Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka

Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka Opinie 4.6 (545)

Ul. Okulickiego 18
35-222
Rzeszów
17 715 00 31
opinie Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka
speedtest
4.6
545
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-18 18:25:33
Magda
Szybka realizacja zamówienia i miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-15 12:34:41
Arnold
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-05 10:28:22
Longin
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, dobre ceny. Bardzo miły pan Tomek pomógł w wyborze drukarki. Zamówienie szybko zrealizowane
5 / 5
2019-12-23 12:07:23
Ireneusz
nie spodziewałem się, że przed świętami tak szybko otrzymam zamówioną rzecz, tym bardziej, że zapłaciłem tradycyjnym przelewem ;)
1 / 5
2019-12-04 11:38:52
Emanuela
Sprzedali za tanio telewizor wiec anulowali transskcje tlumaczac ze towar jest niedostepny, ciekawe ze sprzedaja towar ktorego nie maja na stanie , nie polecam
5 / 5
2019-10-24 13:20:31
Józef
Szybka realizacja, dobry kontakt telefoniczny, wychwycili podwójne zamówienie, realizacja ekspresowa towar zgodny z zamówieniem , żadnych uwag, polecam ten sklep.
1 / 5
2019-09-04 19:23:59
Renia
W czasie zakupu widniały na magazynie cztery jednostki produktu tj monitora lcd. Po zakupie jednej sztuki cena przedmiotowego monitora podniesiona została o około 140zł. Sklep anulował (bez konsultacji) zamówienie wykręcając się powszechnym: "towar uległ uszkodzeniu w czasie transportu z magazynu". Wg matematyki w magazynie zostały trzy sztuki.
1 / 5
2019-06-28 14:41:44
Grzegorz
Nie dostałem zamówionego towaru, który wg sklepu www jest dostępny od ręki. Informacja: "Witam! W nawiązaniu do złożonego zamówienia uprzejmie informuję iż niestety nie będziemy mogli zrealizować tego zamówienia. Przepraszamy za wynikłą sytuację. -- Pozdrowienia, Mariusz..."
2 / 5
2019-06-24 15:35:17
Elwira
brak dostawy, brak odpowiedzi na pisemne zapytanie, co świadczy fatalnie o sprzedawcy. nie polecam
5 / 5
2019-04-15 15:29:36
Tomasz
Dostępność towaru i wariant dostawy omówiliśmy przez telefon i nasepnie potwierdziłem w zamówieniu internetowym. Towar dotarł zgodnie z planem i wszystko poszło gładko
5 / 5
2019-02-13 11:26:44
Bernadeta
Все було бездоганно
4 / 5
2019-02-10 16:51:39
Romuald
Dobrze, sklep ma atrakcyjny asortyment.
4 / 5
2019-02-04 19:57:04
Edyta
Jeśli chodzi o samo zamawianie, wszystko jest bardzo fajnie, Co zamówiłem, dotarło i działa. Tylko ten nieszczęsny brak https na stronie sklepu wali po oczach. W 2019 to już po prostu wstyd. Gdyby nie to, dałbym pięć, a tak tylko czwórka z minusem.
5 / 5
2019-01-23 16:10:06
Marian
Zakup jak w opisie.Po tym jak zamówiłem telewizor zmieniła się jego cena.Telewizor został mi sprzedany po cenie z zamówienia.Polecam,jak najbardziej w porządku!😊
5 / 5
2018-12-28 11:54:47
Oksana
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Dobry kontakt, bardzo miła i pomocna obsługa.
3 / 5
2018-12-20 11:41:57
Judyta
Po zamówieniu towaru okazało się że nie mają go na stanie
5 / 5
2018-11-27 22:01:17
Oksana
Polecam :) bardzo dobry kontakt , szybka wysyłka :)
5 / 5
2018-10-11 12:49:21
Łucja
Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym.
4 / 5
2018-10-10 14:37:21
Patryk
W sumie OK. Jednak TV miał porysowaną ramkę. Powystawowy?
5 / 5
2018-08-26 12:32:49
Robert
Wszystko zgodnie z opisem - polecam!
5 / 5
2018-08-07 15:28:30
Wera
Firma godna polecenia. Planuję kolejne zakupy.
5 / 5
2018-07-09 13:42:25
Aneta
Bardzo pomocni konsultanci i ekspresowa realizacja zamówienia
1 / 5
2018-07-09 12:04:22
Honorata
czekam na bank w sumie do sklepu nic nie mam ale nie wiem nawet na jakim etapie jestem czy zamamwiac gdzies indziej czy jak dzwonilam juz trzy razy do banku i kazdy gada cos innego ze wyslali ze wysla wniosek i cisza
5 / 5
2018-07-05 13:55:43
Urszula
Wszystko w należytym porządku. Miła konkretna rozmowa w kwestii zamówienia. Chęć pomocy ze strony sprzedawcy. Polecam.
5 / 5
2018-06-22 14:28:15
Teresa
latwy kontakt, szybka realizacja, rabat, polecam w 100%
5 / 5
2018-06-11 17:19:18
Małgorzata
Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona :) mały minus to trochę długi czas oczekiwania.
4 / 5
2018-05-20 21:52:35
Bronisława
Bardzo sprawna obsługa , zaraz po interwencji w sklepie zjawił się kurier.
5 / 5
2018-03-15 14:10:38
Dariusz
Zamówienie było zrealizowane bardzo szybko. Towar był bardzo dokładnie i starannie opakowany, tak by w czasie transportu nie został uszkodzony. Wniosek z tego ,że firma dba o swoich klientów. Bardzo mi się to podoba. Wydawało mi się, że transport jest bezpłatny ale widocznie byłem w błędzie. Pozdrawiam.
5 / 5
2018-03-09 09:58:15
Dawid
Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2018-02-26 13:56:07
Władysława
Zgodnie z oczekiwaniami, czyli bardzo dobrze, sprawniw
1 / 5
2018-02-13 16:25:01
Oleg
Nie mają towaru który wystawiają na sprzedaż.
5 / 5
2018-01-27 20:53:42
Alicja
Bez najmniejszych zastrzeżeń, wszystko bardzo profesjonalnie. Zakupy były czystą przyjemnością.
5 / 5
2018-01-24 12:36:46
Anita
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i przebiegu transakcji.
3 / 5
2018-01-22 08:35:26
Monika
Długość realizacji zamówienia
5 / 5
2018-01-19 12:29:26
Oleg
Bardzo sprawna obsługa. Poprosiłem o dostarczenie zakupu w określonym dniu i nie było najmniejszego problemu z odpowiednim ustawieniem kuriera.
5 / 5
2018-01-17 13:16:45
Daniel
Towar dotarl nieuszkodzony i wszystko przebieglo pomyslnie.
5 / 5
2018-01-12 10:45:40
Faustyna
Polecam. Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-01-05 09:37:54
Rafał
transakcja przebiegła sprawnie i szybko. towar zgodny z opisem, a cena zakupionego towaru przystępna.
5 / 5
2017-12-30 10:14:31
Wiesława
Bardzo dobry sklep, szybka dostawa
5 / 5
2017-12-12 14:13:45
Radomir
Przepraszam za brak opinii aż do dzisiaj, ale nie miałem połączenia z neostradą ponad dwa miesiące i dopiero dzisiaj mogę powitać Was ponownie. Pozdrawiam maneater1
1 / 5
2017-12-12 10:50:10
Eligiusz
Brak zamówionego towaru. Jedna gwiazdka bo sklep dosyć szybko oddał pieniądze na konto.
4 / 5
2017-12-12 10:16:46
Wiktoria
Wszystko w porządku, chociaż sklep internetowy wymaga poprawek (problem z paczkomatem oraz wersją mobilną). Co do obsługi to nie mam zastrzeżeń. Wszystko w porządku.
5 / 5
2017-11-17 08:50:38
Gracjan
Produkt zgodny z opisem, porządnie zapakowany. Bardzo dobry kontakt i system informacji procesu zakupu. Polecam - skuteczni.net
4 / 5
2017-11-02 12:21:43
Iwo
Słaba informacja o dostawie towaru
5 / 5
2017-08-31 10:06:35
Marcel
Bardzo dobra obsługa. Znają asortyment. Szybka dostawa
5 / 5
2017-08-24 19:46:41
Irmina
Towar zgodny z opisem. Cena bardzo konkurencyjna. Satysfakcja pełna z zakupów. Polecam.
5 / 5
2017-08-24 15:43:54
Beata
Sprawnie,szybko , towar zgodny ,polecam
5 / 5
2017-08-23 03:31:51
Luba
Świetny sprzęt i ceny, Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Polecam.
1 / 5
2017-08-22 19:52:41
Wacław
Pierwszy raz spotkałem się z tak żałosną obsługą. Zamówiłem produkt w niedzielę (13.08) z opcją natychmiastowego przelewu (co kosztowało dodatkowo 3zł, ale zależało mi na czasie). Jak doszło do płatności okazało się, że pośrednik przelewu wystawił rachunek większy o kolejne 3zł (troszkę mnie to zdenerwowało, bo wybrałem ten sklep tylko dlatego, że mieli najniższą cenę, która po dodatkowych opłatach nie była już najniższa - trudno - zapłaciłem). W poniedziałek żadnych wieści od sklepu związanych z zamówieniem, wtorek - dzień wolny od pracy, środa - też cisza. W końcu we czwartek (17.08) późnym popołudniem dostałem maila, że produkt jest uszkodzony, a był on ostatnią sztuką. Serio? Testujecie każdy produkt przed wysyłką? Jeżeli tak to bez żadnego sarkazmu podziwiam, ale jakoś w to nie wierzę, bo strasznie długo to testowanie trwało jak na zwykły statyw (3 dni robocze). W mailu zostałem grzecznie przeproszony i poproszony o numer konta bankowego w celu zwrotu pieniędzy - oczywiście podałem i zaznaczyłem przy okazji, że została podwójnie naliczona opłata za przelew. W poniedziałek (21.08) dostałem kolejnego maila w którym poproszono mnie o potwierdzenie przelewu uwzględniające dodatkową opłatę. Rozumiem, że wszystko musi się w księgowości zgadzać, ale dlaczego ten mail z prośbą o potwierdzenie nie został napisany w piątek tylko dopiero w poniedziałek? Najśmieszniejsze w tej sytuacji jest to, że konkurencyjna firma szybciej przysłała mi produkt z drugiego końca Polski niż fotoelektro zdążyło zwrócić mi pieniądze. Nie wystawiam negatywa dlatego, że nie dostałem produktu - wystawiam negatywa za podejście do klienta. Gdybym w poniedziałek dostał maila, że "statyw jest uszkodzony" i zamówienie zostaje anulowane to na pewno skończyło by się to pozytywem.
5 / 5
2017-08-14 15:58:15
Jarosława
Kontakt telefoniczny bezproblemowy na każde pytanie wyczerpująca odpowiedz. Towar zgodny z opisem. Polecam robić płatność kartą płatniczą nie przelewem.
3 / 5
2017-08-08 15:04:58
Eugeniusz
W moim przypadku zostałem potraktowany jak intruz.Gdybym sam nie dopominał się o wysłanie zamówionego produktu to pewnie jeszcze bym go nie otrzymał.
5 / 5
2017-08-07 10:09:12
Michał
wszystko przebiegło, super , dostawa błyskawiczna towar w porządku
5 / 5
2017-07-23 16:12:38
Roksana
szybko i skutecznie . polecam
4 / 5
2017-07-08 13:40:55
Matylda
Poza koniecznością wysłania zapytania o termin dostawy nic nie można zarzucić sprawności działania sklepu.
4 / 5
2017-07-05 13:12:23
Ida
Wynikłe drobne problemy wyjaśniono szybko i rzetelnie. Sklep godny polecenia. Towar jak w ofercie.
2 / 5
2017-06-26 22:04:53
Eryk
Pierwszy raz kupiłem w tym sklepie, zapłaciłem za zamówienie w tym samym dniu, a do dzisiaj tj po 10 dniach nie otrzymałem zamówionego towaru, Nikt ze sklepu się ze mną nie kontaktuje. Nie odpowiadają na moje zapytania.
5 / 5
2017-06-01 11:54:21
Bogdana
Porządny sklep, prawidłowy kontakt, nie mam zastrzeżeni. Polecam.
5 / 5
2017-05-23 12:10:45
Manuela
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w sklepie, dobra informacja oraz bardzo szybka i profesjonalna dostawa. Dziękuję bardzo :)
5 / 5
2017-05-17 11:58:04
Wioletta
Jak najbardziej polecam ten sklep.
3 / 5
2017-05-05 18:40:59
Beniamin
W miarę . Czekałem 5 dni na realizację aby w ogóle wysłali . Dodatkowo miałem otrzymać rabat , którego nie otrzymałem.
5 / 5
2017-04-26 15:13:50
Sergiusz
Błyskawiczna dostawa, tania i świetny towar odkurzacz automatyczny Neabo. Najtańszy w Polsce.
1 / 5
2017-04-12 21:50:08
Zdzisława
Towar był oferowany, ale okazało się, że ostatni egzemplarz jest uszkodzony. Zakup nie udał się (na szczęście usterka została zauważona przed wysyłką).
2 / 5
2017-04-12 11:00:49
Jerzy
co inengo piszą co inegow praktyce
5 / 5
2017-04-11 14:01:27
Oliwier
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka kurierem
5 / 5
2017-03-23 16:34:40
Leokadia
Bardzo dobre zakupy w korzystnych cenach. Towar zgodny z ofertą i z oczekiwaniami
5 / 5
2017-03-02 16:50:53
Idzi
Polecam- działają szybko i sprawnie
4 / 5
2017-02-20 15:59:37
Oksana
Wszystko zgodnie z opisem i regulaminem, choć ten ostatni, nie gwarantuje szybkiej dostawy.
2 / 5
2017-02-04 15:04:30
Zuzanna
Nie chcę nawet wystawiać opinii. Pierwsze i ostatnie zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2016-12-28 20:38:06
Konstanty
Szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2016-12-27 11:05:19
Barbara
Zamówienie zostało anulowane przez sklep z powodu jak to określono "braku towaru" pomimo wyświetlania pełnej dostępności na Ceneo. Zwrot pieniędzy odbył się niezwłocznie, niemniej fakt jest taki że pomimo że sklep wyświetlał dostępność to towaru niestety nie mieli.
5 / 5
2016-12-26 19:36:15
Ignacy
szybko i zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2016-12-26 11:39:01
Fryderyk
Zamówienie zostało anulowane o czym sklep mnie nie poinformował tylko odbiorcę przesyłki, po kolejnym kontakcie telefonicznym uzyskałem obietnicę że sklep się zorientuje kiedy dostanę pieniądze i zadzwoni. Nie zadzwonił a pieniądze dostałem jakieś 10 dni po anulacji
5 / 5
2016-12-12 11:33:49
Amelia
Według mnie firma działająca profesjonalnie.
5 / 5
2016-12-11 18:53:16
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2016-11-27 19:33:04
Apolonia
Wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami, pozdrawiam.
5 / 5
2016-11-25 22:23:27
Magdalena
Wszystko ok, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2016-11-11 21:23:50
Antonina
Realizacja zamówienia pomyślna, sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-11-01 21:34:02
Leokadia
Sklep rewelacja.Polecam profesjonalizm pod każdym względem!!!!
3 / 5
2016-10-31 19:38:24
Klemens
Towar w porządku lecz długa realizacja
5 / 5
2016-10-13 14:50:20
Zygmunt
Dobre produkty, szybka obsługa.
4 / 5
2016-08-19 13:15:16
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie.
3 / 5
2016-08-19 09:02:26
Dawid
Zamówiłem > zapłaciłem > mam
5 / 5
2016-08-10 16:47:05
Henryk
bardzo dobrze wszystko ładnie cacy ;)
5 / 5
2016-07-06 10:07:28
Ida
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówionego towaru.
5 / 5
2016-07-04 11:30:49
Gabriel
Wysoka jakość oferowanych urządzeń, łatwy i szybki kontakt e-mail, profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo.
5 / 5
2016-06-29 12:55:38
Oliwier
wszystko przebiegło bardzo dobrze,,polecam
5 / 5
2016-06-18 11:09:25
Marian
Bardzo dobra współpraca. Polecam.
4 / 5
2016-06-15 12:07:24
Eugenia
Informacje o aktualnym statusie przesyłki wprowadzane są z dużym opóźnieniem. Pozostałe oczekiwania spełnione wzorowo. Towar chociaż zamiennik - bardzo dobrej jakości w dobrej cenie. Żadnych ukrytych opłat. Towar starannie zapakowany.
5 / 5
2016-06-08 20:32:21
Sylwester
Polecam, warto tu robić zakupy.
5 / 5
2016-05-21 10:18:02
Kornelia
Szykbo, sprawnie, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2016-04-09 22:57:05
Tadeusz
Brak profesjonalizmu, dopiero na moje monity sklep udzielał informacji o niedostępności towaru trwało to kilka dni, pomimo, że na stronie sklepu towar był dostępny. Pozytywne jest to że pieniądze zostały zwrócone , też po monicie. Raczej nie będę korzystał z tego sklepu.
5 / 5
2016-04-04 13:27:09
Mariola
Bardzo dobry towar, fachowa obsługa
5 / 5
2016-03-31 15:02:38
Wiola
Pomimo problemów technicznych, bardzo profesjonalne zachowanie się sklepu, złego słowa nie można powiedzieć.
5 / 5
2016-03-17 21:53:55
Alina
To co chciałem, kiedy chciałem... cóż więcej pisać.
5 / 5
2016-03-15 21:27:23
Mirosław
Jestem super zadowolony, wszystko przebiegalo bez problemow
5 / 5
2016-03-09 12:50:19
Weronika
Sklep konkretny, uczciwy. Polecam
5 / 5
2016-03-04 11:18:04
Bogdana
Szybko i sprawnie oraz w dobrej cenie.
3 / 5
2016-03-03 11:49:56
Wiktor
Jak dzwonić jak nikt nie odbiera telefonów
4 / 5
2016-03-02 09:42:37
Marcin
Dobry kontakt ze sprzedawcą, dobra obsługa
5 / 5
2016-02-19 13:59:58
Konrad
łatwo, prosto i przyjemnie polecam
4 / 5
2016-02-18 09:47:28
Gustaw
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
4 / 5
2016-02-10 11:33:32
Benedykt
Sklep anulował zamówienie. Uszkodzony towar. Kontakt i obsługa sklepu bardzo dobra.
5 / 5
2016-02-09 10:09:46
Sonia
W porządku, bez uwag. Kontakt dobry.
4 / 5
2016-01-23 12:35:08
Lech
Zamawiałem produkt na raty, wszystko przebiegło dobrze, kontakt dobry. Dłużej czekałem na realizację ze strony banku CA. Raty online. Od zamówienia 2 tygodnie minęło i właśnie doszedł do mnie produkt. Polecam wszystkim.
5 / 5
2016-01-22 11:24:40
Ignacy
Sklep zasługuje na rekomendację
5 / 5
2016-01-20 12:58:30
Zbigniew
Bardzo dobry kontakt ze strony sprzedawcy, Ocena 6/6
4 / 5
2016-01-14 10:32:13
Fabian
W sumie nawet nieźle. Po rozmowie telefonicznej dostałem towar po dwóch dniach, bo wcześniej nie podałem adresu paczkomatu
5 / 5
2016-01-07 12:58:36
Stanisław
Pomimo gorącego okresu świątecznego dostałem towar na czas. Realizacja bez zarzutu, sklep polecam! Natomiast obiektyw sigma 17-50/ f 2.8 do nikona mnie rozczarował opinie miał b dobre ale po podpięciu okazał się gorszy od takiego samego Tamrona. Szkoda.
5 / 5
2016-01-05 10:34:32
Antonina
Kontakt ze strony sklepu, szybka reakcja na zapytania - super!
5 / 5
2015-12-31 13:40:52
Kamila
Szybko, sprawnie bezproblemowo sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-12-30 11:29:17
Lucjan
Dobry kontakt, solidnie i rzetelnie
5 / 5
2015-12-29 07:37:02
Mariola
Zakup towaru przebiegł pomyślnie. Pojawił się mały problem w trakcie zamawiania, ale szybko został rozwiązany przez sklep.
2 / 5
2015-12-24 12:21:33
Weronika
Pomimo tego, że polecano mi właśnie tę hurtownię, byłam trochę zawiedziona, jeśli chodzi o obsługę i traktowanie klienta. Wysyłałam kilka maili, na które w ogóle nie otrzymałam odpowiedzi, a po kontakcie telefonicznym, dowiedziałam się, że podobno wylądowały w spamie. Nie wiem tylko, dlaczego sprzedawcy nie sprawdzają tego folderu, skoro kilkukrotnie zdarzały się już takie sytuacje. Później, pomimo przeczytanych ode mnie wiadomości, dalej nie otrzymałam odpowiedzi od żadnego ze sprzedawców. Kontakt telefoniczny chwilami też był utrudniony i nie można było się dodzwonić. Co gorsza, zamówiłam sprzęt po niższej cenie, a na drugi dzień otrzymałam telefon, że jednak kosztuje on więcej niż podaje informacja na stronie. Nie wiem czy był to zabieg celowy, ale nie traktuje się w ten sposób klienta. Gdyby nie to, że zależało mi na danym obiektywie, już dawno zrezygnowałabym z jego kupna w Fotoelektro. Na dodatek, choć nie chciałam żadnych dodatków i mówiłam to sprzedawcy, wystawił on fakturę na dodatkowy filtr. Wiem, że to koszt kilkunastu złotych, ale jednak. Niestety po tych wszystkich wydarzeniach, nie zamierzam już zaopatrywać się w tej hurtowni.
5 / 5
2015-12-21 19:23:36
Benedykt
Bardzo dobry sklep, profesjonalna obsługa. Dobry kontakt ze sprzedającymi. Wymiana towaru na inny egzemplarz (niestety pierwszy okazał się uszkodzony) bezproblemowa i bardzo szybka. POLECAM!!!
5 / 5
2015-12-21 09:45:35
Karol
jak zwykle - super z wszystkim
5 / 5
2015-12-19 22:24:21
Igor
Tak szybkiej realizacji zamówienia jeszcze nie miałem. Towar odebrałem po 2 dniach.
5 / 5
2015-12-19 18:03:48
Dominik
Sklep godny polecenia - usługa wykonana w pełni profesjonalnie
5 / 5
2015-12-18 16:51:54
Edmund
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-12-17 13:31:22
Bernadeta
wszystko przebieglo bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2015-12-12 17:02:01
Jarosława
Wszystko w najlepszym porządku, bezproblemowy kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, otrzymane towary zgodne z opisem na stronie internetowej sklepu. Polecam wszystkim sklep fotoelektro.pl !!!
5 / 5
2015-12-10 10:12:43
Danuta
Szybko i sprawnie. Towar trafił do mnie w następny dzień po zamówieniu.
1 / 5
2015-12-09 13:12:16
Katarzyna
Zero uczciwego kontaktu z obsługą, żaden pracownik nie potrafi udzielić konkretnej odpowiedzi o realizacji zamówienia, bo nikt o nim nic nie wie, mimo że zostało 4 dni wcześniej złożone, potwierdzone i dodatkowo zgłoszone telefonicznie. Zlecenie zamówione w czwartek miało zostać wysłane w poniedziałek (bo mimo statusu dostępny okazało się że "niby" będą sprowadzać z głównego magazynu). Po kolejnych dniach nadal nikt nic nie wie i za 3 minuty ktoś miał oddzwonić z jakąś informacją. Przez następne 3 dniu zero info.
5 / 5
2015-12-06 22:32:45
Wojciech
Rzetelny sklep. Akumulatory LI-10 które kupiłem wydają się (jak na początek użytkowania) - bardzo dobre.
4 / 5
2015-11-27 12:10:43
Sylwia
Długi okres oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2015-11-11 17:05:19
Arkadiusz
Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2015-11-09 08:27:47
Donata
Sklep polecam. Oddzwaniają w przypadku nieodebranych telefonów. Wysyłka była błyskawicznie.
5 / 5
2015-11-03 17:25:26
Zygmunt
Dziękuję za dobra współpracę.
5 / 5
2015-11-02 14:25:32
Idzi
wszystko ok ! natychmiastowa wysyłka!
5 / 5
2015-10-29 15:36:51
Szczepan
Polecam sklep, dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, zero problemów.
5 / 5
2015-10-22 18:24:27
Jan
Sklep godny polecenia towar zgodny z opisem szybka wysyłka dobra cena
5 / 5
2015-10-20 13:10:17
Wiola
Szybko i profesjonalnie, Polecam
5 / 5
2015-10-19 12:20:19
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dostarczono szybko i bez problemów
4 / 5
2015-10-17 21:17:08
Mateusz
Czekałem kilka dni na towar. Po dwu telefonach otrzymałem informację co się tyczy zamówienie. Przesyłka dotarła ok choć długo czekałem. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i od razu wpadka. Mam obiecany jakiś rabat za czekanie na zamówiony towar. Może kiedyś coś zamówię myślę że sklep jest ok tylko czasem coś nie wypali i to trafiło na mnie.
5 / 5
2015-10-16 21:15:30
Karina
Komunikacja na medal,rzetelne podejście do klienta.Profesjonalna obsługa .Polecam
5 / 5
2015-10-08 21:39:53
Izabela
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2015-10-05 18:25:23
Bernard
Polecam i życzę udanych zakupów
5 / 5
2015-09-23 10:15:58
Anna
Jak najbardziej polecam ! Wszystko sprawnie szybko miły kontakt !
4 / 5
2015-09-21 13:10:51
Ryszard
Ogólnie atrakcyjne ceny, współpraca Obsługi z Kupującym bez zarzutu (doświadczyłem tego z uwagi na niedostępność modelu zamawianych akumulatorów). Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-09-14 13:01:19
Emanuela
Starajcie się robić tak zawsze a będzie dobrze.
5 / 5
2015-09-09 12:18:25
Wincenty
Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie!!!
3 / 5
2015-08-26 00:18:20
Cyprian
Czekam na realizację zamówienia
5 / 5
2015-08-20 12:12:42
Antoni
Pozytywnie. Wybrałem towar, zapłaciłem, otrzymałem paczkę i cieszę się, że wszystko działa :-)
5 / 5
2015-08-17 02:18:21
Ida
Rzetelny sklep, szybko i bezproblemowo załatwił sprawę z moją przesyłką. Tanio i ekspresowo ;)
5 / 5
2015-08-14 06:51:27
Sandra
Szybko i wygodnie. Trzeba po pracować nad interfejsem kiedy wybiera się dostawę do paczkomatu, nie da się wybrać paczkomatu z listy.
1 / 5
2015-08-12 09:44:48
Edyta
oferta na stronie internetowej nie odpowiada temu co mają naprawdę w sprzedaży
5 / 5
2015-08-07 14:36:43
Faustyna
Polecam zakupy w sklepie, wybór sklepu zgodny z opiniami innych klientów a tym się sugerowałam przy podjęciu decyzji. Życzę firmie sukcesów i samych dobrych klientów.
5 / 5
2015-08-06 13:21:31
Manuela
Bardzo profesjonalny , sprawny sklep internetowy. Bardzo pozytywnie oceniam rolę doradców technicznych (szczególnie Pan Konrad Rojek).
5 / 5
2015-07-30 18:02:38
Celina
Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM
5 / 5
2015-07-27 15:49:05
Kamila
Super sklep. Miła i fachowa obsługa. Baaardzo szybka dostawa.
5 / 5
2015-07-27 09:23:55
Izydor
Naprawdę polecam - profesjonalna obsługa!
5 / 5
2015-07-22 11:51:41
Łukasz
bardzo sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2015-07-21 11:49:58
Natasza
uprzejma i fachowa obsluga, bardzo pomocna. sklep warty polecenia.
5 / 5
2015-07-20 23:11:39
Jerzy
sprawnie i pewnie co potwierdzam
5 / 5
2015-07-16 10:26:04
Emanuel
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2015-07-07 00:10:29
Regina
polecam ten sklep, towar przyszedł dobrze zapakowany, fakt długo trwałą realizacja ale to nei z winy sklepu tylko z banku bo sprzęt był brany na raty. Bardzo dobry kontakt ze sklepem meilowy jak i telefoniczny.
3 / 5
2015-06-30 17:54:48
Zdzisława
Zakup OK, ale towar trafił do mnie po trochę za długim jak dla mnie czasie (17 czerwca złożono zamówienie i dokonano przelewu - przesyła w paczkomacie była 27 czerwca)
5 / 5
2015-06-29 21:52:07
Andrzej
Bardzo dobry kontakt, 1 element zamówienia posiadał wadę ale błyskawiczna wymiana na sprawny -sklep godny polecenia
1 / 5
2015-06-25 09:42:05
Benedykt
Nieterminowa realizacja. Brak informacji ze strony sklepu.
4 / 5
2015-06-25 09:22:19
Janusz
BEZ UWAG, PONIEWAŻ TO BYŁ 1 ZAKUP W TYM SKLEPIE.
5 / 5
2015-06-18 13:04:48
Herbert
Wszystko OK. Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-06-12 20:54:12
Gustaw
Sklep wart polecenia. Przesyłka dostarczona i zapakowana tak, że aż trudno było ją odpakować. Na pewno bezpiecznie przeszła swoją drogę. Poza tym produkt całkowicie zgodny z opisem i bez zastrzeżeń.
5 / 5
2015-06-10 09:14:11
Krystian
Bardzo miła, rzetelna i szybka obsługa. Podczas kontaktu ze sklepem byłem miło i szybko obsłużony, została mi udzielona odpowiedź na wszystkie pytania.
4 / 5
2015-06-05 12:34:40
Szczepan
Opinia pozytywna. Dobra komunikacja z obsługą.
4 / 5
2015-05-27 12:04:47
Emanuela
Czekałam dwa dni dłużej, ale uprzedzono mnie o tym, że towar musi zostać zamówiny. Informowano mnie telefonicznie o dostępności towaru. Obsługa grzeczna, fachowa, towar w idealnym stanie. Jestem zadowolona.
4 / 5
2015-05-27 10:05:14
Gabriel
Zamawiałem drobnostkę - mocowanie na kierownicę do GoPro. Towar dotarł w terminie (zamawiałem przed weekendem, więc normalne było, że potrwa to trochę dłużej). Mocowanie dotarło w całości, w dobrym stanie. Odbiór w paczkomacie odbył się sprawnie. Nie mam zastrzeżeń co do zamówienia - terminowo, sprawnie.
4 / 5
2015-05-14 10:33:03
Natalia
Obsługa i sam sklep godne polecenia. Rzetelna realizacja zamówienia. Towar był dostępny tak jak podawano, co jest dużym sukcesem, bo w trzech innych sklepach ten sam towar na stronie był dostępny a w rzeczywistości - już po złożeniu zamówienia okazywało się, że jednak go nie ma. Zatem tutaj wielki plus za podawanie sprawdzonych informacji i bezproblemową realizację. Dodatkowo super towar za niewygórowaną cenę. POLECAM
5 / 5
2015-05-13 13:42:36
Kacper
Szybka i miła obsługa, towar starannie zapakowany. Polecam
1 / 5
2015-05-06 10:33:04
Julianna
Towar zgodny z zakupem. Pomimo mojej prośby o szybką wysyłkę sklep nie zrobił tego, a bardzo mi na tym zależało.
5 / 5
2015-05-04 11:30:45
Jan
Ogólna opinia bardzo dobra, z dostawą mi się nie śpieszyło także nawet te małe spóźnienie nie przeszkadza.
5 / 5
2015-04-28 09:20:15
January
szybka wysyłka, korzystna cena
5 / 5
2015-04-24 13:47:27
Luiza
Zależało mi na szybkiej dostawie, gdyż kupowany sprzęt był niezbędny do sesji zdjęciowej. Sprzedawca w rozmowie telefonicznej zaproponował dostawę kurierem z płatnością przy odbiorze i obniżył koszt dostawy. Następnego dnia sprzęt był u mnie jeszcze przed czasem. Polecam
5 / 5
2015-04-16 11:38:12
Marcin
bardzo dobry kontakt i obsługa . Szybka wysyłka
5 / 5
2015-04-10 12:43:31
Jonatan
Na czas , na miejsce, na pewno!
5 / 5
2015-04-09 11:29:19
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-09 10:34:46
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślni. Miły i profesjonalny kontakt. Polecam!!!
5 / 5
2015-04-08 10:44:14
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-07 17:48:38
Emanuel
Ok., nie mieli na półce zamówionego towaru, następnego dnia oddali pieniądze, kupiłem towar u konkurencji. Bez problemów.
5 / 5
2015-04-07 14:58:28
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-02 09:55:42
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 09:42:59
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 19:47:23
Włodzimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam w 100%. !!!!!!!!!
5 / 5
2015-03-19 08:45:59
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-12 13:59:51
Klemens
Bardzo przyjemnie i szybko odesłali mi pieniądze, tyle.
5 / 5
2015-03-12 13:39:11
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 13:09:00
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-05 09:36:14
Lucjan
Jestem w pełni zadowolony, tym bardziej, że ostatnio sporo zamawiałem i nie zawsze byłem zadowolony z jakości obsługi. Ale tym razem mogę spokojnie powiedzieć, że jestem usatysfakcjonowany.
5 / 5
2015-03-03 19:37:59
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 17:55:10
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-03-02 12:47:03
Janusz
Zakupiony towar miał być dostępny od ręki - na magazynie. Zapłaciłem, czekałem ale status zamówienia nie zmieniał się, cały czas: oczekuje. Zadzwoniłem po kilku dniach i dowiedziałem się, że towar był podobno uszkodzony i ściągają z innego magazynu. Czekam. Po 13 dniach dzwonię ponownie, bo sklep w żaden sposób nie informuje poza statusem zamówienia i dowiaduje się, że towaru nie będzie. W międzyczasie na stronie towar drożeje o 130PLN i dostępny tylko na telefon. Do tego kilka dni czekania na zwrot gotówki, w sumie prawie 3 tyg. i nici z zakupionego towaru. Pewnie za tanio wisiał na stronie, w magazynie nie mieli a po tej cenie ściągnąć się nie dało z innego magazynu i tyle w temacie. Ja już tu zakupów robić nie będę. Żeby chociaż kontakt jako taki był...
1 / 5
2015-02-24 12:26:20
Dominika
Jak chcesz się denerwować i tracić mnóstwo czasu to ten sklep jest właśnie dla Ciebie ... Fatalne podejście do klienta oraz rezerwacji. Nie odpisują na e-maile, trzeba kontaktować się z nimi innymi drogami. Mi udało się po kilku dniach otrzymać informację, że zamówienie zostało anulowane ... 1 zadowolony klient przyprowadzi 10-ciu 1 niezadowolony klient zrazi 100 ... Słyszeliście kiedyś o tym ?
5 / 5
2015-02-14 15:30:08
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 21:49:56
Dominika
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybka dostawa. Polecam gorąco.
4 / 5
2015-02-04 09:29:07
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 12:09:41
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 11:39:35
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 14:33:02
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 10:43:52
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-13 23:19:54
Sylwia
Ciekawe, wystąpiło 2 tygodniowe opóźnienie spowodowane przerwą świąteczną w kombinacji z brakiem produktu. Sprzedawca zrekompensował opóźnienie dodając 12-miesięczną licencję na Polskę i Europę. Dlatego moja ocena jest bardzo dobra. Oby wsztscy sprzedawcy szanowali swoich klientów w ten sposób. Fotoelektro to wysoki standard i klient na pierwsztn miejscu. Kontakt ze sprzedawcą 10/10. Goraco polecam, podejście do klienta zasługuje na najwyższą ocenę bez względu na problemy z dostawą, które zostały zrekompensowane z nawiązką.
5 / 5
2015-01-07 20:00:20
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 12:09:27
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka