Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Firma Demus

Firma Demus Opinie 4.8 (360)

Piłsudskiego 34
35-001
Rzeszów
727920649
opinie Firma Demus
speedtest
4.8
360
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 10:06:42
Stefania
Cały proces zamówienie przebiegł szybko i sprawnie. Przesyłka dotarła po 2 dniach od zamówienia
5 / 5
2020-02-20 16:53:22
Marcel
Bardzo fajny sklep. Wszystko zostało zrobione szybko i dokładnie.
5 / 5
2020-02-19 20:12:18
Władysława
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. W niedzielę wieczorem zamówiłam zegarek, we wtorek rano już był u mnie.
4 / 5
2020-02-19 11:16:45
Wiesław
Sprawnie i szybko - dostawa terminowa
5 / 5
2020-02-19 11:12:38
Arnold
Błyskawiczna wysyłka towaru, świetny kontakt na każdym etapie zamówienia. Profesjonalizm w 100%. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-16 12:49:58
Daniela
wszystko w jak najlepszym porządku polecan i na pewno to nie są moje ostatnie zakupy w tym sklepie
5 / 5
2020-02-13 21:01:46
Alberta
Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z firmą DEMUS, otrzymałam rzeczową pomoc i informacje telefoniczną o zamawianym towarze! Zamówienie zostało przyjęte i zrealizowane sprawnie a otrzymany Zegar, wprawdzie nie jest tani, ale spełnia moje oczekiwania!
5 / 5
2020-02-13 16:24:56
Sara
Wszystko super, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-12 08:38:51
Paweł
osługa miła, tranzakcja przebiegła sprawnie
5 / 5
2020-02-10 16:29:20
Ferdynand
Wszystko załatwione pozytywnie
5 / 5
2020-02-10 15:55:52
Daria
Wszystko w jak najlepszym porządku 👌
5 / 5
2020-02-10 12:23:31
Michał
zegar świetny zgodny z opisem sprzedawcy,przesyłka super zapakowana,bez uszkodzeń
4 / 5
2020-02-05 13:22:25
Helena
Szybko i sprawnie załatwione zakupy
5 / 5
2020-02-04 19:21:21
Wera
Zegar super zapakowany,elegancki karton, nie miał prawa się uszkodzić,Polecam, jestem bardzo zadowolona, nawet były baterie,
5 / 5
2020-02-04 14:22:06
Jakub
Ekspresowa wysyłka, zegarek zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-03 23:45:15
Antoni
Szybka transakcja. Wszystko ok.
5 / 5
2020-02-03 23:12:25
Emil
Zegar z datownikiem , duży dla starszej osoby idealny
5 / 5
2020-01-31 13:59:20
Kajetan
Szybko, profesjonalnie. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 17:25:30
Paulina
Rewelacyjnie! Zamówienie złożone po 18-tej, a paczka była u mnie następnego dnia!
5 / 5
2020-01-29 19:58:57
Gerard
Produkt zgodny z opisem, ułatwia codzienne życie.
4 / 5
2020-01-29 16:30:45
January
Zegar szafkowy JVD nr2220.23 zgodny z zamówieniem, jeśli chodzi o wygląd. Dotrzymany deklarowany czas wysyłki. Bardzo porządnie zapakowany do transportu w dwa pudełka z wypełnieniem ochronnym. W instrukcji do słownego opisu przydał by się rysunek poglądowy panelu sterowania. Mała niedogodność - przy pierwszej próbie uruchomienia (o czym było w instrukcji) były problemy z automatycznym ustawieniem, więc zegar, jak w instrukcji, został nastawiony ręcznie za pomocą przycisków. Problem - bicie pełnej godziny zaczynało się 3 minuty przed czasem. Następniepo 6 godzinach zegar sam ustawił się automatycznie ale z 3 minutowym przyspieszeniem do czasu ogólnego. za to bicie zaczyna się o pełnej godzinie według tego egzemplarza, czyli o 3 minuty wyprzedza czas ogólny.
5 / 5
2020-01-29 16:08:35
Felicjan
Łatwe zakupy i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-29 15:55:06
Sergiusz
Wszystko w porządku. Szybka realizacja.
5 / 5
2020-01-29 14:29:30
Cecylia
Znakomity kontakt, towar zgodny z oczekiwaniami, termin realizacji wzorowy.
5 / 5
2020-01-29 13:06:53
Ilona
Szybko, sprawnie, bardzo dobrze opakowane. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 10:21:16
Leopold
Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie, w dobrej cenie. Polecam !
5 / 5
2020-01-27 17:44:11
Sofia
Zegar bardzo ładnie się prezentuje.
5 / 5
2020-01-23 13:12:13
Przemysław
Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!
5 / 5
2020-01-23 12:45:43
Mikołaj
Szukałem konkretnego modelu zegarka, który był dostępny jeszcze w kilku sklepach internetowych w tej samej cenie. Tylko w Demus otrzymałem RABAT oraz fachową obsługę podczas realizacji transakcji. Bezproblemowy kontakt przez maila, czat-online na stronie *****. ekspresowa wysyłka i dostawa. Towar zgodny z zamówieniem z całą dokumentacją. Mega zadowolony klient - POLECAM KAŻDEMU !
5 / 5
2020-01-23 00:09:08
Szymon
Zakupy udane, zdjęcia odzwierciedlają zakup
5 / 5
2020-01-22 14:52:02
Krzysztof
Wszystko OK, informacje o stanie zamówienia przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2020-01-22 13:22:07
Zofia
Transakcja przebiegła sprawnie, mimo sprowadzenia zegarka z magazynu.
5 / 5
2020-01-22 12:29:39
Sonia
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zakup zegara ściennego
5 / 5
2020-01-20 12:03:36
Jarosław
Wszystko ok , zakupy godne polecenia :)
4 / 5
2020-01-19 22:41:09
Zdzisław
brak informacji o opóźnieniu w dostawie, reszta ok
5 / 5
2020-01-17 14:59:28
Dalia
Rewelacja. Z obsługi mega zadowolony. Oferta zegarków jak i ich ceny bardzo mi odpowiają. Zapewne tu wrócę po kolejne zakupy.
5 / 5
2020-01-17 12:49:37
Lesław
Produkt świetniej jakości w bardzo niskiej cenie. Ekspresowa wysyłka, bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-16 15:52:28
Małgorzata
Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2020-01-16 12:01:26
Elżbieta
Jestem bardzo zadowolona, dlatego po raz kolejny dokonuje zakupu
5 / 5
2020-01-15 11:24:00
Jarosława
Zamówiony pasek do zegarka jest bardzo dobrej jakości. Sprawna wysyłka. Czas oczekiwania na towar krótszy niż informacja na stronie.
5 / 5
2020-01-11 20:19:20
Ksenia
wszystkie oczekiwania zostały spełnione - dziękuję
4 / 5
2020-01-11 14:38:52
Marcel
Moglo by byc szybciej wysłane.
5 / 5
2020-01-11 09:03:20
Bogusława
Polceam! Szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony, bez zarzutów.
5 / 5
2020-01-11 08:57:13
Ludwika
Super obsługa, bardzo szybkie odpowiedzi na zapytania mailowe. Zawsze rzeczowo i trafnie. Widać że szanują swoich klientów. Już planuję kolejny zakup u nich.
4 / 5
2020-01-11 00:15:15
Karol
Polecam, , wszystko przebieglo sprawnie, bez problems. Przesylja dobrze zapakiwana., dotarla calo za granice.Super zegarek.Dziekuje
5 / 5
2020-01-10 17:57:19
Monika
Szybko, sprawnie i profesjonalnie, Polecam.
5 / 5
2020-01-10 12:39:39
Wiola
zegar w rzeczywistosci bardzo ladny
5 / 5
2020-01-09 18:44:31
Ewelina
Wszystko super.Warte polecenia.
4 / 5
2020-01-09 14:45:52
Fryderyk
Zbyt późna reakcja - zamówiłem dwa paski do zegarków we czwartek wieczorem, mając nadzieję, że zamówienie dojdzie w poniedziałek. Ale dopiero w poniedziałek paski zostały wysłane. Klops.
5 / 5
2020-01-09 12:46:46
Józef
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kontakt @ suer. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-08 22:00:13
Wacław
Wspaniały kontakt i fachową pomoc polecam w 100%
5 / 5
2020-01-08 17:05:09
Rudolf
Zegar zgodny z opisem.Jestem zadowolona, wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2020-01-08 12:03:47
Paula
Rzetelna, szybka i uprzejma obsługa.
5 / 5
2020-01-08 08:11:43
Barbara
Szybko i sprawnie. W tym sklepie interesujący mnie zegarek był w najlepszej cenie. Ponadto wysyłka była gratis. Polecam.
5 / 5
2020-01-07 22:13:48
Helena
Doskonale przygotowane strony internetowe, przejrzyste, ze szczegółowym opisem i zdjęciami zegarów . Ponadto bez problemu kontakt ze sklepem gdzie uzyskałam interesujące mnie dodatkowe, wyczerpujące informacje. Na bieżąco informacje o etapie realizacji zamówienia, możliwość śledzenia przesyłki, ale także bardzo klarowne informacje o możliwości zwrotu, wymiany lub reklamacji towaru. Realizacja zamówienia perfekcyjna!
5 / 5
2020-01-07 15:55:34
Lucyna
Wszystko poszło szybko i sprawnie, jak zwykle. Polecam
5 / 5
2020-01-07 14:24:59
Żaneta
Pełen profesjonalizm .Towar zgodny z opisem i oczywiście pełna papierologia tj. instrukcja w języku polskim etc,
5 / 5
2020-01-07 14:01:01
Celina
Zegarek bardzo śliczny. Jestem bardzo zadowolona z produktu.
5 / 5
2020-01-06 18:46:46
Nastazja
Produkt zgodny z opisem. Wszystko w najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!
1 / 5
2020-01-05 14:36:21
Klaudiusz
Nie wiem czy firma spelnila moje oczekiwania co prawda kontakt przed zakupem pierwsza klasa przesylka szybciutko byla u mnie bo juz 2 dnia. Towar niestety uszkodzony kontakt dotyczący reklamacji strasznie opóźniony trzeba pisac kilka emailow aby odpisali do dnia dzisiejszego nie dostalam informacji kiedy pojawi sie kurier aby zabrac towar uszkodzony... Szkoda ale coz
5 / 5
2020-01-04 15:53:18
Mieczysława
Zadowolony z zakupów w Demus.pl
5 / 5
2020-01-03 19:53:53
Iwona
Posiadają duży asortyment. Dobra, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-03 13:49:11
Bernardeta
szybka,sprawna obsługa, polecam ten sklep
5 / 5
2020-01-03 12:27:27
Wieńczysła
Bardzo rzetelna firma i z czystym sumieniem mogę ja polecić! Napewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2020-01-02 22:28:00
Sabina
Bardzo dokładny opis zegarka. Fajnie, że dostępne są zdjęcia zegarka na ręce. Łatwo się zamawia i płaci. Błyskawiczna wysyłka starannie opakowanego zegarka. Same zalety. Dziękuje bardzo.
5 / 5
2020-01-02 16:35:39
Celestyna
jestem całkowicie usatysfakcjonowana. Towar przyjechał zgodnie z umową, z gwarancją i dodatkowo ładnie zapakowany,
5 / 5
2020-01-02 14:19:18
Anita
bardzo dobry kontakt, zamówienie i wysyłka przebiegły sprawnie, polecam
5 / 5
2020-01-02 12:50:17
Oksana
Idealnie przeprowadzone zakupy
5 / 5
2020-01-02 12:49:17
Jeremiasz
Polecam. Wszystko ok. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-02 12:32:07
Faustyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie.
3 / 5
2020-01-02 10:43:03
Malina
nieprofesjonalne podejście do klienta , wystawiony towar a potem informacja że jednak nie ma go na stanie
5 / 5
2020-01-01 14:11:23
Zenon
Przesyłka dotarła szybko, towar zgodny z opisem. Ok
5 / 5
2019-12-31 19:53:58
Konstanty
W telefonicznej rozmowie otrzymałem wszelkie niezbedne informacje o produktach. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam firmę Demus-zegarki.pl Czas dostawy wydłużył się uwagi na czas świąt 24-26.XII.19 o co nie mogę mieć żadnych uwag.
5 / 5
2019-12-31 15:28:29
Celestyna
Świetny sklep. Kolejne bardzo przyjemne doświadczenie. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-31 12:58:34
Beniamin
Zadowolony wszystko na czas i zgodniej ustaleniami.
5 / 5
2019-12-30 13:21:50
Kalina
Jestem zadowolona. Jakość super. Przede wszystkim bardzo rzetelna i fachowa obsługa.
5 / 5
2019-12-30 12:18:12
Bernard
Szybka dostawa, miła obsługa.
5 / 5
2019-12-28 18:48:14
Henryka
Bardzo dziękuję pracownikowi sklepu Demus-zegarki za tak wspaniałą obsługę. Zamówiłam zegar 22 XII ( w niedzielę a otrzymałam 24 XII ( Z Rzeszowa do Łodzi). Mimo delikatnych obietnic, że otrzymam zegar w Wigilię nie wierzyłam, że jest to możliwe. A jednak tak. Dziękuję również za pomoc w obsłudze internetowej dot. płatności a przede wszystkim za grzeczność i profesjonalizm.
5 / 5
2019-12-28 13:56:58
Mariusz
100% zadowolenia i na 100% polecam!!!
5 / 5
2019-12-28 08:57:34
Norbert
Obsługa fachowa, miła, konkretna.
5 / 5
2019-12-27 16:06:41
Liwia
Jest to kolejny zakup w tym sklepie i po raz kolejny pełen profesjonalizm. Doskonały kontak i expresowa wysyłka przed świetami.
5 / 5
2019-12-27 13:19:32
Paweł
Wszystko w porządku. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-12-27 09:53:27
Bernardeta
Super zegarek i miła obsługa
5 / 5
2019-12-26 13:15:53
Edyta
Bardzo sprawna transakcja. Szybko nadesłany towar. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-12-25 09:51:37
Robert
Firma godna polecenia. Towar przyszedł bardzo szybko. W oryginale ładniejszy niż na zdjęciach.
5 / 5
2019-12-24 22:46:21
Klaudiusz
Wszystko bardzo profesjonalnie
5 / 5
2019-12-24 12:05:52
Marcin
Bardzo sprawne zakupy. Polecam
5 / 5
2019-12-23 12:23:47
Luiza
Szybka przesyłka, dobrze zapakowane + torebka na prezent. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-12-23 11:56:57
Edmund
Szybka wysyłka niska cena jakoś najlepsze dziękuję❤️
4 / 5
2019-12-22 17:00:10
Magdalena
Świetny sklep dobry kontakt i super cena POZDRAWIAM
5 / 5
2019-12-22 15:35:21
Marian
Polecam, bardzo dobry sprzedawca, możliwość negocjacji, kupiłem (już drugi w tym sklepie) zegarek, w naprawdę bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2019-12-20 21:24:19
Maksym
polecam naprawde profesjonalnie Produkt super
5 / 5
2019-12-20 17:15:18
Irmina
Pełen profesjonalizm. Szeroki wybór, atrakcyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-20 15:34:47
Ernest
Bardzo dobry kontakt .Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-20 13:39:21
Celina
Transakcja przebiegła błyskawicznie! Towar zgodny z opisem, miły kontakt telefoniczny przed zakupem . Polecam w 100% demus-zegarki.pl
5 / 5
2019-12-20 12:39:04
Mirosław
Błyskawiczna transakcja, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-12-20 11:35:13
Wiola
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-12-18 18:56:14
Natasza
Zorganizowana Firma. Przesyłka korekt.
5 / 5
2019-12-18 08:56:33
Konrad
Super kontakt, mimo problemów ze złożeniem zamówienia wszystko przebiegło pomyślnie :) super kontakt telefoniczny i pomoc :) zamówienie szybko dotarło. Polecam
5 / 5
2019-12-17 23:51:52
Barbara
Godny polecenia sklep, bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-17 13:07:01
Izyda
Świetna współpraca, bardzo szybka realizacja zamówienia. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-17 12:53:38
Faustyna
OK, pan pomógł mi w nastawieniu zegarka, bo sama sobie nie poradziłam
5 / 5
2019-12-16 20:54:57
Olaf
Na zegarek czekałem 3 dni, ale o czasie oczekiwania wiedziałem już przy składaniu zamówienia. Pan na infolinii o wszystkim mnie poinformował i doradził. Tak powinno być wszędzie. Polecam
5 / 5
2019-12-16 09:28:23
Faustyna
polecam. wszystko szybko sprawnie i bezpiecznie
5 / 5
2019-12-15 08:07:33
Genowefa
Super sklep. Serdecznie polecam. Towar dokładnie taki jak w przedstawionej ofercie. Profesjonaliści
5 / 5
2019-12-13 23:00:37
Paulina
Lepszej strony nie znam, nic tylko zamawiać !
5 / 5
2019-12-13 16:15:58
Beata
Polecam sklep. Informację otrzymywałam na każdym etapie zamówienia, wszystko przebiegło bardzo sprawnie od momentu zamówienia do momentu dostarczenia przesyłki.
5 / 5
2019-12-13 12:39:19
Joachim
Super kontakt, super sprawnie!
4 / 5
2019-12-12 20:22:00
Anita
Bardzo dobra, informacja o przedłużeniu terminu dostawy.
5 / 5
2019-12-12 20:14:04
Dymitr
Świetna obsługa. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-12 15:05:23
Kaja
Świetny kontakt z klientem. Szybka darmowa dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 14:47:25
Dawid
Dobra obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-12 14:02:25
Oksana
Profesionalizm na każdym etapie, miła i bezproblemowa obsługa, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 14:01:25
Jarosława
Szybka wysyłka,kontakt b dobry,ogólnie jestem zadowolony.
5 / 5
2019-12-11 12:43:17
Sławomir
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2019-12-10 13:31:25
Norbert
Serwis i doradztwo na najwyższym poziomie. Klient na pierwszym miejscu.
5 / 5
2019-12-09 12:38:15
Renia
Z zakupu/towaru jestem zadowolony. Polecam
5 / 5
2019-12-09 11:41:06
Łucjan
Super zegar, proces dostawy perfekcyjny.
3 / 5
2019-12-05 18:05:40
Diana
Zamówienie złożyłam 30.11.2019r i nic.
5 / 5
2019-12-05 16:35:37
Edward
Polecam sklep. Świetna cena za zegarek. Na duży plus śledzenie przesyłki. Paczka wysłana następnego dnia. Wszystkie pomocne informacje otrzymałem ma maila. Darmowa dostawa. Raz jeszcze polecam.
5 / 5
2019-12-05 13:02:14
Kacper
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-05 12:55:33
Emil
Wszystko było jak powinno być. Polecam.
5 / 5
2019-12-05 12:05:12
Apoloniusz
polecam każdemu firma solidna szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2019-12-04 19:35:29
Michał
solidna firma z dobrym jakościowo towarem
5 / 5
2019-12-04 11:52:28
Idzi
Przekazałem na hale produkcyjną przyjęli bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-04 11:27:51
Leon
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Kolejne zakupy takiego asortymentu na pewno u nich.
5 / 5
2019-11-29 17:20:40
Emilia
Wybrany model zegara musiał być sprowadzony od producenta. Zgodnie z otrzymanymi informacjami po dotarciu do sklepu zegar został wysłany.
5 / 5
2019-11-29 07:54:47
Celestyn
Szybka dostawa, realizacja zamówienia. 0rzedkioty zgodne z opisem
4 / 5
2019-11-28 08:51:40
Eleonora
Graweru na zegarku praktycznie nie widać gołym okiem, lepiej nie zamawiać bo wtedy nie można zwrócić. Poza tym realizacja bardzo szybka i sprawna.
5 / 5
2019-11-23 15:51:54
Ida
Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2019-11-22 11:28:02
Stanisława
Profesjonalna obsługa, bardzp dobre ceny, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-11-22 11:12:32
Bogdana
Polecam. Sprawnie, wymiana towaru również bez problemu.
5 / 5
2019-11-22 08:38:57
Damian
Sklep jest w porządku, natomiast zegareczek mechaniczny z ręcznym naciągiem FujiTime to porażka.
5 / 5
2019-11-21 15:36:47
Antoni
wszystko na najlepszym poziomie
5 / 5
2019-11-21 11:27:26
Sylwia
Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa bardzo miła, rzetelna i fachowa. Na bieżàco byłam informowana o etapach zamówienia.
4 / 5
2019-11-20 22:07:00
Ferdynand
Trochę długi czas oczekiwania na zamówienie.
5 / 5
2019-11-18 13:33:47
Ilona
Bardzo solidna firma. Polecam ten sklep
1 / 5
2019-11-18 11:16:57
Apoloniusz
beznadziejne wykonanie ,niedoróbki w malowaniu , niektóre elementy wykonane z listewki ,odstająca okleina , wahadełko z blaszki po konserwie , mnóstwo plastiku ,"gong" o odgłosie stukania nieboszczyka po kościach ,bardzo droga imitacja ,zdecydowanie nie polecam
5 / 5
2019-11-15 19:19:15
Sandra
Zamówiony barometr był bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-11-15 13:41:10
Zygfryd
Pełen profesjonalizm. Chętna pomoc i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-15 07:57:09
Dominika
Bardzo dobry sklep i fachowa obsługa
5 / 5
2019-11-15 07:46:35
Alina
Szybka wysyłka zamówienia, towar dobrej, jakosci, zgdony z opisem, polecam.
5 / 5
2019-11-15 00:06:52
Nadia
Bardzo porządny sklep. Obsługa szybka, profesjonalna. Zakupiony towar elegancki, zgodny z opisem, bez zarzutu. Polecam ten sklep! :)
5 / 5
2019-11-14 19:06:24
Bartłomiej
Przesylka ładnie zapakowana, bardzo szybka dostawa towar lepszy niż się spodziewałem ,polecam
5 / 5
2019-11-14 13:03:50
Anastazja
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybko i bezproblemowo.
4 / 5
2019-11-14 12:38:35
Filip
Zegar w porządku, instrukcja obsługi kiepska.
5 / 5
2019-11-14 12:13:25
Ziemowit
Zamówienie zrealizowane w ciągu 2 dni roboczych. Na bieżąco informacje o przebiegu realizacji zamówienia. Możliwość śledzenia przesyłki. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam
4 / 5
2019-11-13 15:44:20
Mieczysław
Wszystko fajnie , ale w tej cenie za zegar , który zakupiłem powinny być jednak dwie baterie,które musiałem dodatkowo zakupić - pozdrawiam
5 / 5
2019-11-08 23:40:26
Felicjan
Świetny kontakt, wysyłka expresowa, super!
5 / 5
2019-11-08 17:39:20
Izabela
Super Sklep. POLECAM. Bardzo dobrze zabezpieczony towar przed uszkodzeniem. Sam zegar rewelacyjny. Jestem bardzo zadowolona zarówno z towaru jak i z prędkiej dostawy.
5 / 5
2019-11-08 12:24:11
Marcin
szybko sprawnie tak jak trzeba ?!
5 / 5
2019-11-07 11:19:35
Romuald
Mila obsługa, szybka realizacja.
5 / 5
2019-11-06 13:27:23
January
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-11-05 14:30:36
Jacek
TOWAR DOBRY NARA I SKLEP JEST DOBRY
5 / 5
2019-11-05 11:33:58
Apolonia
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar doberj jakosci. Polecam
5 / 5
2019-11-05 11:22:34
Irma
Towar super. Szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-11-05 09:05:24
Błażej
Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm!!!
5 / 5
2019-11-04 11:00:46
Tamara
Polecam z ogromną przyjemnością.
5 / 5
2019-10-31 11:47:11
Bernadeta
Towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2019-10-30 14:17:53
Franciszek
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dostarczenie przesyłki zostało zrealizowane bardzo szybko i sprawnie w ciągu 24 godzin. Co jest bardzo ważne zegarek dobrze zapakowany. Sklep z uwagi na obsługę mogę spokojnie polecić innym. Zegarek piękny, tarcza z rzymskimi cyframi dla mnie stanowi szczególny atut, fosforyzowane indeksy oraz wskazówki i świetna jakość wykonania - nie miałem dotąd tak dobrego zegarka, czego można chcieć więcej. Marek
5 / 5
2019-10-24 21:15:26
Jolanta
Świetny kontakt z obsługą. Informacje o statusie zamówienie przekazywane na bieżąco. Towar I klasa, a do tego świetna cena!
2 / 5
2019-10-23 23:19:43
Henryk
dokumenty (faktura i gwarancja) były tak zapakowane że o mało bym ich nie wyrzucił, zegar nie wybija godzin( lub przekłamuje np. o 11.00 wybił 8 razy, wcześniej o 10, wcale a o 9.00 wybił 6 razy...itp) nie wybija również pół godzin - nie umiem sobie z tym poradzić, prosiłem o przesłanie instrukcji - bez odzewu, na telefon nikt nie odpowiada
5 / 5
2019-10-22 09:02:50
Honorata
Super profesjonalny sklep, ekspresowa dostawa, bez żadnych wad:-)
5 / 5
2019-10-17 20:12:06
Agata
Pierwszy internetowy sklep który dał razem z rachunkiem podpisaną i podbita gwarancję na zegarek. W 100%polecam.
5 / 5
2019-10-17 12:45:44
Ireneusz
Sklep poinformował mnie o ponownej dostępności asortymentu. Zamówienie zrealizowane bez zarzutów, szybko przejrzyście i solidnie.
5 / 5
2019-10-17 10:19:38
Wioletta
Bardzo sprawnie, nie mam zastrzeżeń.
3 / 5
2019-10-16 10:23:06
Olaf
Gdybym wiedział że dostawa będzie trwać tydzień, to nie zamawiałbym produktu
5 / 5
2019-10-15 12:32:00
Julian
Sprawnie ,szybko zegar piękny
5 / 5
2019-10-14 16:51:42
Krystian
Super zakup, spełnienia oczekiwania w 100% polecam wszystkim!
5 / 5
2019-10-14 08:41:46
Eryka
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-10-12 11:19:18
Stanisława
Godne polecenia. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-11 13:13:36
Jan
Błyskawiczna realizacja, bez problemów.
5 / 5
2019-10-10 22:26:10
Jolanta
Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Przesyłka dotarła szybko.
5 / 5
2019-10-10 21:04:54
Damian
SZYBKA DOSTAWA. PORZĄDNA FIRMA. POLECAM
5 / 5
2019-10-10 17:56:21
Donata
Sprawna obsługa szybka dostawa
5 / 5
2019-10-09 08:01:11
Bernard
Towar, który otrzymałem spełnia moje wymagania.
5 / 5
2019-10-07 21:00:29
Antonina
Polecam zakupy na demus-zegarki, transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Zsłużone 5 gwiazdek.
4 / 5
2019-10-03 15:11:13
Ismena
Profesjonalna obsługa, elastyczna. Mały minus za niedomówienie podczas "negocjacji".
5 / 5
2019-10-02 13:24:10
Wiesława
Profesjonalny kontakt z klientem.
5 / 5
2019-09-30 21:43:44
Maria
Bardzo dobrze, produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami
3 / 5
2019-09-30 15:25:02
Wiesława
brak wiadomości o realnym terminie dostawy
5 / 5
2019-09-25 21:40:43
Celestyn
Świetna obsługa, duży wybór, błyskawiczna realizacja zamówienia, sprzedawany towar w stu procentach oryginalny. 10/10
5 / 5
2019-09-25 21:39:29
Damian
Gorąco polecam zakupy w sklepie. Świetne powiadamianie na każdym etapie przetwarzania zamówienia. Zegar zgodny z opisem a nawet ładniejszy w rzeczywistości, bardzo porządnie zabezpieczony do transportu.
2 / 5
2019-09-25 21:14:57
Barbara
Na razie czekam na przesyłkę, minęło już dwa tygodnie i nic . . . Miało być szybciej.
5 / 5
2019-09-21 07:39:46
Luba
Jedyny minus to czas na realizację zamówienia był dłuższy niż wynikało to z opisu
5 / 5
2019-09-20 10:46:31
Dorota
Transakcja bezproblemowa. Produkt OK. Szybka dostawa. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-09-19 18:48:41
Emilia
profesjonalna obsługa i doradztwo
5 / 5
2019-09-19 15:35:31
Patryk
Znakomity,profesjonalny Sprzedawca. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Dziękuję
5 / 5
2019-09-19 11:41:46
Maria
Wszystko odbyło się tak jak ustaliśmy. Bardzo dobrze.
5 / 5
2019-09-19 10:44:49
Sara
szybko, sprawnie, profesjonalnie
4 / 5
2019-09-18 13:17:51
Tomasz
Stosunkowo długa realizacja zamówienia. Zegar ładny. Brak baterii w zestawie. Nie funkcjonuje opcja ustawiania czasu drogą radiową, pomimo, iż radio znajdujące się w tym samym pomieszczeniu bez problemu aktualizuje czas właśnie drogą radiową. Przeceniony zakup. nowystaw
5 / 5
2019-09-13 10:13:41
Julianna
Wszytko super, szybko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-09-11 23:08:26
Stefania
Rzetelna firma. Towar zgodny z ofertą. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-11 21:13:53
Arlena
Sprawnie i zgodnie z opisem. Dobra cena. POLECAM
5 / 5
2019-09-09 21:37:06
Marta
Towar dostarczony szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-09-09 17:35:18
Gustaw
Firma solidna, dostawa szybka, kontakt bezpośredni beZ zarzutu.
5 / 5
2019-09-08 22:41:58
Mariusz
Bardzo profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-09-08 17:50:19
Robert
Poza tym, że jedna nóżka zegara jest krótsza i zegar się chwieje , reszta jest o.k. Firma powinna dokładniej sprawdzać towar który wypuszcza do wysyłki. zegar był przeznaczony na prezent.
5 / 5
2019-09-07 21:58:07
Cecyl
Transakcja przebiegła rewelacyjnie. Polecam. Towar idealny.
5 / 5
2019-09-07 17:01:00
Ada
Super, porzadny towar, szybka dostawa

Rzetelne opinie o Firma Demus