Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Eropteka.pl

Eropteka.pl Opinie 3.8 (121)

Dożynkowa 20/2
62-023
Kamionki
( brak )
opinie Eropteka.pl
3.8
121
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-07-15 07:33:45
lukasz
oszuści nie odpisuja nie wyslali towaru nie zwrocili pieniędzy
1 / 5
2024-07-13 15:45:42
Agnieszka
Nie polecam. Zamówione i opłacone 25.06, dziś jest 13.07. Przesyłka nie dotarła. Kontaktu ze sklepem nie ma. Tel nie odbierają, na maile nie odpowiadają. Szkoda, że nie przeczytałam opinii przed zakupem. Oszuści i złodzieje!
1 / 5
2024-07-08 10:33:32
Karolina
Brak kontaktu ze sklepem, informacja że wysyłka w 24h , zamówienie złożone 3.07 do dnia dzisiejszego brak produktu, sprawa zgłoszona do PayPo aby anulowali transakcje , niestety raczej to nie przejdzie i wyjdzie że zostałam oszukana na 100 zł Nie polecam …. Gdybym wcześnie sprawdziła opinie nigdy bym nie zamówiłam w tym sklepie. Sprawę zgłoszę do rzecznika praw konsumenta.
1 / 5
2024-07-03 09:22:24
Marcin
Nie polecam .Złożyłem zamówienie 27.06.2024 na stronie sklepu jest napisane że jak sie zamówi do 15 do paczka będzie następnego dnia i do dzisiaj nie mam żadnej wiadomości. Na wiadomości meil nie odpisują i telefonu nie odbierają. Nie polecam nikomu.
1 / 5
2024-02-24 03:54:22
Krzysiek
Nie otrzymałem zakupinego ntowaru ,brak jakiegokolwiek kontaktu dla tego poczekam jeszcze tydzien i sprawa zostanie zgłoszona. Nie polecam!
1 / 5
2023-11-14 13:02:55
Jan2
Oszukują. Nie dostarczali zapłaconego towaru. Nie kupować od takich firm
1 / 5
2023-09-11 06:53:59
Jan
Oszuści i krętacze,brak słów.Nie kupować u takich ludzi bo stracicie pieniądze a oszust i tak nie odda.Tfu tfu
1 / 5
2023-07-03 02:42:23
Małgorzata
Zostałam oszukana,dostałam przesyłkę bez jednego produktu,do dnia dzisiejszego nie dosłali mi brakującego,ani pieniędzy ani towaru!Kazali mi zapłacić za kolejną przesyłkę to wtedy doślą,twierdzili również,że wysłali ale ani informacji takiej i zgłoszenia nie miał kurier DPD ani InPost ani ja!Oszukali mnie na 75 zł , proszę omijać sklep
1 / 5
2023-06-27 09:40:55
Małgorzata
Nie polecam tego sprzedawcy,oszust,który lekceważy klienta,nie odbiera telefonów ani nie odpisuję na maile, zamówienie dostałam niekomletne i cisza, sprawa będzie jutro zgłoszona na policję i do rzecznika praw konsumenta
1 / 5
2023-06-20 03:06:07
Andzej
Firma oszuści, nie odbierają telefonów nie zwracają pieniędzy nie odpowiadają na maile. Omijać szerokim łukiem, a pozytywne opinie to jest fake
1 / 5
2022-06-30 16:57:40
Patrycja
Jakbym mogla, to dałabym O gwiazdek... zamówiłam 2 produkty, z czego otrzymałam tylko jeden. Skontaktowałam się ze sklepem i zostałam poinformowana, że nie mają produktu w magazynie i zostanie dosłany w następnym tytoniu. Nie wysłali przez następne 2 miesiące... Nie odpowiadali także na maile, telefony i wiadomości w konwersacji na stronie internetowej... Środki odzyskałam dopiero po zgłoszeniu sprawy do Urzędu Spraw Konsumenta. Generalnie mocno odradzam..
1 / 5
2022-05-10 06:22:40
Bartek
Brak paczki o brak kontaktu z firmą, Słabe to jest niestety nie polecam
1 / 5
2022-04-05 14:22:29
Julia
Otrzymałam niekompletne zamówienie bez żadnej informacji. Po kontakcie z firmą otrzymałam informację, że produkt zostanie dosłany. Po 6 miesiącach upominania się o zwrot pieniędzy lub dosłanie brakującej części zamówienia - sklep nie odpowiada
1 / 5
2022-03-25 14:59:31
Tomasz
Brak jednego zamówionego produktu , drugi uszkodzony,brak kontaktu
1 / 5
2022-03-22 07:56:46
Robert
Zamówienie nr 132647, złożyłem dnia 11 stycznia 2022 roku. Na stronie produktu był podany czas realizacji, 2 dni robocze. Paczka została wysłana z ponad tygodniowy opóźnieniem. Nie otrzymałem, żadnej informacji o opóźnieniu. Z tego powodu nie odebrałem paczki. Paczka wróciła do sprzedawcy 1 lutego. Do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu. nie odpisują na maile, na wiadomości na chacie anie nie odbierają telefonów. Nie polecam.
1 / 5
2022-03-04 03:59:41
Rafał
Uwaga nie zrealizowali w całości zamówienia i nie oddali pieniędzy pomimo wysłanych maili przeze mnie . Brak kontaktu. Uważajcie !!!!
1 / 5
2022-02-16 10:43:25
Marcin
Uwaga oszukują ludzi dostałem niekompletne zamówienie minął miesiąc cisza nie dosłali braków już nawet nie odpisują na moje próby kontaktu nie polecam
1 / 5
2022-01-19 02:06:12
Marcin
Produkt zamówiłem 2,5 tygodnia temu, paczka przyszła niekompletna, nie dosłali brakującego produktu ani nie zwrócili kasa, niepolecam
1 / 5
2022-01-12 07:02:51
Marcin
Uwaga, oszuści!!! Zamówiłem miesiąc temu towar i NIE otrzymałem ani asortymentu, ani zwrotu pieniędzy. Przestali odpisywać na maile. Dostałem link ze śledzeniem przesyłki, cały czas jest status ,, Nadany przez nadawcę. Produkt zakupiłem i konkurencji.
1 / 5
2022-01-07 02:53:31
Artur
Oszustwo jeszcze raz Oszustwo pobrali płatność przesyłki nie dostałem

Rzetelne opinie o Eropteka.pl