Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Erotyczny-Sklep.pl

Erotyczny-Sklep.pl Opinie 4.3 (136)

Ul. Szyllinga 52
30-433
Kraków
122684221
opinie Erotyczny-Sklep.pl
speedtest
4.3
136
Opinii

Dobrze

3 / 5
2015-03-18 07:02:17
Tymon
Transakcja przebiegła w porzadku
4 / 5
2015-01-30 15:59:50
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-15 14:23:45
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-14 01:48:17
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-13 11:51:08
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-01-13 10:53:43
Feliks
zbyt dlugo czekalem na produkt. nawet w koncu poprosiem o przeadresowanie na inny adres, to i tak zle zostak przeadresowany. calosc trwala okolo 2 tygodni. sam produkt ok.
5 / 5
2015-01-12 11:26:00
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 08:06:15
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-04 02:06:31
Idzi
sklep jest.ok a'e przesy'ka kurjerska to pomylka do tej pory nie otrzymalem towaru. dlatego nie bede juz u wasrobil zakupow
5 / 5
2014-12-30 00:34:01
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-29 22:23:19
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 13:25:23
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 09:42:30
Nadia
Miła i fachowa obsługa telefoniczna, to co obiecali przez telefon to dostałem! Jak największy plus ;)
5 / 5
2014-12-11 13:32:45
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-10 16:09:57
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie, przy braku dbałości o termin realizacji. Polecam.
4 / 5
2014-12-09 18:56:29
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-02 12:58:47
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Klikam, zamawiam i mam.
5 / 5
2014-11-29 10:31:07
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-28 16:55:07
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 23:34:27
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 08:47:38
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-23 19:53:18
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-18 12:21:06
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 14:11:41
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-09 20:18:10
Edmund
Szybka wysylka, dobrze zapakowane paczki i dobre zabawki do zabawy 100% dyskrecji. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-07 15:52:37
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 15:46:11
Aneta
towar słabej jakości,łóżko do masturbacji działało 25 min
4 / 5
2014-11-02 01:32:59
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. jest ok podoba mi się
4 / 5
2014-10-31 16:06:16
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 08:29:22
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 10:24:30
Alina
wszystko było ok, mam tylko jedno zastrzeżenie nie podobał mi sie opakowanie - koperta - śmieszne.
1 / 5
2014-10-25 15:50:38
Rudolf
Towar niezgodny z zamówieniem. Brak póżniej kontaktu.
5 / 5
2014-10-22 20:24:34
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-22 08:43:05
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 15:36:31
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 16:47:04
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-08 13:02:46
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-01 12:19:15
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 16:08:59
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-23 12:18:21
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 07:58:35
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-22 18:39:11
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 09:26:38
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-09-09 19:14:27
Lilianna
Mimo zapłaty za 2 artykuły dostarczono tylko 1. Od tygodnia obiecują, że doślą resztę.
4 / 5
2014-09-09 09:46:44
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 11:46:36
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar najwyższej jakości spełniający moje oczekiwania. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam
5 / 5
2014-09-02 21:23:19
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-02 14:21:15
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 10:22:29
Marcel
Miła obsługa, tylko towar nie został doręczony na czas,zamówienie zostało złożone wieczorem w czwartek, miało być dostarczone kurierem,więc wg mnie kurier to max 48 godz. Jednak przesyłka dotarła do mnie dopiero w czwartek następnego tygodnia ,a w czwartek już mnie nie było,bo wyjechałam. Pozdrawiam.
5 / 5
2014-09-01 13:51:48
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-29 17:11:38
Łukasz
Opis przekłamany, "żelowa pochwa" a zrobiona z gumy jak kauczuk, tak lepka że nie dało się nawet włożyć palca a co dopiero ch**, do tego z dziurą na dosłownie 5mm, co najwyżej mógłbym tam włożyć długopis.
4 / 5
2014-08-27 16:49:15
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 10:13:27
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-24 11:01:13
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Tylko opakowanie produktu jest troche zniszczone Ma być to prezent a wygląda to troche nieładnie.
5 / 5
2014-08-22 09:52:20
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 11:55:58
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 23:56:14
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 17:18:20
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Godny polecenia!
1 / 5
2014-08-20 10:24:48
Mirosław
Nie polecam. Nie dostałem jednej z zamówionych rzeczy pomimo, że za wszystkie zapłaciłem. Po reklamacji tel. miała zostać dosłana, ale minął już ponad tydzień i nic... Jeśli chodzi o dyskrecję, to rzeczy pakowane są w zwykłą kopertę bąbelkową, która łatwo może zostać uszkodzona.
5 / 5
2014-08-20 10:23:57
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 11:12:34
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-12 19:52:46
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-12 19:34:52
Tomasz
Tra. nsakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-06 10:57:06
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 11:19:27
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 21:54:56
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-14 10:05:04
Bernadeta
Towar niezgodny z opisem, jestem niezadowolona
5 / 5
2014-07-09 21:36:59
Wanda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 19:34:49
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-02 18:01:59
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-07-02 11:46:23
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-01 20:01:05
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 11:38:52
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 18:28:48
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 00:00:57
Marlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-14 09:04:34
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 09:22:26
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 12:40:13
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-25 19:12:51
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-24 12:23:06
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-13 16:47:03
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie, ale opakowanie było uszkodzone, stąd tez zwróciłam zamówiony towar nie majac gwarancji, że jest nowy
5 / 5
2014-05-11 09:18:17
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-09 15:42:49
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-05 10:02:27
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-02 09:29:42
Wiktoria
nie było informacji z czego jest zrobiony produkt, opis nie obejmował istotnych mankamentów produktu- intensywnego zapachu plastiku i otworów do wnętrza, stawiających pytanie o higieniczność.
4 / 5
2014-04-23 11:54:56
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-15 19:16:26
Miłosz
Dostałem inny towar niż zamówiłem, podłej jakości bez słowa wyjaśnienia dlaczego tak się stało Klamra i paski strap on odpadły już przy rozpakowaniu
5 / 5
2014-04-11 20:51:04
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-08 00:20:31
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-04 12:45:41
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 18:05:32
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, jestem zadowolony.
5 / 5
2014-04-01 19:30:47
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jestem zadowolona.Otrzymałam towar zgodnie z zamówieniem szybko i dyskretnie .Polecam.
4 / 5
2014-03-29 17:03:01
Maksymilian
Paczkę dostarczono uszkodzoną.Było widac zamówiony towar.Taki asortyment powinno pakować sie w trwały karton a nie w koperte.Na dodatek odebrała paczke starsza osoba,która nie wiedziala co zamawiałam.Uważam,ze jest to karygodne i na pewno już nie zamówie w tym sklepie
5 / 5
2014-03-27 15:54:26
Walenty
Wysłanie przesyłki szybki muszę przyznać.. Ale opis korka analnego.. pozostawia wiele do życzenia.. Miał być żelowy a jest to ordynarny miękki plastik.. Dwa miał być bezpieczny dla zdrowia.. a śmierdzi plastikiem tak ze strach go użyć.. Trzy wibrator włącza się tylko jak się trzyma przycisk.. tego jakoś tez nie było widać w opisie..
5 / 5
2014-03-27 14:32:54
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 16:39:45
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-03-24 16:10:04
Wiesława
Uszkodzone opakowanie,długi czas dostawy,dostarczone w rozmiarze nie takim jak w zamówieniu,mija 18 dzień od zamówienia towar we właściwym rozmiarze jeszcze nie dotarł.
5 / 5
2014-03-10 12:21:34
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-09 19:49:13
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-03-02 19:19:39
Arnold
Towar zamawiany i zapłacony przelewem w tym samym dniu. Towar zamówiony w piątek wieczorem. Do czwartego dnia roboczego żekomo brak było wpłaty na konto. Dodam tylko ze przelew krajowy z Idea bank.Więc coś tu nie grało. W paczce dostarczonej był oprócz towaru zamawianego prezent za co dziękuje. Brak było informacji o tym ze ktoś czegoś nie sprawdził i nie przeprosił za zwłoke, bo prezent o tym świadczy. Towar dostałem to najważniejsze. Cena dobra w porównaniu z innymi. Jakoś obsługi słaba.
4 / 5
2014-02-21 09:23:59
Roma
Szybka wysyłka, kontakt może nie taki rewelacyjny, ale ogólnie polecam.
4 / 5
2014-02-20 15:21:45
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyna uwaga co do opakowania- towar zapakowany był tylko w białą bąbelkową kopertę która częściowo uległa rozklejeniu.
5 / 5
2014-02-18 13:55:43
Sławomir
Towar niechlujnie zapakowany. Brudny. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!
5 / 5
2014-02-12 20:39:16
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-05 09:38:29
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 06:25:11
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-28 11:36:21
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.malgirzata
5 / 5
2014-01-24 15:14:18
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Do niektórych akcesorii są słabe opisy, miał być króliczek (wibrator do łechtaczki:) zakładany na wibrator niezależnie na kabelku , a okazuje się,że jest na stałe tak jak przy innych. specjalnie inwestowałem w ten na ładowarkę. Ogólnie jesteśmy zadowoleni;)
5 / 5
2014-01-24 09:28:26
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo fajny sklep!
3 / 5
2014-01-20 17:00:40
Dariusz
Opakowanie mało dyskretne, czarny worek został uszkodzony w transporcie i każdy mógł zobaczyć zawartość paczki. Moje zamówienie zostało przeoczone, dopiero po telefonie coś ruszyło. Od zamówienia do otrzymania paczki minęło 15 dni. Wszystko jest Made in China, mam nadzieję,że nie będzie uczulać. Ogólnie polecam choć cena towaru co do jakości trochę za wysoka.
4 / 5
2014-01-18 09:25:21
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 16:06:10
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-15 14:35:45
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 09:30:54
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-14 10:19:25
Daniel
Towar nie dostarczony w całosci
4 / 5
2014-01-13 09:50:45
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety towar był z dostawą na PostRestance, a kurier dostarczył go pod adres zamieszkania. Ktoś nie czyta dokładnie zamówień.
5 / 5
2014-01-10 12:19:43
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-01-09 15:28:47
Ryszard
Zamówiony towar (jajeczko bezprzewodowe) przyszedł niekompletny (tzn. brakowało baterii będących, wg opisu, w zestawie). Nosił ślady użytkowania (może testów) - porysowane szkiełko wyświetlacza pilota. Po telefonie - polecono wysłać e-mail, na który miała nadejść odpowiedź z instrukcją zwrotu/wymiany. Wiadomość wysłałem - nie otrzymałem odpowiedzi do dzisiaj (tj. trzy tygodnie). Urządzenie w końcu uruchomiłem, porysowane szkiełko jakoś ścierpię. Dałem spokój ze zwrotem - stać mnie, żeby odpuścić, ale nie polecam tego sklepu.
4 / 5
2013-12-22 08:55:36
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jedyny minus to taki ,że nie uzyskałam odpowiedzi na mail z zapytaniem o termin dostawy. Polecam.
2 / 5
2013-12-21 13:09:45
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Długi czas oczekiwania.
5 / 5
2013-12-20 14:52:23
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-17 14:19:22
Maria
Transakcja przebiegała za długo od momentu przelewu do zaksięgowania w waszym sklepie minęło 5 dni, za długo.
5 / 5
2013-12-10 15:01:32
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-08 20:57:25
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-06 16:52:26
Małgorzata
Zadnej informacji dlaczego zamowienie zostalo anulowane
5 / 5
2013-12-04 15:07:25
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-02 21:00:45
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-11-26 09:36:22
Genowefa
Srodki zostaly przelane, ale juz prawie 2 tygodnie czekam na wysylke towaru przy zerowej komunikacji ze strony sklepu. Nie polecam.
5 / 5
2013-11-22 12:48:27
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-11-21 17:39:06
Iwo
produkt jest troche tandetny i nie był zapakowany w dyskretny sposób ... przez koperte mozna było wyczuc co sie w niej znajduje ....
5 / 5
2013-11-21 13:35:10
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar niezgodny z zamówieniemj
5 / 5
2013-11-20 11:21:31
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 12:40:17
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 10:26:38
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-13 10:02:31
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ale ten towar nic nie pomógł,te kropelki nic nie działają nie polecam.
5 / 5
2013-11-07 22:04:55
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.poprostu super polecam

Rzetelne opinie o Erotyczny-Sklep.pl