Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję GTO TUNING Akcesoria Samochodo

GTO TUNING Akcesoria Samochodo Opinie 4.7 (165)

Ul. Hoża 21
67-100
Nowa Sól
503021202
opinie GTO TUNING Akcesoria Samochodo
speedtest
4.7
165
Opinii

Dobrze

5 / 5
2015-06-08 18:16:26
Włodzimierz
Aby tak działały wszystkie sklepy internetowe ,BYŁOBY WSPANIALE !
5 / 5
2014-11-28 09:52:15
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar znakomitej jakości.
5 / 5
2014-11-19 10:46:48
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Z zastrzeżeniem że kupowałem listwę o długości 7 mb szerokosci 21 mm i grubości 3 mm a otrzymałem w 2 odcinkach i grubości 5 mm.
4 / 5
2014-11-07 19:40:33
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-04 15:28:24
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 20:58:54
Dariusz
Jak najbardziej sklep godny polecenia. opis przedmiotu dokłądny dzięki czemu mogłem dopasowac go do mojego samochodu.
5 / 5
2014-11-03 20:55:52
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 13:27:41
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 19:16:29
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 10:18:46
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-28 14:46:03
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych problemów.
5 / 5
2014-09-26 18:01:36
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.100%
5 / 5
2014-09-19 22:59:11
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 22:21:01
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-09 15:29:28
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-27 01:00:26
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-07 17:09:17
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 10:35:08
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 09:07:18
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-03 13:19:56
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-10 19:56:59
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 08:24:43
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-13 21:50:02
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 20:36:27
Aniela
Transakcja bezproblemowa, także z powodu możliwości logowania się wg danych z allegro. Szybko, sprawnie. Szczerze polecam.
5 / 5
2014-01-16 13:35:12
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-07 12:03:53
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-01 12:25:45
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 13:22:46
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 08:37:57
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-26 08:49:59
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. W moim przypadku akurat zwróciłem towar, ale sklep nie robił żadnych problemów, po kilku dniach przelano na moje konto pieniądze. Ogólnie kontakt i obsługa ok.Polecam
5 / 5
2013-12-24 09:42:48
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 13:36:08
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie, bez rzadnych problemów! Polecam wszystkim:)
5 / 5
2013-12-09 14:38:10
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-03 10:48:07
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-02 12:22:52
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 18:00:43
Kajetan
Transakcja przebiegła sprawnie. Komunikacja ze sklepem Ok. Polecam.
2 / 5
2013-11-19 13:59:47
Izyda
Sklep nie zna się na modelach samochodów, przesłał przedmiot do innego modelu! Można nawet nie próbować kontaktować się przez gadu-gadu, zero odzewu.
5 / 5
2013-11-19 10:48:01
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 09:51:37
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-13 20:40:04
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 22:46:35
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 14:09:56
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 13:25:42
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-05 11:27:01
Matylda
Transakcja przebiegła należycie. Na pewno będę stałym klientem sklepu. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 09:40:23
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-10-23 12:45:57
Wiesław
Strasznie długie oczekiwanie na towar
5 / 5
2013-10-22 12:10:06
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 18:07:28
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybko, bardzo tanio. Polecam !
5 / 5
2013-10-20 12:40:46
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-19 22:02:35
Włodzimierz
Mimo małych perturbacji związanych z zamówieniem (na początku przesłano mi inny towar niż ten, który zamówiłem) jestem bardzo zadowolony. Moja reklamacja została rozpatrzona szybko i pozytywnie. Nie poniosłem żadnych kosztów związanych z dodatkową wysyłką. Polecam - pełny profesjonalizm
5 / 5
2013-10-10 10:57:37
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 19:25:12
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 12:43:37
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 16:05:56
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 10:07:13
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-26 22:46:28
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 16:36:21
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 17:34:41
Marek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-15 09:29:51
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-14 13:36:00
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówiony towar - podłokietnik samochodowy. Miał by skórzany. Przyszedł ordynarnie wykonany z paskudnej sztucznej skóry, skrzypiący, BRUDNY, z elementem mocującym który tak do końca nie pasował do mojego auta (pilnik do metalu uratował jednak sytuację). Drugi raz bym nie kupił!!!! Nie polecam. Sam podłokietnik spisuje się o dziwo dobrze, choć wygląda okropnie i sprawia wrażenie jakby miał się zaraz rozlecieć.
5 / 5
2013-09-13 13:59:55
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-09 22:22:12
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie.100% zadowolenie z zakupionego towaru i ceny. Polecam.
5 / 5
2013-09-01 11:57:10
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 09:34:28
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 14:39:17
Cecyl
mały poslizg wszystko ok.......
5 / 5
2013-08-07 16:54:16
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-07 10:17:48
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-07 09:56:29
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 21:45:49
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 20:26:02
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-28 09:17:00
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-14 10:46:28
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-09 20:30:21
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-25 13:07:32
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Byłem zaskoczony,że tak szybko otrzymałem. Towar w pełni spełniał moje oczekiwania.Super firma !!!
5 / 5
2013-06-24 12:45:40
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-17 18:41:47
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 12:44:47
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 11:35:47
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-10 14:46:29
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-10 11:40:23
Inga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-07 22:11:31
Sylwester
Przesyłka została dostarczona towar w bdb stanie (nowy) lecz mieszek na biegi różnił się od mieszka na dźwignie hamulca ręcznego tzn. były wykonane z innej skóry mimo że to było zamawiane w ramach jednego zamówienia i nie było informacji że mieszki mogą być różne i jeszcze jedno zamawiany towar na stronie miał status dostępny jednak po zamówieniu i opłaceniu towaru i kosztów przesyłki okazało się że jednak tego towaru nie mają na magazynie i realizacja zamówienia znacznie się opóźni. Fakt dostałem email że jednak towaru nie mają u siebie na magazynie i dostarczenie zamawianych towarów opóźni się ale to nie usprawiedliwia faktu że towar na stronie jest dostępny a w rzeczywistości go nie ma. Ogólnie ocena na 3.
5 / 5
2013-06-07 09:40:56
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-28 18:15:20
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Nie było wiadomości czy towar jest w sklepie, kiedy został wysłany...Poza tym Polecam.
4 / 5
2013-05-25 12:48:20
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-24 09:39:07
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-23 13:54:20
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 10:31:45
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-25 09:49:45
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-04-20 10:20:26
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Długi czas realizacji. Dla cierpliwych-polecam.
5 / 5
2013-04-10 10:19:07
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-27 07:20:51
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-13 13:22:41
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-27 10:35:20
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-02-25 16:16:39
Damian
Bardzo długi czas realizacji nie jestem zadowolona nie polecam.
3 / 5
2013-02-22 14:36:42
Eligiusz
powiedzmy że ok,ale mam sie czego czepić bo np kontakt gg ze sklepem marny wręcz irytujący,miałem pytanie odnośnie stojaka na felgi,odpowiedzi se nie doczekałem i zamówiłem,jak sie pozniej okazało stojak pasuje ale tylko na felgi stalowe a nie aluminiowe. Poza tym ok :]
5 / 5
2013-02-16 11:57:31
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-14 11:54:23
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-09 18:16:47
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.szybko i jestem bardzo zadowolony.baranek
5 / 5
2013-02-03 19:34:03
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-02 10:15:28
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-25 18:01:27
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-23 09:37:14
Laura
Pierwszy raz mam doczynienia z podobną sytuacją. Zamowiłam towar (dokładnie półtora tyg. temu), zapłaciłam, nie otrzymałam żadnej informacji o wpłacie, realizacji itd.więc po kilku dniach interweniowałam. Suma sumarum dzisiaj dostałam zwrot części pieniedzy i obietnicę, że część towaru dojedzie. Może to wszystko przez mrozy.
3 / 5
2013-01-21 13:13:30
Juliusz
Jetem bardzo zadowolony z Farenheit'ów H4 Platinum - świetnie świecą. Żarówki LED do świateł przednich postojowych też są OK. Natomiast LEDy do stopów i kierunków to jakieś nieporozumienie. Kierunkowe miały odwróconą polaryzację, a stopy w ogóle nie chciały świecić w moim aucie.
5 / 5
2013-01-11 11:10:45
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-10 13:37:50
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 19:59:56
Jakub
Produkt, który zamawiałam, nie był dostępny. Zadzwoniła do mnie jednak pani z obsługi i zaproponowała inny, podobny. Przesyłka dotarła następnego dnia po rozmowie. Plus dla sklepu za solidne podejście do obsługi klienta.
3 / 5
2012-12-21 18:19:40
Ada
towar nie został doręczony .
3 / 5
2012-12-15 17:07:16
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-11 18:06:14
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-09 21:33:44
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-05 18:31:23
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-04 20:11:01
Martyna
Polecam gorąco ten sklep. Kontakt ze sklepem - rewelacyjny. Towar taki jak opisują.
5 / 5
2012-12-03 11:08:48
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-23 07:17:37
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-21 17:08:41
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 08:58:40
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie.Małe opóźnienie w dostawie Polecam.jacko
5 / 5
2012-11-10 13:37:32
Łukasz
Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 08:30:18
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-06 04:43:52
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-26 19:29:39
Filip
Sprawnie. Towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2012-10-24 20:24:14
Anita
'Wszystko bardzo dobrze,przesyłka tak jak w zamówieniu, szybko doręczona.Polecam wszystkim.Pozdrawiam.
5 / 5
2012-10-21 11:07:24
Bolesław
Sto procent zadowolenia, wielki pozytyw ;)
5 / 5
2012-10-16 18:24:14
Krystyna
Był to pierwszy zakup w sklepie.Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza że towar został dostarczony wciągu dwóch dni.Ponadto wysłałam zapytanie drogą elektroniczną na adres e-mailowy odpowiedż dostałam natychmiast.Polecam ten sklep wszystkim tym którzy szukają profesjonalnej obsługi.
5 / 5
2012-10-09 16:58:26
Danuta
Towar zgodny z opisem, szybka i tania dostawa doskonały kontakt ze sprzedawcą - gorąco polecam ten sklep
5 / 5
2012-09-28 14:57:24
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-27 09:19:12
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-27 08:23:29
Jerzy
Miło zaskoczyła mnie przesyłka odnaleziona w skrzynce w tak krótkim czasie po złożeniu zamówienia. Transakcja przebiegła całkowicie bezproblemowo. Przy niedokładnym doprecyzowaniu towaru, sprzedawca sam się do mnie zgłosił z pytaniem o szczegóły. Polecam.
5 / 5
2012-09-25 07:52:09
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-23 13:10:26
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-20 06:09:03
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-18 11:17:50
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-14 16:22:45
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-09 08:21:15
Alicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-07 07:15:02
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-02 10:07:16
Radosław
bardzo dobra obsługa kontakt obsługi sklepu bez zarzutu towar na czas polecam.
5 / 5
2012-08-25 12:04:39
Józef
Bardo polecam kazdemu takie zakupy szybko dostarczone i miło sie zamawiało
5 / 5
2012-08-15 05:30:20
Klaudia
towar zgodny z opisem, cena przystępna.Polecam zakupy.
5 / 5
2012-08-04 09:16:36
Mariusz
Wspaniały sklep, pełen profesjonalizm!
4 / 5
2012-08-04 06:49:50
Barbara
Do sposobu przeprowadzenia transakcji i jakości obsługi nie mam zastrzeżeń, niestety realny wygląd zamówionego przeze mnie produktu bardzo odbiegał od zdjęcia umieszczonego w sklepie internetowym - na niekorzyść w realu oczywiście. Jednak zwracać nie będę bo po prostu się nie opłaca... rzecz kosztowała zaledwie parę złotych...
5 / 5
2012-07-30 10:15:21
Aleksandra
Super podejście do Klienta. Osobiście polecam. Zakup bardzo udany.
5 / 5
2012-07-18 18:06:59
Luiza
Towar zgodny z opisem ,bezproblemowa ,szybka wysyłka . Zdecydowanie polecam!!!!!!
4 / 5
2012-06-07 18:10:15
Greta
Towar byl niezgodny z opisem i bardzo szypko sie popsul
5 / 5
2012-06-01 20:34:42
Faustyna
Sprawna i rzeczowa obsługa, szybka i solidna realizacja zamówienia,polecam
5 / 5
2012-06-01 19:25:00
Jagoda
Sklep godny zaufania, towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2012-05-26 09:48:00
Ignacy
dobra i rzetelna obsługa bez zbednych wyjasnień, towar tez bez uwag, godne polecenia
5 / 5
2012-05-14 17:23:15
Teresa
Towar zgodny z opisem. Przystępna cena.
4 / 5
2012-05-09 06:34:42
Mikołaj
Towar dostarczony w miarę szybko, dobrej jakości, polecam ten sklep.
5 / 5
2012-05-08 09:13:05
Felicja
Szybka realizacja, konkretnie. Niestety brak odpowiedzi na zapytanie po zakupie, choć wiadomości od klientów są czytane.
5 / 5
2012-05-07 20:50:32
Antoni
Sklep polecam wszystkim kupującym, szybka i profesjonalna obsługa:)
5 / 5
2012-05-05 14:31:05
Kacper
Świetnej jakości pasy z grzechotką do mocowania bagażu, gumowe uchwyty są ładne i przyjemne w użyciu. Oferta jest dobra również pod względem cen. Polecam
5 / 5
2012-04-25 22:57:57
Wojciech
Po złożeniu zamówienia otrzymałem ze sklepu pytanie o szczegóły dotyczące typu mojego samochodu w celu zapewnienia właściwego towaru. Przesyłka doszła w ciągu czterech dni. Zamówiony towar był znakomitej jakości. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
5 / 5
2012-04-16 07:57:31
Izolda
Podobało mi się szybkie dostarczenie towaru. Sam towar bardzo elegancki.
5 / 5
2012-04-15 15:50:03
Teresa
Towar dotarł szybko, wszystko zgodnie z opisem - polecam ten sklep.
5 / 5
2012-04-11 05:21:11
Apoloniusz
Towar zgodny z opisem,wysyłka błyskawiczna, polecam!
5 / 5
2012-03-29 18:46:40
Hubert
towar doręczony bez zastrzeżeń-polecam
5 / 5
2012-03-29 07:02:51
Maciej
Transakcja przebiegła sprawnie. Mimo, że nie spieszyło mi się z dostawą artykułu, to spodziewałem się szybszej dostawy. Niemniej zakupu w tej firmie można polecać, a ja chętnie skorzystam w przyJurekszlości.
4 / 5
2012-03-12 06:50:33
Eligiusz
Rzetelny,terminowy,wiarygodny,godny polecenia
5 / 5
2012-02-28 07:53:17
Konstancja
Transakcja przebiegła bez zarzutu, wszystko sprawnie i szybko.Polecam.
5 / 5
2012-02-26 18:15:52
Wiktoria
Miła i fachowa obsługa, dotrzymują słowa
5 / 5
2012-02-02 10:55:24
Jan
Miła obsluga ,szybka dostawa , towar bardzo dobrze zabezpieczony ,bardzo dobrej jakosci , zgodny z opisem . Polecam !!
5 / 5
2012-01-31 22:44:39
Walenty
Jestem zadowolony z szybkiej dostawy.
5 / 5
2011-12-22 11:41:22
Rudolf
zamówiłem centralny zamek towar dobry działa bez zarzutu zamontowałem sam. Jedyny mankamentem jest to że instrukcja montażu w języku czeskim i zostały mi dwa kable które nie wiem do czego służą.
1 / 5
2011-11-28 14:54:28
Romana
Bardzo długi czas oczekiwania....
5 / 5
2011-11-27 18:24:17
Milena
Maximum uprzejmości,profesjonalizm,uczciwość-to cechy z którymi zetknęłam się podczas zakupów.Wiem,że jeżeli będę czegoś potrzebowała do samochodu to najpierw będę szukała u tego sprzedawcy.Bardzo dziękuję.
5 / 5
2011-11-19 10:30:35
Danuta
polecam zakupy:) Wszystko jest ok:)

Rzetelne opinie o GTO TUNING Akcesoria Samochodo