Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Fabrykazegarków

Fabrykazegarków Opinie 4.8 (349)

Al. Witosa 31/115
00-710
Warszawa
22 642 89 42
opinie Fabrykazegarków
speedtest
4.8
349
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 10:50:31
Stefania
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, polecam
5 / 5
2020-02-21 19:45:50
Ewelina
Produkt dobrze zabezpieczony, w ładnym pudełku, w idealnym stanie. Dostawa bardzo szybka.
4 / 5
2020-02-21 08:22:38
Małgorzata
Wysyłka nastąpiła po ok. tygodniu od złożenia zamówienia, dopiero jak się upomniałam, ale poza tym towar zgodny z opisem i obsługa też OK.
5 / 5
2020-02-20 20:33:17
Elżbieta
Jak najbardziej polecam. Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-19 11:57:54
Liza
Zakupy udane poraz kolejny.Nie ,mam żadnych uwag,polecam wszystkim.
5 / 5
2020-02-19 09:40:02
Miłosz
Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem, dokladnie zapakowane
5 / 5
2020-02-18 00:14:34
Celestyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz obsługi. Zegarek otrzymałam następnego dnia po złożeniu zamówienia.
5 / 5
2020-02-17 21:14:35
Pola
Duży wybór zegarków, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-17 11:24:38
Felicjan
Szybko, bezproblemowo i miło. Mogę śmiało polecić sklep.
5 / 5
2020-02-16 10:04:14
Fryderyk
Wszystko zgodnie z założeniem.
5 / 5
2020-02-15 16:38:09
Anita
Gdybym miała polecać znajomych kupowanie zegarków na tej stronie, to z wielką chęcią bym to zrobiła. Bardzo szybko zaksięgowana wpłata i realizacja zamówienia. Zamawiałam w piątek a paczka już była w poniedziałek. Byłam też pozytywnie zaskoczona, że przesyłka była darmowa.
5 / 5
2020-02-14 17:21:28
Bolesław
Szybka dostawa, doskonały kontakt ze sprzedajacym
5 / 5
2020-02-14 15:06:06
Martyna
Bardzo dobry kontakt, niestety zegarka, który wybrałam nie było, jednak bez problemu zmieniono zamówienie. Polecam
5 / 5
2020-02-14 12:02:07
Kazimierz
Zegarek prezentuje się świetnie. Wygląda identycznie jak na zdjęciu. Dobrze wykonany pod względem materiałów i elegancji. Sprawdzi się idealnie jako prezent urodzinowy dla każdej kobiety. Polecam gorąco zakup w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-13 17:09:09
Aleksandra
Szybko sprawnie. Godne polecenia
5 / 5
2020-02-13 13:39:36
Seweryn
Super szybka wysyłka. Zegarek w najtańszej cenie w sieci. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2020-02-13 11:46:15
Stanisław
wszystko sprawnie i jak najbardziej pozytywnie...
5 / 5
2020-02-13 11:33:13
Igor
Podejście sklepu idealne. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Najważniejsze że sam wynegocjowałem cenę
5 / 5
2020-02-12 20:32:49
Kalina
Szybko sprawnie towar zgodny z opisem
1 / 5
2020-02-12 10:59:50
January
otrzymałem niesprawny zegarek totalna porażka
5 / 5
2020-02-12 07:03:13
Wieńczysła
Polecam robienie zakupów w fabrycezegarków.
5 / 5
2020-02-11 10:49:50
Bernadeta
Bardzo bogata oferta, kontakt bez zarzutu, ekspresowa wysyłka kupionego zegarka.
5 / 5
2020-02-11 10:13:40
Mateusz
Wszystko elegancko i sprawnie. Znalazłem zakupiony towar taniej w innym sklepie o ok.200 zł , a fabrykazegarków obniżyła cenę do jeszcze tańszej. Szacunek dla sprzedawcy.
5 / 5
2020-02-11 09:24:20
Marlena
To moje pierwsze zakupy i jestem bardzo zadowolona bardzo dobry kontakt szybka wysyłka zegarek bardzo dobrze zapakowany zdjęcia zamieszczona w ofercie w stu procentach pokrywają się z rzeczywistością, zegarek wygląda identycznie
5 / 5
2020-02-10 21:03:27
Eligiusz
Zakupy w fabrykazegarkow to czysta przyjemność.
5 / 5
2020-02-10 07:39:43
Mikołaj
Polecam sprzedawcę, zwłaszcza że ma atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-02-09 20:33:58
Żaneta
Bardzo szybko towar spełnił oczekiwania
5 / 5
2020-02-09 12:14:29
Inga
Towar otrzymałam szybko, dobrze zapakowany i oryginalny. Cena zegarka bardzo korzystna, najlepsza oferta jaka udało mi się znaleźć. Darmowa przesyłka 🙂 Polecam sprzedającego.
5 / 5
2020-02-08 10:11:27
Paula
Super zegarek jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-07 17:32:36
Celina
Bardzo miła i fachową obsługa. Polecam
5 / 5
2020-02-07 11:19:15
Lucyna
Wielce profesjonalny e-sklep. Bardzo dobra prezentacja zegarków. Najbardziej poszukiwane modele w akceptowalnej cenie. Błyskawiczna wysyłka i natychmiastowa realizacja zamówienia decydują o wyborze zegarowni. Polecam.
5 / 5
2020-02-07 10:01:02
Jagoda
Szybka realizacja zegarek cały i zdrowy :) polecam
5 / 5
2020-02-06 23:16:56
Kornel
Sprawny kontakt mailowy, szybkie nadanie paczki, otrzymałem rabat na kolejne zakupy
5 / 5
2020-02-06 01:56:43
Eryka
Kontakt bardzo dobry, cena za zegarek atrakcyjna, szybka i darmowa dostawa.
5 / 5
2020-02-05 13:27:40
Edward
Paczka przyszła na drugi dzień :) Towar taki, jak na stronie. Bardzo polecam :)
5 / 5
2020-02-04 21:09:10
Celestyna
Super. Tak to powinno zawsze wyglądać
5 / 5
2020-02-04 20:20:24
Kazimierz
Szybko, możliwa negocjacja ceny, polecam
5 / 5
2020-02-04 18:36:34
Jonatan
Sklep gorąco polecam, towar otrzymałem bardzo szybko, w ciągu najbliższych 2 dni roboczych cieszyłem się nowym nabytkiem! darmowa dostawa obejmuje nawet te tanie (jak zakupiony przez mnie) zegarek! Polecam
5 / 5
2020-02-04 13:29:29
Karolina
Bardzo dobra cena, jak i czas realizacji
5 / 5
2020-02-04 11:32:13
Dominika
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie; oraz dobry kontakt telefoniczny przy zmianie sposobu dostawy.
5 / 5
2020-02-04 11:09:19
Henryka
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-03 19:31:59
Antoni
Bogaty asortyment, dobre opisy produktów.
5 / 5
2020-01-31 23:39:48
Kornel
Bardzo szybkie i konkretne zakupy. Wysyłka expresowa, darmowa oczywiście. Towar zgodny z opisem. Polecam bardzo!!!
5 / 5
2020-01-31 15:24:56
Dymitr
Bardzo sobie chwale zegarek zakupiony w fabrycezegarkow.pl
5 / 5
2020-01-31 11:37:25
Honorata
Szybko,profesjonalnie.Zegarek zgodnie z opisem.Polecam ten sklep!!!
5 / 5
2020-01-31 10:39:00
Mariusz
Wszystko OK, zegarek zaje......... 😊 Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-30 13:43:38
Beata
Bardzo szybko, sprawnie. Dostałam odpowiedz na zadane pytanie. Polecam.
5 / 5
2020-01-29 11:36:03
Marek
Towar zgodny z opisem Błyskawiczna dostawa Świetny kontakt ze Sprzedającym Polecam!!!!
5 / 5
2020-01-29 11:02:08
Ismena
Polecam. Sama również wrócę tu na zakupy.
5 / 5
2020-01-29 07:05:58
Daria
Infolinia pomogła, odpisali też na zapytanie wysłane przez formularz kontaktowy
5 / 5
2020-01-27 20:48:14
Sławomir
Świetna i profesjonalna obsługa. Zamówienie oglądnąłem sobie osobiście - mimo że zrezygnowałem z zamówienia zostałem profesjonalnie obsłużony. Zrezygnowałem z zakupu zegarka Carla v Z. tylko dlatego że w tym samym czasie nagrałem sobie zegarek na który czekałem kilka miesięcy więc zbieg okoliczności. Na pewno wrócę tutaj po kolejny zakup zegarka :-) Dziękuję za obsługę i przyjęcie - do zobaczenia. K. Bartoszek
5 / 5
2020-01-27 12:51:58
Olga
Opcja negocjuj cenę jak najbardziej działa. Dobry kontakt mailowy. Szybko oraz konkretnie, zegarek zgodny z opisem i zdjęciami. Już planuje zakup kolejnego.
5 / 5
2020-01-27 09:45:01
Przemysław
Wszystko przebiegło prawidłowo. POLECAM.
5 / 5
2020-01-27 06:49:15
Zenon
Realizacja zamówienia bardzo szybka.. Wszystko przebiegło sprawnie - na pewno tam wrócę! :)
5 / 5
2020-01-25 09:35:59
Anna
Polecam sprzedawce.Profesjonalna obsługa i zetela informacja
5 / 5
2020-01-23 10:58:11
Franciszka
Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-23 10:21:35
Iwo
Polecam ten sklep, szybka wysyłka , bezproblemowo. Tak jak powinno być :)
5 / 5
2020-01-21 14:59:19
Aurelia
Szybka wysyłka, zegarek bardzo ładny :)
5 / 5
2020-01-21 11:51:18
Eryka
Sklep godny polecenia, pełna informacja na każdym etapie zamówienia, szeroki dostępny asortyment zegarków i akcesoriów, bardzo konkurencyjne ceny.
5 / 5
2020-01-20 19:23:34
Liwia
Szybka wysyłka, dogodna forma dostawy, zakupiony towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany na czas transportu. Polecam
5 / 5
2020-01-20 11:07:41
Dorota
Szybka wysyłka, pasek okazał się bardzo super wykonanie .Serdecznie polecam !
5 / 5
2020-01-19 13:32:26
Ludwik
Bezproblemowa realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, dostarczony na czas i bez uszkodzeń. Fachowa obsługa klienta :)
5 / 5
2020-01-18 18:36:10
Kazimierz
Super sprzedawca,towar znakomicie zabezpieczony,ekspresowa dostawa,100%zadowolenia,zdecydowanie polecam,pozdrawiam Jerzy
5 / 5
2020-01-17 20:38:48
Joachim
Polecam, szybko, sprawnie, w dobrej cenie.
5 / 5
2020-01-17 18:48:26
Jakub
Bardzo dobrze.Towar otrzymalem dokladnie tak jak bylo awizowanie.Serdeczne dzieki
5 / 5
2020-01-17 12:33:04
Bogdana
Zamówienie odbyło się bez problemów. Sam zegarek "na żywo" prezentuje się nawet lepiej niż na zdjęciu w sklepie.
5 / 5
2020-01-17 12:27:45
Felicjan
Bardzo szybko i sprawnie polecam. Dobry kontakt ze sprzedającym. Dziękuję za udaną transakcję.
5 / 5
2020-01-16 12:17:16
Konstancja
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-14 16:22:12
Piotr
Bardzo dobry sklep, godny polecenia
4 / 5
2020-01-14 13:22:34
Aurelia
Uczciwa firma, w ofercie można byłoby dodać wybór dostawy INPOST.
5 / 5
2020-01-14 12:56:44
Milena
Polecam. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-10 15:06:41
Edward
Spoko, ale trochę długi czas realizacji zamówienia w okresie świąteczno-noworoczym
5 / 5
2020-01-08 22:13:02
Leon
Sklep godny zaufania. Na pewno skorzystam jedzcze z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-08 09:45:21
Julianna
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2020-01-07 21:02:22
Mariola
Pomimo okresu świątecznego szybko, sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-01-07 20:28:43
Jan
Polecam. Produkt rewelacyjny, szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-07 19:21:08
Bronisław
polecam. wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2020-01-07 15:52:29
Franciszek
Są świetni pełen profesjonalizm super
5 / 5
2020-01-07 14:42:57
Bogna
Produkt dobrze zapakowany, wyglad adekwatny od zdjec.
5 / 5
2020-01-07 07:06:38
Marlena
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2020-01-07 07:06:38
Joachim
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2020-01-04 21:16:00
Magda
Uczciwie i bez żadnych zarzutów.
5 / 5
2020-01-03 20:03:21
Sebastian
Zakup przebiegł bez zarzutu. Sklep godny polecenia
5 / 5
2020-01-03 18:57:30
Igor
Jest to mój drugi zegarek tej marki. Zegarki tej firmy są super, lecz w obecnie zakupionym okienko datownika jest zbyt małe. W poprzednim było dwa razy większe przy tej samej wielkości koperty.
5 / 5
2020-01-03 11:44:12
Eryka
Jestem zadowolona z przesyłki 🙂
5 / 5
2020-01-03 09:48:45
Teodor
Zegarek zgodny z opisem.Polecam
5 / 5
2020-01-02 19:43:25
Eryk
otrzymałem zegarek w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia, mimo że był to okres przedświąteczny. Produkt taki sam jak na zdjęciu, ładnie zapakowany, idealny na prezent dla kogoś bliskiego. Naprawdę polecam.
5 / 5
2020-01-02 12:25:57
Ksenia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu .
5 / 5
2020-01-02 09:24:06
Anna
Towar zgodny z opisem. Realizacja na czas.
5 / 5
2020-01-01 22:49:43
Klemens
Jest ok przed swoetami prezent dotarł.
5 / 5
2020-01-01 18:55:09
Robert
absolutnie polecam, bezproblemowa szybka dostawa, zegarek ładny zgodny z oczekiwaniami, jedyne co to podświetlenie powinno by obustronne
5 / 5
2020-01-01 16:14:54
Igor
Super profesjonalnie jestem pod wrażeniem towar w 24 godziny w domy - brawo
5 / 5
2020-01-01 15:39:05
Leokadia
Sporo promocji zwłaszcza przed świętami. Miałam w czym wybierać robiąc prezent na gwiazdkę. Moje oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2020-01-01 15:39:05
Klaudia
Sporo promocji zwłaszcza przed świętami. Miałam w czym wybierać robiąc prezent na gwiazdkę. Moje oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2019-12-31 16:08:41
Arleta
Profesjonalne podejście do klienta i szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-12-31 14:06:04
Celestyna
Dobry sklep, szybka realizacja zamowienia, szybka wysylka i odbiór produktu, polecam.
5 / 5
2019-12-31 13:20:26
Apolonia
Świetny sprzęt który od razu wpadł w oko ;)
5 / 5
2019-12-31 12:14:32
Emilia
Wszystko super. Kontakt, dostawą Polecam
5 / 5
2019-12-30 21:06:25
Julita
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zegarka. Polecam
5 / 5
2019-12-30 12:12:25
Zuzanna
Bardzo dobrze, terminowo i bez uwag.
5 / 5
2019-12-30 10:35:31
Ludmiła
Dobry kontakt z przedstawicielami firmy. Sprawne rozwiązanie problemu. Przejrzysty system składania zamówień.
5 / 5
2019-12-30 10:17:09
Brunon
Mam bardzo dobrą opinię, polecam.
5 / 5
2019-12-28 22:18:36
Iwo
Jestem bardzo zadowolony. To był mój pierwszy zakup i pomimo informacji na stronie, że wysyłka w ciągu 5 dni, po maksymalnie 3 juz miałem zegarek u siebie. Dodatkowo dostałem kupon na następny zakup, więc na pewno wróce ponownie w przypadku odłożenia funduszy na kolejny zegarek.
5 / 5
2019-12-27 19:53:30
Klaudiusz
Jest to moj kolejny zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona , polecam wszystkim
5 / 5
2019-12-27 19:25:13
Bogusław
Jestem bardzo zadowolony z obsługi-Panii z którą rozmawiałem to profesjonalistka
5 / 5
2019-12-27 17:45:53
Maksym
Super szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2019-12-27 17:45:53
Joachim
Super szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2019-12-27 12:17:59
Marta
Bardzo szybka dostawa od momentu zamówienia- nie cała doba przed świętami. Kontakt z konsultantem w kwestii wyboru modelu na 4+.
5 / 5
2019-12-27 11:22:28
Wacław
Rewelacja ! Okres przedświąteczny a zamówienie dostarczone z dnia na dzień , i moly upominek - stały kupon rabatowy! Polecam !!!
5 / 5
2019-12-27 10:48:53
Józef
Witam jest to bardzo solidna firma , zegarek otrzymałem następnego dnia ,mogłem nawet negocjować cenę . Szczerze polecam Marek K.
5 / 5
2019-12-27 08:27:49
Eugeniusz
Szczerze polecam, wspaniała baza zegarków w każdej cenie. Towar estetycznie zapakowany, zabezpieczony w transporcie. Ekspresowa realizacja nawet tuz przed świętami.
5 / 5
2019-12-25 18:32:27
Adrian
Bardzo ładny zegarek, sklep z ogromną ofertą i można trafić na fajne ceny promo.polecam
5 / 5
2019-12-25 12:50:30
Lesław
Bez zarzutów wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2019-12-25 01:27:48
Nastazja
Produkt bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie
5 / 5
2019-12-23 19:55:18
Gracjan
Zegarek spełnił moje oczekiwania :) Przesyłka dotarła w ciągu 20 godzin od zamówienia! Polecam , pełny profesjonalizm.
5 / 5
2019-12-23 12:34:34
Arkadiusz
Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-22 18:14:11
Arleta
Pomimo świątecznego szaleństwa paczka przyszła szybko.
5 / 5
2019-12-22 18:14:11
Łukasz
Pomimo świątecznego szaleństwa paczka przyszła szybko.
5 / 5
2019-12-22 08:19:09
Anastazja
Super, nie spodziewałam się, że tak szybko dojdzie. Zegarek rewelacja
5 / 5
2019-12-20 22:09:36
Irmina
Produkt zgodny z zamówieniem, pełnowartościowy, ładnie zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-12-20 17:40:10
Jędrzej
Zegarek dotarł jest fantastyczny ,polecam sprzedającego
5 / 5
2019-12-20 15:59:01
Felicjan
Sklep ok. Duży wybór zegarków. Przystępne ceny.
5 / 5
2019-12-20 14:30:47
Sylwia
Wszystko w porządku. Zamowiony zegarek bezpiecznie opakowany.
5 / 5
2019-12-20 13:52:26
Zofia
Bardzo dobra współpraca na etapie wyboru, zakupu i wysyłki. Nawet można było negocjować cene:))
5 / 5
2019-12-20 13:15:13
Gerard
Pomimo okresu przedświątecznego , zegarek dotarł na drugi dzień. Cena najniższa w internecie , a dodatkowo otrzymałem kupon rabatowy na kolejne zakupy. Polecam
4 / 5
2019-12-20 11:34:07
Donata
Jak na okres świąteczny to uważam że OK
5 / 5
2019-12-20 11:12:47
Emanuela
Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-20 11:00:05
Sylwia
Profesjonalnie!!! Polecam👍🏻😊
5 / 5
2019-12-20 10:09:55
Kamil
Bardzo szybka dostawa, piękny produkt, darmowa wysyłka, konkurencyjna cena.
5 / 5
2019-12-19 22:38:03
Łucja
Polecam, towar zgodny z opisem - szybka dostawa
5 / 5
2019-12-19 22:38:03
Izyda
Polecam, towar zgodny z opisem - szybka dostawa
5 / 5
2019-12-19 17:52:41
Lech
Polecam, ponieważ sklep realizuje swoje obietnice na wyższym poziomie niż to ma przedstawione w swojej ofercie. Jestem mile zaskoczona szybkością realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-12-19 15:33:55
Jadwiga
Idealny sklep. Udzielono mi informacji w fazie wyboru, zniżki przy zakupie, zegarek wysłano szybko. Pozdrawiam serdecznie cierpliwego pracownika.
3 / 5
2019-12-19 14:21:57
Dominik
otrzymałem zegarek który nie działał wiec został zwrócony
3 / 5
2019-12-19 14:21:57
Adrian
otrzymałem zegarek który nie działał wiec został zwrócony
5 / 5
2019-12-19 09:53:03
Regina
Zamówienie zrealizowane bez zarzutów, towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam :)
5 / 5
2019-12-19 08:45:36
Bogusława
wszystko jak w opisie i rozmowie telefonicznej.nastepnego dnia zegarek timex byl juz u mnie w domu,polecam w 100% w srodku paragon i karta stalego klienata
5 / 5
2019-12-18 22:08:03
Bartłomiej
Polecam. Wszystko poszło sprawnie.
5 / 5
2019-12-18 19:56:37
Sara
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-17 19:34:48
Gustaw
Niezwykle miła i kompetentna obsługa
5 / 5
2019-12-17 13:16:55
Paweł
Polecam każdemu kto chce kupić zegarek.
5 / 5
2019-12-17 12:05:04
Jerzy
Wszystko ok i zgodne z przedstawianym produktem, szybka przesyłka Polecam
5 / 5
2019-12-16 13:45:16
Jędrzej
Bardzo fajna cena w porównaniu z innymi sklepami, ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-16 13:12:22
Faustyna
przemiła obsług nastawiona na klienta. Gorąco polecam
5 / 5
2019-12-14 09:47:28
Barbara
Bardzo szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-14 08:53:21
Diana
Polecam wszystkim zainteresowanym
5 / 5
2019-12-14 05:29:59
Emanuel
Zegarki super jakości ładnie zapakowane,realizacja zamówienia przebiega szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-12-13 17:38:47
Idzi
Sklep godny polecenia,cała transakcja przebiegła bez zakłóceń.
5 / 5
2019-12-13 10:32:46
Anita
Szynka wysyłka, szybka wysyłka, wszystko w porządku
5 / 5
2019-12-12 21:01:59
Leokadia
Profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-12 16:25:10
Zdzisław
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2019-12-12 16:12:53
Gracjan
Jestem zadowolona z transakcji
5 / 5
2019-12-12 11:46:28
Waldemar
Mega sprawnie. Wszystko szybko i tak jak powinno być.
4 / 5
2019-12-12 10:38:33
Mateusz
Dobry sklep, ale operatorzy infolinii niezbyt dokładnie znają konstrukcje zegarków. Rozumiem, że asortyment jest szeroki, ale informacja czy koperta zegarka jest metalowa jest istotna. Podobnie, czy teleskopy mocujące bransoletę do koperty utrzymywane są w metalowych uchwytach koperty, czy z tworzywa sztucznego (ma to duży wpływ na wytrzymałość - wiem z własnego doświadczenia).
5 / 5
2019-12-12 08:47:54
Wiesława
Rzetelny sprzedawca, godny polecenia.
5 / 5
2019-12-11 14:24:47
Jędrzej
Cieszymy się, ładny zegarek, ładnie zapakowany! Dużo radości, synek uczy się odczytywać prawidłowo godzinę, dziękujemy!
5 / 5
2019-12-11 08:47:31
Marcin
Najlepsza firma z która dopiero zacząłem współpracować. Bardzo dobre cenny, duży asortyment. Polecam wszystkim którzy nie mieli okazji zobaczyć oferty. Ps czekam na Bon w kwiecie 250zl
5 / 5
2019-12-11 08:29:39
Adrian
Bez zastrzeżeń - super. Niestety towar odesłałem posiadał wadę ukrytą niezależną od sklepu.
5 / 5
2019-12-10 22:10:28
Bogdana
Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-12-10 22:10:28
Brygida
Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-12-10 13:29:37
Tomasz
nie mam zastrzeżeń, najlepsza cena w stosunku do innych sklepów mnie skusiła.
5 / 5
2019-12-10 09:12:22
Antoni
Sklep obsługa rewelacja polecam doradztwo że strony p. Marty W. 100% satysfakcji towar oryginalny taki jaki zamowisz taki dostaniesz.
5 / 5
2019-12-09 18:31:05
Bartosz
Polecam zakupy w fabrycezegarków.Tranzakcja przebiegła bez żadnych"niespodzianek".
5 / 5
2019-12-09 15:47:34
Nadia
Transakcja bez zarzutow. Polecam
5 / 5
2019-12-09 12:49:13
Eugenia
Bardzo szybki kontakt. Różnorodny asortyment.
5 / 5
2019-12-09 12:31:23
Cecylia
Wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-12-09 10:50:35
Magda
Rewelacja, wszystko sprawnie i szybko, piękny zegarek. Serdecznie polecam
5 / 5
2019-12-08 12:16:19
Rafał
polecam zdecydowanie.najniższe ceny zegarków.
5 / 5
2019-12-07 15:39:40
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Z realizacją i dostawą zamówienia nie było problemów.
4 / 5
2019-12-06 18:10:21
Aneta
Wszystko stanie i bezproblemowo, ale wysyłając do klienta zegarek warto by było ustawić w nim godzinę i datę - trochę nieprzyzwoicie. Póz tym resztą bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-06 15:48:51
Bogusława
Zegarek zamówiłam w okresie black friday i mimo to przesyłka doszła w 2 dni. Produkt zgodny z opisem, ładnie zapakowany. Serdecznie polecam.
4 / 5
2019-12-06 10:51:37
Roksana
Zrobiłam 2 zamówienia, jedno dostałam na następny dzień, drugie dopiero po 5 dniach roboczych, brakowało mi powiadomienia, że mój zegarek nie jest na stanie i zostanie dostarczony później bo muszą go zamówić, ta informacje dostałam dopiero po zadzwonię i na infolinie
5 / 5
2019-12-06 08:10:35
Iwo
Szybka dostawa i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-12-05 11:54:07
Robert
Sklep profesjonalny. Złożenie zamowienie, a potem oczekiwanie na towar. Zegarek świetnie zapakowany. Bardzo polecam. Nie był to mój ostatni zakup na fabryka zegarków.pl
5 / 5
2019-12-05 11:32:06
Wanda
Pomimo wystąpienia początkowo pewnych nieporozumień dotyczących szczegółów realizacji transakcji osatecznie wszysto zostało załatwione zgodnie z moimi oczekiwaniami. Mogę w pełni polecić wszystkim kupującym Fabrykę Zegarkow jako przedsiębiorstwo dbające o klienta i swoją renomę na rynku
5 / 5
2019-12-03 15:47:15
Janusz
Składanie zamówienia przebiega szybko i bezproblemowo. Kompletacja oraz wysyłka również w szybkim tempie. Produkt jak najbardziej spelnia moje oczekiwania. Polecam!
5 / 5
2019-12-03 14:16:12
Zbyszko
Wszystko zgodnie z opisem. Czas oczekiwania dokładnie taki jak w opisie. Zegarek znakomity.
5 / 5
2019-12-03 13:55:27
Joanna
Bardzo szybka dostawa. Zero problemów i komplikacji. Bardzo mocno polecam...zegarek fantastyczny!!! <3
5 / 5
2019-12-02 16:23:57
Wioletta
To bardzo fajny sklep. Wszystko poszło pomyślnie.
5 / 5
2019-12-01 20:52:16
Tomasz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-11-29 20:40:18
Maksymilian
Po jednym zakupie trudno wyrobić sobie opinię, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu i z obsługi(kontakt telefoniczny).
5 / 5
2019-11-29 14:24:31
Julita
Polecam!!!! to chyba najlepszy komentarz.
5 / 5
2019-11-29 12:55:41
Krystyna
Szybka wysyłka,fachowowa obsługa. Polecam
5 / 5
2019-11-28 22:37:04
Tadeusz
Szybko i bezproblemowo. Polecam
1 / 5
2019-11-28 16:00:20
Mariusz
Od tygodnia czekam i nadal nic
5 / 5
2019-11-27 20:58:00
Edyta
Duży plus za szybką realizację i darmową przesyłkę
5 / 5
2019-11-27 12:04:57
Aleksandra
Szybko, sprawnie, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-11-27 11:46:40
Radomir
Zegarki bardzo dobrze zapakowane. Bardzo dobra obsługa. Polecam.
2 / 5
2019-11-25 23:34:45
Radomir
Na stronie internetowej sklepu widnieją zegarki, oferowane jako oferowane do zakupu "od ręki", natomiast na miejscu, w sklepie okazuje się, że wybranego towaru w ogóle nie ma w magazynie.
5 / 5
2019-11-24 18:50:11
January
Polecam.Bardzo solidna obsługa,szybka dostawa,towar zapakowany bezpiecznie i solidnie.⁸
5 / 5
2019-11-24 10:59:31
Sandra
Bardzo szybka dostawa, zegarek zapakowany bezpiecznie, ponadto w ładnym pudełku :) Jestem bardzo zadowolony z szybkiej realizacji zamówienia. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-11-23 19:42:02
Marcel
Wszystko przebiegało zgodnie z informacją sklepu.Polecam
5 / 5
2019-11-22 18:52:30
Gracjan
Zegarek odpowiadał wizerunkowi ze zdjęcia.Zadowolona jestem z zakupu.
3 / 5
2019-11-22 16:46:21
Teodor
już raz kupowałem i było ok,tym razem firma trochę kuleje w stosunku akurat do mnie,po trzech dniach musiałem zadzwonić bo towar nie został jeszcze wysłany,a otrzymałem w końcu po ponad tygodniu,da się wytrzymać,jednak zero informacji o statusie przesyłki
5 / 5
2019-11-21 19:22:31
Wacław
Polecam-zadowolona100procentach
3 / 5
2019-11-21 13:52:20
Władysław
Nie otrzymalam informacji mailowej, ze zamowienie zostało przyjęte do realizacji. Dopiero kiedy zadzwonilam na infolinię otrzymalam odpowiedz, ze zegarek jest zamówiony od producenta i bedzie to trwac ok 5 dni, po czym zostanie on wyslany do mnie. Kurier przyjechal 3 dni wczesniej niz deklarowal Pan z infolini i na dodatek nie otrzymalam w dalszym ciagu informacji, ze zamowienie jest przyjete do realizacji i ze towar zostal wyslany
4 / 5
2019-11-21 08:55:26
Emanuela
Powiem tak , najpierw byłam bardzo niezadowolona , gdyż złożyłam zamówienie 13,11 2019 a 20,11 2019 przesyłki jeszcze nie było , a napisane było 1-3 dni . Napisałam email -nic , dzwoniłam Pan obiecał sprawdzić i oddzwonić - nic. W koncu trafiłam na kompetentną osobę . Pan Maciej wszystko mi wytłumaczył , zaszła pomyłka i zegarka nie ma . Dostałam zniżkę na następny zegarek i upominek w ramach przeprosin . Mam nadzieję że wszystko zakończy się pomyślnie .
5 / 5
2019-11-21 08:07:22
Błażej
wszystko ok, zegarek zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-20 22:00:32
Krystian
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona z zamówionego paska do zegarka.
5 / 5
2019-11-20 20:09:21
Aldona
Warto zamawiać, szybka wysyłka, kontakt z firma też był Ok, bez problemu odpowiedziano na moje pytania 😃

Rzetelne opinie o Fabrykazegarków