Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Fotoaparaciki sp.j

Fotoaparaciki sp.j Opinie 4.3 (468)

Św. Jana 7/9
95-200
Pabianice
422157431
opinie Fotoaparaciki sp.j
4.3
468
Opinii

Dobrze

1 / 5
2021-11-15 16:54:28
Łukasz
Jestem pracownikiem firmy Comland. Składalismy w w firmie Fotoaparaciki zamówienie na aparat. Mam bardzo negatywne osobiste doświadczenie z tym sklepem. Zamówiłem aparat w środę 10 listopada. Aparat był dostępny na ich stronie. Czas realizacji na stronie to 24h. Do tej pory status zamówienia figuruje jako "nowe", mimo, iż w piątek 12 listopada 2021 r. otrzymałem telefonicznie zapewnienie od pracownika firmy "Fotoaparaciki", że przesyłka właśnie jest przygotowywana do nadania. Dodatkowo bardzo utrudniony kontakt z obsługą. Wiele razy musieliśmy dzwonić by ktoś odebrał. Gdy wreszcie dziś ktoś odebrał telefon i próbowałem wyjaśnić sprawę rzucono mi na odczepne "reklamację proszę złożyć na maila" i Pan się rozłączył. Bardzo NIEpolecam.
5 / 5
2020-02-18 10:53:15
Leszek
Najlepszy sklep w okolicy Łodzi. Bogata oferta i bardzo miła, kompetentna obsługa. Korzystałem z ich oferty kilkukrotnie i zawsze byłem zadowolony. Polecam!
5 / 5
2019-12-28 11:03:45
Mirosław
Polecam sklep w 100% zrobiłem tu pierwsze zakupy na sprzęt fotograficzny marki Sony i jestem bardzo zadowolony :) Doradztwo przed zakupem i miła obsługa idzie w parze z rzetelnością firmy i wysyłką w 24H
1 / 5
2019-10-15 12:33:55
Bronisław
Do tej pory miałem dobrą opinie na temat sklepu, ale po ostatniej sytuacji wiem, że już tam nic nie zamówię. Sklep deklaruje wysyłkę produktu w 1-2 dni robocze, a wysłali mi po 8 dniach, a że był weekend to przesyłka dotarła do mnie po 11 dniach, akurat wtedy kiedy już byłem 1500km od Polski. Specjalnie zamówienie złożyłem i opłaciłem ponad tydzień wcześniej, by paczka dotarła do mnie na czas, a tutaj taka sytuacja. Dodatkowo, gdy napisałem maila o swoim niezadowoleniu związanym z realizacją zamówienia, mail został olany.
5 / 5
2019-09-19 12:00:28
Wera
Wiedza ekspercka na najwyższym poziomie. Klient traktowany bardzo indywidualnie i serdecznie.
5 / 5
2019-09-05 19:39:21
Małgorzata
Nie wiem czy są lepsze sklepy fotograficzne bo w innych po prostu nie kupuję. Tutaj mają wszystko a jak nie mają to załatwią. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2019-09-04 19:35:43
Rozalia
Wszystko super. Świetny kontakt telefoniczny, profesjonalna porada a na koniec szybka wysyłka. Polecam !
5 / 5
2019-09-04 12:49:46
Szczepan
zakupy przebiegly bez zarzutu ,bardzo szybko i sprawnie pelna profeska polecam
5 / 5
2019-04-26 10:08:51
Gustaw
Wszystko w porządku, ekspresowa wysyłka, polecam!
5 / 5
2019-03-03 21:55:29
Sławomira
Jednym slowem: profesjonalizm! Wszystko w porzadku, fachowa obsluga, zamowienie odebralem w ciagu 24h. Polecam kazdemu, nigdy mnie nie zawiedli.

Rzetelne opinie o Fotoaparaciki sp.j