składaniu zamówienia dostałem dokładną informację ile będzie trwała realizacja. W moim przypadku nie potrzebowałem zamówienia "na już" więc biorąc pod uwagę dużą różnicę w cenie pomiędzy następnym sklepem internetowym - zdecydowałem się poczekać dłużej. Zdecydowanie polecam sklep Elwar.
5 / 5
2016-08-12 11:18:46
Kaja
SUPER SKLEP-DZIĘKI TAKIM SKLEPOM MOŻNA KUPIĆ DOBREJ MARKI I WARTOSCIOWE PRODYKTY, BARDZO MIŁA OBSŁUGA-JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. ZRESZTĄ WIDAĆ, ZE TEN SKLEP POSIADA TYLKO DOBREJ MARKI PRODUKTY
5 / 5
2016-07-15 08:19:11
Bernardeta
Bardzo dobry sklep. Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2016-06-13 17:11:18
Zygfryd
sprzedajacy spelniaja oczekiwania klienta jak rowniez na bierzaco informuja o stanie zamowienia mozliwa negocjacja cen ipt to dodatkowy atut polecam
3 / 5
2016-05-31 13:05:17
Daniel
Obsługa klienta bardzo dobra. Zdjęcia towaru nie zgadzało się z opisem, co wprowadziło mnie w błąd: na foto drabina z 3 stopniami, a reszta dotyczy drabiny z 2 stopniami. Trzeba było dopłacać. Towar trzeba lepiej zabezpieczać, bo w paru miejscach przetarła się folia i są porysowania.
5 / 5
2016-03-19 09:49:29
Zdzisława
Obsługa sklepu to prawdziwi profesjonaliści, pomimo braku towaru w magazynie jeszcze tego samego dnia przedstawiciel pojawił się na budowie z zamawianym odkurzaczem. Bardzo miła obsługa, prawdziwi fachowcy z branży budowlanej.Potrafią dobrać odpowiedni sprzęt do każdej pracy
5 / 5
2016-03-16 10:10:15
Norbert
Pełen profesjonalizm, szybka dostawa

Rzetelne opinie o Elwar - Strefa Profesjonalistów