Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka

Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka Opinie 4.6 (545)

Ul. Okulickiego 18
35-222
Rzeszów
17 715 00 31
opinie Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka
4.6
545
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-18 18:25:33
Magda
Szybka realizacja zamówienia i miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-15 12:34:41
Arnold
Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-05 10:28:22
Longin
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, dobre ceny. Bardzo miły pan Tomek pomógł w wyborze drukarki. Zamówienie szybko zrealizowane
5 / 5
2019-12-23 12:07:23
Ireneusz
nie spodziewałem się, że przed świętami tak szybko otrzymam zamówioną rzecz, tym bardziej, że zapłaciłem tradycyjnym przelewem ;)
1 / 5
2019-12-04 11:38:52
Emanuela
Sprzedali za tanio telewizor wiec anulowali transskcje tlumaczac ze towar jest niedostepny, ciekawe ze sprzedaja towar ktorego nie maja na stanie , nie polecam
5 / 5
2019-10-24 13:20:31
Józef
Szybka realizacja, dobry kontakt telefoniczny, wychwycili podwójne zamówienie, realizacja ekspresowa towar zgodny z zamówieniem , żadnych uwag, polecam ten sklep.
1 / 5
2019-09-04 19:23:59
Renia
W czasie zakupu widniały na magazynie cztery jednostki produktu tj monitora lcd. Po zakupie jednej sztuki cena przedmiotowego monitora podniesiona została o około 140zł. Sklep anulował (bez konsultacji) zamówienie wykręcając się powszechnym: "towar uległ uszkodzeniu w czasie transportu z magazynu". Wg matematyki w magazynie zostały trzy sztuki.
1 / 5
2019-06-28 14:41:44
Grzegorz
Nie dostałem zamówionego towaru, który wg sklepu www jest dostępny od ręki. Informacja: "Witam! W nawiązaniu do złożonego zamówienia uprzejmie informuję iż niestety nie będziemy mogli zrealizować tego zamówienia. Przepraszamy za wynikłą sytuację. -- Pozdrowienia, Mariusz..."
2 / 5
2019-06-24 15:35:17
Elwira
brak dostawy, brak odpowiedzi na pisemne zapytanie, co świadczy fatalnie o sprzedawcy. nie polecam
5 / 5
2019-04-15 15:29:36
Tomasz
Dostępność towaru i wariant dostawy omówiliśmy przez telefon i nasepnie potwierdziłem w zamówieniu internetowym. Towar dotarł zgodnie z planem i wszystko poszło gładko

Rzetelne opinie o Fotoelektro.pl T. Zięba, A. Rybka