Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję GUMKOLAND - Twoja Drogeria Erotyczna

GUMKOLAND - Twoja Drogeria Erotyczna Opinie 4.7 (41)

Odmogile 1C/111
31-751
Kraków
888304900
opinie GUMKOLAND - Twoja Drogeria Erotyczna
speedtest
4.7
41
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-19 14:18:47
Arnold
asortyment zamówiony dobrej jakości, nieuszkodzony, super sprzedawca
5 / 5
2018-03-21 13:52:38
Arleta
Dobry kontakt z klientem i realizacja zamówienia
5 / 5
2018-01-06 13:03:07
Gerard
Profesjonalizm i kompetencja w obsłudze klienta. Więcej takich firm!!!
5 / 5
2017-12-21 20:02:08
Jowita
Sklep jak najbardziej godny polecenia,przesyłka zapakowana w bardzo dyskretny sposób.
4 / 5
2017-12-06 18:57:52
Stanisław
Nie został uwzględniony rabat 10% przy pierwszych zakupach.
2 / 5
2017-10-20 12:36:13
Violetta
Towar nie docieral dopiero po kilku wiadomosciach zainteresowano sie moja przesylka.
5 / 5
2017-09-06 17:47:20
Sylwester
super sklep,polecam go wszystkim.
5 / 5
2017-09-05 09:42:28
Kamil
Super obsługa i ekspresowa wysyłka
5 / 5
2017-07-22 08:05:05
Otylia
Malo jest tak pomocnych i rzetelnych sprzedawców.Mila obsługa,super szybki kontakt.Towar zgodny z opisem.Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2017-06-28 22:44:21
Bronisław
Dobry sklep i dużym asortymentem
5 / 5
2017-04-19 13:03:50
Bernadeta
wszystko tak, jak mialo byc satsfakcja Klienta, jakkolwiek by to nie zabrzmialo w tej branzy, 100% :) dostawa na czas, polecam
5 / 5
2017-03-26 10:55:21
Walentyna
Polecam. Nie mam nic do zarzucenia. Szybko, sprawnie... jest super
5 / 5
2017-03-10 10:45:06
Maksym
Transakcja przebiegła bez komplikacji
5 / 5
2017-01-23 10:46:42
Kornel
dobre ceny i dostępność, szybka wysyłka, paczkomaty
5 / 5
2017-01-18 16:01:36
Liza
Zakupy szybkie i bez zarzutu. Strona czytelna.
5 / 5
2016-12-30 10:57:54
Elżbieta
Szybko,sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2016-12-03 16:19:59
Leszek
Bardzo dobry sklep, co chwila mail informujący o statusie zamówienia. Polecam gorąco, szeroki asortyment.
5 / 5
2016-11-21 19:08:24
Luba
towar zgodny z opisem ,polecam
5 / 5
2016-09-19 11:09:24
Dominik
Sklep warty polecenia. Profesionala obsługa. Najniższe ceny na rynku.
1 / 5
2016-07-22 16:19:07
Ferdynand
Tyle czasu czekam na dostawe mojego zamówienia od 3lipca,to karygodne,i się zastanawiam czy ta przesyłka wogóle do mnie dojdzie???
5 / 5
2016-07-19 12:45:24
Eligiusz
Szybko,sprawnie i bez problemow:)
5 / 5
2016-07-12 15:56:08
Alfred
Moje drugie zakupy, po raz drugi się nie zawiodłem. Szybka wysyłka, na bieżąco byłem informowany o statusie zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-07-05 10:21:16
Anita
Bardzo szybkei przygotowanie i wysłanie towaru, Towar jak najbardizej w porzadku :) przejzyszta strona :)
5 / 5
2016-06-15 11:46:58
Danuta
Wspaniała identyfikacja wizualne dobrze oddaje jakość towaru i urok miejsca odbioru.
5 / 5
2016-06-09 10:15:02
Aniela
Wszystko w jak najlepszym porządku, mimo małego zamieszania z adresem dostawy ;) Baardzo dobrze oceniam owy sklepik :) będę zaglądał i zamawiał częściej jeżeli będę potrzebował coś z asortymentu takiego jaki posiadają :) Kudłaty :)
5 / 5
2016-04-29 11:23:47
Stanisław
Polecam. Szybka realizacja. Dobre ceny.
5 / 5
2016-03-26 13:17:04
Stanisław
Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2016-03-25 20:30:37
Sebastian
Produkty zgodne z opisem, wysyłka ekspresowa, bdb. info-kontakt, wszystko OK!
5 / 5
2016-03-03 12:01:11
Gabriel
Bardzo dobry przedawca 100 % pewności
1 / 5
2016-03-03 08:36:46
Stanisław
Kupięłm żel na potencję i pomimo wielokrotnego kilkudniowego wcierania moja kuśka jak była miękka tak jest.
5 / 5
2016-02-24 19:39:23
Daria
Spoko, towar jest, ceny ok, paczkomaty są, szybka wysyłka
5 / 5
2016-02-08 12:19:08
Bernard
Najlepszy sklep erotyczny z jakim się spotkałem.
5 / 5
2016-02-02 11:12:52
Jakub
Szybko, sprawnie i bez żadnych uwag. Polecam!
4 / 5
2016-01-26 22:30:31
Danuta
Więcej staranności przy pakowaniu towarów, opakowanie było uszkodzone, zabezpieczenie towaru gazetami pozostawia wiele do życzenia...
5 / 5
2016-01-18 20:56:40
Ismena
Mają prze zabawną nazwę. Gdy komuś polecam ten sklep to najpierw 5 miut się śmiejemy zanim zdołam dojść do meritum. Ba bardzo czytelną stronę. Konkurencyjne ceny. znalazłam tam produkt którego szukałam bardzo długo w innych sklepach - bez skutecznie. Szkoda tylko, że data przydatności nie za długa.
5 / 5
2016-01-18 18:33:00
Sebastian
Nie zawiodłem się po raz kolejny. Polecam!
5 / 5
2015-12-14 07:30:47
Leopold
Dobre ceny, towar 100% wartosci, szybka i bezproblemowa wysyłka
5 / 5
2015-12-07 16:51:45
Krystian
szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem. polecam
4 / 5
2015-12-06 17:18:38
Nina
no coz powinno być dokładniej temin przydatności
5 / 5
2015-12-04 15:38:29
Sebastian
Świetny kontakt z klientem. W zasadzie co godzinę nowy mail z informacją o statusie zamówienia. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2015-11-28 22:48:08
Brygida
Wszystko w jak najlepszym porządku - szczerze polecam.

Rzetelne opinie o GUMKOLAND - Twoja Drogeria Erotyczna