Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję FANTOM-USA

FANTOM-USA Opinie 4.8 (33)

Rembielińska 6/143
03-343
Warszawa
722-332-887
opinie FANTOM-USA
4.8
33
Opinii

Doskonale

5 / 5
2024-06-20 09:32:09
Przemek
Tłumik Fantom USA kaliber 30.06 na lufę bez gwintu polecam pasuje idealnie na mój sztucer zrobili pod wymiar lufy jest bardzo dobrze pocisk wytłumiony
5 / 5
2024-06-17 04:59:27
Joba
Polecam tłumik Fantom Short do 223 AR. Lekki i krótki
5 / 5
2024-06-09 09:51:23
Roguz
Tłumiki fantom polecam, niezawodne na strzelnicy. Kupiliśmy parę sztuk do różnej broni wyposażenia strzelnicy i fajnie spełniają zadanie na szkoleniach. Polecam
5 / 5
2024-05-13 05:41:35
Dominik
Tłumik do broni myśliwskiej FANTOM DELTA nachodzący na lufę spełnił moje oczekiwania wytłumienie 36 decybeli. Wersja z możliwością przełożenia do innej broni z gwintem o innych parametrach. Polecam
5 / 5
2024-05-09 06:33:56
AR 15
Tłumik AR 15 system QD w zestawie z kluczem do demontażu od producentów przeszedł moje najśmielsze oczekiwania i cenowe i efektywności działania. Wersja Sniper II wytłumia niebywale do 40 DB lecz waga jest 480gram. Przy lekkim AR 15 nie stanowi problemu. Zakup cena firmowa prawidłowa 800 setek działanie świetne
5 / 5
2024-05-07 09:17:18
Hunter
Kupiłem Tłumik FANTOM model Stinger do 30.06 nachodzący na lufę. Tłumi naprawdę dobrze i wymiata tłumiki po 3 tysie. Tylko waga 490gram duża ale 70% wytłumienia to jest efekt i cena normalna za tłumik od producenta
5 / 5
2024-04-26 00:14:34
Andi
Do broni myśliwskiej na lufę bez gwintu przyszedł dociskany. Na razie jestem zadowolony. Zobaczę później czy też będę
5 / 5
2024-04-23 05:58:22
AR 15
Polecam szybka przesyłka tłumik ok kompensator ok
5 / 5
2024-04-21 23:20:08
Grzechu
Polecam działa poprawnie tak jak oczekiwałem
5 / 5
2024-04-15 02:46:38
Grzegorz
Polecam do AR-15 tłumik lekki i fajnie działa
5 / 5
2024-04-10 04:16:12
Remigiusz
Tłumik AR-15 FANTOM model Monster, solidny tłumik. Może trochę gruby 50 ale wytłumia nieprzeciętnie. Wcześniej chodził na Fantom Short ale ten jest rewelacja. Polecam do AR
5 / 5
2024-04-04 12:01:38
Daroo
AR-15 kupiłem tłumik Fantom Monster II i mam problem, jest duży i bardzo cichy i nie mam tego splendoru wystrzału który lubię w przynajmniej 60% a ten jest około 70% cichszy Zamienią mi na mniejszy żeby coś było głośniej jak lubię. Polecam sklepik
5 / 5
2024-03-01 02:48:54
Kszychu
Bardzo dobry sprzęt do 223 innych kalibrów nie sprawdzałem ale ten chodzi idealnie model Fantom Monster II lekki jak na swoją masę
5 / 5
2024-02-28 10:36:25
Rloler
Niezły tłumik za dobre pieniądze do AR 15 wydajny do 35 Db jak w informacji polecającego. Polecam
5 / 5
2024-02-21 03:30:35
REMEK
Tłumik przyszedł i jest bardzo dobry
5 / 5
2024-02-06 05:10:45
Remigiusz
Tłumik do kalibru 44 przyszedł lecz musiałem czekać 2 dni sprawdził się na każdej amunicji i nawet wycisza mi 30.06. Dokupiłem u nich adapter za stówkę do kalibru 8 i sprawdzę
5 / 5
2024-02-04 02:31:16
Remek
Dobry tłumik model Fantom Delta do 308 Warmint idealnie spełnił moje oczekiwania. Szkoda że tylko w kolorach czarnych ale polecam
5 / 5
2024-01-27 18:03:59
Rentacar
Wszystko w najlepszym porządku 30.06 ładnie wygłuszone tłumikiem FANTOM DELTA tylko za 1200 a nie jak inne firmy Tłumik tej klasy 2000-3000 niby za co ? Za kawałek rurki z przegrodami. Polecam tłumiki Fantom od producentów za normalną kasę
5 / 5
2024-01-25 07:55:00
Cezary
Tłumiki FANTOM USA kupiłem dwie sztuki i jestem zadowolony z wytłumienia. Bardzo dobrej jakości dają lepszy efekt wytłumienia jak Norweskie który sprzedałem bo kaliber 30.06 Norweskie prawie nie wyciszyły. Fantom z kieliszkami idealnie sobie poradził kosztował tylko 9 stówków a dziadostwo Norweskie 2500 tysiaków Fantoma polecam
5 / 5
2023-08-28 01:18:02
Jarek
Tłumik o jakim myślałem 40 decybeli przy 308 idealnie wytłumia koszty przystępne jestem zadowolony

Rzetelne opinie o FANTOM-USA