Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję HOBBYHOUSE.PL

HOBBYHOUSE.PL Opinie 4.8 (334)

Ul. Sielankowa 13A
04-879
Warszawa
503978938
opinie HOBBYHOUSE.PL
speedtest
4.8
334
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-12-15 05:01:20
Michał
Reklamacje są ignorowane.
1 / 5
2022-10-20 06:23:53
Pikuś
... nie odbierają telefonu! Wymuszają płatność przed dostawą towaru! Wydaje się, że tylko wyłudzają dane. Omijać takie "firmy"! - Lipa do kwadratu!?
1 / 5
2019-05-11 13:42:03
Maria
NIGDY BYM NIE POLECIŁ TEGO SKLEPU NAWET OPINIE NEGATYWNA ktoś USUNĄŁ NIE MÓWIĄC ZE ZEPSUTY TOWAR WYSYŁALI MI I POGNIECIONY A TELEFON ZAWSZE NIE ODBIERAJĄ PORAŻKA !!!!!!!!
5 / 5
2014-11-02 11:20:00
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 17:46:18
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-29 11:54:20
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-29 11:38:02
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 13:38:12
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 20:05:34
Konstancja
Jeden z najlepszych sklepów. Wszystko sprawnie, czytelnie, bez problemów, Wszystko gra na 102.
5 / 5
2014-10-23 12:01:56
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. I Co najważniejsze trąbki trąbi porządnie. Ludzie reagują na dźwięk.
5 / 5
2014-10-22 21:47:44
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 17:48:20
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 15:42:14
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-21 12:58:07
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 10:26:21
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-19 18:18:55
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ekspresowo.
5 / 5
2014-10-15 21:49:30
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 21:46:45
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-15 19:00:58
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 00:48:12
Sandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-10-13 21:39:59
Iga
Polecam sklep towar zgodny z zamówieniem szybka wysyłka atrakcyjne ceny.
5 / 5
2014-10-13 09:27:32
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-12 20:04:27
Błażej
Transakcja przebiegła pBardzo dobry sklep ale za mały wybur /.omyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-09 15:35:47
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 17:22:04
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 23:20:12
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 09:45:22
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 11:49:44
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie.Szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 08:28:08
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-05 15:27:51
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 16:51:24
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 15:21:44
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 12:44:14
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 07:52:33
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 13:27:11
Rudolf
Szybko, sprawnie. Bardzo dobra obsługa i super towar.
5 / 5
2014-09-25 11:27:32
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 21:41:30
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 07:52:52
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-17 23:39:09
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-09-17 21:47:26
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Mam nadzieję.
5 / 5
2014-09-17 09:21:56
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 16:03:29
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-16 14:51:56
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 11:15:16
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 06:08:55
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-12 15:25:10
Grzegorz
Po raz kolejny transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Bieżąco byłem informowany co się dzieje z zamówieniem a później z przesyłką. Wszystkim polecam ten sklep.
4 / 5
2014-09-12 10:47:43
Rafał
Liczę ,że lada chwila otrzymam przesyłkę
5 / 5
2014-09-10 11:24:57
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-06 21:40:58
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-05 23:24:52
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 15:04:04
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 10:06:01
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 09:45:43
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 12:01:06
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 18:04:45
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 23:10:28
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-01 11:28:37
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-31 12:10:32
Arlena
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, jakosci produktow, dziekuje i do uslyszenia.
5 / 5
2014-08-29 21:16:30
Ksenia
100% Pozytywny, Gorąco Polecam!!!
5 / 5
2014-08-28 11:28:35
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-26 15:51:43
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-23 21:27:50
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-22 21:52:30
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 22:03:42
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 14:27:23
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-20 10:30:54
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-17 13:43:43
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-15 20:42:45
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 11:46:04
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 19:41:56
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 08:24:09
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-11 09:22:47
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 11:19:10
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-08-07 10:17:49
Greta
w poniedzialek zamowilem towar do dzisiaj jeszcze nie mam
5 / 5
2014-08-06 09:13:22
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-05 10:24:15
Henryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-05 09:58:00
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-05 09:33:36
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-29 12:17:21
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 20:46:56
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 11:56:20
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 09:07:48
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-23 15:53:16
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 15:39:19
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 14:53:25
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 10:40:23
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 21:43:02
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 20:19:21
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 18:22:12
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 13:00:39
Genowefa
Nie spodziewałam się tak szybkiej przesyłki, towar zgodny z opisem, paczka dobrze zabezpieczona, polecam wszystkim ten sklep!
5 / 5
2014-07-11 10:28:04
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Na drugi dzień już pan kurier był u mnie w domu z przesyłką a wcześniej na moją prośbę zadzwonił i uprzedził,że za niedługo będzie i chciałem również polecić firmę kurierską ke-x bo jest na prawdę expresowa. Byłem bardzo dokładnie informowany przez email i bardzo szybko zrealizowali moje zamówienie więc na prawdę polecam i sklep zasługuje na wielki pozytyw. Pozdrawiam.
5 / 5
2014-07-11 08:25:38
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 12:10:00
Idzi
transakcja przebiegła pomyślnie, jednak jeżeli ktoś chce kupić dobrej jakości oświetlenie rowerowe to zdecydowanie nie polecam, bo cena jest przystępna ale nie idzie to niestety z jakością.
5 / 5
2014-07-09 18:33:12
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 15:33:20
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 16:32:59
Oskar
Sprawnie, szybko, tanio. Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem i dobrej jakości. Opakowanie transportowe właściwie zabezpiecza towar. Polecam ten sklep.
4 / 5
2014-07-03 11:59:41
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar lekko zakurzony - brak uwag
5 / 5
2014-07-03 11:32:59
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 12:11:37
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-29 00:28:27
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 14:03:03
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 11:22:49
Idzi
Solidnie i terminowo. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 06:39:16
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 20:21:48
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 20:09:00
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 16:20:16
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 12:58:11
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 12:45:26
Wojciech
Hobby House zaskoczył mnie na plus, wysłałem zamówienie w piątek i już w piątek spakowali i wysłali wszystko, dostałem potwierdzenie nadania przesyłki i sprawdzałem jej status na stronie Pocztexu. Wszystko w kartonowym pudle, dobrze zapakowane, nie uderzało o siebie w czasie transportu, poprzedzielali wszystko tekturkami. Bez niepotrzebnych ozdóbek i dodatkowych opakowań, tak jak jest funkcjonalnie, łatwo do rozpakowania. W środku paragon na wszystkie zamówione rzeczy. Jestem zadowolony :-)
5 / 5
2014-06-20 09:23:50
Marzena
Wszystko przebiegło sprawnie i miło. Serdecznie polecam
5 / 5
2014-06-19 17:41:28
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 09:12:17
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-13 16:19:04
Bogusław
Obsługa zakupu OK. Trzeba brać poprawkę na cenę asortymentu - w procy za 4 zł po kilku naciągnięciach pojawił się defekt. Zamawiałem dzwonek, którego z jakichś powodów nie dostałem, ale też i nie naliczono mi go. Za stosunkowo niskie ceny, towar "nie najgorszy". Będę odwiedzał tą stronę.
5 / 5
2014-06-11 14:19:56
Ludwik
Bardzo sprawna i szybka transakcja. Produkt zgodny z opisem. Szczerze POLECAM tego sprzedawcę. Produkt (made in china) trudno na razie ocenić. Przydatność i jakość zachęcająca, ale żywotność - to się dopiero okaże.
5 / 5
2014-06-10 10:01:29
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 10:25:27
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 15:29:28
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 14:07:56
Cezary
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 12:13:09
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 09:50:51
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 19:38:13
Longin
Transakcja przebiegła Super. Polecam Sklep hobbyhouse.pl.
5 / 5
2014-06-02 11:19:09
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 15:10:04
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyne problemy to Poczta P... Paczka była ale nie wiedzieli gdzie! po kilkunastu tel. znalazła się :). Co do Sklepu Perfekt! Bardzo dobra komunikacja!
5 / 5
2014-05-26 09:20:58
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 11:59:25
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 22:02:42
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 11:15:07
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-14 20:41:06
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-13 16:12:18
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-12 17:52:03
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-11 21:49:23
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-09 09:18:03
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 16:38:02
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 12:56:58
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-04 08:05:05
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 21:52:19
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 18:03:34
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 10:16:08
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2014-04-23 22:44:20
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. B. dobry kontakt, zapomniałam podać numer mieszkania, ale jeszcze tego samego dnia poproszono mnie o uzupełnienie. Towar otrzymała w odp. czasie. Polecam
5 / 5
2014-04-23 15:25:05
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 11:34:34
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 21:48:55
Ludmiła
Szybko, bez problemów. Polecam.
5 / 5
2014-04-10 11:13:38
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 10:38:20
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 18:37:59
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 10:42:23
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 12:40:11
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 20:42:55
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 10:42:47
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-21 10:12:13
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 11:24:29
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. :)
5 / 5
2014-03-18 23:21:43
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 17:05:22
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 09:44:20
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-15 18:53:19
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 13:19:39
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-09 16:01:56
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 15:59:31
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 09:51:35
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-02 22:26:55
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-02 00:48:39
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 21:40:26
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie , szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-28 19:14:06
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybko i sprawnie.
5 / 5
2014-02-27 12:16:54
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 10:52:19
Leszek
Doskonały kontakt ze sklepem - na bieżąco byłem informowany o statusie zamówienia. Błyskawiczna dostawa - otrzymałem towar w przeciągu 24h. Możliwość błyskawicznej wpłaty poprzez system IAI (coś jak PayU w Allegro) dzięki czemu zamówienie od razy przyjmowane jest do realizacji. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2014-02-26 21:53:38
Igor
Błyskawiczna realizacja zamówienia, szczerze polecam !
5 / 5
2014-02-24 19:08:31
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-21 16:12:20
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-21 11:00:43
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 23:28:40
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 15:02:16
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 10:22:24
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-19 09:12:34
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 14:22:29
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 13:30:22
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 12:15:26
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 09:57:31
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-13 09:22:55
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-12 15:12:28
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie, mankamentem był uszkodzony jeden z elementów.Ogólnie Polecam.
5 / 5
2014-02-11 14:32:26
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 14:06:54
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-09 09:50:55
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-08 23:26:57
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2014-02-08 17:08:54
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 10:05:57
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-06 13:33:42
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. nie otrzymałam dokładnie tego co chciałam ale nie warto mi zwracać
5 / 5
2014-02-05 09:58:39
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 11:49:19
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-04 10:15:17
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-01 16:04:02
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 10:52:51
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-30 11:31:43
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 22:51:39
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. jest ok
5 / 5
2014-01-29 15:03:06
Agata
Szybko,sprawnie tak jak powinno być gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2014-01-28 16:10:09
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-28 11:40:21
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 12:11:49
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-27 09:42:58
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-27 09:29:01
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-25 20:26:03
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 15:45:25
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o HOBBYHOUSE.PL