Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ene-due zabawki edukacyjne

Ene-due zabawki edukacyjne Opinie 4.7 (385)

Dębogórska 42
84-230
Rumia
500595228
opinie Ene-due zabawki edukacyjne
speedtest
4.7
385
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-09-24 02:12:26
Kuba
Kupiłem ciuchcię z parą. Rewelacyjna zabawka, nie tylko dla syna ;-) Bardzo polecam zarówno ciuchcię jak i sklep. Wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2022-09-22 15:56:18
Justyna
szybko i sprawnie. Kuchenka śliczna.
5 / 5
2022-09-21 11:27:54
Justyna
Śliczne plecaczki. Przesympatyczna obsługa i ekspresowa wysyłka. Polecam
5 / 5
2022-09-21 06:56:49
Iga
Cudowne zabawki, szybka realizacja. Kolejne zakupy i jak zawsze na medal. Dziękuję
5 / 5
2022-09-19 11:26:40
Iza
Polecam. Lalka pięknie pachnie wanilią. Córka zadowolona
5 / 5
2022-09-18 08:42:23
Olga
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Ene-due. Super kontakt i wysyłka. Dodatkowo bardzo mnie cieszy, że produkty w paczce owinięte były w PAPIER zabezpieczający a nie w metry folii! Oby więcej takich sklepów internetowych :)
5 / 5
2022-09-18 08:37:35
Kasia
szybko i sprawnie. Duży plus za ekologiczne pakowanie.
5 / 5
2022-09-17 10:38:41
Ola
Torba dotarła na czas, a nawet przed deklarowanym czasem wysyłki. Miała być u mnie w piątek, a paczkę odebrałam z paczkomatu w czwartek. Informacja o każdym etapie zamówienia. Polecam :-)
5 / 5
2022-09-16 11:47:04
Tomek
Super wybór zabawek BRIO, ekspresowa wysyłka. To już kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Polecam!
5 / 5
2022-09-16 11:45:25
Monika
Polecam, szybko i sprawnie
1 / 5
2022-09-15 00:54:12
Natalia
Oszuści! Nie wysyłają towaru!
1 / 5
2022-09-15 00:53:47
Roksana
Oszuści! Po zrobieniu zakupów w tym sklepie nie zobaczyłam ani towaru, ani pieniędzy.
1 / 5
2022-09-14 11:58:44
Ewa
Zamówiona torba nie dotarła brak kontaktu, brak środków - jak dla masakra !! Nie kupujcie !! Szkoda nerwów
1 / 5
2022-09-13 12:19:50
Artur
Oszuści! Kupiony towar, brak wysyłki, brak kontaktu.Sprawa zgłoszona na policję
5 / 5
2022-09-11 13:37:06
Mariola
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka realizacja, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wielki plus za zero waste
5 / 5
2022-09-10 09:40:11
Kasia
Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Serwis śliczny, corka szczęśliwa
5 / 5
2022-09-09 16:25:55
Ola
Zakupiłam w tym sklepie wózek i to bardzo drogi. Po przeczytaniu tych opinii załamałam się, że nie będę miała ani wózka, ani pieniędzy, ale absolutnie nic takiego się nie stało. Wózek otrzymałam zgodnie z terminem podanym podczas składania zamówieni tj. 3 dni. Nie wiem o co chodzi z tymi opiniami...
1 / 5
2022-09-07 11:26:48
Paulina
Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Właściciele dopuszczają się oszustw , których nie tylko ja padłam ofiarą. Zwróciłam zakupiony towar 2 miesiące temu i do tej pory nie otrzymałam zwrotu środków . Kontakt jest bardzo problematyczny . Właściciel nie odpisuje na mejla i nie odbiera telefonów - odebrał przy pierwszej i drugiej rozmowie w sprawie zwrotu , później już nie . Po 14 dniach od zwrotu towaru napisałam mejla z przypomnieniem o zwrocie należnych mi pieniążków . Nie otrzymałam odpowiedzi . Kolejnym razem i jeszcze następnym rozmawiałam z właścicielem przez telefon. Pomimo obietnicy pieniądze nie zostały mi przelane . Sklep ma zablokowane opcje wystawiania opinii i komentarzy na każdym możliwym profilu , wiadomo dlaczego ;) Sprawa szczęśliwie została zgłoszona do odpowiednich organów .
1 / 5
2022-08-19 12:10:53
Maria
UWAGA ! Firma wyłudzającą pieniądze ! Nie otrzymałam zamówienia i zwrotu pieniędzy ! Choć wysyłka była niby opóźniona od 14 lipca , dostałam zapewnienie, że do dnia 23 lipca otrzymam. Niestety NIE OTRZYMAŁAM ! Kiedy żądam zwrotu pieniędzy, niestety od 23 lipca proszę i nic ! Kwota 648zł i cisza ! Zero odpowiedzi na maile, smsy i nie odbieranie telefonu ! Raz odebrano mój telefon, gdy dzwoniłam z innego numeru. Zapewnienie, ze otrzymam zwrot pieniędzy w ciągu 2 dni. Nadal przelewu brak ! ! ! Sprawa znajdzie finał na policji ! Ostrzegam przyszłych kupujących !
5 / 5
2022-08-14 14:38:18
Agnieszka
fantastyczne zabawki i ekspresowa dostawa.
1 / 5
2022-08-10 07:22:56
Bartek
Ani towaru ani pieniędzy,oszuści !
1 / 5
2022-08-10 07:21:02
Marika
Nie kupujcie u nich ! To są złodzieje !
5 / 5
2022-08-08 07:20:31
Ewa
Dziękuję za szybkie załatwienie sprawy. Polecam !!!
1 / 5
2022-08-03 09:08:54
Marika
Złodzieje !! Odesłaliśmy rowerek,walczymy od lutego ani rowerka ani zwrotu pieniędzy. Sprzedający nas unika. Nie polecam !!
5 / 5
2022-07-24 08:44:27
Paweł
Czytam poniższe opinie i jestem zaskoczony. Ja zostałem obsłużony wzorowo. Wysyłka bardzo szybka, kolejka z Brio jakość rewelacyjna, syn bardzo zadowolony. Może to jakieś nieporozumienie, albo chwilowy problem?
5 / 5
2022-07-24 08:38:04
Ola
Bardzo duży asortyment, szybka dostawa. Zamówiłam o 12-stej, a już następnego dnia o 11-stej miałam w paczkomacie. Polecam bardzo
1 / 5
2022-07-13 02:51:48
Katarzyna
UWAGA OSZUŚCI! Kupiłam zabawkę wartą 300 zł. Nie mam ani zabawki, ani zwrotu pieniędzy. Pomimo wysyłania wezwań do zapłaty droga mailową zero odzewu. Wezwanie wysłane również droga pocztową. Nie odbierają listów. Sprawa się ciągnie od początku kwietnia. Sprawa trafi na policję i do sądu..
1 / 5
2022-05-29 17:07:14
Anna K.
Oszuści !!!! brak dostepnego towaru po zakupie , brak zwrotu kosztów od ponad miesiąca ! Kpina , żarty i zwodzenie przez właściciela ! sprawa już zgłoszona na policje !
1 / 5
2022-05-26 09:44:05
Adam
Ten sklep to żart. Czekam na zwrot pieniędzy już miesiąc. Pan nie umie zrobić przelewu…. Radzę uważać na tą firmę. Nie wiem czy odzyskamy pieniądze.
1 / 5
2022-05-12 08:42:07
Marzena
Zabawki zakupione i opłacone przelewem, pomimo że na stronie internetowej sklepu były i nadal są wyświetlane jako dostępne z wysyłką następnego dnia, to po 2 tygodniach czekania okazało się, że jednak są niedostępne i trzeba jeszcze poczekać. Po kolejnych 2 tygodniach obietnic i deklaracji, które okazały się kłamstwami robię odstąpienie od zakupu z żądaniem zwrotu pieniędzy i dalej słyszę co chwilę stosy obietnic i deklaracji kolejnych terminów zwrotu.. OSZUŚCI!!!!! Mija 6 tygodni od przelewu a ja nie mam ani pieniędzy ani zakupów. Na stronie internetowej są kłamstwa - sklep już dawno nie należy do Trusted Shops - tym samym nie ma żadnej gwarancji wywiązania się ze zobowiązań. Mam takie trudne czasy, człowiek liczy każdy grosz a Ci Państwo kradną cudze pieniądze!
1 / 5
2022-05-10 07:24:33
Anna
Nie polecam nie ma rowerku i nie ma pieniędzy od ponad miesiąca
5 / 5
2022-05-08 11:30:06
Kuba
Jeden z fajniejszych sklepów w którym ostatnio robiłem zakupy. Bardzo polecam
5 / 5
2022-05-08 11:23:28
Agnieszka
Bardzo fajny sklep. Miła i pomocna obsługa. Dostawa na czas. Polecam
5 / 5
2022-05-08 11:22:23
Ela
Świetny asortyment, bardzo szybka wysyłka. Przesympatyczny Pan telefonicznie doradził. Bardzo polecam
1 / 5
2022-05-05 07:55:57
Agnieszka
Masakra, najpierw mail, że ktoś w szpitalu i będzie opóźnienie, potem kolejne obietnice wysyłki rowerka za ponad 600 zł, oczywiście przesyłki brak, nikt już tam nie odbiera telefonu :-((( sklep wyglada wiarygodnie, duży asortyment itd, ale niestety nacięłam się :-(((
1 / 5
2022-04-29 14:48:26
Mateusz
Niestety nie polecam sklepu prezent dla dziecka zamówiony: 12.04 dostarczony miał być 14.04. Obietnica sprzedawcy, że będzie dostarczony do 22.04. Sprzedawca ciągle zwodził. Anulowałem zamówienie i cały czas czekan na zwrot pieniędzy (520 zł piechotą nie chodzi). Niestety wygląda na to, że trzeba będzie wysłać wezwanie przedsądowe do zwrotu a następnie pozostaje skierowanie tylko sprawy do sądu. Przestrzegam przed tym sklepem!!!
1 / 5
2022-04-20 07:08:12
Anna
Ponad miesiąc temu zakupiłam u nich rowerek, co prawda zapomniałam potwierdzić zamówienie (po 2 tygodniach oczekiwania na dostawę dopiero zdałam sobie z tego sprawę-jednak zamówienie było opłacone i nikt nie raczył nawet do mnie zadzwonić czy potwierdzam to zamówienie).Kontakt ze sklepem ograniczał się do przesuwania terminu dostawy na czas nieoznaczony(z powodu domniemanych reklamacji i że nie mogą mi go wysłać bo czekają na dostawę niewadliwych rowerów).Do dzisiaj brak zwrotu środków i kontaktu z ich strony.
1 / 5
2022-04-19 12:46:47
Marta
Nie polecam. Zakupiony towar nigdy do Nas nie doszedł. Po kilku dniach, gdy nie było żadnej informacji o nadaniu paczki, po interwencji telefonicznej (oczywiście z Naszej strony, bo nikt ze sklepu tego nie zrobił) zostaliśmy zapewnieni, ze maja braki magazynowe (mimo, ze torbę nadal można było kupić w sklepie bo widniała na stronie) i będzie wysłana jutro. I tak codziennie po kolejnych telefonach - zostanie wysłana jutro i jutro… po tygodniu stwierdziliśmy, ze podziękujemy i chcemy zwrot pieniędzy. Oczywiście ze strony sklepu zostaliśmy zapewnieni, ze nie ma problemu i przelew zwrotny został wysłany. Nigdy nie otrzymaliśmy pieniędzy. Codziennie jesteśmy zapewniani, że przelew został wysłany. Nie polecam, zwykli oszuści i naciągacze. Brak profesjonalizmu
5 / 5
2022-04-15 01:09:26
Monika
Piękne zabawki, szybka realizacja.
4 / 5
2020-02-07 13:57:07
Zdzisława
Wszystko w porządku prócz tego, że smoczek nie był w oryginalnym opakowaniu.
5 / 5
2020-02-06 13:56:18
Bogdana
Świetny sklep. Super kontakt. Wszystko na czas. Polecam.
5 / 5
2020-02-05 11:54:26
Julita
Bardzo dobry sprzedawca, natychmiastowa wysylka
5 / 5
2020-01-31 12:56:57
Longin
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Mega szybka wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-15 17:47:46
Fryderyka
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie..zamówione towary zostaly zapakowane w sposob który gwarantował ich bezpieczeństwo podczas transportu..zamowienie dotarlo bardzo szybko. Polecam!:)
5 / 5
2020-01-13 11:06:27
Jarosława
Sklep ma bogaty asortyment i kompetentną obsługę. Pomaga również w niestandardowych sytuacjach, są otwarci i elastyczni. Polecam.
2 / 5
2020-01-07 19:26:25
Iwo
Otrzymalam inny przedmiot anizeli zamówilam. Prawidłowa Przesyłka przyszła po terminie okazji na którą była potrzebna. :/
5 / 5
2020-01-06 15:06:56
Franciszka
Rzetelnie i zgodnie z przedstawioną ofertą, sprawnie zrealizowano moje zamówienie, mimo iż do świąt pozostały 3 dni robocze
5 / 5
2020-01-04 10:25:27
Magdalena
Wszystko sprawnie i bez problemów
5 / 5
2020-01-03 14:54:54
Leon
Bardzo sprawna obsługa klienta
5 / 5
2020-01-03 10:02:48
Wiola
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2020-01-02 13:50:45
Mateusz
Kolejny raz i znów jestem bardzo zadowolona z Obslugi (superszybka) i towaru. Polecam !
5 / 5
2019-12-31 10:01:07
Jowita
Polecam, bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-31 09:50:45
Karina
Profesjonalna obsluga. Dobrze zapakowane. Polecam
4 / 5
2019-12-26 08:59:00
Oksana
jest okej,realizacja szybka ,pełna informacja co do realizacji zamówienia, polecam
5 / 5
2019-12-26 02:16:26
January
Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-25 12:09:48
Anita
Super szybka obsługa, świetna zabawka :)
5 / 5
2019-12-23 22:39:46
Błażej
Polecam produkt bez zarzutów.
5 / 5
2019-12-23 12:50:59
Marcin
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-23 12:01:15
Klaudiusz
Polecam!!! Szybka realizacja i wysyłka.
5 / 5
2019-12-23 11:44:39
Inga
Super kontakt, szybka wysyłka, pomoc w wyborze produktu. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-22 19:51:46
Elwira
Polecam-szybka dostawa.Bardzo ładny towar.
5 / 5
2019-12-20 20:41:40
Otylia
To jest sklep, w którym znajduje różnorodny towar dobrej jakości, dzięki możliwości płacenia punktami my benefit robię tam większe zakupy dla dzieci w różnym wieku.
1 / 5
2019-12-19 21:48:23
Krystyna
Artykuł zamówiłam w poniedziałek, upewniając się telefonicznie o dostępności i terminie dostawy. Dzisiaj otrzymałam wiadomość, że mieli błąd w systemie i moje zamówienie nie będzie zrealizowane. Super, bo już jest za późno, aby ktokolwiek dostarczył mi towar do świąt, a w sklepach jest niedostępny. Dziwne, że potrzeba było czterech dni, aby dowiedzieć się, że nie dysponuje się towarem, który jest na stronie opisany jako dostępny i za który kasuje się z góry pieniądze
5 / 5
2019-12-19 21:04:00
Cecylia
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt mailowy z klientem. Polecam.
5 / 5
2019-12-19 18:03:43
Mieczysława
Polecam sklep, wszystko przebiegi sprawnie i bez zarzutów.
5 / 5
2019-12-19 13:57:08
Szczepan
bardzo profesjonalne podejście , dobra komunikacja
5 / 5
2019-12-19 11:56:25
Edmund
rewelacyjnie, sklep z szeroką ofertą asortymentu, błyskawiczna wysyłka, produkty dobrze zabezpieczone, polecam
5 / 5
2019-12-18 17:54:02
Rozalia
Wszystko bardzo dobrze, szybko i konkretnie.
5 / 5
2019-12-18 15:33:47
Jędrzej
Artykuły bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-18 09:57:25
Benedykt
Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów !
5 / 5
2019-12-17 05:27:50
Łucjan
Szybka realizacja zamówienia. Informacja o stanie zamówienia dostępna na bieżąco. Brak problemów.
5 / 5
2019-12-16 07:33:42
Bernadeta
Polecam, bardzo szybka wysyłka, mimo okresu przedświątecznego.
5 / 5
2019-12-15 14:36:36
Celina
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, byłam uprzedzona że na towar trzeba kilka dni poczekać. Miła niespodzianka, sympatyczny świąteczny gratis. Polecam sprzedawcę, a towar tak jak w opisie. :-)
5 / 5
2019-12-12 14:57:27
Ziemowit
szybko sprawnie zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-12 12:33:22
Waldemar
Szybko. Bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-12-12 05:50:29
Teresa
szybko, bezproblemowo, dobra komunikacja
5 / 5
2019-12-12 00:09:56
Krystyna
Rewelacyjny sklep, ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-10 21:02:58
Lucyna
Polecam z czystym sumieniem. Zamówienie złożyłam 5grudnia a 6grudnia było już u mnie.
5 / 5
2019-12-10 12:38:17
Henryka
Bardzo sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-09 12:53:31
Bronisław
Szybko sprawnie i zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-05 13:26:44
Arnold
ene-due.eu realizuje szybko zamówienia i posiada szeroki wybór zabawek - polecam :)
5 / 5
2019-12-04 19:12:22
Jan
Towar został wysłany błyskawicznie i był zgodny z opisem. Super.
1 / 5
2019-12-04 14:54:00
Tymon
wpłacilem pieniadze a przesyki do tej pory nie otrzymalem
5 / 5
2019-12-04 13:53:40
Klaudiusz
Profesjonalnie, szybko, towar zgodny z opisem i zdjęciami, POLECAM
4 / 5
2019-12-03 11:33:02
Manuela
Super sprawnie, dwa osobne zamówienia zapakowano do jednej paczki, co ułatwiło odbiór . Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam ten sklep. Sama na pewno będę korzystać nie raz.
5 / 5
2019-12-02 11:09:30
Danuta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, a towar wspaniały- niedostepny w innych sklepach- dzięki temu wyjątkowy :)
5 / 5
2019-11-29 13:50:56
Miłosz
Szybko i sprawnie. Czego chcieć więcej? 😉
5 / 5
2019-11-28 10:41:38
Leszek
polecam sklep, wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-11-28 09:14:50
Ziemowit
Bardzo fajny sklep, zamówieni realizowane bez żadnych komplikacji i przedłużeń. produkty starannie zapakowane.
5 / 5
2019-11-27 21:23:53
Dorota
Piękny asortyment. To były kolejne zakupy, za każdym razem wszystko idzie idealnie. Ostatnio prosiłam o ekologiczne zapakowanie, i zostało to uwzględnione!
5 / 5
2019-11-27 17:02:10
Bartosz
Paczka zagraniczna sprawnie dostarczona
5 / 5
2019-11-26 15:07:08
Iwona
Sam sposób zamawiania jest przejrzysty i dokładny. Towar zamówiłam rano i następnego dnia już był. Wszystko dobrze zapakowane A kręgle i jeździk super.
5 / 5
2019-11-26 14:33:37
Ismena
Szybko i sprawnie. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2019-11-23 12:10:38
Tymon
Polecam! Ekspresowa realizacja zamówienia, świetny kontakt
5 / 5
2019-11-22 16:03:39
Błażej
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, bez żadnych problemów, wszystkie informacje przekazywane na bieżąco a wygląd produktu jak na zdjęciu. Jak dla mnie super. Polecam
5 / 5
2019-11-21 22:47:38
Zbigniew
Szybko. Wszystko się zgadza z opisem.
5 / 5
2019-11-21 15:01:55
Edmund
Wszystko super. Fajne zabawki.
5 / 5
2019-11-21 12:46:34
Konstancja
Szybka wysyłka oraz fantastyczne zabawki w atrakcyjnych cenach.
3 / 5
2019-11-20 17:29:56
Robert
Bardzo długo dziecko czekało na zabawkę. Przykro. Ale odebrałem zabawkę 3 dni po święcie dzieciaka.
5 / 5
2019-11-19 05:03:20
Miłosz
Polecam, z całą pewnością nie raz odwiedzę Państwa stronę internetową. Jestem bardzo zadowolona z asortymentu. Wysoka jakość, cena przystępna, wygodne formy płatności.
5 / 5
2019-11-12 22:07:34
Helena
Błyskawiczna wysyłka, towar otrzymałam wcześniej, niż zapowiadano! :)) zabawka śliczna, do tego w atrakcyjnej cenie (zapłaciłam z wysyłką mniej, niż kosztuje w sklepie stacjonarnym w pobliskiej galerii handlowej). POLECAM!
5 / 5
2019-11-08 11:29:06
Manuela
Super sklep, z dobrymi cenami i ogromnym wyborem. Przesyłam błyskawiczna. Od zakupu do dostawy minęły 24 godziny. Ja korzystałam z opcji zakupów internetowych, i wrócę nie raz Polecam
5 / 5
2019-10-31 16:43:59
Zygmunt
Super żeby wszyscy tak działali
5 / 5
2019-10-31 14:19:35
Bogusława
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-10-30 21:00:31
Ferdynand
Bardzo dobry sklep z najwyższej jakości asortymentem. Obsługa bardzo miła, kompetentna, błyskawiczną bez najmniejszych zarzutów :) Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-10-24 21:34:52
Ludwika
Polecam. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-10-22 18:41:11
Iga
Wszystko przebiegło bez zarzutu. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Blyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-10-21 10:26:39
Sebastian
Bardzo dobry kontakt, informacje aktualizacji zamówienia wysyłane były na bieżąco.
5 / 5
2019-10-18 08:53:35
Wera
Bardzo dobrze. Realizacja szybka. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-10-14 16:04:06
Krystian
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Ene-due. Szybki kontakt i wysyłka. Dodatkowo bardzo mnie cieszy, że produkty w paczce owinięte były w PAPIER zabezpieczający a nie w metry folii! Oby więcej takich sklepów internetowych :)
5 / 5
2019-10-12 11:25:36
Aga
jestem bardzo zadowolona, napewno kupie jeszcze nie raz.
5 / 5
2019-10-11 11:51:41
Gabriela
Bardzo czytelna strona, łatwość zamawiania, konkretny opis, ilość sztuk towaru, czas wysyłki itp. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam.
4 / 5
2019-09-23 12:28:52
Kinga
Super obsługa zamówienia chętnie skorzystam z dalszej współpracy polecam
4 / 5
2019-09-19 08:16:50
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyslnie.
5 / 5
2019-09-14 16:06:47
Lucyna
Profesjonalna obsługa klienta.
5 / 5
2019-09-13 12:34:40
Grzegorz
Jeden z lepszych sklepów na rynku polskim.
5 / 5
2019-09-12 14:25:55
Ignacy
wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-09 16:51:08
Klaudia
Szybko, sprawnie - tak jak oczekiwałem
5 / 5
2019-09-06 15:15:23
Tymon
Przyjemność robić zakupy w takim sklepie , na bieżąco informacje o stanie zamówienia plus punkty stałego klienta i rabaty;) polecam
5 / 5
2019-08-29 15:17:52
Maksym
Sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-08-29 12:31:58
Nina
Jak zabawki, to tylko w ene-due. Mój ulubiony sklep!
5 / 5
2019-08-28 11:30:57
Antonina
Rewelacja,szybko zrealizowane zamówienie,dokładnie zapakowane i towar przepiękny
5 / 5
2019-08-26 16:55:41
Olaf
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2019-08-17 12:27:17
Laura
Wszystko przebiegło sprawnie a przede wszystkim szybko czyli tak jak mi zależało
5 / 5
2019-08-14 14:07:02
Sergiusz
wszystko ok. polecam!!! produkt śliczny!!!
5 / 5
2019-08-08 23:21:07
Feliks
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-08-07 14:11:18
Jacek
rewelacja, zamówienie zrealizowane i dostarczone następnego dnia od zamówienia
5 / 5
2019-08-07 10:36:18
Edmund
Wszystko przebiegło bez problemów.
5 / 5
2019-08-02 11:17:58
Konstancja
Szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-08-02 11:17:58
Luiza
Szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-07-31 11:06:42
Idzi
Szybko, bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-07-29 13:28:57
Stanisław
Polecam sklep. Szybka i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-07-24 10:33:24
Sofia
Zawsze najlepsze,szybką wysyłka
5 / 5
2019-07-16 15:29:47
Anastazja
Sklep wychodzi na przeciw potrzebom klientów. Ma świetna obsługę i na pewno następnym razem również skorzystam z usług ene due.
5 / 5
2019-07-13 09:52:33
Ludwik
Polecam sklep. Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem :-)
5 / 5
2019-07-09 11:39:43
Joachim
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-07-05 10:16:03
Radosław
Bardzo sprawna i szybka obsługa
5 / 5
2019-07-03 12:59:15
Celestyn
Wszystko w porządku. polecam.
5 / 5
2019-07-03 10:07:15
Nadia
Szybko, profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Na bieżąco informacje o statusie przesyłki. Dla mnie spoko. Godny polecenia
5 / 5
2019-06-27 11:02:04
Klemens
Dobry kontak, szybka wysyłka- polecam !!
5 / 5
2019-06-26 16:18:46
Arleta
Bardzo dobry sklep. I oferta, i serwis.
5 / 5
2019-06-21 10:30:34
Sonia
ekspresowa przesyłka, gorąco polecam
5 / 5
2019-06-19 14:13:47
Sławomir
Szybka realizacja zmówienia, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-06-14 16:53:57
Gustawa
Szybkie zakupy, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-13 09:51:13
Magdalena
Pełen profesjonalizm, jak zabawki to tylko tutaj.
5 / 5
2019-06-11 17:39:00
Iga
Super oferta miła i fachowa obsługa dostawa ekspresowa towar dobrze opakowany 👌👌👌
4 / 5
2019-06-10 17:27:34
Iwona
W porzadku, szybki kontakt, jednak opakowanie produktu bylo zniszczone i wskazywalo, ze towar byl przechowywany w niefajnych warunkach (zabrudzona etykieta, porysowane metalowe etui)
5 / 5
2019-06-09 12:53:00
Fryderyka
Sprawna transakcja. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-06-07 08:10:41
Tobiasz
Szybka przesyłka, ciekawy asortyment, dobrze zapakowane zamówienie.
5 / 5
2019-06-05 15:26:27
Patrycja
Kolejny raz jestem bardzo zadowolona:)polecam ten sklep z calego serca!wszystko super!
5 / 5
2019-06-04 20:37:09
Liliana
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2019-06-04 10:46:19
Adam
Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka. POlecam
5 / 5
2019-06-03 12:59:07
Oskar
Piękne doswiadczenie, super kontakt ze Sprzedawcą
5 / 5
2019-06-03 10:10:39
Lesław
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam.
4 / 5
2019-05-31 11:49:05
Ismena
Jestem bardzo zadowolona, polecam
5 / 5
2019-05-27 22:09:56
Eryka
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt. Polecam!
5 / 5
2019-05-24 15:12:16
Cyprian
Bardzo profesjonalne i miłe podejście, rewelacyjne zaopatrzenie i szybka realizacja 😊
5 / 5
2019-05-24 13:24:54
Wojciech
Szybka realizacja, informacje o zmianach, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-05-24 12:32:31
Sławomir
MILE ZASKOCZONA SZYBKO SPRAWNIE OK
5 / 5
2019-05-23 14:33:55
Albert
Jakość obsługi na wysokim poziomie, polecam
5 / 5
2019-05-22 11:31:01
Bogna
Sprawna szybka obsluga i doskonaly Towar , polecam
5 / 5
2019-05-22 10:37:53
Cyprian
Rewelacja! Szybko i bez problemu Zabawki w stanie idealnym Opakowania nie zniszczone m.in. dzięki dobremu zabezpieczeniu, spakowaniu przez obsługę.
5 / 5
2019-05-21 20:00:38
Brunon
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-05-21 11:58:57
Cecylia
Ekspresowa i profesjonalna obsługa godna polecenia
5 / 5
2019-05-21 09:32:43
Daniela
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, ekspresowa realizacja. Polecam.
5 / 5
2019-05-20 19:50:15
Arkadiusz
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i ekspresowa dostawa - zamówienie złożone o 13 nastepnego dnia było u mnie.
5 / 5
2019-05-16 08:19:40
Bogusława
Obsługa błyskawiczna, towar bez zarzutu. Dostawa bardzo szybka.
5 / 5
2019-05-15 13:57:50
Łukasz
Jestem zadowolona z procesu związanego z zakupem.
5 / 5
2019-05-15 12:56:00
Tymon
Polecam sklep; szybka wysyłka, starannie zapakowany produkt, świetna współpraca ze sprzedającym :-)
5 / 5
2019-05-08 15:59:48
Bartosz
Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania :-)
5 / 5
2019-05-02 18:53:44
Paulina
Polecam! Super sklep! Juz kiedys robilam tam zakupy, na pewno wroce.
5 / 5
2019-05-02 13:27:16
Izyda
Bardzo rzetelny sklep. Całość bez zarzutów.
5 / 5
2019-04-26 11:29:26
Gustawa
Rzetelna firma, łatwy kontakt.
4 / 5
2019-04-24 23:22:44
Róża
Sklep ok, ciekawe zabawki, niestety czasami błędnie opisane. Kupiliśmy kluczyki B.Toys Zestaw Kluczy Samochodowych skatalogowane na stronie sklepu jako zabawki 0-12m a faktycznie są od 18 miesięcy
5 / 5
2019-04-24 19:34:09
Romana
Super sklep - transakcja przebiegła bez zarzutów, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-24 13:51:55
Ryszard
jestem zadowolona, a zabawki są baaardzo kreatywne - super, dzieciaki zadowolone, rodzice też :)
5 / 5
2019-04-23 10:36:54
Dominik
Super kontakt ze sprzedającym. Ekspresowa dostawa.
5 / 5
2019-04-19 13:07:02
Otylia
Wszystko przebiegało szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-04-18 13:22:11
Wiesława
Przesyłka została dostarczona bardzo szybko. Cena produktu konkurencyjna. Wszystko z paczką w porządku. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-04-18 11:00:17
Sonia
Polecam, szybka przesylka, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2019-04-17 12:30:47
Gustawa
Brak zastrzeżeń, dobre informowanie o przebiegu transakcji
5 / 5
2019-04-12 21:38:58
Wieńczysła
Pełna informacja od sklepu, sprawnie. Bardzo dobry produkt. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2019-04-12 10:31:26
Janina
Super profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-04-11 18:40:11
Ernest
W rzeczywistości zabawka lepiej wygląda niż w sklepie. Miła obsługa. Polecam
5 / 5
2019-04-10 20:57:33
Konrad
Zabawka w rzeczywistości jest piękniejsza niż na zdjęciu.Super. Obsługa kompetentna, życzliwa. Polecam pod każdym względem.
5 / 5
2019-04-08 11:29:43
Sonia
Polecam, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-04 14:55:09
Wiktoria
Bardzo sprawnie dzialajacy sklep.
5 / 5
2019-04-03 12:08:41
Tamara
Bardzo dobry sprzedawca polecam
5 / 5
2019-04-03 09:49:28
Norbert
Polecam towar zgodny z opisem, wysyłka ekspresowa.
5 / 5
2019-04-03 08:36:58
Milena
Transakcja przebiegła bez zarzutów
5 / 5
2019-03-28 12:04:28
Felicja
Bardzo polecam, miałam problem z płatnością bonem podarunkowym. Zadzwoniłam do sklepu dosyć późno koło 18, mimo tego pani z która rozmawiałam była bardzo uprzejma i szybko pomogła mi rozwiązać problem. Pozytywne zaskoczenie, na pewno w przyszłości jeszcze odwiedzę ten sklep.
5 / 5
2019-03-27 10:44:36
Bernardeta
Bardzo profesjonalni oraz pomocni. Ceny konkurencyjne, asortyment ciekawy. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-03-25 13:34:05
Marzena
Wszystko super. Szybka obsługa przemily kontakt.
5 / 5
2019-03-25 12:21:35
Genowefa
Profesjonalna miła obsluga. Towar dostarczony na drugi dzień.
5 / 5
2019-03-22 16:06:39
Lech
Wszystko przebiegło doskonale. Oby więcej takich solidnych sprzedawców. Polecam.
5 / 5
2019-03-21 10:48:10
Daria
Po złożeniu zamówienia otzymałam szczegółowe informacje dotyczące zamówienia i kontaktu ze sklepem. Często zamawiam towary przez internet, ale po raz pierwszy jestem bardzo mile zaskoczona. Towar otrzymałam następnego dnia! Szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2019-03-20 11:54:26
Donata
Polecam bardzo fajny sklep , jakość towaru super
5 / 5
2019-03-20 11:11:33
Liliana
szybko i sprawnie. piekna myszka maileg
5 / 5
2019-03-18 12:29:34
Sofia
Sprawna i ekspresowa wysyłka. Dobry sklep
5 / 5
2019-03-15 16:29:07
Gerard
Sklep godny polecenia, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, sami się kontaktują w sprawie zamówienia.

Rzetelne opinie o ene-due zabawki edukacyjne