Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję HIALUPHARM

HIALUPHARM Opinie 4.8 (91)

Towarowa 23
43-100
Tychy
513909799
opinie HIALUPHARM
4.8
91
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-09-14 14:11:07
Jadwiga
Trzy razy korzystałam z usług tej firmy i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Doskonały kontakt z klientem, szybka wysyłka i konkurencyjne ceny. Polecam!
5 / 5
2020-02-21 20:12:04
Izydor
Zakupy zgodne z zamówieniem, szybko zrealizowane, plus za rabat w przypadku zakupu wielokrotności produktu.
5 / 5
2020-02-16 13:02:18
Leopold
Pilnie potrzebowałem lek monovisc i moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane.Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-13 14:31:10
Mikołaj
Profesjonalna i szybka obsluga przy infirmacjach zwiazanych z przedylka i zakupach. Polecam
5 / 5
2020-02-13 13:50:03
Gracjan
Bardzo szybka dostawa leku, którego w okolicznych aptekach nie można było nawet zamówić. Wszystko zgodnie z ofertą.
1 / 5
2020-02-05 13:44:14
Oliwia
powinna być jawnie podana informacja, że produkt ma b. krótki termin ważności, otrzymałam dwa produkty z przelepioną o 2 m-ce datą ważności
5 / 5
2020-02-05 11:52:17
Wojciech
Kontakt OK. Szybko, konkretnie i skutecznie. Polecam.
5 / 5
2020-02-04 12:09:44
Emilia
Super dziękuje bardzo. Wszystko sprawnie poszło i przesyłka dostarczona w terminie :) Dziękuje i miłego dnia życzę :)
5 / 5
2020-02-04 11:47:22
Sofia
Informację o przyjęciu zamówienia otrzymałam niemal natychmiast. Bardzo szybko poinformowano mnie o przygotowaniu przesyłki i jej nadaniu. Super wszystko.
5 / 5
2020-01-29 14:42:31
Wiesław
Zamówiony produkt dotarł do mnie bardzo szybko

Rzetelne opinie o HIALUPHARM