Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję FotoAudio

FotoAudio Opinie 4.9 (27)

Spółdzielcza 50
26-110
Skarżysko-Kamienna
41 240 62 33
opinie FotoAudio
speedtest
4.9
27
Opinii

Doskonale

1 / 5
2013-11-13 16:47:28
Luba
W sklepie zamówiłam czajnik, zamówienie złożyłam telefonicznie. Pieniądze wysłałam zgodnie z ustaleniami,korzystając z MBanku, przesyłka miała do mnie dotrzeć na drugi dzień. Po trzech dniach roboczych od umówionej daty zadzwoniłam do sklepu z zapytaniem dlaczego nie ma przesyłki. Okazało się, że czajnika do tej chwili nawet nie przekazano kurierowi, gdyż omyłkowo, przy składaniu zamówienia, podałam zły numer kodu pocztowego. Sprzedawca nie skontaktował się ze mną, tylko czekał. Zadzwoniłam do właściciela firmy z zapytaniem, czy taka jest strategia tego sklepu - zwlekanie z dostawą. Nie otrzymałam żadnego konstruktywnego wyjaśnienia, a nawet dowiedziałam się, że nie mam racji oraz nie padło magiczne słowo (przepraszam). Moim zdaniem, to nie satysfakcja klienta ma dla tego sklepu znaczenie.
5 / 5
2012-07-09 12:58:49
Józefina
Polecam zakupy .Bezproblemowo i elastycznie.
5 / 5
2012-05-16 14:32:39
Laura
Szybki zakup, szybka dostawa, a słuchawki sprawują się bardzo dobrze.
5 / 5
2012-02-15 09:49:25
Roksana
bardzo szybka wysyłka towaru,bardzo starannie zapakowany towar.
5 / 5
2012-02-09 12:56:52
Eligiusz
Gorąco polecam. Zestaw brzmi rewelacyjnie, dość metaliczne brzmienie Yamahy równoważą głośniki o dość wyraźnym basie, staranne wykonanie Jamo (ładna okleina u mnie Wenge). Sklep wybrałem ze względu na atrakcyjną cenę i jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. W pierwszej wersji zależało mi na odbiorze osobistym dlatego szukałem sklepu w Łodzi (każdy wie jak traktują przesyłki firmy kurierskie). Po rozmowie telefonicznej ze sprzedawcą w Łodzi i umówieniu się na godzinę popołudniową okazało się ze cena do zapłacenia jest o 250zł wyższa niż ta ustalona przez telefon, więc "podziękowałem". Po powrocie do domu kupiłem kino w sklepie FotoAudio. Towar zapakowany starannie (dwie paczki ).Gwarancja polska AudioKlan. Miła, fachowa obsługa bardzo dobry kontakt telefoniczny (sprzedawca poinformował o wysłaniu paczki i terminie dostarczenia). Z czystym sumieniem POLECAM.
5 / 5
2012-01-30 21:39:57
Julian
Zamiast modelu 509 dostałem 579 w tej samej cenie. Przebieg transakcji bez uwag. Polecam.
5 / 5
2012-01-27 19:51:32
Inga
Transakcja bezproblemowa. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-01-26 17:21:21
Małgorzata
super sklep, pełny profesjonalizm, rzetelność i dbałość o szczegóły opakowania
5 / 5
2012-01-26 13:18:13
Zenon
Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Dobry kontakt. Pełne zadowolenie.
5 / 5
2012-01-26 11:19:35
Henryka
towar przyszedł błyskawicznie, sklep poszedł mi na rękę ze sposobem płatności. Jeśli o mnie chodzi to ok.
5 / 5
2012-01-12 22:41:44
Matylda
Sprawnie,bez zastrzeżeń, polecam
5 / 5
2012-01-12 17:06:53
Eryk
Komunikacja wzorowa - szybko i na temat. Wysyłka dotarła błyskawicznie - wszystko ładnie zapakowane w dwoch osobnych paczkach (wzmacniacz+CD i 2 kolumny).
5 / 5
2012-01-03 19:54:41
Ryszard
Dobra fachowa obsługa, szybkie wysłanie towaru.
5 / 5
2011-12-09 17:21:56
Tymon
POLECAM ZAKUPY W SKLEPIE fOTOAUDIO.
5 / 5
2011-12-07 21:14:16
Halina
Transakcja przebiegła bezproblemowo. Towar tak jak w opisie, ekspresowa wysyłka. Polecam.
5 / 5
2011-11-03 22:11:14
Nastazja
Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, oraz doskonały kontakt telefoniczny i mailowy. Gorąco polecam zakupy w FOTOAUDIO
5 / 5
2011-11-03 12:27:30
Natasza
szybko i konkretnie. wygrali z konkurencją szybkością odpowiedzi na moje pytania techniczne.
5 / 5
2011-10-21 11:39:42
Agata
Zakup na raty plus częściowa wpłata, wszystko odbyło się zdalnie bez żadnych komplikacji. Produkt w konkurencyjnej cenie, oryginalny, prawidłowo zapakowany. Kontakt rewelacyjny. Czyli zostaje mi tylko POLECIĆ !!! Co do samego wzmacniacza rewelacja, duży zapas mocy, jednak jest małe ale, jak dla mnie wymaga kolumn z dużym basem i lekką górą.
5 / 5
2011-10-16 18:45:03
Kamil
produkt przyszedł szybko, nie musiałem długo czekać. słuchawki są w bardzo dobrym stanie. polecam
5 / 5
2011-10-12 20:43:06
Robert
Genialny sklep wszystko w jak najlepszym porządku. Moje sennheiser'y 380 PRO są genialne. Polecam ! :)
5 / 5
2011-10-11 09:22:13
Henryk
Kupiłem w sklepie zestaw kolumn 5.1 firmy Jedo. Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Nie było problemu aby obsługujący mnie Pan zmierzył bardzo dokładna szerokość kolumn wraz z podstawami. Uzyskałem także kilka cennych rad dotyczących użytkowania sprzętu. Do tego wszystkiego szybka wysyłka towaru. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2011-10-11 08:31:06
Karolina
Wszystko w jak najlepszym PORZĄDKU!!! Super kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar najwyższej jakości. Szczerze polecam wszystkim!!!
5 / 5
2011-10-10 21:27:49
Franciszek
Bardzo miły kontakt i obsługa klienta!!! Doradzą !!! Tanio !!! Bardzo szybka wysyłka !!! Sprzęt solidnie zapakowany, nowy z gwarancją producenta !!! Polecam !!! Na pewno kiedyś skorzystam z ich usług !!!
5 / 5
2011-10-10 21:27:19
Klara
Polecam wszystkim ten sklep. Szybki kontakt, dostawa i cena najnizsza na rynku!
5 / 5
2011-10-10 17:47:26
Sebastian
nie dość ze był to jedyny sklep w którym mogłem znaleźć tego słuchawki, to jeszcze obsługa była super pomocna, kontakt wyśmienity, godne polecenia w 100%
5 / 5
2011-10-10 14:26:16
Sonia
Zamówienie w sklepie zrealizowane sprawnie,sprzęt dostarczony przez firmę kurierską starannie zabezpieczony,bez zastrzeżeń - karty gwarancyjne,instrukcje obsługi,dodatkowe akcesoria -wszystko w komplecie tak jak w specyfikacji.Kolumny i amplituner jak dla mnie doskonałe.Jestem zadowolony i polecam ten sklep.Jeden mały minus to, że nie odpowiadali na moje e-maile dopiero na telefon.Ale w sumie najważniejsze , że sklep realizuje zamówienia szybko,starannie a i ceny mają dość atrakcyjne.
5 / 5
2011-10-10 14:10:52
Cezary
Zakupiłem amplituner yamaha. Wszystko OK.

Rzetelne opinie o FotoAudio