Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję F. H. BARTEL

F. H. BARTEL Opinie 4.6 (37)

Głogowska 61
60-739
Poznań
618663348
brak obrazu
4.6
37
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-08-02 07:58:39
Michał
Rzeczowe podejście do tematu. Wysrane z samego rana. Polecam.
1 / 5
2021-08-02 06:37:39
Michał
Rzeczowe podejście do tematu. Wysłane z samego rana. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 11:21:28
Zygmunt
Pomyślnie to mało powiedziane, gdyby wszyscy sprzedawcy właśnie tak podchodzili do spraw życie byłoby prostsze i przyjemniejsze. Dziś wieczorem zamawiam telefon, pojutrze rano go mam. Inna rzecz że u tego sprzedawcy można znaleźć rzeczy dobrej jakości w tak śmiesznych cenach, że człowiek się zastanawia, czy to nie jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Ale bez obaw - tu jest wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 12:33:34
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 17:45:51
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-25 14:20:53
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 11:21:28
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-06 10:02:48
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-02 13:56:15
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Godny polecenia.
5 / 5
2013-05-24 08:31:20
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 20:07:06
Arnold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-02 11:19:20
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 15:43:39
Liza
W sklepie "[...] kupiłam po raz drugi upatrzony przez siebie produkt i jestem z niego bardzo zadowolona. Cena niewygórowana, czas oczekiwnaia krótki, i przede wszystkim przesyłka została dostarczona w całości. Sklep z przyjemnością mogę polecić innym klientom!
5 / 5
2013-03-27 17:24:46
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-30 16:01:06
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-29 13:15:09
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 10:05:25
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-12-22 20:45:10
Arlena
Transakcja przebiegła w początkowej fazie sprawnie potem przesyłka miała zły adres odbiorcy i czas dostarczenia się przedłużył.Kupujących oczekujących na szybkie załatwienie zamówienia proszę aby się zastanowili.
3 / 5
2012-12-21 10:05:06
Zbigniew
Przesłany towar nie był zgodny z zamówienie. Zamawiałem baterię, na zdjęciu na stronie była bateria z nowych partii produkcyjnych, przysłano mi starą
5 / 5
2012-12-12 07:51:24
Bernard
Towar brany na firmę więc faktura VAT powinna być domyślnie wystawiana. Jedyny minus. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 11:58:26
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie.Przesyłka bardzo szybka Pocztą Polską. Polecam.
5 / 5
2012-12-05 22:06:14
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-19 17:17:54
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-04-19 11:06:12
Klemens
Mam towar zgodny z zamówieniem i o to chodzi.
5 / 5
2012-04-17 10:47:26
Longin
Szybka wysyłka - telefon zamówiłem w piątek, przyszedł we wtorek. Komunikacja na dobrym poziomie. Generalnie polecam. Jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić to sposób zapakowania, ale przesyłka dotarła cała także OK.
5 / 5
2012-03-03 16:07:45
Benedykt
Telefon w dobrej cenie i na dodatek na fakturę! Dostawa błyskawiczna - nic, tylko polecać zakupy w sklepie bartelgsm!
5 / 5
2012-02-09 09:08:48
Iga
Szybka realizacja zamówienia, dobra komunikacja ze sklepem, ciekawa oferta.
5 / 5
2012-02-01 18:14:43
Maciej
Profesjonalny kontakt z klientem i szybka wysyłka ;)
5 / 5
2011-12-28 12:00:30
Iga
Polecam sklep - bardzo szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zabezpieczony, nie było najmniejszych problemów.
4 / 5
2011-12-23 21:08:21
Ziemowit
Błędnie dostarczona wiadomość, że towar zostanie dostarczony przez kuriera chociaż zgodnie z umową został odebrany osobiście. Poza tym szybko i miło.
4 / 5
2011-11-24 13:21:25
Izolda
jestem zadowolony. Obsługa dobra, nie mam o co się czepiać
5 / 5
2011-11-04 12:31:08
Herbert
Godny zaufania, rzetelny sklep
5 / 5
2011-11-01 19:15:30
Julianna
Polecam, szybka wysyłka i dobry kontakt!
5 / 5
2011-10-16 09:26:16
Oliwia
Telefon zamówiony w czwartek, odebrany w poniedziałek. Niczego nie brakowało. POLECAM!
5 / 5
2011-10-13 14:39:46
Oliwia
Bez zarzutów. Sklep szybko i sprawnie wysłał za popraniem czas całości to ok 24h.
4 / 5
2011-10-09 10:11:05
Jadwiga
Ogólnie wszystko ok, tylko strona internetowa mogła być bardziej przejrzysta i mógłby by jeszcze szybszy termin realizacji - ale to już by był wtedy super sklep:)
5 / 5
2011-09-23 09:00:55
Grzegorz
produkty w dobrych cenach,realizacja zamuwienia szybko wykonana ogolnie bardzo pozytywnie.

Rzetelne opinie o F. H. BARTEL