Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję erotic-med.pl

Erotic-med.pl Opinie 4.9 (380)

Kobierzyńska 220
30-382
Kraków
579064015
opinie Erotic-med.pl
speedtest
4.9
380
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-11-28 09:08:18
Wioletta
Profesjonalna i kompetentna obsługa. Super pomoc w wyborze. Polecam i wracam
5 / 5
2022-11-28 09:08:09
Alek
Bardzo profesjonalna obsługa, miło spędzony czas. Miejsce godne polecenia.
5 / 5
2022-11-28 09:07:59
NAtalia
To moja pierwsza wizyta w takim miejscu, a mimo to bardzo miła i profesjonalna obsługa sprawiła, że nie czułam żadnego skrępowania. Pani Anita doradziła w wyborze produktu, a także opowiedziała oraz pokazała pozostały asortyment dostępny w sklepie, co na pewno zachęci mnie do kolejnej wizyty w tym miejscu! Polecam odwiedzić to miejsce każdemu, bo na pewno każdy znajdzie tu coś dla siebie.
5 / 5
2022-11-28 09:07:51
Coral
Amazing customer service and wide range of products to buy
5 / 5
2022-11-28 09:07:41
Sławek
Najlepszy sklep jaki dotąd odwiedziłem! Obsługa klienta na poziomie "ekspert", każda osoba z dziedziny handlu w Polsce powinna odwiedzić to miejsce i brać przykład z podejścia do klienta! Pozdrawiam
5 / 5
2022-11-28 09:07:41
Sławek
Najlepszy sklep jaki dotąd odwiedziłem! Obsługa klienta na poziomie "ekspert", każda osoba z dziedziny handlu w Polsce powinna odwiedzić to miejsce i brać przykład z podejścia do klienta! Pozdrawiam
5 / 5
2022-11-28 09:07:20
Katarzyna
Lepiej trafić nie można! Doradztwo i atmosfera na najwyższym poziomie. Salon jest niesamowicie komfortowy i urządzony ze smakiem. Czułam się całkowicie swobodnie, w pełni zaopiekowana, z ogromną przyjemnością będę tutaj wracać. Personel na medal.
5 / 5
2022-11-28 09:07:07
Mania
bardzo duzy wybor oryginalnych gadzetow
5 / 5
2022-11-28 09:06:55
Jerzy
Sklep godny polecenia super wyposażony jak czegoś nie ma piękne panie zaraz Ci to zamówią:-) profesjonalna obsługa polecam i pozdrawiam :-)
5 / 5
2022-11-28 09:06:45
Gosia
Miła obsługa, duży wybór akcesoriów.
5 / 5
2022-11-21 10:18:18
Michalina
najwiekszy wybor bielizny erotycznej w calej polce
5 / 5
2022-11-21 10:17:58
Hania
tylko eroticmed <3
5 / 5
2022-11-21 10:17:39
Anielka
Przepiękny wystrój i wspaniała obsługa.
5 / 5
2022-11-21 10:17:20
Anitka
kocham ten sklep <3
5 / 5
2022-11-21 10:17:05
Aleksander
Niesamowity klimat w eroticmed 11/10
5 / 5
2022-11-21 10:16:38
Bogdan
wysoka kultura osobista personelu EroticMed
5 / 5
2022-11-21 10:16:15
Karol i Ania
Bylismy na zakupach w eroticmed. trafiliśmy tam z polecenia przyjaciół. Bardzo jestesmyz adowoleni i bedziemy wracac. wspaniały sklep
5 / 5
2022-11-21 10:15:30
Kamila
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2022-11-21 10:13:32
Patryk
bardzo bardzo duży wybor gadzetow erotycznych
5 / 5
2022-11-21 09:58:33
Wiola
wiedza lepsza niz w aptece. czysto i sterylnie
5 / 5
2022-11-21 09:58:06
Wiesław
cudowne miejsce na mapie Krakowa. wspaniały personel
5 / 5
2022-11-21 09:57:49
Milena
jestem pod wrazeniem obsługi. 11/10
5 / 5
2022-11-21 09:57:26
Marek
zdecydowanie najlepszy sklep erotyczny w Krakowie :) i mają bezpłatny parking przed budynkiem
5 / 5
2022-11-21 09:56:55
Kasia - Kraków
Bardzo duży wybór bielizny nietypowej,pieknej, eleganckiej
5 / 5
2022-11-21 09:56:27
Eleonora
wspaniały sklep :)
5 / 5
2022-11-17 11:25:55
Filip
Piękny i bogaty asortyment
5 / 5
2022-11-17 11:25:01
Katarzyna i Marek
Perfekcyjna obsługa Personelu
5 / 5
2022-11-17 11:24:31
Bogdan
Bardzo wysoka kultura osobista Obsługi Eroticmed
5 / 5
2022-11-17 11:24:07
Madzia
Profesjonalna obsługa
5 / 5
2022-11-17 11:23:55
Wiolka
najlepszy salon erotyczny w Krakowie :)
5 / 5
2022-11-17 06:40:34
Renia
przepiękny sklep i najwyzszej jakosci produkty.
5 / 5
2022-11-17 06:40:16
Gosia
Wspaniały sklep :) piekna bielizna
5 / 5
2022-11-17 06:39:34
Wojciech
Bardzo profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2022-11-17 06:39:18
Krzysztof
Najbardziej profesjonalny i elegancki salon erotyczy w jakim byłem. Bardzo duży wybór gadżetów doskonałej jakości. Obsługa na najwyższym poziomie, personel który dysponuje bardzo szeroką wiedzą oraz fachowym doradztwem. Serdecznie dziękuję Pani Anicie za profesjonalizm i ogrom cennych informacji, które przekazała w ciągu krótkiej wizyty. Ps. Oby tak wysoki poziom świadczonych usług, oraz wspaniałego klimatu tego miejsca który tworzycie pozostał z Wami na zawsze, tego Wam życzę .
5 / 5
2022-11-17 06:39:02
Tomek
Miła obsługa piękny salon dużo gadżetów wszystko pięknie wyeksponowane
5 / 5
2022-11-17 06:38:40
Karolina
zdecydowanie najlepszy sexshop w całej Polsce
5 / 5
2022-11-17 06:38:25
Kamil
Wspaniały asortyment
5 / 5
2022-11-17 06:38:07
Wiola
przepiękny salon, niesamowity wystrój. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2022-11-17 06:37:33
Jerzy
Cudowna obsługa, dziewczyny bezpośrednie.Jestem wstydliwy a przy tych kobietach wstyd znika ,taka normalność i do tego są naprawde urocze bajka polecam
5 / 5
2022-11-15 11:21:29
Ania
Najlepszy sklep erotyczny w Krakowie
5 / 5
2022-11-15 11:21:16
Emil
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2022-11-15 11:21:06
Gosia
Obsługa perfekcyjna.
5 / 5
2022-11-15 11:20:54
Jola
Zdecydowanie polecam. Szeroki wachlarz produktów to jedno ale obsługa w moim wypadku telefoniczna robi dużą różnice. Ja zdecydowanie powtórzę zakupy
5 / 5
2022-11-15 11:20:38
Kamil
Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2022-11-15 11:20:23
Bartek
Kontakt na najwyższym poziomie jak zawsze! Polecam!
5 / 5
2022-11-15 11:20:11
Karol
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Stały rabat po pierwszych zakupach.
5 / 5
2022-11-15 11:20:03
Marta
gorąco polecam kontakt jakość produktów same superlatywy
1 / 5
2022-11-10 10:30:37
Paweł
Sklep super, obsługa jeszcze lepsza a towar godny polecenia. Jeszcze tam wrócę.
1 / 5
2022-11-10 08:10:07
Paweł
Masażer jest super. Gabaryty dopasowane idealnie,a doznania nie do opisania
1 / 5
2022-11-03 15:19:38
jerzy
Cudowna obsługa, dziewczyny bezpośrednie.Jestem wstydliwy a przy tych kobietach wstyd znika ,taka normalność i do tego są naprawde urocze bajka polecam
5 / 5
2022-10-25 08:00:01
Mateusz
cudowna lokalizacja i doskonaly wybor produktow.
5 / 5
2022-10-25 07:59:45
pomykacz
Cudowny i profesjonalny personel.
5 / 5
2022-10-25 07:59:27
Anita
wspaniale miejsce z dobrym fluidem. Swiat staje sie lepszy dzieki eroticmed
5 / 5
2022-10-25 07:59:02
Anka
Pani Justyna ma niesamowia wiedze. to pierwszy w polsce sexshop prowadzony przez sexcoacha.
5 / 5
2022-10-25 07:58:37
Grzesiek
wspaniala i bardzo mila obsluga
5 / 5
2022-10-25 07:58:21
Karol
swietny wybor bielizny erotycznej
5 / 5
2022-10-25 07:58:05
Madzia
najlepszy sexshop w krakowie :)
5 / 5
2022-10-21 07:51:43
Gosia i Tomek
jako para z dlugoletnim stażem chetnie odwiedzamy sklep eroticmed. Od czasu kiedy ich poznalismy nasze zycie odmienilo sie o 180 stopni i wreszcie nabralo barw. kochamy seks i swoje zycie. Dziekujemy
5 / 5
2022-10-21 07:50:24
Anka
niesamowity klimat tego miejsca. przede wszystkim wspaniala obsluga. uwielbiam tam wracac
5 / 5
2022-10-21 07:49:52
Kamil
zdecydowanie najlepszy sklep erotyczny w Krakowie :) eroticmed
5 / 5
2022-09-27 10:16:09
Joanna
ogromny wybor bielizny. Raz w miesiacu chodze z mezem na randke do eroticmed. uwielbiamy ten czas.
5 / 5
2022-09-27 10:15:37
Anna
eroticmed to moj ulubiony sklep :)
5 / 5
2022-09-27 10:14:55
Ania
w eroticmed w salonie mozna porozmawiac z sexcoachem i poradzic sie w sprawie kulek kegla
5 / 5
2022-09-27 10:14:13
Karolek
bardzo wysoka kultura osobista pracownikow. piekny salon i swietna atmosfera
5 / 5
2022-09-27 10:13:44
Filip
sterylnie jak w aptece jest w eroticmed dzieki temu mam pewnosc ze kupuje higieniczne produkty
5 / 5
2022-09-27 10:12:58
Wojtek
wspaniała i miła obsługa. bardzo duzy wybor.
5 / 5
2022-09-27 10:12:23
Matylda
mają bardzo duzo oryginalnej i sexownej bielizny. 10/10
5 / 5
2022-09-27 10:12:01
Gosia
zdecydowanie numer 1 w polsce! ogromny wybor gadzetow!
5 / 5
2022-09-27 10:11:42
Karol
najlepszy sklep erotyczny w krakowie
3 / 5
2022-09-15 17:55:22
Sabina
Jak dla mnie akceltowalnie, ale bez szału.
5 / 5
2022-09-09 04:08:00
Mateusz
najlepszy sexshop w krakowie
5 / 5
2022-09-09 04:07:46
Hubert
wspaniała obsługa. piekny salon
5 / 5
2022-09-09 04:07:31
Kasia
duzy wybor kulek gejszy. piekny sklep
5 / 5
2022-09-09 04:07:09
Aniołęk
wspaniała obsluga - bardzo duza wiedza na temat wibratora dla osoby poczatkujacej
5 / 5
2022-09-09 04:06:38
Gosia
najlepszy sklep erotyczny w Krakowie :) bardzo duzy wybor bielizny erotyczne
5 / 5
2022-09-03 07:05:01
Doda
najlepszy sklep erotyczny w całej Polsce :)
5 / 5
2022-09-03 07:04:46
Danuta
Bardzo polecam 😉
5 / 5
2022-09-03 07:04:35
Daniel
Piękny Salon. Panie znające się na rzeczy. Konkretne doractwo. Przepyszna Kawa i miłe spędzony czas. Polecam gorąco
5 / 5
2022-09-03 07:04:26
Monika
Przepyszna kawa ,profesjonalna obsługa . Polecam Serdecznie
5 / 5
2022-09-03 07:04:15
Krzysztof
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2022-09-03 07:04:04
Gabriel
Bardzo przemiła i kulturalna obsługa pomoc w każdej kategor i szeroki asortyment. Pani Anita w wszystkim pomogła i wytłumaczyła. Polecam z całego serca 😊 i przepyszna kawa.
5 / 5
2022-09-03 07:03:54
Diana
Bardzo szeroki asortyment i miła obsługa dla każdego coś dobrego przy wizycie dobra kawusia i doradza nie trzeba się stresować polecam
5 / 5
2022-08-24 09:44:50
Henio
niesamowita wiedza persolenu. bardzo wysoka kultura osobista
5 / 5
2022-08-24 09:43:11
Karolinka
super :) bardzo jestem zadowolony. wspaniala firma
5 / 5
2022-08-24 09:42:35
Ania
najlepszy sklep erotyczny w Krakowie
5 / 5
2022-08-02 09:17:45
Mooooaaa
przepiekny sklep, wspaniale wnetrze
5 / 5
2022-08-02 09:17:28
Wojtek
wspaniały personel, bogata wiedza
5 / 5
2022-08-02 09:17:14
Ania i Marek
sklep rekomendowany przez lekarzy. trafilismy tu z polecenia ginekologa po zakup kulek gejszy po porodzie
5 / 5
2022-08-02 09:16:42
Kamil
bardzo pomocna i kompetentna obsługa
5 / 5
2022-08-02 09:16:27
asia
najlepszy sklep erotyczny w Krakowie
5 / 5
2022-07-28 11:09:24
Mania
bardzo duzy wybor oryginalnych gadzetow
5 / 5
2022-07-28 11:09:06
Monia
najlepszy sexshop w krakowie
5 / 5
2022-07-28 11:08:54
Filip
Bardzo dobrze polecam . Miła obsługa z pewnością jeszcze tu wrócę na zakupy.
5 / 5
2022-07-28 11:08:45
Kamil
Polecam. Zawsze można liczyć na fachową poradę :)
5 / 5
2022-07-28 11:08:33
XeXeXe
Jak zawsze polecam ❤
5 / 5
2022-07-28 11:08:21
Wojtek
Najwyższy poziom obsługi od Pani Justyny, jak zawsze . Dziękuje
5 / 5
2022-07-28 11:08:12
Zosia
wszystkpo na najwyzszym poziomie.
5 / 5
2022-07-28 11:08:04
Kamil
Bardzo dobry
5 / 5
2022-07-28 11:07:56
Sylwia
wszysto szybko i elegancko dostarczone. Sympateczna obsługa. Polecam !
5 / 5
2022-07-22 13:07:42
Karol
Super miejsce miła i profesjonalna obsługa pani Justyny i Magdaleny
5 / 5
2022-07-22 13:07:32
Pikuś
Polecam salon - bardzo duzy wybor gadzetow erotycznych
5 / 5
2022-07-22 13:07:13
Kamil
Pani Magda i Pani Justyna świetnie doradzają i jest to salon na najwyższym poziomie 😎
5 / 5
2022-07-22 13:07:03
Marcin
Doskonala obsluga, swietny asortyment, doskonala kawa sewowana przez mila pania Magdalene. Polecam
5 / 5
2022-07-22 13:06:54
Mateusz
Świetna obsługa oraz bardzo fajna atmosfera.
5 / 5
2022-07-22 13:06:46
Aleksandra
Świetny sklep, przyjemna i bardzo pomocna!
5 / 5
2022-07-22 13:06:35
Werinia
Profesjonalny dobór gadżetów, bardzo miła obsługa! Polecam z całego serduszka!
5 / 5
2022-07-22 13:06:25
Dominika
Profesjonalny dobór produktu do potrzeb klienta. Bardzo dobra znajomość produktu, szczere polecenia, a nie wciskanie na siłę. Duży wybór produktów dobrych jakościowych. Szczerze polecam 😊
5 / 5
2022-07-22 13:06:13
Dagmara
Wspaniała atmosfera, bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Bogaty asortyment, który rozbudza wyobraźnię. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2022-07-22 13:06:01
Pick
Recommend it. A low cost and a lot of assortment.
5 / 5
2022-07-22 13:05:51
Арина Бекешко
Хороший магазин, продавцы щнают английский и могут подсказать, что выбрать! Всем рекомендую)
5 / 5
2022-07-22 13:05:36
Arkadiusz
Polecam, super !
5 / 5
2022-07-22 13:05:27
gerberkam
Świetna obsługa, bogaty asortyment i pyszna kawa. Polecam
5 / 5
2022-07-22 12:59:46
Dorota
Cieszę się, że tu trafiłam: pięknie, czysto i przede wszystkim Panie, które mi poświeciły swój czas są mile, profesjonalne, dyskretne, uśmiechnięte. Będę tu wracać. Dziękuję :)))
5 / 5
2022-07-22 12:59:32
Weronika
Profesjonalna i bardzo miła obsługa polecam, myślę że bardzo ułatwi początkującym 🤫
5 / 5
2022-07-22 12:59:22
Kamil
Super produkty oraz super obsługa, jak najbardziej polecam, najlepszy sklep w Krakowie
5 / 5
2022-07-22 12:59:13
Karolina
Bardzo profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2022-07-22 12:59:02
Ola
Gorąco polecam ten wyjątkowy sklep :) Wchodząc do środka czujesz się wręcz luksusowo, wiesz że możesz zapytać o wszystko i otrzymać rzetelną poradę. Miałam ogromną przyjemność skorzystać z konsultacji i pomocy Pani Karoliny. Pomogła w wyborze odpowiednich gadżetów i podpowiedziała co do tego należy dobrać. Przy wyborze bielizny dokładnie pomogła wybrać odpowiedni model (mam wrażenie że spośród setek modeli) zgodnie z moimi preferencjami i oczekiwaniami! To pierwszy taki sklep na który trafiłam okazał się najlepszy i jedyny jaki będę odwiedzać :)
5 / 5
2022-07-22 12:58:50
Konrad
Pani Magda bardzo profesjonalna obsluga, miła i rzeczowa porada, duży wybór :)
5 / 5
2022-07-22 12:58:40
Kasia
Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa. Najlepszy sexshop w Krakowie
5 / 5
2022-07-14 07:40:50
fryzjer
Dzień dobry wszystkim polecam zakupy tutaj. Bardzo dobry kontakt miła obsługa . Mile minie zaskoczyło że produkty działają zgodnie z opisem. Jak macie pytania to śmiało nie krępować się tylko pytać napewno wam sprzedawca dobrze doradzi tak jak mi . Pozytyw 100%
5 / 5
2022-07-13 08:43:50
Gosia
najlepszy sklep erotyczny w całym Krakowie <3
5 / 5
2022-07-13 08:43:33
Krystiaj
Świetne miejsce dla każdej osoby która chce czerpać maksymalną przyjemność podczas nocnych igraszek 😈 Doskonała obsługa i niesamowity asortyment dostępnych produktów. Gorąco polecam tu zajrzeć!
5 / 5
2022-07-13 08:43:20
Sheamus P
Bardzo polecam, świetna obsługa, która zawsze doradzi, duży asortyment, byłem wiele razy i na pewno jeszcze będę wracał nie raz.
5 / 5
2022-07-13 08:43:09
Dawid
Polecam Erotic-Med w Krakowie, to nie jest zwykły sex shop jakich wiele, a salon z ogromnym wyborem akcesoriów. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Profesjonalna i bardzo miła obsługa! Na pewno żaden z klientów nie poczuje się tam skrępowany, ani zawstydzony. Kawa, herbata, woda, miła rozmowa, cenne wskazówki, super wybór akcesoriów erotycznych, to jest to miejsce! W szczególności dziękuję Pani Karolinie za podejście i rady, i za uśmiech! Miejsce friendly i Ty znajdziesz coś dla siebie! Polecam! Student seksuologii!
5 / 5
2022-07-13 08:42:54
Monika
Super obsługa i bardzo dobre podejście do klienta. Pani Justyna jest naprawdę elokwentną doradczynią. Warto odwiedzić :)
5 / 5
2022-07-13 08:42:34
Katarzyna
Sklep z profesjonalną obslugą. Panie są bardzo pomocne, wszystko cierpliwie pokazały, wytlumaczyły. Miejsce w ktorym nie czuje się skrepowania i oporu przed zadawaniem pytan. Polecam bardzo.
5 / 5
2022-07-13 08:42:20
Oswek
Bardzo profesjonalna obsługa. Panie znają się na rzeczy, chętnie doradzają. Dla każdego znajdą coś ciekawego, warto przyjść i przekonać się samemu. Bardzo polecam.
5 / 5
2022-07-13 08:42:10
Sylwek
Super obsługa Pani Anity kompetentna fachowa i uśmiechnięta osoba polecam
5 / 5
2022-07-13 08:41:57
Adrian
Świetna obsługa, ogromny asortyment, fachowe podejście do klienta. Gorąco polecam!
5 / 5
2022-07-07 09:52:03
Agnieszka
Lepiej trafić nie można! Doradztwo i atmosfera na najwyższym poziomie. Salon jest niesamowicie komfortowy i urządzony ze smakiem. Czułam się całkowicie swobodnie, w pełni zaopiekowana, z ogromną przyjemnością będę tutaj wracać. Personel na medal.
5 / 5
2022-07-07 09:51:21
Helka
Kontakt bardzo dobry! Profesjonalna obsługa!
5 / 5
2022-07-07 09:51:13
OlaOla
Wszystko świetnie.
5 / 5
2022-07-07 09:50:59
Marta
Profesjonalne doradztwo, miła obsługa
5 / 5
2022-07-07 09:50:48
Jarek
dostawa zgodna z zamówieniem, polecam ten ,,sklep"
5 / 5
2022-07-07 09:50:37
Gonzo
W tym przypadku dodałbym do skali jeszcze jedną gwiazdkę - ocena celująca.
5 / 5
2022-07-02 08:28:53
Karol
Super!:) mega sklep
5 / 5
2022-07-02 08:27:44
Weronika
Pani Justyna ma wspaniałą wiedzę na temat produtków. Ogromny wybor gadzetow erotycznych, swietna porada sex coacha
5 / 5
2022-07-02 08:26:54
Magda
Bogady wybor produktow :)
5 / 5
2022-07-02 08:26:36
Karol
najlepszy sklep w jakim kiedykolwiek bylismy :)
5 / 5
2022-07-01 04:02:58
Mariusz
Wspaniała obsługa,bogaty wybór bielizny erotycznej, świetne gadżety erotyczne oraz bogata w wiedzę obsługa.
5 / 5
2022-07-01 04:02:48
Насвит Елина
Очень хороший продавец консультант, прекрасное обслуживание. Очень понравился магазин и советую
5 / 5
2022-07-01 04:02:33
Яна Дзюбан
Прекрасное обслуживание Отличный магазин для каждого❤️
5 / 5
2022-07-01 04:02:18
Vasyl
Najlepszy sklep erotyczny W krakowie
5 / 5
2022-07-01 04:02:08
Dragon
Super profesjonalna obsługa. Duży wybór. Polecam Najlepszy w Krakowie
5 / 5
2022-07-01 04:01:54
Garage
W miniony weekend odwiedziliśmy razem z partnerką Państwa sklep. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i wiedzy. Bardzo odpowiadało nam przedstawianie produktów na podstawie własnych odczuć. Gorąco polecam!
5 / 5
2022-07-01 04:01:44
Gosia
Super obsługa. Bardzo profesjonalne porady od pani Magdaleny. Dziękuję.
5 / 5
2022-07-01 04:01:32
Natalia
najlepszy sexshop w krakowie
5 / 5
2022-07-01 04:01:15
dima4ok 17
Najlepszy salon erotyczny w Krakowie. Jestem pierwszy raz w takim miejscu i trafilem najlepiej. Wszystko dokladnie zostalo wytlumaczone, bardzo duza wiedza obslugi. W salonie jest czysto przepiepieknie bialo i sterylnie. Kupujac tutaj macie pewnosc ze kupujecie higieniczne produkty bardzo dobrej jakosci. Bede wracac!;)
5 / 5
2022-06-20 12:00:12
Paweł
ogromy wybor gadzetow erotycznych, wspaniala atmosfera
5 / 5
2022-06-20 11:59:49
Wojtek
eroticmed ma swietna obsluge. Przede wszystkim wykształcony personel
5 / 5
2022-06-20 11:59:20
Kasia
najlepszy sklep erotyczny w Krakowie
5 / 5
2022-06-14 11:28:50
Olena
great shop with amazing service highly recommend it
5 / 5
2022-06-14 11:28:39
Olka
Bardzo profesjonalna i opiekująca obsługa, Panie zapewniają duże poczucie komfortu. Wspaniały asortyment.
5 / 5
2022-06-14 11:28:27
Anna
Super fachowa ekipa. Bardzo miłe podejście. Mega doradztwo 😊 polecam
5 / 5
2022-06-14 11:28:18
Patrick
Bardzo miła atmosfera, polecam serdecznie.
5 / 5
2022-06-14 11:28:07
Piotr
Bardzo fachowa i miła obsługa.
5 / 5
2022-06-14 11:27:57
Pipi
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Produkty najwyższej jakości. Bardzo polecam .
5 / 5
2022-06-14 11:27:47
Paweł
Bardzo dobry sklep ,profesjonalna obsługa polecam !!!
5 / 5
2022-06-14 11:27:38
Andrzej
Polecam wspaniała obsluga
5 / 5
2022-06-14 11:27:28
Darek
Bardzo profesjonalna obsługa i świetne podejście do klienta. Duży wybór pięknej bielizny. Bardzo dobrej jakości produkty. Salon piękny i utrzymany w czystości. Jak apteka. Koniecznie polecam wizytę w eroticmed.
5 / 5
2022-06-14 11:27:19
Marlena
Profesjonalizm pełna klasa. Polecam ten sklep :)
5 / 5
2022-06-14 11:27:10
Paweł
Super sklep, bardzo miła obsługa :)
5 / 5
2022-06-14 11:27:01
Paweł
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Panie potrafią doradzić. Gorąco polecam :)
5 / 5
2022-06-14 11:26:51
Anastasia
Очень хороший выбор и хорошие консультанты)))
5 / 5
2022-06-14 11:26:27
Iwona
Jedno z najbardziej profesjonalnych miejsc, w jakich miałam okazję zaopatrzyć się w gadżety erotyczne. Nigdy nie robiłam zakupów stacjonarnych, bo zawsze stawiałam na zakupy online i dyskretną przesyłkę, ale czasy i ludzie się zmieniają :) Samo wejście do salonu sprawiło, że wyszłam ze swojej strefy komfortu, co sprawia, że tym bardziej będę chciała tam wrócić. Dziękuję za doradztwo przy wyborze produktów i przemiłą obsługę :)
5 / 5
2022-06-14 11:26:10
Ania
najelspzy sexshop w rkakowie
5 / 5
2022-06-06 07:00:45
Marzenka
Profesjonalna i przemiła obsługa, piękny wystrój wnętrza. Największy wybór bielizny i gadżetów w mieście. Polecam!!! . Ja na pewno będę częstą klientka.
5 / 5
2022-05-24 06:47:18
Gosia
w eroticmed w krakowie kupicie najlepsza bielizne ertoyczna :)
5 / 5
2022-05-24 06:47:02
Joanna
Serdecznie polecam obsługę sklepu! Bardzo profesjonalna obsługa, która dopasowała idealny produkt dla mnie i partnera! Sklep urządzony z dużym smakiem! Polecam!
5 / 5
2022-05-24 06:46:48
Tadeusz
Piekny sklep. Wspaniałą obsługa. Najlepszy sexshop w Krakowie i Polsce
5 / 5
2022-05-24 06:46:38
Fortek
Piękne kobiety. Wspaniały zespół. Przemiła atmosfera. Salon wygląda jak apteka. Bardzo duży wybor
5 / 5
2022-05-24 06:46:29
Zosia
Miła obsługa, przede wszystkim kompetentna, znająca się na rzeczy.bardzo duży wybór. Bardzo profesjonalnie panie doradzą. Fachowcy
5 / 5
2022-05-24 06:46:19
Mary
miła obsługa, wszystko jest bardzo dobre.
5 / 5
2022-05-24 06:46:10
Sławek
Najlepszy sklep jaki dotąd odwiedziłem! Obsługa klienta na poziomie "ekspert", każda osoba z dziedziny handlu w Polsce powinna odwiedzić to miejsce i brać przykład z podejścia do klienta! Pozdrawiam
5 / 5
2022-05-24 06:45:36
Надежда
Дуже файний магазин
5 / 5
2022-05-24 06:45:20
Sylwia
Witam, super miła Pani, zna się na rzeczy umie doradzić, jestem pierwszy raz w takim miejscu jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2022-05-17 07:34:52
Mateusz
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Profesjonalnie panie doradzają wytłumaczą i podpowiedzą. Polecam gorąco😀
5 / 5
2022-05-17 07:34:41
Matix
Gdyby każdy sklep miał taką obsługę świat byłby lepszym miejscem
5 / 5
2022-05-17 07:34:40
Matix
Gdyby każdy sklep miał taką obsługę świat byłby lepszym miejscem
5 / 5
2022-05-17 07:34:31
Aleksandra
Zdecydowanie najlepszy sklep z gadżetami erotycznymi wszelkiego rodzaju, świetna i kompetentna obsługa, zawsze trafnie doradzi, polecam każdemu zainteresowanemu! :)
5 / 5
2022-05-17 07:34:22
Gabriela
Świetna obsługa i bogaty asortyment! Najlepszy sklep w Krakowie. Polecam każdemu!
5 / 5
2022-05-17 07:34:12
Dominik
Świetny salon piękne kobiety idealne wnętrze i obsługa wszystko na pięć z plusem
5 / 5
2022-05-17 07:34:01
Adriano
Bardzo miła obsługa, szczególnie Pani Anita, wygląd sklepu 5/5, dojazd w porządku :)
5 / 5
2022-05-17 07:33:50
Joanna
Serdecznie polecam obsługę sklepu! Bardzo profesjonalna obsługa, która dopasowała idealny produkt dla mnie i partnera! Sklep urządzony z dużym smakiem! Polecam!
5 / 5
2022-05-17 07:33:38
Anna
Отличный магазин, обслуживание супер!!!!
5 / 5
2022-05-13 09:48:29
Jaromir
teraz to idę jak rakieta
5 / 5
2022-05-13 08:15:02
Monika
Niesamowite miejsce. Ciężko to nazwać zwykłym sklepem:) całość robią panie z obsługi - dziękuję pani o błon włosach :) nie ściemniała nic a nic. Dziękujemy!!!
5 / 5
2022-05-13 08:14:38
Anna
Super obsługa, doradzi, pokaże, zna się na rzeczy. Szeroki wybór produktów, przystępne ceny, bardzo sympatyczny klimat. Nic dodać, nic ująć. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2022-05-13 08:13:58
Роман
Салон очень хороший магазин качественный персонал девочки подсказывает все очень грамотно спасибо большое.
5 / 5
2022-05-13 08:13:27
Katarzyna
Za pierwszym razem krępowałam się tu przyjść, ale jest tu świetna i przemiła obsługa, że momentalnie poczułam się tu swobodnie ❤️ gorąco polecam! ❤️‍🔥
5 / 5
2022-05-13 08:13:13
Karolina
Super miejsce, polecam!
5 / 5
2022-05-13 08:12:19
Marca
Buen trato y buenos productos. Hablan inglés e incluso un poco español. Sin duda volveré.😉
5 / 5
2022-05-13 08:12:06
Mariusz
Pełna profesjonalna porada, obsługa i wieloletnie doświadczenie Pani Karoliny którą zasługuje za 10 *.
5 / 5
2022-05-11 10:15:25
Grzegorz
Pani Justyna potrafi swietnie pomoc w wyborze wibratora dla osoby poczatkujacej.
5 / 5
2022-05-11 10:14:52
Hania
najlepszy sklep erotyczny w Krakowie!
5 / 5
2022-05-09 09:22:08
Magda
Niesamowite miejsce. Ciężko to nazwać zwykłym sklepem:) całość robią panie z obsługi - dziękuję pani o błon włosach :) nie ściemniała nic a nic. Dziękujemy!!!
5 / 5
2022-05-09 09:21:57
Jagoda
Świetna profesjonalna obsługa, pomoc w wyborze i przyjemna atmosfera :)
5 / 5
2022-05-09 09:21:47
Gosia
Najlepszy sklep w całej Polsce!
5 / 5
2022-04-30 11:20:45
WIola
najlepszy taki sklep w calej polsce
5 / 5
2022-04-30 11:20:19
Wojtek
wspaniala obsluga pieknych pan

Rzetelne opinie o erotic-med.pl