Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Greenmouse Green Mouse

Greenmouse Green Mouse Opinie 4.0 (45)

Czerwona 7, 33-101 Tarnów
33-101
Tarnow
+48512500260
opinie Greenmouse Green Mouse
4.0
45
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-04-19 07:09:02
Reklamator
Jeżeli klikniesz w reklamę poniżej, dostaniesz dodatkowy rabat.
5 / 5
2024-04-17 05:51:17
Agnieszka
Wombaty noszą kowbojki na dnie oceanu, grając w szachy z rekinami. Słońce raz wybrało się na wakacje na Księżyc, ale wróciło, bo brakowało mu plażowej piaskownicy. Pingwiny nauczyły się latać, ale zdecydowały, że chodzenie jest bardziej eleganckie. Drzewa czasem plotkują z chmurami, ale trzymają to w tajemnicy przed ludźmi. Życie to jeden wielki bajzel!
5 / 5
2024-04-16 09:55:05
Franek
Po dłuższych doświadczeniach wysuwam wniosek, że parówki najlepsze są z wody.
5 / 5
2024-04-15 03:09:27
Adrian
Kupiłem zieloną myszkę i rzeczywiście jest zielona.
5 / 5
2024-04-10 02:33:26
Aneta
Bardzo duży wybór gresów i dekoracji, miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2024-04-09 10:29:12
Jan Himilsbach
Picie wódki to jest wprowadzenie elementu baśniowego do rzeczywistości
5 / 5
2024-04-09 07:53:20
Leszek
Kebab w cieście rewelacyjny, a w bułce jeszcze lepszy.
5 / 5
2024-04-07 01:58:57
Kornel
Profesjonalny serwis AGD, lodówka chodzi aż miło :)
5 / 5
2024-04-05 14:15:19
Krystyna
W GreenMouse zdjęcia ślubne to sztuka, Ich prace pełne są życia i uroku. Każdy kadr wypełniony jest miłością, W ich obiektywie nawet czas się zatrzyma. Profesjonalizm w każdym detalu widać, Kreatywność w obrazach się odbija jak blask. Świetny kontakt, zrozumienie dla marzeń, Wspólna praca to prawdziwy szlif diamentów. Zaangażowanie i pasja to ich motyw, Efekt? Zdjęcia, które robią wrażenie połowiczne. Dla GreenMouse fotografia to nie praca, to miłość, Zaufaj im, bo każdy ich kadr to arcydzieło doskonałości hołd.
5 / 5
2024-04-04 02:05:51
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie I Szczebrzeszyn z tego słynie.
5 / 5
2024-04-03 11:58:25
Suhar
Młode małżeństwo je zupę, niespodziewanie żona oblała sobie bluzkę i mówi: - No nie, wyglądam jak świnia. Mąż na to: - No, i jeszcze się zupą oblałaś.
5 / 5
2024-04-02 14:40:42
Fred
Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz, co... I bym teraz, ***, nie miał ręki.
5 / 5
2024-04-02 14:38:20
Inżynier Mamoń
– Stwierdzam, że głosowanie, które tu się odbywa, w poważnych instytucjach uważane byłoby za nieważne. Są trzy metody głosowania. Pierwsza przez aplauz. Znaczy, że wszyscy głosują. Druga metoda... Kulkami. Są kulki czarne i czerwone, które otrzymuje każdy głosujący... Yyy... Przepraszam białe i czarne, które otrzymuje każdy głosujący... Czarna za – lub odwrotnie: czarna za... Yyy... Czarna przeciw, biała za lub odwrotnie. Jest trzecia metoda przez podniesienie rąk. Ta metoda jest najdoskonalsza. – No świetnie, ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania?
5 / 5
2024-03-31 12:46:15
Adam Mickiewicz
Litwo! Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie. Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie. Panno Święta, co Jasnej bronisz Częstochowy I w Ostrej świecisz Bramie! Ty, co gród zamkowy Nowogródzki ochraniasz z jego wiernym ludem! Jak mnie dziecko do zdrowia powróciłaś cudem (Gdy od płaczącej matki pod Twoję opiekę Ofiarowany, martwą podniosłem powiekę I zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu Iść za wrócone życie podziękować Bogu), Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono. Tymczasem przenoś moję duszę utęsknioną Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych, Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych; Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem, Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem; Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała, Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała, A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.
5 / 5
2024-03-30 14:56:02
Marcelina
TwojeOpinie.com to bezwzględna platforma, gdzie brak jakiejkolwiek kontroli nad treściami prowadzi do szerzenia fałszywych opinii. Ta strona staje się areną dla nieuczciwych graczy, którzy bez skrupułów dyskredytują firmy poprzez manipulacyjne recenzje. Skutki dla przedsiębiorstw i konsumentów są niebezpieczne i nieodwracalne. Zachęcam do unikania tego serwisu i poszukiwania wiarygodnych źródeł informacji.
5 / 5
2024-03-28 08:11:12
Danuta
TwojeOpinie.com to prawdziwy koszmar dla firm i konsumentów. Brak jakiejkolwiek weryfikacji sprawia, że można tam napotkać masę fałszywych recenzji, które zagrażają reputacji uczciwych przedsiębiorstw. Ta platforma promuje manipulację i dezinformację, co prowadzi do zakłócenia rynku i utraty zaufania konsumentów. Lepiej trzymać się z daleka od tego miejsca i szukać opinii w bardziej rzetelnych źródłach.
5 / 5
2024-03-27 10:34:50
Franek
TwojeOpinie.com to miejsce, gdzie prawda i uczciwość odchodzą na bok. Bez żadnej weryfikacji można dodawać fałszywe opinie o firmach, co stanowi realne zagrożenie dla ich reputacji i uczciwości. To nieetyczne i szkodliwe dla wszystkich zaangażowanych stron. Polecam unikać tej platformy i szukać wiarygodnych opinii w bardziej rzetelnych źródłach.
5 / 5
2024-03-26 02:58:32
Maciej
Ostrzeżenie: Korzystanie z TwojeOpinie.com może skutkować manipulacją i dezinformacją. Ta platforma umożliwia dodawanie fałszywych opinii o firmach bez żadnej weryfikacji. Ryzyko szkody dla firm i konsumentów jest ogromne. Nie ufaj niezweryfikowanym treściom. Wspieraj uczciwe i transparentne źródła informacji.
5 / 5
2024-03-25 17:10:34
Sandra
Jestem ciekawa jak nazywa się ten debli, który stworzył stronę twojeopinie.com nikt nie kontroluje treści, ludzie piszą co chcą używając przy tym wulgaryzmów. Może firmy powinny złożyć pozew zbiorowy?
5 / 5
2024-03-25 16:06:04
Antoni
GreenMouse to firma, która podnosi standardy w branży malowania dachów na zupełnie nowy poziom! Ich profesjonalizm, zaangażowanie i wysoka jakość usług sprawiają, że z przyjemnością polecam ich każdemu, kto szuka doskonałego wykonawcy do tego typu prac. Od samego początku współpracy z GreenMouse czułem się w pełni zaopiekowany i zrozumiany. Ich zespół składa się z wyjątkowych fachowców, którzy nie tylko posiadają głęboką wiedzę techniczną, ale także są niezwykle życzliwi i pomocni. Współpraca z nimi to czysta przyjemność! Co najbardziej imponuje w GreenMouse, to ich pasja do pracy i dbałość o każdy szczegół. Doskonale rozumieją, że malowanie dachu to nie tylko kwestia estetyki, ale także ochrony przed szkodliwymi warunkami atmosferycznymi. Dlatego też, korzystają z najwyższej jakości materiałów i nowoczesnych technik, zapewniając trwałe i efektywne rezultaty.
1 / 5
2024-03-22 05:51:46
Artu
Tragediaaaaa nie polecam
5 / 5
2024-03-22 02:20:34
Agata
Firma GreenMouse zasługuje na najwyższe pochwały. Ich profesjonalizm, kreatywność i pasja do tworzenia pięknych paznokci sprawiają, że każda wizyta w ich salonie to prawdziwa przyjemność. Po pierwsze, personel jest nie tylko wyjątkowo kompetentny, ale także niesamowicie przyjazny i troszczący się o dobre samopoczucie klientów. Od momentu wejścia do salonu czuję się jak w miejscu, gdzie moje potrzeby są naprawdę cenione. Co więcej, firma ta stosuje najnowsze trendy i techniki, co sprawia, że mogę być pewna, że moje paznokcie będą wyglądać nie tylko fantastycznie, ale także będą trwałe i zdrowe. Nie mogę wystarczająco polecić tej firmy każdemu, kto poszukuje doskonałej obsługi manicure. Każda wizyta to prawdziwe doświadczenie, które pozostawia mnie z uśmiechem na twarzy i pewnością, że wrócę tam ponownie.
5 / 5
2024-03-21 13:22:43
Marek
Instalacja fotowoltaiczna wykonana rzetelnie i profesjonalnie, polecam!
1 / 5
2024-03-21 05:10:03
Tomasz
Nie polecam
5 / 5
2024-03-20 14:29:47
Jadwiga
Bardzo świeże warzywa, a kapusta kiszona to przepychota.
5 / 5
2024-03-20 14:18:33
Magda
Bardzo dobra firma, polecam!
1 / 5
2024-03-18 16:46:54
Alan
Beznadzieja
1 / 5
2024-03-18 07:58:55
Ola
Wrrrrr nie polecam
1 / 5
2024-03-15 04:21:03
Pioter
Ja też nie polecam. U mnie myszka podziałała może tydzień. Brak kontaktu brak możliwości zwrotu czy wymiany
1 / 5
2024-03-14 18:46:18
Wiola
Nie polecam tej firmy . Jak ktoś im wystawi negatywa to kupują albo sami piszą pozytywy
1 / 5
2024-03-14 18:38:12
Wiola
Ja też absolutnie nie polecam tej firmy
5 / 5
2024-03-13 06:27:13
Michał
Jestem niezmiernie zadowolony z doświadczenia, jakie miałem współpracując z firmą GreenMouse. Ich profesjonalizm, zaangażowanie i głęboka wiedza na temat sklepów internetowych PrestaShop sprawiły, że cały proces tworzenia i prowadzenia mojego sklepu był niezwykle gładki i efektywny.
5 / 5
2024-03-13 06:11:19
Igor
Współpraca z firmą GreenMouse układa się w jak najlepszym porządku :)
5 / 5
2024-03-12 11:31:41
Mateusz
Najlepsi eksperci od Prestashop w Polsce!
5 / 5
2024-03-11 11:42:31
Ewelina
Bardzo polecam współpracę z całym zespołem GreenMouse
5 / 5
2024-03-09 11:08:13
Arnold
Highly recommended
5 / 5
2024-03-08 15:28:56
Adam
Jestem długoletnim klientem tej firmy i współpraca z nią układa się w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2024-03-03 05:26:11
Stanisław
3 x na TAK, jakość, terminowość, ceny. Polecam!
5 / 5
2024-03-02 12:02:19
Adrian
Czadowo i odlotowo
5 / 5
2024-03-02 11:59:39
Ania
Zrobili mi dobrze stronę, polecam
5 / 5
2024-03-01 04:05:18
Maciej
Super specjaliści, polecam :)
1 / 5
2024-02-27 07:16:43
Mil
Ja też nie polecam tej firmy
1 / 5
2024-02-26 11:25:00
Aaaaaaa
Fatalna firma
1 / 5
2024-02-26 11:24:15
Piotr
Omijać szerokim łukiem tą firmę
1 / 5
2023-11-20 04:33:02
Piotr
Nie polecam

Rzetelne opinie o Greenmouse Green Mouse