Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję EURO-Electronics24

EURO-Electronics24 Opinie 4.8 (301)

Dąbrowskiego 41B/13
65-021
Zielona Góra
669-943-773
opinie EURO-Electronics24
speedtest
4.8
301
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 20:47:45
Klementyna
Wszystko zgodnie z opisem, oryginalny asortyment
5 / 5
2020-02-21 17:03:58
Beata
Dostawa szybka, towar zgodny z opisem,
5 / 5
2020-02-21 12:49:05
Liza
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2020-02-20 13:50:48
Wieńczysła
Nie było żadnego problemu przy realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-02-19 20:37:12
Stefan
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-19 16:41:32
Oliwier
Kontakt ok,asortyment dotarł cały, zgodnie z zamówieniem i w terminie
5 / 5
2020-02-18 17:10:51
Irma
Polecam, dużo taniej niżeli w stacjonarnych sklepach.
5 / 5
2020-02-14 10:15:06
Lilianna
Szybka dostawa nozyki wyglądają na oryginalne po pierwszych 3 goleniach ok
5 / 5
2020-02-14 06:24:25
Krystyna
Zakupy bez problemu, sprawnie i szybko, polecam
5 / 5
2020-02-13 17:30:56
Zdzisław
jestem zadowolony z otrzymanego produktu
5 / 5
2020-02-13 17:29:37
Arlena
48h i towar w moich rękach. Kontakt mailowy bardzo dobry. Wszystko ok.
5 / 5
2020-02-13 12:51:03
Kamila
Bardzo szybka dostawa i towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-10 09:08:09
Zuzanna
Realizacja bardzo szybko i wysyłka już następnego dnia, polecam.
5 / 5
2020-02-09 14:24:43
Izydor
Zamówiłem nożyki Gilette. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2020-02-08 14:41:42
Zbyszko
Całość zamówienia przebiegła bardzo sprawnie przy kontakcie telefonicznym otrzymałem szczegółowe informacje na temat zamówionego produktu
5 / 5
2020-02-08 11:21:38
Izolda
wszystko,ok. Następnego dnia towar był u mnie...
5 / 5
2020-02-07 14:03:08
Józefina
Zamówiłam nożyki do maszynki przyszły na drugi dzień ,będę zamawiać napewno dalej,polecam!
3 / 5
2020-02-06 17:05:06
Inga
Kupiłam główki do szczoteczek .opakowanie rozcięte i dwie sztuki wyjęte zeby było 4, zamówiłam nożyki Gillette fusion a dostałam power.Jedyny plus to szybka dostawa.
1 / 5
2020-02-05 17:04:23
Marcin
Sklep oferuje towar w okazyjnej cenie po to by później po wpłacie pieniędzy anulować zamówienie ! Nie polecam !!!
1 / 5
2020-02-05 17:04:23
Olga
Sklep oferuje towar w okazyjnej cenie po to by później po wpłacie pieniędzy anulować zamówienie ! Nie polecam !!!
5 / 5
2020-02-05 14:13:29
Romuald
Zakupy zrobiłem szybko bez jakiejkolwiek kłopotów
5 / 5
2020-02-05 10:57:50
Julianna
Wszystko elegancko zapakowane i szybko wysłane. Polecam zakupy w tym sklepie 👍👏
5 / 5
2020-02-05 10:57:50
Kazimiera
Wszystko elegancko zapakowane i szybko wysłane. Polecam zakupy w tym sklepie 👍👏
1 / 5
2020-02-05 09:51:11
Ireneusz
Sklep nie aktualizuie ofert na stronie.
5 / 5
2020-02-04 15:08:45
Lucjan
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
2 / 5
2020-02-04 14:45:42
Zygfryd
Samsung EVO Plus microSDXC 512GB UHS-I U3 (MB-MC512GA/EU)
5 / 5
2020-02-02 12:02:59
Aneta
Wszystko bez problemu i szybko
4 / 5
2020-02-02 11:58:46
Joachim
Zakup przebiegł bardzo sprawnie
5 / 5
2020-01-31 20:24:02
Zofia
Produkt zgodny z opisem. Szybko i bezproblemowo
5 / 5
2020-01-31 12:40:06
Oliwia
Towar zgodny z zamówieniem, dotarł na drugi dzień
5 / 5
2020-01-30 15:55:33
Karina
Wszystko jak w zegarku, towar przyjechał cały, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-29 15:18:24
Kacper
Polecam, wiarygodny dostawca, dobry towar.
5 / 5
2020-01-27 12:35:23
Liza
Ostrza Gilette Fusion 5 ok, jedna z tańszych ofert w sieci, polecam!
5 / 5
2020-01-24 17:17:23
Ziemowit
Bardzo szybka przesyłka polecam!
5 / 5
2020-01-24 14:33:02
Celina
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-24 14:01:54
Alicja
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-01-24 13:13:32
Gerard
Wszystko ok,szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem!
5 / 5
2020-01-23 14:07:20
Gerard
Jak zwykle sprawnie i towar zgodny z zamówieniem. Towar został wysłany w następnym dniu (mój wybór; wysyłka po otrzymaniu przelewu).
5 / 5
2020-01-23 11:37:14
Adrian
Super. Towar dostałem 2 dni po zamówieniu towaru.
5 / 5
2020-01-22 13:49:01
Jonatan
Tanio szybko produkt zgodny z opisem polecam
5 / 5
2020-01-22 11:57:11
Weronika
Produkt zgodny z zamówieniem. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2020-01-21 15:04:13
Daria
Szybka realizacja zamówienia. Jednym słowem polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-21 10:23:52
Judyta
Bardzo szybka wysyłka i najniższa cena
5 / 5
2020-01-20 23:06:11
Oliwier
Bardzo dobry sklep, zamówieny towar spełnia moje oczekiwania. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-01-19 21:58:41
Inga
Jestem zadowolona z przesyłki . Paczka była bardzo dobrze zapakowana i wszystko zgodnie z opisem towaru . Nie mam żadnych wątpliwości będę zamawiac więcej rzeczy na tej stronie ;)
5 / 5
2020-01-16 11:46:25
Wioletta
Szybko sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-15 21:29:53
Mariusz
Jestem zadowolony z zakupu w tej firmie. Towar dostarczony na czas po bardzo atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2020-01-14 09:02:56
Nadia
Polecam, bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zamówiony po południu, a następnego dnia rano już był dostarczony.
5 / 5
2020-01-10 14:11:12
Agnieszka
Szybko i solidnie. Serdecznie polecam.
5 / 5
2020-01-08 20:23:25
Krzysztof
Towar zgodny z opisem. Polecam
3 / 5
2020-01-08 10:25:15
Malina
Zamówienie nie doszło do skutku, ponieważ sklep je anulował ze względu na jakiś błąd techniczny. W sumie nie wina sklepu a ceneo, które pokazało towar dostępny i możliwy do zamówienia w dość atrakcyjnej dla mnie cenie. Być może kiedyś będzie jeszcze okazja skorzystania z oferty tego sklepu.
5 / 5
2020-01-07 23:39:31
Cyprian
Wszystko przebiegło bez zastrzezeń
5 / 5
2020-01-07 13:04:20
Robert
Sprawna transakcja a sprzęt idealny.
5 / 5
2020-01-06 18:19:23
Honorata
Transakcja bez zarzutu, sprawnie i szybko. Polecam !
5 / 5
2020-01-04 11:26:48
Edyta
Super!!! Rewelacja!!! Polecam!!!
5 / 5
2020-01-03 10:27:03
Donata
szybkie świąteczne zakupy, polecam
5 / 5
2020-01-02 19:49:25
Kornelia
Natychmiastowa realizacja mojego zamówienia. Szczerze polecam
5 / 5
2020-01-02 17:53:14
Benedykt
Kupowałem w sklepie pierwszy raz i jestem pod wrażeniem. Spodobała mi się cena towaru, którego szukałem - konkretnie wkładów Gilette. Przyznam się, że zamówienie składałem z pewną obawą bo cena rzeczywiście atrakcyjna w porównaniu z ogólna oferta rynkową. Szybkość realizacji zamówienia wprawiła mnie w zdumienie. Szybciej po prostu się nie da, pomimo formy płatności, jaką był przelew tradycyjny. Szkoda, że inne sklepy tak nie działają.
1 / 5
2020-01-02 15:33:05
Stefania
Sprzedają coś czego nie mają na stanie. Poważny sklep zamówiłby u konkurencji i towar dosłał
5 / 5
2019-12-31 12:04:06
Roma
Wszystko OK ☺️ zamówienie w niedzielę 22.12.2019 Przesyłka dopiero 30.12.2019 Czyli to 4 dni robocze?
5 / 5
2019-12-29 22:10:33
Klaudia
łatwy dostęp szybka realizacja
5 / 5
2019-12-24 12:33:17
Fabian
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-22 17:49:33
Eligiusz
Super!!! Polecam!!! Obsługa szybka i sprawna.
5 / 5
2019-12-22 06:31:17
Agnieszka
Wszystko sprawnie , rzeczowo i polecam. Towar oryginalny.
5 / 5
2019-12-21 13:53:22
Luiza
Towar dobrej jakości. Sprawna dostawa.
2 / 5
2019-12-19 14:02:43
Wera
Niestety sklep nie miał towaru, który zamówiłam. Na plus kontakt ze sprzedającym oraz szybki zwrot wpłaconych pieniędzy
5 / 5
2019-12-19 13:48:41
Marek
Szybko, sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-18 21:55:35
Izabela
Bardzo dobrze wszystko wyszło. Jak trzeba. Tanio i szybko!
5 / 5
2019-12-18 21:13:17
Witold
polecam zakupy były bez zarzutu
3 / 5
2019-12-18 15:39:54
Marcel
Brak kontaktu ze sklepem, przesłane zapytanie do Ceneo, na które również nie uzyskałem odpowiedzi.
5 / 5
2019-12-17 22:38:01
Maksym
Szybciutko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 18:07:47
Mieczysław
Zakup udał się na 5. Polecam
5 / 5
2019-12-13 11:28:22
Wiktor
Szybka wysyłka, dobre ceny, polecam
5 / 5
2019-12-11 15:26:23
Norbert
Polecam. Wszystko w porządku.
4 / 5
2019-12-06 09:11:35
Mariusz
Będę korzystał z usług powyższego sklepu internetowego w przyszłości.
5 / 5
2019-12-05 14:09:29
Diana
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-04 15:27:53
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dotarł szybko, zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-04 15:24:15
Mieczysław
Produkt i obsługa bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2019-12-03 15:01:48
Antoni
To nie pierwszy zakup w sklepie. Dostawa zawsze szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-02 15:16:01
Kazimiera
Szybko, solidnie i profesjonalnie. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-02 14:19:03
Fabian
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez problemów. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-02 09:38:00
Patrycja
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie!
3 / 5
2019-11-28 23:11:47
Romuald
opakowanie szczoteczek było żle przecięte. Jest to na prezent świąteczny przez co wyglada to jakby pudełko było otwarte
5 / 5
2019-11-28 16:38:22
Nadia
Szybko,sprawnie i bez problemów.Z towaru jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-11-27 17:38:38
Emanuela
Szybko, sprawnie i przyjemnie :)
5 / 5
2019-11-17 20:13:03
Tamara
Polecam ten sklep, jest super.
5 / 5
2019-11-14 14:26:08
Violetta
Jestem zadowolona.Polecam Firmę.
5 / 5
2019-11-14 14:10:52
Wacław
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-08 20:59:07
Laura
Czas realizacji, jakość towaru oraz cena - miód.
5 / 5
2019-11-08 08:39:02
Irma
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-07 10:05:38
Kornelia
szybka i sprawna dostawa w pełni odzwierciedla zamówiony towar
5 / 5
2019-11-05 16:31:57
Longin
Polecam jak najbardziej, jestem zadowolony z realizacji zamówionego towaru.
5 / 5
2019-10-30 17:36:54
Roman
Ekspresowa wysyłka, jeszcze tego samego dnia. Towar oryginalny, dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-10-28 21:19:33
Aleksandra
Bardzo udana szybka transakcja.
5 / 5
2019-10-18 13:46:56
Wacław
Najszybszy zakup i dostawa wszystko przebiegało błyskawicznie
5 / 5
2019-10-17 20:23:22
Julian
Towar zgodny z opisem. Fachowa obsługa. Dostarczony w terminie. Polecam
5 / 5
2019-10-15 17:22:59
Mariola
Szybko sprawnie i bardzo profesionalnie
5 / 5
2019-10-14 13:29:04
Maria
Polecam - dostawa zrealizowana szybko zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2019-10-12 13:51:14
Marina
Bardzo polecam. 100% zadowolenia
5 / 5
2019-10-12 11:42:17
Matylda
Jestem zadowolony towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-10 13:00:45
Faustyna
Usługa zgodna z moim oczekiwaniem.
5 / 5
2019-10-07 06:53:38
Greta
Bezproblemowa transakcja, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-10-02 16:54:10
Rafał
Oceniam sklep bardzo pozytywnie; transakcja przeprowdzona rzetelnie, szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-02 13:31:35
Irena
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystkie oczekiwania spełnione.
5 / 5
2019-09-27 17:10:34
Sara
Sklep w porządku, zero zastrzeżeń.
5 / 5
2019-09-13 14:55:33
Albert
Super sklep.Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym oraz bardzo szybka realizacja wysyłki.Serdecznie polecam wszystkim.
5 / 5
2019-09-11 18:19:04
Małgorzata
Super sklep pod każdym względem.Wszystkim serdecznie polecam..
5 / 5
2019-09-11 18:15:32
Szczepan
Kupowałem już w tym sklepie nie jednokrotnie.Szczerze polecam.Żadnych problemów.Super sklep!
5 / 5
2019-09-10 16:10:35
Roman
Dobry kontakt i szybka wysyłka, towar nowy - polecam!
5 / 5
2019-09-10 16:09:31
Bernard
Dobry kontakt i szybka wysyłka - polecam!
5 / 5
2019-09-09 18:34:24
Adam
Zamówiony dysk SSD został dobrze zapakowany i szybko wysłany.
5 / 5
2019-09-08 17:49:48
Oliwia
wszystko poszło dobrze. było opóźnienie w dostawie ale sklep od razu o nim poinformował proponując zwrot pieniędzy
5 / 5
2019-08-21 13:40:18
Adrian
Sprawnie zrealizowane zamówienie, jestem zadowolona z zakupów. Polecam
4 / 5
2019-08-19 12:20:46
Mikołaj
Ok. Opakowanie zbiorcze końcówek szczoteczek do zębów różniło się od tego na stronie internetowej tj. miało być pakowane po 8 szt. a dostałem jedno opakowanie 4+1 i drugie po 3 szt, ale tak poza tym ok
5 / 5
2019-08-08 20:25:04
Wioletta
Wszystko w najlepszym porządku! Szybko, sprawnie i bez zbędnych formalności!
5 / 5
2019-08-07 21:40:34
Jadwiga
szybko sprawnie i pełen kontakt z klientem
5 / 5
2019-08-07 16:04:36
Gracjan
Bardzo szybka realizacja zamówienia. POLECAM. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-07 11:43:54
Mieczysława
Dobry sklep wszystko sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-08-07 11:38:22
Malina
Przesyłka dobrze zabezpieczona, szybka wysyłka
5 / 5
2019-08-02 11:11:22
Emil
Dobry kontakt, przesyłka zgodna z zamówieniem, bezpiecznie zapakowana.
5 / 5
2019-08-01 20:50:26
Kamila
W tym sklepie pierwszy raz robiłam zakupy. Jestem zadowolona, bo sama trochę narozrabiałam dokonując zamówienie. Na drugi dzień dzięki możliwości kontaktu telefonicznego miła Pani poradziła i pomogła sprawę wyprostować. Towar dostałam na drugi dzień.
5 / 5
2019-08-01 11:07:05
Bronisława
Szybko, profesjonalnie, bez uwag
5 / 5
2019-07-25 17:16:11
Celestyn
Polecam. Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-07-22 16:16:22
Gerard
szybko, sprawnie i bez problemów - polecam
5 / 5
2019-07-21 15:32:07
Irmina
Polecam. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2019-07-20 17:44:59
Aneta
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem.
3 / 5
2019-07-20 13:36:47
Sebastian
Zakup w lipcu 2019 roku. Towary wyprodukowane w marcu i czerwcu 2018 roku - nie ma żadnych informacji po POLSKU. Towar przeznaczony na rynek zachodni. Jedno z opakowań uszkodzone, pęknięte i otwarte.
5 / 5
2019-07-19 06:34:10
Zdzisława
Gorąco polecam. Błyskawicznie otrzymałam towar taki jaki zamówiłam.
5 / 5
2019-07-18 20:09:28
Joachim
Wszystko się zgadza jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
5 / 5
2019-07-18 11:36:34
Teodor
Towar dotarł bardzo szybko, dobry kontakt mailowy ze sklepem, mogę uczciwie polecić. 5/5
5 / 5
2019-07-16 21:36:16
Oskar
Bez zadnych zastrzeżeń. Transakcja przeszła pomyślnie. Bardzo udane zakupy.
5 / 5
2019-07-12 11:23:33
Włodzimierz
Wszystko jak najbardziej w porządku, bez najmniejszych problemów z bardzo szybką realizacją zamówienia. POLECAM!
5 / 5
2019-07-12 10:46:19
Gabriel
Towar zakupiony spełnia moje oczekiwania,szybka dostawa i jak najbardziej polecam wszystkim.
5 / 5
2019-07-11 16:29:20
Wincenty
jestem bardzo zadowolony z obsługi mojego zamówienia
5 / 5
2019-07-04 10:13:36
Walenty
Wszystko w porządku. Bardzo szybka dostawa. Polecam
4 / 5
2019-07-04 09:07:14
Ksenia
Jestem zadowolony z usług tego sklepu.
5 / 5
2019-07-02 10:53:39
Anita
Najszybsza realizacja i dostawa z jaką się spotkałam w internecie :)
5 / 5
2019-06-20 00:14:06
Marlena
Realizacja zamówienia błyskawiczna Polecam Sprzedawcę
4 / 5
2019-06-15 07:25:07
Bogusław
Ogólnie ok, tylko troszkę długo się czeka.
5 / 5
2019-06-14 11:54:04
Klementyna
Wysłany następnego dnia rano, wszystko przebiegło bezproblemowo
5 / 5
2019-06-13 09:27:21
Kacper
Szybkie i bezproblemowe zakupy, bez zbędnego tracenia czasu.
5 / 5
2019-06-13 08:21:18
Zuzanna
Bardzo dobrze - zgodnie z ofertą
5 / 5
2019-06-11 20:05:07
Magda
Jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało szybko skompletowane i wysłane. Produkt zgodny z opisem w bardzo konkurencyjnej cenie. Polecam
5 / 5
2019-06-10 10:15:39
Apoloniusz
Bardzo sprawnie zrealizowana transakcja.
5 / 5
2019-06-06 17:31:30
Izabela
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu całej transakcji. Polecam
5 / 5
2019-06-05 21:40:41
Luba
Złożyłam zamowienie w niedzielę popołudniu. W poniedziałek juz bylo wysłane. Polecam
5 / 5
2019-06-04 13:44:34
Ludmiła
Bezproblemowe zakupy a towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-03 14:31:20
Irena
Błyskawiczna dostawa. Polecam
5 / 5
2019-05-27 15:12:56
Manuela
Paczka wysłana szybko, wszystko bez zarzutów.
5 / 5
2019-05-27 08:52:17
Anna
Wszystko jak należy - Tak trzymać
5 / 5
2019-05-24 13:59:03
Joachim
Będę dalej korzystał z korzystnych ofert tej firmy
5 / 5
2019-05-22 19:14:22
Danuta
Przesyłka dotarła super szybko - Dziękuję !
5 / 5
2019-05-20 21:57:13
Fabian
Świetne ceny, profesjonalna obsługa (okazało się, że jeden z przedmiotów będzie później o czym mnie natychmiast poinformowano proponując kilka rozwiązań), szybka wysyłka. Wszystko profesjonalnie
5 / 5
2019-05-20 13:03:00
Nina
Towar zgodny z zamówieniem, super!
5 / 5
2019-05-15 13:39:58
Liwia
Bardzo rzetelny sklep. Miła obsługa. Towar zgodny z opisem . Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-05-15 11:17:50
Celestyn
Bardzo szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-05-15 09:37:06
Ziemowit
Szybka obsługa i szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-05-14 15:00:48
Weronika
Zarówno samo złożenie zamówienia jak i dostawa przebiegło bardzo szybko. Szczerze polecam.
4 / 5
2019-05-14 14:31:56
Sabina
Dość szybko sprawnie bez żadnych problemów jestem zadowolony i polecam wszystkim 🙂
5 / 5
2019-05-14 13:39:53
Dorota
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie.Mam nadzieję że dziś przesyłkę otrzymam.POZDRAWIAM
5 / 5
2019-05-14 12:21:06
Mariola
Super! atrakcyjna cena i mega szybka wysyłka! Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-05-10 14:16:18
Bronisława
Polecam, dobry kontakt ze sklepem, super obsługa.
5 / 5
2019-05-10 13:18:17
Jacek
Towar zgodny z zamówieniem.Transakcja bez zarzutów.
5 / 5
2019-05-09 10:33:35
Daniela
Przesyłka dostarczona szybko. Polecam
5 / 5
2019-05-08 21:50:22
Malwina
Ekspresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, gorąco polecam
5 / 5
2019-05-08 18:54:21
Olga
Bardzo dobra ,szybka,obsługa sklepu.
5 / 5
2019-05-02 10:38:01
Beata
Produkt wysłany baaardzo szybko, chwilę po tym jak go zamówiłem. Doszedł kolejnego dnia. Produkt w 100 % oryginalny, dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-04-30 21:57:37
Emanuel
Profesjonalizm na wysokim poziomie, gorąco polecam !!!
5 / 5
2019-04-29 11:45:56
Andrzej
Realizacja zakupów przebiegła bez problemów i profesjonalnie.
5 / 5
2019-04-23 11:12:00
Renia
Towar oryginalny. Naprawdę szczerze polecam.
5 / 5
2019-04-18 19:38:09
Marek
Polecam. Dobra cena za artykuł, którego szukałam, dogodne warunki płatności i możliwość dostawy do paczkomatu. Wszystko jak chciałam
5 / 5
2019-04-18 18:01:58
Edward
Bardzo szybka i sprawna dostawa
5 / 5
2019-04-18 11:06:58
Bernadeta
Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-13 11:30:00
Feliks
Wszytko tak jak powinno być. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-04-13 07:15:25
Irma
Szybko, sprawnie I na temat :) POLECAM
5 / 5
2019-04-10 20:30:20
Zdzisław
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-09 13:29:00
Łucja
Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobre ceny, towar zgodny z opisem, czego chcieć więcej ;)
5 / 5
2019-04-06 13:36:31
Bartłomiej
Wszystko w porządku.Bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2019-04-05 11:33:14
Olaf
Transakcję przeprowadzono bardzo szybko i solidnie.
5 / 5
2019-04-02 23:24:08
Arkadiusz
Pierwszy zakup - wszystko sprawnie
5 / 5
2019-04-01 10:21:45
Henryk
POLECAM - Profesjonalna i bardzo szybka obsługa zamówienia
5 / 5
2019-03-26 09:28:23
Marina
Wszystko ok. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-03-25 20:09:16
Zygfryd
Solidnie, błyskawicznie, konkurencyjne ceny, polecam.
4 / 5
2019-03-22 14:14:37
Łucja
W porządku. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-03-21 09:35:07
Marina
Super sklep.Robię zakupy już od jakiegoś czasu w tym sklepie i szczerze wszystkim polecam.
5 / 5
2019-03-18 10:31:32
Patrycja
Transakcja przebiegła bezproblemowo. Przesyłka dobrze zapakowana a produkt zgodny z opisem. Sklep przyciągnął mnie najniższą ceną na Ceneo.pl. POLECAM :)
4 / 5
2019-03-18 09:15:30
Ewelina
trochę długa przesyłka ale ona nie była z winy 22euro.com.pl
5 / 5
2019-03-14 17:27:22
Sławomira
Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-14 15:23:14
Marina
Super sprawna dostawa, super sprzedawca!!
5 / 5
2019-03-14 13:57:08
Joanna
jestem bardzo zadowolona z zakupów, otrzymałam zamówiony towar bardzo dobrze opakowany, bez uszkodzeń.
5 / 5
2019-03-14 12:46:28
Patrycja
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar z godnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-03-14 09:15:12
Krystyna
Zamowienie zrealizowane poprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-03-13 13:10:29
Apoloniusz
Sprawna i szybka wysyłka. Polecam ten sklep. :)
5 / 5
2019-03-12 15:41:53
Sławomir
Szybka realizują jak u wysyłka.
5 / 5
2019-03-11 14:44:54
Lech
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja Polecam w 100%
2 / 5
2019-03-08 15:03:41
Bolesław
nigdy wiecej tego sklepu i takiej obslugi
5 / 5
2019-03-08 12:22:10
Aneta
super szybka przesylka. towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-03-08 08:26:57
Wojciech
Tak właśnie powinien wyglądać handel przez internet.
5 / 5
2019-03-07 12:53:27
Maria
sprawny proces dostawy, polecam
4 / 5
2019-03-07 12:19:28
Marcel
generalnie wszystko ok tylko nie wiem czemu nie mogłem zamówić 2 szt tego samego towaru. nie było informacji jakoby był brak na magazynie. po prostu możliwość zamówienia tylko i wył 1 sztuki w taki sposób. dziwne bo chciałem kupić więcej a się nie dało. reszta bez zarzutu.

Rzetelne opinie o EURO-Electronics24