Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję GUGU Małgorzata Korkosz

GUGU Małgorzata Korkosz Opinie 4.8 (290)

Jacka Odrowąża 15
03-310
Warszawa
721485171
opinie GUGU Małgorzata Korkosz
speedtest
4.8
290
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-05-13 09:47:02
anetka
fajno jo nie widziola takiego dobrego sklepu
5 / 5
2020-02-20 09:44:04
Sergiusz
Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Polecam sklep
5 / 5
2020-02-18 20:54:54
Pola
Szybka obsługa, zabawka zgodna z opisem, dobrze zapakowana, polecam
5 / 5
2020-02-18 16:24:32
Apolonia
Bardzo szybko wysłany towar, doklatna informacja o każdym etapie realizacji zamówienia.
1 / 5
2020-02-17 22:40:16
Wera
Sklep zamknięty mimo wcześniejszej informacji o chęci odbioru.
4 / 5
2020-02-14 22:40:46
Stefania
Towar Zgodny z Oczekiwaniem i Opisem, nic dodac nic ująć - solidna firma.
5 / 5
2020-02-05 13:13:58
Edyta
Wszytko w porządku. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą, transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2020-02-05 13:09:58
Emilia
Świetny kontakt, towar zgodny z opisem, blyskaeiczna wysyłka.
5 / 5
2020-02-05 08:41:09
Kaja
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka i szybka dostawa. Dobre ceny.
5 / 5
2020-02-04 11:12:54
Lesław
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2020-01-31 15:21:36
Joachim
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-28 13:27:46
Regina
Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-25 20:41:21
Gracjan
Szybka dostawa, wszystko w porządku
5 / 5
2020-01-25 13:34:16
Wiktoria
Zamówiłam zabawki dla córki tuż przed świętami. Miałam obawy, czy przesyłka dotrze na czas. Dotarła bez żadnych problemów, ekspresowa wysyłka. Duży wybór, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Na pewno będę w tym sklepie kupować, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-24 23:06:41
Eleonora
Wszystko rewelacyjnie jak zawsze.....
5 / 5
2020-01-24 19:25:14
Klementyna
Ogólnie polecam. Trochę długi czas potrzebny na kompletację zamówienia do wysyłki a następnie oczekiwanie na potwierdzenie otrzymania przelewu. Mimo to, żadnych problemów z wysyłką nie było.
5 / 5
2020-01-24 18:15:13
Wojciech
Bez problemów, szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-24 14:13:42
Kalina
Bardzo szybka i sprawna transakcja
5 / 5
2020-01-24 13:31:51
Angelika
Wszystko w porządku. Szybka wysyłka towar zgodny.
5 / 5
2020-01-23 12:58:26
Martyna
Szybki kontakt, odbiór osobisty w godzinę po złożeniu zamówienia
5 / 5
2020-01-23 12:44:23
Marta
Polecam sklep, przystępne ceny i fajne zabawki.
5 / 5
2020-01-22 12:55:45
Marcelina
Pozytywnie wysoki wybór towaru
5 / 5
2020-01-22 11:19:42
Wanda
Towar szybko wysłany wszystko ok 😁
5 / 5
2020-01-21 23:00:24
Diana
Bardzo mile wspominam zakupy i odbiór w Gugu zabawki - polecam!
1 / 5
2020-01-20 19:20:17
Lilianna
W opisie było ze zabawka jest A tak naprawdę zabawki nie było 😞
5 / 5
2020-01-20 11:59:40
Bartosz
Towar zgodny z opisem . W przyszłości napewno będę korzystać jeszcze z usług tej firmy .
5 / 5
2020-01-19 07:14:46
Albert
Super sklep i przemiła obsługa.
2 / 5
2020-01-17 16:42:36
Angelika
Sklep z kilkudniowym opóznieniem poinformował że nie posiadają zamówionego przeze mnie towaru. Trochę strata czasu, nie będę więcej zamawiała w tym sklepie
3 / 5
2020-01-17 14:30:17
Patryk
Miał być prezent na mikołaja, niestety pani obsługująca zamówienie zapomniała o tym, że nie ma na sklepie zamówionego towaru i dopiero po interwencji się o tym dowiedziałem. Co prawda dostałem możliwość otrzymania innego towaru w cenie poprzedniego ale było już po mikołajkach. Towar z poprawionego zamówienia dotarł bardzo szybko
5 / 5
2020-01-17 12:14:32
Bronisław
Pomimo świąt bardzo szybka przesyłka.
5 / 5
2020-01-15 19:50:09
Celestyna
Towar dostarczony na czas. Paczka stanie nienaruszonym. Dziecko zadowolone i korzysta z zakupionej zabawki przez cały czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Całość od momentu zakupu aż do odbioru, szybko, sprawnie, na czas. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-15 11:33:41
Pola
Wszystko przebiegło bez zarzutów
5 / 5
2020-01-15 00:19:29
Joachim
Bardzo fajny sklep ,zamówienie zrealizowane przed oficjalnym terminem.
5 / 5
2020-01-13 19:31:53
Tobiasz
szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-13 11:21:27
Marina
Bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-13 09:00:13
Gustawa
Polecam ten sklep. W razie potrzeby i dostępności towaru znowu skorzystam z usługi.
5 / 5
2020-01-12 22:18:38
Eugeniusz
Sklep naprawdę godny polecenia. Wszystko zgodne z opisem i na czas.Polecam!!!
5 / 5
2020-01-12 08:44:49
Fryderyk
Bez zarzutu. Super tranzakcja na każdym etapie zamowienia
5 / 5
2020-01-11 10:49:22
Urszula
Sklep realizuje zamówienia szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-10 17:12:21
Aga
Uwielbia ten sklep dużo wspaniałych różnych zabawek
5 / 5
2020-01-10 16:12:58
Herbert
Towar zgodny z opisem,bezpiecznie zapakowany. Dobra komunikacja ze sklepem.
5 / 5
2020-01-10 13:18:10
Ludmiła
Towar zgodnie z opisem. Niestety trzyba bylo dlugo czekac na wysylke ("kompletowanie", "pakowanie" zajelo kilka dni)
5 / 5
2020-01-09 21:57:53
Danuta
Zakupy przebiegły bez problemu. Zamówione zabawki były zgodne z zamieszczonymi zdjęciami oraz opisem. Przesyłkę otrzymałam w wyznaczonym terminie. Z całą pewnością mogę polecić ten sklep.
5 / 5
2020-01-09 07:51:19
Tymon
Sklep solidny, zamówienie przyszło niekompletne, po zgłoszeniu od razu dosłano brakującą zabawkę. Pomyłki zdarzają się, ale zostało to sprawnie załatwione.
5 / 5
2020-01-08 14:20:03
Włodzimierz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, szybki czas realizacji. Czego chcieć więcej? :)
5 / 5
2020-01-07 19:04:26
Anastazja
Znakomity kontak , mega expresowa wysylka towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-07 15:18:38
Bronisław
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-07 15:09:16
Walenty
Wszystko było w porzodku paczka dotarła do mnie bez zadnych problemów polecam sklep innym
5 / 5
2020-01-07 09:26:38
Teresa
Super sklep. Super kontakt ze sprzedającym. Bardzo dziękuję za pomoc w akcji dla domu dziecka!!!:)
5 / 5
2020-01-05 14:13:54
Apoloniusz
Super! Polecam z czystym sumieniem ten sklep.
5 / 5
2020-01-03 16:50:11
Adam
Polecam, szybka przesyłka, dziecko zachwycone lalkami
5 / 5
2020-01-02 20:58:02
Dominika
Super. Szybko, łatwo i miło.
5 / 5
2019-12-31 11:56:29
Wojciech
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-31 07:16:25
Stefania
Zabawki wyglądały tak jak na str sklepu. Córka była przeszczesliwa.
5 / 5
2019-12-30 11:28:10
Celina
Bardzo dobra i sprawna obsługa.
5 / 5
2019-12-28 17:00:16
Luiza
wszystko super, nie mam żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-28 10:25:01
Ludmiła
Realizacja zamówienia przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami :)
3 / 5
2019-12-28 09:45:02
Stanisława
Brak informacji przy zamawianiu, ze gabaryty paczki sa za duże, żeby wysłać je wybrana przeze mnie metoda, skutkowało znacznie wydłużonym czasem dostawy. Dopiero po kilku dniach okazało sie, ze muszę zmienić rodzisz wysyłki. Prosba o zmianę adresu nie spotkała się z entuzjazmem ze strony obsługi klienta. Sam towar w porządku. Łatwy sposób zamawiania.
5 / 5
2019-12-27 19:51:59
Celina
Polecam bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-27 13:36:48
Herbert
Bardzo dobrze przesyłka dotarła do domu zamowienie zrealizowane polecam innym klientom
5 / 5
2019-12-27 06:36:24
Alicja
Realizacja zamówienia bez żadnych problemów.
1 / 5
2019-12-20 21:42:55
Aleksander
Jak mozna sprzedawac towar , ktorego nie ma sie na stanie.
5 / 5
2019-12-20 18:38:08
Karol
Szybki zakup i odbiór zamówienia. Dobry kontakt
5 / 5
2019-12-20 14:05:39
Sofia
Wspaniała współpraca. Ekspresowa przesyłka. Serdecznie polecam
5 / 5
2019-12-13 00:43:43
Emanuela
szybka realizacja zamowienia. Rzetelna informacja o przebiegu realizacji zamówienia
1 / 5
2019-12-07 20:42:27
Beata
Nie polecam, po chwili od zamówienia dostałam maila, ze anulują, o dziwo towar był za naprawde nie duże pieniadze, robia tak zeby przyciagnac klientów, bo moze zamowia cos jeszcze, jesli nie to anuluja zamowienia.
5 / 5
2019-11-19 12:45:53
Otylia
Szybka i sprawna transakcja. Wszystko na najwyższym poziomie. Wspaniały kontakt. Polecam
5 / 5
2019-10-23 14:23:31
Edward
Towar ok, bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-10-16 14:43:29
Lidia
Super szybko, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-25 14:53:43
Krystyna
Super kontakt, wszelkie wątpliwości rozwiane. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-23 11:30:00
Maciej
Jestem zadowolona z zakupów, pewnie odwiedzę jeszcze tę sklep.
5 / 5
2019-09-20 22:23:49
Alberta
Szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-30 14:19:25
Celestyna
Wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2019-08-28 14:02:35
Ida
Obsługa w sklepie miła. Dobry kontakt
5 / 5
2019-08-27 21:31:44
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie.
5 / 5
2019-08-21 13:01:46
Aleksander
Bardzo miły i profesjonalny kontakt i przesympatyczna obsluga
5 / 5
2019-08-12 13:53:33
Magda
zabawki ładnie wykonane otrzymane szybki
5 / 5
2019-08-08 10:54:30
Ewelina
Nie porażka pierwszy dokonuje zakupów w tym sklepie. Zawsze wszystko przebiegi sprawnie. Polecam sklep😀
5 / 5
2019-07-09 18:49:38
Krzysztof
Super zabawki, pieknie wykonane drewniane ekologiczne zabawki, bardzo polecam
5 / 5
2019-07-05 07:54:32
Jadwiga
Jak najbardziej jestem zadowolona .
5 / 5
2019-07-04 16:51:42
Ida
Gugu zabawki polecam sklep, szybko i komunikatywnie, już dwa razy zamawiałam i zależało mi na szybkiej dostswie,napewno to nie ostatni zakup w guru zabawkach
1 / 5
2019-07-03 09:58:50
Regina
Nie otrzymałam informacji czy zamówienie jest gotowe do odebrania. Jak zadzwoniłam do obsługa była nie miła. NIE POLECAM SKLEPU
5 / 5
2019-07-02 20:21:47
Violetta
Szybka dostawa, dobry kontakt, towar nowy bez żadnych uszkodzeń.
5 / 5
2019-06-29 10:01:19
Józefina
Polecam,szybko i sprawnie.Duzy wybór zabawek i przystepne ceny.
5 / 5
2019-06-26 12:59:56
Kacper
Bardzo szybka i miła obsługa. Dobry kontakt ze sklepem. Korzystne ceny. Polecam!
5 / 5
2019-06-24 14:01:09
Marina
Szybka obsługa, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-19 11:08:00
Joachim
Super miła obsługa i szybka realizacja zam
5 / 5
2019-06-13 11:32:59
Natalia
Super. Doskonały kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-06-05 13:40:39
Wiktor
Dostawa bez problemu wszystko zgodnie z ogłoszeniem
5 / 5
2019-06-03 16:26:28
Rudolf
Bardzo szybka dostawa, informacje o zamówieniu oraz śledzenie przesyłki. Brak ukrytych opłat. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-05-31 10:38:43
Robert
Miła obsługa, szybka dostawa
5 / 5
2019-05-30 12:12:18
Alfred
Wszytko przebiegło poprawie. Jestemy bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-05-29 12:37:04
Celestyn
Polecam, na pewno tam wrócę na kolejne zakupy.
5 / 5
2019-05-23 13:16:28
Wanda
U nas też zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłka dotarła w ciągu 2 dni. Polecam.
5 / 5
2019-05-22 14:20:18
Zygfryd
Jestem bardzo zadowolona z gry i obsługi. Polecam.
5 / 5
2019-05-21 12:33:04
Sylwester
Wszystko w najlepszym porzadku.
5 / 5
2019-05-17 12:52:25
Wiola
Bardzo polecam. Sklep działa szybko, sprawnie i uczciwie..
5 / 5
2019-05-15 12:05:26
Sonia
Świetna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, szybkie potwierdzenie stanu magazynu - polecam!
5 / 5
2019-05-12 15:08:21
Joanna
Super cena. Błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2019-05-10 14:12:38
Wiesława
Bardzo miła i fachowa obsługa. Moje prośby co do terminu (szybkiego) zostały spełnione. Super, że istnieje możliwość kontaktu mailowego bo w ten sposób jest pytanie i szybka odpowiedź:) POLECAM
5 / 5
2019-05-06 10:28:54
Sławomira
Niesamowicie latwy kontakt ze sklepem, przemila obsluga, szybka dostawa. Super!
5 / 5
2019-05-05 17:34:14
Janusz
Szybko, sprawnie, dobra cena, polecam
5 / 5
2019-04-24 14:57:31
Eryka
Przejrzysta strona sklepu, super komunikacja i naprawdę szybka wysyłka. Polecam !
5 / 5
2019-04-15 12:49:26
Franciszka
Wszytsko ok, kontakt bardzo dobry.
5 / 5
2019-04-12 13:51:57
Łucjan
Polecam sklep. Szybko, sprawnie. Polecam też zabawkę Bing z lampką sową. Synek szczęśliwy!
5 / 5
2019-04-11 15:25:46
Kacper
Dobry sklep. Wybór zabawek spory, ale trafiam na te niedostępne, jak się okazuje po złożeniu zamówienia. Obsługa dokłada wszelkich starań i znajduję coś w zastępstwie.
5 / 5
2019-04-08 18:53:29
Barbara
Miła i rzetelna obsługa, szybka wysyłka
5 / 5
2019-04-07 20:52:36
Zbyszko
szybko, ale natrętnie przysyłają prośbę o ocenę sklepu
5 / 5
2019-04-05 20:19:39
Pola
Polecam wszystko bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-05 15:25:44
Martyna
Bez uwag, polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-04-04 20:55:57
Eryk
Pierwszy zakup w tym sklepie, bez problemów.
5 / 5
2019-04-02 12:58:31
Izabela
Gorąco polecam! Wysyłka expresowa,świetny kontakt. Towar zgodny z opisem. Pozdrawiam!
5 / 5
2019-03-27 10:56:37
Daniela
Polecam zdecydowanie. Super asortyment,ceny bardzo konkurencyjne. Zależało mi na szybkiej przesyłce i już następnego dnia otrzymałam przesyłkę. Napewno jeszcze nie raz wróce po zakupy!
5 / 5
2019-03-25 10:09:49
Gustawa
Konkurencyjne ceny dluzszy czas realizacji , ale warto poczekac
5 / 5
2019-03-24 08:56:28
Apolonia
Sprawnie, szybko, tanio, towar bez wad,usterek :)
5 / 5
2019-03-21 16:31:07
Liza
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Realizacja wysyłki była również ustalana indywidualnie gdyż nie było produktu w sklepie. Bardzo Dobry kontakt. Polecam sklep.
5 / 5
2019-03-09 11:54:16
Ada
Wszystko poszło bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2019-03-07 20:01:56
Herbert
Bardzo polecam sklep! Właścicielka uratowała mnie z opresji po tym, jak inna firma nie zrealizowała zamówienia. Duża pomoc w ekspresowej realizacji zamówienia i elastyczność w odbiorze towaru poza godzinami otwarcia sklepu. Mega pozytywnie!
5 / 5
2019-03-07 11:10:53
Marta
sprawnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2019-03-05 21:38:22
Katarzyna
Polecam, szybka realizacja zamówienia, kontakt telefoniczny bardzo dobry.
5 / 5
2019-03-05 11:16:22
Dominika
jestem zadowolona i poleciłabym ten sklep znajomym, duży wybór zabawek
5 / 5
2019-02-27 18:02:57
Mieczysław
Wszystko w pełni profesjonalnie i szybko
5 / 5
2019-02-26 18:07:46
January
Szybko, sprawnie, bardzo dobra cena za lalę, polecam
5 / 5
2019-02-25 22:16:43
Jonatan
nie mam zastrzeżeń, szybka wysyłka
5 / 5
2019-02-20 11:58:06
Kalina
Szybka obsługa towar zgodny z opisem.
1 / 5
2019-02-18 16:55:15
Henryka
Transakcja została anulowana przez sklep po kilkunastu dniach oczekiwania.
5 / 5
2019-02-07 10:01:41
Szczepan
Wszystko super. Ekspresowa dostawa
5 / 5
2019-02-04 12:59:35
Zbyszko
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-01-31 08:18:58
Arleta
jestem zadowolona z realizacji zamówienia
1 / 5
2019-01-28 18:03:00
Łucjan
Zamówiłem klocki lego, przyszedł numer zamówienia i było w realizacji. Po kilku dniach z innego e mail ( świat zabawek czy coś podobnego) przyszła informacja o anulowaniu zamówienia o innym numerze. Odpisałem z prośbą o więcej informacji - zero odzewu wiec pomyślałem ze jakaś pomyłka z tym zamówieniem. Po tygodniu od zamówienia którego jeszcze nie otrzymałem żona zadzwoniła dowiedzieć się dlaczego przesyłki jeszcze nie ma. Dostała informację ze towaru nie ma i zamówienie zostało anulowane. Zamówienie było składane 1,5 tyg przed świtami jako prezent. Rozumiem ze towaru może nie być ale należy o tym poinformować jak najszybciej a nie po paru dniach i innym nr zamówienia bez podania w ogóle nazwy zamówionego towaru > Treść wiadomości: Twoje zamówieni nr 123456 zostało anulowane. i wszystko. Nie polecam
5 / 5
2019-01-28 10:50:29
Bogna
zgodnie z zamówieniem, bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-01-26 20:38:30
Zdzisława
Sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-25 22:00:58
Ferdynand
Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim.
1 / 5
2019-01-25 13:02:47
Sławomir
tym razem było okej. ale raz dzwoniłem do pani ze jadę bo bardzo mi zależy na tym aby kupic pewną zabawkę. Byłem przed zamknieciem 2 min a i tak pocałowałem klamkę. Pani była w srodku bo paliło sie swiatło ale nie raczyła otworzyc. Niestety mimo tego ze uprzedzałem ze jade z drugiego konca warszawy. jedna gwiazdka. bede odradzał
5 / 5
2019-01-25 11:32:22
Liliana
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2019-01-21 12:35:42
Maksymilian
Szybko i sprawnie bez żadnych problemów polecam
5 / 5
2019-01-21 10:10:21
Kalina
Super sklep. Super obsługa. Polecam
4 / 5
2019-01-19 12:40:18
Bronisław
Zamówienie było gotowe do odbioru szybko, ale sklep nie informował że zabawka którą zamawiam jest z obrotu zagranicznego i nie posiada instrukcji po polsku. W prawdzie była przyklejoną instrukcja po polsku prawdopodobnie wydrukowana z Internetu, ale druk był bardzo słabej jakości ,nic nie bylo widać, dobrze że to była prosta gra intuicyjna nie trzeba było zapamiętywać skomplikowanych zasad.
5 / 5
2019-01-16 15:30:24
Julita
Wszystko sprawnie. Godziny otwarcia mogłyby być bardziej przyjazne osobom pracującym w typowych godzinach.
5 / 5
2019-01-15 22:28:54
Diana
Świetny sklep. Właściwe podejście do klienta.
5 / 5
2019-01-14 21:45:14
Brygida
Bardzo dobry kontakt, zabawki zamówiłam tydzień przed świętami i je otrzymałam (co różnie bywa w tym okresie)! Polecam!
5 / 5
2019-01-14 19:52:09
Faustyna
polecam zakupy,szybka i sprawna obsługa oraz dostawa
5 / 5
2019-01-14 12:18:35
Karol
Wszystko bardzo sprawnie i bez problemu, na każdym etapie informacja na maila odnośnie przesyłki. Przesyłka odpowiednio zapakowana.
5 / 5
2019-01-13 17:04:00
Damian
Błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2019-01-11 23:45:44
Michał
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-01-11 14:27:22
Albert
Polecam. Dostawa i towar bez zastrzeżeń.
1 / 5
2019-01-11 11:05:52
Franciszka
Zamowilam lalkę która była dostępna i po 3dniach po zapytaniu co się dzieje z zamowieniem łaskawie otrzymałam odpowiedź że jej nie ma na stanie.
5 / 5
2019-01-11 09:13:53
Paweł
Super szybka wysyłka. Dzieciaki szczęśliwe. Polecam.
5 / 5
2019-01-10 22:10:40
Bożena
Polecam . Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko , sprawnie i bezproblemowo💪
4 / 5
2019-01-10 20:20:42
Damian
Bez zarzutu. W razie pytań/wątpliwości był kontakt ze strony sklepu i wyjaśnienie sprawy.
5 / 5
2019-01-10 09:05:12
Jolanta
Transakcja z powodu braku towaru na stanie nie została sfinalizowana. Duży plus dla sklepu za szybka informacje, błyskawiczny zwrot pieniędzy, dzięki czemu zdążyłam zamówić zabawki pod choinkę w innym sklepie. Polecam sklep!
5 / 5
2019-01-09 15:14:02
Stanisława
Rzetelna firma, znakomity kontakt, zero problemów - gorąco polecam.
5 / 5
2019-01-09 14:52:02
Romana
Polecam, szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-01-09 11:45:15
Greta
Uczciwe podejście do klienta - towar, którego sklep nie ma, najpierw jest sprowadzany, a dopiero potem klient ma możliwość zapłaty za niego. W moim przypadku został sprowadzony w deklarowanym czasie, dostałam powiadomienie o możliwości płatności i jak tylko płatność została zaksięgowana, towar został wysłany. Tak więc wszystko zgodnie z opisem - polecam!
5 / 5
2019-01-08 21:42:05
Konstancja
Super łatwo ,szybko i przyjemnie :)
5 / 5
2019-01-08 16:22:22
Brygida
Szybka realizacja i wysylka. Towar byl na 3ci dzien.
5 / 5
2019-01-08 15:03:05
Kazimiera
Szybka realizacja, pomimo okresu przedświątecznego (w poniedziałek zamówienie, odbiór przesyłki środa). Lalki szukałam w wielu sklepach, a tylko w guguzabawki.pl była i to w cenie adekwatnej do zamawianego produktu.
4 / 5
2019-01-08 12:34:15
Wanda
zabawka w miarę zadowalająca mogło by być więcej grających dżwięków
5 / 5
2019-01-08 10:12:35
Julita
Polecam - 100% zgodne z opisem, dobrze zapakowane i zabezpieczona przesyłka.
5 / 5
2019-01-07 18:33:27
Władysława
Polecam ten sklep,transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-01-07 14:25:44
Gabriel
Super szybka i profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep innym.
5 / 5
2019-01-07 13:41:28
Sonia
Zamówienie zrealizowanie z opóżnieniem ale wszystko po uzgodnieniu ze mną przez telefon, stały kontakt telefoniczny ze sklepem, jestem pod dużym wrażeniem solidności sklepu i super kontaktu
5 / 5
2019-01-07 07:12:44
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych problemów. Polecam
5 / 5
2019-01-06 10:19:10
Pola
Bardzo dobrze, szybko i sprawnie
5 / 5
2019-01-04 10:31:55
Daniel
Jestem zachwycona nigdzie nie było już dostępnego tego sortera na szczęście ten sklep mnie nigdy nie zawiódł.
5 / 5
2019-01-03 20:45:41
Krystian
Bardzo sprawnie ! z automatyczna informacja o zamówieniu i wysyłce . POLECAM
5 / 5
2019-01-03 16:45:52
Jarosława
Sklep sprawnie zrealizował zamówienie, towar zgodny z opisem. Dziecko ma ogromna frajdę z zabawek 😁
4 / 5
2019-01-03 11:53:44
Gracjan
Ok, bez większych zastrzeżeń
5 / 5
2019-01-02 20:35:05
Janusz
Sprawnie, miły kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-01-02 13:29:45
Ludwika
Super sklep. Szeroki asortyment, błyskawiczna przesyłka. Cenowo też bardzo przyjemnie ;-) Polecam!
5 / 5
2019-01-02 12:17:05
Fryderyk
sklep godny zaufania + dobry kontakt+ szybka dostawa.
5 / 5
2019-01-02 09:36:12
Aga
Wspaniała i bardzo pomocna obsługa. Polecam
1 / 5
2019-01-01 12:36:59
Elżbieta
Po dwóch dniach od zamówienia sklep je anulował. Skoro nie było produktu w magazynie to dlaczego był w sprzedaży?
3 / 5
2018-12-31 14:25:41
Władysław
Towar zgodny z opisem, ale bardzo długi czas oczekiwania (kompletowanie towaru, następnie wysyłka).
5 / 5
2018-12-31 11:21:40
Barbara
Super. Dobra cena. Miła obsługa. Dogodny punkt odbioru.
5 / 5
2018-12-30 22:38:33
Jarosław
Wszystko ok, szybko i sprawnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-12-29 17:42:31
Bronisław
Wszystko sprawnie. Szczerze polecam.
5 / 5
2018-12-29 14:33:21
Janina
Polecam, bardzo miła obsługa.
5 / 5
2018-12-28 10:21:45
Ida
Duży wybór zabawek, łatwe wyszukiwanie, profesjonalna obsługa klienta, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-12-25 19:52:33
Sonia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-21 22:57:33
Wanda
Polecam towar zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2018-12-19 21:04:08
Walentyna
Wszystko ok, sklep godny polecenia
5 / 5
2018-12-19 13:36:38
Halina
Polecam gorąco szybko i sprawnie
5 / 5
2018-12-18 13:40:04
Brunon
Dobrej jakosci i zgodne z opisem.
5 / 5
2018-12-17 10:21:02
Ernest
Jestem bardzo zadowolona. Na pewno w przyszłości ponownie skorzystam z usług guguzabawki.pl ;)
5 / 5
2018-12-14 14:55:14
Lilianna
Bardzo dobry sklep internetowy, duży wybór, ceny przystępne.
5 / 5
2018-12-14 12:09:25
Bartosz
Bardzo dobra obsługa. Towar dobrze zapakowany i zabezpieczony. Realizacja ekspresowa
4 / 5
2018-12-12 12:49:01
Lilianna
Wszystko pomyślnie przebiegło
5 / 5
2018-12-11 22:52:07
Władysława
Polecam Firma godna zaufania.
5 / 5
2018-12-07 09:54:15
Miłosz
Rzetelna firma, bardzo dobry produkt
5 / 5
2018-11-30 10:40:31
Malwina
dobry kontakt, szybka wysyłka
1 / 5
2018-11-27 01:46:15
Marcin
Tragedia, fatalny sklep brak kontaktu po miesiącu brak zamówienia, zero kontaktu ze sklepem brak odpowiedzi na emaile. Nie polecam no chyba że ktoś chce sobie nerwy poruszyć to w tej kwestii są idealni
5 / 5
2018-11-21 13:19:23
Sonia
Jestem zadowolona, na pewno wrócę
5 / 5
2018-11-14 09:06:01
Róża
Super sklep, błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2018-11-13 13:59:48
Zbigniew
Sklep bardzo sprawnie organizuje dostawę
5 / 5
2018-11-06 20:54:40
Renia
bardzo dobra jakość produktów. Paczka świetnie zabezpieczona.
5 / 5
2018-11-04 13:01:44
Renata
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem. Można na bieżąco śledzić swoje zamówienie . Polecam.
5 / 5
2018-11-03 15:33:18
Krystyna
Troche dlugo czekalam na towar ale i tak w koncu sie udalo.Ciezko bylo znalezc gre a w tym sklepie byla wiec warto bylo zaczekac.
5 / 5
2018-10-27 21:09:03
Ludwik
Polecam ! Szybka ,profesjonalna obsługa !
5 / 5
2018-10-27 09:20:35
Robert
Bezproblemowo. Sprzedawca godny polecenia. Bez zarzutów. Tak jak powinno być.

Rzetelne opinie o GUGU Małgorzata Korkosz