Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję etriskelion

Etriskelion Opinie 1.7 (100)

Św. Wawrzyńca 34
60-541
Poznań
535189987
opinie Etriskelion
1.7
100
Opinii

Źle

5 / 5
2024-07-10 02:27:52
Ewa
Dobra paczka
1 / 5
2024-06-23 11:25:29
Grzegorz
Podzielam inne negatywne opinie. Wygląda na to, że strona służy jedynie do wyłudzania pieniędzy. Niestety dałem się nabrać, bo nie sprawdziłem opinii o tym sklepie przed dokonaniem zakupu (wyszło na to, że nie o sklepie ale o jego atrapie)... Chyba zgłoszę sprawę na POLICJĘ, bo nie powinno się tolerować bezczelnego złodziejstwa...
5 / 5
2024-05-21 04:26:15
misiek
skala oferty powalająca, ok
5 / 5
2024-03-13 04:17:59
Ewa
Sklep oceniam dobrze.
1 / 5
2024-03-07 16:17:50
Lilka
Na towar czekałam 3 tygodnie, po czym dostałam zupełnie co innego, jakiś plastikowy szajs, który odesłałam. Teraz czekam miesiąc i kasy brak, odpowiedzi też. OSZUŚCI
5 / 5
2024-03-07 05:21:08
Edyta
Towar ok. dostawa ok. buziaczki
1 / 5
2024-03-06 02:09:27
M&W
Zakup opłacony blikiem , towar nigdy nie wysłany , brak kontaktu ze sklepem , telefon dzwoni ale to tylko atrapa bo nikt nigdy go nie odbiera Uważajcie to oszuści !!!!!
1 / 5
2024-02-28 04:58:33
Bor
Tragedia i jedno wielkie oszustwo Strata czasu i pieniędzy NIE POLECAM
1 / 5
2024-02-15 13:37:42
Rafał
Nie polecam nikomu, nie dostałem zwrotu kasy, ani wysyłki, sklep zero tłumaczenia.
1 / 5
2024-02-12 10:46:06
Karolina
Otrzymałam zamówienie z opóźnieniem po mojej interwencji jednak przyszło nie to co zamówiłam i teraz zero kontaktu ze sklepem. Po opiniach chyba jednak nie będę zwracać bo zapewne pieniędzy nie odzyskam. Złodzieje!
1 / 5
2024-01-31 10:30:21
Anna
Przestrzegam,po wysyłce zamówienia z pieniędzmi odpisują,że czekają na towar z magazynu(?)i na tym się kończy.Towaru nie wysyłają,skontaktować się nie można,bo nikt nie odbiera telefonów.A te pozytywne opinie chyba wpisują sami....OSZUŚCI!!!
1 / 5
2024-01-30 13:35:28
Bożena
Dramat. Kłamią, nie odpisują, nie odbierają i nie zwracają pieniędzy. Wszystko co poniżej napisane to prawda
1 / 5
2024-01-22 04:44:57
Alino
Odstąpiłem od umowy w grudniu ale zwrotu pieniędzy pomimo 14 dniowego terminu zgodnie z Ustawą o prawach konsumenta nie otrzymałem. Wysłałem ostateczne przedsadowe wezwanie do zwrotu pieniędzy po odstąpieniu od umowy. Jeżeli do końca stycznia ich nie zwrócą zgłaszam ma policję i zakładam sprawę tej firmie.
1 / 5
2024-01-16 08:10:35
Sylwia
Zamówiłam towar 09.04.2023 i do tej pory nie otrzymałam zamówienia zero kontaktu telefonicznego ani mailowego. OSZUSTWO. Myślę że już nie odzyskam kasy. Dranie
1 / 5
2024-01-13 06:26:39
Sylwia
Zamówienie złożone 14 grudnia 2023 do dziś brak towaru i odpowiedzi kiedy będzie zrealizowane. Pieniędzy też nie zwrócili. NIE POLECAM SKLEPU !!!!
1 / 5
2024-01-12 03:21:17
Krzysztof Głowacki
Zero kontaktu, zero towaru, zero pieniędzy. Przykra sprawa ale zwykli oszuści. Uwaga, nie kupujcie w tym sklepie !!!
1 / 5
2024-01-11 10:58:43
Xxxx
Bardzo nie polecam tej firmy. Towar zamówiłam w lipcu 2023r i do tej porynie dostałam. Wiele razy dzwoniłam i pisałam wiadomosci ale nikt nie raczył odpisać. Zapłaciłam za towar i pieniędzy też nie zwrócono mi.
1 / 5
2024-01-05 10:42:14
Ela
Towar zamówiony,nie dostarczony tylko info że nie ma w hurtowni. Poprosiłam o zwrot kasy na moje konto i cisza...telefonu też nikt nie odbiera. .Może jakieś zawiadomienie zbiorowe trzeba złożyć.
1 / 5
2023-12-20 07:36:52
Wiktoria
Niestety, tak jak inni zostałam oszukana. Zwróciłam towar, i niestety nie ma kontaktu z sprzedającym. Na maile nie odpisują, telefonu nie odbierają. Towar zwrócony miesiąc temu, zgodnie z procedurą, a pieniędzy nie potrafię otrzymać.
1 / 5
2023-12-12 16:09:11
Jakup
Nie polecam . Zwróciłem towar miałem dostać w ciągu 14 dni pieniądze na konto. Nie dostałem nic / nie ma żadnego kontaktu ze strony sklepu. Nie można do nich dzwonić na e-mail oraz smsy nie odpowiadają.

Rzetelne opinie o etriskelion