Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję F.H.P. XSARA-ASPOL

F.H.P. XSARA-ASPOL Opinie 4.4 (268)

Szyllinga 52
30-433
KRAKÓW
012 268 42 21
opinie F.H.P. XSARA-ASPOL
speedtest
4.4
268
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-11-23 01:40:23
Kasia
Żenada.zamowilam sukienkę z kajdankami z paskami a dostałam zwykły szmelc sama sukienkę bez paseczków i kajdanek .na moje odpowiedzi nie odpowiadają nie odbierają telefonów .żałośni oszusci
1 / 5
2022-09-13 07:07:35
Henri
Otrzymałem jeden pas cnoty, przy którym złamał się uchwyt w ringu. Nie mogę dostać nowego? Powoduje to, że pas jest bezużyteczny.
1 / 5
2022-06-29 15:42:31
Adam
Oszuści kasuje za całosc towar przesyłają niekompletny zdecydowanie odradzam kupować w tej firmie
1 / 5
2022-06-29 15:31:45
Janusz
Żenada gdzie dyskrecja tak jak jest w opisie firmy towar spakowany byle jak w foli bombelkowej co każdy może stwierdzić co jest w paczce firmy nie stać na karton towar wysłany w którym brak jednej rzeczy z zamowienia skasowane za całosc absolutnie nie polecam tej firmy
1 / 5
2021-10-08 07:58:49
Justyna
OSZUŚCI, ŚCIEMA ZWROTU PIENIĘDZY! Wszystko było w porządku do momentu reklamacji! Kontakt ze sprzedawcą utrudniony, miesiąc od reklamacji zero odzewu, mimo że paczka do nich dotarła, nagle dostaje duplikat potwierdzenia "niby" przelewu, który nigdy nie dotarł na moje konto ! Sprzedający nie widzisz problemu, mój bank nie ma informacji o takiej transakcji, ani naprawionego produktu ani pieniędzy!
5 / 5
2021-09-29 10:20:20
Paweł
Dzień 1. Nowa zabawka, pełni entuzjazmu = nieprzespana noc :). Dzień 2. To samo co wczoraj, jazda bez trzymanki, z tym, że nabieram pewnych obaw. Dzień 3. Wydaje mi się, że w tym związku jestem niepotrzebny. Dzień 4. Siedzę na kanapie, oglądam filmy i słyszę z sypialni pyk, pyk, pyk... - jak ja tej maszyny nienawidzę !!! Dzień 5. Siedzę na kanapie, pilot nie działa (brak baterii) = cały wieczór układam puzzle i rozwiązuje krzyżówki. Dzień 6. Postanowiłem, że po pracy nie wracam do domu - idę z kolegami na piwo :). Dzień 7. Umówiłem się z kolegami na pokera. Palimy cygara, popijamy whisky i w trakcie "męskich" rozmów okazuje się, że nie tylko ja kupiłem podobny gadżet. Czy poleciłbym znajomemu zakup podobnego sprzętu? Oczywiście - własnie brakuje nam osoby by zapełnić stolik.
1 / 5
2021-08-16 07:57:31
Ewelina
Nie mogę doczekać się szybkości dostarczenia przesyłki. Jednak jakość oferowanego towaru pozostawia wiele do życzenia. Jeden artykuł od razu do wyrzucenia, drugi po 5 minutach użytkowania. Szkoda pieniędzy na ta chińska tandeta. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2021-08-04 07:52:16
Kalina
Zamówiłam produkt w Czechach. Torebka, którą otrzymałam była w żałosnym stanie. Zwróciłam produkt, ale niestety pieniędzy nie mam. Nie można się do firmy dodzwonić, adres podany na stronach internetowych jest nieaktualny. Proszę nic u nich nie zamawiać. Wstyd.
1 / 5
2021-03-17 05:06:18
Rafał
Nie polecam wysyłają po tygodniu a jakość jest mierna
5 / 5
2020-02-22 11:12:53
Julita
Duży wybór dla wszystkich lubiących eksperymentować coś się znajdzie możliwość kontaktu telefonicznie. Polecam
5 / 5
2020-02-22 10:20:12
Wojciech
Wszystko w porządku. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-02-22 01:18:33
Amelia
Duży asortyment, przystępne ceny
5 / 5
2020-02-21 20:40:32
Jerzy
Szybko, dyskretnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-21 20:33:06
Elżbieta
Szybko , dyskretnie , dobrze zapakowane :) Dziękuję :)
3 / 5
2020-02-21 20:05:27
Tomasz
Sposób zapakowania przesyłki tragiczny. Woreczek i koperta babelkowa. Wszystko "widać" jak na dłoni.
4 / 5
2020-02-21 15:47:53
Oskar
Kontakt dobry, asortyment zamówiony otrzymałem i pełna dyskrecja.
5 / 5
2020-02-21 12:40:31
Izolda
Kontakt z firmą 5*, jakość zamawianego towaru 5*, całokształt 5*
5 / 5
2020-02-21 12:09:53
Błażej
Dbają o klienta, popełniłem błąd w numerze do adresowania, a panie dopytały o szczegóły
5 / 5
2020-02-21 11:14:21
Adrian
Doskonały kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne z opisem .Polecam.
5 / 5
2020-02-21 11:13:34
Eliza
Zakupy udane. Szybko i solidnie
5 / 5
2020-02-21 11:12:17
Ireneusz
Szybka dostawa. Bez zarzutów.
5 / 5
2020-02-21 07:15:43
Dalia
Dobry kontakt,duzy asortyment i dobre rabaty
5 / 5
2020-02-20 21:48:54
Zdzisława
Gadżet kupiony sprawdza się w 100%.
5 / 5
2020-02-20 20:18:19
Celestyn
Od momentu opłacenia zamówienia przesyłka ekspresowa, produkty dobrej jakości, kontakt ze sklepem całkiem ok. Brakowało mi jedynie automatycznej przypominajki, że zamówienie jest nie opłacone, ale w sumie to tylko szczegół. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 17:13:17
Wincenty
Jak zawsze jestem zadowolona z zakupów w sexshop69. Szybka realizacja zamówienia z dodatkowym 15% rabatem, towar spełnia moje oczekiwania. Na pewno jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
5 / 5
2020-02-20 15:38:36
Marta
Kontakt bardzo dobry, towar zgodny z opisem, pełne zadowolenie :)
5 / 5
2020-02-20 14:35:28
Karina
Wszystko zapakowane tak jak trzeba , towar wysokiej jakości. Gorąco polecam !!! A kontakt suppeeeerr!
5 / 5
2020-02-20 13:34:43
Renata
Udane szybko, sprawnie w dyskretnym opakowaniu.
5 / 5
2020-02-20 11:13:16
Olaf
Kontakt bardzo dobry , przesyłka ekspresowa
5 / 5
2020-02-20 10:48:52
Karina
Promocja powalentynkowa jak najbardziej udana, jakoś na pierwszy rzut oka wysoka.
4 / 5
2020-02-20 10:25:44
Leon
Kontakt bardzo dobry. Duży wybór artykułów
1 / 5
2020-02-20 08:56:59
Gerard
Taka chińszczyzna ze masakra!!!
5 / 5
2020-02-20 08:44:37
Arleta
Wszystko ok bardzo szybka dostawa towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-20 06:44:57
Tamara
Szeroki wybór, dobra jakość nie za miliony monet :)
5 / 5
2020-02-20 02:04:14
Daria
Kontakt dobry dobrej jakosci rzeczy szybka.dostawa tanio
5 / 5
2020-02-19 23:42:06
Violetta
Dobre produkty, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-19 23:12:27
Aldona
Superancko, materiał pierwsza klasa. Bardzo ładnie zapakowane, szybko wysłane. No i CENY. tak taniutko to jeszcze nie widziałam więc tymbardziej polecam
5 / 5
2020-02-19 22:23:40
Weronika
Towaru super, dostawa szybko i sprawnie
4 / 5
2020-02-19 22:19:44
Gustaw
Bardzo fajne, dobre produkty. Towar nie był zapakowany w karton, ale mimo to nadal przesyłka była dyskretna, nie było widać co jest w środku. Jestem zadowolona z zakupu j polecam innym.
5 / 5
2020-02-19 21:07:53
Katarzyna
Szybka dostawa i bardzo dokładny opis produktu. Jestem z niego bardzo zadowolona!!
5 / 5
2020-02-19 20:22:54
Wiktor
Wszystko zgodnie z zamowieniem
1 / 5
2020-02-19 20:13:44
Zofia
Paczka nie dotarła. Zawinił kurjer
5 / 5
2020-02-19 20:07:59
Karolina
Wszystko zgodnie z zamowieniem
4 / 5
2020-02-19 19:52:25
Karolina
W porządku, szybkie spakowanie, w miarę szybka wysyłka 2 dni po zamówieniu. Zadowolona ze sprzedawcy. Polecam zakupy ;)
5 / 5
2020-02-19 19:14:43
Liwia
Wszystko zgodnie z opisem. Na pewno jeszcze będę zamawiać na tej stronie.
5 / 5
2020-02-19 18:59:14
Feliks
Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-19 18:16:02
Jerzy
Wszystko ok .towar i cena .polecam
5 / 5
2020-02-19 16:56:46
Olaf
Super szybko i profesjonalnie dziękuję
5 / 5
2020-02-19 14:29:00
Wanda
Towar zgodny z zamowieniem.jeszcze nie dprawdzony.szybka dostawa
5 / 5
2020-02-19 13:40:30
Regina
Szybka wysyłka , dyskretne opakowanie
5 / 5
2020-02-19 11:36:57
Eleonora
Dobry wybór, szybka realizacja
5 / 5
2020-02-18 23:32:47
Liwia
Super, w przypadku reklamacji natychmiastowa wysłka sprawnego produktu.
5 / 5
2020-02-18 21:31:29
Włodzimierz
Jestem zadowolona, przystępne ceny, szybkie otrzymanie zamówienia
5 / 5
2020-02-18 19:47:41
Lech
Zakupy udane jestem zadowolony
5 / 5
2020-02-18 17:23:18
Benedykt
Szybka ,dyskretna dostawa,polecam
2 / 5
2020-02-18 16:19:19
Matylda
Spodziewałam się czegoś lepszego 😡
1 / 5
2020-02-18 12:53:16
Mieczysława
Towar zamówiony w środę za pobraniem dociera kurierem za 6 dni nie polecam.
1 / 5
2020-02-18 09:15:52
Alicja
BRAK ODPOWIEDZI NA JEDNO JEDYNE PYTANIE
5 / 5
2020-02-18 07:30:08
Ludwik
Super sklep, wysyłka jak to się mówi natychmiastowa ceny bardzo przyjemne, tam zamówiłem coś dla śmiechu i coś sprawdzić i było smiesznie i też fajnie duży plus dla Was. Oprócz tego cisniecia na wystawienie opinii jakże na plus to spoko.... Dziękuję pozdro
5 / 5
2020-02-17 22:03:10
Judyta
Szybka realizacja. Jeden mały minus za brak darmowej wysyłki do paczkomatu?
5 / 5
2020-02-17 14:58:42
Tymon
Dokładnie to czego chciałem ;)
5 / 5
2020-02-17 14:05:10
Roman
Szybka dostawa, świetnie zapakowane, cena adekwatna do stanu produktów
5 / 5
2020-02-17 12:58:35
Jadwiga
Duży wybór. Towar, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-17 11:18:51
Mariola
Przystępne ceny, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-16 05:26:00
Kinga
Bardzo łatwo na sklepie się kupowało.
5 / 5
2020-02-15 23:09:15
Michał
Akcesoria i gadżety erotyczne. Darmowa wysyłka powyżej 100zł.
5 / 5
2020-02-15 08:36:26
Olga
Wszystkie etapy zakupu potwierdzane mailowo, towar zapakowany dobrze, pelna dyskrecja, towar zgodny z opisami i zdjeciami.
1 / 5
2020-02-15 07:37:03
Kamil
produkt otrzymałem cały porysowany, prawdopodobnie był za słabo zabezpieczony przed wysyłką.
5 / 5
2020-02-14 22:34:01
Benedykt
Bardzo sprawna wysyłka i towar wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2020-02-14 21:10:49
Kazimiera
Jestem zadowolony polecam tą firmę
4 / 5
2020-02-14 20:34:43
Igor
Towar ok tylko prosiłem żeby towar był później w paczkomacie a został wysłany zaraz po spakowaniu
5 / 5
2020-02-14 19:39:30
Ferdynand
Kontakt mailowym super,sprzet tez ok
5 / 5
2020-02-14 16:01:32
Łucjan
Wszystko super. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-02-14 14:59:38
Jowita
Bardzo dobry kontakt,szeroki asortyment, każdy znajdzie coś dla siebie
5 / 5
2020-02-14 13:44:37
Łukasz
Produkty były przecienione, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem. Opisy produktów sie zgadzają
5 / 5
2020-02-14 12:15:06
Roma
Kontakt na 10 z plusem, Pani bardzo miła i uprzejma. Bezproblemowa transakcja, polecam. :)
5 / 5
2020-02-14 08:19:55
Apolonia
Wszystko pozytywnie jest zadowolony
3 / 5
2020-02-14 07:08:22
Roman
Jedno urządzenie nie działa, ale nic dziwnego made In china a tak to reszta rzeczy ok
5 / 5
2020-02-14 00:17:19
Joanna
Bardzo uprzejma i fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 15:41:27
Magda
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-02-13 15:26:47
Arleta
Jestem w pełni zadowolona polecam
1 / 5
2020-02-13 14:25:37
Ismena
Towar który otrzymałam jest ze zwrotów pudełka rozerwane pogniecione brudne. Na wiadomość do sklepu 2 dni temu do dzisiaj nikt nie raczył wyjaśnić dlaczego otrzymałam używkę. Nie polecam i napewno nic więcej nigdy nie zamówię.
5 / 5
2020-02-13 13:25:28
Igor
profesjonalny,wszystkie produkty ok,szybko
5 / 5
2020-02-13 13:15:45
Marlena
Obsługa super, asortyment też, a wysyłka w ekspresowym tempie. Pozdrawiam AS
5 / 5
2020-02-13 12:54:50
Wacław
Jak w opisie szybko dyskretnie. Pomyliłem opcje zapłaty co nie było problemem tydzień po przelaniu nadpłaty pieniądze były spowrotem na koncie. Jedyny problem to zły adres e-mail podany w linku kontakt. Ale już poprawili.
5 / 5
2020-02-13 12:53:33
Grażyna
Szybko bardzo sprawnie i zgodne z opisem. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-13 12:12:09
Marcel
Bardzo udane i zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-13 09:55:18
Bogna
Zamówione rzeczy zgadzają się z opisami. Przesyłka zapakowana w sposób estetyczny oraz zapewniający dyskrecję. Polecam wszystkim.
5 / 5
2020-02-13 08:24:13
Wojciech
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-13 05:51:19
Wiktoria
Wszystko przebiegło zgodnie z planem
5 / 5
2020-02-12 22:31:07
Łucja
Szybko, dyskretnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-12 21:55:48
Józef
Dostawca bardzo solidny, profesjonalny.
5 / 5
2020-02-12 21:43:58
Patryk
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2020-02-12 19:18:33
Szymon
Towar zgodny z opisem dobry kontakt ze sprzedającym szybka dostawa polecam.
1 / 5
2020-02-12 18:50:45
Zbyszko
Wczesniej nie bylo problemu z zamowieniem towaru do paczkomatu, tym razem automatycznie przydzielono mi kuriera z pobraniem gotowki przy odbiorze paczki. Przesylke pod znaszą nieobecnosc odebrala tesciowa, na dodatek nie miala gotowki, wiec latala po sąsiadach aby pożyczyć pieniadze. To chyba ostatnie zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2020-02-12 17:19:43
Zofia
dno i dziadostwo na maxa nie polecam nikomu
5 / 5
2020-02-12 14:55:55
Klaudia
Polecam, profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka.
2 / 5
2020-02-12 13:38:07
Róża
Rzeczy przyszły malutkie na zdjęciu wyglądały inaczej
5 / 5
2020-02-12 00:22:34
Henryk
Produkty zgodne z opisem. Jakoś adekwatna do ceny.
5 / 5
2020-02-11 16:37:31
Bogdan
Wszystko zgodne z opisem szybką tania wysylka
5 / 5
2020-02-11 16:26:31
Emanuela
Zakupy zgodne z opisem doszły bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2020-02-11 16:08:17
Aurelia
Szybka wysyłka, wszystko zapakowane ładnie.
5 / 5
2020-02-11 15:36:23
Janina
Wszystko sprawnie. Towar super. Fajne promocje
5 / 5
2020-02-11 11:37:37
Aurelia
Profesjonalna obsługa, doskonały kintakt
5 / 5
2020-02-11 10:43:33
Bronisława
Produkty są zgodne z opisem,szybka dostawa, jakość bardzo dobra
2 / 5
2020-02-10 17:32:09
Konrad
Zamówiony towar nie pokrywał się z opisem .
5 / 5
2020-02-10 13:23:04
Roman
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-10 12:58:05
Lech
Wszystkie zamowione rzeczy zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-10 11:48:12
Bartosz
Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-02-10 11:31:44
Greta
bardzo dobry kontakt paczka została nadana od razu w goidznach otwarcia sklepu bezpiecznie opakowana
5 / 5
2020-02-09 20:02:37
Milena
Szybka dostawa zgodna z opisem
5 / 5
2020-02-09 18:57:46
Irena
Jakosc ok. ale rozmiar nakladek mega za maly :( Na grubego penisa ponad 19cm dl. nawet nie ma co probowac zakladac pomimo znacznego rozciagania... to niewykonalne. Pozdrawiam.
5 / 5
2020-02-09 17:51:17
Bartosz
Szybka obsługa, zero problemów
1 / 5
2020-02-09 14:07:28
Alberta
Jakość słaba opis nie jest adekwatny do jakości asortymentu . po za tym chińszczyzna , na pewno nie dla europejczyków rozmiary małe i tandetne nie polecam.
5 / 5
2020-02-08 23:29:51
Seweryn
Dosc czesto zamawiawiam i nigdy sie nie zawiodlam jesli chodzi o zamowiony towar i dostawe. Polecam
5 / 5
2020-02-08 19:37:42
Jan
Bardzo sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-08 15:11:55
Wacław
Szybko i sprawnie. Zgodne z opisem
5 / 5
2020-02-08 10:34:31
Marcelina
Otrzymalem przesylke i jestem z zadowolony z asortymentu.jedynie jedna rzecz mnie zaskoczyla murzynska nakladka kod DSR 0581461 ,fajnie sie rozciaga ale jest troszke za krotka i kurcze pewnie jej nie uzyje
4 / 5
2020-02-08 09:15:30
Emil
Jedna zabawka nie działa Reszta jest ok
5 / 5
2020-02-08 03:17:13
Donata
Super wszystko poszlo pozytywnie
5 / 5
2020-02-07 19:50:58
Bartosz
Ekspresowa wysyłka na drugi dzień otrzymałem paczkę z Krakowa do Szczecina nieżle
5 / 5
2020-02-07 18:22:55
Anna
Pełny profesjonalizm, szybka i dyskretna przesyłka.Polecam
1 / 5
2020-02-07 11:41:46
Zdzisław
Żele super pasażer beznadżiejny
5 / 5
2020-02-07 11:39:24
Mieczysław
Dobra jakosc. Dobra cena. Super.
5 / 5
2020-02-07 11:05:09
Paula
Produkty zgodne z opisem, spoko jakość, polecam ✌️
5 / 5
2020-02-07 10:02:01
Julian
Wibratory nowej generacji, podgrzewane, naprawdę robią wrażenie wow, serdecznie polecam.
5 / 5
2020-02-07 09:31:05
Wiktoria
Bardzo szybka realizacja zamówienia. polecam
3 / 5
2020-02-07 09:23:33
Zofia
Jeden z trzech produktów nie był w pełni sprawny
4 / 5
2020-02-06 19:41:36
Jonatan
Mogłoby być szybciej wysyłka dopiero po 2 dniach ale ogólnie całkiem nieźle działa sklep
1 / 5
2020-02-06 19:06:38
Klara
Na towar czekam juz drugi tydzien, brak jakiekolwiek informacji na temat gdzie jest towar. Nie polecam
3 / 5
2020-02-06 15:06:35
Jakub
Towar przyszedł w otwartym pudełku - ktoś go wcześniej wyjmował... Nawet nie chcę wiedzieć dlaczego pudełko było otwarte. Sprzedawca powinien wcześniej poinformować, że pudełko jest naruszone - nie kupiłbym. Bez sensu było też odsyłać towar, zawsze mogą powiedzieć, że to nie oni otwierali. Trzy gwiazdki ponieważ przesyłka była ekspresowa, towar dobrze zabezpieczony na czas przesyłki.
5 / 5
2020-02-06 13:59:36
Marzena
Wszystko jak zwykle w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-06 12:01:15
Jarosława
Kontakt ok, wysyłka super i ceny jak najbardziej idealne😁
5 / 5
2020-02-06 12:00:53
Emilia
Duży wybór, fajne ceny,bardzo szybka dostawa,polecam
4 / 5
2020-02-06 11:54:39
Cecylia
Może być choć nie było dokładnie wszystko to co zamówiłam była mała zamiana
5 / 5
2020-02-06 10:43:50
Bogdan
Szybko, sprawie i na odpowiednim poziomie
5 / 5
2020-02-06 10:18:36
Teresa
wszystko super towar 100 % ..polecam
3 / 5
2020-02-06 09:18:54
Joanna
Przedmioty zakupione ok , jakość adekwatna do ceny słabo spakowane wszystko było w zwykłej foliowej torbie nie zabezpieczone.
5 / 5
2020-02-06 08:02:52
Bronisław
Wszystko przebiegło sprawnie i dyskretnie :)
5 / 5
2020-02-05 20:11:16
Walentyna
Gorąco polecam.Szybko ,sprawnie i dyskretnie
4 / 5
2020-02-05 17:27:27
Sonia
fajne, pomylilem sie ale jest git
5 / 5
2020-02-05 15:39:20
Hanna
Produkt zgodny z opisem, wszystko super
5 / 5
2020-02-05 14:10:02
Bogdana
Mi i dziewczynie bardzo się podoba, dobry zakup
4 / 5
2020-02-05 13:48:28
Malina
Minus - Brak oryginalnych opakowań produktów
3 / 5
2020-02-05 13:36:38
Jacek
Super tylko powinny być jakieś rabaty dla stałych klijentow
5 / 5
2020-02-05 11:32:06
Kornelia
Zakupy bez problemów. Dużt asortyment i mega rabaty.
5 / 5
2020-02-05 01:04:27
Żaneta
Szybka przesyłka, towar warty zakupu :)
5 / 5
2020-02-04 12:58:11
Gracjan
Szybko sprawnie, nawet gdy zabrakło jednego z zamówień sensownie zaproponowano mi zamianę
5 / 5
2020-02-04 12:06:15
Remigiusz
Zakup rewelacja jakość do ceny
5 / 5
2020-02-03 13:23:58
Miłosz
Jestem bardzo zadowolony z kupionego przedmiotu
5 / 5
2020-02-03 12:57:01
Feliks
Szybka dostawa dyskretnie zapakowane
5 / 5
2020-02-03 11:11:17
Ryszard
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych rzeczy w tym sklepie, towar zgodny z opisem, szybka i dyskretna wysyłka.
5 / 5
2020-02-03 10:23:38
Marina
Szybko , sprawnie i bez problemowo 😁
5 / 5
2020-01-31 22:21:25
Rafał
Duży wybór artykułów, ceny adekwatne do asortymentu
5 / 5
2020-01-31 18:41:28
Miłosz
bardzo dobry sprzedawca, polecam
5 / 5
2020-01-31 17:23:02
Mateusz
szybko sprawnie profesjonalnie
1 / 5
2020-01-31 16:45:51
Oliwia
Nie dostałam zakupionego przeze mnie towaru. Minęło już 9 dni a przesyłka jest nadal "nienadana"
5 / 5
2020-01-31 16:30:18
Irmina
Jakość produktów jest świetna, idealne rzeczy i dla siebie i na prezent, a jeszcze lepsze na prezent osiemnastkowy dla jubilata. Zaskakujące przeceny na niektóre produkty. Polecam zestaw do BDSM, mam swój, kupiłam również dwóm koleżankom i są zadowolone.
3 / 5
2020-01-31 15:13:10
Paula
Asortyment taki, że perfumy rozlały mi się na rzeczy i są zakłamane rozmiary...
2 / 5
2020-01-31 14:24:52
Gerard
Cena atrakcyjna, obsługa szyba, produkt nie działał prawidłowo.
5 / 5
2020-01-31 14:02:31
Marek
Szybko i sprawnie dostarczony towar z zachowaniem dyskrecji oczywiscie. Produkt wysokiej jakosci polecam! :)
5 / 5
2020-01-31 13:32:26
Gustawa
Towar zgodny z zamówieniem. Naprawdę polecam 👍
4 / 5
2020-01-31 13:01:50
Mikołaj
Dyskretnie tylko zameczaja pytaniami o opinie
5 / 5
2020-01-31 12:02:47
Sergiusz
Wszystko świetnie, bardzo dobre wykonanie towaru, niska cena
5 / 5
2020-01-31 11:35:33
Daniel
Wszystko sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-31 11:01:32
Karolina
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyła, towar zgodny.
5 / 5
2020-01-31 10:59:08
Gabriel
Zakup przez internet. Kontakt prawidłowy emailowy
5 / 5
2020-01-31 07:39:40
Karolina
wszystko ok.i dyskretnie-polecam
5 / 5
2020-01-31 00:22:29
Halina
Wszystko przyjechało w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2020-01-30 22:30:48
Bronisława
Cena jest bardzo przystępna, a co do zakupionych produktów, były w dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-30 20:11:18
Stefan
OK bez problemów. Szybko i wygodnie
5 / 5
2020-01-30 15:38:23
Lidia
Wszystko ok, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-30 12:18:36
Julianna
Wszystko w porządku. Rzeczy się zgadzają. Szybka dostawa .
5 / 5
2020-01-30 08:20:36
Klaudia
Zamówienie złożone w sobotę, w poniedziałek rano już wysłane. Dostarczone kurierem we wtorek. Produkt zgadza się z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-01-29 18:41:13
Antoni
Kontakt dobry, szybko dostałem informacje co z moim zamówieniem.
5 / 5
2020-01-29 18:05:02
Marcel
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2020-01-29 16:30:43
Weronika
100% dyskrecji, wszystko sprawnie, wszystko zgodne z zamówieniem, godne polecenia
5 / 5
2020-01-29 12:55:58
Edyta
Bardzo sprawnie przebiegła transakcja polecam
5 / 5
2020-01-29 12:13:27
Kazimiera
Szybko tanio i dyskretnie. Polecam
5 / 5
2020-01-29 11:43:07
Wera
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji i dostawy. Towar rewelacyjny
5 / 5
2020-01-29 11:16:10
Renia
Zakupiony towar został dostarczony bardzo szybko ,jestem zadowolona z zakupu oraz ceny polecam i dziękuję
5 / 5
2020-01-29 10:51:25
Jadwiga
w porządku, sekstowaru, pozwólcie, nie będę opisywać ;-)
5 / 5
2020-01-29 10:47:49
Zbyszko
KONTAKT BARDZO ŁATWY I ZROZUMIAŁY !
5 / 5
2020-01-28 21:20:25
Józefina
bardzo szybka dostawa, świetny kontakt, towar bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-28 19:57:33
Oliwier
Zamówienie dotarło szybko jestem zadowolony z zakupu i na pewno coś jeszcze zamowie
5 / 5
2020-01-28 15:01:09
Matylda
Szybka obsługa, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, towar zgodny z zamówieniem i opisem, partnerka zachwycona
5 / 5
2020-01-28 14:11:48
Bogdan
Super kontakt . Wszystko zgodne z opisem . Gorąco POLECAM .
5 / 5
2020-01-27 22:29:40
Arlena
Dyskretne opakowanie szybka realizacja
4 / 5
2020-01-27 17:40:21
Radomir
towar ok zależy kto czego szuka :)
5 / 5
2020-01-27 10:26:46
Lesław
Wszystko bardzo sprawnie, bez problemów i w terminie
5 / 5
2020-01-27 10:26:23
Hanna
Darmowa wysyłka. Paczka ładnie zapokowana. W środę zamawiałam w piątek towar już dostałam. Polecam
5 / 5
2020-01-27 09:55:00
Radosław
Bardzo szybko wysłali towar, zdążyłem odebrać przed umówionym wieczorem ;-)
5 / 5
2020-01-26 23:06:06
Klaudia
rabat naliczony bez problemu. duży wybór towaru, liczne obniżki, sumujące się z rabatem. Paczka nierzucająca się w oczy (zawartość nie do rozpoznania)
5 / 5
2020-01-26 08:27:29
Kalina
Towar zgodny z opisem, ceny bardzo dobre, szybka profesjonalna obsługa, darmowa i expresowa dostawa - zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-01-25 16:01:50
Jan
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-25 14:10:30
Gabriel
Polecam! super ceny i jakość
5 / 5
2020-01-24 21:24:47
Małgorzata
wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-24 20:26:35
Cyprian
Wszystko w porządku, polecam. Ceny bardziej korzystnie niż gdziekolwiek indziej.
5 / 5
2020-01-24 19:56:31
Damian
Najlepszy! Duży asortyment. Będę wracać i polecać.
5 / 5
2020-01-24 18:46:47
Rozalia
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem

Rzetelne opinie o F.H.P. XSARA-ASPOL