Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Europ24

Europ24 4.0 (121)

Wólka Somiankowska 43A
07-203
Somianka
296438095
opinie Europ24
4.0
121
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-04-23 07:32:03
anna
Nie, to jakaś porażka,jak można komuś wysłać jakiś badziewny zamiennik bez jego wiedzy i zgody
1 / 5
2021-04-22 05:52:46
Stanisław
Reklamowałem garnek ze względu na wadę produkcyjną po szećciu dniach otrzymałem ten sam garnek z tą samą wadą .Nigdy więcej takiej firmy i zakupów u nich
1 / 5
2021-04-22 05:52:45
Stanisław
Reklamowałem garnek ze względu na wadę produkcyjną po szećciu dniach otrzymałem ten sam garnek z tą samą wadą .Nigdy więcej takiej firmy i zakupów u nich
5 / 5
2021-04-20 16:53:19
Kamil
Rondel po zareklamowaniu wrócił do mnie smierdzący, dno rondla umazane czymś, najpewniej rondel był obesrany. Sklep polecam.
1 / 5
2021-04-20 12:55:03
Piotr
Rondel po zareklamowaniu wrócił do mnie uszkodzony, dno rondla poobijane czymś, najpewniej czymś było uderzane
1 / 5
2021-03-30 06:51:42
xxx
nie jestem pewna czy to co oni robią nie kwalifikuje się pod paragraf
1 / 5
2021-03-30 06:19:39
Mirka
NIGDY WIĘCEJ, TO CO ROBI TEN SPRZEDAWCA JEST KARYGODNE,SZKODA SŁÓW,NIE POLECIŁABYM NAJGORSZEMU WROGOWI
1 / 5
2021-02-07 06:46:28
Kasia
Zakupiłam komplet garnków hoffner a a przysłali edel hoff. Zadzwoniłam i zgłosiłam pomyłkę ale okazało się że to nie pomyłka tylko na stanie magazynu mieli takie tłumacząc się że mają takie same parametry. Więc pytam jak zamówię auto marki audi to można dostać seata o tych samych parametrach?! Żenada!!! Zwrot oczywiście na własny koszt. Nie polecam
1 / 5
2021-01-27 04:20:03
Elżbieta
Wygląd zewnętrzny garnków ok, natomiast cała reszta do kitu. Po pierwszym gotowaniu pozostały plamy w środku nie do zmycia. Garnki w trakcie gotowania dają dziwne odgłosy. Jaka cena takie garnki. Nie polecam!!!
1 / 5
2021-01-20 03:42:06
Marek
Beznadzieja. Dostalem uszkodzone garnki. Zadrapane od spodu, wgniecione pokrywki. Paczka cała, wiec spakowali bubel, a moze klient nie zwróci. Zwrócił ale niestety na wlasny koszt. Taj to się sprzedaje i rżnie klientów na europ24. Nie polecam. Powiadomię ponadto UOKIK o waszych praktykach.

Rzetelne opinie o Europ24