Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Foto - Plus

Foto - Plus Opinie 4.8 (418)

Ul. Aleksandry 28
30-837
Kraków
12 294 60 60
opinie Foto - Plus
speedtest
4.8
418
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 12:41:53
Alina
Szybko i bezproblemowo. Jak zwykle.
5 / 5
2020-02-21 22:16:18
Remigiusz
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-21 11:44:51
Helena
Bardzo dobrze. Kontakt, ustalenia, wszystko na zawodowym poziomie.
5 / 5
2020-02-20 17:58:18
Bogna
Obiektyw Pentax 10-17, Towar zgodny z zamówieniem, szybka i sprawna obsługa.
5 / 5
2020-02-20 08:40:10
Wojciech
Sklep znakomicie funkcjonuje. Nawet byłem nieco zdziwiony szybkością dostawy zamówionego sprzętu.
5 / 5
2020-02-19 12:53:09
Oleg
To moje kolejne zakupy w sklepie Fotoplus.pl Tak jak zawsze towar, obsługa i przebieg realizacji zakupów przebiegał na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-02-16 22:31:01
Karolina
Zakupy udane. Zamówiona lampa doszła szybko, odpowiednio zapakowana. Polecam
5 / 5
2020-02-14 22:41:54
Malwina
Miła obsługa, rzetelne porady.
5 / 5
2020-02-14 10:19:49
Ernest
Błyskawiczna wysyłka. Dobry kontakt ze sklepem. Super cena i koszt wysyłki.
5 / 5
2020-02-13 11:52:59
Bronisława
Bezproblemowe zakupy, szybki czas dostawy, atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-02-13 09:14:31
Żaneta
Wszystko sprawnie i szybko, dobry kontakt, dobra cena, polecam !!!
5 / 5
2020-02-13 00:28:16
Natasza
Super bardzo profesjonalnie. Polecam sklep
4 / 5
2020-02-07 12:20:55
Otylia
bardzo fajna strona do skomponowania swojego kalendarza, intuicyjna i sprawna. Dość długi proces realizacji zamówienia, ale w ciągu 6 dni udało mi się odebrać z punktu. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-02-07 11:55:32
Sonia
Oferują to co większość foto sklepów w podobnych cenach.
5 / 5
2020-02-05 17:22:56
Wacław
Wszystko ok ,szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-04 21:57:38
Konstanty
Bardzo dobrze i Foto-Plus dodałem do ulubionych
5 / 5
2020-01-31 16:47:30
Jagoda
Bardzo miła i wyrozumiała obsługa, asortyment wysokiej jakości, sklep udziela rabatów. Ogólnie jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-30 11:06:51
Renia
Polecam wszystko ok, szybka wysyłka i towar super
5 / 5
2020-01-29 11:13:12
Ilona
Bardzo szybki i zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-29 10:31:01
Krystian
Jak zwykle szybko i profesjonalnie, świetnie zapakowana paczka
5 / 5
2020-01-29 09:53:42
Iwo
Bardzo szybka obsługa, bezpiecznie zapakowana paczka
5 / 5
2020-01-29 09:13:58
Malina
Błyskawiczna obsługa Klienta, polecam.
5 / 5
2020-01-26 14:48:35
Antonina
Towar dobrze zapakowany. Wszystko sprawnie i szybko. Plus za działającą infolinię :D
5 / 5
2020-01-24 17:53:56
Sylwester
Dobry kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2020-01-23 19:06:11
Józefina
Profesjonalne podejście do klienta.Dobra jakość towaru.
5 / 5
2020-01-23 14:12:01
Zbigniew
Świetny kontakt, świetna dostawa, i świetny sprzęt. Polecam
5 / 5
2020-01-19 14:39:55
Emanuel
Bardzo wysoka jakość obsługi, szybki i rzeczowy kontakt. Niestety nie zachowałem u siebie żadnego z zamówionych monitorów - nie spełniły moich oczekiwań - ale nie ma tu absolutnie winy sklepu. Cena była atrakcyjna, przesyłka darmowa, zwrot całkowicie bezproblemowy, sklep przez cały czas ustawiał się frontem do klienta. Produkt zakupiony w Foto-plusie nie był wybrakowany, nie pochodził ze zwrotu, cała sytuacja w żaden sposób nie wyniknęła z winy Sprzedawcy - dostałem np. nowiutki monitor z zerowym przebiegiem, wypadał jednak bardzo źle w porównaniu z identycznym, posiadanym przeze mnie od dawna egzemplarzem. Stary monitor był bardzo "równy", w nowym przebicia podświetlenia były dramatycznie mocne - tak się zdarza na rynku monitorów i to raczej wina kiepskiej powtarzalności i nienajlepszego procesu produkcyjnego (producent NEC), czasem trzeba mieć szczęście by trafić na dobry egzemplarz. Ważne że sklep zachował się profesjonalnie nie tylko przed zamówieniem, ale też po nim, to nie wszędzie jest standard i odróżnia dobre sklepy od złych sklepów. Podsumowując: mimo, że musiałem odesłać zamówione monitory, zdecydowanie polecam sklep Foto-Plus.
5 / 5
2020-01-17 18:19:29
Romuald
Super profesjonalnie . Dodatkowo pracownicy mieli indywidualne podejście do mojej prośby . Wszystko szybko i sprawnie zrealizowane.
3 / 5
2020-01-16 09:20:03
Bartłomiej
Pewnym utrudnieniem jest fakt, że sklep nie działa w soboty. Czas realizacji zamówienia w piątek po południu bardzo się wydłuża jeśli jeszcze jest to zakup na raty. Decyzja kredytowa jest wówczas dopiero w poniedziałek ponieważ sklep nie potwierdza dostępności towaru. Firma kredytowa udziela kredytu w kilka godzin ale po potwierdzeniu dostępności.
5 / 5
2020-01-13 14:04:58
Tadeusz
POLECAM.OBSŁUGA SZYBKA I SPARAWNA
1 / 5
2020-01-10 15:30:45
Faustyna
Nie polecam totalnie olewają klienta
5 / 5
2020-01-10 11:41:19
Mirosław
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Szczerze polecam!
5 / 5
2020-01-08 17:47:36
Klementyna
nie mam uwag, okres świat tłumaczy małe opóźnienie
5 / 5
2020-01-08 09:53:47
Waldemar
Bardzo szybka realizacja, fachowa obsługa. Dziękuję załogo! :)
5 / 5
2020-01-07 11:21:09
Oliwier
Dobra obsługa, sprawna realizacja. Polecam
5 / 5
2020-01-06 16:55:22
Celestyna
Super sklep polecam ,towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-01-05 15:21:54
Karol
zamówienie w gorącym okresie przedświątecznym, zrealizowane szybko i sprawnie
4 / 5
2020-01-04 23:39:35
Sylwester
Generalnie wszystko bez zarzutu. Natomiast realizacja zamówienia opóźniła się. W dniu zamówienia potwierdzałem telefonicznie, czy wysyłka nastąpi tego samego dnia zgodnie z opisem zamawianych przedmiotów. Jednak to nie nastąpiło. Towar został wysłany dwa dni po zamówieniu i to dopiero po moim ponownym telefonie. A wystarczyło od razu powiedzieć, że nie da rady, bo święta itp.
5 / 5
2020-01-04 14:50:57
Longin
Znakomita, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-01-04 12:39:30
Zdzisława
Mój ulubiony sklep fotograficzny w Krakowie. Miła obsługa, profesjonalne podejście do Klienta, brak pośpiechu.
5 / 5
2020-01-03 13:40:44
Dawid
Super obsługa, bez żadnych problemów. Sprzęt 100% sprawny, dobrze zabezpieczony, zapakowany do transportu. Polecam serdecznie.
5 / 5
2020-01-03 13:10:57
Michalina
Najlepszy sklep internetowy jaki znam, polecam zakupy każdemu. Najniższe ceny, obsługa i rzetelność. Bardzo lubię Foto-Plus
5 / 5
2020-01-03 09:30:29
Michał
Świetny fachowiec od NEC'a Dominik Nowak, super realizacja. Wszystko cacy :)
5 / 5
2020-01-02 23:21:10
Klaudiusz
Szybko, sprawnie. Zamówienie realizowałem przez internet. Dodatkowo też dostawałem informację na bieżąco w czasie wyboru i zmiany produktu.
5 / 5
2020-01-02 20:50:46
Ziemowit
Na tą odległość zamówienia otrzymałem dosyć sprawnie
5 / 5
2020-01-02 13:23:51
Henryk
Szybka realizacja zamowienia, doskonaly kontakt.
5 / 5
2020-01-02 08:56:54
Felicjan
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia w newralgicznym okresie przedświątecznym. Byłem na bieżąco informowany o przebiegu zamówienia. Trzeba było zadziałać szybko i tak to się odbyło. Polecam!
5 / 5
2019-12-30 19:16:14
Kornel
Rzetelny, przyznaje się do błędu i szybko go naprawia
5 / 5
2019-12-30 14:12:15
Kinga
Niesamowicie szybka realizacja zamówienia! Wszystko na tip-top:)
5 / 5
2019-12-29 02:14:59
Paula
Swietna obsluga, szybkość, dobry (bardzo) asortyment.
5 / 5
2019-12-27 21:14:41
Joanna
Świetne promocje i profesjonalna obsługa klienta!
1 / 5
2019-12-27 11:33:28
Felicjan
Produkty mimo zapłaty za koszty transportu zostały bez ustalenia wysłane pocztą polską, która nie słynie z rzetelności w doręczaniu paczek. Tym samym poczta polska przetrzymała paczkę o jeden dzień dłużej a ja już nie zdążyłem odebrać paczki. Zamówienie telefoniczne, nikt nie zapytał jakim środkiem transportu wysłać. Skasowano należność i wysłano pocztą.
4 / 5
2019-12-24 22:02:33
Lucjan
Profesjonalna obsługa foto Plus
5 / 5
2019-12-23 13:36:21
Edyta
Dobry kontakt i pomocni pracownicy. Szybka reakcja na prośby.
3 / 5
2019-12-20 14:58:04
Ernest
Nie otrzymałem do dzisiaj (20.12.) przesyłki.
5 / 5
2019-12-19 16:23:53
Klara
Bardzo jestem zadowolony, nie był to pierwszy zakup.
5 / 5
2019-12-18 15:25:39
Jonatan
sprawnie, szybko, dobry kontakt
5 / 5
2019-12-18 14:36:21
Brunon
Kupuję u nich wszystko, fachowa obsługa, czasem trzeba czekać dłużej , czasem krócej ale zawsze dostaje zamówione produkty :)
5 / 5
2019-12-18 12:18:16
Tobiasz
Sklep działa szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-12-17 18:54:19
Klemens
Sklep jak najbardziej polecam dobre ceny. towar z najwyższej półki. Trwało trochę dłużej ale aparat był brany w leasing
5 / 5
2019-12-17 16:03:26
Patryk
Jeśli będę zakupywał następny monitor z wyższej półki to również skorzystam z ich usług - dobry kontakt, fachowe doradztwo (P. Dominik), szybka realizacja, dobry działający sprzęt :) Nic tylko się cieszyć :) Sprzęt jaki nabyłem to półprofesjonalny monitor NEC EA271Q CT Color Tuned - rewelacyjne 27 cali o rozdzielczości 2560x1440.
5 / 5
2019-12-16 17:04:17
Iga
Wszystko ok polecam jak najbardziej
5 / 5
2019-12-16 14:25:43
Paweł
Dokonuję tu zakupy od kilku lat i jeszcze ani razu nie zawiodłem się na tym sklepie. Polecam każdemu pasjonatowi fotografii.
5 / 5
2019-12-16 09:21:01
Filip
Profesjonalne doradztwo. Pojechałem kopić inny model, kupiłem ten i jestem bardzo zadowolony ze tak się własnie stało.
5 / 5
2019-12-14 09:35:04
Dawid
Sklep fotoplus.pl jest bardzo dobrym sklepem, z dużym wyborem sprzętu. Zakup w tym sklepie jest czystą przyjemnością.
5 / 5
2019-12-13 12:04:06
Arnold
Miło kompetentnie sprawnie :)
5 / 5
2019-12-12 15:08:09
Bronisław
Bardzo przyjemna obsługa, najlepsza cena. Polecam, napewno wrócę
5 / 5
2019-12-12 14:07:07
Gustaw
Sympatyczny kontakt, dobre ceny, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-12-11 22:53:03
Renata
Szybka i fachowa obsługa, atrakcyjna cena. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-11 17:15:37
Krzysztof
Jeden z najlepszych sklepów fotograficznych!
4 / 5
2019-12-11 14:37:32
Lucyna
Wszystko w porządku, tylko nie odpowiedzieli na mojego maila przed-sprzedażowego.
5 / 5
2019-12-10 19:49:45
Bolesław
Najlepszy sklep foto jaki znam :)
5 / 5
2019-12-10 10:50:40
Aneta
Bardzo dobra szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas. POLECAM!
4 / 5
2019-12-09 15:37:24
Mirosław
sam zakup prosto -później małe zamieszanie ale to już sam chyba źle zaznaczyłem opcję wysyłki bo ta miała się odbyć w cenie zakupu z uwagi na wartość. Wybór ze strony sklepu przewoźnika poczta polska 48 powinien trwać max 2 dni robocze tymczasem doszedł po 4 Wysyłka 4 grudnia dostawa 9 grudnia - tu warto skorzystać np z inpostu zapewne cena byłaby ta sama a sieć paczkomatów znacznie ułatwia sprawę - a z doświadczenia wiem, że dostawa to max 1-2 dni. opcja freed ostawa sklepu wybór przewoźnika po stronie sklepu stąd obniżona opinia - Można lepiej
5 / 5
2019-12-09 12:18:41
Sławomir
Dokonywałęm zakupy z wykorzystaniem kredytu bankowego. Komunikacja seklepu z bankiem i banku ze sklepem była bardzo dobra (w tle). Wszystko przebiegło OK. Sprawdzałem wiarygodność tego sklepu i z zadowoleniem odnotowałem, że są autoryzowanym partnerem Panasonica (dzięki czemu mogłem zauczestniczyć w programie cash-back i 5 letniej gwarancji realizowanym tylko przez wybranych sprzedawcó tej marki). Generalnie OK. Towar odbierałem w Katowicach. Wszystko Przeszło dobrze. Można polecić.
5 / 5
2019-12-09 10:42:38
Kinga
Bez fakapów i wszystko sprawnie :)
5 / 5
2019-12-08 20:59:44
Julianna
Bardzo polecam ten sklep, jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i zakupu :)
5 / 5
2019-12-07 15:53:47
Gabriela
Polecam każdemu!Świetny kontakt ze sklepem,wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-12-06 09:08:01
Łukasz
Fajne miejsce z dobrym sprzętem.
5 / 5
2019-12-05 23:18:10
Zygmunt
Jak zwykle bywa z zamówieniami od Fotoplus, wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-05 17:12:40
Elżbieta
Sklep z profesjonalną obsługą, która zna się na rzeczy.
5 / 5
2019-12-05 11:20:24
Wioletta
Bardzo szybko, dobra informacja o zamówieniu, wszystko w porządku.
5 / 5
2019-12-05 11:14:00
Ida
Wszystko profesjonalnie , zwłaszcza doradca handlowy - super.
5 / 5
2019-12-04 22:08:36
Julianna
Pomocny personel, szybki kontakt, super :)
5 / 5
2019-12-04 16:19:12
Klementyna
Błyskawiczna i fachowa realizacja zamówienia. Polecam
4 / 5
2019-12-04 14:46:28
Brunon
Ok, profesjonalnie. Mogła być choćby naklejka - ostrożnie szkło lub nie rzucać przy zakupie sprzętu za ponad 6500 :))
5 / 5
2019-12-04 12:37:06
Franciszka
Bardzo polecam. Expresowa wysyłka!
4 / 5
2019-12-04 11:26:39
Radomir
Ogólnie najtaniej w necie i fajnie. Jednak aparat kupiłem w black friday a w poniedziałek był już sprzęt 50zł tańszy.
5 / 5
2019-12-04 10:00:45
Marcin
Są Super, i oczywiście godni polecenia.
5 / 5
2019-12-03 22:07:58
Felicjan
Jestem w pełni zadowolony , polecam ten sklep
5 / 5
2019-12-03 20:27:35
Żaneta
Rewelacyjny poziom obsługi. Ekspresowa przesyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-29 08:15:41
Pola
Kompetentna, miła obsługa, duży wybór sprzętu z możliwością jego dokładnego obejrzenia
5 / 5
2019-11-27 22:17:14
Remigiusz
Fachowa i profesjonalna obsługa. Potrafią mile zaskoczyć, dostałem osłonę, której nie było w zestawie z obiektywem. Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-27 21:58:42
Jan
Cała transakcja przebiegła sprawnie. Dobry kontakt telefoniczny, można uzyskać wiele informacji i porozumieć się co do warunków zamówienia. Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-27 19:58:01
Stefania
Jak zawsze pełny profesjonalizm
5 / 5
2019-11-26 08:56:54
Andrzej
Myślę że jest potrzebny choć niewielkiej grupie zainteresowanych. Byłoby dobrze gdyby prowadził także second hand, byłby komplementarny. Spróbujcie.
5 / 5
2019-11-25 16:13:11
Wacław
Sklep fotoplus.pl zrealizował szybko i bezproblemowo moje zamówienie. Polecam.
5 / 5
2019-11-25 08:36:08
Rozalia
Bardzo fajny sklep z dobrym asortymentem. Dobra obsługa.
5 / 5
2019-11-24 22:37:48
Milena
Szybka dostawa. zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2019-11-22 21:53:25
Oksana
sprawnie, szybko, profesjonalnie
5 / 5
2019-11-22 14:50:24
Aleksandra
Doskonały sklep, korzystam z jego usług od ponad 10 lat
5 / 5
2019-11-22 10:59:57
Marek
Sklep super, kilka rzeczy już t zakupiłem. Można liczyć na doradztwo, i fajne negocjacje cen. Nigdy nie wyszlem od nich bez rabatu 😉
5 / 5
2019-11-22 09:13:53
Teresa
W pełni profesjonalnie. Szybka wysyłka
5 / 5
2019-11-21 17:31:50
Sofia
kolejny zakup w tym sklepie i jak zawsze udany
5 / 5
2019-11-20 14:56:40
Dariusz
Zasłużona pozytywna ocena - obsługa klienta idelana - polecam 100 % - na pewno zrobię kolejne zakupy
1 / 5
2019-11-17 09:50:05
Justyna
dostawa nie dotarła. Brak wytłumaczenia
5 / 5
2019-11-15 15:47:37
Teresa
jak zawsze w najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-13 16:48:15
Konstancja
Polecam zakupy wszystko tak jak w opisie
5 / 5
2019-11-12 17:30:37
Iwo
Wszystko w porządku towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-08 14:02:25
Zdzisław
Super, szybko i profesjonalnie. Najwyższa półka.
5 / 5
2019-11-06 20:41:55
Marcin
pełen profesjonalizm, towar zamówiony, odebrany zgodnie z ustalonym terminem, oczywiście zgodny z opisem. Polecam sklep, firmę Foto-Plus.
5 / 5
2019-11-06 14:28:20
Bartosz
Kolejny udany zakup. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-11-06 12:53:04
Karol
Super! Wszystko kompletne zgodnie z zamówieniem i ekspresowo...polecam
5 / 5
2019-11-05 21:23:12
Halina
Wszystko mile ładnie i przyjemnie. A co najważniejsze paczka dobrze spakowana.
5 / 5
2019-11-02 14:53:57
Aurelia
Wszystko przebiegło bezproblemowo i bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-11-01 13:10:20
Cyprian
Bardzo dobrze. Fachowa obsługa.
5 / 5
2019-10-29 15:04:29
Gracjan
Sprawnie i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-10-29 14:58:05
Cyprian
Szybka transakcja. Towar zgodny z opisem. Wszystko OK.
5 / 5
2019-10-28 09:53:00
Sabina
Bardzo dobry sklep dla fotografa w Krakowie, w sumie to chyba najlepszy. Wszystkie transkacje przebiegły bez zarzutu, duży asortyment i fachowa obsługa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-10-25 07:40:30
Romana
Świetny kontakt i szybka realizacja, choć nie przesyłka mogłaby być lepiej zabezpieczona.
5 / 5
2019-10-21 09:43:05
Wiktor
W czwartek zamówione, w piątek aparat u mnie. Super!
5 / 5
2019-10-18 11:36:06
Danuta
Polecam i będę polecał zawsze. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Jednego dnia rano zamówiłem, następnego dnia już był u mnie kurier z dostawą. Dobre ceny, obsługa sklepu bardzo miła. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-10-18 09:22:26
Alfred
Profesjonalny sklep, co tu dużo pisać... polecam!!!
5 / 5
2019-10-17 10:22:32
Gabriel
Fachowa obsługa, która potrafi doradzić i dobrać odpowiedni sprzęt. Cały swój ekwipunek kupiłem w FotoPlusie i nie wyobrażam sobie robić zakupów w innym miejscu. Sklep z profesjonalistami dla profesjonalistów.
1 / 5
2019-10-16 12:00:01
Wiktoria
Kilka dni oczekiwania i zero informacji. Jak na razie to jest sklep widmo.
5 / 5
2019-10-15 10:32:52
Franciszek
Świetnie! Szybko, pełen kontakt.
5 / 5
2019-10-10 21:43:29
Henryk
Szybka, terminowa dostawa, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-10-10 19:34:30
Ernest
Super profesjonalnie - szybkie kupno i możliwość odbioru osobistego już następnego dnia.
5 / 5
2019-10-10 19:31:13
Liza
Wszystko przebiegło fajnie, szybko i w pełni profesjonalnie :)
5 / 5
2019-10-10 15:26:15
Mateusz
To jeden z najlepszych sklepów foto. Cieszę się, że są od lat w Krakowie.
5 / 5
2019-10-10 13:27:46
Tadeusz
Profesjonalna obsługa, rzetelne doradztwo, szybka wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-10-10 11:22:12
Diana
Najlepszy sklep ze sprzętem foto. Polecam
5 / 5
2019-10-02 22:45:40
Błażej
Świetny asortyment, miła i profesjonalna obsluga.
5 / 5
2019-10-02 13:54:12
Arlena
Polecam. Najlepszy sklep fotograficzny!
5 / 5
2019-10-02 12:28:49
Wieńczysła
Wszystko Idealnie. Jeden minus to oczekiwanie na przesyłkę zbyt długie
5 / 5
2019-10-02 10:39:12
Bernadeta
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-10-01 11:26:45
Szymon
Wszystko sprawnie przeszło na czas.
5 / 5
2019-09-30 10:13:04
Kajetan
Zaraz po otrzymaniu wpłaty zostało zrealizowane zlecenie nadania przesyłki
5 / 5
2019-09-27 00:44:21
Krystian
Super sklep. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Świetna obsluga i do tego bardzo profesjonalne podejście.
5 / 5
2019-09-25 18:32:59
January
Współpracuję z tym sklepem od 1,5 roku i bardzo jestem zadowolony z obsługi
5 / 5
2019-09-23 12:53:13
Michalina
Szybsza obsługa niż w innych sklepach.
5 / 5
2019-09-20 12:52:15
Fryderyk
Perfekcja w każdym calu. Świetny kontakt z personelem sklepu. Błyskawiczna realizacja zamówienia Towar bardzo dobrze zapakowany. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-09-17 18:00:12
Bogdana
Profesjonalna obsługa, pomoc w razie pytań, szybkie odpowiedzi na maile. Samo zamówienie sprzętu bezproblemowo, szybko dostarczone i dobrze zabezpieczone, jak dla mnie pełna profeska i polecam serdecznie!
5 / 5
2019-09-16 00:30:08
Gustaw
Fotoplus.pl to sklep prowadzony przez profesjonalistów. Od razu po wejściu do salonu wiemy z czym mamy do czynienia. Polecam z całego serca.
5 / 5
2019-09-13 23:27:15
Eligiusz
Fachowa pomoc i doskonała obsługa zarówno bezpośrednio w sklepie jak przy sprzedażny internetowej. Doskonały i fachowy kontakt w trakcie sprzedażny. Drugi rok zaopatruję się w tym sklepie i polecam wszystkim.
5 / 5
2019-09-13 07:07:02
Donata
Wspaniała, profesjonalna obsługa, świetny kontakt na każdym etapie zakupów. Towary najlepszej jakości w najkorzystniejszych ofertach cenowych na rynku. Polecam każdemu. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, szybko i przyniosła ogromną satysfakcję zarówno z poziomu obsługi, jakości zakupionych towarów jak i otrzymanych rabatów i promocji.
5 / 5
2019-09-12 12:54:49
Liliana
wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-09-11 15:50:20
Honorata
Jestem stałym klientem !!! Kupuję tu zawsze i zawsze 100% zadowolenia.
5 / 5
2019-09-10 13:30:22
Lucyna
Szeroka oferta i duża dostępność towaru na miejscu. Polecam.
5 / 5
2019-09-07 16:03:39
Sylwia
Szybka i bezproblemowa dostawa
5 / 5
2019-09-06 14:51:28
Ziemowit
Dołożyli wszelkich starań żeby moje zamówienie się udało w terminie zrealizować. Dobry kontakt, sprawna realizacja. Polecam!
1 / 5
2019-09-04 17:37:49
Joachim
Chciałem złożyć zamówienie w sklepie Foto-Plus, przez internet na kwotę ponad 2tyś. W tej sprawie wysłałem dwie wiadomości email, z prośbą o możliwość indywidualnej wyceny. W ciągu 3 dni nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Po tylu pozytywnych opiniach, przeczytanych w internecie i na fb, liczyłem na profesjonalne podejście w mojej sprawie. Niestety, sklep nawet nie pokusił o żadną informację zwrotną. Sklepy "Filmgraf.pl" czy "Cyfrowe.pl", odpowiedziały na moje zapytania w ciągu jednego dnia, a nawet paru godzin. Dlatego zamówienia złożyłem właśnie w tych sklepach. Bardzo mi przykro, niestety na dzień dzisiejszy nie mogę polecić sklepu.
5 / 5
2019-09-04 11:48:50
Oliwier
Bardzo dobre podejście, zamówienie w piątek około 14 a w poniedziałek przesyłka u mnie. POLECAM
5 / 5
2019-09-04 09:30:23
Kacper
Jestem już stałym klientem i w przyszłości także zamierzam tu robić zakupy
5 / 5
2019-09-03 12:51:43
Feliks
Super kontakt i szybka dostawa
5 / 5
2019-09-03 11:30:14
Edward
Nie pierwsze i nie ostatnie zakupy ;D
5 / 5
2019-08-30 14:17:27
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt, szybko i sprawnie realizują zamówienia
5 / 5
2019-08-29 13:33:31
Eugeniusz
Super szybko, wszystko rewelacyjnie
5 / 5
2019-08-29 13:08:59
Otylia
Bardzo pozytywnie. Dobry kontakt. Polecam zakupy.
4 / 5
2019-08-29 11:48:16
Bogna
Nalezy szybciej informować o przedłużającym się terminie dostawy zpowodu braku towaru. Może warto zaproponować alternatywny towar. Serdecznie pozdrawiam.
2 / 5
2019-08-29 09:13:41
Luba
Zamówienie jeszcze nie wysłane, mimo zamówienia z samego rana, cztery dni temu, za pobraniem.
5 / 5
2019-08-27 18:07:30
Sofia
Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyłka, możliwość negocjacji cen, rzetelność sklepu.
5 / 5
2019-08-27 14:10:16
Norbert
Profesjonalne załatwienie sprawy polecam.
5 / 5
2019-08-27 09:39:12
Kamila
Świetny sklep, kolejny mój zakup.
5 / 5
2019-08-26 21:52:06
Bożena
Super profesjonalna obsługa . Polecam każdemu ten sklep .
5 / 5
2019-08-26 09:14:20
Aldona
Polecam sklep, nigdy mnie nie zawiódł.
5 / 5
2019-08-22 09:41:05
Bożena
Sklep jest rewelacyjny! Szybka i życzliwa konsultacja /P. Dominik/. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-08-21 16:02:00
Stanisława
Zgodnie z opisem, szybka dostawa
5 / 5
2019-08-21 11:13:00
Barbara
Najlepsze doradztwo na rynku. Szczerze polecam. Na pewno będę u nich kupował kolejne aparaty i osprzęt.
5 / 5
2019-08-21 11:08:53
Kajetan
Polecam profesjonalna i kompetentna obsługa. 100% zadowolenia
5 / 5
2019-08-20 19:06:06
Igor
Jestem bardzo mile zaskoczony :)
5 / 5
2019-08-20 11:10:40
Grażyna
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Polecam
5 / 5
2019-08-20 10:27:47
Cecylia
Lubię robić zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-08-18 19:42:36
Hubert
Życzliwe i indywidualne podejście do klienta, polecam; podziękowania i pozdrowienia dla p. Dominika (opiekuna marki Eizo). Zresztą kupuję w Foto-Plusie od początków jego istnienia i zawsze jest OK.
5 / 5
2019-08-17 07:08:30
Lech
Wszystko w jak najlepszym porządku. Kamera była gotowa na czas.
5 / 5
2019-08-16 12:36:44
Mariola
Profesjonalizm w obsłudze klienta. Polecam !
5 / 5
2019-08-14 20:32:31
Mirosław
Kolejny zakup i jak zwykle rewelacja
1 / 5
2019-08-13 22:10:24
Jolanta
słabo, słabo. Pomimo prośby o przyspieszenie realizacji brak odpowiedzi.
5 / 5
2019-08-13 21:16:54
Aurelia
SUPER ZAWSZE FACHOWO I NA CZASIE
5 / 5
2019-08-13 12:58:03
Milena
Wszystko jest zgodne z podanymi informacjami od produktów po czas i realizacje;szybko i rzetelnie.
5 / 5
2019-08-13 12:41:45
Alina
Wszystko się zgadza, częste promocje zachęcają do zakupów :) Polecam
5 / 5
2019-08-11 00:12:42
Liza
Dobry kontakt i szybka wysyłka, więc wszystko przebiegło w najlepszym porządku
5 / 5
2019-08-09 12:28:08
Wanda
Zakupy w firmie Foto-Plus to przyjemność. Pomoc szybka i profesjonalna w zakresie doboru właściwych elementów zestawu do fotografowania. Szybka reakcja na zapytania oraz odpowiedzi pisane, duża dbałość o mało zorientowanego w szczegółach klienta. Polecam jako sprzedawcę aparatów fotograficznych. Bardzo szybka dostawa,
5 / 5
2019-08-08 22:50:13
Sylwester
Ot... profesjonaliści i tacy sami ludzie, jak my. Słuchają, rozumieją, pomagają!
5 / 5
2019-08-08 19:42:24
Klemens
Szybko sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2019-08-08 16:24:08
Kajetan
Bardzo, bardzo polecam! Szybka dostawa i super ceny. Dużo lepiej niż w sklepie konkurencyjnym cyfrowe.pl
4 / 5
2019-08-07 12:48:17
Ignacy
Byłoby 5 gwiazdek gdyby nie to, że jak poprosiłem o indywidualną wycenę na większą ilość sprzętu to otrzymałem ofertę mniej korzystną cenowo niż aktualnie obowiązująca w sklepie bez żadnego rabatu. Ale ceny i tak na pewne towary są chyba najlepsze w sieci.
5 / 5
2019-08-06 18:34:24
Arnold
Wszystko w porządku, polecam jak najbardziej ten sklep
4 / 5
2019-08-06 10:02:11
Jakub
Jak na razie wszystko jest ok, pytanie jak będzie z realizacją gwarancji (odpukać)
5 / 5
2019-08-06 09:33:16
Mieczysława
Super miła i profesjonalna obsługa nic dodac nic ujac :)
5 / 5
2019-08-04 18:32:05
Martyna
Błyskawiczna wysyłka, bardzo zależało mi na czasie ze względu na wakacyjny wyjazd, przesyłka dotarła następnego dnia.
5 / 5
2019-08-02 13:00:47
Michalina
Od lat wiedzą co robią, znają sie na sprzecie ale... najwazniejsze... rozumieją ludzi z pasją;-)
4 / 5
2019-08-01 13:39:12
Krzysztof
Sama transakcja bardzo dobrze. Byłoby 5 gwiazdek gdyby nie to, że jak poprosiłem o indywidualną wycenę na większą ilość sprzętu to otrzymałem ofertę mniej korzystną cenowo niż aktualnie obowiązującą w sklepie bez żadnego rabatu. Ale i tak ceny na część sprzętu są atrakcyjne. Polecam.
5 / 5
2019-07-30 13:13:34
Elwira
Jak zawsze szybko i profesjonalnie :)
5 / 5
2019-07-30 11:08:29
Paula
Polecam każdemu, profesjonalna obsługa i dobre ceny.
5 / 5
2019-07-29 14:00:43
Henryk
Bardzo dobry kontakt, fachowa i rzetelna obsługa, i natychmiastowa przesyłka.
5 / 5
2019-07-29 12:54:35
Anna
jak najbardziej polecam zakupy w fotoplus.pl
5 / 5
2019-07-26 01:18:06
Nina
Bardzo dobry kontakt.Polecam sprzedawce W SKALI 1 DO 1O DAJE 10
1 / 5
2019-07-25 11:13:02
Lucjan
22 lipca wysłałem zamówienie. Do tej pory nie otrzymałem żadnej korespondencji.
5 / 5
2019-07-22 21:39:21
Stanisława
sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Rzetelne opinie o Foto - Plus