Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Foto-tip.pl

Foto-tip.pl Opinie 4.7 (497)

Ul. Bonarka 11
30-415
Kraków
(012) 357 66 05
opinie Foto-tip.pl
speedtest
4.7
497
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-03-29 08:22:35
Wstydzilibyscie sie
Przyszedlem na sklep stacjonarny po baterie, dostalem ja taka zakurzona ze az wstyd. Rozejrzalem sie po sklepie i polki zakurzone wszedzie puste kartony... To ma byc topowy sklep? Dobrze ze zostalem poproszony o maseczke to mniej sie kurzu nawdychalem.
5 / 5
2020-02-20 14:09:43
Brunon
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 22:39:21
Wera
kompetentne doradztwo, szybka realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2020-02-13 22:12:19
Przemysław
Pełen profesjonalizmy, ciesze się że są tacy kontrahenci :)
1 / 5
2020-01-21 13:38:07
Angelika
nie wystawili faktury, na moj komentarz ze obiektyw sie zacina byli bardzo zdziwieni, ale w niemiłym sensie - że niby wymyslam, fakturę wyslali po ponad 20 dniach od dokonania wplaty, po tym jak zwróciłam uwagę że faktura jest wystawiona wadliwie i powinni ją wystawić kiedy otrzymali wplate to tez zero jakiegokolwiek poczucia sie do winy. Słabo - nigdy wiecej tam nie zrobię zakupow i skladam skarge do producenta zeby lepiej wybierał pośrednikow :/
4 / 5
2020-01-10 19:14:41
Michał
OBIEKTYW NIE SPEŁNIŁ MOICH OCZEKIWAŃ. DOKONAŁEM ZWROTU. ZAMÓWIŁEM INNY OBIEKTYW. OCZEKUJE NA REALIZACJE. JAK DOTĄD NIKT SIĘ NIE ODEZWAŁ.
5 / 5
2019-12-17 21:01:22
Beata
gdyby nie to, że pomyliłam modele obiektyw był u mnie następnego dnia. Panowie doradzili wymienili i towar już właściwy w sumie w 4 dni od pierwotnego zamówienia był w domu.
5 / 5
2019-12-08 00:43:46
Damian
Rzetelna firma tak przy realizacji zamówień jak i przy zwrocie towaru. Statyw + głowica kupione w cenie promocyjnej gdzie konkurencja(a było kilka firm oferujących te produkty) była droższa o ponad 30%. Obiektyw natomiast był nie trafiony. Mocowanie do canona EF tak jak są zwykle oznaczane obiektywy pod pełną klatkę, okazało się w tym przypadku obiektywem EF-S pod matryce aps-c, Nie doczytałem w opisie. Ze zwrotem towaru i pieniędzy nie było żadnych problemów. Pieniądze zameldowały się na moim koncie dokładnie w dniu który podano mi w rozmowie telefonicznej. Z czystym sumieniem polecam firmę foto-tip (Deltę) do robienia zakupów.
5 / 5
2019-11-20 19:19:41
Sylwester
Rewelacja, wszystko szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-10-22 13:15:30
Agnieszka
Everything has been perfect. Shipment was very fast. The price of my purchase, was the lowest on the web. Thanks !
5 / 5
2019-09-19 23:18:55
Bernadeta
dobry kontakt, szybka realizacja, solidny sprzedawca
5 / 5
2019-08-12 10:45:59
Oliwia
Zakupy łatwe, lekkie i atrakcyjne cenowo. Oferta sklepu nie jest tak bogata jak konkurencji, ale można kupić tu produkty niedostępne u innych.
5 / 5
2019-08-09 10:06:54
Faustyna
Szybka realizacja. Dobre zapakiwanie. Dobrze byłoby, gdyby przy mailu z informacją o wysyłce umieszczano numer przesyłki.
1 / 5
2019-06-25 11:43:15
Edward
Sprzedają towar którego nie mają , po paru dniach odpisują że towar jest nie kompletny, gdzie cala procedura zamówienia przeszła bez problemowo, a my czkaliśmy i straciliśmy parę dni !!!
5 / 5
2019-06-12 12:32:17
Władysław
Miałem kilka dylematów co do wyboru modelu obiektywu, obsługa pomocna potrafi wyjaśnić i pokierować by zakup był dobrym wyborem. Po zakupie były małe problemy z uruchomieniem aparatu po wymianie obiektywu i tu też okazali się pomocni zostałem poprowadzony przez telefon i wszystko działa jak trzeba pozdrawiam obsługę
5 / 5
2019-06-05 12:13:24
Ludwik
Polecam, wszystko szybko i sprawnie, filtry zgodne z opisem
5 / 5
2019-04-04 07:56:25
Aga
Mili pracownicy, dobra jakość towarów
5 / 5
2019-04-03 11:36:47
Michał
Przypuszczam, że gdybym złożył zamówienie "nieco" wcześniej, towar byłby o 1 dzień wcześniej, wyszło jak wyszło, nie z winy sklepu, lecz mojej. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Anioł stróż obudził mnie znacznie wcześniej niż zwykle właśnie po to, bym mógł odebrać towar od kuriera. Produkty są fantastyczne, ale też wiedziałem, czego się po nich mogę spodziewać, zamawiając je. Bardzo dziękuję i życzę jak najwięcej udanych transakcji. Ja na pewno jeszcze nie raz skorzystam.
5 / 5
2019-02-05 16:57:47
Otylia
Perfect ! Fast delivery and good quality. Recomended !
5 / 5
2019-02-04 21:40:56
Władysław
szybka, profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-01-02 11:30:15
Dymitr
Miła sprawna transakcja, polecam.
5 / 5
2018-12-24 10:14:29
Marek
Polecam. Obiecali towar na następny dzień i był. I to mi się podoba.
3 / 5
2018-12-11 16:07:37
Lech
Realizacja wydłuża się o jeden dzień. Droga przesyłka. Uporczywe maile z prośbą o opinię.
5 / 5
2018-12-06 20:28:13
Ziemowit
Polecam z całą odpowiedzialnością.
5 / 5
2018-12-04 09:48:10
Teresa
Polecam, sprawna i godna zaufania firma.
5 / 5
2018-10-24 14:06:39
Aleksander
A lot of usefull products, quick delivery/
5 / 5
2018-09-20 21:21:41
Sergiusz
Szybka i fachowa obsługa a dostawa ekspresowa....
5 / 5
2018-08-29 13:40:42
Irmina
Polecam, wszystko bez problemu obiecali, że jednego dnia zrobia i nastepnego przyjdzie i tak było - towar dobrze zapakowany oby tak dalej :)
4 / 5
2018-07-02 15:11:46
Bronisław
Nie rozumiem dlaczego tak długo? Ale poza tym w porządku!
5 / 5
2018-06-09 19:12:00
Bogdan
oprócz powyższych pozytywnych odpowiedzi na automatyczne pytania dodam od siebie, że Panowie z foto-tip traktują z szacunkiem także i małego klienta (moje zakupy poniżej 10zł), ba, potrafią nawet naprawić złe wrażenie jakie sprawił dostawca, tak postępować z honorem jak oni to dziś bardzo żadka żadkość :)
5 / 5
2018-05-21 10:16:39
Emilia
Rewelacja. Fantastyczna obsługa telefoniczna, bardzo pomocna. Sprzęt wysokiej jakości i przede wszystkim na czym mi zależało wysyłka natychmiastowa. Bardzo polecam !!!
5 / 5
2018-05-18 11:00:55
Adrian
Sprawna i szybka realizacja, dobry kontakt :)
5 / 5
2018-05-14 12:21:43
Łukasz
Dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-05-10 09:42:24
Lucjan
Jestem mega zadowolony, rewelacyjny kontakt, przesyłka dotarła następnego dnia. Wczoraj zrobiłem kolejny raz zakupy, przesyłka już do mnie wyjechała. Zostaje Waszym stałym klientem. Dziękuję :)
5 / 5
2018-05-02 12:56:41
Gerard
Wszystko szybko i bardzo polecam fototip.pl
4 / 5
2018-04-23 12:34:12
Apoloniusz
I suggest sending less emails to people that are out of Poland, the shipping takes some time and leaving a review isnt possible until the product is tested and most of all delivered which in my case took 10 days yet I received several emails to leave a review. Not much to say I ordered a steal tip and rubber part of Genesis tripod, seems to be tippy a rubbery :)
5 / 5
2018-04-20 14:19:47
Kazimierz
Jestem zadowolony z wspolpracy se sklepem FOTO TIP. Dostalem odpowiedzi na wszystkie pytania i do tygodnia by otrzymalem zamowienie do Czech. Polecam te firme.
5 / 5
2018-04-16 15:34:29
Mieczysław
Transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2018-04-11 22:47:00
Brygida
Rewelacyjny sklep! Bardzo polecam sklep foto-tip.pl
3 / 5
2018-03-04 18:14:55
Gustaw
Zmówiłem dwa filtry Hoya HD Protector. Paczka nie miała oznaczenia Ostrożnie lub Delikatnie Szkło. Filtry zostały po prostu wrzucone do koperty bąbelkowej.
5 / 5
2018-02-23 23:09:29
Maksymilian
Bardzo szyba realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-02-19 20:47:35
Stanisława
sklep działa szybko i sprawnie, dobra cena, brak było informacji o tym, że filtr w oczyszczaczu nie jest zapakowany.
5 / 5
2018-02-19 17:39:06
Sławomira
Wszystko OK bez zbędnych pytań i problemów. TAK ma być !
5 / 5
2018-02-12 22:11:10
Leon
Szybka realizacja zamówienia,urządzenie zgodne z opisem.
5 / 5
2018-02-01 19:05:56
Wincenty
Świetna firma. Szybka realizacja zamówienia. Porządnie zapakowany towar. Szybka dostawa.
5 / 5
2018-01-29 16:21:04
Longin
Profesjonalna obsługa, chociaż nigdzie nie znalazłem nr przesyłki ?
5 / 5
2018-01-24 17:17:36
Apoloniusz
Wspaniała obsługa! Obiektyw zamówiony w weekend dotarł we wtorek. Był bardzo solidnie zapakowany w karton, dodatkowo uszczelniony pustymi kopertami bąbelkowymi. Dodatkowo na żadnym innym nie było tego sprzętu taniej. Sklep wydaje się niepozorny, ale jakość obsługi naprawdę pozytywnie zaskakuje. Polecam serdecznie!
5 / 5
2018-01-23 10:33:22
Irmina
Bardzo udane zakupy . Świetny kontakt ze sklepem i towar zgodny z opisem bardzo dobrze zapakowany .Polecam
5 / 5
2018-01-20 11:39:35
Andrzej
Jestem zadowolony z produktu i sklepu.
5 / 5
2018-01-18 10:21:53
Marta
Szybka realizacja. Porządnie przygotowana paczka. Miły akcent - ulotka sklepu z napisem "Dziękujemy"
5 / 5
2018-01-11 14:23:37
Filip
Bardzo sprawna obsługa. Pomimo przerwy świątecznej towar dotarł bardzo szybko.
5 / 5
2018-01-10 11:35:46
Dariusz
Bezproblemowy zakup i kontakt z obsługą sklepu - osoba, z którą się kontaktowałem była miła i pomocna.
5 / 5
2018-01-05 00:53:55
Paulina
Solidnie, szybko. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-01-02 14:53:31
Łucja
bardzo dobra obsluga ,, jak na paczke zagraniczna i to w dniach swiatecznych to mega szybko. polecam !!!
5 / 5
2017-12-29 17:10:12
Benedykt
Rewelacyjny sklep i szybka wysyłka towaru.Polecam :-)
5 / 5
2017-12-26 19:06:27
Izolda
Dobra informacja o przebiegu realizacji, świetna logistyka, profesjonalizm
3 / 5
2017-12-19 21:21:10
Remigiusz
Oprócz tego że musiałem sam sprawdzić towar wszystko było ok
5 / 5
2017-12-18 13:21:50
Weronika
Bardzo Dobra biorąc pod uwagę ze to wysyłaka zagraniczna .
5 / 5
2017-12-13 12:18:02
Wioletta
Profesjonalne podejście do klienta, zawsze pomocny zespół, profesjonalne traktowanie klientów. POLECAM
5 / 5
2017-12-12 23:33:37
Iwo
solidny sklep i szybka dostawa
5 / 5
2017-12-12 20:27:40
Bogusława
Towar kupiony taniej niż gdzie indziej. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana.
4 / 5
2017-12-08 18:45:25
Franciszka
Sprawdzona firma, kupuję w niej od lat
5 / 5
2017-12-08 16:43:57
Andrzej
Bardzo polecam, szybka dostawa.
5 / 5
2017-12-05 11:56:38
Witold
bardzo sprawnie, potrzebne mi filtry w bardzo dobrej cenie ... polecam!
5 / 5
2017-11-30 22:51:10
Jerzy
Wszystko bardzo profesjonalnie i bez problemów. Szkoda tylko że gdzieś zaginął mail z linkiem do śledzenia przesyłki. Polecam.
4 / 5
2017-11-13 13:49:00
Wiesław
bez problemu odebrałem zamówiony towar
5 / 5
2017-11-08 13:26:12
Beata
Jest okej, tylko nie mieli lampy na ebayu wiec zwrocili pieniadze ale musialem czekac ponad 10 dni poniewaz placilem karta polaczona przez paypal. Dopiero jak pieniadze wrocily mi na konto moglem ponowic zamowienie na stronie foto-tip ktore wtedy zrealizowalo sie bez zadnych problemow.
5 / 5
2017-10-27 10:59:54
Izabela
Super obsługa, szybka realizacja. Jedyna uwaga do ups, milo by było gdyby kurier uprzedzał o której godzinie będzie.
5 / 5
2017-10-23 18:46:48
Krystian
Szybka realizacja, dobrze zabezpieczony towar. Polecam ! :)
5 / 5
2017-09-15 12:24:06
Stefan
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt w super cenie!! POLECAM
5 / 5
2017-09-07 15:14:52
Irmina
Bardzo dobry sklep, wart polecenia!
5 / 5
2017-09-07 14:44:15
Sylwester
super obsługa, doskonały, zgodny z opisem towar. To mój pierwszy zakup w Foto-Tip i pewnie nie ostatni.
5 / 5
2017-09-05 22:48:10
Ferdynand
Towar zgodny z opisem, sprawnie, szybko i bez problemów
5 / 5
2017-08-09 13:42:29
Władysław
Wszystko ok. Cena bardzo dobra. Można trochę popracować nad czasem wysyłki bo wiele sklepów wysyła już błyskawicznie. Zamówiłem w piątek po 20. Miałem nadzieję na wysyłkę w poniedziałek - wysłano we wtorek. To i tak bardzo dobrze. Myślę że jeszcze coś tu kupię. Po zmianie konta z gościa na zarejestrowanego straciłem możliwość śledzenia przesyłki i nie było dostępu do faktury - ale przyszła z przesyłką.
5 / 5
2017-06-29 17:59:13
Dawid
Foto-tip jest w porzo, już tu kiedyś dokonywałem zakupów, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2017-05-18 21:09:47
Bartłomiej
Wszystko OK! Ale instrukcja w jezyku polskim by sie przydala !
5 / 5
2017-05-16 11:27:17
Longin
Świetny kontakt, szybka realizacja. Polecam w 100%
5 / 5
2017-04-29 15:56:20
Mariusz
Rzetelna firma godna polecenia.
5 / 5
2017-04-25 09:56:58
Danuta
Wszystkow jak najlepszym porządku. Otrzymalem również @ Polską instrukcję do zakupionego sprzętu, ponieważ byla tylko angiekska.
5 / 5
2017-04-12 13:21:35
Kajetan
Znalazłem to, czego szukałem i jestem zadowolony.
5 / 5
2017-04-05 23:12:30
Bronisław
Rewelacja. Zamówienie złożone w niedzielę wieczorem. W poniedziałek zadzwoniłem spytać o możliwość zmiany adresu dostawy,nie było żadnego problemu. Zamówienie dotarło we wtorek z samego rana.
5 / 5
2017-03-30 11:56:07
Herbert
Bardzo miłe zakupy. Świetnej jakości towar.
5 / 5
2017-03-23 13:01:27
Jadwiga
Sprawna obsługa. Rzetelna informacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-03-13 14:05:46
Gustaw
Profesjonalny i błyskawiczny sklep - polecam!!! :)
5 / 5
2017-03-09 10:31:30
Igor
Obsługa profesjonalna, wysyłka towaru w ciągu 1 dnia.
5 / 5
2017-03-03 11:42:14
Barbara
Szybko fachowo i moje zadowolenie
5 / 5
2017-02-17 15:54:09
Leopold
Polecam, szybko sprawnie i moje zadowolenie
5 / 5
2017-01-29 17:42:40
Karol
Profesjonalny sklep i obsługa polecam
5 / 5
2017-01-13 20:07:43
Oksana
Super obsługa, b. dobra oferta.
5 / 5
2017-01-05 20:36:57
Tomasz
szczególnie polecam trafienie na jednego ze sprzedawców, który jest wyjątkowo uczynny, serdeczny, chętny do pomocy, kompetentny i przemiły.
5 / 5
2017-01-05 20:20:29
Hanna
Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt, firma słowna. Sklep bardzo dobrze wyposażony, może odrobinę droższy od konkurencji ale jeśli chcesz mieć pewność realizacji zamówienia to gorąco polecam. Z pewnością znów zrobię zakupy!
5 / 5
2014-05-28 12:08:06
Przemysław
Jakiś czas temu droga internetową dokonałem zakupu lampy błyskowej w sklepie Foto-Tip. Po pięciu miesiącach lampa odmówiła posłuszeństwa - przestała działać. Procedura reklamacyjna oferowana przez Foto-Tip przebiegła niesłychanie sprawnie i błyskawicznie. Po telefonicznym skomunikowaniu się z przedstawicielem sklepu wiedziałem, co mam zrobić. Przesłałem niesprawną lampę. Po upływie tygodnia drugą, nową lampę wraz ze stosownym dokumentem, miałem już w domu. Sądziłem, że - tak, jak to się zwykle kojarzy - procedura reklamacyjna będzie rozwlekła, przeciągająca się w czasie, a tu - proszę: sprawa załatwiona od ręki! Właścicielom sklepu dziękuję i gratuluję! Potencjalnym klientom polecam Foto-Tip!
5 / 5
2013-11-07 16:29:53
Ludmiła
Zakup produktu przebiegł bardzo sprawnie. Sklep po otrzymaniu środków natychmiast wysłał produkt, który otrzymałam na czas. Produkt zgodny z zamówieniem. O postępach realizacji zamówienia byłam na bieżąco informowana. Polecam.
1 / 5
2013-01-04 22:58:10
Ernest
zamówienie złożone w dniu 30.12.12 przelew w tym samym dniu tylko 1-wszy @ informacyjny ze sklepu o przyjęciem zamówienia i statusie - oczekujące (na wpływ środków). 3 stycznia próba kontaktu tel. (3x) i cisza - nikt nie odbiera w tym samym dniu @ z zapytanie, który pozostaje bez odpowiedzi 4 stycznia ponowny kontakt tel. zgłasza się konsultant (fakt, że miły) otrzymuje informację, że moje zamówienie właśnie dzisiaj wyjechało - żałosne oczywiście wciąż nie mam jakiejkolwiek informacji @ o zmianie statusu - bo pewnie nic do mnie nie wyjechało przynajmniej od 3 dni sklep dysponuje moją kasą i mam mnie w D niestety i ja się tym odwzajemnię w przyszłości do czego zachęcam i innych aby nie wyszli na frajerów :|
5 / 5
2012-12-12 11:25:32
Oliwier
I had a little problem with the payment but they solved it and sent the product quickly. Totally recommended.
2 / 5
2012-12-11 06:27:58
Bożena
oprócz potwierdzenia złożenia zamówienia nie było żadnej komunikacji, a status na stronie wykazywał że nadal moja płatność nie przeszła. Na mojego maila z pytaniem co się dzieje dostałam odpowiedź po dwóch dniach że system się zepsuł, ale zamówienie wysłane.
5 / 5
2012-12-10 06:45:26
January
Szybko,w miarę tanio i solidnie. Paczuszka dotarła w 2 dni robocze PP, towar solidnie zapakowany, zgodny z opisem, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2012-12-04 07:23:50
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-28 09:52:07
Aurelia
Doskonała obsługa, doskonała cena, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam tę stronę.
5 / 5
2012-11-16 22:56:45
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Klasse Ware, sehr schneller Versand nach Deutschland!
5 / 5
2012-11-09 09:06:01
Leon
High quality products at an affordable price.Good service in sending to EU.
5 / 5
2012-11-08 16:59:34
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie.Informacje o statusie zamówienia były przesyłane na bieżąco. Polecam.
3 / 5
2012-11-06 09:47:20
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-28 09:36:02
Malina
First time I buyed something at Foto-tip, but I am very pleased with the good communication and fast shipment. If you need some foto equipment, it is a recommended seller.
5 / 5
2012-10-11 15:05:16
Szczepan
Ceny interesujących mnie towarów przystępne, dobra komunikacja ze sprzedającym.
2 / 5
2012-10-10 18:21:45
Emanuela
I have not received a part of my delivery, with broken bulbs, I do not stop sending mails I get my answers but still not good ... I start paerdre patience ... your store is almost empty it lacks many articles shame there are things that interest me but all the time unavailable ... what to do?
5 / 5
2012-10-10 10:58:03
Romuald
Il prodotto è meglio di quanto immaginavo. Imballo perfetto, comunicazione perfetta(anche se manca comunicazione in lingua inglese ed il polacco non è così facile da capire visto che sono italiano), comprerò di nuovo in questo negozio. Grazie e a presto.
5 / 5
2012-10-08 10:01:44
Adam
Przesyłka z drobnym problemem - to się zdarza, ale Foto-Tip zaimponował mi szybkością i stylem rozwiązania problemu.
2 / 5
2012-10-03 21:34:57
Michał
Na [...] się przejechałem. Zamówiełem osłonę do D300, dostałem do D3000. Na emaile zero odpowiedzi, dodzwonić się telefonicznie graniczy z cudem.
5 / 5
2012-10-02 14:22:44
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-09-28 11:47:05
Marcelina
I cannot place an order because I don't have a German bank account. No one could tell me how to pay after 1 week of waiting for an answer.
5 / 5
2012-09-15 14:13:21
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-14 15:57:34
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-13 23:26:13
Jan
poważne firmy są bardzo zadowoleni z ich usług i na pewno kupić od nich
1 / 5
2012-08-23 14:19:26
Leszek
zdecydowanie nie polecam. Po złożeniu zamówienia towaru, dostępnego na stronie internetowej sklepu, okazało się, że już od pół roku go nie ma:/ Do tego, właściciele trzymali moje pieniądze u siebie na koncie przez 2 tygodnie i oddali je dopiero po zagrożeniu policją:/ słabo i nieprofesjonalnie
5 / 5
2012-08-15 22:27:10
Leon
Zanim przepłacisz wstąp do foto-tip, tu poznasz przystępne ceny i fachową obsługę, pamiętaj [...]
5 / 5
2012-08-14 15:31:43
Eligiusz
dobry sklep, dobra komunikacja, dobra obsługa. Napewno będę korzystał z usług tego sklepu
1 / 5
2012-08-11 18:59:27
Laura
Foto-tip send e-mail responses to poorly. They do not send the product, even if the order is placed a week ago and the product is in stock. I do not recommend. Hope to send products quickly. Greetings, from Finland to the customer.
5 / 5
2012-07-20 09:17:04
Cyprian
Jest OK, tak jak powinno być.
4 / 5
2012-07-18 11:30:40
Miłosz
Ten sklep jest naprawdę wielki za zakupy, nie tylko do poprawy znajomości języków do komunikacji, dziękuję.
4 / 5
2012-07-18 08:02:51
Szczepan
Trzeba mieć cierpliwość jeśli chodzi o kontakt ze sklepem. Poza tym wszystko w porządku, towar zamówiony był w sklepie (mimo braku potwierdzenia mailowego). Ceny też niczego sobie.
5 / 5
2012-07-11 10:50:03
Genowefa
Profesjonalny sprzet, relatywnie dobre ceny
1 / 5
2012-06-30 23:24:57
Romana
They do not answer emails when complaining. They do not react soon enough. It is a catastrophe!
5 / 5
2012-06-28 12:45:05
Sławomir
Po pierwszym zakupie wydaje mi się, że jest to dobry sklep
5 / 5
2012-06-27 18:27:50
Eugenia
Zamawiasz, masz. Właśnie o to w tym wszystkim chodzi. POZDRAWIAM.
5 / 5
2012-06-27 12:10:27
Marta
Ciekawy wybór i dobre ceny polecam!
5 / 5
2012-06-27 09:50:54
Felicja
Szybko, profesjonalnie - jak zawsze. Polecam :)
5 / 5
2012-06-27 08:15:49
Urszula
Efficace et rapide et en plus super prix: le top
1 / 5
2012-06-19 23:34:28
Ireneusz
dwa razy kupiłem w foto-tip i dwa razy mi przysłali używany szrot. Nie rozumiem ich filozofii. NIE POLECAM
5 / 5
2012-06-16 10:35:12
Eliza
The e-mail communication with the shop was great: fast, neat and helpful. Unfortunately when I visited the shop for the first time, so many items were not available in stock with no certain date of arrival.
5 / 5
2012-06-10 09:38:51
Jolanta
Sehr schnelle Lieferung auch nach Deutschland. Sehr gute Preise. Immer wieder gern.
5 / 5
2012-06-07 13:38:24
Dorota
Wszystko zgodnie z opisem, realizacja bardzo szybka. Polecam.
5 / 5
2012-06-07 10:29:35
Zygmunt
Simon has helped me in a gently and professional way. The products are good and the quality / value ratio are very, very good. With my compliments. Alberto
5 / 5
2012-06-07 09:22:39
Maksym
W dowolnym czasie dobrej komunikacji przez e-mail. Doskonały produkt i piorun szybka dostawa. Bardzo zaleca się Helen. Kupiłbym jeszcze raz tutaj!
5 / 5
2012-05-23 22:19:08
Tomasz
Towar otrzymałem szybko , bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Polecam zakupy.
5 / 5
2012-05-21 07:47:24
Bożena
Szybko i bardzo profesjonalnie, dobre ceny tylko uwaga - podają je bez VAT i to trochę może zmylić. Dużej części towaru nie mają na stanie ale i tak wybór jest wystarczający.
4 / 5
2012-05-13 09:52:54
Cyprian
funkcjonują jak należy-to wszystko.
5 / 5
2012-05-07 08:19:46
Klara
Zamówione, zapłacone przelewem, towar wysłany zaraz po zaksięgowaniu wpłaty - szybko dostarczony. Przesyłka dobrze zapakowana. To mój drugi zakup w tym sklepie i oba przebiegały bezproblemowo.
1 / 5
2012-04-26 13:55:24
Marek
Zamówiłem w sklepie lampę błyskową, cena trakcyjna, niższa niż w konkurencji, sklep lansuje się przedstawiając pochwały kupujących. Towar miał status "chwilowo niedostępnego", ale pomyślałem poczekam trochę. Cóż się okazało: lampy w sklepie nie ma i wg. sklepu nie będzie, dostawy niedostępnych produktów Nissin do naszego sklepu nie są w tym momencie planowane. Ale lampa dalej widoczna jest ona na stronie sklepu, na Allegro, na Ceneo, na [...] i czort wie gdzie jeszcze - wszędzie bijąc konkurentów atrakcyjną ceną, wszędzie pozycjonując się na pierwszym miejscu wśród sklepów internetowych. Co można sądzić o etyce sklepu? Jak zachowa się on w sytuacji, gdy będzie musiał ponieść dodatkowe koszty np. reklamacji zgłaszanej przez klienta? Wnioski zostawiam Wam, ja na pewno tam nigdy nic nie kupię, bo bym się bał.
5 / 5
2012-04-26 11:44:09
Elwira
Jeden z najlepszych sklepów w którym z przyjemnością robię zakupy bez żadnych obaw, towar odpowiada opisowi, polecam wszystkim.
5 / 5
2012-04-14 10:49:01
Patryk
Witam. Zamówiony w nocy towar przyszedł już następnego dnia o 12. Zaskoczył mnie tak szybki czas realizacji. Produkt był starannie zapakowany w "bombelkową" folię i dodatkowo przedmioty zostały zabezpieczone pianką tak aby podczas transportu nie obijały się o siebie. Jestem naprawdę zadowolony z tego zakupu.
5 / 5
2012-04-13 08:33:10
Izabela
Polecam. Szybko, dobrze, zgodnie z zamowieniem.
5 / 5
2012-04-12 09:04:05
Olaf
Dobre ceny, szybka wysyłka, paczka solidnie zabezpieczona.
5 / 5
2012-04-11 19:16:45
Kazimierz
Bardzo szybko dostałem towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2012-04-09 06:44:05
Aleksander
Doskonały sklep, świetna z nim komunikacja, świetny zamówiony towar. Polecam każdemu, ja w każdym bądź razie będę w nim dokonywał zakupów kilkakrotnie zamawiałem towar i zawsze byłem zadowolony i z obsługi, i z jakości towaru.
5 / 5
2012-04-07 12:59:47
Marcel
Szybko, sprawnie, towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Jednym słowem bez zastrzeżeń :)
5 / 5
2012-04-07 09:31:32
Aleksandra
Dobry sklep, szybka wysyłka, niskie ceny - POLECAM!
5 / 5
2012-03-27 09:38:44
Magdalena
Bez problemu. Zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2012-03-26 08:38:27
Amelia
Dobry wybór towaru, atrakcyjne ceny. Niestety, ostatnio kontakt ze sklepem jest utrudniony. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Zwykle zamiast telefonów lepiej napisać maila.
5 / 5
2012-03-25 17:34:18
Stefan
kupilem filtr gwiazdkowy. polecam wszystkim sklep.
5 / 5
2012-03-13 19:41:46
Mikołaj
Kolejny raz nie zawiodłem się na tym sklepie. Zakupy zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2012-03-12 10:26:50
Kamila
Profesjonalna firma, akcesoria solidne jakościowo i w przystępnych cenach. Bezproblemowa współpraca. Poecam.
5 / 5
2012-03-08 07:40:04
Violetta
Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2012-02-26 21:02:21
Sandra
Sprawnie, szybko - polecam ten sklep
5 / 5
2012-02-24 18:35:16
Zenon
Szybka realizacja zamówienia, Towar zgodny z tym, co zamawiałem. Jeszcze powrócę :)
5 / 5
2012-02-24 08:52:05
Zygfryd
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
5 / 5
2012-02-23 10:14:36
Faustyna
To wiarygodny sklep który można polecać z czystym sumieniem.
5 / 5
2012-02-14 08:15:28
Kornel
Towar otrzymałem szybko. Okazało się jednak że urządzenie nie współpracowało z moim NIkonikiem. Napisałem, rozpatrzyli i odesłali ponownie nowy egzemplarz. Czy poprzedni był uszkodzony - czy po prostu kompatybilność 99 % ?. Polecam wszystko bez problemu.
5 / 5
2012-02-11 21:10:28
January
Jest to dobry sklep. Oferowane produkty są wysokiej jakości i zgodne z opisem. Wysyłki są realizowane na bieżąco. Kontakt e-mailowy i telefoniczny dobry, miła i rzetelna obsługa. Drobny minus za brak w przesyłce jednego z elementów zamówionego zestawu - po zgłoszeniu problemu element został dosłany, więc była to z pewnością jednostkowa sytuacja. W szkolnej skali ocen sklep Foto-Tip oceniam na bardzo dobry z małym minusem. Polecam wszystkim kupującym!
5 / 5
2012-02-05 08:51:38
Dariusz
wszystko bardzo sprawnie się dzieje. więc DUŻY PLUS i polecam...
5 / 5
2012-02-02 11:49:15
Oskar
Polecam - szybko i profesjonalnie
5 / 5
2012-01-28 14:25:56
Julita
Jakość towaru jak i obsługi oceniam w skali od 1 do 10 na 10! POLECAM!!!
5 / 5
2012-01-22 09:09:18
Wieńczysła
Sklep godny polecenia, błyskawiczna realizacja zamówienia, pełna satysfakcja.
5 / 5
2012-01-17 20:24:35
Krystian
Polecam wszystkim, żadnego problemu, towar OK.
4 / 5
2012-01-15 22:40:47
Jadwiga
Sklep godny polecenia,towar zgodny z zamówionym i moimi oczekiwaniami,
5 / 5
2012-01-13 10:20:02
Maria
sprawnie , szybko, towar w b.dobrej jakości, ogólnie na piątkę
5 / 5
2012-01-05 13:22:27
Tymon
szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2012-01-04 00:34:39
Manuela
Sklep prowadzony wzorowo. Towar czytelnie opisany, z dobrymi zdjęciami, zawsze w pełni zgodny z opisem. Wysyłka błyskawiczna, kontakt bez najmniejszych problemów.
5 / 5
2011-12-30 18:31:56
Karol
Bardzo dobra i szybka obsługa ,szybko i profesjonalnie ,polecam.
5 / 5
2011-12-29 11:30:33
Ernest
nie ma co pisać, bo bez zbędnego słodzenia jest profesjonalnie. Polecam
2 / 5
2011-12-28 22:08:23
Krystian
slaby kontakt ze sklepem. Dopiero po mojej interwencji i przeslaniu kopi przelewu pracownicy zorientowli sie ze przelew zostal zrobiony duzo wczesniej. Realizacja zamowienia rozpoczela sie od tego momentu. Sklep nie idpowiada ma maile
5 / 5
2011-12-26 08:03:42
Arleta
Bardzo szybka realizacja, doskonały kontakt - polecam.
5 / 5
2011-12-25 14:05:05
Jakub
Zamówiłem filtr,mimo tego,że pomylono średnicę to w ciągu 3 dni otrzymałem odpowiedni produkt.Ogóolnie jestem zadowolony i zapewne skorzystam z zakupów w tym sklepie:)Polecam!
5 / 5
2011-12-21 13:20:02
Mariusz
Dobry sklep, polecam zakupy u nich.
5 / 5
2011-12-20 21:39:06
Halina
Szybko, sprawnie, konkretnie. Bez zbędnych formalności i przedłużania. Polecam serdecznie.
5 / 5
2011-12-18 22:14:56
Tobiasz
Szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek komplikacji.
5 / 5
2011-12-17 22:03:30
Aldona
Paczka została zaadresowana w sposób następujący: Imię, pierwsza litera nazwiska (np. Jan K.) ul. (bez numeru), kod pocztowy, miasto. Gdybym zamówił przesyłkę poprzez Pocztę Polską pewnie nigdy bym paczki nie otrzymał. Paczka jednak doszła, więc mogę dać ocenę dobrą.
5 / 5
2011-12-17 20:24:47
Wiktoria
Duży wybór towarów, każdy kto choć trochę ma styczność z fotografią znajdzie tam coś dla siebie.!!!
5 / 5
2011-12-17 18:40:09
Katarzyna
bardzo pozytywnie- byłam mile zaskoczona szybkością dostarczenia zamówienia oraz niską ceną kuriera. polecam
5 / 5
2011-12-17 15:29:20
Anita
Transakcja zrealizowana bardzo sprawnie. Dziękuję
5 / 5
2011-12-16 22:31:50
Sandra
Szybko, sprawnie i profesjonalnie, Sklep stanowczo warty polecenia!
5 / 5
2011-12-12 20:10:15
Kacper
Krótko, zwięźle i na temat. Towar zgodny z opisem na stronie [...] Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2011-12-12 12:28:14
Kacper
towar w dobrej cenie, szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem. jest to mój drugi zakup w tej firmie (pierwszy przez allegro - również ok.). dziękuję i polecam innym
5 / 5
2011-12-12 07:28:20
Ismena
ok - jak w porzadnym sklepie, opisy zgodne z prawda, powiadomienia na etapach transakcji, szybka, trackowalna przesylka - polecam.
5 / 5
2011-12-10 20:06:19
Wiktor
Z czystym sumieniem polecam ten sklep obsługa ,szybkość dostawy oraz to co najważniejsze nigdy nie zawiodłem się na jakości zamawianych towarów z branży foto.
5 / 5
2011-11-29 16:49:21
Regina
Świetny wybór, bardzo dobry kontakt z klientem, natychmiastowa realizacja. Nic lepszego bym nie wymyślił! Serdecznie polecam.
4 / 5
2011-11-24 18:10:12
Maksymilian
Bardzo szybka realizacja, i towar w magazynach na stanie!!!
5 / 5
2011-11-24 09:01:03
Faustyna
Profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa, można by tak jeszcze długo cukrować, bo jest komu i za co. Polecam sklep gorąco i na pewno będę korzystał z ich oferty
5 / 5
2011-11-18 12:22:48
Emanuel
Bardzo szybka dostawa, polecam!
5 / 5
2011-11-14 08:47:01
Grażyna
Wszystko ok. Na pewno wrócę do tego sklepu!
5 / 5
2011-11-13 07:42:58
Julita
Profesjonalna obsługa, bez najmniejszych zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2011-11-11 12:00:04
Romuald
Świetna obsługa - sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2011-11-10 17:51:51
Celestyna
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2011-11-08 09:13:15
Iga
Cóż tu podsumowywać ;-) Wszystko w jak najlepszym porządku ;-)
5 / 5
2011-10-31 22:24:46
Marina
Sprawdzony,solidny sklep realizujący zamówienie zgodnie z ofertą.
5 / 5
2011-10-28 17:04:55
Renia
Gdyby tylko takie sklepy były, to życie byłoby piękniejsze a zakupy spokojniejsze.
5 / 5
2011-10-27 21:16:27
Wera
Wszystko zgodnie z opisem, produkt spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2011-10-17 08:02:18
Jarosława
super asortyment, kupowalem juz w tym sklepie. wszystko profesjonalnie- obsluga, wysylka etc
4 / 5
2011-10-16 12:59:52
Celestyna
Foto-tip to bardzo dobry sklep i polecam go każdemu. Jednak strona skonstruowana jest nielogicznie, widać że jest archaiczna no i generalnie odstaje od ogólnego, wysokiego poziomu panującego w tej firmie. Pozdrawiam i czekam na nowe [...] :)
4 / 5
2011-10-13 07:58:36
Oliwier
Słabe opisy towarów - marketing zamiast istotnych szczegółów technicznych. Pilot do aparatu foto - na zdjęciu ma przyciski "zoom" i "opóźnienie 2s", w opisie tylko opisany jako zgodny z moim i innymi modelami aparatów. Dopiero po otrzymaniu z instrukcji obsługi dowiaduję się, że w moim modelu nie będą działać przyciski "zoom" a w innych z kolei "opóźnienie 2s". Opisy innych towarów też pozbawione szczegółów merytorycznych, tylko zachwalający je ogólnikowy opis. Jakość towarów niespecjalna ale dla tej ceny zadowalająca.

Rzetelne opinie o Foto-tip.pl