Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję horex.pl

Horex.pl Opinie 4.4 (343)

Stefana Batorego 16/5
65-084
Zielona Góra
570750751
opinie Horex.pl
4.4
343
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-01-15 15:11:37
Migielka
Ta firma to jakaś jedna wielka porażka, skąd dobre oceny o tej pseudo drogerii?? Zawsze jak zamawiam z nieznanych drogerii sprawdzam opinie, i o tej były same dobre, mendy kasują złe a trzymają te dobre, przez to zostałam oszukana.. Zamówiłam kosmetyki na początku grudnia, po kilku dniach dostałam maila że mają dużo zamówień i dalej nie wysłali mojego zamówienia, po tygodniu anulowałam zamówienie do 2 tygodni mieli zwrócić kase, minał ponad miesiąc a kasy jak nie było tak nie ma, takich ciulu powinni tępić i powinni kare za to dostać duża za oszustwo...
1 / 5
2022-01-14 16:55:52
Alina
Szczerze nie polecam, ponad miesiąc czekam na zwrot pieniędzy za zamówienie, które jak się okazało nie mogło zostać zrealizowane z powodu braku towaru. Kpina.
1 / 5
2022-01-14 11:11:08
Klient
sprzedają fejkowe perfumy bez pudełka i wciskają ludziom kit że niby dystrybutor stał się "EKO" i stosuje politykę "ecofriendly" więc wysyła bez pudełka. Flakon oczywiście napoczęty, zwrot odrzucony, wjechał chargeback. Pieniądze odzyskane. Unikać!
1 / 5
2021-11-30 03:12:31
Aleksandra
Zamówienie złożone 8.11, dziś jest 30.11 a paczki jeszcze nie dostałam, na infolinię także nie idzie się dodzwonić. Zdecydowanie nie polecam.
1 / 5
2021-10-18 02:24:03
Zuzanna
Zamówienie złożone dnia 12.10 do dnia dzisiejszego zamówienia nie otrzymałam tzn. 18.10. Żadnych informacji że paczka będzie opóźniona bądź w jakim czasie dojdzie. Niezbyt rzetelne podejście do klienta.
5 / 5
2020-02-23 06:31:26
Dominika
Asortyment sklepu zapewnia dostęp do produktów mnie interesujących
5 / 5
2020-02-23 03:10:15
Genowefa
Szybko i sprawnie. Towar zapakowany niezwykle starannie. Szczerze polecam.
5 / 5
2020-02-22 15:36:09
Anna
Szybka, sprawna wysyłka. Zamówiłam kosmetyki z firmy Pani Walewska, którymi jestem zachwycona. W tym sklepie internetowym mogę liczyć na to, że są.
5 / 5
2020-02-22 15:15:41
Zuzanna
Świetny wybór , przystępne ceny, zakupy szybkie i przyjemne. Polecam sprzedawcę :)
5 / 5
2020-02-22 13:09:38
Edyta
Profesjonalnie. Zgodnie z opisem.

Rzetelne opinie o horex.pl