Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Firma Fotograficzna Fotos s.c.

Firma Fotograficzna Fotos s.c. Opinie 5.0 (19)

Rynek 10
37-100
Łańcut
172255362
opinie Firma Fotograficzna Fotos s.c.
5.0
19
Opinii

Doskonale

5 / 5
2015-11-07 23:06:03
Antoni
Wspaniała i miła obsługa! Bardzo szybka dostawa, polecam serdecznie - to solidna firma, zależy im na kliencie.
5 / 5
2014-11-19 16:14:08
Kazimiera
Bardzo serdecznie polecam wszystkim zakupy w sklepie FOTOS cyfrowa.pl. Moje zamówienie było dość sporym wyzwaniem, a Pracownicy wykazali się pełnym profesjonalizmem i wywiązali się z transakcji lepiej niż wzorowo! Traktują klienta bardzo poważnie, z szacunkiem, kontakt jest sprawny, na najwyższym poziomie. Pozytywnie zaskakuje troska o klienta aż do momentu otrzymania towaru (idealnie zapakowanego, błyskawiczna przesyłka) - FOTOS cyfrowa.pl zdecydowanie wyróżnia się na tle innych sklepów! Raz jeszcze - polecam!
5 / 5
2014-05-22 22:05:43
Irma
Świetny aparacik zakupiony jako prezent komunijny. Atrakcyjna cena, dobry kontakt i błyskawiczna przesyłka to atuty tego sklepu. Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2014-05-09 14:48:47
Ferdynand
Brak zadnych zastrzezen co do transakcji, towaru, przesylki, kontaktu!
5 / 5
2013-09-03 10:03:56
Sergiusz
super sklep, dbają o klienta, szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2013-08-31 22:17:10
Konstanty
To moja chyba już trzecia i czwarta lub czwarta i piąta transakcja z Cyfrowa.pl. Bardzo dobry kontakt, wysoka wiedza techniczna i przede wszystkim wspaniałe doradztwo. Nie wciskają klientom kitu, który ci najpewniej chcieliby usłyszeć, lecz doradzają rzetelnie i uczciwie. Co więcej - można wynegocjować naprawdę niezłą cenę za sprzęt. Serdecznie polecam.
5 / 5
2013-08-30 22:05:45
Wera
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, zarówno telefoniczny jak i emailowy, obsługa sympatyczna i życzliwa, a dostawa: ekspres! Polecam wszystkim ten sklep, sam już mam upatrzony następny aparat do zakupu, tym razem dla siebie. POLECAM!
5 / 5
2013-08-30 15:11:45
Oleg
Pierwszy raz skorzystałem z zakupów w tym sklepie.Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji mojego zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep .
5 / 5
2013-05-22 13:11:44
Robert
Co najważniejsze sprzedawca zna się na tym co sprzedaje. Extra, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2013-04-07 19:08:55
Bernard
po prostu super sklep-- szybko i tanio.

Rzetelne opinie o Firma Fotograficzna Fotos s.c.