Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Fotoaparaciki sp.j

Fotoaparaciki sp.j Opinie 4.3 (469)

Św. Jana 7/9
95-200
Pabianice
422157431
opinie Fotoaparaciki sp.j
speedtest
4.3
469
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-03-28 14:07:36
Jan
24 marca 2022 roku zamówiłem na tej stronie aparat w zestawie z uchwytem i mikrofonem bezprzewodowym. Najpierw status mojego zamówienia został zmieniony na "Przyjęte do realizacji", a po dwóch godzinach otrzymałem telefon z informacją, że jedyne co mi mogą wysłac to aparat, ponieważ pozostałe akcesoria były dołączane w ramach nieobowiązującej już promocji producenta sprzętu. Osoba, z którą rozmawiałem powiedziała, że promocja ta "była chyba jakoś do stycznia", a także dodała, że to ich ostatnia sztuka tego aparatu, więc jeśli się na niego nie zdecyduje, to na pewno znajdzie się inny chętny. Sklep miał więc przez ponad miesiąc od zakończenia promocji na swojej stronie informacje związane z nią. Gdy już aparat do mnie trafił to okazało się, że był on wcześniej rozpakowywany (rozcięta taśma producenta przy otwarciu opakowania). Pomyślałem jednak, że byc może po to, by umieścic w pudełku fakturę. Nic bardziej mylnego. Po włączeniu aparatu okazało się, że znajduje się w nim karta pamięci. Co więcej po zrobieniu próbnego zdjęcia sprawdziłem przebieg na stronie CameraShutter i wyszło, że to próbne zdjęcie nie było pierwszym na tym aparacie...
1 / 5
2021-11-15 16:54:28
Łukasz
Jestem pracownikiem firmy Comland. Składalismy w w firmie Fotoaparaciki zamówienie na aparat. Mam bardzo negatywne osobiste doświadczenie z tym sklepem. Zamówiłem aparat w środę 10 listopada. Aparat był dostępny na ich stronie. Czas realizacji na stronie to 24h. Do tej pory status zamówienia figuruje jako "nowe", mimo, iż w piątek 12 listopada 2021 r. otrzymałem telefonicznie zapewnienie od pracownika firmy "Fotoaparaciki", że przesyłka właśnie jest przygotowywana do nadania. Dodatkowo bardzo utrudniony kontakt z obsługą. Wiele razy musieliśmy dzwonić by ktoś odebrał. Gdy wreszcie dziś ktoś odebrał telefon i próbowałem wyjaśnić sprawę rzucono mi na odczepne "reklamację proszę złożyć na maila" i Pan się rozłączył. Bardzo NIEpolecam.
5 / 5
2020-02-18 10:53:15
Leszek
Najlepszy sklep w okolicy Łodzi. Bogata oferta i bardzo miła, kompetentna obsługa. Korzystałem z ich oferty kilkukrotnie i zawsze byłem zadowolony. Polecam!
5 / 5
2019-12-28 11:03:45
Mirosław
Polecam sklep w 100% zrobiłem tu pierwsze zakupy na sprzęt fotograficzny marki Sony i jestem bardzo zadowolony :) Doradztwo przed zakupem i miła obsługa idzie w parze z rzetelnością firmy i wysyłką w 24H
1 / 5
2019-10-15 12:33:55
Bronisław
Do tej pory miałem dobrą opinie na temat sklepu, ale po ostatniej sytuacji wiem, że już tam nic nie zamówię. Sklep deklaruje wysyłkę produktu w 1-2 dni robocze, a wysłali mi po 8 dniach, a że był weekend to przesyłka dotarła do mnie po 11 dniach, akurat wtedy kiedy już byłem 1500km od Polski. Specjalnie zamówienie złożyłem i opłaciłem ponad tydzień wcześniej, by paczka dotarła do mnie na czas, a tutaj taka sytuacja. Dodatkowo, gdy napisałem maila o swoim niezadowoleniu związanym z realizacją zamówienia, mail został olany.
5 / 5
2019-09-19 12:00:28
Wera
Wiedza ekspercka na najwyższym poziomie. Klient traktowany bardzo indywidualnie i serdecznie.
5 / 5
2019-09-05 19:39:21
Małgorzata
Nie wiem czy są lepsze sklepy fotograficzne bo w innych po prostu nie kupuję. Tutaj mają wszystko a jak nie mają to załatwią. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2019-09-04 19:35:43
Rozalia
Wszystko super. Świetny kontakt telefoniczny, profesjonalna porada a na koniec szybka wysyłka. Polecam !
5 / 5
2019-09-04 12:49:46
Szczepan
zakupy przebiegly bez zarzutu ,bardzo szybko i sprawnie pelna profeska polecam
5 / 5
2019-04-26 10:08:51
Gustaw
Wszystko w porządku, ekspresowa wysyłka, polecam!
5 / 5
2019-03-03 21:55:29
Sławomira
Jednym slowem: profesjonalizm! Wszystko w porzadku, fachowa obsluga, zamowienie odebralem w ciagu 24h. Polecam kazdemu, nigdy mnie nie zawiedli.
5 / 5
2019-03-03 21:55:17
Bożena
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, do takich sklepów aż przyjemnie się wraca, serdecznie polecam.
5 / 5
2019-02-22 17:17:10
Ewelina
Bardzo dobra współpraca - rzetelna pomoc i miła obsługa. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-02-22 11:54:22
Oskar
Polecam! Bardzo dobry kontakt, fachowe porady, wszystko sprawne i zgodne z zamówieniem!
5 / 5
2019-02-22 11:24:38
Konstanty
Największy wybór w województwie, wykwalifikowana kadra pracownicza znająca rynek, trendy i same produkty nie tylko z teorii ale przede wszystkim z praktyki - pozdrowienia dla Rafała, który publikuje świetne testy na łamach znaczących branżowych stron www. Fachowe doradztwo przy zakupach, możliwość sprawdzenia sprzętu na miejscu - nie uświadczymy niespodzianek w postaci mydlących obiektywów czy bad pixeli na matrycach. Sklep prowadzi działalność komisową, co jest chyba jednym z najwłaściwszych miejsc do zakupu sprzętu używanego. Cały asortyment jest sprawdzony przez serwisantów oraz odpowiednio i rzetelnie opisany. Na koniec fotoaparaciki oferują możliwość odpłatnego wypożyczenia sprzętu na zlecenia czy dla dokładniejszych testów w preferowanych warunkach. Piszę tę recenzję tylko dlatego, że zawsze robiąc zakupy i uśmiechając się do przemiłych sprzedawców jestem w stanie urwać coś z ceny :)
5 / 5
2019-02-21 22:38:33
Ireneusz
Współpracuję ze sklepem Fotoaparaciki od wielu lat i uważam, że są rewelacyjni w tej branży.
5 / 5
2019-02-21 20:08:38
Dominik
Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Tak jak prosiłem przesyłka została dodatkowo zabezpieczona (spory obiektyw Sigma 105 1.4) dlatego wolałem "dmuchać na zimne" bo z kurierami czasem jest różnie. Szybko i sprawnie. Na 5 :)
5 / 5
2019-02-21 19:07:58
Piotr
Sklep z wieloletnim doświadczeniem, pracownicy z ogromną wiedzą. Robię tam zakupy od blisko 10lat i nigdy sie nie zawiodłem. Duża pomoc w doborze sprzętu, możliwości testowania na miejscu przed dokonaniem zakupu. To sklep oficjalny między innymi takich marek jak Canon czy Sony a to o czymś świadczy. 100% zadowolenia.
5 / 5
2019-02-21 19:05:32
Konrad
Fotoaparaciki to sklep, gdzie kupuję swój sprzęt fotograficzny już od 4 lat. Za każdym razem mogłem liczyć na rzetelne i obiektywne opinie sprzedawców. Nigdy nie miałem problemu z czasem wysyłki, zamianą sprzętu czy reklamacją. Zawsze mogłem liczyć na preferencyjne ceny.
5 / 5
2018-10-27 17:11:11
Przemysław
Świetny sklep, świetna obsługa! ,towar doszedł bardzo dobrze zapakowany w 100% zgodny z opisem. Stały kontakt ze sklepem! Serdecznie polecam!
5 / 5
2018-10-26 19:57:42
Przemysław
Wyjątkowo miła obsługa (pozdrowienia i podziękowania dla pana Kamila, który fachowo doradził odpowiedni sprzęt). Sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-24 20:06:00
Nadia
Najlepszy sklep online, w jakim robiłam zakupy. Fantastyczna, kompetentna obsługa. Obiektyw dotarł do mnie następnego dnia po zamówieniu.
5 / 5
2018-03-29 10:36:07
Arleta
Zakupy przebiegły bez jakich kolwiek problemów. Kontak ze sprzedawca bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-03-29 10:05:29
Aneta
Profesjonalna i fachowa obsługa .
5 / 5
2018-02-24 09:25:29
Jagoda
Wszystko ok, szybko i bez problemu, w sumie jak zwykle.
5 / 5
2017-11-09 09:58:46
Jędrzej
Moje doświadczenie z tym sklepem jest jak najbardziej pozytywne - towar dotarł do mnie błyskawicznie, aparat okazał się jednak egzemplarzem z trudną do stwierdzenia na pierwszy rzut oka wadą fabryczną (front focus w obiektywie), zwrot przyjęto bez problemu, a nawet zaoferowano mi inny egzemplarz do testów - ostatecznie zrezygnowałem z zakupu (nie z winy sklepu), ale jakość i życzliwość obsługi jak dla mnie stoją w tej firmie na bardzo wysokim poziomie
1 / 5
2017-08-11 09:37:38
Wiesław
Nie polecam. Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada na stanie. Obsługa nie odpowiada na e-maile. Kontakt telefoniczny - odbierają, ale zwodzą i obiecują gruszki na wierzbie. Na obiektyw czekałem miesiąc, skończyło się zwrotem gotówki na konto.
1 / 5
2017-08-02 12:34:56
Bartłomiej
Zamówiłem w sklepie baterię do aparatu. Na stronie widniała informacja o dostępności w magazynie i wysyłce w 1-2 dni. Zamówienie złożyłem 19.07.2017r., pieniądze wpłynęły na konto sklepu 20.07.2017r. i kontakt mailowy (przekazywanie informacji o statusie zamówienia) urwał się całkowicie. Po tygodniu wysłałem maila w sprawie informacji o zamówieniu - niestety nikt na niego nie odpowiedział. Zadzwoniłem do sklepu, uzyskałem informacje o poszukiwaniu baterii ponieważ jest niedostepna, pomimo dalej widniejącej informacji na stronie ***** o dostępności. Obiecano przesłanie mi maila o dalszym przebiegu realizacji zamówienia - niestety nie dotarł i kontakt sie urwał. W dniu 02.08.2017r. ponownie zadzwoniłem do sklepu, obsługa wyraziła zdziwenie o niezrealizowaniu zamówienia i obiecała oddzwonić za 15 min. z informacja o realizacji. Niestety znowu nikt nie zadzwonił. Ponownie zadzwoniłem do sklepu i zażądałem zwrotu pieniędzy. Sklep pobiera pieniądze za produkty których nie posiada!!! Po przelaniu pieniędzy szuka towaru i zrywa kontakt mailowy!!! Przetrzymuje pieniądze bez informacji i realizacji zamówienia! Przestregam przed tym sklepem!!!
4 / 5
2017-06-08 18:33:15
Remigiusz
Towar zgodny z opisem, wszystko działa i jest w porządku. Minusem może być trochę długi czas oczekiwania na dostawę.
5 / 5
2017-05-27 02:42:56
Wiola
Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt, mimo małego błędu w systemie wszystko było załatwione tego samego dnia a paczka po 24h była u mnie.
1 / 5
2017-05-17 22:28:50
Arnold
kontakt fatalny, pracownicy nie odpowiadają na maile, zakupiłem obiektyw, którego sklep fizycznie nie miał, realizacja zamówienia trwała prawie miesiąc (sklep dysponował moimi pieniędzmi nawet nie podziękował), w trakcie licznych kontaktów telefonicznych (wszystkie inicjowane przeze mnie) miałem uczucie zbywania, często p. Tomek miał oddzwonić, czego nie robił a tylko zmieniał status zamówienia, na koniec okazało się, że "towar został wysłany" a firma kurierska otrzymała paczkę po prawie tygodniu. JEŚLI ZALEŻY WAM NA SZYBKOŚCI, JAKOŚCI OBSŁUGI to poszukajcie innego sklepu
5 / 5
2017-05-17 14:01:15
Jarosław
Zamówiony obiektyw dostałem po 48 godzinach. Towar zgodny z opisem:)
1 / 5
2017-05-17 10:49:28
Wincenty
Już któryś raz towar w sklepie widniał jako dostępny w magazynie, a ponowie okazało się że to bzdura i trzeba czekać do 14 dni.
1 / 5
2017-05-16 20:03:58
Wacław
Sklep wysłał paczkę zgodnie z informacjami na stronie. Przy zamówieniu na prawie 6k zł zapomniał zapakować aparatu za 5,5k zł. O paragonie na którym było całe zamówienie oczywiście nie zapomniał. Nikt oczywiście nie poinformował mnie, że aparat zostanie wysłany później. Aparat został wysłany dopiero po informacji o niezwłocznym zgłoszeniu faktu oszustwa na policję. Właściciel zobowiązał się do niezwłocznego wysłania brakującego aparatu (łaskawca) i do przeprosin. I był bardzo zdziwiony, że mam podejrzenia, że chce mnie oszukać.
5 / 5
2017-05-13 09:18:36
Wincenty
Dobry kontakt, miła obsługa, sprzedawca służył radą, a bez tego sam nie byłem w stanie podjąć decyzji. POLECAM.
5 / 5
2017-05-12 21:56:13
Alicja
Super sklep. Towar ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam wszystkim.
2 / 5
2017-05-12 12:14:20
Olaf
trzeba czekać na dostawę niewiadomo ile czasu.
5 / 5
2017-05-11 17:27:44
Jadwiga
doskonały kontakt, profesjonalna obsługa, natychmiastowy zwrot pieniędzy
1 / 5
2017-05-11 14:00:59
Jagoda
Na chwilę obecną - beznadzieja. Zamiast zamówionego i opłaconego w kwietniu towaru, otrzymuję zapytania o opinię, więc zgodnie z życzeniem ją wyrażam.
5 / 5
2017-05-11 11:44:48
Dawid
Wszystko jak w najlepszym porządku.
1 / 5
2017-05-05 12:28:57
Krystian
Na stanie był towar, wpłaciłem pieniądze (nie zostały mi jeszcze zwrócone) a towaru nie otrzymałem
2 / 5
2017-05-04 11:35:18
Kinga
Mija drugi tydzień i nadal nie mam zamówionego towaru a miało być po 2 dniach .
1 / 5
2017-04-29 08:32:27
Emil
Beznadziejna obsługa klienta. Produkt na stronie widnieje z adnotacją o dostępności na magazynie i wysyłce w przeciągu 24 godzin. Mimo, że obiektyw został opłacony w poniedziałek, wysyłka nastąpiła dopiero w piątek, pomimo zapewnień sklepu że towar zostanie wysłany jeszcze w czwartek. Nie polecam.
5 / 5
2017-04-28 14:12:59
Danuta
Pełny profesjonalizm i bardzo szybka wysyłka.
4 / 5
2017-04-28 13:27:24
Błażej
Towar zgodny z opisem. Różne tempo odpowiedz na e-mail. Powolny proces wysylki- mimo zapewnień o szybkiej wysyłce.
4 / 5
2017-04-26 13:22:19
Ilona
Zasadniczo OK, ale jedno ze zdjęć na stronie produktu przedstawiało inny zestaw niż sprzedawany.
3 / 5
2017-04-24 08:44:37
Marcin
Towar przyszedl po interwencji. Dostawa miala byc w ciagu 2-3 dni roboczych byla po 7-8.
5 / 5
2017-04-23 22:22:05
Henryka
Zdecydowanie polecam sklep fotoaparaciki.pl. Niezwloczna bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2017-04-23 18:17:45
Anita
Fachowa i miła obsługa, szczególnie w zakresie aparatów i obiektywów.
5 / 5
2017-04-21 17:25:06
Zygmunt
Profesjonalne podejście do klienta i oferowanych artykułów. Zamawiałem Benro Mach3 TMA47AL- realizacja wykonana ekspresowo. Jestem bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2017-04-21 12:39:41
Honorata
Wszystko sprawnie,towar zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2017-04-20 18:52:05
Renia
Profesjonalnie i kulturalnie (co nie jest bez znaczenia w dzisiejszych czasach)
3 / 5
2017-04-20 13:56:49
Pola
- Brak towaru oznaczonego na stronie jako dostępny. - Brak wiadomości o niedostępności towaru. + Szybkie i uprzejme odpowiedzi na maile. + Szybki zwrot pieniędzy za opłacone przedmioty, których sklep nie miał. + Dodatkowy upust za zwłokę. Odradzam kupowanie automatyczne - lepiej zadzwonić lub napisać, by się dowiedzieć, czy sklep na pewno ma towar.
5 / 5
2017-04-20 12:43:14
Nastazja
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, bezproblemowo.
5 / 5
2017-04-19 18:05:20
Rafał
Poza kłopotami z firmą kurierską kontakt ze sklepem bardzo dobry
5 / 5
2017-04-19 14:52:25
Janina
Wszystko przebiegło bardzo dobrze. Produkt jak i realizacja przebiegła bez żadnych problemów i zgodnie z opisem.
4 / 5
2017-04-18 21:50:07
Natalia
Zamówienie zrealizowane zgodnie z ustaleniami - bez uwag
5 / 5
2017-04-14 15:00:28
Arlena
Szybko i towar zgodny z opisem. Polecam
4 / 5
2017-04-14 14:12:54
Józef
Ktoś zawiódł w sprawie przesyłki miał być odbiór osobisty...a była dostawa do domu...jeśli chodzi o terminowość super...towar super...tyle
5 / 5
2017-04-14 10:14:24
Klemens
Swietny kontakt ze sklepem. Bardzo dobra obsluga i niesamowicie szybka przesylka.
5 / 5
2017-04-13 21:54:45
Liza
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, wszystko ok, miła obsługa.
5 / 5
2017-04-13 15:58:32
Klaudiusz
Miła i szybka obsługa. W czasie realizacji wynikły problemy wynikające z przyczyn zewnętrznych, jednak załoga stanęła na wysokości zadania i wszystko zostało dopięte na ostatni guzik. Polecam
1 / 5
2017-04-12 15:49:15
Seweryn
Brak informacji, długi czas realizacji.
1 / 5
2017-04-11 23:17:37
Marian
Był to pierwszy mój zakup w tym sklepie i prawdopodobnie ostatni. Uzyskać informację telefoniczną od pana z wadą wymowy, którego nie sposób zrozumieć jest w ogóle czymś niespotykanym. Poza tym, że ów Pan jest ozięble nastawiony do klienta to zbywa rozmowę. Gdy chciałem skorzystać z promocji i po zamówieniu prosiłem o dalsze instrukcje to musiałem pisać kilka maili aby otrzymać odpowiedź. Gdy mój produkt dotarł, okazało się że jest niekompletny bo brakuje w nim istotnej rzeczy jaka miała być załączona wraz z towarem. Na moje 4 maile w tej sprawie do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Gdy ostatecznie zadzwoniłem aby dowiedzieć się więcej informacji, zostałem zbyty informacją, że "Do 30 minut oddzwonię tylko zadzwonię do Pana Kazia". Czekałem godzinę telefonu nie było, zadzwoniłem ponownie. Znowu informacja, że oddzwonią. Czekałem i się nie doczekałem, zadzwoniłem znów, dowiedziałem się, że moja brakująca część zamówienia zostanie wysłana w poniedziałek (to był akurat piątek). Podziękowałem za informację. W poniedziałek nie otrzymałem żadnej informacji na temat wysyłki, wieczorem napisałem maila z prośbą o przesłanie numeru listu przewozowego. Na maila nadal nikt nie odpisał, jest już wtorek 23:15 a moja brakująca część zamówienia nadal nie została wysłana/nadana, nie mam też żadnej informacji ze strony sklepu. To co się dzieje w tym sklepie to jest żenada i prawdopodobnie nigdy więcej nic tu nie kupię. Nie pozdrawiam.
2 / 5
2017-04-07 10:03:46
Matylda
Niestety pomimo złożenia zamówienia kilka dni temu nie otrzymałam jeszcze towaru. Status zamówienie jest cały czas na początkowym etapie, czyli przyjęte do realizacji. Zatem szybciej trafiła do mnie prośba o opinię niż sam towar. Jeżeli chodzi o czas załatwienia sprawy to sklep nie wywiązał się z dostarczenia zamówienia.
1 / 5
2017-04-06 16:17:42
Klaudia
Kontakt ze sklepem jest utrudniony. Na odpowiedz na mejla się nie doczekałem.
5 / 5
2017-04-05 12:43:35
Rafał
Polecam sklep, mila i szybka obsluga.
5 / 5
2017-04-05 11:57:28
Stefania
Nie zawiodłam się, wszystko przebiegło sprawnie i z moimi oczekiwaniami.
4 / 5
2017-04-04 20:08:49
Jacek
Do realizacji zamówienia brak zastrzeżeń, tylko koszty dostawy nieco za wysokie.
5 / 5
2017-04-04 12:57:46
Ferdynand
Skorzystałem z ciekawej promocji, zamówienie bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2017-04-04 12:36:32
Dominik
Jak zawsze pełen profesjonalizm ekipy fotoaparaciki.pl - najlepszy sklep foto ever! :)
5 / 5
2017-04-04 12:24:48
Mateusz
super, szczerze polecam, kontakt, pomoc, możliwość zamiany, wszystko wzorowo, napewno jeszcze nie razy dokonam u nich zakupów,
5 / 5
2017-04-03 13:54:57
Eryk
Rzetelna, sprawna i szybka obsługa
5 / 5
2017-03-30 13:07:22
Roman
Firma przyjazna dla klienta, świetna informacja o statusie realizacji zamówienia, Polecam :)
5 / 5
2017-03-29 11:21:26
Arleta
sprzęt bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony ):
5 / 5
2017-03-28 20:52:42
Jarosława
Wymieniałam towar, ponieważ futerał na aparat był za mały. Szybko i sprawnie otrzymałam nowy, bez dodatkowych kosztów za dostawę.
3 / 5
2017-03-22 12:19:06
Aldona
Bałagan, bałagan, bałagan ;) Panowie się starają ale ciągle jakieś przeciwności. Najpierw dostałam nie ten obiektyw, potem przyszedł obiektyw ze złym mocowaniem, ostatecznie za 3 razem się udało ale nie otrzymałam paragonu. Aktualnie staram się dostać paragon za sprzęt który w końcu otrzymałam.
5 / 5
2017-03-21 20:48:06
Edmund
Szybko i bez problemu. Polecam
5 / 5
2017-03-21 19:42:20
Zdzisław
Rewelacja. Polecam wszystkim!!!
4 / 5
2017-03-20 12:09:41
Szczepan
Jest ok, jestem zadowolony i pewnie to nie ostatni zakup w tym sklepie. Jedyna uwaga dotyczy informacji na stronie na temat zmiany statusu realizacji usługi. Pomimo faktu, że płatność była dokonana online i środku znalazły się na rachunku od razu , to dopiero po moim telefonie następnego dnia z prośbą o informacje co się w sprawie dzieje, nastąpiła zmiana statusu. Ale poza tym jestem zadowolony.
5 / 5
2017-03-17 10:26:21
Konstancja
Jestem zadowolony. Sprzęt zgody z opisem.
5 / 5
2017-03-16 13:35:05
Jakub
Świetny sklep, pełne zaufanie, profesjonalizm, miło obsługa :) Polecam bez obaw każdemu :)
5 / 5
2017-03-16 11:12:20
Wieńczysła
Bardzo lubuę zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-03-15 09:51:43
Eleonora
Wiem, że zawsze można liczyć na ich pomoc i nie zostawiają klienta za kłopotem. Jeszcze nie zdarzyło się abym się z nimi nie dogadał.
5 / 5
2017-03-13 21:41:24
Andrzej
Gorąco polecam: bardzo sprawne zakupy, w ciągu 24 godzin od zamówienia miałem już zamówione rzeczy u siebie. Wszystko bardzo dobrze zapakowane i doskonałym stanie.
1 / 5
2017-03-12 19:33:19
Marian
Sklep jest niepoważny, zamówiłem nowy obiektyw, a dostałem używany. Sprzedawca twierdzi, że wysłał nowy sprzęt (wyjęty za jakiegoś zestawu z aparatem), ale fakty są takie, że obiektyw miał brudne szkło, delikatne zarysowanie obudowy i mocno porysowane styki i zarysowania elementów montażowych - ewidentnie po wielokrotnym montażu obiektu na korpusie aparatu. Być może i obiektyw jest nowy, ale z pewnością był używany (może powystawowy), czego nie było w opisie przedmiotu. Sprzedawca zarzeka się, że jest nowy i do tego grozi, że jak go odeślę i reklamacja będzie bezpodstawna, to wyciągnie konsekwencje prawne. Tak więc nie polecam, a nawet więcej - ostrzegam przed nierzetelnością i nieuczciwością firmy Fotoaparacik. Na dowód mogę udostępnić zdjęcia obiektywu oraz korespondencję ze sprzedawcą.
5 / 5
2017-03-11 09:10:07
Krzysztof
Dostawca godny polecenia. Towar zgodny opisem. Dostawa w przewidywanym terminie
5 / 5
2017-03-10 19:09:55
Tomasz
Szybko, sprawnie, dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2017-03-10 13:57:11
Ludwika
Zakup bezproblemowy. Dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2017-03-09 20:50:03
Kacper
Bardzo dobra, kompetentna i szanująca klienta obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2017-03-07 12:00:21
Jakub
Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Ja dodatkowo otrzymałem zniżkę więc jestem w pełni zadowolony. Polecam
4 / 5
2017-03-05 16:42:50
Sylwester
Kupowałem tam kilka razy i nie miałem żadnych problemów.
5 / 5
2017-03-03 17:39:06
Klaudia
Oceniłbym na 5, szkoda tylko, że na magazynie nie było towaru i sklep anulował zamówienie
1 / 5
2017-03-01 22:32:22
Bartosz
Masakra. Jeśli zależy Ci na szybkiej wysyłce to zapomnij, a przelew był wykonany w 5 sek - wew. jednego banku.
5 / 5
2017-02-28 12:49:15
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2017-02-26 11:41:52
Ziemowit
Kupiłem obiektyw Sigmy do Pentaksa. Szybko i sprawnie.
4 / 5
2017-02-25 09:32:43
Apoloniusz
Wszystko dobrze, towar obsługa cena, poza czasem dostawy. Tu nie było dobrze. Następnego dnia po złożeniu zamówienia dostałem info o wysłaniu paczki więc czekałem jeden dzień drugi dzień. Gdy Chciałem sprawdzić stan przesyłki okazało się że nie ma numeru przesyłki (czyli że paczka faktycznie nie została wysłana a informacja o wysłaniu była nieprawdziwa) na 3 dzień otrzymałem ponownie mejl z info o wysłaniu towaru tym razem z numerem przesyłki) No ale któż z nas nie ma drobnych wpadek? Najważniejsze że sprzęt dotarł i działa więc ostatecznie wszystko jest ok.
5 / 5
2017-02-24 17:37:22
Ewelina
Bardzo dobry sklep. Przyjemnie kupować. Sprzedawca zawsze służy dobrą radą.
5 / 5
2017-02-22 10:56:11
Bożena
Realizacja zamówienie na czas, zaraz po potwierdzeniu dostępności sprzętu
5 / 5
2017-02-21 15:18:27
Roman
Bardzo dobry sklep. Jestem stałym Klientem.
5 / 5
2017-02-20 18:37:21
Michalina
Szybko, sprawnie w przyzwoitej cenie.
5 / 5
2017-02-17 12:34:22
Adam
Bardzo solidny sprzedawca. Polecam.
5 / 5
2017-02-16 18:47:22
Henryk
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2017-02-16 14:52:48
Joachim
Profesjonalizm i szybka reakcja na potrzeby klienta
5 / 5
2017-02-15 10:27:33
Zdzisława
rewelacyjnie szybka przesyłka, b.dobre ceny
1 / 5
2017-02-14 17:12:52
Iwo
sklep wysłał maila z przeprosinami o braku towaru. Natomiast nie było w nim żadnej informacji na temat zwrotu pieniędzy. Po dodzwonieniu się do firmy, Pan poinformował mnie, że ze zwrotem gotówki to czekaj na wiadomość w tej sprawie ode mnie. Szkoda tylko, że nic nie wspomnieli o tym w meilu. Inne firmy od razu pisząo zwrocie gotówki. Czyżby liczyli na naiwność klienta, który będzie w nieskończoność czekał na zwrot pieniędzy??
5 / 5
2017-02-14 11:44:21
Ryszard
Polecam sklep fotoaparaciki.pl. Szybka dostawa, dobry kontakt i konkurencyjne ceny. Również bezproblemowy zwrot w razie problemów.
2 / 5
2017-02-13 12:39:35
Władysław
Sam produkt jest ok. Sam zakup bardzo słabo. Wysłałem przelew we wtorek wieczorem. We środę dzwoniłem to przelew jeszcze nie wpłynął. Dzwoniłem we czwartek to po moim telefonie zmieniono w systemie status na zapłacone i tego dnia kurierem sprzęt mi wysłano. A u mnie kurier był dopiero w poniedziałek. Może jak bym kupował przez serwis aukcyjny to sklep podszedłby do mojego zakupu poważnie, ale akurat w tym czasie na portalach tego sprzętu nie było, więc musiałem bezpośrednio kupić w sklepie :-(
5 / 5
2017-02-13 11:05:08
Zdzisława
Same superlatywy. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2017-02-10 14:36:13
Eliza
Jak najbardziej polecam zakupy w fotoaparaciki.pl fachowa obsługa i pomoc w realizacji zamówienia na najwyższym poziomie, jestem zadowolony.
5 / 5
2017-02-10 08:08:57
Leopold
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam ten sklep.
5 / 5
2017-02-09 19:25:00
Błażej
Sprawnie i szybko - gorąco polecam
5 / 5
2017-02-09 17:31:30
Monika
Zamówienie zrealizowane szybko , towar zgodny z oczekiwaniem. Dostawa zrealizowana Kurierem DPD bardzo sprawnie. Jestem zadowolony z obsługi , polecam ten sklep. W-w/40
5 / 5
2017-02-09 14:30:28
Kazimierz
Super dokładnie to co zamówiłem i mi odpowiada.
5 / 5
2017-02-09 00:28:45
Tymon
Bardzo dobry sklep i dobre ceny.
3 / 5
2017-02-07 19:54:20
Zdzisława
Wszystko prawidłowo jednak przesyłka wysłana po kilku dniach od zamówienia.
5 / 5
2017-02-07 11:49:40
Oliwia
Kupuję w ty sklepie od ponad roku. rewelacyjna obsługa, szybkość wysyłki. SUPER POLECAM
5 / 5
2017-02-02 13:05:16
Marta
Szybko, sprawnie i bezproblemowo :)
5 / 5
2017-02-01 18:12:23
Aga
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-02-01 16:11:10
Ignacy
Realizacja przebiegła sprawnie. Produkt dobrze zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniami. Spełnia moje oczekiwania.
3 / 5
2017-02-01 13:50:22
Waldemar
Kontakt ze sklepem bardzo dobry, jednak nie mialam okazji zakupić nic ze wzgledu na brak towaru. Sklep anulował zamowienie.
5 / 5
2017-01-31 22:00:02
Oleg
Co prawda zamówienie zostało anulowane, bo okazało się, że towar nie jest już dostępny, ale jestem zadowolony z kontaktu ze sklepem, ponieważ próbowali kontaktować się z wieloma dystrybutorami i dzięki temu zyskałem informację, na której mi zależało: że towar nie będzie już dostępny, został wycofany przez producenta.
5 / 5
2017-01-31 17:23:30
Wiktoria
Myślę, że obsługa w ramach mojego zamówienia była taka jaka powinna być. Okazało się, że zamówiony sprzęt był wadliwy. Informacje o reklamacji były czytelne na stronie. Po przesłaniu zgłoszenia, zadzwoniono do mnie i dopytano o szczegóły co jest plusem.
5 / 5
2017-01-31 15:53:16
Leokadia
Solidna firma. To był mój drugi zakup. Polecam.
2 / 5
2017-01-30 16:29:06
Zdzisław
szef obiecuje szybka dostawę, a na towar czekałem 3 tygodnie...
3 / 5
2017-01-21 09:27:11
Lesław
Zakupy na słabym poziomie Niedowład logistyczny i informatyczny. Zakupy zrobione we środę w godzinach popołudniowych (przelew wewnątrz bankowy (w czasie rzeczywistym) sklep fizyczny zlokalizowany w sąsiednim mieście oddalonym o max. 15 KM - paczka w "Paczkomacie" znajdzie się prawdopodobnie w poniedziałek po 4 dniach nie wiadomo co z zawartością przesyłki....
5 / 5
2017-01-20 11:58:42
Honorata
Wszystko w należytym porządku. POLECAM!!!!
5 / 5
2017-01-19 16:34:17
Lucyna
Przemiły kontakt, ekspresowa wysyłka, wszystko super :)
1 / 5
2017-01-19 10:33:52
Apoloniusz
Nieststy musze ocenic sklep negatywnie. Probowalem kupic Gimble Removu S1 na firme . Dane do transakcji zostaly odemnie wziete , Maile i telefony nie pomogly i po paru tygoniach żadnego odzewu z sklepu. Mimo że ostatnio rozmawialem przez z osoba ktora sprawe prowadziła - p. Marcin U. i obiacano mi ze sprawa jest w toku. Calkowita ignorancja bo nawet nie odpisuja na moje maile.
5 / 5
2017-01-17 20:06:04
Piotr
Serdecznie polecam sklep, miła i dobra obsługa, przesyłka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2017-01-17 12:52:41
Jadwiga
Bardzo dobra współpraca. Polecam
5 / 5
2017-01-17 09:18:10
Roksana
super sprawna transakcja, bardzo fachowa obsługa.
5 / 5
2017-01-14 14:38:59
Oskar
Bardzo pomocna obsługa, bezproblemowa transakcja!
2 / 5
2017-01-13 11:54:34
Benedykt
Niestety zrezygnowałem z zamówienia ponieważ sklep nie odpowiadał na wysyłane zapytania związane z realizacją zamówienia. Jedynym plusem jest to że po rezygnacji poinformowano mnie że rezygnacja została przyjęta.
5 / 5
2017-01-12 07:46:22
Lesław
Nie narzekam na współpracę.
5 / 5
2017-01-10 13:44:50
Wieńczysła
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam .
1 / 5
2017-01-05 15:54:57
Eryk
Jeśli komuś nie przeszkadza wysyłka towaru po 11 dniach to niech kupuje. Koszt przesyłki kurierskiej 17 zł i czas oczekiwanie prawie 2 tygodnie. W dzisiejszych czasach to jakaś paranoja. Nie polecam. Dodam jeszcze,ze w tym samym czasie zakupiłem kilka przedmiotów w dwóch innych sklepach i otrzymałem je po kilku dniach.
5 / 5
2017-01-03 12:09:31
Ignacy
Błyskawicznie pomimo terminu świątecznego, szybciej niż obiecane na stronie internetowej. Towar zgodny z opisem w b. dobrej cenie
4 / 5
2017-01-02 10:49:16
Emil
W porządku, choć nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie o przedmiot z allegro i musiałem telefonować do firmy.
5 / 5
2016-12-29 15:57:08
Jeremiasz
Polecam sklep. Towar był na stanie, szybka wysyłka, aparat zapakowany bardzo dobrze, dobry kontakt. Dzięki i pozdrawiam
5 / 5
2016-12-29 12:53:36
Zuzanna
Transakcja przebiegła bez zarzutu, bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2016-12-18 22:40:19
Zygmunt
Sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez zarzutu. Towar zgodny z opisem, wszystko na czas. Mam natomiast zastrzeżenie do serwisu internetowego sklepu. Nie można zrobić zakupu bez założenia profilu, a połączenie ze stroną rejestracji i później logowania jest NIESZYFROWANE. Czyli równie dobrze nasze dane osobowe mogą być wysłane na pocztówce, a poziom bezpieczeństwa będzie taki sam. Zdecydowanie zachęcam do poprawienia serwisu internetowego. Nie zdecydowałbym się na zakup w tym sklepie, gdyby nie fakt, że nie znalazłem w żadnym innym sklepie tego towaru.
5 / 5
2016-12-13 15:24:32
Grażyna
super sklep polecam go innym, bardzo dobra obsługa.
2 / 5
2016-12-12 22:41:21
Irena
Niestety nie mogę polecić tego sklepu.
1 / 5
2016-12-09 14:09:07
Kornelia
Pomimo przyjęcia zamówienia a także pełnej wpłaty na konto, sklep nie raczył mnie poinformować, że towar okazał się być niedostępny. Dopiero po kilkukrotnej interwencji z mojej strony dowiedziałam się o niedostępności towaru. Sprzedawca nie oddzwaniał i nie odpisał pomimo wcześniejszej deklaracji. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Strata czasu i zamrożenie na kilka dni pieniędzy!
5 / 5
2016-12-08 20:56:40
Seweryn
Wszystko ok. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2016-12-08 20:35:10
Krzysztof
Polecam. Zakup przeszedł bezproblemowo.
3 / 5
2016-12-07 09:09:49
Iwo
Sklep sprzedawał towar którego nie miał. Tak więc czas realizacji z "wysyłka w 24h" zmienił się w " proszę poczekać 2 tygodnie powinien być". Odbierają telefony, obsługa bardzo przyjemna.
5 / 5
2016-12-03 12:21:51
Iga
Super szybko. Od zakupu do dostarczenia nie minęło nawet 24h.
5 / 5
2016-12-02 22:32:24
Robert
Szybka dostawa, produkt porządnie spakowany, możliwość śledzenia wysyłki
5 / 5
2016-11-29 21:23:17
Rafał
Wszystko przebiegało i zakończyło się sukcesem.
5 / 5
2016-11-29 16:28:45
Bogusława
Jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem miło rozczarowany przesyłka dostarczona była szybko pełna informacja o stanie realizacji, oraz bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka a to jest bardzo ważne przy takim towarze Polecam ten sklep
5 / 5
2016-11-29 09:10:45
Teodor
Polecam. Bardzo miła i fachowa obsługa.
5 / 5
2016-11-26 18:53:25
Ewelina
Dobre ceny, szybka dostawa, czego chcieć więcej? Pewnie obsługi klienta, a nawet nie zdążyliśmy porozmawiać... .bo i o czym? O szybkiej dostawie? Zresztą słabo rozmawia się z automatycznie generowanymi wiadomościami. A co, jak to roboty sterują tym sklepem? Chyba muszę coś jeszcze od nich zamówić i złożyć reklamację, że za szybko zrealizowana. Człowiek nie umie tak szybko pakować przesyłek.
3 / 5
2016-11-26 15:49:07
Michał
Od dokonania zakupu upłynęło 7 dni a ja jeszcze nie otrzymałem towaru :?
5 / 5
2016-11-25 20:08:33
Leopold
Witam.Jestem bardzo zadowolony z zakupu , doskonała obsługa i dbałość o klienta. Gorąco Polecam " fotoaparaciki.pl "
4 / 5
2016-11-21 15:06:43
Mieczysława
Sklep "pozwala sobie" na po podmiane zamowionego towaru - karta SD na taka jaka ma na zbyciu, anie na konkretnej marki.
5 / 5
2016-11-19 19:16:20
Faustyna
Super obsługa. Drugi raz robiłam tam zakupy i wrócę nie raz. Polecam
5 / 5
2016-11-19 16:02:55
Oskar
Transakcja przebiegła bardzo dobrze.
5 / 5
2016-11-19 14:20:32
Elwira
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wzorowy kontakt z obsługą.
1 / 5
2016-11-17 20:41:19
Hanna
Niestety, nie mogę polecić sklepu. Towar opisany jako "na magazynie - wysyłka 24 godziny" został do mnie wysłany po 10 dniach bezpośrednio po interwencji telefonicznej, a dotarł prawie dwa tygodnie od złożenia i opłacenia zamówienia. Kontakt ze sklepem jest prawie niemożliwy, nie odpowiadają na maile i ciężko się dodzwonić. Także do dzisiaj nie dostałam jakiegokolwiek wytłumaczenia, skąd takie opóźnienie w wysyłce. Ostatecznie produkt do mnie dotarł - za to jedna gwiazdka. Sklepu nie polecam.
5 / 5
2016-11-09 20:57:37
Piotr
wszystko zgodnie z zamówieniem i terminowo Dobry kontakt ze sklepem Początkowo drobna pomyłka szybko wyjaśniona i naprawiona
5 / 5
2016-11-07 00:34:08
Leszek
Profesjonalne porady, szybka dostawa. Jest OK!
5 / 5
2016-11-01 22:13:33
Daria
Profesjonalna obsługa telefoniczna. Paczka pancernie zabezpieczona.
5 / 5
2016-10-25 23:32:29
Otylia
Ok ale przesylka zaginela a reklamacja nie zadzialala
5 / 5
2016-10-25 10:47:30
Juliusz
dobrze, skutecznie, zgodnie z umową.
5 / 5
2016-10-20 07:34:44
Elżbieta
Super kontakt ze sklepem wszystko sprawnie przebiegło
5 / 5
2016-10-19 08:26:11
Dominik
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2016-10-14 23:32:38
Weronika
Gorąco polecam napewno nie raz skorzystam takich sprzedawców oby jak najwięcej pozdrawiam
1 / 5
2016-10-07 22:07:34
Brunon
Towar po zamówieniu został do mnie wysłany...Ale po 3 godzinach otrzymałem informację "brak na stanie". Po dwóch mailach z prośbą o wyjaśnienie o co chodzi anulowano moje zamówienie i odpisano, że to co na stronie nie było aktualne a producent nie ma. Koniec. Nie polecam. Totalny zlew na klienta.
5 / 5
2016-10-07 10:36:39
Sylwester
Miałem pewne kłopoty z założeniem konta w sklepie, ponieważ serwer chyba miał awarię. Jednak to przeczekałem. Jestem bardzo zadowolony z samej transakcji, ponieważ kurier ze sprzętem był następnego dnia, chyba nawet nie minęły 24 godziny od złożenia zamówienia. Emailem dostałem od razu fakturę a nie pro-formę, to także mi się podoba, bo zakup był dla firmy.
5 / 5
2016-10-07 08:52:13
Jeremiasz
Dobra cena za aparat. Dostawa bez komplikacji. Polecam
4 / 5
2016-10-06 09:06:51
Maksymilian
Wszystko super, ciężko się tylko dodzwonić.
5 / 5
2016-10-03 18:38:14
Dariusz
Bardzo dobrze - dlatego tam kupuję.
5 / 5
2016-09-30 12:25:51
Aleksander
towar zgodny z opisem,expresowa wysylka.Polecam.
1 / 5
2016-09-29 13:14:27
Aga
okazalo sie ze nie ma towaru w sklepie mimo iż bylo napisane na stronie ze jest dostepny
5 / 5
2016-09-28 14:49:27
Natalia
Jak zakupy to tylko w sklepie fotoaparaciki Bardzo polecam
5 / 5
2016-09-26 22:23:11
Luba
Polecam zakupy w tym sklepie !
5 / 5
2016-09-23 22:50:23
Maksymilian
Strona internetowa sklepu trochę mało funkcjonalna, ale na miejscu - wszystko czego fotodusza zapragnie. Bardzo dobra obłsuga, rzetelna informacja - i na miejscu i przez teleon, pomoc w reklamacji sprzętu, w kalibracji, w doborze. Słowem celujący+.
1 / 5
2016-09-22 20:44:25
Rafał
Sklep bez podania przyczyny anulował zamówienie i to pomimo wykonania przelewu na ich konto. Serwis telefoniczny działa za to sprawnie - bez problemu połączyłem się z odpowiednim działem i po krótkiej rozmowie obiecali oddać pieniądze. Pieniądze odzyskałem szybko ale i tak sklepu nie polecam.
5 / 5
2016-09-22 10:39:35
Stanisław
Bardzo dobra obsługa klienta. Realizacja zamówienia tego samego dnia. Polecam.
5 / 5
2016-09-22 09:46:06
Irma
Towar trzeba było zamówić z magazynu zewnętrznego dla tego czekałam chwilkę na wysyłkę. Dobry kontakt, dobra cena, towar zgodny z opisem, miła obsługa sklepu. Polecam wszystkim!
5 / 5
2016-09-16 10:07:30
Rafał
filtr, który zamówiłem miał najniższą cenę na rynku, stąd decyzja o zakupie w tym sklepie.
5 / 5
2016-09-15 10:49:48
Liliana
Szybko, sprawnie i tak jak powinno być!
5 / 5
2016-09-09 23:49:05
Mirosław
Następnego dnia po złożeniu zamówienia miałem już doręczony towar! Wszystko ok, polecam:)
5 / 5
2016-09-09 23:06:26
Ilona
Extra obsługa profesjonalizm to mało powiedziane
5 / 5
2016-09-09 20:37:15
Paweł
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam!!!
5 / 5
2016-09-08 22:31:09
Marian
Wszystko zadziałało jak trzeba, wysyłka tego samego dnia, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-09-05 16:54:09
Bernadeta
Sklep godny uwagi, to mój drugi zakup w tym sklepie, co do porad i asortymentu na stanie, to duzo produktów zalicza sie do archiwum i są to odpowiedzi typu: braik mozliwosci sprowadzenia lub zamówienia danego produktu od producenta. Wtedy zakupów nie można zrobić za jednym razem w danym sklepie, tylko trzeba robić w kilku. Pozdrawiam
5 / 5
2016-09-04 20:41:45
Marlena
Świetne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i natychmiastowa wysyłka. Bardzo polecam ten sklep!
5 / 5
2016-09-02 07:58:00
Fabian
Bardzo dobry kontakt mailowy i GG , szybka obsługa
4 / 5
2016-08-31 22:40:56
Michał
Zamówienie miało być wysłane w 24. Przelew zrobiłem natychmiast a przesyłka była u mnie dokłądnie po tygodniu od zamówienia.
2 / 5
2016-08-31 19:21:27
Stefan
"chwilowy"brak zamowionego towaru-po próbie telefonicznej i mailowej wciaz brak informacji kiedy oplacone zamowienie otrzymam:(. Pracownik nie oddzwonil -mimo obietnicy- w ciagu 2 dni
5 / 5
2016-08-25 12:31:42
Wojciech
Szybki i sprawny kontakt z obsługą sklepu, natychmiastowa wysyłka.
5 / 5
2016-08-25 07:07:43
Marcelina
Bardzo dobry kontakt z firmą, wszystko bez problemu.
5 / 5
2016-08-24 20:24:34
Seweryn
Super sklep. Szybka i sprawna obsługa oraz bardzo dobry kontakt. Pełen profesjonalizm. Dziękuję.
1 / 5
2016-08-23 11:27:36
Bożena
Zamówiłam obiektyw koloru czarnego, przysłano mi srebrny.... Tłumaczenie: "bo my już czarnych nie mamy i nie wiedzieliśmy, że wysyłamy srebrny.... no nikt do pudełka nie zaglądał"... pięknie...
1 / 5
2016-08-23 10:54:56
Sandra
Nie polecam tego sklepu, czekałam na zamówienie i nikt mnie nie poinformował o braku przedmiotu który zamówiłam.
3 / 5
2016-08-23 07:52:54
Włodzimierz
Bardzo zależało mi na dostawie sprzętu który dostałem po potrzebnym terminie
4 / 5
2016-08-20 22:52:10
Wioletta
Zamawiany produkt został wysłany w dobie po upływie gwarantowanych 24 godzin. Na całe szczęscie towar przybył na czas, więc krzyku nie podnoszę. Obiektyw, bo ten przedmiot kupowałem, został bardzo dobrze zapakowany, choć nie w oryginalne opakowanie. Może to budzić pewne domysły i ewentualne wyjaśnienie najniższej ceny na rynku. Nie mniej, obiektyw zgodnie z opisem na stronie www wyglądał na nowy, opatrzony dowodem zakupu i gwarancją.

Rzetelne opinie o Fotoaparaciki sp.j