Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Firma Fotograficzna Fotos s.c.

Firma Fotograficzna Fotos s.c. Opinie 5.0 (19)

Rynek 10
37-100
Łańcut
172255362
opinie Firma Fotograficzna Fotos s.c.
speedtest
5.0
19
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-11-07 23:06:03
Antoni
Wspaniała i miła obsługa! Bardzo szybka dostawa, polecam serdecznie - to solidna firma, zależy im na kliencie.
5 / 5
2014-11-19 16:14:08
Kazimiera
Bardzo serdecznie polecam wszystkim zakupy w sklepie FOTOS cyfrowa.pl. Moje zamówienie było dość sporym wyzwaniem, a Pracownicy wykazali się pełnym profesjonalizmem i wywiązali się z transakcji lepiej niż wzorowo! Traktują klienta bardzo poważnie, z szacunkiem, kontakt jest sprawny, na najwyższym poziomie. Pozytywnie zaskakuje troska o klienta aż do momentu otrzymania towaru (idealnie zapakowanego, błyskawiczna przesyłka) - FOTOS cyfrowa.pl zdecydowanie wyróżnia się na tle innych sklepów! Raz jeszcze - polecam!
5 / 5
2014-05-22 22:05:43
Irma
Świetny aparacik zakupiony jako prezent komunijny. Atrakcyjna cena, dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka to atuty tego sklepu. Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-05-09 14:48:47
Ferdynand
Brak zadnych zastrzezen co do transakcji, towaru, przesylki, kontaktu!
5 / 5
2013-09-03 10:03:56
Sergiusz
super sklep, dbają o klienta, szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2013-08-31 22:17:10
Konstanty
To moja chyba już trzecia i czwarta lub czwarta i piąta transakcja z Cyfrowa.pl. Bardzo dobry kontakt, wysoka wiedza techniczna i przede wszystkim wspaniałe doradztwo. Nie wciskają klientom kitu, który ci najpewniej chcieliby usłyszeć, lecz doradzają rzetelnie i uczciwie. Co więcej - można wynegocjować naprawdę niezłą cenę za sprzęt. Serdecznie polecam.
5 / 5
2013-08-30 22:05:45
Wera
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, zarówno telefoniczny jak i emailowy, obsługa sympatyczna i życzliwa, a dostawa: ekspres! Polecam wszystkim ten sklep, sam już mam upatrzony następny aparat do zakupu, tym razem dla siebie. POLECAM!
5 / 5
2013-08-30 15:11:45
Oleg
Pierwszy raz skorzystałem z zakupów w tym sklepie.Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji mojego zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep .
5 / 5
2013-05-22 13:11:44
Robert
Co najważniejsze sprzedawca zna się na tym co sprzedaje. Extra, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2013-04-07 19:08:55
Bernard
po prostu super sklep-- szybko i tanio.
5 / 5
2013-04-06 13:45:49
Adrian
Pierwszy raz trafiłem na ofertę tego sklepu, bo, o ile wiem, działa on od niedawna. Ale poza tym kluczowym argumentem była o 100zł. niższa cena, niż gdziekolwiek indziej. Czynności kredytowe zostały przeprowadzone bardzo sprawnie ale, co najważniejsze, zakupiony aparat dostałem po prostu BŁYSKAWICZNIE !!! Nie zdążyłem nawet wpłacić wymaganego wkładu własnego. Rzecz niespotykana. Aparat oczywiście wysłany porządnym, renomowanym kurierem, nie jakimś pseudoprzewoźnikiem, który dowozi towary w różnym stanie. Praktycznie nie ma się do czego przyczepić. Wszystko na medal!
5 / 5
2012-11-28 21:18:52
Sonia
Dobry kontakt telefoniczny miła i kompetentna obsługa.
5 / 5
2012-09-25 23:34:55
Renia
Szybko sprawnie i bez zbędnych formalności. POLECAM
5 / 5
2012-09-11 13:27:24
Ernest
szybko, sprawnie, profesjonalnie, fachowa porada i potem wszystko zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2012-09-02 22:36:29
Zofia
Bardzo miły i dobry kontakt, zarówno mail jak też tel. Szybka przesyłka. Po raz kolejny jestem zadowolony z zakupów w sklepie fotos.
5 / 5
2012-09-01 15:20:28
Sofia
Załatwianie formalności, zakup i dostawa na poziomie b.dobrym. Terminowo i bez żadnych problemów.
5 / 5
2012-07-16 13:18:04
Beniamin
To już moja trzecia transakcja z tą firmą i muszę powiedzieć, że to jedna z najlepszych firm, z jaką miałem do czynienia - a miałem z wieloma... W pełni profesjonalne podejście, rzeczowe doradztwo, dobry wybór artykułów, wielokroć takich, które dopiero będą u większych potentatów, no i ceny - naprawdę niskie. Może nie najniższe w całej sieci, ale starają się, aby takie były. Szkoda, że nie wszystkie sklepy internetowe traktują klienta z takim profesjonalizmem. Czysta przyjemność kupowania w tym sklepie. Serdecznie i gorąco polecam.
5 / 5
2012-06-23 09:55:02
Konstanty
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Doskonały kontakt, fachowe porady, solidność i rzeczowość, szybka realizacja zamówienia. Sprzęt najwyższej jakości, bezpiecznie zapakowany. Polecam ten sklep z nieudawanym zadowoleniem. Pozdrawiam miłego Pana od zamówień.
5 / 5
2012-05-11 10:00:48
Faustyna
Bardzo dobra i szybka informacja. Dostawa (obiektyw SONY SEL 55210) szybka i dokładnie zgodnie z umową. Sprzęt bez zarzutu. Cena korzystna. Bardzo polecam ten sklep !!

Rzetelne opinie o Firma Fotograficzna Fotos s.c.