Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Foto-Net

Foto-Net Opinie 4.9 (358)

Krasińskiego 6
43-300
Bielsko-Biała
884-839-839
opinie Foto-Net
speedtest
4.9
358
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 22:12:02
Edward
Profesjonalnie i szybko , z towaru jestem zadowolony w 100%. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-02-17 15:15:51
Bogusława
Dobry kontakt, towar na drogi dzień w moich rekach. Pomoc w wyborze.
5 / 5
2020-02-17 11:26:06
Urszula
Zakupiłam sprzęt do domowego studio. Otrzymałam fachowe porady. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 18:33:11
Daniel
kontakt wspaniały reakcja od razu
5 / 5
2020-02-12 22:49:40
Łucja
Fachowe doradztwo, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2020-02-12 09:02:52
Liza
Wszystko sprawnie i konkretnie.
5 / 5
2020-02-11 11:20:55
Klaudiusz
Bardzo miły kontakt i szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-07 12:18:40
Kamil
jestem bardzo zadowolony, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2020-02-05 14:31:48
Laura
Przejściówka commlite do sony. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-05 11:36:56
Zdzisława
JAk zawsze niezawodnie - kupuję u nich już od 4 lat i zawsze bez zarzutu. Kiedy ra zprzytrafił się problem ze sprzętem - szybko pomogli skontaktować z producentem i obsłużyli proces gwarancyjny. Polecam!
5 / 5
2020-02-03 17:11:11
Zenon
Bardzo dobry kontakt. Dobre doradztwo.
5 / 5
2020-01-28 13:17:26
Gabriela
Sklep godny polecenia. Świetny kontakt z klientem. Bardzo szybka i rzeczowa odpowiedź na zadawane pytania
5 / 5
2020-01-24 14:05:55
Andrzej
Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-23 19:35:04
Benedykt
Szybkie i bezproblemowe zakupy.
5 / 5
2020-01-23 12:00:38
Daria
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, miła obsługa, towar szybko wysłany i bardzo dobrej jakości
5 / 5
2020-01-21 15:52:00
Sebastian
zakup głowicy fotograficznej (używanej) oceniam pozytywnie stan techniczny tak jak w opisie 5/5
5 / 5
2020-01-21 09:58:43
Jerzy
Zamowiony towar foto dostarczony sprawnie, zgodnie z opisem, dobry kontakt ze sprzedawca
5 / 5
2020-01-20 10:01:51
Paula
cały proces odbył się bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-18 19:41:55
Irmina
Polecam sklep zamówienie zgodne z oczekiwaniem, Wszystko super.
5 / 5
2020-01-16 09:57:02
Radosław
Przyjazny kontakt, także na sms, wszytko sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-01-11 07:14:29
Bronisława
Bardzo dobry kontakt, fachowe doradztwo, błyskawiczna reakcja. Przesyłka zqbezpieczona wystarczająco.
5 / 5
2020-01-10 15:01:42
Oksana
Obsługa Petarda jak na 5 gwiazdek przystało.
5 / 5
2020-01-06 11:18:51
Leon
Z tego sklepu korzystam od kilku lat. Jest wszystko tak jak powinno być :)
5 / 5
2020-01-03 20:18:16
Rudolf
Cena lepsza niż u konkurencji, towar dotarł do mnie szybko, dobrze zapakowany i sam obiektyw pierwsza klasa. Polecam :)
5 / 5
2020-01-03 10:29:46
Józef
Znakomity sklep, bardzo profesjonalne doradztwo - mogę polecić każdemu wymagającemu klientowi!
5 / 5
2019-12-30 11:34:33
Martyna
Duży profesjonalizm, doradztwo w kwestii zakupionych produktów oraz wyjście na przeciw potrzebom klienta. To rzeczy, które najbardziej cenię w sklepach i tutaj moje oczekiwania zostały spełnione. Bardzo dziękuję, jestem ogromnie wdzięczna za obsługę, szybką wysyłkę towaru i faktur.
5 / 5
2019-12-30 09:44:53
Krystyna
Wysyłka od razu bo otrzymaniu pieniędzy i na następny dzień był już plecak. Polecam.
5 / 5
2019-12-27 12:10:49
Przemysław
Dobry kontakt.Szybka dostawa.Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-12-26 13:10:36
Paulina
Fachowe doradztwo, przyjazna atmosfera, szybki czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-12-23 12:08:29
Elwira
Świetny kontakt, szybka wysyłka, polecam
1 / 5
2019-12-23 11:48:03
Andrzej
Obsługa wymyśla jakieś niedorzeczne problemy. Opis produktu i tłumaczenia obsługi to dwie różne rzeczy. Paczka dotarła szybko i tylko to na plus.
5 / 5
2019-12-18 15:22:03
Wiesława
Ekspresowa wysyłka, dobre ceny i powiadomienia o statusie.
5 / 5
2019-12-17 11:09:30
Kazimiera
Fachowość, precyzja i "słuchanie" klienta - absolutnie polecam
5 / 5
2019-12-08 12:39:05
Robert
Doskonały sklep, wszystko OK.
5 / 5
2019-12-08 09:24:07
Gustaw
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam!
5 / 5
2019-12-05 20:58:25
Lesław
szybko załatwili zamówienie
5 / 5
2019-12-04 12:46:35
Emanuel
Dobra relacja. Wszystko na plus :)
5 / 5
2019-12-04 06:57:25
Sławomir
Doskonała obsługa. Pomyliłem się i zamówiłem złą wersję towaru - wymiana na właściwy przebiegła idealnie i szybko. Towar zgodny z opisami.
5 / 5
2019-12-03 16:26:21
Cecyl
Wszystko bardzo ok. z jedną malutką uwagą - towar otrzymałem w opakowaniu zastępczym.
5 / 5
2019-12-02 12:48:32
Bernard
Dobra cena, przesyłka szybko dostarczona. Polecam.
5 / 5
2019-12-01 19:31:41
Anna
Solidnie zapakowane, zgodne z opisem - POLECAM !
5 / 5
2019-11-29 06:17:26
Laura
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-27 17:03:12
Walentyna
Mega pozyrywny sklep. Dobry kontakt. Wszytsko jak w opisie. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-11-26 12:39:47
Jakub
Wszystko w porzadku ☺️ Polecam sklep
4 / 5
2019-11-20 15:25:13
Dorota
zdjęcia produktu wprowadzały w błąd, poza tym wszystko OK
5 / 5
2019-11-20 13:15:46
Arleta
Świetna komunikacja! Pomimo małych perturbacji, które nie były z winy sklepu Państwo dołożyli wszelkich starań, aby pomóc. Tak też się stało. Towar był na czas. Ceny bardzo dobre. Dziękuję, na pewno wrócę
5 / 5
2019-11-19 22:44:02
Alfred
FOTO-NET - lepiej nie można. Polecam.
5 / 5
2019-11-18 21:15:42
Idzi
Powiem tak: Myślałem, że mnie już nic nie zdziwi na Allegro, bo z przeróżnymi sprzedającymi miałem do czynienia..., ale ten Allegrowicz wycina wszystkich - perfekcja pod każdym względem. Idealny kontakt telefoniczny w trakcie transakcji, który wyjaśnił wszystkie wątpliwości, mega szybka dostawa - dosłownie na drugi dzień po kupnie. I do tego wszystko z zachowaniem kulturki i sympatycznych rozmów. POLECAM foto-net, bardzo i w pełni świadomie polecam. Wrócę tu na kolejne zakupy.
5 / 5
2019-11-18 09:52:52
Bronisława
Bez uwag. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-11-12 12:50:12
Natalia
zawsze tam kupuję, gdy mam coś z foto do kupienia
5 / 5
2019-11-10 23:25:58
Diana
Dobrej jakości produkt. Chętnie bym kupił po raz drugi.
3 / 5
2019-11-04 17:15:57
Ferdynand
Bardzo długi czas wysyłki. (Jakieś 8 dni) W końcu zadzwoniłem do sklepu i zapytałem się kiedy wyślą towar. Powiedzieli, że następnego dnia. Następnego dnia dzwonili do mnie gdy bylem w pracy jako że nie odebrałem to stwierdzili, że nie mogą wysłać bo nie wiedzą czy będę mógł odebrać paczkę.... Towar doszedł cały i bez zarzutów ale czas realizacji pozostawia wiele do życzenia.
5 / 5
2019-11-04 14:40:04
Matylda
Bardzo miły kontakt, profesjonalna obsługa, polecam.
5 / 5
2019-10-30 02:20:43
Radosław
Wszystko OK, towar otrzymalem dobrze zapakowany, zgodny z opisem, szybka wysylka.Polecam.
5 / 5
2019-10-29 14:50:37
Regina
Profesjonalnie i szybko , bez problemów
5 / 5
2019-10-28 11:44:56
Tadeusz
super kontakt z pracownikami! Usprawnił bym tylko system zamówień i ich realizacji. Długo to trwa jak na dzisiejsze czasy. POLECAM
5 / 5
2019-10-23 11:09:47
Tadeusz
Warte polecenia, dobra obsługa, szeroki wybór
5 / 5
2019-10-21 10:55:18
Dominik
świetny kontakt, sprzęt taki jak chciałem ;)
5 / 5
2019-10-17 18:54:23
Marta
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
3 / 5
2019-10-15 14:40:00
Jowita
Długi czas oczekiwania na dostawę, trochę długa procedura przyjmowania i realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-10-05 10:22:24
Otylia
Bardzo dobry kontakt i super Panowie
5 / 5
2019-10-02 11:17:36
Teresa
Super sklep, bardzo miła obsługa, dobrze zorganizowani.
5 / 5
2019-09-26 14:50:38
Monika
miła obsługa, wszystko załatwione zgodnie z moją prośbą.
5 / 5
2019-09-26 14:25:36
Eryka
Fachowo i szybko. Towar zgodny z oczekiwaniem
5 / 5
2019-09-23 19:04:19
Janusz
Genialny kontakt, towar najwyższej jakości.
5 / 5
2019-09-21 09:50:48
Łukasz
Solidna firma. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-09-20 12:42:07
Maksymilian
Naprawdę solidna, dbająca o klienta firma. Zamówiony towar okazał się niemożliwy do sprowadzenia w krótkim czasie. W działającej bez zarzutu komunikacji ze sklepem poprosiłem, że gdy tylko towar będzie możliwy do sprowadzenia, jestem chętny do jego nabycia. Po 3 miesiącach od ostatniej korespondencji (producent nie spieszył się) sklep zrealizował transakcję w kilka godzin, zaś przesyłka (UPS) była u mnie w niespełna 24 godziny od momentu realizacji płatności. Gratuluję sumienności i dbałości o klienta!
5 / 5
2019-09-17 09:52:47
Ada
Bardzo dobra obsługa i doradztwo. Super kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-09-13 13:34:21
Hanna
zakupy przebiegły bez zarzutu
3 / 5
2019-09-12 16:21:17
Konstancja
Adapter Viltrox nie dziala z Lumix GH5.Probowalem z trzema szklami Canon- 50 1.4, 28-135, 70-300. Aparat sie wiesza za kazdym razem.Odsylam towar do sprzedawcy i zadam zwrotu zaplaty.
4 / 5
2019-09-10 13:13:14
Gabriel
Dobry kontakt z klientem, ale długi czas realizacji.
5 / 5
2019-09-05 22:49:12
Waldemar
Bardzo dobry sklep. Konkurencyjne ceny. Szybki kontakt i wysyłka
5 / 5
2019-09-03 17:22:09
Liwia
serdecznie polecam ta firme. napewni sie nie zawiedziecie
5 / 5
2019-09-02 11:46:26
Radosław
Udane zakupy możliwość negocjacji
5 / 5
2019-08-31 19:48:42
Urszula
Doskonały partner w zakupach.
5 / 5
2019-08-30 10:59:40
Celina
Spawnie i szybko.Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-22 17:52:21
Józef
Bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-18 18:07:58
Włodzimierz
Sprawnie, szybko. Nawet szybciej niż zakładali w pierwszy majlu
4 / 5
2019-08-13 11:31:21
Błażej
Towar spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2019-08-13 11:23:37
Kajetan
rewelacja, kontakt, obsluga, wiedza i ceny.
5 / 5
2019-08-07 22:38:28
Henryka
Super sklep.Znalazłam obiektyw w najlepszej możliwej cenie.Profesjonalnie, szybko, świetny kontakt.Paczka super zapakowana, faktura dołączona do przesyłki.Mega zadowolenie.Polecam
5 / 5
2019-08-07 10:56:03
Konrad
Wszystko absolutnie zgodnie z opisem. Zakup filmów przez alegro. Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona. I roi wszystko w bardzo rozsądnej cenie. Polecam
5 / 5
2019-08-06 10:56:17
Henryk
Bardzo ok. Szybka wysyłka. Solidne opakowanie.
5 / 5
2019-08-02 03:02:36
Liliana
znakomity kontakt z obsługa sklepu! polecam
5 / 5
2019-08-01 21:01:03
Izabela
Sklep Super. Wszystko w porządku. Polwcam.
5 / 5
2019-07-30 12:17:16
Maria
Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Sprawna obsługa.
5 / 5
2019-07-29 20:12:59
Sandra
Zdecydowanie godni polecenia. Duże zaangażowanie nawet w drobną sprawę i świetny, pomocny kontakt.
5 / 5
2019-07-29 10:57:40
Jan
Doskonale, jak zawsze od nie pamiętamy już ilu lat.
5 / 5
2019-07-29 10:18:24
Liza
Bardzo dobry kontakt, bardzo konkurencyjne ceny. Jestem b. zadowolony
5 / 5
2019-07-19 10:52:26
Kamil
Jeszcze nigdy nie otrzymałem tak solidnie i bezpiecznie zapakowanego sprzętu.Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa.P O L E C A M !!!!
5 / 5
2019-07-18 16:12:08
Aga
Profesjonalna obsługa i dbałość o klienta. Polecam szczerze.
4 / 5
2019-07-12 12:58:55
Krystian
Noże być. Na stanie nie maja ale zamówili i wysłali.
5 / 5
2019-07-11 15:26:21
Paweł
foto-net.pl wywiązał się z realizacji zamówienia. Natomiast obsługa kurierska budzi zastrzeżenia.
5 / 5
2019-07-11 13:51:29
Leopold
Szybko zrealizowane zamówienie, zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2019-07-11 12:32:44
Wiola
Profesjonalna obsługa, życzliwe podejście do klienta.
5 / 5
2019-07-07 22:33:16
Rudolf
Strona sklepu bywa moim zdaniem nieintuicyjna, ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, towar i doręczenie zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Polecam!
5 / 5
2019-07-05 21:54:42
Klaudia
Szybka i profesjonalna obsługa. Do tego ceny konkurencyjne.
5 / 5
2019-07-05 12:21:17
Regina
Idealnie, nie było żadnych problemów, przesyłka dotarła do mnie po niecałym dniu od złożenia zamówienia.
5 / 5
2019-07-04 10:40:46
Klaudia
Miałam pewne obawy, ponieważ nie znałam wcześniej tego sklepu internetowego - jak widać zupełnie niepotrzebnie, towar przyszedł cały i zdrowy, solidnie zapakowany, w świetnym stanie. Cena też super. Jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona i oczywiście polecam :).
5 / 5
2019-07-02 19:43:11
Laura
Atrakcyjne ceny, mimo pomyłki w wysyłce szybki kontakt i błyskawiczne rozwiązanie problemu. Polecam
5 / 5
2019-07-01 14:40:06
Liwia
Wszystko na najwyższym poziomie👌
5 / 5
2019-06-24 16:23:36
Sergiusz
logistycznie bez zastrzezen, chec pomocy w podmianie towaru kiedy brak go w magazynie
5 / 5
2019-06-24 14:14:40
Stefan
Bardzo miła i fachowa obsługa. Dobry kontakt z kupującym.
5 / 5
2019-06-21 21:52:54
Arleta
polecam zakupy w foto-net.pl 100% zadowolenia z obsługi klienta 100% satysfakcji z zakupów
5 / 5
2019-06-20 13:51:57
Stefan
Dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko się zgadza :)
5 / 5
2019-06-19 21:10:15
Radosław
Mimo delikatnego opóźnienia wszystko przebiegło w porządku. W prezencie otrzymałem pokrowiec i statyw co mnie bardzo ucieszyło. Bardzo miła i uprzejma obsługa zawsze do dyspozycji. Z przyjemnością mogę polecić zakupy w tym sklepie.
2 / 5
2019-06-19 20:38:55
Ernest
wysyłka szybka, ogromne problemy ze zwrotem, bardzo niekulturalny pan Adam Mróz.
5 / 5
2019-06-10 23:05:55
Wacław
Rewelacyjna i błyskawiczna obsługa
5 / 5
2019-06-10 13:32:58
Juliusz
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-06 13:15:12
Wiesław
To bardzo sprawna, niezawodna firma! POLECAM
5 / 5
2019-06-05 15:10:22
Arnold
Sprawnie, szybko, dobry kontakt. Nic więcej nie potrzeba. Polecam!
5 / 5
2019-05-31 10:26:46
Klara
Wysyłka mogłaby być szybciej i odpowiedzi na maile również, poza tym wszystko w porządku
5 / 5
2019-05-31 10:11:04
Kinga
Papier i wydruk wysokiej jakości.
5 / 5
2019-05-26 22:55:42
Zdzisław
Ekspresowa obsługa - wysyłka zamówionego plecaka
5 / 5
2019-05-24 17:30:16
Diana
Szybko, sprawnie, profesjonalnie - również przy rozwiązywaniu problemu z zamówieniem. Fajny, bezpośredni kontakt.
5 / 5
2019-05-22 09:02:14
Leopold
Polecam, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-05-21 12:20:33
Waldemar
Wzorowo zrealizowana transakcja
5 / 5
2019-05-21 11:19:52
Klementyna
Doradztwo, miła i profesjonalna obsluga.
4 / 5
2019-05-20 14:41:38
Zbigniew
Towar zgodny z opisem tylko przesyłka została dostarczona dopiero w czwartek po południu ( zamówienie złożone w niedzielę )
5 / 5
2019-05-13 11:43:33
Bartosz
SUPER OBSŁUGA I POMOC W DOBRANIU PRODUKTU.
5 / 5
2019-05-08 08:22:22
Rozalia
polecam. fachowo i szybko mimo że zamówiony towar nie był w magazynie. urządzenie działa prawidłowo.
5 / 5
2019-05-07 17:04:39
Igor
Szybko,rzeczowo i na temat.Polecam.
5 / 5
2019-05-03 08:34:05
Olaf
Dość szybko przyszła przesyłka. Jestem zadowolona :)
5 / 5
2019-05-03 06:17:19
Ryszard
Szybko zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-04-30 21:35:34
Jacek
Perfekcyjna realizacja zamówienia, powiadomienie na każdym etapie realizacj, ceny konkurencyjne, mega pozytyw.
5 / 5
2019-04-30 08:27:55
Anna
Towar odpowiednio zabezpieczony przed uszkodzeniem. Ogólnie bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-26 13:34:43
Malina
Jestem bardzo zadowolony z jakości zakupów i obsługi
5 / 5
2019-04-26 10:27:39
Gracjan
Świetny kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na maile, trafne porady
4 / 5
2019-04-24 17:46:47
Antoni
Można było to zrobić znacznie szybciej
5 / 5
2019-04-24 15:04:08
Kornel
Foto-net jest jednym z dwóch zaufanych sklepów foto, w których robię zakupy, Od wielu lat nie miałem w związku z tym problemów.
5 / 5
2019-04-24 08:52:02
Franciszek
Rewalacyjna obsługa, dostawa w trybie błyskawicznym. Towar pierwsza klasa. Polecam z całego serca.
5 / 5
2019-04-19 00:00:27
Elwira
Na razie jest bez zastrzeżeń. Okaże się przy kolejnych zakupach.
5 / 5
2019-04-17 15:57:41
Wioletta
Bardzo szybko, towar bardzo dobrej jakości w 100% zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-12 18:46:34
Angelika
Super, szybko, towar ok. Polecam
5 / 5
2019-04-08 22:32:00
Bogusław
Polecam. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie
5 / 5
2019-04-05 20:28:31
Mariola
Produkt dobrze zapakowany, zgodny z zamówieniem.Polecam.
5 / 5
2019-04-05 13:18:15
Leopold
Szybko i solidnie, towar zgodny z opisem, jakość bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-04-05 11:49:21
Sylwia
szybko i sprawnie , polecam sklep
5 / 5
2019-04-05 11:19:34
Joachim
Zakupy bez żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-03 10:33:14
Jadwiga
Świetny, profesjonalny sklep - polecam!
5 / 5
2019-04-02 10:18:30
Oleg
Od 10 lat kupuję w foto-net różne różności, nigdy nie było przykrych niespodzianek. Polecam
5 / 5
2019-03-28 17:10:30
Grażyna
Bardzo profesjonalna obsługa, dobre ceny, przyjmują sprzęt w rozliczeniu za rozsądne pieniądze.
5 / 5
2019-03-28 11:38:42
Mieczysława
Obiektyw dokładnie taki jak w opisie. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-03-25 10:42:40
Anastazja
Miło było porozmawiać z fachowcem, towar polecony jest takim jak mi opisywano i jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-03-20 16:48:51
Bogusław
Wszystko zgodnie z opisem - polecam!
5 / 5
2019-03-20 08:49:56
Genowefa
Oby zawsze i wszystkie zakupy w sieci tak przebiegały
5 / 5
2019-03-18 10:33:09
Luiza
Wszystko sprawnie i bez większych problemów. Dobry kontakt w sprawie ewentualnych zmian w zamówieniu. Polecam
5 / 5
2019-03-15 15:31:16
Alina
fachowe i przyjazne doradztwo.
5 / 5
2019-03-14 22:40:45
Emil
Bardzo dobry kontak. Fajna porada i super szybka transakcja
4 / 5
2019-03-14 15:45:22
Stanisław
Wszystko było by super gdyby nie to że nie było możliwości wyboru dostawy przez paczkomaty. Przesyłka przez kuriera jest niewygodna i obliguje do czekania w danym miejscu a poza tym kurierzy nie starają się i robią wszystko aby trzeba było "szukać" paczki w punkcie odbioru. Na dodatek punkt odbioru był "wyjątkowo!!!" zamknięty gdy pojechałem po paczkę, chociaż był środek dnia w czasie godzin pracy. O mały włos poszedł bym na urodziny bez prezentu!!!
5 / 5
2019-03-14 12:43:22
Henryka
Bez zastrzeżeń, bardzo dobrze
4 / 5
2019-03-11 17:24:02
Natasza
Towar OK, czas dostawy przydługawy jak na opcję "dostępne"
5 / 5
2019-03-06 10:06:10
Władysław
Złapałem świetną promocję, super kontakt z obsługą, wysyłka "od razu" po potwierdzeniu kredytu z banku i co ważne - biorąc na kredyt z wpłatą własną, na wpłatę własną wysyłają gotowe "zlecenie" do szybkich płatności.
5 / 5
2019-03-05 14:04:47
Maksym
Kupiłem u nich prawie wszystkie moje CANON-y. Bez problemów i z doradztwem. Polecam
5 / 5
2019-03-02 11:02:54
Stefania
Sympatyczna obsługa. Szybki kontakt telefoniczny. Ekspresowa realizacja zamówienia. POLECAM Kuba Tatuliński
5 / 5
2019-02-28 11:46:12
Emilia
Bardzo konkretna obsługa, fachowa pomoc, polecam w 100%
5 / 5
2019-02-27 20:26:53
Olaf
Wszystko przebiegło tak jak powinno ...
5 / 5
2019-02-25 12:32:56
Kacper
Polecam ten sklep szczególnie za fachowe doradztwo i niezwykle sprawny kontakt.
5 / 5
2019-02-25 10:23:50
Lesław
Super sklep, zostawiłem stary sprzęt w rozliczeniu wyceniony za tyle ile dostałbym na allegro. Dla mnie rewelka. Nowy sprzęt na drugi dzień w domu. Jak będę upgrejdował sprzęt to na pewno pierwszym wyborem będzie Foto-net.
5 / 5
2019-02-22 10:49:31
Sabina
Są najlepszym sklepem fotograficznym w Polsce. Uważam tak niezmiennie od siedmiu lat. Nie tylko świetnie zaopatrzony sklep, Ale też podejście i wiedza sprzedających jest na 6! Szybko, rzetelnie i sympatycznie. Polecam
1 / 5
2019-02-19 16:29:23
Katarzyna
Otrzymałam dokładnie taki produkt jaki został przedstawiony na stronie, w ocenie pomogły mi również zamieszczone zdjęcia. Polecam
5 / 5
2019-02-18 20:13:40
Laura
Wszystko zgodnie z opisem. Towar w 100% zgodny z opisem. Stan idealny.
5 / 5
2019-02-18 13:05:31
Nina
Polecam szybka wysyłka i towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-02-17 18:42:08
Bolesław
Zakupy idealne,wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-15 17:46:46
Aga
Świetny kontakt, miła i szybka obsługa.
5 / 5
2019-02-15 12:34:25
Ireneusz
Przesyłka zagraniczna - szybka realizacja
5 / 5
2019-02-15 11:37:43
Edward
Bardzo ładnie zapakowana paczką w taśmy Ostrożnie Kruche! Najlepiej zapakowana paczka jaka widziałem. Miły kontakt i obsługa.
5 / 5
2019-02-14 10:17:44
Oskar
bardzo szybka i fachowa obsługa polecam
5 / 5
2019-02-13 10:25:57
Dymitr
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-13 08:53:21
Maksym
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie foto-net.pl.
5 / 5
2019-02-12 14:47:29
Fabian
Bardzo szybka realizacja zamowienia, jestem zadowolona z zakupu i obslugi
5 / 5
2019-02-11 12:38:11
Andrzej
Bardzo dobra obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-02-08 23:33:03
Marina
Przesyłkę otrzymałam szybko, a sam produkt został bardzo starannie zapakowany. Kontakt ze Sprzedawcą przebiegał bardzo sprawnie. Zdecydowałam się na odstąpienie od umowy i odesłanie towaru, otrzymałam zwrot pieniędzy. Foto-net.pl to dobry, solidny sklep.
5 / 5
2019-02-06 15:50:24
Damian
Zamówienie wysłane ok 13, następnego dnia przed 9 rano kurier dostarczył obiektyw. Chyba nie trzeba więcej pisać. Polecam !
4 / 5
2019-02-06 10:52:22
Julian
Drobne problemy z wysyłką ale pozytywne podejście sprzedawcy usunęło szybko problem.
5 / 5
2019-02-04 10:23:25
Daniel
Dbałość o klienta, kontakt i szybka realizacja! POLECAM!!!
5 / 5
2019-02-02 14:23:04
Oskar
Sprawna realizacja zamówienia i wysyłki. Produkt w stanie idealnym, polecam!
5 / 5
2019-02-01 16:44:46
Mariusz
Pozytywna - sklep.Natomiast w wysyłanej ankiecie brak możliwości zrecenzowania kupionego produktu, co jest istotne dla zainteresowanych klientów , szkoda. Klient szuka TOWARU i opinii na temat towaru ,a w drugiej kolejności SKLEPU
5 / 5
2019-02-01 09:56:29
Dominika
Wszystko w najlepszym porządku, polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-01-31 22:45:25
Mirosław
Rzetelna firma oraz informacja o sprzęcie.
4 / 5
2019-01-30 20:10:35
Ludwika
Dostawa na trzeci dzień. Polecam. ok.
5 / 5
2019-01-30 14:17:08
Julian
Świetny kontakt, doradztwo, szybka wysyłka, świetnie zapakowane. Polecam z całego serca.
5 / 5
2019-01-29 11:22:02
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie, serdecznie polecam :)
5 / 5
2019-01-29 10:01:48
Walentyna
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-01-28 10:13:54
Antoni
Poza terminem realizacji wszystko w porządku.
5 / 5
2019-01-25 10:35:29
Jan
Konkretnie i na temat. Czasami brak towaru, ale zawsze jest propozycja zamiany.
5 / 5
2019-01-24 13:12:45
Rudolf
Bardzo dobrze wyposażony sklep i zakupy bez problemu :)
5 / 5
2019-01-24 10:03:15
Jerzy
Bez zastrzeżeń, nawet najmniejszych. Dziękuję!
5 / 5
2019-01-23 12:26:24
Jagoda
Obsługa szybko odpowiada na pytania. Towar został wysłany praktycznie zaraz po zrobieniu przelewu. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego towaru jak również z obsługi. Polecam gorąco sklep Foto-Net.
5 / 5
2019-01-21 09:20:10
Weronika
Pełna profesja. Dla.mnie tylko ten sklep się liczy jeśli chodzi o sprzęt fotograficzny.
5 / 5
2019-01-19 01:18:54
Aniela
Rzetelna, utrzymująca kontakt z klientem firma.
5 / 5
2019-01-18 20:58:24
Sebastian
Bardzo dobry i profesjonalny sklep,szybka obsługa,super kontakt.Polecam.
5 / 5
2019-01-18 09:50:13
Natasza
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, doradztwo na profesjonalnym poziomie i błyskawiczna realizacja. To nie jest nasz pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Jak chcecie spać spokojnie to polecamy!
5 / 5
2019-01-17 13:56:29
Nastazja
Polecam. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-01-17 12:02:17
Sofia
Rewelacyjny kontakt ze Sprzedawcą, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-01-16 17:16:11
Wanda
Przyjazny sklep z fachową obsługą
4 / 5
2019-01-11 14:05:38
Iwo
Dość długo czekałem na przesyłkę. Był okres świąteczno remanentowy więc trudno się dziwić. Jedyny "minus" jest taki, że sklep nie poinformował o opóźnieniach tyko trzeba było samemu dopytywać.
4 / 5
2019-01-10 19:11:46
Magda
zamówienie przebiegło bez zarzutów
5 / 5
2019-01-09 12:11:03
Zenon
Bardzo dobry rzeczowy kontakt. Po konsultacji telefonicznej wszystko co było uzgodnione w rozmowie przebiegło w 100%. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-01-07 14:02:35
Olaf
Wszystko elegancko! Szybko i sprawnie! Dobry kontakt i pomocna obsługa.

Rzetelne opinie o Foto-Net