Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję eZoo.pl - Internetowy Sklep Zo

EZoo.pl - Internetowy Sklep Zo Opinie 4.5 (291)

W.Orkana 1/2
55-120
Oborniki Śląskie
502731447
opinie EZoo.pl - Internetowy Sklep Zo
speedtest
4.5
291
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-08-20 15:17:54
Dawid
Sklep odmówił sprzedaży produktu bez podania przyczyny. Zero kontaktu, żadnych przeprosin czy choćby wyjaśnienia. NIE POLECAM - tak nie prowadzi się sklepu w 21 wieku. To nie jest PRL, a Ezoo.pl jakby się tam właśnie zatrzymał…
1 / 5
2022-07-15 10:54:09
Marta
Kurier odmawia przyjęcia płatności kartą mimo że taka opcja była dostępna, zabiera paczkę, w której jest lek dla zwierzaka, dzwonię do sklepu, pan mnie kompletnie olewa, mowi "ze przesyłka wróci do niego'. Żaden problem ( dla niego), potem się rozłącza. Bardzo niskie standardy obsługi.
5 / 5
2020-02-20 22:45:23
Paulina
Wszystko jak w najlepszym porządku.
1 / 5
2020-02-18 09:44:22
Włodzimierz
Pobierają pieniądze za towar, którego nie są w stanie dostarczyć.
5 / 5
2020-02-14 12:24:04
Sylwia
Bardzo dobry sklep nigdzie nie ma tego towaru a oni mają w dodatku na drugi dzień u mnie polecam.
5 / 5
2020-02-12 14:37:43
Eugenia
Jak zwykle wszystko sprawnie milo i niedrogo, na pewno wrócę :)
4 / 5
2020-02-11 20:07:19
Gerard
Jestem zadowolona z towaru i procesu zakupu.
1 / 5
2020-02-11 13:29:17
Emanuela
Dostaję bardzo słabą obsługę i bardzo nieuzasadnione traktowanie.Niesamowite, aby ich urzędnicy się komunikowali!
5 / 5
2020-02-10 12:34:50
Dawid
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2020-02-05 13:59:36
Eleonora
Legowisko przepiękne królik miniaturowy zauroczony
5 / 5
2020-02-05 10:19:57
Lucjan
produkt zgodny z opisem, realizacja zgodna z zapewnieniem
5 / 5
2020-02-04 13:59:22
Mariusz
Miła i pomocna obsługa. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam sklep.
4 / 5
2020-02-04 08:41:15
Filip
Wszystko ok, jedyny minus to brak mozliwosci sprawdzenia statusu zamowienia na stronie mimo zalogowania na stronie.
5 / 5
2020-01-31 21:21:00
Emilia
Szybkie, miłe i bez problemów. Super.
5 / 5
2020-01-31 20:01:59
Olga
Napewno jeszcze skorzystam z tego dostawcy,polecam
5 / 5
2020-01-29 23:53:39
Kamil
Sklep dysponuje karmą weterynaryjną, która jest nowością na polskim rynku. Na dodatek jako jedyny krajowy sprzedawca dysponuje większymi opakowaniami. Niezwykle sprawna realizacja (zamówione w niedzielę wieczorem, do odbioru w paczkomacie było we wtorek). Moje słowa uznania!
5 / 5
2020-01-29 19:34:44
Kazimierz
RenAvast dla psów w kapsułkach
5 / 5
2020-01-28 04:56:17
Milena
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
4 / 5
2020-01-25 17:37:43
Zuzanna
Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2020-01-23 19:46:27
Krzysztof
bardzo dobry internetowy sklep zoologiczny
5 / 5
2020-01-22 13:26:50
Emanuela
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam w 100%
5 / 5
2020-01-22 11:53:45
Aleksandra
Polecam, bardzo szynka wysyłka
5 / 5
2020-01-20 11:41:59
Dawid
WSZYSTKO SPRAWNIE I PROFESJONALNIE ODPOWIEDNI LUZIE NA SWOIM STANOWISKU !
5 / 5
2020-01-20 10:01:21
Edward
Wspaniała obsługa, ekspresowa wysyłka, świetne ceny mojej karmy dla psa. Dziękuję!!!
3 / 5
2020-01-18 13:48:04
Waldemar
Nie mam zdania - nie wiem, czy polecić sklep, ponieważ tylko część oczekiwań została spełniona.
4 / 5
2020-01-17 12:14:21
Matylda
wszystko ok, tylko jeden produkt musiał być wymieniony ponieważ nie było go na stanie
5 / 5
2020-01-13 11:45:26
Arkadiusz
Jestem wierna klientka sklepu juz od kilkunastu lat a to mowi wszystko.
5 / 5
2020-01-13 11:45:00
Kinga
Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-01-12 14:07:49
Jarosław
Polecam.Wysyłka za granicę dotarła bez problemu.
5 / 5
2020-01-09 18:36:19
Marlena
Szybko, profesjonalnie, przesyłka dobrze zabezpieczona
5 / 5
2020-01-09 10:12:39
Krystian
Dobry kontakt. Informują na bieżąco jesli czegos nie ma i proponuja cos w zastępstwie
1 / 5
2020-01-02 13:47:23
Tomasz
Sklep wysłał mi zapytanie o zadowolenie z produktu a ja produktu w ogóle jeszcze nie otrzymałam. To jakiś żart?
5 / 5
2019-12-30 08:57:24
Violetta
Wszystko sprawnie.Bardzo dobry kontakt telefoniczny (cenna uwaga zamieszczona na stronie dotycząca preferowanych godzin odbierania telefonów).
2 / 5
2019-12-30 07:15:13
Tomasz
jaka opinia,nie otrzymałem zamówienia
5 / 5
2019-12-20 17:13:05
Dariusz
Zamówienie doszło później nie z winy sklepu, ale inpostu. Sklep oceniam bardxo dobrze i polecam!
5 / 5
2019-12-20 13:00:20
Eliza
Super sklep,sprawnie ,bez problemów
5 / 5
2019-12-11 14:17:31
Arkadiusz
Wszystko jak zwykle dobrze zapakowane, zamówienie jak i dostawa bezproblemowo, szybko
5 / 5
2019-12-10 10:07:53
Zdzisław
Bardzo szybka realizacja, towar był na zamówienie.
5 / 5
2019-12-09 19:01:00
Diana
zakupy przebiegły bez zarzutu i bardzo szybko
5 / 5
2019-12-09 10:29:23
Marzena
Szybko i sprawnie, dziękuję!:)
5 / 5
2019-12-04 21:43:48
Wera
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-12-04 18:59:41
Iga
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.Gorąco polecam sprzedającego
5 / 5
2019-12-04 17:07:00
Teodor
Polecam w 100% tylko w tym sklepie moge dostac karmę. Polecam!!!
2 / 5
2019-12-04 15:48:49
Tadeusz
Zakup dokonany 22 go stycznia, z opcją przesyłki ekspresowej 24h, towar wysłany w środę, po mojej interwencji. Tłumaczenie, że są chwilowe problemy magazynowe jakoś do mnie nie przemawia. Poinformowałem Sprzedawcę, że jeśli nie zwróci mi kosztów wysyłki to najpierw zawrę informację o incydencie w komentarzu(co właśnie czynię), bo zwrotu nie otrzymałem, mimo że Sprzedawca w mailu zapewniał, że mi się należy. O następnym kroku też został poinformowany. To był któryś z kolei zakup w tym sklepie ale chyba już ostatni. Jakoś potrafiłem przełykać gorzki miód, że doliczają sobie za szybkie przelewy, chociaż brak mi uzasadnienia marketingowego na takie postępowanie, jednak oszustwa na kosztach wysyłki w żadnej mierze tolerować nie będę
5 / 5
2019-12-02 16:31:13
Lilianna
bardzo sprawna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-12-02 11:55:16
Oliwia
Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości towaru, jak i obsługi
5 / 5
2019-11-29 18:15:34
Anita
Polecam i bardzo dziękuję za rzetelność, bardzo miłą i fachową obsługę,
5 / 5
2019-11-28 09:23:14
Eliza
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-26 21:38:12
Paweł
Fajni ludzie komunikatywny i pomocni domawialem parę rzeczy telefonicznie i nie było problemu.Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2019-11-22 19:32:24
Cezary
Bardzo solidna firma bezproblemowe zamówienie
5 / 5
2019-11-21 08:59:55
Konrad
Super zapakowana paczka.Szybka obsługa. Idealnie zrealizowane zamówienie. Wspaniała informacja o przesyłce. POLECAM!!!
4 / 5
2019-11-19 20:47:18
Danuta
W porządku i przejrzysty Nie miałam dostępności do paczkomatu .
5 / 5
2019-11-19 09:33:49
Malwina
Polecam , wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami .
5 / 5
2019-11-18 17:18:24
Ida
towar ok., dostawa na drugi dzień od zamówienia
1 / 5
2019-11-17 15:01:09
Halina
Produkty zakupione w sklepie - płyn do podłóg mr smell, 2 sztuki , które miały być o zapachu lawendy, nigdy owej lawendy nie uświadczly. Dwa płyny o różnym zapachu, różnym kolorze cieczy, różnej konsystencji. Miałam wrażenie, jakby rozlewano cokolwiek do butelek.
5 / 5
2019-11-15 16:37:23
Dominik
Informacje o losach mojej paczki przekazywane na bieżąco i bardzo klarownie. Mimo przerwy świątecznej paczka dotarła bardzo sprawnie. Z przesyłki jestem bardzo zadowolona. Polecam :)
1 / 5
2019-11-15 11:14:10
Apolonia
Bardzo zla anulowano moje zamowienie po 4 dniach oczekiwania zenujacy poziom komunikacji sklepu z klientem nikomu nie polecam omijajcie szerokim lukiem moj pies bardzo potrzebowal tych lekow. Bardzo niezetelny sklep
5 / 5
2019-11-12 11:47:10
Damian
wszystko ok i bardzo sprawnie. towar dobrze zabezpieczony
5 / 5
2019-11-08 23:21:58
Wiesław
Szybko I sprawnie. Dobra cena. Polecam
5 / 5
2019-11-07 22:52:36
Oksana
Sprawnie. Bardzo szybka wysyłka już tego samego dnia. Następnego dnia paczka w punkcie odbioru. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-11-07 17:55:04
Bronisława
sprawnie, bez problemów, polecam sklep
5 / 5
2019-11-07 16:35:33
Aleksandra
Jestem zadowolona z przesyłki, myślę że zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-07 11:59:42
Marzena
WARTO KUPOWAĆ W TYM SKLEPIE :)
5 / 5
2019-11-06 22:12:11
Ksenia
Szybko i profesjonalnie. Polecam
4 / 5
2019-11-06 13:18:08
Julianna
Po raz kolejny zamówiłam doskonały towar, ale tym razem do karmy nie dołączono gryzaków, które miały być w gratisie
5 / 5
2019-11-05 18:27:58
Kornelia
Jestem zadowolona z usług i będę w przyszłości dalej korzystać.Polecam innym
5 / 5
2019-11-04 22:29:25
Wiktor
profesjonalizm nic dodać nic ująć Polecam
5 / 5
2019-11-04 15:38:54
Dominik
Świetny kontakt ze sklepem. Mega promocje. Towar szybciutko dostarczony. Szczerze polecam
5 / 5
2019-10-28 14:38:55
Cezary
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-10-26 21:12:31
Fryderyka
Towar sprzedawany nie jest dostępny.
5 / 5
2019-10-25 18:54:05
Leon
od zamówienia do otrzymania towaru minęło 3 dni, z tego w sklepie w, kurier 1. Towar zgodny. kontakt ze sklepem ok. zadałem dwa pytania i otrzymałem odpowiedź następnego dnia. Generalnie ok.
3 / 5
2019-10-25 11:17:36
Fabian
Troppo lenti nella consegna. Sto ancora aspettando
5 / 5
2019-10-22 10:20:19
Magdalena
Dziś zamówienie (przed południem) jutro dostawa. Mało kto tak da radę :-)
5 / 5
2019-10-15 18:19:25
Marta
Bardzo dobry sklep polecam!!!!
1 / 5
2019-10-15 15:32:41
Bartłomiej
Bez kontaktu z klientem sklep anulował zamówienie.
5 / 5
2019-10-12 18:23:13
Józefina
Szybka, sprawna realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-10-10 13:34:37
Igor
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-09 14:27:37
Gabriela
bardzo szybko i sprawnie . Polecam sklep !
5 / 5
2019-10-09 13:38:46
Stanisława
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z ofertą.
5 / 5
2019-10-04 19:57:06
Liwia
Jak zawsze wszystko w porządku. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-03 11:56:00
Juliusz
Szybka realizacja zamówienia. Produkty zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-10-03 11:04:54
Marek
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybko, sprawnie :)
5 / 5
2019-10-01 14:32:01
Marek
zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-09-28 08:15:24
Danuta
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry towar. Polecam.
5 / 5
2019-09-27 14:29:18
Eryka
Wszystko sprawnie i szybko , polecam
5 / 5
2019-09-27 12:24:56
Witold
Bardzo dobra współpraca z klientem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-09-26 08:14:45
Celestyna
Wszystko, jak należy, polecam sklep.
5 / 5
2019-09-20 11:59:54
Inga
Dobry sklep, duży wybór towarów, szybka realizacja.
5 / 5
2019-09-20 09:18:06
Beniamin
Dobry kontakt, byłem informowany na bierząco, szybka wysyłka. Polecam :)
3 / 5
2019-09-18 13:48:02
Janina
Kot dostał okropnego uczulenia po leku, sierść mu wypadała garściami skończył u weterynarza na sterydach.... Wysyłka trochę długa, a sam syrop dobrze zabezpieczony.
4 / 5
2019-09-16 09:42:20
Natalia
Wszystko przebiegło pozytywnie szybka dostawa
5 / 5
2019-09-11 14:54:31
Roman
ok przesyłka trochę naciągnięta kwotą
5 / 5
2019-09-08 21:12:51
Mariola
sprawnie, bez problemów, towar zgodny z opisem. POlecam
5 / 5
2019-09-06 11:12:21
Fryderyka
Polecam Sprzedawcę. Bardzo sprawna obsługa.
5 / 5
2019-09-04 21:41:53
Łukasz
bez problemów i do paczkomatu - brak problemu z odbiorem
5 / 5
2019-09-04 18:56:20
Brygida
Super sklep.. wszystko co potrzebują moje zwierzaki tu kupuję.
5 / 5
2019-09-04 15:42:17
Jakub
Super kuwety, świetnie zabezpieczone do wysyłki.
5 / 5
2019-09-04 12:30:18
Daniela
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, przemiła,profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-09-03 20:02:23
Franciszek
Jeśli będę jeszcze coś kupowała to z pewnością tam wrócę.
2 / 5
2019-09-03 14:27:34
Wincenty
Brak towaru, próbowano wcisnąć coś innego. Prawie 2 tyg czas oczekiwania na zwrot wpłaty.
1 / 5
2019-09-03 13:48:55
Arlena
Nie polecam sklepu ezoo.pl ze względu na ogromne problemy związane ze zwrotem towaru jak brak kultury osoby odpowiedzialnej za kontakt z klientem. Teksty typu "Niech sobie Pani karmę na allegro wystawi. My nie przyjmiemy zwrotu" świadczą tylko o jego poziomie, Zwrotu udało się dokonać dopiero po postraszeniu rzecznikiem praw konsumenta i ewentualnym skierowaniem sprawy do sądu. Nie wystarczyło nawet podanie przepisów prawa dot. zwrotu towaru zakupionego na odległość. Daję 1 gwiazdkę tylko dlatego, że paczka była zgodna ze złożonym zamówieniem.
5 / 5
2019-08-30 10:13:15
Teodor
Bradzo dobry sklep. W kontakcie z klientem - to ważne.
5 / 5
2019-08-29 07:27:09
Marek
w sklepie zamawia sie bez problemu szybka dostawa towaru
5 / 5
2019-08-27 19:39:36
Kamila
rewelacja!! dobra cena i ekspresowa przesyła szczerze polecam!!
5 / 5
2019-08-26 12:58:14
Ida
Bardzo dobry kontakt, przesyłka szybka. Co prawda po otwarciu paczki okazało się że brakuje jednego produktu ale został on błyskawicznie dosłany, bez ponoszenia dodatkowych kosztów
5 / 5
2019-08-23 19:39:10
Mieczysława
jestem zadowolona i z przyjemnością polecę znajomym
5 / 5
2019-08-23 09:24:35
Longin
Któryś raz zamawiam i za każdym razem wszystko gra.
5 / 5
2019-08-22 09:26:48
Martyna
Dostawa następnego dnia naprawdę
5 / 5
2019-08-21 13:11:01
Wanda
bardzo szybka i konkretna realizacja zlecenia
5 / 5
2019-08-21 09:48:03
Juliusz
Profesjonalnie, szybko. Polecam!!
5 / 5
2019-08-20 21:26:12
Przemysław
Super. Wspópracuję z eZoo już 2 lata
5 / 5
2019-08-20 20:13:44
Ziemowit
Świetny sklep, niezawodny, transakcja odbyła się szybko i sprawnie!
5 / 5
2019-08-17 21:31:19
Zbyszko
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-08-16 18:20:41
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2019-08-16 16:20:07
Albert
Zamówienie w dobrej cenie, i szybko. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-08-14 14:59:55
Dalia
Szybko, sprawnie, duży wybór bandaży i dobre ceny!
5 / 5
2019-08-14 11:52:02
Jowita
SKLEP GONY POLECENIA SZYBKA I MIŁA OBSŁUGA.
2 / 5
2019-08-13 11:59:57
Zygmunt
Nie mam info o zamówionym produkcie
4 / 5
2019-08-08 22:31:06
Radosław
Reklamacja została błyskawicznie załatwiona. Bogaty asortyment , szybka dostawa.
5 / 5
2019-08-07 19:11:58
Regina
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2019-08-07 18:28:49
Jacek
Sklep działa tak, jak powiniem dział.ać dobry sklep internetowy
1 / 5
2019-08-07 06:51:25
Gabriela
Czas oczekiwania kosmiczny. Przesyłka niekompletna- brakuje jednego, opłaconego towaru.
5 / 5
2019-08-06 13:33:06
Konrad
Wszystko przebiegło bez żadnych zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2019-08-05 13:19:56
Paweł
Polecam serdecznie :) wysyłka od razu w pierwszy dzień po urlopie. Polecam !!
4 / 5
2019-08-01 13:53:51
Irmina
Prośba o opinię o skiepie została wysłana już następnego dnia... a towar po ponad tygodniu i po wcześniejszych mailach z mojej strony, dlaczego to tyle trwa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-31 13:23:45
Kazimierz
Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-07-29 17:33:06
Waldemar
Jak zawsze szybko i bezproblrmowo
5 / 5
2019-07-29 16:39:27
Aldona
bardzo sprawna obsługa i niskie ceny
5 / 5
2019-07-19 13:12:53
Ksenia
Bardzo sprawnie szybko dobra komunikacja
5 / 5
2019-07-18 11:28:20
Jarosława
Rzetelna firma, łatwy kontakt.
5 / 5
2019-07-18 09:07:30
Kinga
sklep ma szeroką ofertę produktów dla psów
5 / 5
2019-07-17 12:52:29
Dalia
doskonały kontakt,fachowe doradztwo , szybka korekta zamówienia , ekspresowa wysyłka.POLECAM
4 / 5
2019-07-13 08:12:55
Robert
Wszystko ok, nie mam zastrzeżeń.
3 / 5
2019-07-12 12:12:18
Joanna
Jest okej ale zbyt długi termin oczekiwania
5 / 5
2019-07-12 08:17:54
Irena
Bardzo dobry kontakt telefoniczny z ezoo.pl. Wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam gorąco innym kupującym.
5 / 5
2019-07-10 12:25:34
Honorata
Jest sklepem sumienny towar jest wysyłany na czas
5 / 5
2019-07-08 15:58:39
Wojciech
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2019-07-04 12:17:48
Arleta
Polecam. Wszystko działa bez zarzutów.
5 / 5
2019-07-03 12:59:14
Benedykt
Zakupy w sklepie są ok i polecam innym klientom, natomiast obsługa kurierska / In Post / fatalna ale niezależna od sklepu.
5 / 5
2019-07-03 09:54:13
Wiesława
Spawania realizacja dobre ceny.
1 / 5
2019-07-02 11:13:30
Roman
Towar na ktory czekalam nie zostal dostarczony gdyz po 2 tygodniach okazalo sie ze jednak firma go nie dostanie i zwroci pieniadze
5 / 5
2019-07-01 09:49:16
Justyna
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-06-29 12:13:45
Ignacy
Jak zawsze wszystko w należytym porządku , nie jest to nasz pierwszys zakup
5 / 5
2019-06-28 18:20:15
Wioletta
Wszystko w jak największym porządku, polecam!
5 / 5
2019-06-28 09:54:17
Emil
Super. Świetna obsługa klienta Dziękuję. Tak trzymać.
5 / 5
2019-06-27 19:18:00
Wioletta
Super szybka realizacja, towar ok
5 / 5
2019-06-23 21:01:06
Żaneta
Sklep szybko zrealizował zamówienie. Bardzo mnie to cieszy.
5 / 5
2019-06-19 17:34:50
Julianna
Polecam. Zamówienie do Szwecji doszło bez problemòw. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry
5 / 5
2019-06-19 16:58:17
Natalia
Jestem zadowolona. Pan przy pakowaniu uszkodził worek z karma, ale zabezpieczyl go i zadzwonił do mnie o tym fakcie powiadamiajac przed wysłaniem.
5 / 5
2019-06-18 09:43:44
Maciej
Jestem bardzo zadowolona. Paczka szybko wysłana. Wkradł się mały błąd w zamówieniu, ale szybko zostało to wyjaśnione. Kontakt ze sklepem jak najbardziej na plus. Polecam.
5 / 5
2019-06-13 17:07:48
Paweł
Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy ze Sprzedającym. Polecam!
4 / 5
2019-06-12 16:18:59
Jędrzej
przesyłka o.k., towar jak w ofercie, brakowało dopieszczenia klienta, czyli dołożenia tego, co zostało obiecane (drobiazg, a cieszy)
5 / 5
2019-06-11 19:44:21
Matylda
Polecam, działają bardzo sprawnie.
1 / 5
2019-06-10 11:19:02
Klementyna
W ofercie znajdował się produkt, którego Sprzedający nie posiadał na magazynie. 5 dzień czekam na zwrot pieniędzy.
1 / 5
2019-06-07 17:40:36
Jadwiga
Zakupiłam karme po czym telefon od sklepu ze nie ma tylu opakowan. Po chwili kolejny telefon iz karma ktora zakupilam jest juz w innej (wyzszej) cenie. Zrezygnowałam z zamowienia
5 / 5
2019-06-07 12:09:46
Elżbieta
Szybko, sprawnie, konkretna pomoc podczas rozmowy telefonicznej. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-06-06 21:23:13
Adrian
Polecam. Szybka transakcja, przesyłka zabezpieczona.
5 / 5
2019-06-05 18:05:23
Jan
Tak szybko zrealizowane zamówienie, że nie zdążyłem nawet otrzymać potwierdzenia jego złożenia :). A tak poważnie, to bardzo jestem zadowolony z czasu realizacji.
4 / 5
2019-05-31 15:13:02
Kalina
jestem zadowolona ze sklepu,zamówienie otrzymałam po 4 dniach,i to za granicę,to nasz sklep.
5 / 5
2019-05-27 09:31:28
Walenty
Wszystko poszło bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-05-24 12:51:21
Faustyna
Wysyłka bardzo szybka. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam!!
5 / 5
2019-05-22 19:26:19
Mariola
Sklep godny polecenia. Szybko, rzetelnie.
5 / 5
2019-05-20 18:13:00
Marcel
Polecam. Zawsze szybko i sprawnie zrealizowana transakcja. A psy najedzone 😁
5 / 5
2019-05-17 12:43:57
Hubert
Super szybka wysyłka, wszystko ok :)
5 / 5
2019-05-17 12:27:56
Kinga
super jestem bardzo zadowolona polecę na pewno znajomym jak najbardziej :)
5 / 5
2019-05-16 13:15:56
Oliwier
Towar zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko dostarczony
5 / 5
2019-05-15 15:27:28
Bronisław
Szybko sprawnie tak jak towar zamówiony (trutka na myszy) pozdrawiam
5 / 5
2019-05-15 09:54:51
Sylwester
Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami
5 / 5
2019-05-14 13:31:00
Felicja
jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu
5 / 5
2019-05-09 10:20:20
Judyta
Wszystko tak jak być powinno. Towar pieczołowicie zapakowany. Dziękuję!
5 / 5
2019-05-08 20:09:19
Patrycja
Wszystko OK. Dużo maili informujących o stanie zamówienia
5 / 5
2019-05-07 13:56:00
Stefania
Profesjonalnie i bezproblemowo. Polecam :))
5 / 5
2019-05-04 14:34:19
Feliks
wszystko b.sprawnie i bezkontaktowo. polecam!
5 / 5
2019-05-02 12:45:08
Wiktoria
Bardzo dobra transakcja, wrócę na ponowne zakupy. Otrzymałam towar/ produkt wysokiej jakości. Rzetelny i wiarygodny sprzedający.
4 / 5
2019-04-26 11:00:39
Iwona
Gdyby nie cena... ocena byłaby BD. Reszta super. Po przymusowym pogodzeniu się z przepłacaniem - polecam.
3 / 5
2019-04-25 14:06:14
Kalina
Polecam gorąco, miła i szybka obsługa i dostawa.
5 / 5
2019-04-24 14:40:33
Gabriel
Jak zwykle wszystko w porządku.
5 / 5
2019-04-18 20:46:08
Dominik
Wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2019-04-17 14:54:37
Filip
wszystko w najlepszym porządku. Bardzo polecam
4 / 5
2019-04-17 11:30:22
Aurelia
Z przebiegu transakcji byłam zadowolona
5 / 5
2019-04-17 11:15:52
Matylda
very good services and prices was totally satisfied
5 / 5
2019-04-17 10:36:01
Janusz
Raz zdarzyło się opóźnienie w wysyłce towaru, poza tym O.K.
5 / 5
2019-04-17 09:48:50
Zbigniew
Towar zgodny z opisem ,karma trafiła szybko , serdecznie polecam !
5 / 5
2019-04-12 23:14:33
Sabina
Super firma bardzo korzystne ceny.
5 / 5
2019-04-12 17:16:54
Bogusław
Super, jestem bardzo zadowolona, kontakt i szybkosc realizacji poszly swietnie, dziekuje i polecam.
5 / 5
2019-04-12 09:48:04
Iwona
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy przesylki
5 / 5
2019-04-11 08:38:41
Franciszka
Polecam, zamówienie zrealizowane bardzo szybko, obsługa bezbłędna
5 / 5
2019-04-09 10:56:09
Gracjan
Profesjonalna obsługa i tak trzymać!
5 / 5
2019-04-09 09:48:14
Wiesław
Witam, jestem zadowolona z zakupów a także pozytywnie oceniam kontakt z klientem. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w ezoo.pl.
1 / 5
2019-04-07 20:36:51
Faustyna
Niestety ale sposób w jaki zamówienie zostało spakowane to jakiś żart. Wszystko wrzucone luzem do kartonu. Zamawiałam sporo suszonych uszu i nóg jelenich i dodatkowo dwie nogi wołowe które były całe oblekjone, tłuste oraz spleśniałe. Uszy wieprzowe również obklejone tłuszczem. Ogólny dramat. Jestem bardzo rozczarowana.
5 / 5
2019-04-05 11:56:20
Sylwia
Profesjonalna obsługa, wszystko czytelne, sprawnie.
5 / 5
2019-04-04 11:49:09
Lech
Solidny sklep. Można go polecać innym klientom
5 / 5
2019-04-03 09:23:41
Bernard
Rozmawiałem z osobą kompetentną, dostawa następnego dnia roboczego. Mogę firmę polecić.
5 / 5
2019-03-27 16:23:51
Angelika
Solidnie i bardzo sprawnie , pod każdym względem 5 😊
5 / 5
2019-03-22 16:34:04
Marlena
jestem bardzo zadowolony - proste zamawianie , szybka realizacja
2 / 5
2019-03-22 14:40:01
Ferdynand
Zamawiałem nie raz kolby dla papug i jedzenie i witaminki , kolby przyszły prawie całe rozkruszone to tak jak bym zamówił jedzenie więc bezsensu było za nie płacić jak to tak jakbym kupił jedzenie :/
5 / 5
2019-03-21 12:13:16
Dariusz
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, czas oczekiwania na odbiór dość długi, ale to wina kuriera.
5 / 5
2019-03-20 18:16:24
Fabian
Szybko, sprawnie i bez problemu. Polecam
5 / 5
2019-03-15 08:46:48
Alicja
Polecam sklep wszystko co zamówiłam było zgodne z opisem .
5 / 5
2019-03-13 17:12:31
Bernadeta
Jestem zadowolona. Szybka dostawa. Polecam

Rzetelne opinie o eZoo.pl - Internetowy Sklep Zo