Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Fotelarnia

Fotelarnia Opinie 4.4 (126)

Os. Sienkiewicza 9/42
32-020
Wieliczka
532-178-788
opinie Fotelarnia
4.4
126
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-12-29 03:30:07
Taka_Ania
Zamówiłam piękny stół Sandor, prezentuje się rewelacyjnie, polecam
5 / 5
2023-10-16 14:17:17
Sylwester
Fotel bardzo ładny i dobrze wykonany, dobry kontakt ze sprzedającym, pozdrawiam
5 / 5
2023-09-25 03:59:13
Karola
Ok, udane zakupy
5 / 5
2023-09-20 13:28:26
Tomasz
Fajne, zgrabne biurko, obsługa na plus. Polecam
5 / 5
2023-09-19 19:55:57
Lilka
Super zakup, dziękuję
5 / 5
2023-09-19 03:29:08
Piotr
Poprosiłem o szybką wysyłkę i na drugi dzien zamówienie było wysłane. Polecam :)
5 / 5
2023-09-18 09:44:33
Elżbieta
Dobrze, polecam
5 / 5
2023-09-17 13:16:21
Sławek
Fajny sklep, sprawnie zrealizowane zamowienie
5 / 5
2023-09-15 12:41:04
Karolina
Wszystko sprawne i miło
5 / 5
2023-09-15 05:38:24
Artur
ok, polecam
5 / 5
2023-09-15 02:57:31
Edek
SUPER SKLEP!!!!!
5 / 5
2023-09-14 11:02:44
Ok01
Ok, sklep fotelarnia godny polecenia
5 / 5
2023-09-14 10:00:09
Undo099
Bardzo ładne łożko. Szczerze polecam
1 / 5
2023-09-14 09:59:39
Undo099
Bardzo ładne łożko. Szczerze polecam
5 / 5
2023-09-14 02:56:22
Tomek
Wszystko dobrze
5 / 5
2023-09-14 01:11:56
Elżbieta
Ok, polecam
5 / 5
2023-09-13 15:11:20
Waldemar S
Jakość świetna. Bardzo dobrze wysyłka zabezpieczona,miły kurier pomógł wnieść fotel do mieszkania. Naprawdę z czysta przyjemnością polecam
5 / 5
2023-09-13 08:02:26
Aleksandra
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z zamówieniem, szybko dostarczony towar. Komplet mebli bardzo ładny i miejmy nadzieję, tak samo wytrzymały:)
5 / 5
2023-09-13 06:02:09
Katarzyna
Satysfakcja całkowita. Biurko idealne
5 / 5
2023-09-13 03:51:21
Staszek_70
Krzesła bardzo ładne, miła i kompetentna obsługa. Polecam
5 / 5
2023-09-12 12:23:29
Tomcio
Ok, polecam
5 / 5
2023-09-12 11:09:09
Karol
To był mój pierwszy zakup, ale zapewne nie ostatni. Mają szeroki wybór i bardzo dobre ceny. Wielki plus za szybką wysyłkę.
5 / 5
2023-09-12 10:31:01
Zbyszek Ś.
Transakcja udana i bezproblemowa. Uszak fajowy.
5 / 5
2023-09-12 09:14:36
Antoni
Towar dobrej jakości, zamówienie szybko wysłane, kontakt bezproblemowy.
5 / 5
2023-09-12 09:10:53
Baska
Super szybko! Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym! Polecam
5 / 5
2023-09-12 09:07:14
Ewelajna
Polecam, miła obsługa!
1 / 5
2023-07-24 04:39:10
Jerzy
Brak słów. Ten sklep nie istnieje.
1 / 5
2023-07-19 09:03:12
Aleksandra
Ten niby internetowy sklep to porażka. Nie warto robić w nim zakupów
1 / 5
2023-07-18 10:12:05
Basia
Ten sklep jeszcze istnieje? Przecież oni nie mają towaru. Stanowczo nie polecam.
1 / 5
2023-07-18 10:07:16
Maria
Jestem rozczarowana towarem jaki otrzymałam. Żałuję zakupu w tym sklepie.
1 / 5
2023-07-18 10:00:18
Anna.K
Seksistowski sprzedawca
1 / 5
2023-07-18 09:59:41
Janek
Nie polecam i tyle
1 / 5
2023-07-18 09:59:26
Patryk
Brak szacunku do klijenta
1 / 5
2023-07-18 09:59:08
Seba
Do d**y sklep
1 / 5
2023-07-18 09:58:19
Katarzyna
Nie polecam sklepu zakupiony towar nie zgodny z tym co prezentują na stronie.
1 / 5
2023-07-18 09:55:52
Mateusz
Sklepu nie polecam. Nie realizują zamówień. Nie zwracają gotówki. Zbywają klienta gdy się upomina o towar. Brak przesyłki tłumaczą wina dostawcy.
1 / 5
2023-07-18 09:50:10
Bartosz
Nie polecam tego sklepu. Kartony przyjechały uszkodzone a w nich towar nie zgodny, z tym co było prezentowane na stronie sklepu. Nie wystawiają faktur i nie dają paragonów. Firma typu ,, krzak".
1 / 5
2023-07-18 07:53:52
Kazimierz
Oszuści, którzy chcą dużych pieniędzy za uszkodzony towar nie zgodny z opisem na zdjęciu. Nie polecam.
1 / 5
2023-07-18 07:51:26
Oszukany dwukrotnie klient
Wysyłają dwukrotnie wadliwy towar, bez jakichkolwiek zabezpieczeń w podróży. Nie odpowiadają na maile ani na telefon. Nie polecam. Kupno w tym sklepie = zmarnowane pieniądze i czas
5 / 5
2022-11-27 11:45:52
Michal
Polecam ten sklep
1 / 5
2021-10-28 17:26:18
Kazimierz
Zakupione meble Snap dąb lefkas Czarny mat ,wyglądały tylko ładnie na zdjęciach, Nie polecam tego produktu To bezwartościowy towar który wylądował w garażu Jak można sprzedawać Coś czego się nieda skręcić To jakaś zbieranina z kilku mebli Niepasujące otwory,w każdym segmencie ,to szok w dzisiejszych czasach ,jeszcze nigdy nie trafiłem na tak felerny towar ,,,,nie polecam ,nie polecam ,szkoda pięciuset złotych ,niech producent weżmnie zestaw ,i komisyjnie s spróbuje skręcić ,a przekona się jaki bubel sprzedaje pozdrawiam
5 / 5
2020-02-21 21:43:52
Karolina
Sklep świetny, ale akurat hookery, które zamówiłam nie są aż takiej dobrej jakości. Lepiej wyglądają na zdjęciu.
5 / 5
2020-02-20 22:45:29
Aldona
Szybka, darmowa dostawa, a fotel bardzo wygodny
3 / 5
2020-02-20 09:32:40
Hanna
Bardzo szybka wysyłka, dostawa również bez zarzutów. Jednak liczyliśmy, że stół, który zamówiliśmy - Halmar dąb złoty, będzie trochę lepszej jakości. Bardzo podoba mi się design, ale okleina jest kiepsko wykonana. Było widać trochę niedociągnięć i niestety już na drugi dzień zauważyliśmy lekko starty brzeg stołu, co świadczy o użyciu słabego jakościowo materiału. Mam nadzieję, że stół chociaż przez jakiś czas będzie wyglądał ładnie, jednak nastawiam się na zrobienie jego renowacji. Cena do jakości chyba niekoniecznie dopasowana, bo w tej cenie albo nawet trochę niższej w marketach typu brw można kupić coś solidniejszego. Wybrałam go przede wszystkim ze względu na design i za to go uwielbiam.
5 / 5
2020-02-18 22:24:33
Jolanta
fotel zrealizowany zgodnie z planem i o czasie. wszystko ok.
5 / 5
2020-02-17 17:15:04
Konstanty
Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa i bezpłatna jestem bardzo zadowolona polecam.
5 / 5
2020-02-14 23:54:41
Romuald
Wszystko ok. Informacje o dostawie na biezaco. Pilecam
5 / 5
2020-02-13 16:39:22
Julianna
Bezproblemowy kontakt. Obsluga miła i pomocna. Przedylka zapakowana z dbałością o bezpieczeństwo w transporcie
5 / 5
2020-02-07 13:41:00
Lesław
Towar zgodny z opisem. Miła obsługa.
5 / 5
2020-01-31 14:59:12
Bogna
Jestem zadowolona, meble jak w opisie, szybka wysyłka. Jedynie upierdliwie przysyłają już trzeci mail, żebym oceniła na Ceneo. Widać działa, bo dla świętego spokoju oceniam. Polecam
5 / 5
2020-01-22 12:18:22
Krzysztof
Sklep godny polecenia! Towar zgodny z opisem - ława jest super!
5 / 5
2020-01-17 23:58:57
Fryderyka
Dobry kontakt. Polecam jak najbardziej ten sklep.
5 / 5
2020-01-16 10:36:53
Celestyn
Wszystko ok, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym.
5 / 5
2020-01-14 14:43:15
Marta
Bardzo szybko dostarczony towar, nie uszkodzony w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem Fotelarnia.pl. Polecam.
5 / 5
2020-01-14 10:04:30
Danuta
Towar zgodny z zamówieniem. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Polecam.
5 / 5
2020-01-07 14:47:17
Ernest
Jestem bardzo zadowolony z serwisu jak i z mebli ktore zamowilem. Polecam bardzo goraco. Marek
5 / 5
2019-12-30 13:02:23
Eugenia
Zamówiony stół dotarł bardzo dobrze zabezpieczony wszystko ok
5 / 5
2019-12-29 21:16:54
Jacek
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja
4 / 5
2019-12-29 20:27:34
Celestyna
zabrakło mi informacji w trakcie realizacji - oprócz tego sklep jest jak najbardziej ok
4 / 5
2019-12-26 19:42:50
Ida
Fotel jak najbardziej w porządku, tylko że podczas małego masażu podnóżek do nóg jest zbyt niski. fotelarnia.pl spełnia moje oczekiwania, wysyłacie państwo swoje produkty w szybkim czasie, jest ok.
5 / 5
2019-12-25 11:39:21
Oskar
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-25 09:14:54
Adam
Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-24 13:23:55
Klemens
Meble solidne, bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-12-20 18:34:37
Remigiusz
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-20 16:10:50
Maksymilian
Wszystko ok. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-12-19 10:34:23
Magda
Jestem po wrażeniem serwisu i całej operacji zakupu mebli w Fotelarnia.pl łącznie z transportem. Mieszkam na stałe w Norwegii i z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć że norweski servismann może się uczyć od Fotelarnia.pl Dziękuję i pozdrawiam Marek
5 / 5
2019-12-17 14:12:49
Weronika
bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą - polecam
5 / 5
2019-12-13 15:46:40
Przemysław
super sprzedawca gorąco polecam
5 / 5
2019-12-12 20:37:15
Leszek
Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Transport i wniesienie ustalone indywidualnie. Bardzo grzeczna i pomocna obsługa . Polecam
5 / 5
2019-12-10 14:22:10
Bogusława
Solidny i przyjazny sprzedawca. Polecam go każdemu.
5 / 5
2019-12-10 11:55:54
Lucjan
Jestem bardzo zadowolona z towaru oraz obsługi sklepu. Wszystko jest w porządku. Bardzo dobry i miły kontakt telefoniczny oraz na chacie. Polecam sklep innym.
5 / 5
2019-11-27 13:07:41
Michał
Super kontakt ze sprzedającym odpowiedź na moje pytania natychmiastowo.polecam 💯
5 / 5
2019-11-22 16:48:22
Amelia
Super sklep. Odpowiedzi na maila tego samego dnia, zamówienie zrealizowane w terminie. Polecam
5 / 5
2019-11-22 14:33:22
Adam
Bardzo dobry sklep internetowy
5 / 5
2019-11-21 15:40:20
Anita
Sklep super , fotele które zakupiłam wygodne bardzo ale niestety zaniske , wysokość siedziska jest regulowana ale niestety mało się podnosi do góry.
5 / 5
2019-11-20 19:15:06
Iga
Szybka wysyłka, sprawna obsługa, 5 gwiazdek!!
5 / 5
2019-11-04 13:10:53
Anita
Bardzo sprawna dostawa, wszystko ok.
5 / 5
2019-11-04 09:28:29
Dymitr
Fotel jest super i dziecko zadowolone.
5 / 5
2019-11-02 11:36:17
Aga
Zakupy w sklepie były dla mnie prawdziwą przyjemnością. Fotel sliczny a jego cena konkurencyjna w porównaniu z innymi sklepami. Zamówienie zostało szybko zrealizowane .Dodatkowa zaletą była przesyłka gratis
5 / 5
2019-10-29 10:31:35
Angelika
WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM. POLECAM
5 / 5
2019-10-22 14:10:25
Hanna
Współpraca z fotelarnia.pl przebiegła na bdb poziomie. Kontakt online przebiegł pozytywnie, a ustalenia co do ewentualnego zwrotu towaru są bezproblemowe i na korzyść klienta. Bardzo dobre podejście w referencji obsługi i sprzedaży na odległość. Inne sklepy mogą uczyć się od fotelarnia.pl. Jestem bardzo zadowolony z zakupu fotela/krzesła obrotowego ponieważ w dużej mierze pomaga mi w codziennej pracy burowej. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-10-22 09:02:00
Mariola
Ława w konkurencyjnej cenie. Dotarła szybko.
4 / 5
2019-10-09 11:16:08
Dorota
Polecam zakupy w sklepie fotelarnia innych klientom. Wszystko poszło sprawnie
5 / 5
2019-10-07 09:29:46
Luba
5. Bardzo miła obsługa; towar taki sobie, ale nie z winy sklepu; sklep ułatwił jego zwrot
5 / 5
2019-10-01 22:05:05
Leon
dostawa była sprawna i szybka
5 / 5
2019-10-01 09:12:00
Wiola
Szybka realizacja, po odbiorze towar reklamowany, bezproblemowa realizacja reklamacji i wymiana uszkodzonego elementu, polecam
5 / 5
2019-09-27 12:18:01
Feliks
Jesteśmy zadowoleni, miły kontakt, towar szybko dostarczony. Polecamy
5 / 5
2019-09-20 21:39:18
Romuald
Polecam. Super kontakt. Mega szybka wysyłka. Wszystko w jak najlepszym porządku 👍👍
5 / 5
2019-09-20 00:27:21
Arlena
Chwilkę trwało, ale mebelek dojechał, jest bardzo porządny i dobrze wygląda
5 / 5
2019-09-19 14:14:02
Arlena
Miła obsługa, polecam ten sklep ;)
5 / 5
2019-09-19 12:31:28
Teresa
Jestem zachwycona obsługą, biurko w 100% spełnia moje oczekiwania i jest w pełni zgodne z opisem, a kurier dowożący (choć z innej firmy) był bardzo miły i uczynny. Ale przede wszystkim jakość obsługi jest fantastyczna.
5 / 5
2019-09-16 17:00:53
Daniela
Bardzo sprawnie i szybko, polecam zakupy z tym sklepie
5 / 5
2019-09-04 19:17:15
Arnold
Jetem zadowolony z obsługi w sklepie Fotelarnia oraz zakupionego produktu. Polecam.
5 / 5
2019-09-02 10:55:02
Remigiusz
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
5 / 5
2019-08-27 20:04:14
Kalina
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
1 / 5
2019-08-25 08:17:26
Fabian
Niestety otrzymałem uszkodzoną przesylke, obfite rogi i odpryski na płycie górnej szafki. Żle zabezpieczona przesyłka.
5 / 5
2019-08-23 15:28:24
Antoni
Polecam sklep, bardzo szybka obsługa i przesyłka.
5 / 5
2019-08-21 20:10:44
Henryk
Profesjonalne podejście, zaangażowanie na każdym etapie ransakcji. Polecam!!!
5 / 5
2019-08-14 14:46:45
Dorota
Świetna obsługa. Kontakt rewelacyjny. Po odebraniu przesyłki okazało się, że jeden z elementów posiada uszkodzenia wynikające z błędu na etapie produkcji. Cała procedura reklamacyjna załatwiona niemalże "od ręki". Bardzo polecam.
5 / 5
2019-08-07 14:48:53
Laura
Zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko zgodnie z informacją na na stronie.
5 / 5
2019-08-01 12:23:43
Wieńczysła
Wszystko przebieglo bez zarzutu. Byla wada fabryczna ale po wyslaniu informacji szybko zrealizowali reklamacje wszystko jest ok
5 / 5
2019-07-25 12:02:42
Maksym
Fantastyczny kontakt i wzorowa jakość usługi.
5 / 5
2019-07-23 11:53:08
Wiktor
Wzorowy przebieg transakcji, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-07-22 11:22:33
Sebastian
Stół super, ładny, prosty w montażu, solidny. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-07-10 21:51:55
Celestyn
Fotel jest piękny, przesyłka ekspresowa .POLECAM
5 / 5
2019-06-28 10:28:10
Edmund
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-26 14:33:08
Beniamin
Sprawnie, szybko, informacja o realizacji dostawy.Towar zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2019-06-20 11:59:51
Brygida
bardzo dobry kontakt, wszystko OK
5 / 5
2019-06-07 06:14:14
Konrad
byłem miło zaskoczony szybkością realizacji zamówienia
4 / 5
2019-06-05 16:56:55
Hanna
Godni polecenia, kontakt bez zarzutu. Terminowość dostawy.
5 / 5
2019-05-24 10:10:53
Janina
Polecam, miły kontakt i szybka wysyłka
5 / 5
2019-05-16 10:07:14
Honorata
Sprawnie, sympatycznie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-04-19 23:22:07
Ignacy
Polecam sprzedawcę, stolik zgodny z opisem, transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-04-19 23:22:07
Rozalia
Polecam sprzedawcę, stolik zgodny z opisem, transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-02-21 09:17:19
Kajetan
Wszystko w porządku, towar nieuszkodzony, dobrze zapakowany. Szybka dostawa (2dni).
5 / 5
2019-01-28 23:18:34
Henryka
Jedyny minus to brak wcześniejszej informacji o terminie dostawy (na odbiór kilku sztuk sporych mebli niestety trzeba się przygotować), kurier zadzwonił że będzie za 1,5 h. Poza tym wszytsko w porządkiu, meble całe, kurier i obsługa bardzo mili i pomocni. Polecam
5 / 5
2018-08-26 20:52:47
Jarosław
Jestem zadowolona ze współpracy.
5 / 5
2018-07-09 14:00:29
Radosław
Szybka i sprawna realizacja. Polecam
5 / 5
2018-07-05 07:52:44
Władysław
Jestem zadwowolona z działania sklepu - dobre podejście do sprawy. Na pytania odpowiadano sprawnie, a dostawa zamówienia odbyła się w ciagu trzech dni robiczych.
5 / 5
2018-06-11 22:30:05
Daniel
Szybko i profesjonalnie, polecam ten sklep.
5 / 5
2018-05-22 14:54:54
Iwo
Wszystko ok, szczerze polecam!
5 / 5
2018-05-14 10:05:02
Eugenia
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-04-26 11:57:30
Paula
fajny kontakt przed i po zakupie, podoba mi się znajomość asortymentu pracowników - polecono mi kilka stołów, których nie widziałam a spełniały moje wymagania
5 / 5
2018-03-01 14:33:09
Leszek
Wszystko ok, transakcja przebiegła bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Polecam!
5 / 5
2018-02-20 18:41:06
Teodor
Profesjonalna obsługa, otrzymałem wiele cennych porad w sprawie doboru foteli. Polecam !
5 / 5
2018-02-13 11:50:31
Izabela
bardzo dobry sklep - szybka dostawa towaru, atrakcyjna cena, towar zgodny z opisem.

Rzetelne opinie o Fotelarnia